Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikssäljare till välkänt varumärke
Impressive Relations
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

Distriktssjuksköterska/Sjuksköterska till Vårdcentralen Linero i Lund
Region Skåne, Primärvården
Gör skillnad. Varje dag. Vill du bli del av en stimulerande och utvecklande arbetsplats som genomsyras av arbetsglädje, stolthet och lojalitet? Har du erfarenhet av akutvård eller primärvård? Då har du kommit rätt! Vårdcentralen Östra Torn/Linero befinner sig just nu i ett utvecklingsskede och välkomnar dig som vill vara med i vår framtida utveckling. Här arbetar fantastisk personal som har ett genuint intresse för patienternas välmående och som alltid behandlar patienterna med respekt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Mellanstadielärare till Gunnesboskolan F-6
Lunds kommun, Gunnesboskolan F-6, Barn- och skolförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 10-08-2019

Communications Business Partner
Tetra Pak
Communications Business Partner At Tetra Pak we touch millions of people's lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT´S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. ? We need smart people too. People like you, who wants to work with people like us.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Engagerad mjukvaruutvecklare till framgångsrikt IoT- företag
Framtiden AB
Vi söker dig som brinner du för programmering i allmänhet och hårdvarunära programmering i synnerhet. Hos vår kund i Lund får du chans att jobba i en kreativ miljö med möjlighet till både personlig och professionell utveckling. Urval sker löpande, ansök redan idag! Dina arbetsuppgifter Som mjukvaruutvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med utveckling och test i olika typer av projekt. Du kommer att utgöra en del i ett team om 11 personer, med en bra blandning av seniora och juniora kollegor. Perfekt för dig som vill lära dig mer!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Ekonom till Paulssons Fastigheter
SJR
Paulssons är en koncern som är fokuserad på fastighetsinnehav och förvaltning av såväl bostäder som kommersiella fastigheter samt nyproduktion av bostadsrätter. De största fastighetsbestånden finns i Lund och Landskrona, där man tillhör städernas största privata fastighetsägare, men även i Hjärup och Löddeköpinge. Koncernens huvudkontor ligger i centrala Lund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Starta ny karriär inom telemarketing!
All Smart Sales
Älskar du att knyta nya kontakter? Drivs du av nya utmaningar? Då välkomnar vi DIG till All Smart Sales - där utvecklingsmöjligheterna är oändliga. All Smart Sales grundades hösten 2016 och har idag etablerats i Lund, Helsingborg och Marbella. Vi jobbar med välkända varumärken över telefon, där både kvalité och kvantitet står i fokus. Vi strävar, och kommer bli, ett av Sveriges största callcenter! Hos All Smart Sales kommer du jobba med telefonen som ditt främsta verktyg.Arbetsuppgifterna innebär att du kommer kontakta hela Sverige över telefon från vårt härliga kontor i centrala Lund.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Biomedicinsk analytiker till Klinisk patologi i Lund
Region Skåne, Medicinsk service
Gör skillnad. Varje dag. Är du biomedicinsk analytiker, biomedicinare eller kanske en molekylärbiolog som är intresserad av det laborativa arbetet på ett patologilaboratorium? Skicka in en intresseanmälan redan idag! Vår enhet består av biomedicinska analytiker och labbiträden. Vi är ett härligt gäng som jobbar kvalitativt med patienten i fokus. Klinisk genetik och patologi är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Medicinsk service, division Labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter, Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad med en gemensam verksamhetschef.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Jobba extra som personlig assistent åt en 14-årig flicka i Lund/Kävlinge.
God Assistans i Sverige AB
. Jag är en positiv och rolig tjej på 14 år som behöver en ny assistent i min vardag. Jag älskar hästar, att simträna, musik, att vara utomhus på promenad och i min trädgård, så det är viktigt för mig att du delar mina intressen så vi kan ha kul tillsammans! Jag är aktiv och tycker om att hålla kroppen i rörelse. Då jag älskar att rida och bada så måste man kunna känna sig bekväm med att vara nära en häst samt att kunna arbeta i vattnet tillsammans med mig.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Business Controller
Tetra Pak
At Tetra Pak we touch millions of people's lives every day, ensuring better nutrition and healthier lifestyles through safe packaging and food processing solutions. Guided by our global brand promise, PROTECTS WHAT´S GOOD, we strive to make a difference by protecting food, people and our futures. To do this we need more than smart technology. ? We need smart people too. People like you, who wants to work with people like us.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist :