Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Modersmålslärare/studiehandledare i Litauiska 50%
Laholms kommun
Tjänsten finns inom enheten för flerspråkighet och integration i Barn- och ungdomsverksamheten. Arbetsuppgifter Som studiehandledare arbetar du med att förbereda nyanlända barn/elever för mötet med svensk förskola/skola. Som modersmålslärare arbetar du självständigt med hemspråksinlärning. Kvalifikationer Litauiska som modersmål. Svenska 1 eller motsvarande samt goda kunskaper om det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, utbildning med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Rektor Falkenbergs grundskola F-9
Falkenbergs kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Lärare i fiol till Kulturskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande lärare i fiol! Arbetsuppgifter Du ingår i ett arbetslag med de andra stråklärarna och ni planerar tillsammans ämnets utveckling och gemensamma aktiviteter. Ni ansvarar också för stråkorkesterverksamheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare i bleckblåsinstrument till Kulturskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande lärare i bleckblås med trombon som huvudinstrument, med undervisning på trombon, tuba och trumpet. Arbetsuppgifter Du ingår i ett arbetslag med de andra blåslärarna och ni planerar tillsammans ämnets utveckling och gemensamma aktiviteter. Ni ansvarar också för blåsorkesterverksamheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Grundskollärare Iseråsskolan 4–6
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Platsansvarig till Nordic Wellness Lindome och Kungsbacka Södercity
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som vikarierande platsansvarig på våra två klubbar Lindome och Kungsbacka Södercity. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Almia söker sjuksköterska till medicinavdelning i Varberg
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Är du vår nya tandsköterska? Folktandvården Söndrum söker förstärkning
Närsjukvården Halland, Folktandvården Halland, Ftv Söndrum
Om arbetsplatsen Söndrums folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad, vi söker därför efter nya lokaler där vi ska bygga framtidens klinik. Tanken är att vi tillsammans ska utöka och utveckla vår verksamhet med nytänk och framåtanda.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

PC tekniker inom Microsoft OS till Computime
StudentConsulting
Har du erfarenhet av PC/IT-support? Vill du arbeta i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter inom IT? Då bör du läsa vidare! StudentConsulting söker nu för Computimes räkning en PC-tekniker till sitt kontor i Billdal. Computime är specialiserade på helhetslösningar inom support och IT-drift för företag och organisationer och deras mål är att alltid erbjuda tjänster och lösningar som kan göra kunders vardag enklare och mer effektiv. De är idag 7 personer på företaget och söker nu dig som vill vara en del av teamet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019

Onsitetekniker till vår kund i Falkenberg
Experis IT
Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis IT finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Arbetsuppgifter: I rollen som IT-tekniker hos vår kund så kommer du att vara del av ett team av tekniker. Du kommer att arbeta i en väldigt blandad roll som fokuserar på att driften och all IT ute på siten fungerar som den ska.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019