Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare Human Factors
Försvarsmakten
FMTS (Försvarsmaktens Tekniska Skola) söker en lärare i Human Factors. Om tjänsten: På FMTS utbildar vi personal inom Försvarsmaktens alla arenor i den tekniska tjänsten. För att öka säkerheten inom teknisk tjänst utbildar vi även vår personal i Human Factors genom att medvetandegöra hur de mänskliga faktorerna påverkar arbetssituationen och ledning av verksamhet. Som lärare i Human Factors kommer du att arbeta tillsammans med ytterligare en lärare i ämnet. Ni kommer tillsammans att utbilda elever som genomför certifierande kurs för flygteknisk utbildning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 26-12-2019

Barnskötare, Pool för förskolorna i Åskloster, Limabacka, Stråvalla och Bua
Varbergs kommun, Team Norr
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Förskoleadministratör till Våxtorpsspåret, Laholms kommun
Laholms kommun
Förskoleadministratör till Våxtorpssspåret, Laholms kommun Barn- och ungdomsverksamheten i Laholms kommun ansvarar för kommunens förskolor. Förskolans uppdrag har blivit alltmer komplext, där förskolerektorns roll är av stor betydelse för verksamhetens kvalitet. För att skapa bättre förutsättningar till det nära pedagogiska ledarskapet söker vi nu en administratör till Våxtorpsspåret. Du kommer att arbeta administrativt mot två förskolerektorer.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Medarbetare sökes till trivsamt företag inom tillverkningsindustrin
Palm & Partners Bemanning AB
Ingress om oss Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Processledare - Kultur och unga till kulturförvaltningen
Halmstads kommun, Avdelning möten och skapande
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Kulturförvaltningens verksamheter spänner över ett stort fält och vi tror på att kulturen spelar en viktig roll i samhället och att våra verksamheter gör skillnad för Halmstads kommuns invånare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Tandläkare/Klinikchef Falkenberg
DentForRent
DentForRent bemannar och rekryterar tandvårdspersonal i hela Sverige För kunds räkning söker vi en duktig och ambitiös tandläkare till Falkenberg. Är Du redo för något nytt? Du har arbetat som tandläkare flera år och känner att du nu vill ta steget vidare. Du vill utvecklas i din yrkesroll och ta nästa kliv mot något spännande och annorlunda. Tjänsten innebär att på sikt ta över som klinikchef med successivt ökat ansvar och vara en del av en större organisation. Vi söker Dig som värdesätter dina medarbetares åsikter och är prestigelös som person.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Personlig assistent till kvinna 50 + i Onsala.
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.   Nu söker vi trevliga personliga assistenter till vår kund i Onsala strax utanför Kungsbacka. Om tjänsten: Vår kund är en kvinna i 50 års åldern som har ALS. Hon bor tillsammans med sin man och katt i Onsala. Hon har ett stort socialt nätverk och tycker mycket om att umgås med familj och vänner. Vår kund arbetar dagtid och har då med sin assistent på jobbet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Sök heltidsjobb hos Bevakia i Varberg eller i Cypern - Vi söker innesälj...
Förebygg
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg och vårt team i Cypern! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma? Vill du kunna jobba både hemma i Varberg eller i Cypern med 320 soldagar per år? Då kanske du är den vi söker! Om företaget Bevakia är ett nyetablerat säkerhetsföretag med ambitionen att agera förebild i branschen genom att eftersträva Sveriges mest kvalitetsmedvetna försäljningsföretag.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Barnvakt/Nanny Extrajobb Kungsbacka Kullavik 1-2 eftermiddagar per vecka
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Systemsamordnare för Ekonomi- och affärssystem
Region Halland, Utveckling och Systemstöd
Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet. Din roll hos oss Som systemsamordnare på avdelningen Utveckling och systemstöd arbetar du som objektspecialist för objektet Ekonomi- och affärssystem i Region Hallands systemförvaltningsmodell.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019