Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kundtjänstmedarbetare sökes till Garmin start 1 mars!
StudentConsulting
Vill du vara en del av ett skickligt team av support och kundservicemedarbetare? Vi söker dig med ett brinnande engagemang för kundtjänst, till en permanent position på ett internationellt företag - beläget i Billdal! Vi kan erbjuda: - En livlig arbetsmiljö i ett internationellt företag - En spännande kundserviceposition som utvecklar dig personligen och professionellt Tjänsten startar 1 mars, med utbildning och upplärning inom Garmins produkter första månaden.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Vitvarutekniker
Västkustens Hushållsservice AB
Västkustens Hushållservice ligger i Varberg och vårt arbetsområde är från Kungsbacka - Halmstad med Hylte och Marks kommuner som östlig gräns. Vi jobbar med att reparera , serva och installera vitvaror hemma hos privatkunder , återförsäljare fastighetsägare och kommuner , alla märken och varianter men främst åt Electrolux koncernen. Vi söker Vitvarutekniker Arbetsuppgifter: Arbetsbeskrivning: Som servicetekniker kommer du att arbeta med att service av våra vitvaruprodukter ute hos våra kunder. Du kommer främst att serva vitvaror, så som spis, kylskåp, tvättmaskin mm.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist :

Kyrkvaktmästare
Tölö-Älvsåkers pastorat
Vi söker till Tölö-Älvsåker Pastorat en kyrkvaktmästare. Du kommer att arbeta både med grönytor, vår maskinpark och våra fastigheter samt tjänstgöra vid gudstjänst, dop och begravningar. Helgtjänstgöring ingår enligt schema och verksamhet kvällstid kan förekomma. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta på kyrkogård med blommor, gräsklippning och annan skötsel. Du gillar att arbeta utomhus.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Bauer Media söker en Account Manager till Halmstad!
Bauer Media
OM TJÄNSTEN Bauer Media Group är Europas största radioaktör. Bauer Media Group Sverige äger Sveriges största radiostation Mix Megapol, nätverken Rockklassiker och Vinyl, Svensk Pop i Stockholm samt playtjänsten Radio Play. Dessutom driver Bauer Media Group nätverket NRJ i Sverige. Bauer Media Group i Sverige har över 5 miljoner lyssnare per vecka och över 2.3 miljoner lyssnare per dag. Vi söker en driven och målinriktad mediasäljare som kommer att vara stationerad på vårt kontor i Halmstad.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 25-01-2019

DRIFTTEKNIKER
Halmstads Energi och Miljö AB
Vi levererar en så enkel sak som trygghet. Som det största energi- och avfallsbolaget i regionen bidrar vi med samtliga delar till ett fungerande och hållbart samhälle. Vi levererar el till din kaffebryggare 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året och tar hand om den efter att den bryggt sin sista kopp. Våra anställda är vardagshjältar, är du? Våra drifttekniker får bebisar, axlar chefsroller och växlar upp till projektingenjörer här på HEM. Därför står vi nu med lediga vikariat på produktion och vi behöver två vardagshjältar som kan komma till undsättning.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Barnskötare till Aleskogens paviljongförskola
Halmstads kommun, Skolområde Centrum
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Undersköterska till avd. 2 B/C Kirurgikliniken, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland, Avdelning 2 B/C
Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Sjuksköterska natt till avd. 61 Medicinkliniken, Hallands sjukhus Halmstad
Region Halland, Medicinkliniken avd 61
Är du en nyfiken och teamorienterad person som söker ett omväxlande arbete med fokus på personlig utveckling? Då är rollen som sjuksköterska på avdelning 61 något för dig! Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Förskollärare till Aleskogens paviljongförskola
Halmstads kommun, Skolområde Centrum
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Produktionsingenjör
Försvarsmakten
FMTS söker målinriktad och engagerad Produktionsingenjör Markverkstäderna är en avdelning som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyner, teknisk systemstöd, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar och inte minst reparationer. ARBETSUPPGIFTER Produktionsingenjören har en central roll i produktionsplaneringen och dess uppföljning.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019