Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Office Assistant på 50 % till Verisure Innovation
Academic Work
Här erbjuds du en arbetsplats med härliga kollegor och god stämning. Verisure Innovation växer och behöver därför utöka sitt team med en Office Assistant. Du kommer vara den som har koll på allt och lite till som rör den dagliga verksamheten på kontoret så som att beställa kaffe och blommor, ta hand om posten och stötta upp vid planering av sommar – och julfester. Rollen är på 50 % och passar dig som trivs i en social roll med många kontaktytor både internt och externt! Start för uppdraget är den 21 mars, urval sker löpande så sök redan idag.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Sommarvikarier till Bjuv
Systembolaget AB
Butiksnamn: Bjuv Antal anställda: 3 Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Bjuv söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Arbetet är fördelat på 25 timmar försäljning och 3 timmar lokalvård per vecka. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Ekonomiassistent sökes
Ammeraal Beltech AB
Rollen som Ekonomiassistent innebär struktur och noggrannhet för högsta effektivitet och bästa resultat. Du kommer i din roll, som ensam ekonomiassistent, ha en betydande funktion inom bolaget och stort fokus på service såväl externt som internt. Som Ekonomiassistent har du stort eget ansvar för ditt arbete men vid behov finns stöttning ifrån moderbolagets ekonomifunktion.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Arbetsmarknadscoach
Landskrona stad, Stadsledningskontor
Landskrona stad går före och arbetar fram lösningen på framtidens arbetsmarknad. Landskrona har som mål att arbetslösheten ska minskas åtminstone till skånesnittet. För att lyckas med detta måste nya lösningar till. Vi gör detta genom att arbetsplatser och verksamheter ges möjlighet att ställas om för att sänka trösklarna så att fler individer får tillgång till arbetsmarknaden. Detta uppnås genom att skapa nya tjänster i form av Enkla jobb.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Two Mechanical Engineers
Axis Communications
About Axis Communications Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Säljande kundserviceoperatör
Online Fulfillment Sverige AB
Tjänsten innebär service och merförsäljning via inkommande samtal från våra uppdragsgivares befintliga och nya kunder. Vår 20åriga branscherfarenhet har inneburit att vi i dagsläget arbetar med flertalet stora och välkända varumärken/uppdragsgivare. Det innebär att det finns möjlighet till variation i vilka varumärken/uppdragsgivare du arbetar för. Vårt mål är att våra medarbetare skall utvecklas och med tiden klara av svårare och mer komplexa typer av kundserviceuppdrag. Det finns därmed stora utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med oss.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Hungrig.se söker Supportmedarbetare i Lund
Restaurangonline Sverige AB
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att ge professionell support och service av hösta kvalitet till våra kunder, bud och Restauranger via telefon och mail. Vi sätter stor vikt vid personlighet och söker en positiv medarbetare som kommer bli en viktig del av vårt team.  Engagemang, kvalitetsmedvetenhet och hög social kompetens är egenskaper som prioriteras hos oss. I vårt arbetslag är det naturligt att stötta och hjälpa varandra därför trivs vi bra tillsammans.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Städare för anställning vid behov sökes
Parmstrand Röjarna HB
Att kunna ställa upp vid behov för städning i privata hem och städning av lokaler Gärna städvana från liknande arbetsuppgifter Noggran person med intresse för städning i privata hem. Viktigt att personen kan göra sej förstådd i tal och skrift i svenska språket. Gärna körkort B Vi är ett företag som utför tjänster inom området hushållstjänster
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Tandsköterska
Imadent Tandvård AB
Dina arbetsuppgifter Som tandsköterska på kliniken kommer du att arbeta såväl delegerat som med assistans inom barn- och vuxentandvård.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Biomedicinsk analytiker/Biomedicinare till Provtagningen Klinisk Kemi Malmö
Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin
Gör skillnad. Varje dag. Inom Klinisk kemi är vi cirka 500 medarbetare som arbetar i laboratorier på samtliga tio sjukhus i Skåne. Vi har en årsproduktion på cirka 17 miljoner analyser till kunder inom och utanför Region Skåne. Verksamheten är indelad i två områden, baskemi och specialkemi. Dessa leds, i linje från verksamhetschefen, av en områdeschef vardera som tillsammans med 14 enhetschefer leder och driver verksamheten. Vi är organiserade i en matrisorganisation med åtta processer som var och en leds av en processledare direkt underställd verksamhetschefen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018