Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterska till avdelning urologi/bröstkirurgi i Helsingborg
Region Skåne, Helsingborgs lasarett
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde Urologi i Helsingborg söker nu en sjuksköterska till avdelning urologi/bröstkirurgi! På vår avdelning har vi specialiteterna urologi och bröstkirurgi. Avdelningen har 18 vårdplatser, som övervägande disponeras av urologin. Våra patienter är både män och kvinnor i varierande åldrar som kommer till oss med anledning av akuta tillstånd eller mer elektiv vård i form av olika kirurgiska ingrepp. De urologiska ingreppen innefattar alltifrån mindre transuretrala ingrepp till stor kirurgi såsom cystektomi, nefrektomi och prostatektomi.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Medicinsk sekreterare till Solklart Vård i Bjuv
Lideta Hälsovård
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Etableringskonsulter
LeXman Flexibel Bemanning
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under veckorna 38-42 att genomföra ett antal ombyggnationer till en av våra kunder i Helsingborg med omnejd.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 12-09-2019

Har du drivet för att bli vår nya toppensäljare?
Garda Alarm
På Garda Alarm jobbar vi med att göra Sverige tryggare och smartare, och kanske är det just dig vi behöver i vår fortsatt framgångsrika resa! Är du utöver att vara en snabbtänkt och skicklig säljare även är en baddare på att kommunicera med andra? Är du driven, vill utvecklas och kan arbeta hårt, medans du samtidigt är ödmjuk och älskar att ha kul på jobbet?
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Lagermedarbetare
Randstad AB
Truckförare Lagermedarbetare Vi letar nu efter flertal lagerarbetare till vår kunds högsäsong. Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och söker ett meriterande extrajobb. Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete, och innehar truckkort är det oerhört meriterande. Ta nu chansen och sök denna tjänst, redan idag! Omfattning: Du ska kunna arbeta minst två dagar/veckan .
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Norsktalande översättare/skribent på heltid till Nordens största möbelbu...
Home Furnishing Nordic
Nu kan vi erbjuda dig en spännande tjänst som norsktalande översättare/skribent hos Home Furnishing Nordic som är en del av e-handelsjätten Bygghemma Group. Här får du möjlighet att vara med en spännande resa i ett marknadsledande inredningsföretag i en bransch som är under ständig tillväxt. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter hos en av Nordens främsta e-handlare! Om företaget Home Furnishing Nordic är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Truckförare
Randstad AB
Truckförare Lockas du av lagermiljön och vill ha många arbetsuppgifter att växla mellan? Arbetsbeskrivning I rollen som truckförare kommer du inneha en mångsidig roll där du får bära stort ansvar och utvecklas inom samtliga områden. Du kommer arbeta med följande: • Truckkörning av motviktstruck • Lastning och lossning av bilar • Lagerpåfyllnad • Godsmottagning • Kundbemötning Kvalifikationer Du bör ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare Du ska vara noggrann och vara flexibel med arbetstider.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Maskinoperatör
Randstad AB
Maskinoperatörer Maskinoperatörer sökes Vill du arbeta med världsledande produkter och åta dig en utmaning i ett globalt företag? Då har Randstad uppdraget för dig. Vi söker nu maskinoperatörer till vår kund Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, Omfattning: Heltid Arbetsbeskrivning Arbetet som maskinoperatör innebär övervakning av maskiner och ansvar för den dagliga driften på avdelningen du arbetar på. Du behöver kunna läsa av mätprotokoll vilket ställer goda krav på både läs och skrivförmåga i det svenska språket.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Vill du bli Parkeringsvakt?
QSG Bevakning AB
Dina arbetsuppgifter QSG Bevakning AB expanderar och söker nya medarbetare i Helsingborg. Vi söker behovsanställda med möjlighet till heltid. Att arbeta som trafikövervakare innebär, att du arbetar med trafiksäkerhet och framkomlighet genom att övervaka parkerade bilar. I ditt arbete möter du många människor, och därav är service en viktig del av det dagliga arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av service, kundbemötande, lösningsorienterade yrken.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Retail Manager till M/F Hamlet
ForSea Ferries AB
Den blå vägen är både den grönaste och den mest effektiva. Vill du hjälpa oss se till att det förbli så? Lockas du av att maximera försäljning och driva butik samtidigt som du är en synlig ledare som motiverar ditt team? Då är du den vi söker! Rollen Rollen handlar om att ta ett helhetsansvar för den dagliga driften i butiken ombord på M/F Hamlet, att maximera försäljningen och driva butiken på ett kostnadseffektivt sätt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019