Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till kvinna i Helsingborg, timanställning
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Personlig assistent till 15-årig tjej i Rydebäck
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Handläggare
Resurs Bank
På Resurs Bank får vi det roliga att hända & det svåra att kännas enklare för våra kunder. Vi söker nu blivande handläggare för att stärka vårt Supreme Cards team, som vill hjälpa oss leverera förstklassig service till våra kunder. Är du den vi söker? Läs mer här nedan! Är Resurs något för dig? Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Kvalificerad redovisningsekonom med internationell erfarenhet
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. För kunds räkning söker vi en kvalificerad redovisningsekonom med internationell erfarenhet   Arbetsuppgifter: Du kommer att ansvara för den löpande redovisningen för några av bolagen inom koncernen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Dansktalande arbetsmyra för säsongsarbete på callcenter
OnePartnerGroup Skåne AB
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Coacher till arbetsmarknadsförvaltningen
Helsingborgs stad, ARBETSMARKNADSFÖRVALTNINGEN
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Arbetsmarknadsförvaltningen ansvarar för arbetsmarknadsfrågor, vuxenutbildning och ekonomiskt bistånd. Vi samordnar även stadens arbete med migrations- och etableringsfrågor.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Montör
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker nu efter en erfaren montör för en av våra kunder i Helsingborg. Är du nyutbildad från industri-/verstadsutbildning uppmanar vi dig att gärna söka tjänsten då upplärning sker på plats. Du kommer att arbeta med montering av hissar, nymontering, ombyggnation och renovering. Start: Vecka 24 Arbetstid: Dagtid Din profil Krav: Vi ser att du har en mekanisk bakgrund och-/eller erfarenhet från byggbranschen. Några års erfarenhet av montering inom verkstad eller inom hissbranchen. Ritningsläsning God fysik.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Säljande kundstjänstmedarbetare till Fibio Nordic AB
Connect4U AB
. Fibio Nordic AB är en växande telekomoperatör i Sverige. Vi säljer och driftar såväl hem- som mobiltelefoni till privatpersoner och företag. Våra kundtjänstemän är de viktigaste medarbetarna i vår mission att göra kunden nöjd, en uppgift som kräver god social förmåga, gott humör, stresstålighet, lyhördhet och flexibilitet.   Till vår kundtjänst i Helsingborg söker vi nu en lösningsorienterad kundtjänstmedarbetare med mycket god kommunikationsförmåga.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Vi söker 2 erfarna säljare med mycket driv och engagemang!
Connect4U AB
Om ossFolkspels syfte, ändamål och tro är att alla människor oavsett bakgrund eller förutsättningar har rätt att må bra och vara en del av ett positivt sammanhang där man blir uppskattad, känner gemenskap och blir respekterad för den man är. Svenskt föreningsliv främjar hälsan, integrationen och respekten för andra. Sveriges föreningar gör Sverige bättre för alla. Att vara medlem i en förening är en källa till trygghet, gemenskap och glädje. Den möjligheten vill vi att alla ska ha. Även i framtiden. Med 5 miljoner medlemmar står mer än halva Sverige bakom oss.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Personliga Assistenter till flicka i Helsingborg
Plusfamiljen
Vill du vara med och förändra? Vi letar efter dig som vill vara med och göra världen till en härligare plats! Genom våra tjänster ska vi vara drivande i att ge varje människa rätten att leva sitt liv efter sin dröm.  Att jobba inom Plusfamiljen innebär att vara del av något större. För oss handlar vårt arbete att i första hand om att göra skillnad för människor som behöver det som mest.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019