Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare i fiol till Kulturskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande lärare i fiol! Arbetsuppgifter Du ingår i ett arbetslag med de andra stråklärarna och ni planerar tillsammans ämnets utveckling och gemensamma aktiviteter. Ni ansvarar också för stråkorkesterverksamheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare i bleckblåsinstrument till Kulturskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande lärare i bleckblås med trombon som huvudinstrument, med undervisning på trombon, tuba och trumpet. Arbetsuppgifter Du ingår i ett arbetslag med de andra blåslärarna och ni planerar tillsammans ämnets utveckling och gemensamma aktiviteter. Ni ansvarar också för blåsorkesterverksamheten.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Grundskollärare Iseråsskolan 4–6
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Platsansvarig till Nordic Wellness Lindome och Kungsbacka Södercity
Nordic Wellness
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter en stark, ansvarsfull och uthållig ledare, som hjälper oss vidare i tillväxten och spridningen av träningsglädje i rollen som vikarierande platsansvarig på våra två klubbar Lindome och Kungsbacka Södercity. Känner du dig träffad? Låt oss berätta mer! Att vara platsansvarig på Nordic Wellness Det är här det händer. Det är på klubben våra medlemmar kommer för att uppleva energi och nå sina mål.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

PC tekniker inom Microsoft OS till Computime
StudentConsulting
Har du erfarenhet av PC/IT-support? Vill du arbeta i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter inom IT? Då bör du läsa vidare! StudentConsulting söker nu för Computimes räkning en PC-tekniker till sitt kontor i Billdal. Computime är specialiserade på helhetslösningar inom support och IT-drift för företag och organisationer och deras mål är att alltid erbjuda tjänster och lösningar som kan göra kunders vardag enklare och mer effektiv. De är idag 7 personer på företaget och söker nu dig som vill vara en del av teamet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-06-2019

Montör inom fordonsindustrin
Adecco Sweden AB
Har du ett tekniskt intresse och gillar att meka? Har du tidigare erfarenhet av fysiskt arbete inom montering, produktion eller lager? Då är tjänsten som montör på Isringhausen i Kungsbacka något för dig! Om tjänsten Som montör kommer du att arbeta i en större grupp med blandade åldrar och i en miljö som präglas av fysiskt arbete. I din roll som montör kommer du att läras upp och sedan arbeta vid olika monteringsstationer. Arbetet sker ståendes och det är därför av vikt att du har god fysik och orkar stå upp hela dagen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Vi söker Familjerådgivare
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Om oss på Familjeenheten Att barn och unga i Kungsbacka kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar IF:s verksamhet. Vi söker nu dig som vill arbeta hos oss som familjerådgivare. Rollen som familjerådgivare Som familjerådgivare ansvarar du för att genom terapisamtal medverka till bearbetning av samlevnadsproblem och konflikter i par- och familjerelationer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Har du läst el?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker dig som har el-teknisk kunskaper till vår kund som är en del av Peabkoncernen. Där arbetar dom med delaktig för personalen och med att bygga framtidens hållbara samhälle. Dom engagerar sig i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. De vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. DIna främsta arbetsuppgifterna kommer vara att arbeta med service och underhåll av el i bodar, framförallt på depån men även en del på fältet ute hos kund.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

LAGERMEDARBETARE TILL KUND I KUNGSBACKA MED START OMGÅENDE SÖKES
Effektiv Göteborg
Trivs du med ett fysiskt krävande arbete? Då har vi tjänsten för dig! Åt kund söker vi nu lagermedarbetare som gillar högt tempo och föredrar fysiskt arbete. Dina arbetsuppgifter För att passa i rollen som lagermedarbetare söker vi dig som är flexibel, självgående och van vid fysiskt arbete. Du är den som presterar det lilla extra och drivs av goda resultat. Vidare är du en person som har god arbetsmoral och är produktiv. Exempel på arbetsuppgifter: – är att lyfta av lådor från bandet, skära upp lådorna och lyfter ut varorna för att ställa på plats.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Vill du jobba som fabriksnickare?
LN Personal AB
Har du snickrat tidigare? Trivs du att spendera din arbetsdag med härliga kollegor? LN Personal söker nu händiga och drivna personer som vill arbeta med snickeri av modulhus och nyproduktion av nyckelfärdiga hus. Du kommer att arbeta i kundens fabrik i grupp där ni snickrar väggar och tak utifrån ritningar. Andra arbetsuppgifter är montering av fönster, isolering av väggar och montering av panel. Du blir anställd på 6 månaders visstidsanställning och arbetar som konsult hos kunden.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019