Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Homepartysäljare - Kungsbacka
MORE THAN LOVE AB
Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Är du intresserad av att lära dig och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egenhand eller tillsammans. Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Leg sjuksköterska
Varbergs kommun, Hälso- och sjukvårdsenheten
I Varbergs Hälso- och sjukvårdsenhet arbetar vi med ett hälsofrämjande arbetssätt där människans behov sätts i centrum. Vi arbetar även utifrån ett rehabiliterande förhållningssätt där fokus ligger på de resurser som finns hos varje indevid. Våra mål är att förenkla männinskors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Det gör vi genom samarbete, kreativitet och öppenhet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett självständigt och omväxlande arbete inom äldreomsorg, LSS och hemsjukvård.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018

Verksamhetschef till Fammarps HVB i Halmstad
Nytida
Om uppdragsgivaren Nytida är Sveriges ledande aktör när det gäller stöd till människor med medicinsk eller social funktionsnedsättning. På våra 350 verksamheter runt om i landet börjar en ny, hoppfull tid som ytterst garanteras av ca 7 000 experter på stöd och omsorg. Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Säkerhetstekniker
Garda Alarm
Garda Alarm är ett snabbt växande larmföretag. Vi är idag verksamma från Ystad till Borlänge och behöver nu förstärka med en Larmtekniker. Vi söker dig som har erfarenhet inom larmbranschen och/eller stort intresse för teknik. Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system. Du kommer få en grundlig utbildning innan du startar. Vad kan vi erbjuda? Vi på Garda Alarm ser våra anställda som en av våra viktigaste resurser därför är det extra viktigt att du kommer trivas i rollen som Larmtekniker hos oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 10-08-2018

Sjuksköterskor till urologen Varberg
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi nu sjuksköterskor till urologavdelning på sjukhuset i Varberg. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på urologavdelning. Uppdraget gäller dag- och kvällstid eller natten. DIN PROFIL Vi söker legitmerade sjuksköterskor med minst två års arbetserfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Nattsköterska till kirurgavdelning i Varberg
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi nu allmänsjuksköterskor till kirurgavdelning i Varberg. Uppdraget gäller nattjänstgöring. UPPDRAGSPERIOD Uppdrag som startar omgående till slutet av maj med möjlighet till förlängning. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgisk slutenvårdsavdelning. DIN PROFIL Du är grundutbildad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. Gärna erfarenhet av datasystemet VAS/NCS.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Internship autumn 2018
White arkitekter AB Halmstad
Every year, we offer a number of the most creative and talented students an internship at White - are you one of them? These positions are available to current students in architecture, landscape architecture, civil engineering with emphasis in architecture or urban planning and urban design, who want to continue grow with us. We think you are driven, love to take your own initiatives and are as interested as we are in architecture and sustainable urban design. Furthermore, we think you have an eye for aesthetics and details.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Praktikant höstterminen 2018
White arkitekter AB Halmstad
Varje år erbjuder vi ett antal av de mest kreativa och talangfulla studenterna en praktikanställning hos oss – är du en av dem?   Vi tror att du är företagsam, älskar att ta egna initiativ och är lika intresserad av arkitektur och samhällsfrågor som vi är. Vidare tror vi att du har ett öga för estetik och detaljer. Det är viktigt att du är en team player av rang, då våra projekt är en mix av människor med olika bakgrunder och kompetenser.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Tandläkare
Sarmad Tandläkarklinik AB
TANDLÄKARE SÖKES Halmstad Tandläkarklinik söker en tandläkare för heltidsanställning. Utbildning och erfarenhet är ett grundkrav. Arbete under helgerna och på kvällarna kan förekomma. Eftersom vi bara har manliga tandläkare i dagsläget så ser vi gärna kvinlliga sökande också. Ansökan mailar du till oss på halmstadtandlakarklinik@hotmail.com Vi intervjuar löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan annonstiden har löpt ut. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Medarbetare - Hallarna Halmstad
Yogiboost
Vi vill skapa en glassig och rolig vardag för barn, ungdomar och vuxna. Det vill vi göra i en unik, rolig, kreativ och interaktiv miljö som skapar glädje och äventyrliga smakupplevelser. Detta gör vi genom att erbjuda Sveriges största utbud av frozen yoghurt och tillbehör. Vi erbjuder våra kunder 10 goda smaker av frozen yoghurt med 70 olika tillbehör, samt stort urval av olika milkshakes, smoothies och våfflor. Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018