Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Farmaceut till ICA Maxi Ronneby
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Vi söker Cabin Crew till Ronneby
Braathens Regional Airlines
Är du vår nästa flygande stjärna? BRA söker Cabin Crew BRA, Braathens Regional Airlines, flyger till 13 destinationer i Sverige via Bromma Stockholm cityflygplats. Vi på BRA tror på ett Sverige där du kan bo och verka i hela vårt avlånga land. Eftersom BRA flyger till flest orter av alla inrikesflygbolag, gör det oss till en viktig kugge i kollektivtrafiken. Att flyga ska vara hållbart både för dig som person och för vår miljö, därför klimatkompenserar vi för hela vår verksamhet samt arbetar aktivt mot vårt mål fossilfritt inrikesflyg 2030.   Vem söker vi? Har du servicekänsla i ditt DNA?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Tekniker med inriktning EL-Mekanik
Försvarsmakten
Vi söker en ny medarbetare till Telekommunikations- och IT-systemförbandet (FMTIS) med inriktning EL/Mekanik, vid avdelningen i Ronneby. Vid genomförandeavdelning Ronneby är vi 23 personer som utför drift och underhåll av Försvarsmaktens Tele och IT system.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Miljöinspektör
Ronneby kommun
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. På miljöenheten är vi 9 medarbetare och vi söker nu en ny kollega. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med tillsyn enligt miljöbalken av både hälsoskydd och miljöfarliga verksamheter.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Vikarierande Miljöinspektör
Ronneby kommun
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. På miljöenheten är vi 9 medarbetare och vi söker nu en ny kollega. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med tillsyn enligt miljöbalken av lantbruk och miljöfarliga verksamheter.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Byggnadsinspektör/bygglovsjurist
Ronneby kommun
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare. På bygglovenheten är vi 7 medarbetare och vi söker nu en ny kollega.besökare och företagare.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Supporttekniker / Helpdesk / 1st line till uppdrag hos CGI i Bromölla
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Säljare
Ragn-Sells AB
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Elektriker till vår UH avdelning
Alfa laval
Introduction Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker en Elektriker till vår avdelning Maintenace inom Operations Ronneby. Så, vad ska du göra idag? Who you are Om Jobbet Underhållsavdelningen i Ronneby arbetar med underhåll för hela produktionen. Produktionen är starkt automatiserad med PLC, robotar, servodrifter mm.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Systemutvecklare
Enkla Elbolaget AB
Systemutvecklare till Enkla Elbolaget Vill du arbeta som systemutvecklare på ett energibolag i framkant? I ett bolag där utvecklingen går tydligt framåt när det gäller nya spännande tekniska lösningar? Enkla Elbolaget utökar nu och söker en systemutvecklare. Vilka är vi? Enkla Elbolaget är utmanaren i en traditionell bransch som vill göra allt för att förenkla och tillföra värde för kunden. För oss är innovation och att vara i framkant en av våra viktigaste framgångsfaktorer.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019