Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fordonslackerare/Färdigställare sökes till Pierre Billackering i Lund
Pierre Billackering AB
Pierre Billackering AB är ett dotterbolag till danska pierre.dk och är marknadsledare i Europa inom billackering. Förutom verksamhet i Sverige och Danmark så har man även anläggningar i Tyskland. Pierre Billackering är i ett expansivt skede och har för avsikt att växa på den svenska marknaden. Pierre har i dagsläget 15 anläggningar i Sverige. Mer info om företaget finns på www.pierre.dk Arbetsuppgifter: Vi söker en person till vår anläggning i Lund för arbete med lack, förberedning och efterjustering.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Nyfiken och prestigelös ekonomiassistent – Se hit!
SJR
Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent? Tycker du om att lära dig nya saker och att arbeta i team? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu för kunds räkning en nyfiken och prestigelös ekonomiassistent till ett uppdrag där du i huvudsak kommer arbeta med leverantörsreskontra. Som person ska du trivas med att arbeta i en bred och verksamhetsnära roll. Tjänsten är placerad i Lund och du kommer tillhöra ett öppet och härligt team där lösningsfokus och serviceanda är i fokus. Låter denna roll intressant?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-09-2018

Redovisningschef
Alfa Laval
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker nu en Redovisningschef med personalansvar till huvudkontoret i Lund. Så, vad ska du göra idag? Who you are Om JobbetDu kommer att ansvara för redovisningsavdelningen på huvudkontoret. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: Månadsbokslut, årsbokslut och rullande 12 månaders prognoser för huvudkontoret och vårt återförsäkringsbolag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Person för arbete inom service / underhåll till produktion i Hörby
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Har du ett intresse för teknik och underhåll och letar efter en möjlighet till ett långsiktigt arbete? Läs då vidare om tjänsten och lägg in en ansökan redan idag! PerformIQ söker för kunds räkning en person för arbete i huvudsak med underhåll i produktionen ute hos vår kund. Vår kund är verksam inom utveckling och tillverkning av medicinteknisk utrustning. I tjänsten kommer du dels att hjälpa till med planerat underhåll av maskinpark men även med regelbunden rengöring av maskinerna. Vid rengöring monteras maskinerna ned och rengörs och sätts sedan ihop igen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-09-2018

Extrajobb som personlig assistent
60
Beskrivning Planerar du studier och vill jobba extra under terminerna eller fylla ut med timmar på ett deltidsjobb? Då kanske detta är jobbet för dig! Jag är en rullstolsburen kvinna i 50-årsåldern som bor i Södra Sandby. Jag söker nu personliga assistenter som vill arbeta på timmar vid behov. Arbetspassen är förlagda mellan kl. 09:00 – 11:00 och kl. 22.00–24.00 alla dagar i veckan. Under dessa pass jobbar du tillsammans med en annan assistent. Det kan eventuellt bli aktuellt att jobba även andra längre pass.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Behandlingsassistent, till avd Höje
Statens institutionsstyrelse, SiS LVM-hem Lunden i Lund
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM- hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Controller
Alfa Laval
Vi skapar bättre levnadsvillkor för människor. Vi gör det genom att bidra till en mer hållbar framtid med våra tekniska innovationer. Vi älskar det vi håller på med och vi är väldigt bra på det vi gör. Men nu vill vi bli ännu bättre! Vi söker nu en Controller till huvudkontoret i Lund.Så, vad ska du göra idag? Who you are Om JobbetDu kommer att jobba som controller support för två av våra affärsdivisioner.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Vi söker sjuksköterskor till häkte och anstalter i region Skåne
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till bemanningspool för uppdrag till häkten i region syd. Du blir anställd som konsult hos Prime Care AB och sedan uthyrd till vår kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-01-2019

Engineering Manager – Partners & Axis E2E solutions, R&D for Axis Commun...
Cabeza
Axis är ett lundabaserat företag som är världsledande inom nätverksvideo. Vi jobbar med spjutspetsteknologi och är kända för vår höga grad av innovation och för våra extremt duktiga och dedikerade medarbetare. Som global marknadsledare är vi den drivande kraften bakom kontinuerlig innovation både vad gäller teknik och affärer. PERSONEN VI SÖKER Vi söker en teknisk ledare som bidrar med energi, kompetens, glädje och engagemang. Du är affärsorienterad och trivs med att jobba nära partners och kunder, både interna och externa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Engineering Manager - Cloud Team, R&D for Axis Communications in Lund
Cabeza
Axis är ett lundabaserat företag som är världsledande inom nätverksvideo. Vi jobbar med spjutspetsteknologi och är kända för vår höga grad av innovation och för våra extremt duktiga och dedikerade medarbetare. Som global marknadsledare är vi den drivande kraften bakom kontinuerlig innovation både vad gäller teknik och affärer. PERSONEN VI SÖKER Vi söker en teknisk ledare som bidrar med energi, kompetens, glädje och engagemang. Du trivs med att jobba i en värld i förändring och är bra på att vara med och forma områden där strukturer och regelverk inte är satta.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019