Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stödpedagog
Varbergs kommun, Varbergs omsorg
Att jobba för Varbergs omsorg är inte som att jobba för vem som helst. Vi har många olika yrken och karriärmöjligheter att välja bland. Det är ett växande område och vi behöver mer personal i framtiden. Men kanske viktigast av allt är att du gör skillnad i andra människors liv.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Sök heltidsjobb hos Bevakia i Varberg - Vi söker innesäljare till vårt n...
Förebygg
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma?
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Vikarierande Säljchef till OKQ8 Varberg
OKQ8
Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Varberg Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Dig som har förmåga att leda och motivera personal. Du brinner för försäljning, har ett affärsmässigt tänkande samt drivet att leda verksamheten mot uppsatta mål. Utöver det är du en positiv person som gillar att träffa nya människor.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Lagerarbetare till Kom i Kapp i Varberg!
Academic Work
En ny lagkamrat sökes som vill jobba i ett litet lagerteam med en gemytlig attityd. Här är möjligheten för dig med en bakgrund inom lager, som trivs i ett mindre och självgående team få bli del av företaget Kom i Kapp, med en underbar vision som förändrar vardagen för flertalet människor! OM TJÄNSTEN På Kom i Kapp jobbar de som de lär. Gentemot sina kunder utvecklar de tjänster och produkter som tillgodoser människors olika kognitiva behov och gör där igenom skillnad i livskvalitén för den enskilde.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Kundtjänstmedarbetare till Euromaster i Varberg
Effektiv Varberg
Vill du arbeta tillsammans med ett gott gäng på en skön arbetsplats? Sök då tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Euromaster! Om vår kund Euromaster är Europas ledande kedja för däck- och fordonsservice. Med djup kunskap, stort engagemang och ett heltäckande produkt-, tjänst och serviceerbjudande tar Euromaster ett helhetsgrepp. Hos Euromaster kan du finna marknadens bredaste sortiment av däck, fälg och tillbehör. Dessutom erbjuder Euromaster ett heltäckande tjänsterbjudande som till exempel rådgivning, uppföljningssystem, internationell jourservice samt en egen regummeringsfabrik.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Sök heltidsjobb hos Bevakia i Varberg - Vi söker innesäljare till vårt n...
Förebygg
Nu växer vi för fullt och letar efter fler innesäljare till vårat team i Varberg! Vill du kickstarta din karriär och vara med på en resa du sent kommer glömma?
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Sjuksköterska natt till bemanningsenheten
Psykiatrin Halland, Vuxenpsykiatri Heldygnsvård, Bemanningsenheten Varberg
Bemanningsenheten är en enhet där sjuksköterskor och skötare arbetar och vars uppgift är att ersätta personal vid korttidsfrånvaro som arbetar på psykiatrins samtliga avdelningar i Varberg. Varberg har 5 avdelningar för heldygnsvård: Avd 21 rättspsykiatrisk avdelning, avd 22 psykiatrisk akutavdelning, avd 23 psykosvård, PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning samt avd 24 som är en beroendeavdelning.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Medicinsk sekreterare till Hematologimottagningen 5A
Hallands Sjukhus, Medicinkliniken, Sekretariatet
Vi är en arbetsgrupp på 30 sekreterare utspridda på både avdelning, mottagning och centralarkiv. Denna grupp behöver förstärkas med ytterligare en medarbetare.  Är du den sekreterare som tycker om att ha ett omväxlande och varierat arbete  där den ena dagen inte är lik den andra, vill ha mycket kontakt med andra vårdaktörer, tycker om att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier i teamet men även med övriga sekreterare inom medicinkliniken så är du vår nya medarbetare. Arbetsuppgifter Som medicinsk sekreterare hos oss arbetar du med vanligt förekommande sekreteraruppgifter såsom jo
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Kundtjänstmedarbetare sökes till Euromasters däckbytarsäsong hösten 2019!
Lernia
Kundtjänstmedarbetare sökes till Euromasters däckbytarsäsong hösten 2019! Om företaget Just nu letar vi efter flera drivna kundtjänstmedarbetare för däckbytarsäsongen till Euromasters huvudkontor i Varberg. • Perfekt för dig som vill få utlopp för ditt engagemang inom kundservice på heltid, för dig som redan arbetar deltid, eller studerar och vill dryga ut ditt CSN! Euromaster är Europas och Sveriges största kedja för däck. Hos Euromaster kan man hitta marknadens bredaste sortiment av däck och fälgar med tillbehör.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Förskollärare, Brunnsbergs I Ur och Skur-förskola
Varbergs kommun, Förskole- och grundskoleförvaltningen
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 64 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är vi cirka 4 800 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019