Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du student och vill jobba extra inom lager?
OnePartnerGroup Helsingborg AB
Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och som har intresse av en extra inkomst. För att kunna vara aktuell för dessa tjänster krävs att du kan visa upp intyg på en annan sysselsättning. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 3000 engagerade medarbetare.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Innesäljare till Svenska Alarm i Malmö
Svenska Alarm
Svenska Alarm är en specialist på smarta larm. Bolaget startade 2009 och växer nu väldigt snabbt. Vi kommer nära kunden med våra lokala kontor. Svenska Alarm är medlemmar i Säkerhetsbranschen, SSF Stöldskyddsföreningen och Brandskyddsföreningen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Waynes Coffee på Väla söker Cafébiträde!
Fika På Väla AB
Wayne’s är en av de bästa platserna som det går att tänka sig för att börja sin karriär på. Särskilt som ung är det en ovärderlig erfarenhet som du har nytta av både i livet och i resten av karriären. Det kan tusentals tidigare medarbetare hos oss skriva under på. På Wayne’s får du chansen att ta ansvar, lära dig att leda, möta kunder och utvecklas i din roll. Och allt i en miljö där tempot är högt och ingen dag är den andra lik. Som kafémedarbetare är du vårt ansikte utåt. Det är du som möter våra gäster och får dem att trivas hos oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Waynes Coffee på Järnvägsgatan söker Cafébiträde!
Fika På Väla AB
Waynes Coffee är en av Skandinaviens ledande cafékedjor. OBS: Vi söker inte sommarjobbare då denna tjänst inte är ett vikariat! Nu söker vi ytterligare tillskott till vårt café på Järnvägsgatan. Dina arbetsuppgifter är att ta hand om kaffemaskin, bereda smörgåsar, diskning, kassaarbete samt i övrigt sedvanliga arbetsuppgifter i ett café. Tidigare erfarenhet är inget krav då vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och en stor vilja till att lyckas. Utbildning sker direkt på plats hos oss. Vi välkomnar alla arbetssökande, spelar ingen roll om du varit långtidsarbetslös eller bara är s
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Är du vår nya innesäljare? Börja omgående! Fast lön + Provision
Connect4U AB
. Vi söker flera positiva och drivna kollegor till vårt nya charmiga kontor med 5 minuters gång från knutpunkten.  Företaget sitter i mycket trivsamma lokaler med en oerhört positiv och glad atmosfär. Ett bolag som satsar stort inte bara på tillväxt utan också på trivsel och en bra arbetsmiljö. För att lyckas i rollen som innesäljare behöver du vara en person med mycket energi och har en positiv inställning. Att du dessutom är lösningssorienterad, serviceminded och duktig på att kommunicera och skapa förtroende ser vi som självklart.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Är du en driven lagspelare som vill utvcklas inom ditt yrke?
Connect4U AB
. Brinner du för att skapa goda kundrelationer och att hjälpa kunder ta beslut? Är du en driven lagspelare som vill utvcklas inom ditt yrke?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Canal Digital söker säljare & marknadsförare!
Connect4U AB
. Vi söker nu riktigt duktiga säljare till vår storsatsning som vi gör tillsammans med vår största och viktigaste kund Canal digital. Du kommer ingå i ett ”Elitteam” i organisationen med både säljare & teamleaders.  Utöver ordinarie utbildningar och uppföljningar så anordnas ”Elitsamlingar” 4 gånger per år för utbildning, tävlingar och gemensamma aktiviteter. Canal Digital arbetar väldigt mycket med tävlingar för att ytterligare motivera och tävlingar att se champions league finalen med sitt team eller besöka universal studios i Los Angeles tillhör inte ovanligheter. Hos oss finns det r
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Söker du deltids jobb? Vi har det perfekta jobbet för dig!
Connect4U AB
. Winback teamet är bra på att hitta lösningar, de hjälper befintliga Canal Digital-kunder som vill lämna oss att bli nöjda. För att inte förlora kunder som funderar på att säga upp eller vill säga upp sina abonnemang och ge dem bästa tänkbara service har vi ett särskilt team.  Här gäller det att lyssna på kundernas behov/önskemål och sedan hitta lösningar som gör dem nöjda och får dem att vilja stanna kvar hos oss. Att nå framgång i ett jobb som handlar om att göra kunder nöjda handlar givetvis om att vara en duktig säljare, men jobbet blir extra roligt om produkten är populär!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Butikssäljare/lagerarbetare Dennis Kakel Helsingborg
Dennis Kakel i HBG AB
Vi söker nu en butikssäljare inom kakel och golv för omgående anställning. Dina arbetsuppgifter: Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara butiksförsäljning samt lagerarbete, plock och sortering i lager. Din profil: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från byggbranschen eller som har erfarenhet inom handel med inriktning bygg och kakel. Välkommen med din ansökan! Dennis Kakel är en butik med specialisering inom kakel och klinker. Vi har även ett stort utbud av badrumsinredning och annat VVS-material.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Vi söker nu en transportledare till vår kund i Helsingborg!
StudentConsulting
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för transport och logistik och som trivs i rollen som problemlösare! I rollen som transportledare kommer du att ta emot kundbeställningar och utifrån dessa planera bilar och leveranser på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Tjänsten innebär mycket telefonsamtal samt administrativt arbete, vilket ställer krav på att du som söker tycker om att ha flera bollar i luften och är lösningsorienterad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019