Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Digital Marketing Specialist till Lideta Hälsovård
Familjeläkarna i Olofström AB
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Erfaren produktutvecklingschef sökes till kommande uppdrag
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du en nytänkande person som trivs med att ha stort ansvar? Är du en naturlig ledare som strävar efter ständig utveckling? Har du några års erfarenhet av en liknande roll? Då kan du vara den vi söker! I rollen som produktutvecklingschef har du flera olika ansvarsområden med varierande arbetsuppgifter. Därför lägger vi stort fokus vid att du är en strukturerad, noggrann person som trivs med att arbeta med flera processer samtidigt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Viasatansvarig säljare till Elgiganten
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Säljare till nystartat projekt
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Impressive Relations är en fullservicebyrå som erbjuder en rad tjänster inom affärsområdena Sales, Retail och Staffing. Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Personlig assistent för en timanställning till kvinna i Helsingborg
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Helsingborg för en timanställning med goda möjligheter till fast tjänst. Arbetstiderna är mellan kl 10.20-15.30 måndag till fredag.   Vår kund är en kvinna i 55-års ålder som 2008 drabbades av en stroke. Det har medfört att vår kund idag har svårigheter att röra sig samt kommunicera. Hon behöver således hjälp med det mesta i den dagliga livsföringen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Truckförare för extraarbete sökes!
Lernia Bemanning AB
Om företaget Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men arbetar hos någon av våra kunder. Just nu söker vi truckförare till ett välkänt företag beläget i Helsingborg. Detta är ett extrajobb som innebär jobb 1-3 eftermiddagar i veckan. Arbetsuppgifter Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering på kundföretagets lager. Dina dagliga arbetsuppgifter innehåller bland annat att ta emot gods, ställa in godset i stallage, plocka ihop material till produktionen samt utlastning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Kommunikatör till Regionfastigheter i Helsingborg
Skåne Läns Landsting
Gör skillnad. Varje dag. Har du ett starkt engagemang, lätt för att skapa goda relationer och gillar att få saker att hända? Vågar du tänka annorlunda och hitta nya sätt att arbeta? Då är detta rollen för dig! Vi letar nu efter en kommunikatör som huvudsakligen ska arbeta med projektet Nya sjukhusområdet i Helsingborg. Du blir en del av Koncernstab kommunikation vars uppdrag är att med professionella kommunikationsinsatser bidra till att stärka Region Skånes varumärke samt till förverkligande av beslutade verksamhetsmål, politiska beslut och verksamhetsvision.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Båtman Helsingborg
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker Båtman med placering i Sydkustens driftområde med stationering i Helsingborg Att arbeta som Båtman Som båtman är du ansvarig för transport av lotsar till och från fartyg i aktuellt område, även sjöräddningsuppdrag ingår som en del av tjänsten. I arbetet ingår förutom befälhavaransvar också skötsel och underhåll av lotsbåtarna och lotsstationen. Lotsbåten bemannas av två personer där en fungerar som befälhavare och en som navigatör/däcksman.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Produktionsarbetare i Helsingborg
Randstad AB
Produktionsmedarbetare Randstad är ett av Sveriges största bemanningsföretag med kunder inom alla yrkesområden. Vi fortsätter att växa och i Helsingborg är behovet av erfarna produktionsmedarbetare stort. Är du intresserad av att arbeta hos oss och besitter egenskaper som noggrann, arbetsvillig och har en bra attityd så tveka inte på att skicka in en ansökan till oss redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbetar ute hos en av våra kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Säljare till Helsingborg, ansök utan CV!
Verisure Sverige AB
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka! Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020