Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker sjuksköterskor till häkte och anstalter i region Skåne
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till bemanningspool för uppdrag till häkten i region syd. Du blir anställd som konsult hos Prime Care AB och sedan uthyrd till vår kund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 23-01-2019

Produktionspersonal
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker produktionspersonal till vår kund inom livsmedelsbranschen. Arbetet innebär kontroll och paketering utav kylvaror, truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är varierande, både dag och nattpass förekommer. Snabba inhopp förekommer och därför är det viktigt att du är flexibel och alert.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Produktionspersonal
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker produktionspersonal till vår kund inom livsmedelsbranschen. Arbetet innebär kontroll och paketering utav kylvaror, truckkörning kan förekomma. Arbetstiderna är varierande, både dag och nattpass förekommer. Snabba inhopp förekommer och därför är det viktigt att du är flexibel och alert.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Domino's Pizza söker Butikschef!
Infinity Human Resources Sweden AB
Domino’s Pizza är världsledande i att baka och leverera färsk varm pizza! Vi levererar miljontals pizzor världen över varje vecka. Dominos uppdrag är att värdera, uppskatta, erkänna och tillgodogöra individens unika talanger och insatser. För att skapa en miljö där alla medarbetare, med sina unika egenskaper, kan uppnå sin högsta potential. Vi är stolta över våra medarbetare och våra medarbetare är stolta över Domino’s Pizza! Att vara det bästa hemkörningsföretaget i världen kräver exceptionella medarbetare som arbetar tillsammans.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Sjuksköterskor sökes till bemaning i södra sverige
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering. •Rapportera din tillgängli
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Lagerarbetare Helsingborg
Mardien AB
Företag som arbetar med sortering av frukt och grönt. Arbetsuppgifter Arbeta med sortering av frukt och grönt samt hålla i ordning på lagret. Du som söker bör tala och skriva arabiska, kurdiska och turkiska då du kommer att ha daglig kontakt med kunder. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Junior lönekonsult med administrativt intresse
SJR
Har du erfarenhet av att arbeta med administration, helst inom HR eller lön? Är du en flexibel person som drivs av god service? Till vår konsultverksamhet söker vi nu en konsult med placering hos vår kund i Helsingborg Arbetsuppgifter Lönerna är outsourcade. Dina arbetsuppgifter innefattar delar av löneprocessen; så som att kontrollera registrerad rapportering från medarbetarna till slutbearbetning av underlag för lön.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-09-2018

Sjuksköterskor till Barn- och ungdomspsykiatrin i Helsingborg
Region Skåne, Skånevård Sund, psykiatri
Gör skillnad. Varje dag. Barn- och ungdomspsykiatri (BUP), område Nordvästra Skåne, bedriver öppenvård i form av mottagning, familjedagvård, spädbarnsverksamhet och mellanvård. Slutenvården är lokaliserad till Malmö och Lund. Mottagningen i Helsingborg samarbetar med Helsingborg, Bjuv och Höganäs kommun. Mottagningens uppdrag avser specialiserad barn- och ungdomspsykiatri för de upp till 18 år. På dagvårdsenheten i Helsingborg är vår familjedagvård, mellanvård samt spädbarnsteam förlagt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

McNeil söker teknikstudenter till uppdrag som maskinoperatörer på deltid!
Academic Work
Är du en driven, flexibel och ansvarstagande teknikstudent, som vill smygstarta din karriär inom läkemedelsbranschen? Vill du arbeta deltid hos McNeil, som är en del av ett av världens största hälsovårdsföretag? McNeil söker nu 7 maskinoperatörer på deltid till sin studentpool - sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Vi på Academic Work startade tillsammans med McNeil upp en studentpool i våras, där ca 10 teknikstudenter arbetar som maskinoperatörer i produktionen jämte sina studier idag. Nu söker vi ytterligare 7 studenter till deras verksamhet i Helsingborg. Detta är ett konsultuppdrag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Sektionschef Obstetrik till VO Obstetrik och gynekologi i Helsingborg
Region Skåne, Skånevård Sund, Helsingborgs lasarett
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde (VO) Obstetrik och gynekologi bedriver verksamhet på sjukhusen i Helsingborg och Ängelholm, med all den obstetriska verksamheten förlagd i Helsingborg. Inom verksamhetsområdet arbetar cirka 30 läkare, varav cirka hälften ingår i obstetriksektionen som även inkluderar samtliga ST-läkare och underläkare. I Helsingborg har vi årligen drygt 3400 förlossningar och inom verksamhetsområdet finns förlossning, BB, specialistmödravård och ultraljudsverksamhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018