Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Bilbärgning och verkstad i Varberg AB
Bilbärgning och verkstad AB är en liten verkstad som främst jobbar med reparering av fordon. I arbetsuppgifterna ingår bilmekanisk arbete, däckbyte och annat förekommande inom yrket. Väldigt mycket reperation av diverse personbilar. Vi söker en person som har tidigare jobbat som bilmekaniker och har mycket god kännedom om fordon samt har b körkort. Vi är en enskild firma som tar väl hand om våra kunder därför söker vi en person som dels har en god hand med människor men också har arbetserfarenhet och utbildning som fordonsmekaniker.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Personalansvarig sökes till Uniflex
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vår verksamhet i växer och vi söker nästa stjärnskott till vårt team i Halland! Personalansvarig ansvarar för personalanskaffning, urvalsarbete, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Tjänsten innebär även att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande. I arbetet ingår att rekrytera personal till våra kunder, vi arbetar även med att rekrytera direkt till kunden.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Specialistläkare i allmänmedicin sökes till Varberg!
Ambio Helse
Hedera Group, som är noterat på Nasdaq, är ett av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Vi har engagerad personal med hög kompetens och mångårig erfarenhet. Vi bemannar vårdcentraler och sjukhus med läkare. Vi är det lokala företaget som arbetar nära våra läkare och kunder. Du kommer till en dynamisk miljö med bra arbetsklimat och möjlighet att påverka. Sedan augusti 2015 erbjuder vi våra tjänster i Sverige. Vi levererar yrkesverksamma läkare och sjuksköterskor till hälso- och sjukvården och vi har ett brett nätverk av duktiga medarbetare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Controller
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Deromegruppen är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan ? från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Almia söker sjuksköterska på kirurgen i Varberg.
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Ambassadör Träning / Hälsa VARBERG med omnejd
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom varumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-04-2019

Sjuksköterska natt till Medicinkliniken, avd 5C, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland, Avdelning 5C
KARDIOLOGIN PÅ HALLANDS SJUKHUS VARBERG SATSAR PÅ FRAMTIDEN! VI BEHÖVER DÄRFÖR UTÖKA MED SJUKSKÖTERSKOR PÅ MEDICINKLINIKEN AVD. 5C/HIA. VILL DU VARA EN AV DEM SOM SKA SÄTTA PRÄGELN PÅ DEN FRAMTIDA KARDIOLOGISKA OMVÅRDNADEN? DÅ SKA DU DEFINITIVT LÄSA VIDARE! Avdelning 5C är en kardiologisk vårdavdelning med 25 vårdplatser, varav 4 HIA platser. Vi har möjlighet att övervaka 21 patienter i arytmiövervakning och 4 patienter i ischemiövervakning på HIA.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Kundtjänstmedarbetare för heltidsuppdrag till en av våra kunder i Varberg
Lernia
Om företaget Lernia Bemanning söker en serviceinriktad medarbetare till kundtjänst/ backoffice för uppdrag till en av våra kunder i centrala Varberg. Uppdraget är en del av vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du blir anställd av Lernia och arbetar som konsult hos vår kund. Där får du möjligheten att bredda ditt kontaktnät och skapa nya erfarenheter för framtiden. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter är: • Att bemöta kunder via telefon, mejl och chatt. • Administrations- och registreringsarbete.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Avdelningschef till Kvinnohälsovården, norra Halland
Region Halland, Kvinnohälsovården norra Halland
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Kvinnohälsovården i norra Halland består av mottagningarna i Falkenberg, Varberg och Kungsbacka och har cirka 45 medarbetare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Sågverksoperatör
Södra Wood
På Södra startar allt i skogen. Där lägger vi grunden för en global skogsindustri med över 3 400 medarbetare. Tillsammans upptäcker, utmanar och utvecklar vi dagligen de möjligheter skogen ger. En förnybar råvara och ett hållbart kretslopp hela vägen från frö till slutprodukt. Det är så vi bygger relationer och långsiktig framgång. Vill du jobba som Sågverksoperatör på ett av Europas största sågverk? Vi söker nu dig som tycker att det är roligt att jobba i en aktiv miljö och som är nyfiken på arbetsuppgifterna i vår produktion.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018