Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Account Manager till Intersolia
Academic Work Sweden AB
Vill du hjälpa företag att enklare kunna ta ansvar för sin miljöpåverkan, kemikaliehantering och arbetsmiljö? Intersolia arbetar aktivt för att få fler miljövänliga företag varför de nu söker en Account Manager till huvudkontoret i Halmstad! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Account Manager till Intersolia till huvudkontoret i Halmstad. Intersolia är inne i en väldigt spännande expansions- och utvecklingsfas där de sedan två år tillbaka har gått från att vara en systemleverantör till att bli ett renodlat kompetensbolag.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Händig däckmontör till kund i Kungsbacka
Framtiden i Sverige AB
Är du händig och ordningsam? Har du dessutom intresse för bilar? Ta chansen att få erfarenhet direkt! Dina arbetsuppgifter Framtiden söker nu för kunds räkning 3 däckmontörer. Som däckmontör är din huvudsakliga uppgift att byta däck på bilar. Även en del andra uppgifter förekommer, exempelvis däcktvätt. Om företaget Vår kund är ett däckföretag med placeringsort Kungsbacka som verkar inom däckservice. Företaget präglas av hög servicenivå och trygghet med kundens behov i fokus.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Junior kvalitetsingenjör inom el sökes
Framtiden i Sverige AB
Fascineras du av kärnkraft? Just nu söker vi en junior kvalitétsingenjör med el bakgrund mot kärnkrafsbranschen! Känner du igen dig i beskrivningen? Ansök i så fall redan idag Dina arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra ett team hos vår kund som fungerar som ett kontrollorgan för att kvalitetssäkra och miljökvalificera elektriska Komponenter. Rollen som kvalitetsingenjör innebär att du granskar befintlig dokumentation, planerar och bevakar tester ur Kvalitetssynvinkel.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Viasatansvarig säljare till Elgiganten
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Servicemedveten butiksmedarbetare sökes till uppdrag i Falkenberg!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du social, hjälpsam och har ett sinne för service? Är du initiativtagande, nyfiken och villig att lära dig nya saker? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu för kunds räkning en butiksmedarbetare till Falkenberg med start omgående. Tjänsten är på 50%, förlagd måndag till fredag. Som butiksmedarbetare för denna kund är dina huvudsakliga arbetsuppgifter: - Kassaarbete - Varuplock - Hålla butiken presentabel - Skapa och underhålla goda kundrelationer Din profil Vi söker dig som trivs i sociala situationer och brinner för att erbjuda god service.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Personlig assistent till man i Halmstad!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker vi två nya assistenter till vår kund i Halmstad! Om tjänsten: Vår kund är en 68-årig man med MS som bor tillsammans med sin fru i Halmstad, i närheten av Äventyrslandet. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, såsom att vara behjälplig med personlig omvårdnad, förflyttningar, träning, bad, trädgårdsarbete, hushåll och att följa med på olika aktiviteter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Varuförsörjare till Martin & Servera Logistik i Halmstad
Martin & Servera AB
Söker du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb? Vi söker nu en Varuförsörjare till vår varuförsörjningsorganisation i Halmstad som ska jobba med operativt inköp till våra fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med chans till förlängning. Vad kommer du att göra?  Inom Martin & Servera Logistik AB finns varuförsörjningsorganisationen som hanterar ett sortiment med 45 000 artiklar och varje år köper in varor för ca 9 miljarder kronor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Tandläkare sökes till Folktandvården Söndrum
Hallands Läns Landsting
Om arbetsplatsen Söndrums Folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad, vi söker därför efter nya lokaler där vi ska bygga framtidens klinik. Tanken är att vi tillsammans ska utöka och utveckla vår verksamhet med nytänk och framåtanda.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Säljare till nystartat projekt
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Inom våra affärsområden RETAIL, STAFFING och SALES erbjuder vi specialistbemanning för Retail, fysisk försäljning samtmarknad-och försäljningsuppdrag. Våra uppdrag bedrivs idagöver hela landet och vi hjälper dagligen företag att nå sina mål. Under 2018 hade vi ett kundintag på över 42 000 kunder till våra partners och uppdragsgivare. Via våra ständigt växande kanaler och affärsområden möter, träffar och samtalar vi med tusentals konsumenter och företag varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Uniflex söker goa lagermedarbetare i Kungsbacka!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker nu duktiga lagerarbetare till kund i Kungsbacka Du blir anställd av Uniflex som inhyrd konsult och du arbetar sedan på uppdrag ute hos Uniflex kund. Du kommer arbeta med orderplock och truckkörning där du blir en viktig lagspelare i företagets verksamhet. Omfattning: Heltid Möjlighet att arbeta på ett välkänt företag med bra arbetsmiljö och härliga kollegor! Personliga egenskaper Vi tror att du är en positiv och hörlig person som gillar att jobba i ett team.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019