Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Jobbolaget söker en Bilskadereparatör till MotorHalland i Halmstad
JOBBOLAGET I SVERIGE AB
Till MotorHallands anläggning i Halmstad söker vi nu en Bilskadereparatör. Vi söker dig med ett brinnande intresse för bilar och som drivs av nyfikenhet och en vilja att lösa intressanta problem. Den vi söker bör vara serviceinriktad, noggrann, engagerad och ha förmågan att arbeta självständigt. Vidare bör du vara stresstålig och ha lätt för att samarbeta med dina kollegor. Du kommer att ingå i ett team av flera skadereparatörer som återställer bilar till sitt ursprungsskick, där du främst kommer att arbeta med att reparera krockskador och garantiskador. Vi söker dig som har god kunskap i
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Personlig assistent på deltid till Simlångsdalen
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi en personlig assistent att arbeta med vår kund som är en tjej i 20-års åldern boende i Simlångsdalen. Tjänsten ligger på 56% och arbetspassen är förlagda på vardagar mellan 6,30-8,30 och 15-17,30. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa vår kund i hennes vardag och med t.ex. personlig omvårdnad, vissa hushållsuppgifter och att aktivera henne i och utanför hemmet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Personlig assistent till kille i Halmstad för deltidstjänst på 45%
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till en av våra kunder i Halmstad till en tjänst på 45%. Arbetstiderna är förlagd i jämna veckor på tisdagar och torsdagar kl. 14,45-21 och på ondagar mellan 14,45-18.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Laboratorieingenjör till spännande företag i Halmstad
Palm & Partners Professinal AB
Palm & Partners är engagemang i varje enskild individ och dess arbete! Det är när du trivs som Du presterar som bäst! Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser. Och Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners! Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Sjuksköterska till ströpass på kirurgavdelning!
Centric Care AB
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu dig som vill arbeta på kirurgavdelning med inrikting övre gastro/nedre tarmkirurgi i sommarstaden Halmstad. Även palliativ vård förekommer. Behov vecka 29+31+32+33 DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska på kirurgavdelning. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. OM OSS ?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Måltidsservice söker köksbiträde 81,25 % Söndrumskolan
Halmstads kommun, Servicekontoret
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom Facility Management (FM) som vaktmästartjänster, städning, skötsel av kommunens fastigheter och utemiljön runt dem.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Mekaniker
I.A. Hedin Bil AB
Om rollen   Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilsmekaniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Inköpare till Halmstad Frukt & Grönt AB
Palm & Partners Bemanning AB
Vi på Palm och Partners söker nu en duktig och driven inköpare till vår kund Halmstad Frukt och Grönt AB. Företaget ligger beläget i Halmstads centrala delar och arbetar som leverantör - öppna mot hela marknaden! Leveranser sker såväl till skolor, servicehem, sjukhus, förskolor, restauranger, personalrestauranger, pizzerior,butiker och Servicebutiker m.f. Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 28-06-2018

Service säljare Last och tyransportbilsverkstaden
I.A. Hedin Bil AB
Om rollen Vi växer och behöver ytterligare en duktig Servicesäljare till vår lastbilverkstad där den centrala uppgiften innebär att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att stötta upp på reservdelssidan. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder. Du kommer arbeta med Mercedes-Benz lastbilar och transportbilar vilket förpliktigar service och kvalitet av högsta klass.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Drivna och engagerade industriarbetare
Lernia
Om företaget Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal drivna industriarbetare för kunds räkning. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund. Kundföretaget ligger i Halmstad med omnejd. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med olika delar av återvinningsindustrin.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018