Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektledare
EngineersOnly
Vår kund är ett värderingsstyrt företag inom teknik och ledarskap. Man söker innovationer som förenklar och förbättrar människors vardag. Man tror på kraften hos ett team som består av olikheter. När människor med olika bakgrund, kön, ålder och perspektiv jobbar tillsammans är man övertygad om att förutsättningarna för utveckling och hållbara lösningar är som störst. Mångfald är en nyckel till Vår kunds framgång och man har sedan många år samarbetat med flera högstadieskolor, dels för att lära sig mer om mångfald, dels för att tidigt skapa ett teknikintresse bland ungdomar.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Självgående HR konsult sökes
Teleperformance Nordic Göteborg
Teleperformance är världens ledande leverantör av outsourcing CRM och kundservice. Vi erbjuder överlägsna resultat i att hantera företags kundservice och teknisk support. Teleperformance grundades i Paris, Frankrike 1978 och är ett globalt företag med en närvaro i 65 länder med mer än 217,000 anställda på 340 kundservicecenter. Teleperformance Nordic AB har kontor i Danmark, Finland, Norge, Sverige och i Chania på Kreta. I norden arbetar cirka 2,000 medarbetare.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Personlig assistent till glad 26 årig man i Partille
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Partille. Om tjänsten: Vår kund är en 26-årig ung man med svår autism och daglig epilepsi. Som hans assistent behöver du dela hans intressen som är promenader, cykling, biblioteksbesök samt åt att bada både på badhus och ute, om vädret tillåter. Tjänsten innebär att du arbetar en kväll i veckan samt var fjärde helg enligt rullande schema.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Personlig assistent till glad 6-åring i Partille!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett arbete med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Humana söker nu en personlig assistent till en glad kille i förskoleåldern.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Sveriges bästa säljare sökes till modernt kontor i Göteborg
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 75 säljande superstjärnor där ni säljer El till både företag och privatkunder i Bollebygd med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Allmäntandläkare
Tandläkare Westerhäll
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Jobba direkt efter studenten på en av Sveriges bästa arbetsplatser!
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 50 säljande superstjärnor där ni säljer Bredbandslösningar till presumtiva privatkunder i Ale med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Personlig assistent till kvinna med ALS i Svenshögen
Jengla Omsorg AB
Vi är ett mysigt gäng assistenter som söker den sista pusselbiten för att vårt team skall bli komplett.  Vi vill att du är en lugn och stabil tjej med hjärtat på rätta stället.  Du ska kunna se det positiva i dagen och ge vår kund det bästa du har varje arbetspass. Det är en fördel om du har ett djurintresse då det förekommer hundar i hemmet. Du måste ha en god fysik då det förekommer enstaka tunga lyft. För att kunna trivas i det här jobbet behöver du också vara självständig och social.  Arbetet innebär både dag, kvälls och helgarbete på ett rullande 4 v schema.Tjänsten är på ca.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Medarbetare (natt)
Burger King
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Vill du bli bäst i Sverige? Jobba med oss!
Key Solutions
Vi söker en engagerad säljare som vill etablera långsiktiga relationer till sina kunder inom B2B. Som säljare utgör du en en viktig del av Sveriges största satsning på Villafiber. Du kommer främst att arbeta i Öckerö med omnejd. Arbetsuppgifter: I rollen som säljare driver du ditt eget arbete och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affärer. Du ansvarar för att boka, förbereda och genomföra kundmöten.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018