Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Avdelningschef Folktandvården Ronneby
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården i Ronneby är en av de stora avdelningarna i Folktandvården Blekinge.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

PASSINSTRUKTÖR i Ronneby
Ronneby Brunn Hotell AB
Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi har spa, motionsrum, brunnsbad, tempererad utomhuspool, 6 tennisbanor, 11 golfbanor, minigolf, samt ett brett utbud av färdiga eller skräddarsydda gruppaktiviteter. Vi söker dig som har utbildning och gärna erfarenhet av att leda pass som tex gympa, vattengympa core eller yoga - vi är öppna för det mesta! Det är viktigt att du brinner för ditt arbete och kan entusiasmera våra kunder.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist :

FOTTERAPEUT/ FOTVÅRDSSPECIALIST i Ronneby
Ronneby Brunn Hotell AB
Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi har spa, motionsrum, brunnsbad, tempererad utomhuspool, 6 tennisbanor, 11 golfbanor, minigolf, samt ett brett utbud av färdiga eller skräddarsydda gruppaktiviteter. Du behöver ha svensk fotvårdsutbildning och det är meriterande om du också är fotvårdsspecialist och om du har en kombiutbildning så att du även är massör eller spaterapeut.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist :

MASSÖR i Ronneby
Ronneby Brunn Hotell AB
Ronneby Brunn är en av sydöstra Sveriges största resortanläggningar. Hotellet har rötter från 1897 och erbjuder ett väl varierat utbud av energigivande och avkopplande aktiviteter. Vi har spa, motionsrum, brunnsbad, tempererad utomhuspool, 6 tennisbanor, 11 golfbanor, minigolf, samt ett brett utbud av färdiga eller skräddarsydda gruppaktiviteter. Vi söker dig som har svensk massageutbildning och det är det viktigt att du brinner för ditt arbete. Det är meriterande om du även har utbildning som spa-terapeut eller inom idrottsmassage. Du behöver ha god svenska i tal pga kundkontakter.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist :

Förskolechef, Ronneby skolområde
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Vi söker en förskolechef till Ronneby skolområde. Inom området har vi förnärvarande 4 förskolechefer och ett ledningsstöd. Ledningsstödet kommer att omvandlas till ytterligare en förskolechefstjänst. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans!
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Förskollärare till Mumindalens förskola
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Mumindalens förskola är vacker beläget centralt i Kallinge. Naturen är in på husknuten och gården inbjuder till lek. Förskolorna i Kallinge arbetar detta året med att utveckla språkområdet. Detta gör vi genom ett kollegialt lärande utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet i tvärgrupper tillsammans med en samtalsledare. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

CNC/Maskinoperatör
Skill
Om företaget Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.. Dina arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu flera CNC och maskinoperatörer. Uppdragen varierar i komplexitet och därför söker vi CNC-operatörer som kan arbeta med svarvning/fräsning och programmering.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

Vi söker dig som vill ha ett yrke som Pressoperatör
Empleo Växjö AB
Dina arbetsuppgifter Vårt kundföretag i Tingsryd växer och söker nu mer personal. Vi söker dig som vill arbeta som Pressoperatör och att tillsammans med ditt arbetslag ansvara för att linjen fungerar optimalt och producerar efter den mängd och kvalité som efterfrågas. I uppgifterna ingår övervakning, packning och att åtgärda fel vid störning på maskinerna. Din profil Vi söker dig som har någon form av industriell eller teknisk yrkesutbildning eller har arbetat inom industri i ett par år, gärna som Pressoperatör.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Ytbehandlare till Kallinge
Skill
Om företaget Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk. För kunds räkning i Kallinge söker vi nu en ytbehandlare, anställningen är för att täcka upp för pensionsavgång. Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta med ytbehandling av metall.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Grundskollärare Hobyskolan årskurs 4-6
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Hobyskolan är en F-6 skola centralt belägen i Bräkne-Hoby samhälle. På gångavstånd från skolan ligger flera lummiga parkområden, skogsdungar, pulkabackar, lekplatser och en fotbollsplan. På skolan går det ca 270 elever och där finns cirka 45 anställda. Skolan består av sex byggnader, där den äldsta är från 1844 och de övriga har tillkommit efterhand som elevantalet ökat. Skolan har fullt utrustade specialsalar för musik, bild, hemkunskap och slöjd.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018