Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Psykolog/Beteendevetare
Lunds kommun, Företagshälsovården, Kommunkontoret
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? På kommunkontoret, som är kommunstyrelsens förvaltning, arbetar cirka 200 medarbetare med att stödja politiska nämnder och förvaltningar i kommunen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Vårdlärare
Lunds kommun, Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Underhåll av salladsbar i Lund
LeXman Flexibel Bemanning
Söker du ett deltids eller extraarbete inom detaljhandeln? Är du serviceinriktad, positiv, glad och noggrann? Bra, då är det dig vi letar efter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Två eller flera projektassistenter till Ekonomisk historiska institutionen
Ekonomihögskolan vid Lunds universitet
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Ekonomihögskolan är en av åtta fakulteter inom Lunds universitet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Två universitetsadjunkter i omvårdnad
Lunds universitet, Medicinska fakulteten, Inst. för hälsovetenskaper
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

ICA butik söker butiksmedarbetare till sin kött och charkavdelning
Storesupport
Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår Kött och Charkavdelning Arbetsuppgifter Som medarbetare på vår köttavdelning medverkar du till en optimal drift. Våra medarbetare lägger stor vikt vid att avdelningen ser välfylld och inbjudande ut för våra kunder och gör dagliga datumkontroller för att garantera varornas kvalitet. Rollen innebär att du ansvarar för att sköta varupåfyllnad, datumkontroller och att vid behov fullfölja dagens påbörjade aktiviteter under dina pass. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ta initiativ och att du har förmågan att se vad som behöver
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Postdoktor i miljöpsykologi
Lunds universitet, LTH, Institutionen för arkitektur och byggd miljö
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och 7 600 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Framtidens gymnasielärare inom fysik, matematik, konstruktion och CAD
Thoren Innovation school, Lund
Thoren Innovation School är Innovationsgymnasiet: vi ligger i framkant så att våra elever blir bäst förberedda för framtiden. Thoren Innovation School (TIS) är en del av ThorenGruppen, en norrländsk friskolekoncern som grundades 1999 med målet att utbilda eleverna på ett så verklighetsnära sätt som möjligt. I nuläget finns skolan på 6 olika orter runtom i landet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Jobba extra på ICA vid sidan om studier eller annat arbete?
Bemannica
Vi erbjuder ett flexibelt extrajobb på ICA-butiker. Hos oss finns det möjlighet att jobba dagtid, kvällstid eller helger. Du lägger in din tillgänglighet i vårt schemaläggningssystem och tillfrågas sedan om arbetspass via vår app. Med andra ord är detta ett perfekt extrajobb vid sidan av studier eller ett annat arbete! Bemannica är ett auktoriserat bemanningsföretag. Lön och OB-tillägg betalas ut i enlighet med Handels kollektivavtal. Via oss kommer du att jobba på olika ICA-butiker i Lund och Malmö. Arbetsuppgifterna utgår från din kompetens.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Enhetschefer till förlossningsavdelning i Lund och Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Inom verksamhetsområde (VO) kvinnosjukvård är vi cirka 700 anställda som bedriver både gynekologisk och obstetrisk verksamhet. Verksamheten bedrivs både i Malmö och Lund och det finns ett gott samarbete och kunskapsutbyte mellan förlossningsavdelningarna, BB-avdelningarna och specialistmödravården både inom och mellan orterna. Som universitetssjukhus har vi utbildningsuppdrag och inom verksamhetsområdet bedrivs framgångsrik forskning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019