Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag på avdelningar
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som är intresserade av att arbeta på olika avdelningar i Malmö. Omfattning: 20-100%, främst nattjänstgöring. Du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet, samt med erfarenhet av melior och arbete på avdelning. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor till vår bemanningspool!
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning sjuksköterskor som vill arbeta på avdelningar i Malmö och Lund! Vill du arbeta extra vid sidan av din fasta anställning? Då passar det här perfekt. Du väljer själv när och hur mycket du vill boka dig! Vi söker dig som har erfarenhet av en eller flera av följande avdelningar Ortopedi Medicin Kirurgi Neurologi Akutmottagning Psykiatri Mag/tarm Lunga Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Licentiate student position in Biomedical Science
Malmö universitet
About Malmö University Malmö University, located in the centre of Malmö, is an innovative, urban, and international institute of higher education, with about 1800 employees and 24000 students. Research and education at the University are characterised by the urgent demands of contemporary society — to contribute to sustainability and equality, based in rigorous science, in close co-operation with external partners and stakeholders, prioritising and addressing the challenges of the future.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Personlig assistent till Malmö
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent till vår kvinnliga kund som som bor i egen lägenhet i centrala Malmö för en tjänst på 55%. Arbetstiden är förlad till dygnspass och på natten ingår 8 timmars jour. Varannan vecka arbetar du ett dygnspass, andra veckan två dygnspass. Dina arbetsuppgifter blir att hjälpa till med allt som kan förekomma i kundens vardag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Lokalvårdare i Malmö, Vellinge och Lunds kommuner
StädCompaniet Sverige AB
Verksamhetsbeskrivning Städcompaniet Sverige AB är en trygg och säker totalleverantör av hushållsnära tjänster för både det privata hemmet och företaget. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder att hitta den mest optimala lösningen inom städtjänst där vi alltid anpassar oss efter kundens behov och önskemål. Vårt långsiktiga mål är att bli en ledande aktör på den svenska marknaden inom städbranschen. Vi på Städkompaniet AB arbetar inom Skåne län. För oss är det viktigt med en bra kundrelation, trygghet samt att alltid leverera en god service vart än våra kunder befinner sig.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

AddMobile letar Account Manager
AddMobile AB
AddMobile växer så det knakar! Detta innebär att vi är i behov av ännu en härlig kollega till vårt starka säljteam och det är här du kommer in i bilden. Hos oss blir du en del av ett expansivt IT-företag som utvecklar smarta e-verktyg till bygg-, anläggnings- och transportbranschen. Låter det spännande?
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

Elmontör / Eltekniker / Montör sökes
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Etablerings konsulter i Malmö
LeXman
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under Februari 2019 genomföra ett stort antal ombyggnationer till en av våra stora kunder i Malmö regionen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Sjuksköterska/Barnmorska till Reproduktionsmedicinskt Centrum i Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukvård, Sjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Reproduktionsmedicinskt Centrum, RMC, är en ISO-9001 certifierad verksamhet som har expertis inom ämnesområdet reproduktion (fortplantning). Vid RMC genomför vi infertilitetsutredningar, assisterad befruktning (IVF-behandling, inseminationsbehandling och sperma- och äggdonation) samt arbetar inom områden som gynekologi, andrologi och gynekologisk endokrinologi.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Arbetsterapeuter till bemanningspool Malmö
Prime Care AB
Prime Care söker fler erfarna arbetsterapeuter till vår bemanningspool för uppdrag i Malmö Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som arbetsterapeut hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad arbetsterapeut. • Har minst två års erfarenhet. • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2019