Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Snickare Helsingborg
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Är du en erfaren träarbetare som söker jobb?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Två controllers till Region Halland, med placering i Halmstad och Varberg
Psykiatrin Halland och Regionkontoret
Region Hallands ekonomiadministration är organiserad i en central enhet på Regionkontoret samt lokala enheter på varje förvaltning. Denna rekrytering omfattar två controllers, en med placering på Psykiatriförvaltningen i Varberg och en med placering på Regionkontoret i Halmstad. Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Hjälpmedelstekniker till Hjälpmedelscentrum
Ambulans diagnostik o hälsa, Hälsa och funktionsstöd
Inom Hjälpmedelscentrum finns en samlad och bred kompetens. Uppgiften är att genom utprovning, anpassning och underhåll av hjälpmedel underlätta vardagen för personer med funktionsnedsättning. Vi arbetar med såväl information, konsultation, inköp, lagerhållning som teknisk service av hjälpmedel.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Drifttekniker till Teknisk Service
Regionservice, Teknik och fastighet, Teknisk Service Södra Halland
Är du drifttekniker och har ett starkt intresse för teknik samt viljan att utvecklas inom flera teknikområden? Då har vi tjänsten för dig!   Vi på Teknisk service har flera uppdrag inom Region Halland. Vårt största uppdrag är från Regionfastigheter och innebär att vi ansvarar för den kontinuerliga driften av regionens fastigheter. Ett annat stort uppdrag är att, med olika typer av teknisk kompetens, serva den teknikintensiva verksamheten som bedrivs i dessa fastigheter. Teknisk service är geografiskt indelad i två avdelningar (norr/söder).
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Psykolog sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen Halmstad
Psykiatrin Halland, Vuxenpsykiatri Öppenvård, Vuxenpsykiatri
Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning Rätt vård i rätt tid! innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Vuxenpsykiatrimottagningen Halmstad har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. På mottagningen bedrivs arbetet i tvärprofessionella team och ofta i samverkan med vårdgrannar.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 21-08-2019

Brinner du för digital marknadsföring? Bli vår nya studentmedarbetare!
Halmstads Fastighets AB
Läser du på högskola eller universitet med inriktning media- och kommunikationsvetenskap eller internationell marknadsföring och vill arbeta extra inom fastighetsbranschen? Då är detta en chans för dig att få arbetslivserfarenhet och bredda ditt kontaktnät för framtiden. Som studentmedarbetare på HFAB:s marknadsavdelning kommer du bland annat att arbeta med framtagande av marknadsföringsmaterial i Indesign/Illustrator och Photoshop. Du kommer deltaga i olika marknadsföringsprojekt. Vidare kommer du att arbeta med analysarbete inom olika delar inom marknad.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 06-09-2019

Inköpare sökes till kundföretag i Halmstad sökes!
First Personalpartner AB
Har du erfarenhet som Inköpare och söker nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!: Om kundföretaget Kundföretaget är placerade söder om Halmstad och är inriktade inom produktionsindustri. Vår kund består idag av 31 medarbetare med huvudkontor och lager i Halmstad samt ett försäljningskontor i landet. Företaget har en omsättning på 180 miljoner och är en av Europas större distributörer av sina produkter. Beskrivning av tjänst Inköp är ett viktigt arbetsområde för många företag och Inköpare har ofta ansvar för viktiga funktioner inom en organisation.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Ekonom
Högskolan i Halmstad, Verksamhetsstöd
Beskrivning Högskolan i Halmstad rustar människor för framtiden genom att skapa värden, driva innovation och utveckla samhället. Ända sedan starten 1983 har verksamheten präglats av nytänkande. I dag är vi cirka 650 medarbetare och cirka 9 000 studenter, har ett brett utbildningsutbud och internationellt välrenommerad forskning som bedrivs i tvärvetenskapliga innovations- och forskningsmiljöer.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Systemutvecklare med erfarenhet sökes till Effectsoft i Halmstad
JOBBOLAGET I SVERIGE AB
Effectsoft fortsätter sin expansion och söker nu en systemutvecklare med några års arbetslivslivserfarenhet som vill bli en del av Halmstads skönaste IT-gäng? Vad sysslar då Effectsoft med? Effectsofts konsulter arbetar med många spännande projekt inom systemutveckling, allt från mindre integrationer till stora IoT-lösningar med tuffa krav på realtidskommunikation och 100% uptime.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Butik - Bistro, First Camp Tylösand- sommarsäsong
First Camp Tylösand, Halmstad
First Camp är Sveriges ledande campingkedja och det har vi blivit genom att sätta gästernas upplevelser först. Vi jobbar med service och vi har förmånen att få vara med att skapa våra gästers semesterminnen från Malmö i söder till Luleå i norr, samt på vackra Rømø i Danmark. First Camp i Tylösand är arbetsplatsen för dig som älskar fart och fläkt. Vid Sveriges mest kända strand ligger vår camping och gör vår arbetsmiljö helt unik.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 25-07-2019