Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobb till OKQ8 Lund
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Frontend-utvecklare till framgångsrikt bolag i Malmö
Xllnc Advise Recruitment AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag efter ytterligare frontend-utvecklare. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag som kan vara allt från internationella och välrenommerade till mindre bolag där din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. I rollen som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Java-utvecklare till framgångsrikt bolag i Malmö
Xllnc Advise Recruitment AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag efter ytterligare java-utvecklare. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag där din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. Som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Personliga assistenter till 40-årig man i Lund
Monument Assistans AB
Monument Assistans är alternativet för personer med personlig assistans som söker skräddarsydda lösningar. Vi har hög kompetens och bred erfarenhet av personlig assistans. För att vi ska kunna hjälpa våra kunder på allra bästa sätt så arbetar vi med hög tillgänglighet och ett nära och personligt samarbete. Vi vet att vår personal är nyckeln till att bedriva en bra personlig assistans. Därför är det centralt för oss att du som medarbetare är både känner stolthet och glädje över att arbeta hos oss. Vi på Monument Assistans vill därför ge dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Sjuksköterskor till Lunds Kommun
Dedicare Nurse
Dedicare söker Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom hemsjukvård, särskilt boende eller LSS. Du är flexibel och kan gärna arbeta varierade tider, dag, kväll, natt och helger. Vi ser gärna att du kan jobba med kontinuitet då vi har löpande förfrågningar, men även du som kan ta enstaka pass är varmt välkommen att söka. Ort Lund Arbetsuppgifter Du arbetar på ett professionellt sätt där du ständigt har patienten i fokus.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Frontend Utvecklare till spännande start-up i Lund
Academic Work
Söker du efter en spännande utmaning där du får mycket frihet och möjlighet att vara med och påverka? Älskar du utveckling, IT och problemlösning? Då ska du söka rollen som Frontend Utvecklare till detta växande start-up-företag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Carbiotix räkning en Frontend Utvecklare till deras kontor i Lund. Carbiotix är ett prisbelönt bioteknikföretag med inriktning på prisvärda lösningar för att optimera maghälsa.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Orderhanterare till Headbrands
Academic Work
Detta företag kännetecknas av entreprenörskap, framåtanda och driv. Här är tempot högt, kollegorna fantastiska och teamkänslan på topp! Headbrands har precis flyttat till nya lokaler med högt i tak och häftig inredning, allt för att främja kreativiteten och kunna växa ytterligare. Du kommer få 100 nya kollegor och arbeta i ett team med 23 nära kollegor. Vi söker dig som vill bli en del av detta härliga gäng och som trivs i en praktisk roll där ditt största fokus kommer vara att leverera kvalitativa och snabba leveranser till Headbrands kunder.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Timvikarie sökes till Minideon Förskola
Minideons Förskola
Att arbeta som vikarie innebär att du ersätter och gör den personens arbetsuppgifter i samarbete med övrig personal på avdelning som t ex samling, planerad aktivitet med en grupp, dukning, på- avklädning, högläsning. Även arbetsuppgifter i köket kan förekomma som t ex framplockning av mellanmål, diskning. Du ska snabbt kunna rycka in och vara lätt att nå via telefon då vi kan behöva dig samma dag. Vi söker nu timvikarier till vår Förskola för att täcka upp vid ordinarie personals frånvaro. Vi söker dig som tycker om att arbeta med barn och kan sprida lugn och glädje i barngruppen.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 27-02-2018

Biträdande universitetslektor i molekylär medicin
Lunds universitet, Medicinska fakulteten,
Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 42 000 studenter och 7 400 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 26-04-2018

Pizzabagare, Genarp
Genarp Pizzeria HB
Vi söker en pizzabagare, gärna med tidigare erfarenhet av yrket. Dina arbetsuppgifter kommer att vara tillredning och bakning av pizzor, plus andra olika köksuppgifter som bland annat diskning. Du kommer även att ta emot beställningar av våra kunder och vi önskar att du behärskar det svenska språket. Välkommen med ansökan!
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :