Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Två deltidstjänster som personlig assistent till 38 årig kvinna
STIL
STIL är en ideell förening av personer med funktionsnedsättning. Vi är dessutom en rikstäckande kooperativ assistansanordnare och drivs helt utan vinstintresse. I STIL ser vi personlig assistans som en mänsklig rättighet och ett verktyg för att leva det liv vi vill. Vi kallar det Independent Living. Vårt fokus ligger på hög kvalitet för våra medlemmar och våra personliga assistenter och vårt mål är ett jämlikt medborgarskap. Välkommen att läsa mer om oss på www.stil.se   Jag är en 38 årig kvinna som bor med min man och vår katt i vår enplansvilla 1,5 mil utanför Helsingborg.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 15-08-2018

Verkstadschef
Badenoch & Clark
STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Ekonomichef med Affärssinne
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten AdCare söker en ambitios Ekonomichef med affärssinne. Rollen är bred och innefattar allt från löpande bokföring till bokslutsarbete och vidareutveckling av rutiner och processer. Du kommer att ansvara för ett framgångsrikt team med ett par underställda som du leder och utvecklar till en effektiv organisation. I samarbete med VD bistår du säljorganisationen med ekonomiska kalkyler m.m.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

Säljare / kundansvarig sökes
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Vi söker en engagerad och affärsinriktad säljare / kundansvarig med tidigare erfarenhet av försäljning. Som kundansvarig /säljare blir ditt huvudansvar att utveckla och bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder såväl som att hitta nya potentiella affärer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Fastighetsansvarig sökes till innovativt företag i centrala Helsingborg
Framtiden AB
Är du en ansvarsfull och social person som tycker om problemlösning? Vill du arbeta för en av Sveriges största fastighetsägare? Sök då tjänsten som fastighetsansvarig redan idag! Dina arbetsuppgifter - Daglig kundkontakt via telefon och mail för att sköta frågor och problem kring lokalerna - Ansvara för att allting fungerar på fastigheterna I arbetet som fastighetsansvarig har du ansvar för att allting fungerar som det ska hos företagets kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Projektledare bygg till Regionfastigheter i Helsingborg
Region Skåne, Regionfastigheter
Gör skillnad. Varje dag. Regionfastigheter är Region Skånes nyaste förvaltning, invigd den första januari 2017, med uppdrag att ansvara för ägande och utveckling av Region Skånes ägda och förhyrda fastigheter. Regionfastigheter har ett tydligt verksamhetsfokus och skapar goda förutsättningar för framtidens sjukvård. Förvaltningen säkerställer att investeringar i Region Skånes vårdbyggnader görs så resurseffektivt och hållbart som möjligt. Region Skåne står de närmaste åren inför mycket stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö, Lund och Ängelholm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Produktutvecklare till LK i Helsingborg
Technogarden
LK söker en produktutvecklare till affärsområdet Hydronic Solutions. Du blir en viktig del av vårt utvecklingsteam och hela utvecklingsprocessen, från idé till färdiga VVS-produkter och lösningar. Det är ett omväxlande arbete där du både får ta egna initiativ och samarbeta med kollegor i olika projekt. Din nya roll Du kommer att ingå i ett engagerat team på vår utvecklingsavdelning i Helsingborg som arbetar med produktutveckling, produktvård och labbverksamhet. Tjänsten innebär kontakter med övriga affärsområden inom LK samt med kunder och leverantörer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Cash Finns – Säljare Sökes
Svenska Alarm
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss Just nu söker vi personer till en tjänst som kräver en driven person med skinn på näsan och mycket självständigt arbete! Du kommer utgå ifrån Malmö och ha hela Skåne som ditt ansvarsområde.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

IT-helpdesk till möbelföretag
Adecco Sweden AB
Vi söker dig som har erfarenhet av IT-support eller en helpdeskfunktion som värdesätter att jobba på ett globalt och internationellt företag som tar hand om din kompetens. Vi söker dig som har en hög tillgänglighet, drivs av problemlösning och har ett IT-intresse. Sök tjänsten redan idag! Om tjänsten Som medarbetare inom funktionen IT-helpdesk kommer du att ta emot samtal, svara på mail och chatt från internmedarbetare inom organisationen. Då organisationen är global och internationell förekommer samtal både på svenska, engelska & holländska (fokus svenska och engelska).
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018

Lärare i musik sökes till Gustavslundsskolan!
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 2
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018