Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vill du arbeta med något tekniskt?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Söker elektriker för arbete med tillfällig el och värme för byggindustrin. Vår kund tillhör Peab koncernen och arbetar aktivt för att engagera sig i sociala frågor och som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Arbetsuppgifterna som elektriker här innebär bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. Kravspecifikation: Teknisk utbildning alternativt erfarenhet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Personlig assistans välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt!
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? ”Det känns bra i magen efter ett arbetspass. Jag är nöjd med mig själv och känner att jag gjort något bra för någon annan. Det är ingen stress, utan jag känner att jag får jobba färdigt.” Hos oss kommer du att utmanas, känna glädje och utvecklas! Du delar vår medarbetarkultur, som belyser att vi välkomnar, samarbetar, levererar och tänker nytt!  Vem söker vi? Vi söker russinet i kakan, som tar initiativ och ser vad som behöver göras.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Bokbinderiarbetare
Jako Tryckeri AB
I vår produktion i Kungsbacka där vi tillverkar pärmar, menyer, mappar, boxar, askar och andra specialprodukter, söker vi nu en bokbinderiarbetare med huvudsaklig inriktning på hand-limning och konstruktion. Vi är ett tryckeri / bokbinderi med specialinriktning på produkter och lösningar av hög kvalitet. Vi har produktion i Torup & i Kungsbacka Vi söker dig som har känsla för kvalitet, färg & form, har lätt att samarbete och är flexibel. Vi värdesätter att man har pappersvana, är "fingerfärdig" och självgående, är ordningsam & har lätt för att samarbeta.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Söker nyfiken vikarierande barnskötare till Hammerö förskola
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi söker nu en vikarierande Barnskötare till Hammerö förskola. Vår förskola ligger i ett grönt bostadsområde bredvid Gullregnsskolan. För oss är barnet i fokus och att vi tillsammans lär oss nya saker. Vi söker nu en nyfiken barnskötare. Varmt välkommen till oss! Verksamhetens uppdrag Förskolan arbetar med att ha en hög pedagogisk kvalité med ständiga förändringar utifrån barns behov och intresse.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 17-12-2018

Cuben Utbildning söker Sfi - lärare
Cuben Utbildning AB
Cuben Utbildning AB startade sin verksamhet 2011. Vi bedriver kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Kungsbacka kommun, Göteborgs stad och Stockholms stad.För närvarande har vi c:a 170 elever i Kungsbacka, 1 300 elever i Göteborg och ca 700 elever i Stockholm. Grundpelarna i vår verksamhet är individanpassning, entreprenöriellt lärande, hög kvalitet och en strävan efter att alla elever ska hitta en väg till arbete eller vidare studier. Vi vill väcka initiativkraft, kreativitet, lust och motivation.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Vakennatt personal till Kyviksgårdens gruppbostad
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vill du ha ett socialt arbete som är både utvecklande och utmanande samtidigt som det erbjuder mycket glädje?
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Är du student och söker extrajobb på morgonen med fast schema?
Bofint
Bofint är framtidens serviceföretag. Våra kunder är företag- och privatpersoner i Göteborg- och Kungsbacka med omnejd. Bofint etablerades 2014 och är ett av Sveriges snabbast växande serviceföretag. Dina arbetsuppgifter och om tjänsten: Du kommer att arbeta med städning och lokalvård hos vår kund där du bidrar till en fräsch och inbjudandearbetsplats. Bofint arbetar med moderna städsystem där dina arbetsredskap finns på plats hos kunden.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Kantpressare/ CNC-Operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en kantpressare/CNC-operatör till en av våra kunder i Kungsbacka. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär CNC-fräsning med enklare programmering samt kantpress/kantvik. Allmänt verkstadsarbete förekommer. Tjänsten kan leda till en anställning på företaget.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Vi söker Förskollärare till förskolorna Presseområdet
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Verksamhetens uppdrag Vårt mål på förvaltningen Förskola & Grundskola är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Fordonstekniker till Kungsbacka sökes!
LN Personal AB
Tycker du om att arbeta i en ny verkstad med den senaste utrustningen och härliga kollegor? Nu söker vi fordonstekniker till Ford Hedin Bil i Kungsbacka. Hedin Bil är i en expansiva fas och vill nu förstärka sin verkstad med ytterligare fordonstekniker. Hos Ford Hedin Bil kommer du att arbeta med Ford person- och transportbilar. Företaget arbetar ständigt med relationen till sina kunder, men också relationer inom företaget. Dina arbetsuppgifter kommer innehålla allt från service till reparationer. Du behöver även kunna ställa diagnoser och utföra felsökningar.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018