Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknikhandläggare sökes till Hästveda
Försvarsmakten
FMTIS Systemenhet har verksamhet på flera orter i landet med enhetsledningen stationerad i Stockholm.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 01-12-2018

Undersköterskor till Kirurgisk akutvårdsavdelning i Lund
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Sjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Akutavdelning kirurgi (KAVA) i Lund bedriver högspecialiserad vård med Skåne som upptagningsområde. På enheten vårdas patienter som sökt akut med akutkirurgiska symtom eller akuta gastroenterologiska symtom. Vår vision är att åter bli Sveriges bästa vårdavdelning där patienten, anhöriga och personalen tillsammans arbetar för respekt, professionalism, delaktighet och utveckling. Vägen till detta tror vi bland annat är en personcentrerad vård som har sitt ursprung i vårt värdegrundsarbete.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Rörläggare
Ystads kommun, Samhällsbyggnad
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Proaktiv och engagerad byggsäljare till PoG Woody i Tomelilla
Kareli Rekrytering & Bemanning AB
Vi har fått förmånen att hjälpaVår kund Woody och tillsätta deras nästa säljare till kontoret i Tomelilla. Har du arbetat mot företag tidigare?Är du enrelationsbyggare med ett stort inre driv ochhög ambitionsnivå?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Cykelreparatör/ Butikschef
CAROLI CYKEL
Caroli Cykel har haft verksamhet sedan 2002 och för ett brett sortiment med bla 11 välkända cykelmärken - vi har gedigen erfarenhet av branschen. Vi har en mycket bra relation till våra leverantörer och till vår kundkrets bestående av både myndigheter, företag och privatpersoner. Butiken har ett bra läge i Malmös Gamla Stad i närheten av Caroli City Köpcenter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Två städare söker för omgående anställning
KenDassons Service & Flytt AB
Vi behöver förstärska med två personer som kommer jobba med lokalvård. Du behöver ha körkort för att ta dig mellan kunderna. Du behöver kunna grundläggande Svenska och Engelska. Tjänsterna är deltid, men kan komma att bli heltider. KenDassons Service & Flytt AB är ett rengöring- och transportföretag grundat av erfarna människor som har arbetat med rengöring, hushållning och transport i över 7 år. Grundarna bestämde sig för att kombinera sig till sina idéer och erfarenheter för att bilda ett företag. De kan erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade tjänster till sina kunder.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Systemingenjör med inriktning strömförsörjning sökes till Hästveda
Försvarsmakten
FMTIS Systemenhet har verksamhet på flera orter i landet med enhetsledningen stationerad i Stockholm.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 01-12-2018

Operatör till svarvavdelning
Wikan Personal
Du hittar CEJN i världens alla hörn och vi är stolta över att anses som världens ledande specialist på snabbkopplingar. CEJN producerar och utvecklar snabbkopplingar för hydraulik, tryckluft, högtryckshydraulik, vätskor och andningsluft. CPL (Cejn produktion lönsboda) är en produktionsenhet inom Cejn-gruppen med 22 kurvstyrda och CNC-styrda svarvautomater. Vi är ca 50 medarbetare i Lönsboda. Den huvudsakliga verksamheten är att svarva komponenter till Cejns snabbkopplingsprogram. Om företaget Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Eslövs kommun söker personlig assistent
Eslövs kommun, Personlig assistans
Eslöv växer! Detta skapar nya arbetstillfällen och möjligheter för dig och hela kommunen att utvecklas. Utifrån våra värdeord – engagemang, nyskapande och allas lika värde – arbetar vi tillsammans och målinriktat för att nå vår vision: Skånes bästa kommun att bo och verka i år 2025. För Eslövs kommun är det viktigt att du som medarbetare är delaktig, trivs och utvecklas. Du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna göra ett utmärkt jobb.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Butikschef
JC Malmö Mobilia - 204
JC - Scandinavian Denim House är en av Skandinaviens äldsta och största butikskedjor och idag Sveriges marknadsledande inom denim. JC började som den första butikskedjan med mode för unga, sedan dess har vi etablerat ett starkt varumärke på marknaden för denim hos vår målgrupp. Vi är engagerade och kreativa med ett högt tempo och ständig puls. Drivna av försäljning och i syfte att skapa den ledande och mest älskade kedja för jeans och jeansrelaterat mode. Vill du vara en del av vår utveckling och framgång? Nu har du chansen!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018