Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Maskinoperatör för heltidsanställning på treskift
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Om kundföretaget Företaget är beläget i ett av Halmstads industriområden. Där tillverkar kunden förpackningsmaterial till kunder både i Sverige och utomlands.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Arbetar du i branschen idag och är redo för nya utmaningar? Vi söker nu en
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Välkommen till ett härligt gäng som drivs av känsla för form, kvalitet och precision. Vi erbjuder nu en möjlighet att arbeta med marknadens ledande bilmärken!
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Plåtslagare till bilverkstad sökes i Halmstad!
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Spolbilschaufför
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker en C eller CE-chaufför som trivs med fysiskt arbete och kundkontakter. Hos vår kund kommer du att vara ansiktet utåt och en medarbetare som ger god service ute på företag.   Om tjänsten Som chaufför är du en viktig länk mot kund när du levererar högklassig service.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Plåtslagare inom tak och bygg
TopWork AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! TopWork söker för kunds räkning plåtslagare inom tak och bygg.   Den vi söker har: God yrkesvana. Självgående med stor ansvarskänsla. B-körkort. Lätt för att samarbeta. Bra teamkänsla.   Känner du dig lockad av denna tjänst så ansök omgående vi kommer att göra urval löpande.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Ph.D. student in Energy Technology with specialisation in District Heating
Halmstad University, Akademin för ekonomi, teknik och naturvetenskap
Halmstad University is a Swedish higher education institution located in the city of Halmstad on the Southern West coast of the country. The university is today characterised by innovation-driven research in the areas of information and communication technology, health and lifestyle, and sustainable development. Halmstad University is organised in four schools, where the School of Business, Engineering and Science hosts the Department of Construction and Energy Engineering.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 12-01-2020

Är du automationstekniker och vill flytta till Småland?
Texo AB
TEXO AB är en internationellt ledande tillverkare av vävmaskiner för framställning av pappersmaskinsbeklädnad samt automationslösningar inom logistik och ingår i TEXO Holding koncernen. Företaget är inne i ett expansivt skede och har nyligen lanserat nästa generations teknologier. Idag är vi ca 30 medarbetare på huvudkontoret i Älmhult samt ett 10-tal medarbetare på de helägda dotterbolagen i USA och Kina. TEXO arbetar på en global marknad och omsätter årligen ca 60 miljoner SEK Till vårt trevliga kundföretag Texo AB i Älmhult söker vi flera automationstekniker.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Nattchaufför CE-behörighet - Halmstad
Schenker Åkeri
Schenker Åkeri är ett helägt dotterbolag till DB Schenker. Vår verksamhet består av hämtnings-, distributions- och fjärrtrafik inom DB Schenkers inrikes nätverk för gods och paket samt temperaturkontrollerade varor för Coldsped. Mer information hittar du på vår hemsida www.akeri.dbschenker.se För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. Hos oss blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 72.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Vi söker en kurator till psykiatriska heldygnsvården!
Psykiatrin Halland, Vuxenpsykiatri Heldygnsvård, Avd 19 Halmstad
Om arbetsplatsen Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Heldygnsvården i Halmstad består av tre avdelningar och en bemanningsenhet: Psykiatriska intensivvårdsavdelningen (PIVA) som är vår akutvårdsavdelning med 10 vårdplatser och psykiatrisk akutmottagning, avd.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Adecco söker studentmedarbetare med truckkort
Adecco Sweden AB
Är du student eller har annan huvudsakligsysselsättning och sugen på extrapengar? Har du truckkort? Då är det dig vi letar efter!  Om tjänsten Nu är det dags för oss att utöka vårt studentteam med ambulerande konsulter! Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter kan därför variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019