Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
CNC-operatör till Kockums maskin
Adecco Sweden AB
Har du tidigare erfarenhet som CNC-operatör? Är du redo för nya utmaningar? Då ska du söka jobbet på Kockums maskin i Kallinge! Om Kockums Maskin Kockums Maskin AB är en av Skandinaviens ledande tillverkare av bearbetat gjutgods. Kunderna finns framför allt inom fordons- och verkstadsindustrin. Vårt kontor och vår tillverkning finns i Kallinge, mitt i Sveriges trädgård, Blekinge. Vi tar ett totalansvar för hela tillverkningskedjan.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Nyponhusets förskola söker förskollärare
Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Nyponhusets förskola ligger i Johannishus och har tre av delningar 1-5 år. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lågstadielärare till Kallingeskolan
Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Kallingeskolan är en grund- och grundsärskola F-9 belägen i Kallinge tätort. Ortens kommunbibliotek finns i samma byggnad och närhet till både ishall, idrottsplats, natur och centrum. Totalt finns här cirka 530 elever och 100 medarbetare. Vår skola arbetar för en ökad inkludering av alla elever. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 19-06-2018

Specialpedagog Skogsgårdsskolan
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Är du Skogsgårdsskolans nya specialpedagog? Skogsgårdsskolan är en av Ronnebys centrala skolor, belägen på en höjd ovanför gymnasieskolan Knut Hahn, nära sporthallen och simhallen. Skogsgårdsskolan är en skola med mångkulturell kompetens som vi är stolta över. Vi ser olikheter som en styrka och en utmaning. Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Måltidschef
Unik Resurs i Sverige AB
Företagspresentation: Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har ca 30 000 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss? Då en av våra måltidschefer går vidare till nya utmaningar så söker vi nu en ny Måltidschef till Kostenheten inom Tekniska förvaltningen i Ronneby kommun.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Elevstödjare Skogsgårdsskolan
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

TopWork vill träffa dig som vill jobba inom industri
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork arbetar med ett antal kunder runtom Växjö som i närtid ser ett ökat behov av personal till sina industrier. Beroende på vilken industri du är aktuell för kan arbetsuppgifterna variera något, men är finns inom kategorierna montering, truckkörning och arbete som maskinoperatör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

Lärare 1-3 till Fredriksbergsskolan
Ronneby kommun
Fredriksbergsskolan är en F-6 skola med ca 420 elever och ca 55 medarbetare. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på eleven där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss?
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Specialistläkare till Försvarshälsan i Ronneby Garnison
Försvarsmakten
Försvarshälsan Ronneby svarar för företagshälsovård för all personal inom Ronneby garnison, viss sjukvård för personal i flygtjänst och för övrig personal arbetsrelaterad sjukvård. Uppdraget omfattar hela Ronneby garnison. Inom garnisonen verkar cirka 1300 personer fördelade på bland annat Blekinge flygflottilj, delar av Helikopterflottiljen och Försvarsmaktens logistik. På Försvarshälsan Ronneby arbetar läkare, sjuksköterskor, fysioterapeut, medicinsk sekreterare, psykolog samt arbetsmiljöingenjör i ett gemensamt team på nio personer.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Lärarassistent Kallingeskolan 7-9
Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Vi söker en lärarassistent som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten i Ronneby. Kallingeskolan 7-9 är en verksamhet som i nuläget har cirka 350 elever. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallingeskolan består också av verksamheterna F-6, grundsärskolan samt den kommungemensamma AST-gruppen. En gemensam vision för eleverna i Kallinge skolområde F-9 är att "alla känner sig sedda och har kunskap och mod att möta världen Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet!
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018