Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fritidspedagog Hobyskolan
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Vi söker en fritidspedagog som vill vara med och utveckla det kollegiala lärandet i Ronneby. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 13-03-2019

Fritidspedagog Saxemaraskolan
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Vi söker en fritidspedagog som vill vara med och utveckla det kollegiala lärandet i Ronneby. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Socialsekreterare, Vuxenenheten
Ronneby kommun, Individ och familjeomsorg
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till Vuxenenheten.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Fordonsinredare
Unik Resurs i Sverige AB
Nordic Vehicle Conversion AB består av våra unika och välkända varumärken Euro-Lans och Karosseriverken. I koncernen ingår även U-Lift AB i Backaryd och Ydre Skåp AB i Österbymo. Vi anpassar, bygger och inreder fordon för yrkesmässig persontrafik, utryckningsfordon och fordon för gods- och varutransporter. Allt enligt våra kunders önskemål och behov! Våra kunder är till största del de större fordonstillverkarna samt lokala återförsäljare av fordon men vi har också en del direktförsäljning till slutkunder i form av Landsting etc.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

CNC-operatörer
Adecco Sweden AB
Har du tidigare erfarenhet som CNC-operatör? Är du redo för nya utmaningar?  Om dig Vi söker efter CNC-operatörer med industrierfarenhet. Du kommer att jobba med serieproduktion. Som person har du lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett team. Du är en lagspelare och du behärskar svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetat med ritningsläsning och mätteknik.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Teletekniker med inriktning Sensorsystem
Försvarsmakten
Vid genomförandeavdelning Ronneby är vi 23 personer som utför drift och underhåll av Försvarsmaktens Tele och IT system. Vi säkerställer kommunikationen för Försvarsmaktens övriga förband och är placerade vid Ronneby Garnison med södra Sverige som arbetsområde.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 08-04-2019

MEDARBETARE TILL BURGER KING
Burger King Ronneby
Burger King är en av världens största restaurangkedjor med ca 13 000 enheter i över 70 länder. Nu behöver vi din hjälp för att förstärka gänget i Ronneby. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och som älskar nöjda gäster. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med ständig rotation på arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i köket, i matsalen och med att servera gäster i kassalinjen. Vårt krav på dig är att du skall ha fyllt 18 år. Du brinner för att ge en förstklassig service till helnöjda gäster.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Servicetekniker El, Caverion - Ronneby
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Till vår filial i Ronneby söker vi nu en ansvarsfull och driven Servicetekniker El som vill utvecklas och växa med oss. Du kan också utgå från Karlshamn eller Sölvesborg.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren CNC-operatör strax utanför Ronneby. Arbetet innebär CNC- fräsning/svarvning. Styrsystem som används är Mazatrol, Okuma och Fanuc. Skiftarbete kan förekomma. Start Omgående Om företaget Företaget arbetar med tillverkning av detaljer inom transportbranschen. Din profil Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning inom yrket som CNC-operatör. Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du kan rigga, ställa och byta verktyg. Programmeringskunskap och erfarenhet inom något av ovanstående styrsystem är meriterande.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Brukarsamordnare
NSPH i Blekinge
NSPH och länets kommuner söker Brukarsamordnare Under flera år har det från Socialstyrelsen genom Sveriges kommuner och landsting (SKL), satsats medel till landets kommuner och regioner för att stärka och utveckla arbetet kring den psykiska hälsan. För 2019 har staten genom Uppdrag Psykisk hälsa formulerat en särskild satsning för ökat brukarinflytande. Sedan tidigare har Region Blekinge en brukarsamordnare för att öka brukar-inflytande/medverkan inom ramen för hälso-sjukvården och psykiatrin.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019