Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Två sektionschefer till grundskoleförvaltningens Centrala SU-grupper avdeln
Malmö stad, Grundskoleförvaltningen, Avdelning Samordning och stöd
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Service-inriktad ekonomiassistent till modeföretag i centrala Malmö
Framtiden AB
Är du en social och service-inriktad person som älskar kundkontakt? Har du minst två års erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning? Vill du dessutom arbeta tillsammans med härliga kollegor i fräscha lokaler belägna i centrala Malmö? Sök då tjänsten som ekonomiassistent redan idag!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

KMA-ansvarig till BCA Entreprenad
Xllnc Advise Recruitment AB
Dina arbetsuppgifter BCA Entreprenad fortsätter att växa och vi söker därför en KMA-ansvarig till huvudkontoret i Malmö. Med ansvar över BCA:s arbete gällande kvalitet, miljö och arbetsmiljö har du en stöttande funktion åt organisationen där du hjälper och säkerställer att lagar, förordningar och bestämmelser följs. Arbetet sker både på kontoret och ute där produktionen pågår. Rapportering sker till VD:n.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Fabriken Restaurang & Café söker servitör/servitris i Malmö
Macca Café AB
Servitör/Servitris sökes omgående! Vår restaurang och café finns i Mobilia köpcentrum. Dina arbetsuppgifter består av servering av mat och dryck samt kassahantering. Även cafésysslor som försäljning av kaffe och bakverk samt förberedelser av enklare maträtter. Arbetsuppgifter blir omväxlande då du arbetar både inom restaurangen och vår cafédel, Vi söker dig som är glad, pålitlig, stresstålig och ambitiös med några års erfarenhet inom restaurang eller caféyrket. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Dansktalande säljare/kundtjänstmedarbetare inom resebranschen till Nazar!
StudentConsulting
Är du en kundservicemedarbetare med stort intresse för att sälja resor och ge god service? Du blir direkt rekryterad till Nazar - så ansök redan idag då start är omgående! Som kundservicemedarbetare hos Nazar blir du en del av vårt Dream Center där försäljning och kundservice sker via telefon, e-mail, chatt och sociala medier. I tjänsten som kundtjänstmedarbetare arbetar du med främst med ingående samtal där största uppgiften är att hitta den perfekta resan, enligt gästens drömmar. Det förekommer också administrativt arbete såväl som utgående försäljningssamtal under delar av året.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Serviceinriktad fastighetsskötare sökes till TePe i Malmö!
StudentConsulting
Är du serviceinriktad och initiativtagande? Är du händig och tycker om att hjälpa andra? Då har vi det perfekta arbetet för dig! TePe är ett expanderande multinationellt företag med huvudkontor och produktion i Malmö. Med utgångspunkten i deras vision "om munhälsa för alla" skapar de produkter som bidrar till friska leenden världen över.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Studenter sökes som Budbilschaufförer på heltid i sommar!
StudentConsulting
Älskar du att köra bil och vill arbeta som budbilschaufför? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt och mycket nya ansikten? Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag! Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Malmöregionen. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya erfarenheter i såväl arbete som i ansvar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Studenter sökes som terminalarbetare i Malmö!
StudentConsulting
Är du en effektiv och noggrann person som tycker om att arbeta med fysiska arbetsuppgifter? Sök då tjänsten redan idag! Arbetsuppgifterna kommer främst vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paket! Terminalen har öppet dygnet runt men de vanligaste arbetstiderna är mån-fre 08.45-16.45 eller 16:45-20:45. Det finns även nattpass mellan 00:15-08:15. Tjänsten kommer tillsättas omgående och vi ser gärna att du kan jobba minst 2 dagar i veckan utanför dina studier.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Budbilschaufförer på heltid sökes till sommaren i Malmö!
StudentConsulting
Älskar du att köra bil och vill utvecklas inom logistikbranschen? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt? Låter detta som en tjänst för dig? Ansök då redan idag! Ett arbete som i sin natur är självständigt där du ansvarar för dig själv och ständigt är ute på äventyr i Malmöregionen. Ett arbete där det finns chans till att utveckla dina egna färdigheter och skaffa dig nya erfarenheter i såväl arbete som i ansvar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Studenter sökes för nattarbete som terminalarbetare i Malmö!
StudentConsulting
Är du en effektiv och noggrann person som tycker om att arbeta med fysiska arbetsuppgifter? Sök då tjänsten redan idag! Arbetsuppgifterna kommer främst vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paket! Terminalen har öppet dygnet och arbetstiderna på natten är främst: 00:15-08:15. Tjänsten kommer tillsättas omgående och vi ser gärna att du kan jobba minst 2 dagar i veckan utanför dina studier. I sommar vill vi gärna att du kan arbeta uppemot heltid. Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018