Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Supporttekniker / Helpdesk / 1st line till uppdrag hos CGI i Bromölla
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

MEDCURA SÖKER SPECIALISTLÄKARE TILL MEDICINKLINIK I BLEKINGE
Medcura AB
Vi söker Specialistläkare i internmedicin/akutmedicin till Blekingesjukhuset Karlshamn, vecka 6 - 26, 2020 Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag, Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-02-2020

Barnvakt/Nanny Extrajobb, Karlshamn, flexibla timmar
myNanny Karlshamn
Vårt mål är att erbjuda Sveriges bästa barnpassning. Var med och dela glädjen av att passa barn och göra skillnad för familjer runtom i Sverige! Som barnvakt hos myNanny har du ett flexibelt, givande & glädjefyllt extrajobb hos ett av Sveriges ledande barnpassningsföretag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Processtekniker
Karlshamn Energi
Processtekniker, Karlshamn Energi Vill du arbeta med vårt viktigaste livsmedel vatten? Som processtekniker är du en viktig resurs i säkerställandet av att Karlshamns kommuns 28 000 VA-abonnenter får tjänligt dricksvatten varje dag och att det vatten som förs tillbaka kommer ut rent till havet efter en hållbar process. Välkommen till stabila och utvecklingsinriktade Karlshamn Energi VA. DINA ARBETSUPPGIFTER Som processtekniker ingår du i ett team som ansvarar för styrning och övervakning av reningsprocessen på Karlshamns Reningsverk samt vattenprocessen på Karlshamns Vattenverk.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Specialpedagog eller speciallärare till Mörrums skola
Karlshamns kommun
Vi söker en specialpedagog eller speciallärare till Mörrums skola. Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid,  med tillträde 2020-01-01. Utbildningsförvaltningen har ca 1200 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som pedagogisk resurs för enskild elev i åk 1. Tillsammans med lärare ansvara för elevens utveckling mot målen.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Engagerad lärare i spanska åk 7-9
Thoren Framtid
Sverige både förtjänar och behöver en ny skola. En skola som i grunden både är trygg och lustfylld samtidigt som lärandet är i fokus på ett helt annat sätt än tidigare. En skola där varje elev blir sedd utifrån sina behov. Thoren Framtid omfattar ThorenGruppens förskolor och grundskolor. För närvarande har vi fem förskolor och tio grundskolor. Vår verksamhet vilar på MOD, KRAFT och PASSION med HJÄRTAT och genom särpräglarna Digitalisering, Personligt och Verklighetsnära utvecklar vi barn och elevers framtidsförmågor och framtidsegenskaper.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Vi söker en Mjukvaruutvecklare
OnepartnerGroup Sydost AB
Drivs du av programmering, utveckling och vill tillhöra ett växande företag med innovativa produkter? Då ska du söka den här tjänsten.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Medicinsk sekreterare till Samaritens vårdcentral
Region Blekinge
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Primärvården omfattar Region Blekinges vårdcentraler, ungdomsmottagningar och sårcentrum.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Stödassistent till Recordvägens/Mariegårdens gruppbostäder
Karlshamns kommun
1 st Tillsvidare 100 % Förvaltningen för Arbete & Välfärd leds politiskt av nämnden för arbete och välfärd. Förvaltningen är indelad i två verksamhetsområden: Utredning & beslut och Stöd & service där vi tillhör den sistnämnda. All verksamhet bygger på respekt för den enskildes självbestämmande och integritet. Vi söker nu Dig som är ansvarstagande och som har ett stort engagemang kring vår målgrupp Recordvägens/Mariegårdens gruppbostäder i Svängsta.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Säljare med eller utan erfarenhet i Karlshamn
Clean Sky Sweden AB
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019