Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Besiktningsingenjör
Göteborg Energi
Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål – ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi! Du kommer att jobba i produktionsverksamhet som omfattar Göteborg Energis samtliga produktionsanläggningar och pumpstationer.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Vi söker en Äldreombudsman till Senior Göteborg
Göteborgs stad., Stadsledningskontoret
Stadsledningskontorets roll är att stödja kommunstyrelse och förvaltnings- och bolagsledningar i arbetet med Göteborgs stads uppdrag för ledning, styrning och utveckling av verksamheten. Utgångspunkten är de mål och inriktningar som fastställs av kommunfullmäktige i budget och verksamhetsplaner. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en ny arbetskamrat till Senior Göteborg, Göteborgs Stads utvecklingscenter för äldrefrågor. Senior Göteborg arbetar med gränsöverskridande utveckling inom stadsutveckling, välfärdsteknik och kompetensförsörjning för att möjliggöra ett aktivt åldrande.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Köksbiträde, Göteborg
Lai Thai Lindholmen
Lai Thai är en restaurang som serverar Thailändsk mat. Restaurangen ligger på Lindholmen i Göteborg. Nu söker vi en medarbetare som ska arbeta med kassan, samt ta emot beställningar via telefon. Du kommer även arbeta i köket med enklare matlagning, samt i övrigt vanligt förekommande arbetsuppgifter. Vi söker en trevlig person som alltid ger våra gäster bra service. Du ska ha minst 6 månaders erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du kommer ha kundkontakter är det viktigt att du talar bra svenska. låter detta intressant för dig, tveka inte med att söka arbetet redan idag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Kvalitets- & Miljöledare/-samordning Livsmedel
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Kvalitets- & Miljöledare/-samordning Livsmedel I denna rekrytering samarbetar CLRcon AB med Arbetsförmedlingen. Kontaktperson: Slavica Lundgren, slavica.lundgren@arbetsformedlingen.se Alla ansökningar går via Arbetsförmedlingen. Arbetsgivare: CLRcon AB Arbetsort: Göteborg Tjänsten innebär primärt att för våra kunder arbeta som HSEQ-samordnare med ansvar bl.a.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist :

Specialistläkare Allmänmedicin, kombinationstjänst
Närhälsan Gamlestadstorget vårdcentral
Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter. Är du allmänspecialist och vill ha möjligheten att kombinera mottagningsarbetet?
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Ledigt jobb på Armatecs lager i Göteborg för dig som studerar
Manpower
Är du en social och stresstålig person som gillar ny teknik? Är du dessutom lyhörd och ansvarsfull och gillar att arbeta fysiskt? Armatec i Göteborg söker nu en truckförare och lagerarbetare med start omgående. Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Armatec. Är du student och vill jobba cirka 2 gånger i veckan kan det vara just dig vi söker! Vad går jobbet ut på? Det dagliga arbetet går först och främst ut på att köra truck och plocka varor/produkter baserat på leveransordrar.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-12-2018

Lagerarbetare på heltid sökes!
StudentConsulting
Är du ute efter ett heltidsjobb inom lager? Har du hög arbetsmoral, är utåtriktad och noggrann som person? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu dig som vill jobba heltid som lagermedarbetare hos Svetsteknik i Göteborg. Svetsteknik är ett företag i en familjeägd bolagsgrupp som startades 1946.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 07-11-2018

Vill du arbeta med betong?
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker personal till kund i Göteborg som tillverkar och formar betongprodukter. Kunden arbetar med produkter som marksten/plattor, rör/brunnar, stödmurar och takpannor av prefabricerad betong, kunden har mer än 200 år i branschen. Passar dig som letar efter ett fysiskt arbete.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Erfaren truckförare med behörighet för hjullastare (C2)
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Uniflex söker för kunds räkning en duktig truckförare i industribranschen för omgående start! Företaget är beläget i Göteborg och är ett väletablerat och ledande företag inom mark och Va-system. Företaget tillverkar produkter såsom marksten, rör, brunnar och takpannor. Vi tror att du som söker har erfarenhet av truckkörning i en producerande verksamhet och ett stort intresse för industri.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Vi behöver förstärkning av kockar till vårt Köksteam!
RestaurangAssistans AB
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten Är du riktigt duktig på det du gör? Vill du ha nya, roliga utmaningar? Vi söker efter en erfarnen kock med hög yrkesstolthet och kunskap.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018