Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Jurist/Skadereglerare
Länsförsäkringar Blekinge
Är du en driven, engagerad och kundfokuserad jurist med erfarenhet av skadeståndsrätt? Då kanske du är den vi söker till Länsförsäkringar Blekinge som Skadereglerare för Ansvars- och Företagsskador.   Om jobbet  Som skadereglerare reglerar du främst Ansvarsskador och rättskyddsärenden. Även egendomsskador samt avbrottskador på företag och lantbruk.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Motorskadereglerare
Länsförsäkringar Blekinge
Vi söker dig som kan ge ett omtänksamt och kompetent kundbemötende i toppklass.   Om jobbet  Som Motorskadereglerare innebär det att du ansvarar för att våra kunders fordon repareras snabbt, trafiksäkert och på ett miljövänligt sätt.   Du möter våra kunder när de, främst över telefon, vill göra en skadeanmälan. Din uppgift är då att fastställa orsaken till och omfattningen av skada samt tydligt och hjälpsamt informera om och hur försäkringen gäller.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Skadereglerare Företagsskador
Länsförsäkringar Blekinge
Du kanske är den vi söker till Länsförsäkringar Blekinge som Skadereglerare Företagsskador.   Om jobbet  Som skadereglerare reglerar du egendomsskador, maskinskador, skogsskador samt avbrottskador på företag och lantbruk. Du arbetar med alla moment i skadeprocessen, vilket innebär såväl kundmöten som registrera, utreda, värdera och reglera de skador som uppstått. Rollen kräver att du har förståelse för företagsekonomi samt kännedom om försäkring.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 03-03-2018

Undersköterska till rehabiliteringskliniken avd 20, Karlshamn
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Blekingesjukhuset ger somatisk vård som kräver specialiserade medicinska och tekniska resurser och kompetens som inte ryms inom primärvården. Vi bedriver verksamhet både i Karlshamn och i Karlskrona.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Utbildningsanställning för sjuksköterska med inriktn psykiatri till avd 21
Landstinget Blekinge, Vuxenpsykiatri väst
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Heldygnsavdelning 21 har vuxenpsykiatrin väst som sitt upptagningsområde och där ingår Karlshamns kommun, Sölvesborgs kommun och Olofström kommun.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Medicinsk sekreterare till Medicinkliniken i Karlshamn
Landstinget Blekinge
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Landstinget Blekinges viktigaste uppgift är att erbjuda bästa möjliga hälso- och sjukvård till länets cirka 150 000 invånare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Undersköterska & vice planerare
Karlshamns kommun
Med önskad sysselsättningsgrad,   Stöd i Ordinärt Boende     1 st tillsvidare Karlshamns centrala/Östra         Karlshamns kommun utvecklas och gör en förvaltning till två; Omsorg och Arbete och Välfärd. Genom att samla kompetensen inom respektive område i separata förvaltningar kan vi på ett effektivare och mer fokuserat sätt möta medborgarnas och omvärldens behov.     Arbete och välfärd leds politiskt av socialnämnden och Omsorgsförvaltningen leds politiskt av omsorgsnämnden. Befattningen är organiserad i Stöd i ordinärt Boende.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Ekonom till Karlshamn Energi
Maxkompetens Konsult AB
Dina arbetsuppgifter Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar för framtiden? Är du en lagspelare som gillar förändringar samt har sinne för detaljer såväl som helhet är det troligen dig vi söker! Under 2018 - 2019 kommer Karlshamn Energi genomföra ett omfattande förändringsarbete inom Ekonomi och Administration med nya system och ökad digitalisering. Vi söker därför en ekonom som under första året/åren kommer att vara en del av teamet för att driva och genomföra olika projekt, varvat med löpande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Anestesisjuksköterska till Operation i Karlshamn
Landstinget Blekinge, Anestesikliniken
I Landstinget Blekinge bidrar du till god vård, bättre hälsa och räddade liv. Våra team präglas av stark sammanhållning, engagerat ledarskap och en vilja att utvecklas. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Arbetsterapeuter
Karlshamns kommun
Hälso - och Sjukvårdsverksamhetens Rehabenhet söker två arbetsterapeuter, 100 % tillsvidare.   Vill du arbeta som arbetsterapeut där du har förutsättningar att ge god vård och förbättra människors hälsa?   Karlshamn satsar! Vi utökar verksamheten och därmed söker vi efter dig som en ny kollega till vårt team! Då vi har haft pensionsavgång söker vi även en ny kollega som efterträdare.     Vi erbjuder ett givande arbete med många personliga möten och varierande arbetsdagar! Här möts du av olika arbetsuppgifter och patientgrupper.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018