Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Homepartysäljare - Kungsbacka
MORE THAN LOVE AB
Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Är du intresserad av att lära dig och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egenhand eller tillsammans. Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Säkerhetstekniker
Garda Alarm
Garda Alarm är ett snabbt växande larmföretag. Vi är idag verksamma från Ystad till Borlänge och behöver nu förstärka med en Larmtekniker. Vi söker dig som har erfarenhet inom larmbranschen och/eller stort intresse för teknik. Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system. Du kommer få en grundlig utbildning innan du startar. Vad kan vi erbjuda? Vi på Garda Alarm ser våra anställda som en av våra viktigaste resurser därför är det extra viktigt att du kommer trivas i rollen som Larmtekniker hos oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 10-08-2018

Brandskyddssamordnare till serviceområde Fastighet
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Om oss I Kungsbacka är vi stolta över att så många väljer att flytta till oss. Varje år får vi över 1 000 nya invånare. Fastigheters uppdrag är att tillgodose kommunens totala lokalbehov. Vi förvaltar cirka 400 000 kvadratmeter egna och inhyrda lokaler som hyrs ut internt till kommunens olika verksamheter. Vi ansvarar för planering och projektsamordning samt inredning vid ny- och ombyggnationer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-04-2018

Snickare sökes för lättare uppdrag
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker snickare för träarbetare till hustillverkning inomhus i fabriksmiljö. Du kommer att arbeta med produktion av module efter ritningar, vilket innebär att du kan bli behjälplig vid flera olika moment. För rätt person är det möjlighet till anställning direkt hos kund.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Lärartrainee i Kungsbacka
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Vi är övertygade om att modiga och skickliga ledare i våra lärmiljöer är en förutsättning för att alla barn och ungdomar skall ges möjlighet att välja sin framtid!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2018

Nybyggt vård- och omsorgsboende i Kullavik söker undersköterskor
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Vill du vara med och starta upp världens bästa vård- och omsorgsboende Sandlyckan?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Vill du jobba som sopbilschaufför?
LN Personal AB
Vill du vara med och göra samhället bättre? Är miljöfrågor viktiga för dig, då har du kommit rätt. För vår kund Ragnsells söker vi nu dig som vill köra baklastare (sopbil). Du utgår ifrån deras anläggning i Kungsbacka och kommer att arbeta med att samla in återvinningsmaterial, både från privatkunders soprum och företag runt om Kungsbacka. Som renhållningsförare spenderar du också mycket tid utanför lastbilen med att flytta kärl etc., vilket kan upplevas fysiskt krävande.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Medarbetare på Burger King
Burger King
Burger King rekryterar: Medarbetare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Gymnasielärare i Datorteknik & Elektronik till Elof Lindälvs Gymnasium
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss? Vill du vara med att forma morgondagens Skola? Tror du liksom vi på kraften i att samarbeta? Då kan du vara den vi söker! Verksamhetens uppdrag Elof Lindälvs gymnasium är beläget centralt i Kungsbacka med närhet till resecentrum, populära lunchrestauranger, kulturutbud och shoppingcenter. Skolan har omkring 1400 elever. På Elof Lindälvs gymnasium finns både högskoleförberedande program och yrkesprogram.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Psykolog med erfarenhet/kunskap av KBT-behandling av OCD till BUP-mott.
Region Halland, Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Barn och ungdomspsykiatriska mottagningen i Kungsbacka har 28 anställda i dagsläget.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018