Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Underållsingejör
Södra Cell Mörrum
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du vara med och utveckla produktionsarbetet i en framgångsrik verksamhet med stark framtidstro?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Två planerare till Östralycke
Karlshamns kommun
Hej!   Vi heter Linda Wallin, Lisa Carlsson och Jennike Westrin Andersson och vi är enhetschefer på Östralycke som är ett Särskilt Boende i Karlshamn.     Vi söker nu två planerare till vårt boende.     Vårt mål är att vår äldreomsorg och vårt boende ska fortsätta att utvecklas. Där alla som bor och arbetar ska trivas och fortsätta att utvecklas som människa och individ. Vi vill ge en omsorg utifrån vars och ens behov.   Med andra ord ett boende som vi själva skulle vilja bo på .
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Restaurangbiträde till personalrestaurangen på Södra Cell, Mörrum
Fazer Food Services Sverige
När någon tar en stund och njuter av Fazers produkter eller tjänster så smakar den personen också på vår kärlek och vår omsorg för allt det vi gör. Vår mission, att skapa smakupplevelser, förverkligas varje dag tack vare alla våra 15 000 medarbetare som på olika sätt bidrar till att driva vår hållbara och innovativa verksamhet. Vi har expanderat från våra nordiska rötter och blivit ett internationellt företag, redo för fortsatt global tillväxt. Om du delar vår passion så kommer du att hitta ditt perfekta jobb hos oss.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

MEDCURA SÖKER ALLMÄN SPECIALISTLÄKARE TILL VÅRDCENTRAL I KARLSHAMN
Medcura AB
Vi söker Medcura söker en allmän specialistläkare för sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral samt jour. Normal arbetsvecka avser måndag till fredag och kan avse tid mellan 07.00-21.00. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 20-09-2018

MEDCURA SÖKER ALLMÄNSPECIALISTLÄKARE TILL VÅRDCENTRAL I KARLSHAMN
Medcura AB
Vi söker Medcura söker en allmän specialistläkare för sedvanliga arbetsuppgifter på vårdcentral. Normal arbetsvecka avser måndag till fredag och kan avse tid mellan 07.00-21.00, Jour kan förekomma. Uppdraget är förlagt under hösten med chans till förlängning. Varmt välkommen att söka tjänsten redan idag då vi gör urval löpande. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Träarbetare/Snickare
Lians Byggservice
Verksamhetsbeskrivning Specialiserad bygg och anläggningsverksamhet Arbetsuppgifter Snickare Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av yrket krävs, utbildning är en merit men inget krav. Välkommen med din ansökan
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Allmänspecialist för deltidsuppdrag på husläkarmottagning
Adecco Sweden AB
Adecco söker nu en läkare till ett deltidsuppdrag, beräknat till en halvdag i veckan Du kommer att arbeta på en husläkarmottagning vid ett industriföretag i Mörrum. I arbetsuppgifterna ingår mottagningsarbete, remisser och enklare sjukvård.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Vikarier till Väggabadet
Karlshamns kommun
Med placering på Väggabadet i Karlshamn.     Väggabadet öppnade i mitten av oktober 2011 efter en omfattande renovering och nybyggnation av vattenrutschbana, barnpool, bubbelpool, ångbastu, relaxavdelning, caféteria med mera. 2017 öppnade Karlshamns första padelbana, belägen på Väggabadets uteområde.     Arbetsbeskrivning:   Att vara timvikarie vid Väggabadet innebär att du oftast blir kontaktad med kort   varsel. Eftersom badet har öppet både kvällar och helger ska du ha möjlighet till   flexibilitet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Snickare Karlshamn
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb?
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Textilingenjör
Odigo
Vi söker, till kunds kvalitetsavdelning, en modeintresserad Textilingenjör! Vi söker dig som är Textilingenjör, nyutexaminerad eller med något års erfarenhet. De huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat: - Utföra kvalitetstester och kontrollera externa testrapporter som innefattar kvalitets- och kemikalietester. - Kontrollera att skeppningsprover har rätt mått, kvalitet och märkning. - Ge support till inköpsavdelningen gällande kvalitetskrav, testresultat, tvättråd mm. - Ha direktkontakt med våra leverantörer gällande testresultat, kemikaliefrågor och godkännande för leverans. Du
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018