Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Butikssäljare extra vid behov Circle K Magistratsvägen, Lund
Circle K Detaljist AB
LOVE MEETING NEW PEOPLE? Welcome to heaven. Söker du efter ditt första jobb, nya möjligheter eller början på en livslång karriär? Oavsett vart du är på väg, låt oss göra resan tillsammans. Hos oss är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och jobbar för att göra våra kunders liv enklare. Den ena dagen är inte den andra lik och du behöver gilla omväxling, matberedning, sälj och att alltid ge god kundservice! På stationen gör vi allt från att stå i kassa, montera korv, baka bullar och städa hyrbilar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Är du vår nya innesäljare? Börja omgående! Fast lön + Provision
Connect4U AB
. Vi söker flera positiva och drivna kollegor till vårt nya charmiga kontor med 5 minuters promenad från Knutpunkten.   Företaget sitter i häftiga lokaler med en av Helsingborgs bästa takterasser.  Vi har bland annat biljardbord, pingisbord, Playstation och airhockey att koppla av med under rasterna.  Vi har en positiv och glad atmosfär och  vill anställa dig som har mycket energi och en positiv inställning. Att du dessutom är lösningsorienterad, serviceminded och duktig på att kommunicera och skapa förtroende ser vi som självklart.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Traineeanställning till VO Barnmedicin i Lund och Malmö
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Inom verksamhetsområde (VO) barnmedicin vårdas barn i åldrarna 0-18 år med olika sjukdomsbilder. Barnmedicin kan beskrivas som ett litet sjukhus i det stora. Hos oss finns allt från den breda basen, de vanliga sjukdomstillstånden som drabbar många, till den högspecialiserade vården av barn och ungdomar med ovanliga och svåra diagnoser. Vi vårdar akut och planerat och har vårdtider som varierar mellan några timmar upp till ibland flera månader. Bredden och den stora variationen gör att det finns något för alla inom barnmedicin.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Miljövetare till Arbets- och miljömedicin Syd
Region Skåne, Medicinsk service, labmedicin
Gör skillnad. Varje dag. Arbets- och miljömedicin (AMM) Syd arbetar med samband mellan ohälsa och faktorer i arbetsmiljö och yttre miljö i Södra sjukvårdsregionen. AMM Syd arbetar preventivt via bland annat utbildningar och kunskapsspridning, men utreder även enskilda ärenden och initierar forskning och utveckling inom området. Inom området Arbetsmedicin ska AMM Syd verka för en god arbetsmiljö utan skadliga exponeringar för kemiska, fysikaliska, ergonomiska och arbetsorganisatoriska faktorer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Säljtalang sökes till Impressives grymma team!
Impressive Relations
Impressive Relations söker en driven direktsäljare! Just nu utökar vi vårat grymma team i Lund. Vi söker efter motiverade säljare med god jobbetik och en naturlig känsla för kundkontakt.Med detta jobb representerar du ett av Sveriges starkaste varumärken på en välkänd elektronikkedja etablerad i hela Europa. Med fast lön och hög provision har duväldigt goda möjligheter att påverka din lönsamtidigt som du äromringad av duktiga, erfarna och motiverade säljare som kan visa dig vägen. Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål. Du drivs inte av rädsla och ser positivt på utmaningar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Purchaser Electronics – Operations
Axis Communications
About Axis Communications Axis enables a smarter and safer world by creating network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. As the industry leader in network video, Axis offers products and services for video surveillance and analytics, access control, and audio systems. Axis has more than 3,000 dedicated employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Medicinsk sekreterare/administratör till Centraloperation i Lund
Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde intensiv- och perioperativ vård (VO IPV) inom Skånes universitetssjukvård (SUS) erbjuder anestesi, operationssjukvård, intensivvård och postoperativ vård i Malmö och Lund. En enhet för utredning av malign hypertermi, som är en riksspecialitet, finns inom verksamhetsområdet. Vi bedriver även smärtbehandlingsverksamhet och ansvarar för SUS samlade steriltekniska verksamhet. Inom verksamhetsområdet arbetar ca 1100 medarbetare. På centraloperation i Lund ansvarar vi för operations- och anestesipersonal inom kirurgi, ortopedi, och öron.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Undersköterska till Södra Sandby - särskilt boende - Fästan
Lunds kommun, Fästan, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Som undersköterska blir du en del av Vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Transportadministrator till CLC1, Operations
Axis Communications
About Axis Communications Axis enables a smarter and safer world by creating network solutions that provide insights for improving security and new ways of doing business. As the industry leader in network video, Axis offers products and services for video surveillance and analytics, access control, and audio systems. Axis has more than 3,000 dedicated employees in over 50 countries and collaborates with partners worldwide to deliver customer solutions.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 09-03-2019

Vårdlänken söker erfarna socionomer till konsultuppdrag
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Vårdlänken Bemanning & Rekrytering utökar och söker därför dig som har intresse av att arbeta som socionomkonsult för uppdrag hos olika kunder i Skåne län. Krav är att du har en socionomexamen och har erfarenhet av myndighetsutövning. Du ska ha spetskompetens inom ett eller flera av nedanstående områden: * Barn och ungdom * Försörjningsstöd * Missbruk * Socialpsykiatri * Äldre och funktionsnedsättning/LSS * Familjerätt/Familjehemsvård Det är viktigt att du är självgående och har förmåga att anpassa dig till nya arbetsmiljöer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019