Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elgiganten Bäckebol söker säljare 17% (helger)
Elgiganten AB
Vi söker en säljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming och Ljud och Bild. Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig Säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Junior Supply Controller till St1
Academic Work Sweden AB
Är du den som älskar att analysera siffror, vrida och vända på resultatet samt identifiera nyckelfaktorer som påverkar utfallet? Då kan du vara rätt person för rollen som Supply Controller. St1 är ett modernt energibolag med vision om att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. För att lyckas med detta krävs bra resurser i form av drivna, kunniga samt engagerade medarbetare och det är där du kommer in i bilden! OM TJÄNSTEN Som Supply Controller tillhör du Controlling teamet om fyra kollegor och rapporterar till Controlling Manager.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Key Account Manager till Intersolia
Academic Work Sweden AB
Vill du hjälpa företag att enklare kunna ta ansvar för sin miljöpåverkan, kemikaliehantering och arbetsmiljö? Intersolia arbetar aktivt för att få fler miljövänliga företag varför de nu söker en Key Account Manager till Göteborg! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Key Account Manager till Intersolia i Göteborg. Intersolia är inne i en väldigt spännande expansions- och utvecklingsfas där de sedan två år tillbaka har gått från att vara en systemleverantör till att bli ett renodlat kompetensbolag.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

AD-assistent till A+A Communication
Academic Work Sweden AB
I rollen som AD-assistent får du möjligheten att arbeta med de visuella uttrycken inom kommunikation. Du erbjuds en rolig och givande tjänst med varierande arbetsuppgifter. Du kommer tillhöra ett tajt team med stark sammanhållning och tjänsten passar dig som verkligen brinner för området. Är du den som ofta kommer med nya idéer och lösningar på problem kopplat till kommunikation – då är detta rätt tjänst för dig! OM TJÄNSTEN A+A Communication är en eventbyrå som arbetar med allt från produktlanseringar och utställningar till pressevent och utbildningsaktiviteter över hela världen.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Business Analyst inom samarbetsverktyg till uppdrag på Hisingen!
Academic Work Sweden AB
Har du ett brinnande intresse för IT, system och att ge förstklassig service till slutanvändare? Vi söker nu dig som vill arbeta hos vår kund som hjälper globala företag i deras samarbetslösningar digitalt. Låter detta som något för dig? Ansök då redan idag! OM TJÄNSTEN Du erbjuds * Som Business Analyst får du chansen att samla god erfarenhet, utveckla dina kompetenser och därmed kickstarta din karriär inom IT, system och service.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Medarbetare sökes till dinafastigheters kundsupport
Fastighet & IT Kompetens Sverige AB
Har du god datorvana och drivs du av att ge god användarsupport via både telefon och e-post? Dinafastigheter växer snabbt och vi söker förstärkning till vår kundsupport. Om tjänstenArbetet går i första hand ut på att via telefon och e-post besvara de frågor kunder har gällande fastighetssystemet dinafastigheter. Frågorna kan röra funktioner och arbetssätt i fastighetssystemet. Till arbetsuppgifterna hör även att testa nya programversioner. Det är en bred roll med varierande arbetsuppgifter.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Lärare i naturkunskap och biologi till Polhemsgymnasiet
Göteborgs kommun
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 05-10-2019

Kundhandläggare inom backoffice till ledande energiföretag
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu BackOffice-personal inom kundtjänst till stort energiföretag i Västsverige. Företaget arbetar med elhandel och elnät, fjärrvärme, gas, kyla, energitjänster och bredband. Här jobbar du för alla göteborgare och hela staden för att bidra till en mer hållbar vardag! Du kommer i den roll ta hand och vara behjälplig i ärenden som kommer ifrån fronten i kundtjänst. Du hanterar alla avtal gällande gas och elhandel och det administrativa arbetet däromkring. Personliga egenskaper Vi söker dig som har ett gott servicetänk. Du är effektiv och en bra problemlösare.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Kurator till ungdomsmottagningen
Tanums kommun
Tanums kommun, med sina cirka 12 700 invånare, är belägen i norra Bohuslän. Kommunen - ett Bohuslän i miniatyr - ligger mitt emellan Oslo och Göteborg. Längs vår kust finns många små semesterparadis. De mest kända är Grebbestad, Fjällbacka och Hamburgsund. Kommunen kan erbjuda ett rikt kulturliv och våra naturresurser ger möjlighet till många fritidsaktiviteter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019

Embeddedutvecklare sökes till spännande teknikbolag
Framtiden i Sverige AB
Vill du arbeta på ett spännande och innovativt teknikbolag? Är du en driven person i början på din karriär inom produktutveckling och mjukvaruutveckling? Vi letar nu efter två embeddedutvecklare inom C & C++. Känner du igen dig i beskrivningen? Ansök i så fall redan idag! Dina arbetsuppgifter Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med att utveckla mjukvara och mekanik till switchade kraftaggregat som används bland annat för elektrokemisk industri, rökgasrening och ballastvattenrening. Du kommer att skriva koder för ett helt system och ha en del kundkontakt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019