Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du vår nya tandsköterska? Folktandvården Söndrum söker förstärkning
Närsjukvården Halland, Folktandvården Halland, Ftv Söndrum
Om arbetsplatsen Söndrums folktandvårdsklinik är belägen i en expanderande stadsdel i Halmstad, vi söker därför efter nya lokaler där vi ska bygga framtidens klinik. Tanken är att vi tillsammans ska utöka och utveckla vår verksamhet med nytänk och framåtanda.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Fordonsmekaniker Markverkstad Halmstad
Försvarsmakten
Har du erfarenhet som fordonsmekaniker? Har du ett allmänt teknikintresse och tycker om att jobba varierat? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig! Vad kan vi erbjuda dig Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Förskollärare till Åleds förskolor som ”vill bli sitt bästa jag”!
Halmstads kommun, Skolområde Norr
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Telefonist för timanställning sökes till Televäxeln Halland
Regionservice, IT och Teleservice
Televäxeln besvarar och förmedlar samtal för alla Region Hallands verksamheter samt hanterar medicinska och tekniska larm. Om arbetet Telefonist för Region Halland, svara och förmedla samtal inom Regionen, diverse administrativt arbete som ingår i telefonistens uppdrag som diverse larmövervakningar samt en samordnande funktion för diverse arbetsuppgifter. Om dig Du som söker ha gymnasiekompetens i svenska och engelska. Vi ser gärna att du har telefonistvana samt kännedom om Region Halland.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Sommarvikarie till Lärcentrum Anstalten Halmstad
Kriminalvården, sektionen för vuxenutbildning
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Halmstad är en anstalt med 74 platser i säkerhetsklass 2. Anstalten ligger fem kilometer väster om Halmstads centrum.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Vill du jobba som Produktionsledare på Martin & Servera i Halmstad?
Martin & Servera AB
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Våra kunder är restauranger, hotell och storkök, som varje dag serverar tusentals gäster över hela Sverige och norra Finland. Vi hjälper dem med råvaror, drycker, utbildningar och andra tjänster. Vi styrs av starka värderingar och en vision om hållbara affärer med omtanke om människor, djur och miljö. Från våra lagerhus i Umeå, Enköping, Norrköping och Halmstad flödar varje dag 6 000 leveranser med råvaror och mycket annat till restauranger, hotell och storkök.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Universitetslektor i statsvetenskap
Högskolan i Halmstad, Akademin för lärande, humaniora och samhälle
Vi söker en universitetslektor för en tidsbegränsad anställning 2019-08-15 till och med 2020-06-15, omfattning 50-100%, med placering vid Akademin för lärande, humaniora och samhälle (LHS), avdelningen för lärande, humaniora och samhälle. Högskolan i Halmstad är en arbetsplats för lärande, utveckling och forskning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Säljare Halmstad till Work Safe
PerformIQ AB
Tjänstebeskrivning Tycker du om att tävla och är redo att satsa på en karriär inom försäljning? Vi ger dig möjligheten att utvecklas till en av företagets bästa säljare! ERBJUDANDE OCH ARBETSUPPGIFTER På Work Safe får du chansen att göra karriär inom försäljning på ett expanderande företag med generös personalpolitik, spännande produkter och låg personalomsättning. Inledningsvis sker en genomtänkt introduktion som sedan följs upp med fortlöpande coaching/utbildning under hela din anställning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019

BVC-sköterska/Distriktssköterska sökes till Vårdcentralen Andersberg
Närsjukvården Halland, Vårdcentralen Halland
Om arbetsplatsen Vårdcentralen Andersberg har drygt 4400 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Assistenttandläkare till Käkkirurgi
Hallands Sjukhus, Specialisttandvården
Specialisttandvården är en del av Område 2 inom Hallands Sjukhus. Vi är 80 medarbetare som tillsammans bedriver vård inom tandvårdens samtliga specialistgrenar. Verksamheten har två kliniker som finns på sjukhuset i Halmstad och i Varberg. Förutom specialisttandvård är forskning och utbildning viktiga delar av vår verksamhet.  Om arbetet Som assistenttandläkare på Käkkirurgen ingår du i ett team av medarbetare som behandlar patienter som är remitterade till specialisttandvården för käkkirurgiska ingrepp.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 15-06-2019