Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till kvinna i Ronneby
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assitenter till en av våra kunder i Ronneby. Vår kund är en 58 årig kvinna som lever med en sjukdom som gör henne svag i kroppen. Hon bor tillsammans med sin man och deras två katter och har stort intresse för matlagning och bakning varför du som söker gärna kan vara händig i köket.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Bärgningsschafför
BR Bärgningstjänst
BR Bärgningstjänst söker omgående en chaufför till deras verksamhet. Vi söker dig som är driven, positiv, flexibel, serviceminded och problemlösare. Du kommer att arbeta fritt och självständigt men även i grupp. Ingen dag är den andra lik så gillar du utmaningar då är detta något för dig. Krav: - C-körkort, gärna CE - YKB - Förarkort (digitalt) - Arbete på väg Arbetsgivaren står för den grundutbildning som krävs för att få arbeta med bärgningsuppdrag. Välkommen att göra din ansökan redan idag med CV och personligt brev.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Grundskollärare
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Vi söker en lärare till Espedalsskolan, klass 1. På Espedalsskolan arbetar vi med tvålärarskap i varje klass. Vi arbetar i arbetslag med god sammanhållning och det kooperativa lärandet genomsyrar vår verksamhet. Vi är en f - 6 skola och här finns ca 185 elever. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på eleven där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling. Vår verksamhet genomsyras av det kollegiala lärandet. På skolan har vi 1:1.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Fritidspedagog
Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Vi söker en fritidspedagog till Espedalsskolans fritidshem. På Espedalsskolan arbetar vi i arbetslag och det kooperativa lärandet genomsyrar vår verksamhet. Vi är en f - 6 skola och här finns ca 185 elever. Vårt arbete präglas av en helhetssyn på eleven där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för lärande och utveckling. Rent praktiskt innebär det att du som fritidspedagog hos oss kommer att arbeta en del av din arbetstid i en klass tillsammans med lärare. Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Tandsköterska - skolinformation
Region Blekinge, Folktandvården
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Folktandvården är en av två vårdförvaltningar i Region Blekinge och har ca 300 medarbetare.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Grundskollärare
Ronneby kommun
Utbildningsförvaltningen i Ronneby har satt fokus på det kollegiala lärandet! Verksamheten ska genomsyras av kollegialt lärande och de metoder som bygger på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Då når vi framgång! Hos oss ska samtliga medarbetare vara väl medvetna om våra styrkor och värna om dessa, samtidigt som vi hela tiden utvecklas. Det gör vi tillsammans! I utbildningsförvaltningen arbetar vi efter den röda tråden, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola, särskola till gymnasie- och vuxenutbildning.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Bilmekaniker
Adecco Sweden AB
Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare erfarenhet som bilmekaniker? Då ska du se hit! Om tjänsten Som bilmekaniker kommer du att arbeta i kundens verkstadsdel. Du arbetar med de flesta bilmärken. Arbetet innebär bl.a service och underhåll, felsökningar, kamremsbyten, aggregatbyten och reparationer. Arbetet är förlagt på dagtid. Om dig Vi söker dig som har ett stort engagemang för ditt arbete med kundnöjdhet i fokus.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Socialsekreterare Utredningsenhet Barn
Ronneby kommun, Individ och familjeomsorg
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Vill du kunna påverka och utvecklas i ditt arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor? Vi söker nu en socialsekreterare till utredningsenheten Barn.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Avlösareservice i hemmet till barn
Ronneby kommun, Socialförvaltningen
Hos oss i den moderna kurorten Ronneby kan du bli delaktig i utvecklingen av ett hållbart samhälle med människan i fokus. Ronneby kommun har 29 600 invånare och ligger attraktivt mellan hav och skog. Vi har bra kommunikationer med bil, tåg och flyg. Inom kommunen jobbar 2 300 anställda för att ge bästa möjliga service till våra invånare, besökare och företagare. Vill du bli en av oss? ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun och socialförvaltningen är i ständigt behov av personer som vill hjälpa och stödja andra människor.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Supporttekniker / Helpdesk / 1st line till uppdrag hos CGI i Bromölla
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019