Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Biståndshandläggare SoL,
Karlshamns kommun
heltid, tillsvidare, inom verksamhet Myndighet och Resurs       Karlshamns kommun utvecklas och gör en förvaltning till två; Omsorg och Arbete och Välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov.       Arbete och Välfärd leds politiskt av socialnämnden och Omsorgsförvaltningen leds politiskt av omsorgsnämnden. Befattningen är organiserad i Myndighet och resurs i omsorgsförvaltningen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

1 st familjehemssekreterare samt 1 st barnhandläggare, 100 %, tillsvidare
Karlshamns kommun
Karlshamns kommun är en attraktiv och modern arbetsgivare. I Förvaltningen för Arbete och Välfärds verksamhet inom Utredning och beslut finner du enheten som arbetar med barn- och familjefrågorna. Nu söker vi nya kollegor till vår personalgrupp!     Vi erbjuder:   Som nyanställd erbjuder vi dig en introduktion som stödjer dig i din yrkesroll och som ger dig goda förutsättningar att introduceras snabbt i dina arbetsuppgifter. Du får även tillgång till bland annat intern och extern handledning, hälsopaus, flexibel arbetstid och möjlighet till semesterväxling m.m.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Skotarförare sökes
Jonas Johnsson
Skotarförare sökes. Arbetet innebär att köra, lossa och lasta virke. Det är ett ensamarbete och om du frågar Jonas som driver gården är det ett behagligt arbete även om det självklart innebär att du måste producera. Kraven som ställs på dig som söker Du behöver kunna arbeta självständigt. B-körkort och grönt kort är ett krav medans ADR är meriterande, Arbetet innebär en del kundkontakter vilket medför att du behöver kunna kommunicera på svenska. Välkommen med din ansökan via mail.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Redovisningsekonom till Holtab i Tingsryd
Holtab AB
Holtab – Plats för utveckling Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning. Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-01-2019

Affärscontroller till Holtab i Tingsryd
Holtab AB
Holtab – Plats för utveckling Vi utvecklar och levererar kundanpassade lösningar inom kraftöverföring. Det är många byggstenar som ger oss styrka och grunden är löftet som står tillsammans med vårt varumärke – kunskap, service och samarbete. Med dessa löften som utgångspunkt utförs vårt kundorienterade arbete, från start till leverans till uppföljning. Hjärtat i verksamheten är fabriken i Tingsryd. Det är här vi producerar produkter som transformatorstationer, teknikhus och lågspänningsställverk.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-01-2019

Fartygsklarerare
GAC Sweden AB
GAC SWEDEN SÖKER FARTYGSAGENT FÖR PROJEKTANSTÄLLNING TILL VÅRT KONTOR I KARLSHAMN Karlshamn. Arbetet är en projektanställning med snarast tillträde och varaktighet i 10-12 månader framåt. GAC Sweden AB har huvudkontor i Göteborg och är en del av GAC Group som levererar shippingservice till rederier och operatörer över hela världen. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är operation/administration av fartygsanlöp i Karlshamn och i södra Sverige. Utöver klarering av fartyg får man som fartygsagent räkna med en mängd olika arbetsuppgifter som krävs för att ett fartygs hamnanlöp.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Lärare i företagsekonomi/juridik till Vägga gymnasieskola
Karlshamns kommun
Vi söker dig som är lärare i företagsekonomi/juridik till Vägga gymnasieskola. Tjänsten är en visstidsanställning, 60 %, under vårterminen t o m 190620 med tillträde snarast.   På Vägga gymnasieskola finns för närvarande strax över 1000 elever och 150 anställda. Skolan erbjuder de flesta nationella program samt introduktionsprogrammen och gymnasiesärskola.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Enhetschef LSS stöd och service
Karlshamns kommun
Hej!     Vi söker nu en ny kollega till vår ledningsgrupp, då vi utökar vår verksamhet med ytterligare en enhetschef. Just nu sker det stora satsningar inom vårt verksamhetsområde, vilket gör att vi satsar och rekryterar en chef till. Vi söker dig som är redo för nya utmaningar och som vill vara med och utveckla vår verksamhet inför framtida behov.     Kommunen:   Karlshamns kommun är en attraktiv och modern arbetsgivare. Vi satsar på ledarskapet som kännetecknas av mod, handlingskraft och omtanke.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Fastighetsskötare
Boktryckaregatan AB
Fastighetesskötare Arbetsuppgifter Fastighetsservice som t.ex. rengöring, trädgårdsarbete och byte av kranpackningar hemma hos kunder. Utbildning/Erfarenhet Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du kan kommunicera på svenska då arbetet innebär en del kundkontakt. B-körkort är ett krav.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Snickare till FM Bygg & Fridas Design
Adecco Sweden AB
Är du en noggrann, självgående och samarbetsvillig snickare? Vill du vara med på resan tillsammans med FM Bygg & Fridas Design? Då ska du söka denna tjänst! Om tjänsten Som snickare på Fridas Design kommer arbetsdagarna variera. Du kommer arbeta med både små och stora projekt. Varje vecka har ni ett uppstartsmöte för att planera kommande dagar men även för att stärka sammanhållningen som är en viktig del på företaget.
Skapad : 06-12-2018 Ansökningsfrist : 05-01-2019