Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Power BI konsult med bakgrund inom Dynamics 365
Columbus AB
Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss. Vi söker nu en BI-konsult som har bakgrund inom Dynamics 365. Vi ser gärna att du utgår från vårt kontor i Malmö men finns du på annan ort så löser vi det ?? Vi erbjuder en roll med stora möjligheter att växa med oss. Du får möjlighet att utvecklas och bygga nätverk både i Sverige och i övriga länder där Columbus verkar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Junior BI-konsult med erfarenhet inom Dynamics och Power BI
Columbus AB
Vi söker nu en junior BI-konsult som vill lära och utvecklas med oss! Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss, så här finns en god möjlighet för dig som har ett par års erfarenhet att ta nästa steg i karriären och jobba med spännande projekt?? Om rollen I rollen kommer du vara delaktig i flera delar av processen. Från dialog med kunden och framtagning av kravspecifikationer och design, till implementering.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Kundtjänstmedarbetare
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Kundservicemedarbetare till Aller Media i Malmö. För rätt person erbjuder Aller Media ett spännande arbete hos Sveriges marknadsledande aktör inom populärpress. Du får dessutom en god möjlighet till att utveckla din egen kompetens inom service och varumärkets egna produkter. Uppdraget inleds med en utbildning, som startar den 18/11 och du kommer att arbeta enligt ett rullande schema, som innebär visst kvälls- och helgarbete. Om verksamheten Du blir anställd av Dreamwork och arbetar som konsult hos Aller Media i Malmö.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Butiksambassadör för Asics - MALMÖ
NRG Sweden AB
Nordic Retail Group letar efter nästa Butiksambassadör för Asics. Vi letar efter en riktigt vass säljare som har ett stort intresse för sport och skor. Butiksambassadör kommer du att visa upp Asics skor för kunderna. Asics grundades in 1940 och är en akronym för det latinska uttrycket ”Anima Sana in Corpore Sano” som översätts till ”du ska be för ett friskt sinne och en frisk kropp”). Detta inspirerade engagemanget att skapa idrottsskor med syfte till att våra människor genom idrott.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Viasatansvarig säljare till Elgiganten
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Studenter sökes till produktion/lager till välkänt IT-företag i Lund!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare med start i höst? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker studenter för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Centrallager i Malmö söker studerande lagerarbetare!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Räcker inte CSN till? Är du sugen på att tjäna lite extrapengar och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet? Då har vi jobbet för dig! Nu söker vi studenter som vill arbeta som lagerarbetare/orderplockare hos vår välkända kund med stort lager i Malmö. Vår kund är marknadsledande leverantör av hobbymaterial. Företaget finns i flera länder med huvudkontor i Malmö. Försäljningen av deras ca 10.000 artiklar sker via egna butiker, återförsäljare och e-handel. I Norden finns ca 70 butiker i bl.a. Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Malmö samt tre i Tyskland.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Studerande administratör till Øresundsbron!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du självständig i ditt arbete och detaljfokuserad? Har du ett logiskt tänkande och ett öga för siffror? Då har vi rätt tjänst för dig. Ansök redan idag! Till Øresundsbron söker vi nu en student som kan stötta upp den tekniska avdelningen. Arbetsuppgifterna innebär att granska inkommande data från fordon som passerar bron och sedan överföra detta från databasen till Excel. Du ska jämföra foto i förhållande till klassificering av längd i databasen och därefter filtrera informationen genom att korrigera eventuella avvikande data i en Excelrapport. Arbetet är på cirka 20 timmar i veckan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Studenter sökes för jobb som butikssäljare på byggvaruhus!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du student och vill jobba extra i butik? Brinner du för försäljning och kundbemötande? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker efter serviceinriktade studenter som vill arbeta som kassapersonal på ett varuhus i Malmö. Arbetsuppgifter: • Kassaarbete • Serva och hjälpa kunder med deras frågor • Ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Uppdraget löper på tillsvidare och arbetspassen förekommer endast måndag-fredag då butiken inte håller öppet på helgerna. Vi ser gärna att du som söker ska kunna arbeta minst 2 pass i veckan under terminerna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Säljare till nystartat projekt
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019