Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medicinsk sekreterare till Medicinkliniken i Karlshamn
Region Blekinge, Medicinkliniken
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Region Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Optikerassistent/Säljare deltid 80% - Karlshamn
Synoptik Sweden AB
Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill arbeta i en spännande bransch där du ständigt utvecklas? Då kan rollen som säljare hos Synoptik vara din nästa utmaning! Nu söker butiken i Karlshamn en optikerassistent/säljare på 80% där du tillsammans med dina kollegor ansvarar för att ge kunderna den bästa servicen. I butiken arbetar en optiker samt två optikerassistenter och det är ni som team som gemensamt ansvarar för att nå butikens försäljningsmål.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Projektledare till One Nordic i Karlshamn
One Nordic AB
ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Personliga assistenter, sommarvikarie
Carelli Assistans AB
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang. Vi är verksamma över hela Sverige och anordnar personlig assistans under värdegrunden personlighet, trygghet och individen. PERSONLIG ASSISTENT Vi söker flertalet personliga assistenter som vill arbeta i sommar till våra kunder i Karlshamns Kommun. Arbetet är förlagt dagtid, kväll, natt och helg efter ett rullande schema.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Supporttekniker / Helpdesk / 1st line till uppdrag hos CGI i Bromölla
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Är du vår nästa medarbetare?
FACILITY SERVICES GOTALAND AB
FSG är ett starkt växande serviceföretag med verksamhet i Blekinge och södra Småland. I dagsläget är vi ca 50 st anställda. Vi söker nu deltidspersonal (ca 55%) inom lokalvård till vår verksamhet i Karlshamnsområdet.Den vi söker tycker om städning, är självständig, noggrann och sätter kunden i fokus. Erfarenhet av lokalvård är meriterande, men inte ett krav, FSG förbereder dig. Du har svenskt körkort och din svenska behöver vara så pass god att du förstår instruktioner och säkerhetsföreskrifter, samt kan kommunicera på svenska med såväl arbetskamrater som kunder.Är du den vi söker?
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Säljare med eller utan erfarenhet i Karlshamn
Clean Sky Sweden AB
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Eko-logisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Demand Planner - AAK Sweden AB
Högström & Co Management AB, AAK Sweden AB
AAK is proud to be the world’s leading producer of specialty vegetable fats. Through our unique co-development approach we develop and provide value-adding vegetable oil solutions in close collaboration with our customers, enabling them to achieve long-lasting business results.By doing so, we solve customer specific needs across many industries including Bakery, Chocolate & Confectionery, Dairy, Foodservice, Infant Nutrition and Personal Care.Our pioneering spirit and passion for innovation keeps us at the cutting edge of our industry and is what sets us apart.
Skapad : 13-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Båtman till Hanöbukten
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker  Båtman  med till Hanöbukten   Att arbeta som Båtman  Som båtman är du ansvarig för transport av lotsar till och från fartyg i aktuellt område samt även sjöräddningsuppdrag. I arbetet ingår förutom befälhavaransvar också skötsel och underhåll av lotsbåtarna och lotsstationen. Lotsbåten bemannas av två personer där en fungerar som befälhavare och en som navigatör/däcksman. Arbetet utförs hela dygnet, varje dag, året om, vilket innebär att både dag-, kvälls- och nattjänstgöring förekommer enligt fastlagt arbetsschema.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Medarbetare till Skolkatalogavdelning
Viron Group AB
Medarbetare till Skolkatalogavdelning Viron Group söker ett antal medarbetare till produktionen höstsäsongen 2019. Din arbetsplats Viron Group är en större svensk e-handelskoncern med flera välkända och rikstäckande varumärken inom framförallt media och skolområdet. Vi är en av Sveriges största producenter av skolfotomaterial och vår högsäsong närmar sig med produktion och leverans av produkter till våra kunder.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019