Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Regionchef Skolenheter Sydväst, Lärande i Sverige AB
Lärande i Sverige AB
Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Senior System Developer/Architect - Android Embedded
CEVT
CEVT is an innovation centre for the future cars of the Geely Group with the purpose of being at the forefront of new developments in the automotive industry. Since 2013 CEVT has grown rapidly and now keeps some 2000 people busy. China Euro Vehicle Technology AB is a subsidiary of Zhejiang Geely Holding Group. As a senior systems developer you will be bridging the world between AutoSAR and the Android UI in embedded Linux and Java. You will take part in an agile team that provides the user with things like connected services and autonomous drive.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

sjukgymnast/fysioterapeut
Mariestads kommun, Sektor stöd och omsorg
Mariestad är en småstad med många fördelar. Här finns närhet mellan hemmet och arbetsplatsen, till förskola, och skola, till vatten, skärgård och till naturen. Mariestad är beläget vid Vänerns sydöstra kust, mitt emellan Göteborg och Stockholm, med goda förbindelser till bland annat Skövde. Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 26-12-2018

Rättslig expert, internationell företagsbeskattning, Rättsavdelningen
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar. Vi har stora möjligheter att göra skillnad. Rättsavdelningen, RA, arbetar med rättslig styrning och rättsligt stöd, analys och utveckling av regelverken.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Digital marknadsförare
Throne AB
Verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning, import och export av sport- och friluftsartiklar och konfektion. Arbetsuppgifter Digital marknadsföring: Social media marknadsföring, sökmotoroptimering, content marketing, influencer marketing, remarketing, PPC, annonsera m.m. Utbildning/Erfarenhet Kunna kommunicera på svenska och engelska. Gärna ha digital marknadsföringsutbildning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Casa Mia i Falköping söker Pizzabagare
Pizzeria Casa Mia/ Nya ägare
Pizzeria Casa Mia utökar och söker nu en pizzabagare för anställning på hel- eller deltid. Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå utav att baka pizza och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i en restaurang. Vi vill att du som söker tjänsten har arbetat som pizzabagare tidigare och behärskar det svenska språket i tal och skrift på grund av många kundkontakter. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Butikssäljare - Hjo
Färgdesign AB
Vill du bli en del av vårt team? Vi söker dig som brinner för försäljning och service och har ett stort intresse för färg och inredning. OM DIG: Du är ansvarsfull, har god datavana, jobbar självständigt och tar egna initiativ. Som person bör du ha ett gott ordningssinne, vara positiv, driven och engagerad. Det är en fördel om du tidigare jobbat med försäljning eller har praktisk bakgrund inom färgfackhandel. DINA ARBETSUPPGIFTER: Arbeta aktivt med försäljning av konsument- och proffsvaror. Hålla ordning i butiken samt fronta produkter på snyggt sätt.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

GRILLKOCK TILL FLAVOUR MARKET
Flavour Market AB
Flavour Market, på Frölunda Torg, är en restaurang med fokus på bra mat, lagad från grunden och med influenser från hela världen. Vi serverar dagens lunch dagtid och härlig Streetfood kvällstid. Med fulla rättigheter har vi varje vecka både Quiz och After Work. Varje lördag och söndag dukar vi upp vår härliga brunch-buffé. Frölunda Torg ligger endast 15 minuter från centrala Göteborg och erbjuder fantastisk shopping i 200 butiker.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

RESTAURANGBITRÄDE TILL FLAVOUR MARKET
Flavour Market AB
Flavour Market, på Frölunda Torg, är en restaurang med fokus på bra mat, lagad från grunden och med influenser från hela världen. Vi serverar dagens lunch dagtid och härlig streetfood kvällstid. Med fulla rättigheter har vi varje vecka både Quiz och After Work. Varje lördag och sönda dukar vi upp vår härliga brunch-buffé. Frölunda Torg ligger endast 15 minuter från centrala Göteborg och erbjuder fantastisk shopping i 200 butiker.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Projektchef
NCC
Affärsområde NCC Building Sverige är en svensk organisation specialiserad på hållbart byggande av bostäder, kontor, offentliga lokaler samt renovering.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019