Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare/barnskötare
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Vi söker förskollärare och barnskötare till våra förskolor i Ronneby för pedagogiskt arbete. Arbetet kan innebära att starta upp en avdelning eller att förstärka ett arbetslag på någon av våra förskolor. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Förskollärare/barnskötare
Ronneby kommun, Förskola
Hulta förskola är en nyöppnad förskola med 6 avdelningar belägen i Norra Hulta. VI har en fantastisk miljö både ute och inne och vi arbetar med fokus på naturen och hållbar utveckling med Läroplanen i fokus. Här får du ingå i ett team där vi lär av varandra och får vara med och påverka det fortsatta arbetet på förskolan. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Timvikarier inom grundskola och fritidshem
Ronneby kommun, Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans! I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Lärare i svenska som andraspråk på grundläggandenivå & på yrkesutbildningar
Ronneby kommun, Skolområde Gymnasieskola/ Vuxenutb
Är du lärare i svenska som andraspråk och vill arbeta i en flexibel verksamhet där den enskilde vuxenstuderande står i centrum och där trivseln och kompetensen är hög så är Vux i Ronneby kanske något för dig! Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Skolsköterska till Elevhälsans Medicinska Insats Ronneby
Ronneby kommun, Skolsköterskor
Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans! I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Förskollärare och barnskötare till Gullvivans förskola
Ronneby kommun, Förskola
I Ronneby arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Blekinge flygflottilj söker yrkesinformatör till flottiljstaben, A1
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter Som yrkesinformatör (YI) tillhör du förbandets rekryteringsfunktion och verkställer den planerade rekryteringsverksamheten. Du förväntas även bidra till utvecklingen av arbetssätt, processer, riktlinjer och verktyg inom området rekrytering och YI. YI huvuduppgift är yrkesinformation samt försvarsmaktsupplysning. Som förbandets ansikte utåt har du en viktig roll i mötet med Försvarsmaktens rekryteringsmålgrupp. En stor del av din arbetstid utgörs av att besöka och informera på skolor, genomföra studiebesök eller andra riktade informationsträffar.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Säljare med eller utan erfarenhet i Ronneby
Clean Sky Sweden AB
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Supportingenjörer till NKT i Karlskrona
Mero Rekrytering AB
NKT i Karlskrona, världsledande inom kabelteknik, behöver förstärka sitt team och söker nu Supportingenjörer som vill arbeta globalt och på världens största testlabb.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Supportingenjörer till NKT i Karlskrona
Mero Rekrytering AB
NKT i Karlskrona, världsledande inom kabelteknik, behöver förstärka sitt team och söker nu Supportingenjörer som vill arbeta globalt och på världens största testlabb.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019