Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Postdoktor i Barn- och Ungdomsvetenskap
Göteborgs universitet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 47 500 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Mätare till Målerifakta i Göteborg
FMR Rekrytering och Bemanning AB
MÅLERIFAKTA söker mätare till kontoret i Göteborg   Målerifakta erbjuder branschens företag och medarbetare en heltäckande service och utveckling av tjänster som bygger på erfarenhet och behov. Vi erbjuder kompetens inom de aktuella arbetsområden som bidrar till att höja branschens anseende och status. Målerifakta startades 1977 och idag arbetar runt 50 mätare på 25 kontor för att hjälpa våra kunder. Målerifakta har i uppdrag att genom mätning och administrativ behandling av mätningsunderlagen snabbt ta fram ett korrekt underlag för uträkning av ackordslöner, så kallad ackordsmätning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Projektledare
Cross Design AB
Cross Design är en ingenjörsbyrå med fokus på mekanisk konstruktion och projektledning. Vi skapar långsiktiga relationer med våra kunder genom konsult på plats och projektåtaganden. Kärnområden? Interiör fordon, motorutveckling, klimatsystem och eftermarknad. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Projektledare / Uppdragsledare inom fordonsindustrin hos Cross Design erbjuds du en ombytlig och ansvarsfull roll där du leder ett eller flera projekt parallellt, från förstudie till lansering.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Utbildare Automatiserad Testning
Infotiv
Brinner du för utveckling och testning av mjukvara och känner att det är dags för nya utmaningar? Är du intresserad av att förmedla kunskap, lära ut och engagera andra? Svarar du ja på dessa frågor är du den vi söker. Du kommer att jobba deltid med att lära ut automatiserad testning på en högskoleutbildning. Det innebär att föreläsa samt handleda övningar och laborationer. 1,5 dagar undervisning i veckan och 0,5 dagar förberedelse i veckan.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Frontend-utvecklare
Plantvision
Skulle du fråga oss precis hur häftigt vi tycker vårt arbete är så skulle svaret vara: hur häftigt som helst! Varför? Globalisering och digitalisering har ändrat spelplanen. Sveriges industrier måste ligga i framkant för att hålla kvar produktion i landet. Det är här vi på PlantVision kommer in! Vi hjälper våra kunder producera smartare, effektivare och mer hållbart för miljön. Vi hjälper Sveriges industrier att stanna i Sverige helt enkelt. Ett sätt vi gör detta på är med vår egen produkt, PlantPerformance.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Utredare till sektion gods och buss
Transportstyrelsen
Vi får samhället att fungera för människor på väg, på räls, i luften och på sjön. Därför behöver vi den bästa kompetensen. Vårt uppdrag är viktigt och har betydelse i vardagen – både för privatpersoner och företag. Vi är en arbetsplats där våra olika kompetenser samarbetar för att utveckla vår verksamhet. Hos oss tar vi ansvar, behandlar alla på ett bra sätt och har respekt för olikheter. Som medarbetare bidrar du till en hållbar framtid. Ditt framtida arbete Vi söker nu en utredare till sektionen för gods och buss i Göteborg.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Fältservicetekniker sökes till Infocare i Göteborg!
StudentConsulting
Brinner du för felsökning och installationer av IT-utrustning på plats hos kund? Har du ett intresse för att lösa kunders problem? Har du serviceerfarenhet inom hårdvara gällande PC-klienter, print/retail? Då kan detta vara rätt tjänst för dig! Vi på Studentconsulting söker till vår kund InfoCare en IT-fältservicetekniker till deras kontor i Mölndal.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-01-2020

Vi söker en engagerande enhetschef till upphandlingsavdelningen!
Göteborgs Stad , Inköp och upphandling
Vi vill skapa Sveriges bästa offentliga inköpsorganisation. Hos Göteborgs Stad inköp och upphandling är vi cirka 70 kollegor som tillsammans varje dag gör skillnad för dem som bor, lever och verkar i Göteborg. Förvaltningen har sin placering i centra Göteborg och har som främsta uppdrag att leda, driva och utveckla Göteborgs Stads inköpsverksamhet och vägleda stadens medarbetare i deras inköpsuppdrag. Med en professionell inköpsorganisation och samlad kraft ska vi forma morgondagens hållbara stad. ARBETSUPPGIFTER Ett spännande uppdrag har blivit ledigt på Inköp och upphandling!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Lead Technical Architect inom Microsoft Dynamics 365 till Tieto
TEMP-TEAM Sverige AB
Arbetar du idag i en roll som Lead Technical Architect inom Microsoft Dynamics 365 och söker en ny utmaning i din karriär? Tieto expanderar och har en spännande tillväxtresa framför sig och vi söker därför konsulter till deras Microsoft Dynamics team i Sverige. Vill du arbeta i en global leveransorganisation där teamkänsla värderas högt, samt har du en affärsmässig ådra ser vi gärna att du söker denna tjänst. Företaget Tieto är ett ledande mjukvaru- och tjänsteföretag i Norden med 15 000 anställda i nästan 20 länder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

For our client we are looking for a IT Support
Danda
For our client we are looking for a IT Support Job description: We are looking for an IT Support technician to perform day-to-day end user support at our customers automotive company. You will need general knowledge of Windows clients & Office 365 and the ability of analyzing IT end user issues and a general ability of analyzing PC client technical issues. In this assignment you will work in a team as well as on you own. You will part of a newly established service spot as part of our customers expansion. Main tasks: Performing basic IT support, e.g.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019