Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
First line support - fartfylld och lärorik roll!
Academic Work
Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service eller support? Är du en problemlösande och serviceminded person som brinner lite extra för IT? Då kanske tjänsten som Service Desk Agent är något för dig. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en IT intresserad Service Desk Agent till deras kontor i Malmö. Du kommer arbeta i ett stort internationellt IT företag i en arbetsmiljö med högt i tak och framåt tänk. Ett av deras primära mål är att kunna bidra med den bästa supporten gentemot sina kunder vilket du som Service Desk Agent aktivt kommer arbeta med och kunna påverka.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Fibertekniker till västra Skåne
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi Fibertekniker med erfarenhet av arbete inom FTTH.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Barnskötare sökes till Opalen och Rubinens förskola i Klagshamn
Malmö stad, V1
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Rubinen och Opalens förskola i Klagshamn ligger i härlig omgivande miljö med närhet till naturen, lekplatser och strövområden. Förskolorna består av 4 avdelningar med engagerade pedagoger och som har ett bra samarbete, allt för att skapa barnets bästa förskola.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Proaktiv och engagerad byggsäljare till PoG Woody i Tomelilla
Kareli Rekrytering & Bemanning AB
Vi har fått förmånen att hjälpaVår kund Woody och tillsätta deras nästa säljare till kontoret i Tomelilla. Har du arbetat mot företag tidigare?Är du enrelationsbyggare med ett stort inre driv ochhög ambitionsnivå?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Cykelreparatör/ Butikschef
CAROLI CYKEL
Caroli Cykel har haft verksamhet sedan 2002 och för ett brett sortiment med bla 11 välkända cykelmärken - vi har gedigen erfarenhet av branschen. Vi har en mycket bra relation till våra leverantörer och till vår kundkrets bestående av både myndigheter, företag och privatpersoner. Butiken har ett bra läge i Malmös Gamla Stad i närheten av Caroli City Köpcenter.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Två städare söker för omgående anställning
KenDassons Service & Flytt AB
Vi behöver förstärska med två personer som kommer jobba med lokalvård. Du behöver ha körkort för att ta dig mellan kunderna. Du behöver kunna grundläggande Svenska och Engelska. Tjänsterna är deltid, men kan komma att bli heltider. KenDassons Service & Flytt AB är ett rengöring- och transportföretag grundat av erfarna människor som har arbetat med rengöring, hushållning och transport i över 7 år. Grundarna bestämde sig för att kombinera sig till sina idéer och erfarenheter för att bilda ett företag. De kan erbjuda effektiva och kvalitetssäkrade tjänster till sina kunder.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist :

Underhållstekniker
Sydskånes Avfallsaktiebolag
Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer. Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 20-11-2018

Butikschef
JC Malmö Mobilia - 204
JC - Scandinavian Denim House är en av Skandinaviens äldsta och största butikskedjor och idag Sveriges marknadsledande inom denim. JC började som den första butikskedjan med mode för unga, sedan dess har vi etablerat ett starkt varumärke på marknaden för denim hos vår målgrupp. Vi är engagerade och kreativa med ett högt tempo och ständig puls. Drivna av försäljning och i syfte att skapa den ledande och mest älskade kedja för jeans och jeansrelaterat mode. Vill du vara en del av vår utveckling och framgång? Nu har du chansen!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Vik. Hälso- och sjukvårdsadministratör till Öppenvårdsmottagning, Malmö
Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Gör skillnad. Varje dag. Drottninggatan är en öppenvårdsmottagning med upptagningsområde Hyllie, Västra Innerstaden, Rosengård och Kirsebergs stadsdel. Vårt uppdrag är att erbjuda befolkning med psykisk ohälsa i dessa områden bedömning/utredning, behandling och hjälp till rehabilitering. Mottagningen har ett brett behandlingsutbud och erbjuder utredningar, farmakologisk behandling, krisbearbetning samt gruppbehandling med olika inriktningar. Vi har även samtalsbehandling och icke verbal behandling såsom psykiatrisk sjukgymnastik i grupp.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Medicinsk sekreterare till Vårdcentral Fågelbacken i Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Närvård
Gör skillnad. Varje dag. Välkommen till vår trivsamma hälsovalsenhet i centrala Malmö. Vi finns i populära Slottstaden och har många trevliga lunchrestauranger runt knuten och havet på gångavstånd. Vi är drygt 30 anställda med olika professioner. Vårdcentral Fågelbacken är en modern vårdcentral med en hög grad av framåtanda. Cirka 10 500 personer är listade hos oss, såväl äldre som barnfamiljer. Vi söker nu en medicinsk sekreterare som vill bli en del av vårt välfungerande administrativa team.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018