Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Account Manager till Intersolia
Academic Work Sweden AB
Vill du hjälpa företag att enklare kunna ta ansvar för sin miljöpåverkan, kemikaliehantering och arbetsmiljö? Intersolia arbetar aktivt för att få fler miljövänliga företag varför de nu söker en Account Manager till huvudkontoret i Halmstad! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Account Manager till Intersolia till huvudkontoret i Halmstad. Intersolia är inne i en väldigt spännande expansions- och utvecklingsfas där de sedan två år tillbaka har gått från att vara en systemleverantör till att bli ett renodlat kompetensbolag.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Personlig assistent till man i Halmstad!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker vi två nya assistenter till vår kund i Halmstad! Om tjänsten: Vår kund är en 68-årig man med MS som bor tillsammans med sin fru i Halmstad, i närheten av Äventyrslandet. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag, såsom att vara behjälplig med personlig omvårdnad, förflyttningar, träning, bad, trädgårdsarbete, hushåll och att följa med på olika aktiviteter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Varuförsörjare till Martin & Servera Logistik i Halmstad
Martin & Servera AB
Söker du ett ansvarsfullt och utvecklande jobb? Vi söker nu en Varuförsörjare till vår varuförsörjningsorganisation i Halmstad som ska jobba med operativt inköp till våra fyra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad. Tjänsten är ett vikariat på 1 år med chans till förlängning. Vad kommer du att göra?  Inom Martin & Servera Logistik AB finns varuförsörjningsorganisationen som hanterar ett sortiment med 45 000 artiklar och varje år köper in varor för ca 9 miljarder kronor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Tandläkare sökes till Folktandvården Söndrum
Hallands Läns Landsting
Om arbetsplatsen Söndrums Folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad, vi söker därför efter nya lokaler där vi ska bygga framtidens klinik. Tanken är att vi tillsammans ska utöka och utveckla vår verksamhet med nytänk och framåtanda.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Medarbetare - Hallarna Halmstad
YouCruit AB
Vi vill skapa en glassig och rolig vardag för barn, ungdomar och vuxna. Det vill vi göra i en unik, rolig, kreativ och interaktiv miljö som skapar glädje och äventyrliga smakupplevelser. Detta gör vi genom att erbjuda Sveriges största utbud av frozen yoghurt och tillbehör. Vi erbjuder våra kunder 10 goda smaker av frozen yoghurt med 72 olika tillbehör, samt stor variation av milkshakes och smoothies. Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Säljare till Falkenberg med omnejd. Ansök utan CV!
Verisure Sverige AB
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-02-2020

Sjuksköterska till medicinklinik i Halmstad
Randstad AB
Sjuksköterska till medicinklinik i Halmstad Randstad Care söker en sjuksköterska för bemanningsuppdrag i Halmstad. Uppdraget sträcker sig under perioden 2019-09-30 – 2019-11-30 till att börja med. Är du intresserad av arbete med goda villkor, frihet och flexibilitet kan arbete som konsult vara någonting för dig. Uppdraget innebär arbete på minst 75% på en vårdavdelning med inriktning medicin. Arbetstiderna är främst dag, kväll, natt enligt eget önskemål. Som konsult på Randstad Care har du möjlighet att, i nära dialog med din konsultchef, planera det bästa upplägget för dig.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Produktspecialist/Underwriter
Länsförsäkringar Halland
Vi utökar och förstärker gruppen Risk, Produkt och UW med ytterligare en resurs inom Företag Sak. Som Produktspecialist/Underwriter Företag Sak ansvarar du för produkterna inom företag sak samt arbetar tillsammans med kollegor från våra försäljningskanaler och från vår skadeavdelning för att utveckla vår företagsaffär med fokus på tillväxt och långsiktig lönsamhet. Uppdraget Du tar en ledande roll i vårt produktutvecklingsarbete som bland annat innebär att kvalificera nya och/eller revidera befintliga produkter och implementera dessa.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Riskingenjör/Underwriter
Länsförsäkringar Halland
Vi utökar och förstärker gruppen Risk, Produkt och UW med ytterligare en resurs inom Företag Sak. Som Riskingenjör/underwriter fungerar du som företagets internkonsult vid riskbedömningar och prissättning. Du kommer att vara en viktig kugge när vi utvecklar vår företagsaffär med fokus på tillväxt och långsiktig lönsamhet. Uppdraget Du arbetar med besiktningar, försäkringslösningar, premieberäkningar och skadeförebyggande verksamhet tillsammans med våra säljare och försäkringsförmedlare. Du fastställer maximal skaderisk för våra större företagskunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Musikintresserad kvinna söker personlig assistent!
Frösunda Omsorg AB
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019