Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker utbildade väktare och ordningsvakter till Malmö
Nokas Security AB
Varaktighet: Behov, tillsvidare Tillträde: Enligt överenskommelse Kvalifikationer: Vi söker utbildade väktare och ordningsvakter som är säkerhetsmedvetna, serviceinriktade och stresståliga personer med en inre trygghet och en naturlig drivkraft att vilja hjälpa till. Väktare och ordningsvakter arbetar i många olika miljöer med väldigt varierande arbetsuppgifter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Informatör 6 månaders Vikariat
Skånes idrottsförbund/SISU idrottsutbildarna Skåne
Skånes idrottsförbund (DF) och SISU Idrottsutbildarnas Skåne (SISU-d) utgör tillsammans och var för sig Riksidrottsförbundets och Studieförbundet SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja SF/MO regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Sjuksköterska till urologimottagning i Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) urologi bedriver högspecialiserad urologisk verksamhet som omfattar två vårdavdelningar och en mottagning i Malmö samt en mottagning i Lund. Vi använder oss av robotassisterade ingrepp som medför kortare vårdtider för våra patienter. Område urologi omfattar de kirurgiska sjukdomarna i urinvägarna. Vi behandlar alla urologiska cancerformer såsom prostatacancer, urinblåsecancer, njurcancer, peniscancer och testikelcancer. Vi har även många patienter med benigna åkommor i urinvägarna som exempelvis urininkontinens.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lösningsorienterad och kreativ kundtjänstansvarig sökes på heltid!
StudentConsulting
Är du en fena på administrativt arbete och gillar att arbeta i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik? Är du initiativtagande och tar dig an arbetsuppgifter med en positiv inställning? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu för vår kunds räkning en kundtjänstansvarig som älskar service. Vår kund är ett snabbväxande familjeföretag som designar, producerar, säljer och marknadsför unika outdoor produkter som fungerar lika bra i storstaden som i vildmarken.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Skadereglerare med resebranscherfarenhet sökes till försäkringsbolag!
StudentConsulting
Är du ute efter ett nytt heltidsjobb och har erfarenhet av resebranschen? Har du erfarenhet av service och trivs med att arbeta i en fartfylld miljö? Då kan du vara den vi söker! Vår kund är ett av Sveriges största försäkringsbolag med cirka 2 000 medarbetare på 30 orter i Sverige. Företaget erbjuder ett flertal försäkringar för privatpersoner och företagare. Just nu söker vi dig som vill arbeta med att hjälpa företagets kunder med skadehantering. Du kommer arbeta främst med att ta emot samtal och vara kundens första kontakt på företaget.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Lärare 4-6 sv/so till Annebergsskolan
Malmö stad, Anneberg RO C
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare åk F-3 / 1-7 sökes till Bergaskolan
Malmö stad, Berga RO A
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Socialsekreterare till vuxenmottaget
Malmö stad, ASF Innerstaden
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Verksamhetsnära Business Controller till Brenderup Group i Malmö
Invici AB
Om uppdragsgivaren Brenderup Group är Skandinaviens största leverantör av släpvagnar - och en av Europas ledande koncerner avseende tillverkning och försäljning av släpvagnar och lastbärarsystem. Våra produkter är tillgängliga både för inköp och för uthyrning och de används av professionella aktörer såväl som av privatpersoner.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 17-06-2019

Fair Play Tennisklubb söker Minitennisansvarig
FAIR PLAY TENNISKLUBB
Vi söker en person som:Framgångsrikt kan ta ett helhetsansvar över vår minitennisverksamhet (röd nivå) som för närvarande har ca 350 barn i regelbunden träning. Fair Play TK gör en offensiv framtidssatsning med flera mycket intressanta initiativ för att ta nästa steg i utvecklingen, med målbilden att detta kommer att skapa ännu bättre förutsättningar för föreningen.Fair Play TK, med visionen Fair Play för alla, utvecklar människors fysiska hälsa och välbefinnande genom att erbjuda idrottsaktiviteter med tennis som bas.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019