Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vill du jobba som vikarie på Kungsbackas simhallar?
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Är du lyhörd, ansvarsfull och tycker om varierande arbetsuppgifter? Är du dessutom servicemedveten? Då kan du vara vår nya Badvakt. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete på Kungsbackas simhallar. Arbetet och rollen Vi söker timvikarier vid ordinarie personals frånvaro och vid hög arbetsbelastning till Kungsbacka och Fjärås simhall.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Produktambassadör / Eventpersonal i Kungsbacka
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inomvarumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 10-11-2018

Personlig assistent till pojke i Kungsbacka
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Kungsbacka. Om tjänsten: Vår kund är en pojke som bor i Kungsbacka och han söker nu efter en personlig assistent som kan vara honom behjälplig med allt som står på livets agenda.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Löftgårdens vård- och omsorgsboende i södra Kungsbacka söker kollegor
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi på Löftgårdens vård- och omsorgsboende får livet att fungera för människor som behöver hjälp, människor som av olika anledningar behöver vård, uppmuntran och stöd. Vi får också anhöriga att förstå, känna sig trygga och vardagen att gå ihop. Vi söker nu två kollegor att tillhöra oss, där vi utlovar arbetsglädje, ett coachande ledarskap från din chef och kompetensutveckling.
Skapad : 14-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Utvecklingsledare för nämnd, planering och juridik
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Barnvakt / nanny extrajobb Kungsbacka Onsala 2 eftermiddagar/vecka
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Vill du arbeta med något tekniskt?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Söker elektriker för arbete med tillfällig el och värme för byggindustrin. Vår kund tillhör Peab koncernen och arbetar aktivt för att engagera sig i sociala frågor och som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Arbetsuppgifterna som elektriker här innebär bygg-el, belysning, passersystem/larmanläggningar fiberuppkopplingar och uppvärmning på byggarbetsplatser. Kravspecifikation: Teknisk utbildning alternativt erfarenhet.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Vill du arbeta som träarbetare
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker en snickare för träarbetare till hustillverkning inomhus i fabriksmiljö. Du kommer att arbeta med produktion av moduler efter ritningar, vilket innebär att du kan bli behjälplig vid flera olika moment. För rätt person finns möjlighet till anställning direkt hos kund. Arbetsuppgifterna är kort sagt att tolka ritningar, arbeta med färdeskuret virke och i ett högt tempo.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018

Spännade och givande tjänst som undersköterska
Humana Omsorg AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Spännande och givande tjänst som undersköterska hos oss på Ekhaga äldreboende Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb?  Välkommen till Humanas äldreboende Ekhaga i Onsala. Ekhaga ligger naturskönt mitt i Onsala Centrum med närhet till vårdcentraler, affärer och lunchrestauranger.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Två enhetschefer till Mottag & Utredning av Barn och Unga i Kungsbacka
Kungsbacka kommun
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Om oss på enheten Att barn och unga i Kungsbacka kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden är något som genomsyrar IF:s verksamhet. Mottag för barn och unga samt utredning barn och unga är idag en enhet som kommer delas på två under hösten, vilket är anledningen till att vi söker två enhetschefer. Bakgrunden till delningen är att skapa bättre förutsättningar för arbetsmiljö, verksamhetsutveckling och utvecklande ledarskap.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018