Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sous Chef - Quality Hotel The Mill
Quality Hotel The Mill
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Studenter sökes till välbetalt lagerarbete på Skånemejerier!
StudentConsulting
StudentConsulting söker just nu erfarna studenter för lagerarbete på Skånemejerier! StudentConsulting söker nu två studenter till en av våra största kunder, Skånemejerier. Skånemejerier är ett livsmedelsföretag som producerar och säljer livsmedel. De är ett företag som satsar fullt ut på en trivsam arbetsmiljö och du kommer här att ingå i en pool av medarbetare som arbetar såväl dag som natt på lagret.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Truckförare/Orderplockare/Lagerarbetare sökes för jobb på Skånemejerier!
StudentConsulting
Vi söker dig som är en erfaren truckförare och vill jobba extra under studierna och heltid under sommaren. Har du få obligatoriska moment i studierna och vill fylla ut din tid med jobb? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu studerande truckförare för deltidsarbete på Skånemejerier. Skånemejerier är ett företag som ständigt expanderar och producerar allt från mjölk till kvarg. Ett trevligt företag som sätter en trivsam arbetsmiljö i fokus, här kommer du att ingå i en studentpool som blir utbokad vid behov då det ofta är mycket att göra på deras nya Höglager.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Maskinoperatör sökes till läkemedelsföretag i Malmö!
StudentConsulting
Vi söker nu en läkemedelsoperatör till vår kund i Malmö. Är du noggrann, ansvarstagande och intresserad av teknik? Då har vi jobbet för dig! Vår kunds huvuduppgift är att producera de läkemedel som inte tillhandahålls av läkemedelsindustrin, men som behövs inom svenskt hälso- och sjukvård. Vår kund bedriver produktion och laboratorieverksamhet samt produktutveckling. I Malmö arbetar 60 medarbetare i olika yrkeskategorier. Som läkemedelsoperatör kommer du rapportera direkt till sektionschefen som leder en grupp på 20 personer.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Åklagaradministratör
Åklagarmyndigheten
Vill du att varje dag ska vara den viktigaste? Vi spelar en central roll i att upprätthålla rättssäkerheten i vårt samhälle. Gå in på www.aklagare.se och läs mer om vår spännande verksamhet, personligheterna vi söker och de karriärvägar som öppnas. ÅM2019-436 Dina arbetsuppgifter Anställningen är placerad på Särskilda åklagarkammaren i Malmö. Som åklagaradministratör möter du en händelserik vardag med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt men också tillsammans i grupp för att få det administrativa arbetet att fungera.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Hej sjuksköterska som vill sommarjobba på Korttiderna!
Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Familjehemssekreterare
Malmö stad, ASF Söder
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar tillsammans med arbetsmarknadsfrågor och socialt arbete.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Socialsekreterare till Umgåsen
Malmö stad, ASF Social resurs
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Inom arbetsmarknads- och socialförvaltningen är vi cirka 2 400 medarbetare som arbetar tillsammans med arbetsmarknadsfrågor och socialt arbete.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Apotekschef till Apoteket Triangeln i Malmö
Apoteket AB
Är du vår nya apotekschef? Vi söker nu en apotekschef till Apoteket Triangeln, mitt i hjärtat av centrala Malmö. Apoteket är ett av regionens största apotek, och här erbjuder vi såväl vaccination som tjänsten Min Doktor.  Gänget som arbetar på Triangeln består av ett självgående team på 7 medarbetare – alla med stor kompetens och kunskap inom farmaci och egenvård. Här är det en gemytlig stämning med högt i tak.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Systemutvecklare till Handelsbanken
Handelsbanken
Nu finns möjligheten att bli del av ett team som arbetar med viktiga och komplexa system inom området trade/finance. Det här är en roll inom javautveckling, men med en stor bredd i både teknik och arbetsuppgifter. Du kommer få utmaningar, möjlighet att kontinuerligt lära nytt och arbeta med olika teknologier och integrationer. Att trivas med logik och funktionalitet är viktigt här samt att du värdesätter kvalitet, långsiktighet och samarbete.   DIN VARDAG Här blir du en viktig del i teamet i Malmö, som arbetar med och ansvarar för förvaltning och nyutveckling av system inom Trade/Finance.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019