Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distriktssköterska / Sjuksköterska till Läkarhuset i Karlshamn!
Lideta Hälsovård
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 20 geografiska platser och har idag cirka 140,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen MamaMia. MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Ekonomiassistent till vår kund i Västra Blekinge
Adecco Sweden AB
Är du intresserad av att arbeta som ekonomiassistent på ett företag i Västra Blekinge? Är du noggrann, gillar siffror och har en positiv inställning? Då har Adecco ett spännande uppdrag för dig som kan övergå till en antällning hos vår kund! Om tjänsten I tjänsten som ekonomiassistent kommer du att arbeta inom ekonomi med löpande redovisning och bokföring. Arbetsuppgifterna består av kund och leverantörsreskontra, betalningar, avstämningar samt andra administrativa arbetsuppgifter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Legitimerad Optiker till Smarteyes - Karlshamn
Optik Smart Eyes AB
Är du legitimerad optiker och vill vara en del i ett expansivt företag där du tillsammans med dina kollegor är med och utvecklar verksamheten? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!   Vårt erbjudande Förändring, enkelhet och omtanke viktiga ledord, vilket utgör grunden i vårt arbete och bygger vår kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-04-2019

Administrativ assistent i Karlshamn
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter  Som administrativ assistent är du ett administrativt stöd till områdeschefen och cheferna i ledningsgruppen genom att hantera uppgifter som ekonomi, inköp, bokningar, behörigheter, delar inom personaladministration samt intranät och grupprum.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Lärare i idrott till åk 7-9, Österslättsskolan
Karlshamns kommun
Vi söker en legitimerad lärare i  idrott till Österslättsskolan. Tjänsten är en visstidsanställning på 50 % 190301-190331, 100 % 190401-190620. överenskommelse.   På Österslättsskolan förverkligar vi tillsammans våra elevers drömmar om framtiden. Vi ser att olikheter kan utvecklas till möjligheter där varje individ kan utveckla förtroende för och tillit till sina förmågor. Vårt motto är ”att bli lite bättre varje dag”. Österslättsskolan  med ca 400 elever är en 7-9 skola som ligger i centrala Karlshamn och har goda kommunikationsmöjligheter.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

CNC-operatörer
Adecco Sweden AB
CNC-operatörer Har du tidigare erfarenhet som CNC-operatör? Är du redo för nya utmaningar? Om dig Vi söker efter CNC-operatörer. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av fräsning, svarvning, ritningsläsning, programmering och maskinunderhåll. Som person har du lätt för att arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett team. Du är en lagspelare och du behärskar svenska i både tal och skrift.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Sjuksköterska till utbildningsanställning inriktning psykiatri
Karlshamns kommun
Hej!     Vi söker en sjuksköterska som är redo att vara med och utveckla den kommunala hemsjukvården och samtidigt utveckla sin egen kompetens genom en utbildningsanställning för akademisk specialisttjänstgöring!     Arbetet i sjuksköterskeorganisationen i Karlshamns kommun innebär att utföra hälso- och sjukvård där våra medborgare behöver den. Sjuksköterskor i Karlshamns kommun arbetar inom våra särskilda boenden och hemsjukvården. För att möta våra medborgares vårdbehov förstärker vi nu kompetensen inom vår organisation och satsar på en utbildningsanställning med inriktning psykiatri.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Fastighetstekniker till JSB
Adecco Sweden AB
Är du tekniskt intresserad i kombination med problemlösning? Brinner för service? Då ska du söka tjänsten som Fastighetstekniker till JSB! Om tjänsten Som fastighetstekniker kommer dina arbetsuppgifter innefatta underhåll på tekniska installationer, byggnader och fastighetsskötsel. Du arbetar med framtagning av förbättringsåtgärder och utveckling av de fastighetstekniska systemen/installationerna och verkar för hållbar utveckling. Du arbetar även med underhållsplanering och är en kontakt med UE i mindre underhållsprojekt.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 19-03-2019

Personlig assistent till karlshamn
Carelli Assistans AB
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Nagelteknolog till Karlshamn
Nails Tran AB
Vi är ett företag som består av två nagelsalonger i södra Sverige, Vi finns i Kristianstad och Karlshamn. Den aktuella tjänsten gäller arbete på salongen i Karlshamn. Vi eftersträvar att göra alla våra kunder så nöjda som möjligt. Vi har lång och god erfarenhet inom branschen. Du skall arbeta med de moment som ingår i yrket. Det innebär bland annat att du skall arbeta med naglar och både använda dig av gel och akryl. Du skall utföra manikyr och pedikyr.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019