Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Regionchef Skolenheter Sydväst, Lärande i Sverige AB
Lärande i Sverige AB
Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Automationselektriker - Helsingborg
Processbemanning AB
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Teknisk maskinoperatör - Helsingborg
Processbemanning AB
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Svetsare inom konstruktion söder om Helsingborg
Processbemanning AB
Om Processbemanning AB: Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne.  Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Sjuksköterskor sökes till bemanning i Helsingborg
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering. •Rapportera din tillgängli
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Studerande systemutvecklare/programmerare sökes till JBT i Helsingborg!
StudentConsulting
Är du student och vill kickstarta din karriär? Tycker du att IoT och Industry 4.0 låter intressant? Vi söker nu dig som har en önskan att bygga en karriär inom programmering och vill ingå i ett team där dynamisk arbetsmiljö värderas högt. Du kommer att stötta el och automationsgruppen genom att arbeta med att utveckla användargränssnittet (Front-end) för data i JBTs IoT plattform vilket omfattar dashboards och rapporter. Vidare kommer du även att presentera och analysera data som strömmas från kundinstallationer till en databas i molnet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Skoladministratör
Victum AB
Om Victum: Victum är ett utbildningsföretag som har verksamhet på 2 olika orter i Sverige. Victum driver friskolor i Helsingborg respektive Uppsala. Arbetsuppgifter: I egenskap av skoladministratör har du till uppgift att bland annat administrera matkort, skåp, frånvaro samt diverse elevregister. Du handlar in varor och material till skolan. Du tar emot besök och varor. Du har motsvarande arbetslivserfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Du är strukturerad och noggrann. Välkommen med din ansökan! Skolan ligger centralt i Helsingborg.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Distriktsansvarig säljare B2B
HappyAid Sweden AB
Tänk dig in i situationen där du vägleder och ger råd till dina kunder hur de på bästa sätt kan vara förberedda på om någon av deras kollegor skulle skada sig på arbetsplatsen. Som distriktsansvarig säljare kommer du ha det fulla ansvaret för alla befintliga kunder samt all nykundsprospektering i ditt distrikt. Vår vision är att vara Sveriges attraktivaste samarbetspartner inom första hjälpen, säkerhet samt livräddande utbildningar. Vi söker personen som älskar sälj och som vill prestera resultat.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Unga och drivna stjärnsäljare sökes till Impressives grymma team!
Impressive Relations
Impressive Relations söker en driven direktsäljare! Just nu utökar vi vårat grymma team. Vi söker efter motiverade säljare med god jobbetik och en naturlig känsla för kundkontakt.Med detta jobb representerar du ett av Sveriges starkaste varumärken på en välkänd elektronikkedja etablerad i hela Europa. Med fast lön och hög provision har duväldigt goda möjligheter att påverka din lönsamtidigt som du äromringad av duktiga, erfarna och motiverade säljare som kan visa dig vägen. Vi söker dig som vill lyckas och har en vilja av stål. Du drivs inte av rädsla och ser positivt på utmaningar.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-12-2018

Sängjätten i Helsingborg söker nästa toppsäljare!
Sängjätten
Till vår butik i Helsingborg söker vi nu en deltidssäljare för helg , enstaka vardagar samt extra vid behov. Vill du bli en del av en etablerad kedja, där du blir uppskattad för din förmåga att lyssna på kundens behov och göra dem riktigt nöjda?
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019