Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomiassistent sökes till Veolia Water Technologies AB i Lund!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Motiveras du av att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett team? Då kan det vara just dig vi söker! Veolia Water Technologies levererar till kommunala och industrikunder en långsiktig hållbar vattenmiljö genom överlägsen teknologi för minskade miljörisker. Med expertis och teknologi i världsklass har företaget globalt 10 000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Är du en teknisk pedagog eller en pedagogisk tekniker? Se hit!
Academic Work
Du är kreativ som person och är den som förklarar tekniska lösningar på enkla sätt för släkten kring julbordet. Du har en bakgrund från arbete med teknik eller pedagogik och tycker att kombinationen av de två är det bästa. Du trivs i att arbeta på engelska och vill jobba hos ett stort internationellt företag som ligger i framkant. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu efter en Academy Content Developer till Axis Communication och avdelningen Axis Communication Academy. Teamet jobbar med att ta fram utbildningsmaterial till partners innehållande olika lösningar som Axis tagit fram.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Kvalitetsstrateg med fokus på hälso- och sjukvårdsområdet - rehabilitering
Lunds kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Lösningsarkitekt/Systemutvecklare sökes till Netgain i Skåne!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av systemutveckling och vill utvecklas mot lösningsarkitektur? Har du ett intresse för automation och systemeffektivisering? Vill du vara en del av ett expansivt företag där du har en möjlighet att påverka? Läs då mer nedan! Netgain AB, del av koncernen Combined Excellence, hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet. Netgain erbjuder kunskap inom digital automation och robotisering vilket effektiviserar manuella rutiner, beställningar och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

ServiceNow-Konsult sökes till Netgain i Skåne!
StudentConsulting
Har du erfarenhet av ServiceNow-plattformen och vill utvecklas mot lösningsarkitektur? Har du ett intresse för automation och systemeffektivisering? Vill du vara en del av ett expansivt företag där du har en möjlighet att påverka? Läs då mer nedan! Netgain AB, del av koncernen Combined Excellence, hjälper företag att på kort tid digitalisera sin verksamhet. Netgain erbjuder kunskap inom digital automation och robotisering vilket effektiviserar manuella rutiner, beställningar och processer för snabbt resultat och ökad lönsamhet.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Sommarjobb parken
Lunds kommun, Markentreprenad, Serviceförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Nytt jobb som Rekryterare / Employer Branding, Lund
Experis AB
Brinner du för att hitta och matcha rätt person till rätt tjänst vid rätt tidpunkt? Vill du arbeta med rekrytering i nära samarbete med linjechefer för att hitta de talanger som täcker kundens behov? Är du också intresserad av att engagera dig i planering och genomföra olika Employer Branding-aktiviteter? Då har vi ett uppdrag för dig. Ansök redan idag! Till större internationell kund i Lund söker vi en rekryterare med erfarenhet av employer branding för ett konsultuppdrag på heltid.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Anläggare
Lunds kommun, Markentreprenad, Serviceförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service. Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Arbetsterapeuter-Daglig verksamhet
Lunds kommun, Gråsparvsvägen 5, SOA, Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Senior Reruiter
Volvo Car Corporation(Prd)
It's not about cars. It's about people. Our human-centric focus is what makes us different from all other car companies, and it’s at the heart of everything we create. If you want to join us in our mission to make people’s lives less complicated, we offer you a chance to grow together with talented people who want to make a true difference. What´s in it for you? The future belongs to those who are empowered by a great idea and have the ability to carry it out.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019