Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du Telias nästa ansikte utåt? Grundlön + provision
Key Solutions
Vi söker just nu dig som är ute efter att påbörja en spännande karriär inom Telekom.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Senior Project Manager for development projects
NCC
NCC is one of the leading construction and property development companies in Northern Europe, with sales of SEK 57 billion and 16 500 employees 201 8. With the Nordic region as its home market, NCC is active throughout the value chain – developing and building residential and commercial properties, and constructing industrial facilities and public buildings, roads, civil engineering structures and other types of infrastructure. Our vision is to renew our industry and provide superior sustainable solutions. Our values are honesty, respect, trust and pioneering spirit.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Test & Quality Assurance Leader
NCC
The Construction Industry is facing a transformation driven by digitalization. Within VDC, mobility, cloud, Internet of things, Smart Buildings, Smart Cities, Sustainability, the Sharing economy, Helpful homes there is great potential to develop NCC further.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Butikssäljare elektronik
Recnet
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Vi söker nu för vår kunds räkning butikssäljare till deras butik i centrala stan. Företaget är en av Sveriges ledande elektronikkedjor och är väletablerade i branschen och har flera års erfarenhet. Du kommer att arbeta i en spännande och utvecklande arbetsplats med mycket fokus på utveckling och trivsel.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Företagsäljare för brandskydd
Recnet
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Sök jobb utan CV
Recruitive AB
Om tjänsten Är du student eller ny på arbetsmarknaden eller helt enkelt inte har ett CV & Peronligt brev? Eftersom vi värdesätter din personlighet mer än din historik kan du här söka utan att bifoga CV eller personligt brev.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Flygfältsingenjör till Skaraborgs flygflottilj, F7
Försvarsmakten
Flygfältsingenjör till Logistikenheten, Skaraborgs flygflottilj F 7 Vi söker dig med civilingenjörskompetens som vill arbeta med uppdraget att ställa krav på samt utforma anläggningar för flygverksamhet. Tjänsten är placerad som flygfältsingenjör på Logistikenheten vid Skaraborgs flygflottilj F 7. Huvudsakliga arbetsuppgifter Tjänsten som flygfältsingenjör innebär att vara del i både ett övergripande arbete och ansvar för drift och reparation av flygbaser i Sverige liksom delaktighet i direkt genomförande.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 12-01-2020

Matintresserad personal sökes till event - Göteborg
Nordic Retail Group
Om kunden Kunden i fråga har en matkassetjänst som levererar spännande recept och färska ingredienser till din dörrtröskel - när det passar dig. De har ingen bindningstid och du kan avbryta, pausa eller hoppa över leveranser när som helst.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 02-05-2020

Max söker medarbetare
Max Burgers AB, Skee
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna?
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Extrajobb som butikssäljare på Specsavers!
Retail staffing - Bemanning&Rekrytering inom Butik/E-commerce/Event/Pop-Up/Kundt
Vi samarbetar med flera butikskedjor inom rekrytering och bemanning av butikssäljare och har idag pooler på olika orter i Sverige. Vi erbjuder våra kandidater att arbeta i världens bästa bransch som uthyrd via vår butikspool. Retail Staffing Sverige AB är medlem i kompetensföretagen Almega och följer alla gällande kollektivavtal. Retail Staffing - "We love retail" Nu söker vi fler Polare som vill arbeta som butikssäljare i vår butikspool för Specsavers. Som Polare är du anställd av oss på Retail Staffing och arbetar på uppdrag för Specsavers olika butiker i och omkring göteborgsområdet.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019