Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Almia söker sjuksköterska till medicinavdelning i Varberg
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Montörer till Derome Plusshus i Värö
Lernia
Nu söker vi drivna montörer till Derome Plusshus nya husfabrik i Värö! Du får chansen att utvecklas och utmanas i en toppmodern produktionsanläggning tillsammans med glada och sammansvetsade kollegor. Du kommer bli anställd av oss på Lernia och fungera som uthyrd konsult till Derome. Uppdragen är långsiktiga och för rätt person kan konsultuppdraget leda till anställning av Derome. Arbetsuppgifter Som montör kommer du att montera byggnadsdetaljer så som installationsmaterial (el, VVS), fönster, dörrar, inrede, golv mm. För tyngre material finns lyfthjälpmedel.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

RIVSTARTA DIN KARRIÄR SOM SÄLJARE PÅ BEVAKIA I VARBERG!
Förebygg
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma?
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

Pizzabagare till Varberg
Trönninge Pizzeria
Vi har drivit Trönninge pizzeria i 11 år och jobbar med pizza, sallader och hamburgare. Våra öppettider är mellan kl 11.00-22.00 under sommaren. Under höst och vinter har vi öppet längst till kl 21.00, alla dagar i veckan. Trönninge pizzeria behöver nu anställa en pizzabagare. Tidigare erfarenhet är önskvärt, men inte ett krav. Det viktigaste är intresse för att arbeta med detta och att lära sig. Språkmässigt behöver man kunna kommunicera o göra sig förstådd på svenska vid arbetet i köket.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist :

Elevassistent till Individuella programmet på Peder Skrivare skola
Varbergs kommun, Utbildning- och arbetsmarknadsförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Sommarvikariat inom Personlig assistans till man i centrala Varberg
Adium Omsorg AB Kundval, Varberg
Ni kommer arbeta med en man som är i behov av assistans dygnets alla timmar, han är mycket trevlig och mån om sin personal. Han tycker om musik, fotboll och tycker om att komma ut på en promenad varje dag. Han kan uttrycka sig väl, besväras av hjärntrötthet vilket gör att ifall han varit på konsert ena dagen så är han tröttare dagen därpå. Här är ni kundens förlängda armar och ben.De flest timmarna på dagen arbetar ni 2 personal runt kunden.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Vill du arbeta som truckförare?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Våra kunder inom lager och logistik har mycket att göra och vi vill gärna hjälpa till med rätt personal! Arbetstiderna är varierande på dagtid. Du träffar många härliga kollegor när du är ute på uppdrag och du får chansen att knyta värdefulla kontakter i arbetslivet.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Truckförare åt kunder i Varberg och Falkenberg!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Har du truckkort? Har du precis tagit ditt kort eller har du längre erfarenhet? Vi på Uniflex söker nu nya truckförare åt våra kunder i Varberg och Falkenberg! Kravspecifikation: Truckkort A+B. För att jobba hos oss på Uniflex krävs det ett högt engagemang samt möjlighet att se positivt och en önskan att arbeta med varierade arbetssysslor. Meriterande: längre erfarenhet som truckchaufför. Personliga egenskaper Vem ska du vara? För att passa in hos denna kunden krävs högt tempo, servicekänsla och drivas av att göra ett bra jobb.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Kundfokuserad servicetekniker
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Kunden erbjuder dig en trygg arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Du kommer få en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor och en stark gemenskap. Ditt arbete som Mekaniker innebär service och underhåll av lift och anläggningsmaskiner. Du kommer utföra funktionskontroll på lift och anläggning maskiner samt att vis reparation och service kan förekomma.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Lagerarbetare
Lernia
Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel bestå av plock, pack, inleverans, utleverans, påfyllning med mera. Formell kompetens - Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019