Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Rydebäck
Kronans Apotek
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Studenter sökes för extraarbete som kundtjänstmedarbetare
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare för uthyrning till en stor kund i Helsingborg. Kunden har över 400 anställda och ligger nära tågförbindelser och övrig kommunikation i staden. Företaget levererar och erbjuder olika energitjänster och el-handels avtal. Företaget har en behjälplig arbetskultur och är en arbetsplats som ligger i framkant vad gäller kundservice och innovativa lösningar för deras kunder. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta med olika kommunikationsmedel såsom telefoni, mail och chatt.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

BVC sjuksköterska till Vårdcentralen Påarp
Region Skåne, Skånevård Sund, primärvård
Gör skillnad. Varje dag. Vårdcentralen och BVC Påarp ligger strax sydost om Helsingborg bara några minuters gångväg från tågstationen och nära påfart till E6 och E4. Vi är 18 medarbetare totalt, varav två BVC sköterskor, som arbetar i trevliga lokaler centralt i byn med skola och villakvarter som närmsta grannar. Här finns stabilitet med cirka 5600 listade patienter och knappt 400 inskrivna barn från byn och omgivande landsbygd. Här finns en ömsesidig respekt mellan patienter/föräldrar och medarbetare vilket avspeglar sig i den goda stämningen i väntrummen.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Är du vår nya innesäljare? Börja omgående! Fast lön + Provision
Connect4U AB
. Vi söker flera positiva och drivna kollegor till vårt nya charmiga kontor med 5 minuters gång från knutpunkten.  Företaget sitter i mycket trivsamma lokaler med en oerhört positiv och glad atmosfär. Ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och en bra arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du vara en person med mycket energi och har en positiv inställning. Att du dessutom är lösningssorienterad, serviceminded och duktig på att kommunicera och skapa förtroende ser vi som självklart.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Dansktalande innesläjare till Canal Digital
Connect4U AB
Canal Digital är en av Nordens största leverantörer av TV lösningar! Bolaget växer snabbt och söker därför nya stjärnor som via telefon skall bearbeta den danska marknaden.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Produktionspersonal sökes till Cloetta Nutisal i Helsingborg
Skill
Vi söker personal som kan jobba heltid på skift 06:00-15:00 och 15:00-23:00. Nattpass mellan 21:00-07:00 kan förekomma. Tjänsten innebär ständig kontakt med nötter. Om företaget Cloetta grundades 1862 och är ett ledande konfektyrföretag i Norden, Holland och Italien. Cloettas produkter säljs i fler än 50 länder. Cloetta har några av de starkaste varumärkena på marknaden, till exempel Läkerol, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Plopp och Malaco. Cloetta har 13 fabriker i sex länder.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Hornbach söker efter Avdelningschef i Helsingborg
Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundt
HORNBACH är ett av Europas största företag inom bygg- och trädgårdsmarknad. Både hemmafixare och proffs förses med byggmaterial vid något av de 154 varuhus som finns i 9 länder. Företaget grundades 1877 i Tyskland och är börsnoterat. HORNBACH garanterar ett alltid lågt pris och har som mål att alltid vara prisledande i branschen. I Sverige har HORNBACH fem varuhus, och finns i Göteborg, Malmö, Stockholm och Helsingborg. Det finns alltid nåt att göra! ”Vår produkt är inte varan. Vår produkt är nöjda kunder.” 1 000 projekt. 1 partner: HORNBACHs kunder satsar stort.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Spännande roll som jobbmatchare, för den ambitiösa och kreativa studenten!
StudentConsulting
Nu söker StudentConsulting i Helsingborg dig som vill utvecklas i rollen som jobbmatchare inom ramen för, den av Arbetsförmedlingen upphandlade jobbmatchningstjänsten, ”Stöd och matchning”. Rollen som Jobbmatchare hos oss är uppdelat i tre delar och handlar om att hjälpa arbetslösa i olika åldrar, på olika plan i livet att komma ut på arbetsmarknaden igen. Individuella samtal: Varje deltagare har en dedikerad jobbmatchare som veckovis håller i individuella samtal. Dessa går ut på att lära känna deltagaren, sätta sig in i dennes situation, både privat och arbetsmässigt.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Innesäljare till Svenska Alarm
Svenska Alarm
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen. Vår ambition är att vara ett ledande företag på smarta larm för privatpersoner och företag. www.svenskaalarm.se/jobba-hos-oss På Svenska Alarm jobbar du nära kunden i alla processer. Du som säljare har till arbetsuppgift att representera ett av de största larmbolagen på marknaden.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Städpersonal söks i Helsingborg
LT Home AB
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat: * Städning av privata hushåll. * Kontorsstädning' * Fönsterputsning. * Flyttstädning. Vi tycker särskilt om dig som: * Är noggrann och ser helheten. * Har förmåga att prioritera arbetsuppgifter. * Har god kunskap om städteknik och städkvalitet. * Gillar ordning och reda. * Tidigare erfarenhet inom städning är meriterande. * Har körkort "B" (men inget krav). LT Home är företagets om löser dina lokalvårdsbekymmer! * Vi utför tjänster som underlättar i privathushållet och företaget. * Vi erbjuder ett professionellt utbud av hög städservice för enklare
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018