Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior kvalitetsingenjör inom el sökes
Framtiden i Sverige AB
Fascineras du av kärnkraft? Just nu söker vi en junior kvalitétsingenjör med el bakgrund mot kärnkrafsbranschen! Känner du igen dig i beskrivningen? Ansök i så fall redan idag Dina arbetsuppgifter Du kommer att tillhöra ett team hos vår kund som fungerar som ett kontrollorgan för att kvalitetssäkra och miljökvalificera elektriska Komponenter. Rollen som kvalitetsingenjör innebär att du granskar befintlig dokumentation, planerar och bevakar tester ur Kvalitetssynvinkel.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Händig snickare sökes för arbete utanför Varberg!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker driven snickare för hustillverkning inomhus i fabriksmiljö till en stor kund utanför Varberg. Du kommer att arbeta med produktion av moduler, vilket innebär att du kan bli behjälplig vid flera olika moment. För rätt person finns möjlighet till långt uppdrag, samt eventuell anställning direkt hos kund. Personliga egenskaper Som person är du: - Social - Händig - Lättlärd Du förstår vikten av att göra ett bra arbete, hålla tider och skapa bra arbetsklimat för dig och dina kollegor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Sök heltidsjobb hos Bevakia i Varberg - Vi söker innesäljare till vårt n...
FB Säkerhetstjänster AB
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2020

Administratör till vår kund utanför Varberg
Randstad AB
Administratör Administration är din passion! Du är en strukturerad person som trivs bäst när det är ordning och reda, du har en serviceådra som gör att du drivs av att hjälpa andra och du vill alltid göra det lilla extra. Stämmer den här beskrivningen in på dig? Då ser vi fram emot att få in just din ansökan! Omfattning: Vardagar dagtid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Ort: Varberg Arbetsbeskrivning Uppdraget består av att utgöra allmänt administrativt stöd till avdelningschefer, projekt samt delprojekt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Ätstörningsmottagningen Varberg välkomnar nya medarbetare!
Hallands Läns Landsting
Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Ätstörningsvården i Region Halland organiseras under BUP utifrån en åldersobunden och länsövergripande verksamhet. Öppenvårdsmottagningar samt dagsjukvård finns både i Varberg och Halmstad.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Erfaren betongarbetare
TopWork Sverige AB
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! Dina arbetsuppgifter   TopWork söker erfaren betongarbetare till kund.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Förskollärare, Siers förskola
Varbergs kommun
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har cirka 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Förskollärare, Stråvalla förskola
Varbergs kommun
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Undersköterska till Breared i Varberg
Vardaga AB
Nu söker vi påBreared i Varbergen undersköterska förvikarita 75% året ut.Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 190925. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 25-09-2019

Servicetekniker Entreprenad till Söderberg & Haak
Poolia Sverige AB
Poolia söker för rekrytering till Söderberg & Haak i Veddige en Servicetekniker Entreprenadmaskiner. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär stor frihet under ansvar. I rollen som Servicetekniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019