Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Pålsjö östra förskola
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 1
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Pålsjö östra förskola är en av områdets fyra förskolor.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Förskollärare Ringstorps förskola
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Verksamhetsområde 1
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Vardaga söker gruppchef till Lussebäcksgårdens vårdboende i Helsingborg
Vardaga
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 07-08-2018

Frontend-utvecklare till framgångsrikt bolag i Malmö
Xllnc Advise Recruitment AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag efter ytterligare frontend-utvecklare. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag som kan vara allt från internationella och välrenommerade till mindre bolag där din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. I rollen som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Java-utvecklare till framgångsrikt bolag i Malmö
Xllnc Advise Recruitment AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag efter ytterligare java-utvecklare. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag där din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. Som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Teknisk säljare till Helsingborg/Skåne
Framtiden AB
Är du tekniskt intresserad, gillar att resa och är en talang inom försäljning? Då har du chansen att jobba i ett internationellt företag med stora utvecklingsmöjligheter och stor frihet att själv styra ditt eget arbete! Dina arbetsuppgifter Som Teknisk säljare kommer du att ansvara för försäljning och marknadskommunikation inom ditt segment och arbetsområde.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

VILL DU ARBETA I VÅR BEMANNINGSPOOL I HELSINGBORG?
Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Om företaget Har du en anställning idag men vill tjäna extra pengar! Då går det alldeles utmärkt att arbeta för oss. Vi söker nu flera sjuksköterskor till vår bemanningspool i Helsingborgs och kranskommunerna. Rent-A-Nurse erbjuder dig en trygg anställning där Du står i centrum med dina önskemål. Du bestämmer själv när och hur mycket du vill jobba! Omfattning: 20-100%, dag,kväll,natt. Din profil Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Ekonomichef / Finance Manager
Dreamwork Scandinavia AB
Kort om tjänsten Börsnoterade Nordic Waterproofing Group söker en Ekonomichef / Finance Manager. Koncernen har vuxit kraftigt vilket, tillsammans med börsnoteringen, är anledningen till att koncernens ekonomifunktion behöver förstärkas. Ekonomifunktionen är placerad i centrala Helsingborg. I din roll rapporterar du till koncernens CFO och du har personalansvar för tre personer. Nordic Waterproofing Group omsatte under 2017 ca 2,2 miljarder och hade ca 900 medarbetare.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Junior rekryteringskonsult
Helsingborgs stad, Skol- och fritidsförvaltningen Förvaltningsgemensamt
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Skol- och fritidsförvaltningen är en av nio förvaltningar inom Helsingborg stad. Förvaltningen har 4 300 anställda. Vi befinner oss i tillväxt med ökande elevantal och nybyggnation av skolor och förskolor.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Servicerådgivare/Kundmottagare
Mårtenssons Bil AB
Verksamhetsbeskrivning 1952 var året när Mårtenssons Bil i Hörby startades. Idag är Mårtenssons Bil utan jämförelse Skånes största bilfirma med 800 bilar som samsas på en yta om 15 000 kvm. Idag är fjärde generationen Mårtensson involverade i verksamheten. Arbetsuppgifter Bokning av verkstadsbesök via telefon och över disk. In och utlämning av bilar. Försäkringsärenden. Utbildning/Erfarenhet Körkort Systemvana Automaster, Cabas Kundreskontrahantering Erfarenhet av bilbranschen Vi lägger stor vikt vid personligheten
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018