Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker maskinbyggare till Helsingborg
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Vi söker nu för våra kunders räkning maskinbyggare i Helsingborg. Arbetet som maskinbyggare går ut på att du tillsammans med kollegor kvalitetssäkrar och bygger delar av- eller hela maskiner. Du planerar arbetet för utrustningen samt genomför daglig uppföljning avseende säkerhet, kvalitet och tidplan. Omfattning: Heltid Arbetstider och ort: Helsingborg. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men resor och helgarbete kan förekomma.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Studenter och deltidsarbetare sökes till livsmedelsproduktion!
Today Consulting AB
Dina arbetsuppgifter Today consulting söker nu fler produktionsmedarbetare med truckkort. Arbetsuppgifterna är varierande därav söker vi dig som är flexibel och har lätt för att anpassa dig. Det förekommer tunga lyft (upp mot 20 kg) och är därför viktigt att du har mycket god fysik. Arbetet utförs i livsmedelsproduktion där temperaturen är ca 5 grader. Arbetstiderna är varierande, förekommer både dag och nattpass. För att kunna erhålla denna tjänsten krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, t.ex.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Säljare till Helsingborg, ansök utan CV!
Verisure Field Sales
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka! Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Förare för hemleveranser sökes till Helsingborg
CityMail
Är du vår nya kollega? CityMail delar ut post dagtid och kör ut paket kvällstid. Nu söker vi fler förare till vårt lokalkontor i Helsingborg! Som förare jobbar du med att köra ut hemleveranser av paket kvällstid. Arbetstiderna är ca 15.00-22.00.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Accent i Väla Köpcentrum söker säljare
Accent
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo där du får möta många spännande människor. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vi vill ständigt utmana oss att bli bättre. Din insats har stor betydelse och ihop med andra engagerade och stolta medarbetare får du vara med och göra skillnad. Vi strävar konstant efter att slå våra högt satta mål samtidigt som vi har riktigt roligt på vägen. Vi behöver nu förstärka vårt härliga team på Accent i Väla Köpcentrum i Helsingborg.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Studenter för jobb i matbutiker sökes till Helsingborgs området
Storesupport
Vi på Storesupport fortsätter växa och söker nu nya medarbetare som brinner för service och vill utvecklas inom handeln. Bli en del av vårt team och ta dig in i branschen med oändliga utvecklingsmöjligheter! Arbetsuppgifter Din roll på Storesupport kommer vara ambulerande butikskonsult i området Helsingborg med omnejd. Du kommer vara på plats i våra kunders livsmedelsbutiker där vi behövs som mest.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Medarbetare för jobb i matbutiker sökes till Helsingborgsområdet
Storesupport
Storesupport fortsätter växa och söker dig som som brinner för kundbemötande och service! Vi erbjuder ett omväxlande arbete i välkända butikskedjor vilket ger dig en bred och värdefull kompetens och stora möjligheter att utvecklas inom retailbranschen. Arbetsuppgifter Vi erbjuder personal till välkända butikskedjor inom dagligvaru- och sällanköpshandeln vid akut eller planerat behov och detta ställer höga krav på din flexibilitet. Du kommer ha en viktig roll i vårt team där vi stöttar våra kunder som exempelvis Coop, Ica och Willys i olika butiker inom hela Helsingborgs området.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Erfaren Anbudsingenjör/Kalkylator till växande byggföretag
Mero Rekrytering AB
Vi söker just nu en erfaren anbudsingenjör inom bygg som vill jobba deltid hos vår kund i Helsingborg. Du kanske arbetar fulltid idag men känner att du vill trappa ner och njuta lite mer av livet utanför arbetet? Eller är du kanske pensionär och känner att du saknar arbetet med att exempelvis driva igenom kalkylprocesser från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Är du pensionär med bygg- och anbudserfarenhet?
Mero Rekrytering AB
Vi söker just nu en erfaren anbudsingenjör inom bygg som vill jobba deltid hos vår kund i Helsingborg. Är du pensionär idag men känner att du har mer kvar att ge? Saknar du arbetet med att exempelvis driva igenom kalkylprocesser från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag? Kan du tänka dig att göra detta två till tre dagar i veckan så är du varmt välkommen att ansöka redan idag, urvalet sker löpande! Dina arbetsuppgifter I rollen som erfaren anbudsingenjör/kalkylator är du med och vidareutvecklar företagets nuvarande kalkylarbete.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Depåoperatör till Preem depå i Helsingborg
TNG Group AB
Söker du ett varierande och ansvarsfullt arbete inom drift och teknik, samtidigt som du bidrar till ett hållbart samhälle? Som depåoperatör på Preem depå i Helsingborg får du en arbetsroll inom driftteknik där du kan utvecklas under flera år. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för drift och underhåll av Preems Helsingborgsdepå där säkerhet och miljö är ditt största fokus. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle och en omställning från fossilt till förnybart bränsle. Är du den som vill vara med på denna gröna resa i högt tempo?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019