Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kundtjänstmedarbetare sökes till Garmin!
StudentConsulting
Vill du vara en del av ett skickligt team av support och kundservicemedarbetare? Vi söker dig med ett brinnande engagemang för kundtjänst, till en permanent position på ett internationellt företag - beläget i Billdal! Vi kan erbjuda: - Direktanställning hos Garmin - En lång upplärning på 7 veckor - En livlig arbetsmiljö i ett internationellt företag - En spännande kundserviceposition som utvecklar dig personligen och professionellt Start för tjänsten är 13 augusti Arbetstid: 08-17, måndag till fredag. Ansvar och uppgifter: - Hantera supportrelaterade frågor från Garmins kunder via telefon o
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

GROVSNICKARE
Fasad & Mark Bygg i Göteborg AB
Fasad & Mark Bygg i Göteborg AB är ett byggföretag med stor kundnöjdhet tack vare vårt höga engagemang. Att bygga och renovera är ett stort projekt som ofta tar mycket tid och energi och vi på Fasad & Mark Bygg i Göteborg AB är måna om att ni ska få ut mesta möjliga av er investering. Både företag och privatpersoner välkomna att vända sig till oss med sina projekt! Grovsnickare, bygg- och fasad samt markanläggning. Vi söker dig händige och arbetsglade person som har dokumenterad erfarenhet av byggbranschen inom fin- och grovsnickeri och som behärskar olika moment inom bygg och renovering.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 12-06-2018

Medicinsk sekreterare sökes till ett omväxlande och utvecklande jobb!
Region Halland, Medicinmottagning
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till Kungsbacka!
Region Halland, Medicinmottagning
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Till Toråsskolan söker vi en slöjdlärare åk 3-9
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Vill du vara med och utveckla våra elever mot framtida lärande? Gillar du att arbeta med barn som är fritänkande och ifrågasättande och som vill vara delaktiga?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Konstruktör/Produktutvecklare
Tawi AB
Nyexaminerad? Vi söker nu ytterligare förstärkning på vår konstruktionsavdelning. TAWI AB utvecklar och tillverkar marknadsledande produkter inom ergonomiska lyfthjälpmedel. Huvudkontor och produktion ligger i Kungsbacka där vi är cirka 60 anställda. Försäljningen av TAWIs produkter sker via egna säljbolag samt ett distributörsnätverk i över 50 länder. TAWI befinner sig i ett expansivt skede och söker nu en kreativ konstruktör och produktvecklare till vår teknikavdelning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

Nu söker vi en elevassistent till Kapareskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Nu söker vi musiklärare till Kapareskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Cirkelledare i Musik
Medborgarskolan
Medborgarskolan behöver inför hösten förstärka upp med kursledare för undervisning i Piano och Sång. Som kursledare leder du undervisningen för en grupp eller individuellt.  Med ett pedagogiskt förhållningssätt bjuder du in alla deltagare att vara aktiva i kursen och säkerställer att lärandet fortlöper och upplevs som lustfyllt. Vi söker dig som är en kunnig och pedagogisk person som har ett brinnande intresse för sång och musik. Som person är du lyhörd och kreativ och strävar efter god kvalitet och nöjda kursdeltagare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Lärare i textilslöjd till Åsaskolan
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Om oss på förvaltningen för Förskola & Grundskola i Kungsbacka Vårt mål är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018