Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Rävekärrs förskola
Mölndals stad, Skolförvaltningen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Rävekärrs förskola ingår i Glasberget, Ryet och Rävekärrs pedagogiska enhet som leds av två förskolechefer i ett gemensamt ledarskap. Vår gemensamma vision är “Med fantasi och glädje i fokus ser vi varandras möjligheter i det livslånga lärandet”.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 23-04-2019

Ledigt jobb på KappAhls lager i Mölndal!
Manpower AB
Är att få arbeta med människor, möjligheten att lära dig nya saker och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb något som driver dig? Är du dessutom en ansvarsfull och driven person som skulle gilla att jobba med duktiga och erfarna kollegor på ett framgångsrikt, stort företag? Då finns chansen nu, för KappAhl i Mölndal söker nämligen en mogen och hjälpsam lagerarbetare på heltid. Skicka in ansökan på momangen! Vad gör man som lagerarbetare på KappAhl? Du kommer främst att packa varor, sortera och placera gods till rätt del av lagret och köra truck.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 18-04-2019

Personliga assistenter sökes till Fjärås
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Köksmästare, Scandic Mölndal, heltid
Scandic Hotels Sverige
Köksmästare - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela med våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Du har det övergripande ansvaret för hotellets köksverksamhet.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 05-04-2019

Facility Security Coordinator/ Lokal säkerhetsansvarig
UPS
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Sommarvik. Terminalarbetare Pall, Mölndal
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Mölndal, HUB Mölndal. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll 14-22 eller Natt 00-08.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Sjuksköterska till Avancerad sjukvård i hemmet
Centric Care AB
OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi dig som vill arbeta med Avancerad sjukvård i hemmet i sommar i Mölndal. Behovet sträcker sig mellan 22-35. Dag/Kväll/Helg. Omfattning del eller heltid enligt önskemål. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga uppgifter för sjuksköterska inom Avancerad sjukvård ihemmet. DIN PROFIL Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet från ditt yrke.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 04-04-2019

Fritidspedagoger/Grundlärare fritidshem till Rävekärrsskolan
Mölndals stad, Skolförvaltningen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Om Rävekärrsskolan Rävekärrsskolan är en skola med ca 300 elever och 50 medarbetare. Vi är indelade i arbetslag F-3, 4-6, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Östra Mölndal med närhet till såväl Mölndals museum som Mölndal centrum och Gunnebo.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 07-04-2019

Köksmästare, Scandic Mölndal, heltid
Scandic Hotels Sverige
Köksmästare - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela med våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept. Du har det övergripande ansvaret för hotellets köksverksamhet.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 05-04-2019

Maskinoperatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en maskinoperatör till en av våra kunder i Göteborg. Arbetet innebär laserskärning i maskin, ställning av Trumpfmaskin samt truckkörning. Material i rostfritt, aluminium och svart stål.
Skapad : 21-03-2019 Ansökningsfrist : 21-04-2019