Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljsupport Fasad & Betong
BEIJER BYGGMATERIAL AB, Malmö, Arlöv
Fasad & Betong söker nu dig som brinner för att bidra till en stärkt säljkraft genom en stöttande inhouse roll. Som Säljsupport fyller du en betydande funktion i att stötta befintliga säljare med uppgifter inom offerthantering, kontakt med kunder och stötta inom admin. Välkommen in med din ansökan!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

Vi söker sjuksköterskor till häkte och anstalter i region Skåne
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till bemanningspool för uppdrag till häkten i region syd. Du blir anställd som konsult hos Prime Care AB och sedan uthyrd till vår kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-01-2019

Sjuksköterska till Capio Citykliniken Limhamn
Capio Närsjukvård
Capio Närsjukvård erbjuder primärvård inom allmänmedicin och specialistsjukvård på uppdrag av tolv landsting och regioner, på mottagningar på drygt 90 platser från Simrishamn i söder till Umeå i norr. Utöver ett brett utbud av tjänster inom primärvård erbjuder vårdcentralerna närliggande tjänster som exempelvis barnhälsovård och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Vill du vara en viktig kugge i ett växande BI team?
iStone
Är du enBI utvecklare/arkitekt som vill vara med och forma avdelningen? iStone/Columbus är i en omfattande tillväxtfas och Microsofts BI plattform är ett fokusområde för oss. Vi söker nu en Senior BI utvecklare som kan arbeta som konsult och även axla rollen som BI arkitekt. Vi erbjuder en roll med stora möjligheter för den rätta personen att vara med och forma iStones BI avdelning. Du får möjlighet att utvecklas och bygga nätverk både i Sverige och i övriga länder där iStone/Columbus verkar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Kock
Shamiat AB
Restaurang Shaimiat söker en kock som kan börja omgående eller senast den 1 september. För jobbet som kock krävs det goda erfarenheter inom yrket men det finns inget krav på tidigare utbildning. Ser positivt på att kunna arabiska språket. Finns inget krav på att kunna svenska. Vänligen skicka din ansökan, dvs personligt brev och CV till info@shamiatrestaurang.se
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Säljare till SIMAB Ventilation
SIMAB Ventilation
Vi söker dig som vill arbeta med uppsökande försäljning i ett expansivt företag i en spännande bransch. SIMAB förstärker nu säljteamet och söker en driven säljare som utmanas av att göra affärer på en konkurrensutsatt marknad. Som säljare kommer du bidra till att öka tillväxttakten för SIMAB Ventilation. I denna roll som säljare är det fokus på att bedriva uppsökande försäljning mot nya kunder i Skåne. Du ansvarar för hela föräljningsprocessen med egen budget, resultatansvar och säkerställer högsta kundnöjdhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Personlig assistent till kvinna i Malmö
Förenade Care
”Vill du vara mitt stöd och hjälpa mig att ha överblick på min vardag”                      Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker! Syftet med personlig assistans är att den som har omfattande funktionsnedsättning ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt, med hjälp av personliga assistenter som är med delar av dagen eller hela dygnet. ARBETSUPPGIFTER Jag som är i behov av assistans är en kvinna på 59 år med MS sedan 30 år.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Signaltekniker
Infranord AB
Infranord står inför en intressant resa. Allt fler transporter av människor och gods förväntas gå på räls och satsningar på nybyggnation, underhåll och upprustning av järnvägar ökar. Järnvägen är ett av det mest miljöanpassade transportalternativen och har dessutom en hög kapacitet jämfört med andra transportslag. Under de kommande åren står vi inför stora pensionsavgångar vilket gör att det finns goda möjligheter för den som vill utvecklas på Infranord. Här finns jobben! Följ med på vår resa. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Besiktningstekniker till Carspect i Malmö
Carspect
Vi söker 3- 4 besiktningstekniker till våra stationer i Malmö. Arbetsuppgifter Som besiktningstekniker hos oss är du en viktig person för företagets fortsatta utveckling och varumärke. Du genomför grundliga kontroller av fordon för att se om de uppfyller de föreskrivna krav som är uppställda av våra myndigheter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Konstruktör till Spirac AB
Poolia Malmö AB
Poolia söker för rekrytering till Spirac i Malmö en projektinriktad och kundorienterad Konstruktör. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Malmö (Limhamn). Tjänsten är på heltid och startdatum kan anpassas till din nuvarande uppsägningstid. Vill du arbeta i brett inom konstruktion i en framgångsrik och väletablerad koncern? Är du utvecklingsorienterad och ansvarstagande samt vill arbeta nära kunderna och produktionen? Då kan detta vara jobbet som du söker.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018