Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Adecco söker medarbetare inom industri & logistik i Kungsbacka
Adecco Sweden AB
Adecco söker medarbetare på heltid med en geografisk placering i Kungsbacka. Har du arbetat inom lager, produktion eller som truckförare och vill utvecklas vidare i den rollen? Är du ambulerande och en lagspelare? Då är denna tjänsten perfekt för dig! Om tjänsten Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco inom ett geografiskt tjänstgöringsområde. Arbetstider, arbetsplats och arbetsuppgifter kan därmed variera beroende på uppdrag och kund.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Medarbetare på Burger King
Burger King
Burger King rekryterar: Medarbetare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Grundlärare i fritidshem sökes till Kullaviksskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Är du en grundlärare med inriktning mot fritidshemmet som är mån om framtiden? Drivs du av samarbete och vågar tänka nytt? Vill du bli en ledstjärna tillsammans med oss?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Kursledare i Franska
Medborgarskolan
Medborgarskolan i Varberg söker nu en kursledare i Franska. Som kursledare leder du undervisningen för en grupp privatpersoner som vill lära sig språket antingen på nybörjarnivå eller A1. Det kan även finnas mer avancerade grupper. Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in alla deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för språket och kulturen. Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Cirkelledare i Foto
Medborgarskolan
Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år närmare en miljon deltagare. Vår verksamhet är öppen för alla. Vår ambition är att stimulera till kunskapssökande, eget skapande och samhällsengagemang. Vi förenar trivsamma lärandeformer med höga krav på kvalitet och kompetens. Medborgarskolan Region Väst, med regionkontor i Göteborg, omfattar Västra Götaland och Halland och har över 40 verksamhetslokaler runtom i regionen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Måltidsbiträde till Blomstergatans förskola
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Serviceområde Måltid serverar omsorgsfullt tillagade och prisvärda måltider i välkomnande miljö som ger kunden en positiv måltidsupplevelse. På Blomstergatans förskola tar du emot maten och ser till att fyrtio magar blir mätta och glada och får ork till mer lek och lärande! Om oss på förvaltningen för Service Vi gör det vi heter – ger service till den kommunala verksamheten inom en mängd olika områden.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Vi söker en engagerad sjuksköterska till vår vuxenpsykiatriska mottagning!
Region Halland, Vuxenpsykiatrisk mottagning Kungsbacka
Vill du arbeta i ett välfungerande beroendeteam där patienten står i centrum? Beroendeteamet består av sjuksköterskor, psykologer, arbetsterapeut, medicinsk sekreterare och specialistläkare inom beroende. Vuxenpsykiatrisk mottagning i Kungsbacka söker nu en till sjuksköterska till beroendeteamet!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Cirkelledare Bugg
Medborgarskolan
Medborgarskolan – där intresse blir kunskap Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga, modiga människor.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Rekryteringsträff i Kungsbacka den 28 februari
Te Crea Care AB
Är du sjuksköterska och på jakt efter nya utmaningar? Då är du varmt välkommen på rekryteringsträff den 28 februari på Espresso House som ligger på Borgmästaregatan 5 i Kungsbacka mellan kl.11.00-13.00. Där går vi igenom hur bemanningsbranschen fungerar och vad vi kan göra för dig. Föranmälan krävs och den skickar du till anna@tecreacare.com Varmt välkommen! Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Är du vår nya kollega som HR-generalist på Serviceförvaltningen?
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vem söker vi? Vi söker dig som går till jobbet på grund av ditt generösa engagemang i andra människor. Vi tror att du gärna delar med dig av lyckade koncept och andra lärdomar, för att göra uppdraget så utmanande och roligt som möjligt. Vidare är du lyhörd, prestigelös, positiv och tycker om utmaningar. Vi tror att du kan skapa förtroendefulla relationer på samma gång som du med hög integritet hanterar arbetsgivarperspektivet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019