Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
EXTRAJOBB studenter sökes för kommande uppdrag inom lager och produktion!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av lager eller produktion? Studerar du och letar efter ett extrajobb för att bredda din erfarenhet och expertis inom lager och logistik? I så fall kan det vara så pass förträffligt att en av våra kommande tjänster passar just dig! StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag som specialiserat sig på att ge en språngbräda in i karriären för studenter, akademiker och unga. Våra kunder hör till några av Sveriges största och mest framgångsrika företag, givetvis även de mest spännande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Butikssäljare till välkänt varumärke
Impressive Relations
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

Produktionschef till internationellt bolag inom Life Science
Experis
För kunds räkning rekryterar vi nu en Produktionschef till dennes verksamhet i Öresundsregionen. Bolaget är i stark tillväxt i sin bransch och för att renodla ansvaret ytterligare söker bolaget dig som har gedigen erfarenhet av produktion, produktionsflöden, material, m.m. och då troligtvis inom Life Science. Din uppgift Fokus på ditt arbete kommer att vara att utveckla samarbete och relation med våra nationella och internationella underleverantörer som hanterar bolagets private label- produktion.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-08-2019

Team Telesales söker 4 innesäljare - Heltid/Malmö
TS Kundtjänst
Nu har vi öppnat TS Kundtjänst kontor i Malmö och letar efter nya hungriga säljare att bygga ett riktigt härligt team ihop med!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

INGEN ERFARENHET? SÖK JOBB UTAN CV!
TS Kundtjänst
Hos oss på TSKundtjänst har du goda möjligheter att påverka din egen lön samt utvecklas och klättra inom företaget. Vi är ett växande företag med sälj i vårt DNA Vi söker dig som är målmedveten och har rätt inställning. Du arbetar bra i grupp samtidigt som du är van att ta eget ansvar. Du kommer ingå i ett säljteam med 8-10 positiva kollegor, där vi varje dag har väldigt roligt och arbetar tillsammans mot uppsatta mål. Vi förmedlar tjänster till privatpersoner via telefon och kontaktar både befintliga samt potentiella kunder för att erbjuda våra tjänster.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Installatör
SVEA Solar
Om dig Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen, som är en lätt lärd driven person som vill utvecklas och jobba i ett snabbväxande bolag. Du ska vara arbetsvillig och framåtsträvande. Driven och arbetsvillig Praktiskt lagd Ansvarstagande Lösningsorienterad Som medarbetare i SVEA Solar kommer du gå igenom företagets utbildningsprogram för att bli en certifierad solcellsinstallatör. Det inkluderar teoretisk och praktisk utbildning inom solcellsinstallation, ställningsmontage, arbete på tak, BAS U och BAS P, ledarskap med mycket mera.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Vi söker industrielektriker med känsla för underhåll
Sydvatten AB
Sydvatten AB är ett kommunägt företag som producerar dricksvatten till 900 000 invånare i västra Skåne. Bolaget bildades 1966 och är i dag en av Sveriges största dricksvattenproducenter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Extraarbete på trevligt lager i Malmö!
Logent AB
Vi söker kvalitetsmedvetna lagerarbetare som kan arbeta extra vid behov. Arbetet är förlagt på dagtid måndag-fredag, 08.45-17.15 eller 13.00-17.15 Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av orderplock, truckkörning samt utskick och returerhantering etc. Din profil Vi söker dig som är noggrann, ansvarsfull och med känsla för detaljer. Det är även viktigt att du har lätt för att lära och snabbt kan bli självgående. För att trivas i rollen som konsult bör du vara positiv, nyfiken, framåt och även flexibel gällande arbetstider. Vi ser även att du som söker är tillgänglig ca 3 dagar i veckan.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Lärare åk 3 till Örtagårdsskolan
Malmö stad, Örtagård RO C
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Butikssäljare till OKQ8 Högaholm
OKQ8
Jobbeskrivning Är du en serviceinriktad lagspelare? I så fall kan vi erbjuda dig ett roligt arbete i en spännande miljö där ingen dag är den andra lik med stor variation på arbetsuppgifterna. Ena sekunden hyr du ut en bil för att snabbt skifta till att servera den perfekta burgaren. På våra stationer är det ofta ett högt tempo där du och ditt team tar hand om våra kunder och stationens drift. Just ny söker vi en ny stjärna till OKQ8 Högaholm i Malmö.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019