Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker till Liljas Bil
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till Liljas Bil i Tingsryd söker vi nu en Servicetekniker för personbilar. Liljas Personbilar AB är ett av Smålands och Ölands ledande bilföretag, som har förmånen att få arbeta med Volvo, Renault, Dacia, Isuzu och Hertz vaumärken. Liljas bedriver verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro, Alvesta, Tingsryd, Borgholm och Emmaboda.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

CNC-operatör sökes
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett söker nu en erfaren CNC-operatör, för kunds räkning utanför Ronneby. Arbetet innebär CNC- fräsning/svarvning. Styrsystem som används är Mazatrol, Okuma och Fanuc. Skiftarbete kan förekomma. Om företaget Företaget arbetar med tillverkning av detaljer inom transportbranschen. Din profil Du som söker har tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning inom yrket som CNC-operatör. Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik. Du kan rigga, ställa och byta verktyg. Programmeringskunskap och erfarenhet inom något av ovanstående styrsystem är meriterande.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Vi söker Elektriker Saab Kockums!
Saab Kockums AB
På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Vad du blir en del av Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Arkivarie vid DokhA i Ronneby
Försvarsmakten
Huvudsakliga arbetsuppgifter I din roll som arkivarie kommer du att arbeta med att ordna och förteckna arkiv, medverkan i utvecklingen av ny arkivredovisningsmodell och en myndighetsgemensam arkiv- och dokumenthanteringsplan. Du kommer även att hantera utlämning av allmänna handlingar från allmänheten, genomföra bevarande– och gallringsutredningar. Även utbildning och information om dokumenthantering ingår.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Industriarbetare sökes - truck/traverskort meriterande!
Lernia
Just nu söker vi dig som vill arbeta i spännande miljöer med varierande arbetsuppgifter inom industri/logistik. Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann kommer du att stormtrivas som konsult hos oss. Våra kunder består, som ovan nämnt, företrädelsevis av industri och logistikföretag. Med rätt inställning, viljan att arbeta och göra ett bra jobb är du den vi söker.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Sommarvikarier/Lokalvårdare till Ronneby
Systembolaget AB
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Ronneby söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 19 timmar försäljning och under anställningens första period också några timmars lokalvård per vecka. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Sommarvikarier till Ronneby
Systembolaget AB
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Ronneby söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på 19 timmar i veckan. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 06-03-2018

Chaufför
Södra Skog
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 600 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Södra Skogs egna Åkeri söker timmerbilschaufför.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Läkemedelsspecialist Ronneby
Kronans Apotek
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Enhetschef till Barn- och Familjeenheten
Ronneby kommun, Individ och familjeomsorg
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018