Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Barnskötare till Torups förskola
Hylte Kommun
Hylte-lite enklare Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden och här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Sjuksköterska till Hylte kommun
Hylte Kommun
Hylte-lite enklare Livet i Hylte är lite enklare. Här lever människorna nära varandra och det är naturligt att hjälpas åt. Kommunen ligger vackert inbäddad på gränsen mellan den halländska och småländska landsbygden. Här finns goda boendemiljöer nära naturen och ett engagerat föreningsliv. Det finns många fördelar med att arbeta i en mindre kommun som Hylte. Vi har korta beslutsvägar och du kan vara med och påverka såväl verksamheten som din egen utveckling. I Hylte kommun arbetar runt 1300 personer på 48 arbetsplatser.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Automationsingenjör till Randek
OPG Halland AB
Om kundföretaget Randek utvecklar, tillverkar och säljer högpresterande maskiner och system ämnat för prefabricerad hustillverkning. Produktsortimentet består av: kapsågar, vägg-, golv-, och taklinjer, takstolssystem, vändbord och specialmaskiner. Automationsgraden sträcker sig från helautomatisk till manuell. Företagets historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet och startade i nära samarbete med de första prefabricerande hustillverkarna. Idag använder ledande hustillverkare i 38 länder Randeks maskiner och system.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Grupphandledare till Aktivitetshuset Regnbågen och Jyckens hunddagis
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en grupphandledare till vår kombitjänst på Aktivitetshuset Regnbågen och Jyckens hunddagis, fördelat 50 % på vardera enhet. Ditt uppdrag hos oss Aktivitetshuset Regnbågen och Jyckens hunddagis erbjuder sysselsättning och arbetsträning enligt SoL.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Lärare i svenska/svenska som andraspråk till Aranäsgymnasiet
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vem söker vi? Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du tror på kraften i att arbeta ämnesintegrerat och har förmåga att inspirera andra. Du kommer att arbeta i programarbetslag och ser dig själv som en del av en större helhet där alla bidrar till att eleverna får möjlighet att lyckas med sina studier. Har du engagemang och vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet tror vi att du passar för uppdraget.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018

Nu söker vi en speciallärare/specialpedagog till Hålabäcksskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Hålabäcksskolan planerar framtid; bygger om och tänker nytt. Nu har du möjlighet att vara med och påverka din arbetsmiljö. Häng på! Vårt behov just nu  1 speciallärare/specialpedagog, 100 procent Om skolan Hålabäcksskolan erbjuder redan idag en nytänkande och kreativ lärmiljö för såväl elever som personal.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Varberg!
Ambio Helse
Hedera Group, som är noterat på Nasdaq, är ett av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Vi har engagerad personal med hög kompetens och mångårig erfarenhet. Vi bemannar vårdcentraler och sjukhus med läkare. Vi är det lokala företaget som arbetar nära våra läkare och kunder. Du kommer till en dynamisk miljö med bra arbetsklimat och möjlighet att påverka. Sedan augusti 2015 erbjuder vi våra tjänster i Sverige. Vi levererar yrkesverksamma läkare och sjuksköterskor till hälso- och sjukvården och vi har ett brett nätverk av duktiga medarbetare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Professor of Information Technology, with focus AI & IT-Forensics
Högskolan i Halmstad, Akademin för informationsteknologi
Recent growth in the research activities and the well-established educational programs of the School of Information Technology (ITE) is enabling a significant expansion. In 2017 the total research expenditures where over 67 MSEK and the school had over 800 students.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Förbandsekonom
Försvarsmakten
Försvarsmaktens tekniska skola (FMTS) i Halmstad expanderar och ska under hösten 2018 anställa 50 nya medarbetare. Vill du vara en del av vårt team? Välkommen med din ansökan! FMTS söker en Förbandsekonom. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid i civil befattning, med start 2019-01-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Halmstad, resor i tjänsten förekommer. Som förbandsekonom arbetar du under ledning av ekonomichefen med ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår även fakturering av externa kunder, budgeterings- och prognosarbete samt ekonomiska analyser.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Controller
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018