Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butiksbiträde till företag i Karlshamn!
Academic Work
Till vår kund i Karlshamn söker vi nu personal till deras butik. För att trivas i rollen så brinner du för kundkontakt och att du inte räds att ta tag där det behövs. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en serviceinriktad butiksmedarbetare till företagets butik i Karlshamn med omgående start. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig till 31 augusti initalt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Speditör till Geberit i Bromölla
Maxkompetens Kristianstad
Geberit Sverige är Nordens största tillverkare av VVS-produkter för badrumsmiljöer. Huvudkontoret ligger i Bromölla liksom tillverkningen av sanitetsporslin. I Mörrum produceras våra duschprodukter. Geberit Sverige ingår i den internationella koncernen Geberit som är marknadsledande i Europa för sanitetsprodukter. Som integrerad koncern har Geberit en mycket stark närvaro i de flesta europeiska länder och kan därmed erbjuda unika mervärden inom både sanitetsteknik och badrumsporslin. Tillverkningskapaciteten utgörs av 29 produktionsanläggningar, varav 6 utanför Europa.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 18-06-2019

1 Barnhandläggare, 100 %,
Karlshamns kommun
Tillsvidare   Karlshamns kommun är en attraktiv och modern arbetsgivare. I Förvaltningen för Arbete och Välfärds verksamhet inom Utredning och beslut finner du enheten som arbetar med barn- och familjefrågorna. Nu söker vi ny kollega till vår personalgrupp!   Vi erbjuder:   Som nyanställd erbjuder vi dig en introduktion som stödjer dig i din yrkesroll och som ger dig goda förutsättningar att introduceras snabbt i dina arbetsuppgifter. Du får även tillgång till bland annat intern och extern handledning, hälsopaus, flexibel arbetstid och möjlighet till semesterväxling m.m.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

VVS-montör
Wikan Personal
Nu söker vi en VVS-montör till ett företag i Karlshamn. Dina arbetsuppgifter Som rörmontör hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning. Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 23-06-2019

Marknadskommunikatör till JSB
Adecco Sweden AB
Är du på jakt efter ett utmanande och utvecklande arbete som marknadskommunikatör? Har du lätt för att kommunicera och är en riktig lagspelare? Då ska du söka denna tjänst som marknadskommunikatör till JSB i Karlshamn. Om tjänsten Som marknadskommunikatör kommer du ansvara för planering, samordning och genomförande av kommunikationsaktiviteter, både externa och interna. Placeringsort är Asarum, men resor kan förekomma till övriga kontor och projekt.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 20-06-2019

Personliga assistenter, sommarvikarie
Carelli Assistans AB
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Supporttekniker / Helpdesk / 1st line till uppdrag hos CGI i Bromölla
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Sjuksköterska till avdelning 20, Karlshamn
Region Blekinge, Rehabiliteringskliniken
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Personliga assistenter, sommarvikarie
Carelli Assistans AB
Carelli Assistans är ett familjeföretag som erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning. Vi är det lite mindre assistansbolaget med ett stort personligt engagemang.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Karlshamns Montessori söker grundskollärare
Karlshamns Montessoriskola
Skolan har drygt 115 elever. I Montessoriskolan arbetar vi åldersblandat, Du kommer arbeta i ett arbetslag tillsammans med en lärare med montessoribehörighet, i skolår 4-6. Inom Montessoripedagogiken anser man att det är viktigare för människan att hitta det bästa inom sig själv än att vara bäst jämfört med andra. Därför lägger man stor vikt vid att hjälpa varje elev att hitta sina egna förutsättningar och utveckla dem. Man värdesätter inte en sorts begåvning framför en annan och barnen slipper därmed konkurrens.
Skapad : 19-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019