Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
TylöHelo söker Strategiska Inköpare
Human Network Sverige AB
Human Network är ett konsultföretag som genom förtroende och relationsskapande utvecklar människor och företag. Vi arbetar med företags- och personalrelaterade frågor som ex. rekrytering av personal m.m. Vi erbjuder även jobb- och karriärcoachning till arbetssökanden som är mellan två jobb. Vi har vårt kontor i Halmstad. Besök oss gärna på www.humannetwork.se. TylöHelo är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Kock till Gillbergskök i Halmstad
Gillbergs Kök AB
Gillbergs Krog & Café ligger beläget i Frösakull strax väster om Halmstad bara ett stenkast från havet. Vi har nybyggda, trevliga och mysiga lokaler där vi lagar allt från kött, fisk och vegetariskt till fina pizzor. Vi söker nu en erfaren kock! DINA ARBETSUPPGIFTER Du behöver kunna laga kött, fisk och vegetariskt OM DIG Du ska känna kärlek till mat och ska kunna arbeta i team men också kunna jobba självständigt om och när så behövs. Du behöver ha erfarenhet av kockyrket OBS! Boende kan ordnas vid behov
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Två heltidstjänster i Halmstad
Sector Alarm AB
Det går fantastiskt bra för oss just nu. Detta innebär att du nu har chansen att bli en del av ett av våra team och dessutom representera ett av Europas största säkerhetsföretag.     Om tjänsten  Du kommer att bli en del av ett team med en familjär kultur som präglas av glädje och utveckling. Vi jobbar med att boka och genomföra kundmöten i Halmstad med omnejd på avtalad tid. Vi söker nu dig som har fallenhet för kundrelationer och försäljning. Att nå våra mål är något vi strävar mot -och när det går extra bra kan du räkna med att detta kommer att firas tillsammans!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 07-03-2019

Skatteverket söker Jurister, flera placeringsorter möjliga
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar. Vi har stora möjligheter att göra skillnad. Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med positiva och engagerade kollegor?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Skolsköterska till Linehedsskolan
Halmstads kommun, Skolområde Centrum
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Nybilsmontör/mekaniker sökes till centrala Halmstad
Palm & Partners Bemanning AB
Nu söker vi montörer till en av våra kunder i Halmstads Centralare delar. Kunden är leverantör till företag i fordonsbranschen och tillhandahåller sin hantering, åtgärder och transport av bilar från tillverkare till återförsäljare. De är en av de ledande leverantörerna i Skandinavien med operationer i Baltikum, Ryssland och CIS-länderna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Produktionsarbetare med produktansvar
Adecco Sweden AB
Nu söker vi en produktionsmedarbetare med produktansvar till vår kund med cykelavstånd från Halmstad city! Vi söker dig som har industribakgrund och kanske industriteknisk utbildning. Känner du igen dig som ansvarstagande och strukturerad? Då har vi kanske tjänsten för dig! Om tjänsten I din roll som produktionsmedarbetare kommer du att arbeta i en öppen och modern verkstadsmiljö. Du ansvarar för en produkt där du ser till att den följer leveransplanen, allt ifrån mottagning, behandling till leverans.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

2 st Utredare
Halmstads kommun, Bygglovsavdelningen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Byggnadskontoret arbetar för att kommunen ska ha en väl fungerande, tillgänglig och hållbar samhällsstruktur, som är estetiskt tilltalande och bygger på en god arkitektur.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Fälttekniker
Transtema Network Services AB Transtema Network Services AB
Transtema Network Services AB har som vision att vara den naturliga partnern för byggnation och underhåll av nätet i Sverige. Vi jobbar med såväl stora kontrakt som med mindre lokala avtal och tar vara på varje möjlighet till att utvecklas och expandera. Vi har växt till ett företag med omkring 750 anställda och vi fortsätter ständigt att leta efter produktiva, resultatinriktade och engagerade medarbetare som vill vara delaktiga i att göra vår vision till verklighet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Miljö- och hälsoskyddsinspektör
Halmstads kommun, Miljöförvaltningen
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Miljöförvaltningen arbetar med tillsyn, information och rådgivning inom områden som regleras av miljöbalken och livsmedelslagstiftningen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019