Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare – Vill du vara med och bygga framtidens hållbara samhälle?
Kraftringen
Vi är ett bra företag som står på en stabil grund som ger våra medarbetare stora möjligheter att utvecklas professionellt. Just nu behöver vi rekrytera en projektledare som kommer att vara med och bygga framtidens elnät. Du kommer att utgå från ett nystartat projektkontor som pulserar av framåtanda och engagemang. Du delar din vardag med kompetenta kollegor som stöttar varandra och tillsammans bidrar till att skapa framtidens hållbara samhälle. Ditt nya spännande jobb Vi söker dig som vill jobba med att bygga framtidens elnät.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Löftagården söker undersköterska
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi på Löftagårdens vård- och omsorgsboende får livet att fungera för människor som behöver hjälp, människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Vi får också anhöriga att förstå, känna sig trygga och får vardagen att gå ihop. Nu söker vi kollega till vårt underskötersketeam.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Stödassistent till Kollagårdens gruppbostad
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Om oss Kollagårdens gruppboende består av sex lägenheter och gemensamhetsutrymmen. Kollagården är en mycket trevlig gruppbostad belägen i centrala delarna av Kungsbacka med närhet till en vacker utemiljö, fina promenadstråk och en avkopplande trädgård. Vi arbetar för att stödja den enskilde i dess vardag, utifrån ett individuellt anpassat stöd.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Entreprenadingenjör
DEROME AB
Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet! Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet. Vi erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 12-01-2020

Humana söker Undersköterska till Blåvingevägen
Humana Omsorg AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Vill du göra skillnad för våra kunder och samtidigt arbeta tillsammans med glada och härliga kollegor? Då har vi jobbet för dig hos oss på Blåvingevägen.  Vem är du? Om du har viljan att lära, är serviceinriktad och engagerad är detta din arbetsplats. Vi erbjuder i gengäld ett roligt och givande jobb.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Webmaster till Iduna i Varberg
Effektiv Varberg
Vill du vara med och utveckla Idunas webbutik framåt? Är du en en fena på att utveckla hemsidor, sökmotorsmarknadsföring och har kunskap inom E-handel? Då har vi tjänsten för dig! Om vår kund Iduna driver 200 butiker i Sverige under namnen Guldfynd, Hallbergs Guld och Albrekts Guld. Varumärkena har existerat i många år och är mycket välkända. Omsättningen uppgår f.n. till c:a 1,500 milj. kr inkl. moms. I koncernen ingår även Lyxxa, en specialbutik i Väla center, Helsingborg samt 100 butiker i Finland under namnen Kultajousi och Westerback.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Serviceinriktade solskyddsmontörer sökes!
LN Personal AB
Har du erfarenhet av att arbeta som snickare eller servicetekniker? Drivs du med att arbeta fysisk och att dagligen möta kunder i olika miljöer? Vi söker nu en stjärna inom solskyddsmontering! Vår kund jobbar med uppdrag för företag, kommuner och privata kunder. Deras produkter inkluderar allt ifrån utvändiga markiser och screens till invändiga persienner, rullgardiner och plisségardiner av välkända märken.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Fabrikssnickare sökes!
LN Personal AB
Har du arbetat med ritläsning och snickeri tidigare? Vill du spendera din arbetsdag på ett stabilt företag och arbeta ihop med trevliga kollegor? Vi söker fabrikssnickare för produktion av modulhus och nyproduktion av nyckelfärdiga hus. Du kommer att arbeta i lag, i kundens fabrik, där du efter ritning och instruktioner bygger väggsektioner, tak och golv efter kundspecifika beställningar. Andra arbetsuppgifter är bland annat montering av fönster, isolering av väggar och montering av panel.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Söker nyfiken Förskollärare till Hammerö förskola
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Om oss Hammerö förskola ingår i Hålabäcks området där man har ett nära samarbete med sju andra förskolor, en pedagogista och specialpedagog. I detta område är det tre chefer. Förskolorna omfattas av gemensamma utvecklingsgrupper, APT och studiedagar för att leda utvecklingsarbetet ”from great to exellent”. Tillsammans med övriga pedagoger planerar, genomför, analyserar och utvärderar du den pedagogiska verksamheten.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 27-12-2019

Barnskötare för vikariat sökes till Björkris förskola
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vill du vara med och utveckla Björkris förskola? Arbeta i moderna lokaler anpassade för kommunikation och möten barn och pedagoger emellan? Då kanske det är du som ska bli vår nya kollega! Om oss Målet för oss på Björkris förskola är en miljö där barnens intresse styr såväl miljö som organisation och innehåll. Björkris har tre olika verksamheter, förskola, skola och fritidshem. Alla verksamheter har samma pedagogiska vision och grundsyn.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019