Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker - Truckar
Toyota Material Handling Sweden AB
Toyota Material Handling Sweden Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I_Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Kock
Valentino Pizzeria
Mat är en upplevelse för alla sinnen. När du kliver in på Valentino är våra förhoppningar att du ska minnas den första tuggan du tagit. Här får du lära känna nya smaker och upplevelser, samt nya ansikten. Med mer än 10 års erfarenhet i matbranschen är vi säkra på att du kommer gilla våra pizzor, samt de olika à la carte rätterna som vi har att erbjuda. Våra råvaror är av högsta kvalité och hygien är väldigt viktigt hos oss. Har vi fått dig att minnas den första tuggan du tagit så har vi lyckats bra. Vi söker en kock med matglädje.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Drifttekniker semestervikariat
Karlshamns kommun
Drifttekniker med placering vid avlopps- och vattenverk, VA-enheten   Heltid, semestervikariat under tiden juni – augusti     Arbetsuppgifter   Tjänsterna innebär drift och underhåll, skötsel av avloppsreningsverk och pumpstationer drift och underhåll skötsel av vattenreningsverk, vattentorn och tryckstegringsstationer. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.     Kvalifikationer   Vi söker dig som är utbildad på VA- och kretsloppsteknikerprogrammet drifttekniker, driftmaskinist eller med en utbildning som bedöms likvärdig.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

MEDCURA SÖKER SJUKSKÖTERSKA TILL MEDICINKLINIKEN I KARLSHAMN
Medcura AB
Vi söker En legitimerad sjuksköterska till medicinkliniken i Karlshamn för sommarmånaderna. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Det är också fördelaktigt om du har erfarenhet av NCS Cross/SYSteam Cross. Skicka din ansökan redan idag då tjänsten ska tillsättas omgående. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Lärare i hem- och konsumentkunskap till åk 7-9, Österslättsskolan
Karlshamns kommun
Lärare i hem- och konsumentkunskap till åk 7-9, Österslättsskolan, Karlshamn.  Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2018-08-14 eller enligt överenskommelse.     På Österslättsskolan förverkligar vi tillsammans våra elevers drömmar om framtiden.  Vi ser att olikheter kan utvecklas till möjligheter där varje individ kan utveckla förtroende för och tillit till sina förmågor. Vårt motto är ”att bli lite bättre varje dag”.    Österslättsskolan är en 7-9 skola som ligger i centrala Karlshamn och har goda kommunikationsmöjligheter.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

1:e Socialsekreterare inom utredning barn- och unga
Karlshamns kommun
Heltid tillsvidare       Arbetsbeskrivning:   Verksamhet utredning och beslut söker nu en 1:e socialsekreterare inom Utredning och beslut. Du kommer att arbeta nära socialsekreterare och enhetschef med fokus på barnets bästa. Du kommer att arbeta med b.la stöd och vägledning under socialsekreterarens dagliga handläggning/utredning av barn- och unga. Du kommer även att ha ärendegenomgång tillsammans med socialsekreterare, i vilken du ger stöd och vägledning i pågående utredningar.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 23-07-2018

Lärare i idrott till åk 7-9, Österslättsskolan
Karlshamns kommun
Vi söker en legitimerad lärare i idrott och hälsa till Österslättsskolan. Tjänsten kan eventuellt kombineras med annat ämne och är en tillsvidaretjänst på 100%. Tillträde sker enligt överenskommelse.     På Österslättsskolan förverkligar vi tillsammans våra elevers drömmar om framtiden. Vi ser att olikheter kan utvecklas till möjligheter där varje individ kan utveckla förtroende för och tillit till sina förmågor. Vårt motto är ”att bli lite bättre varje dag”.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare till Förberedelseklass - Språkverkstad åk 1-6 till Prästslättsskolan
Karlshamns kommun
Vi söker en lärare, med behörighet i svenska, svenska som andraspråk åk 1-6, önskvärt även NO åk 4-6, till vår Förberedelseklass - Språkverkstad åk 1-6 till Prästslättsskolan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2018-08-14.   Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet.  Du hittar information om skolan under www.utb.karlshamn.se.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Viron Media söker medarbetare till Digitaltrycksavdelningen
Viron Media AB
Din arbetsplats Viron Media-gruppen är en större svensk e-handelskoncern med flera välkända och rikstäckande varumärken inom framförallt media och skolområdet. Vi är en av Sveriges största skolfotoföretag och största producenter av skolfotomaterial och vår högsäsong närmar sig med försäljning, produktion och leverans av produkter till våra kunder. Vi är just nu inne i en mycket expansiv och rolig tillväxtfas med flera nya produktområden och tjänster på väg ut på marknaden.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Innesäljare
RollUp-Kungen AB
Verksamhetsbeskrivning Rollup-Kungen.se är ett e-handelsbolag som startade 2007. Sedan dess har bolaget vuxit kraftigt och är idag en av de största aktörerna på marknaden. Våra produkter tillverkas i Sverige i vår egen fabrik. Det innebär att vi har total kontroll över hela produktionsflödet och genom att jobba med kontinuerliga förbättringar och effektiviseringar lyckas vi ligga före konkurrensen som import från låglöneländer innebär. Vi anser att leveranssäkerhet, kvalitet, snabb service och pris är värden som är viktiga för våra kunder.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018