Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Två sektionschefer till grundskoleförvaltningens Centrala SU-grupper avdeln
Malmö stad, Grundskoleförvaltningen, Avdelning Samordning och stöd
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Säljare / kundansvarig sökes
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Vi söker en engagerad och affärsinriktad säljare / kundansvarig med tidigare erfarenhet av försäljning. Som kundansvarig /säljare blir ditt huvudansvar att utveckla och bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder såväl som att hitta nya potentiella affärer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Fastighetsansvarig sökes till innovativt företag i centrala Helsingborg
Framtiden AB
Är du en ansvarsfull och social person som tycker om problemlösning? Vill du arbeta för en av Sveriges största fastighetsägare? Sök då tjänsten som fastighetsansvarig redan idag! Dina arbetsuppgifter - Daglig kundkontakt via telefon och mail för att sköta frågor och problem kring lokalerna - Ansvara för att allting fungerar på fastigheterna I arbetet som fastighetsansvarig har du ansvar för att allting fungerar som det ska hos företagets kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

CAD-Konstruktör sökes till spännande miljöteknikföretag
Framtiden AB
Vi söker dig som är duktig på CAD, är noggrann och är mån om att göra ditt bästa på jobbet. Ta chansen att jobba med vår härliga kund i Yngsjö! Dina arbetsuppgifter Som CAD-konstruktör arbetar du med teknik och design. Du arbetar främst med att ritning och konstruktion i Inventor och AutoCAD. Det är en varierad tjänst där du kommer att rita inom olika projekt. Du kan även komma att få konstruera biogasanläggningar, pumpgropar, bassänger och vattenrör. Du följer tydliga instruktioner och får tilldelat dig dina arbetsuppgifter, samtidigt som du uppmuntras till att ta egna initiativ.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Service-inriktad ekonomiassistent till modeföretag i centrala Malmö
Framtiden AB
Är du en social och service-inriktad person som älskar kundkontakt? Har du minst två års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning? Vill du dessutom arbeta tillsammans med härliga kollegor i fräscha lokaler belägna i centrala Malmö? Sök då tjänsten som ekonomiassistent redan idag!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

Projektledare bygg till Regionfastigheter i Helsingborg
Region Skåne, Regionfastigheter
Gör skillnad. Varje dag. Regionfastigheter är Region Skånes nyaste förvaltning, invigd den första januari 2017, med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar goda förutsättningar för framtidens sjukvård. Förvaltningen säkerställer att investeringar i Region Skånes vårdbyggnader görs så resurseffektivt och hållbart som möjligt. Region Skåne står de närmaste åren inför mycket stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Driftsledare, Mekaniskt underhåll till Pulver- och Svampverken i Höganäs
Höganäs
Vi söker en Driftsledare, Mekaniskt underhåll till Pulver - och Svampverken i Höganäs.  Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning, eller motsvarande, samt erfarenhet av underhållsarbete. Du har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt, dina datorkunskaper är goda och du talar engelska. För att lyckas i denna roll behöver du ha goda ledaregenskaper och en förmåga att inspirera och motivera medarbetare till att bidra till verksamhetens mål. Som en av våra chefer är du en förebild för andra, drivande, nyfiken, säkerhetsmedveten och ansvarstagande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 09-06-2018

KMA-ansvarig till BCA Entreprenad
Xllnc Advise Recruitment AB
Dina arbetsuppgifter BCA Entreprenad fortsätter att växa och vi söker därför en KMA-ansvarig till huvudkontoret i Malmö. Med ansvar över BCA:s arbete gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö har du en stöttande funktion åt organisationen där du hjälper och säkerställer att lagar, förordningar och bestämmelser följs. Arbetet sker både på kontoret och ute där produktionen pågår. Rapportering sker till VD:n.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Optikerassistent
C4 Optik AB
Direkt Optik nuetablerar sig på C4 Shoppingcenter och söker optikerassistent som vill vara med och starta upp en ny optikerbutik. Vi bjuder ett varierande butiksarbete, där noggrannhet och ordningssinne har en viktig funktion. Vi söker Dig som har något/ några års sälj erfarenhet, gärna från optikbranschen. För oss kommer sälj, service och kompetens i första hand. Vi söker dig som är glad, positiv, lätt för att samarbeta och har en vilja att göra det bästa av din arbetsdag. Du är professionell och service-minded.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Lastbilschaufför till Kävlinge
J Sandgren AB
J Sandgren AB i Stora Harrie söker förstärkning. Vi är ett litet och seriöst företag inom åkeri- och maskinstationsverksamhet som har mycket att göra. Därför söker vi nu förstärkning till vårt manskap. Vi jobbar framför allt inom åkeri- anläggnings- och lantbrukssektorn. Du som söker måste ha vana eller intresse av anläggningskörning med lastbil och gärna släp. Det är till våra lastbilar som ingår i verksamheten vi behöver förstärkning varför C-kort och YKB är absoluta krav. Givetvis är det extra meriterande om du har CE-kort men för rätt person kan vi säkert lösa den detaljen framöver.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :