Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Hotellstädare Mölndal
RestaurangAssistans
Om RestaurangAssistans RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. Våra kunder är allt från Guide Rouge-krogar och guldkantande galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag. Om tjänsten RestaurangAssistans söker personal inom hotellstäd i Mölndal.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Account Manager till Sveriges största Villafibersatsning!
Key Solutions
Vi söker en engagerad säljare som vill etablera långsiktiga relationer till sina kunder inom B2B. Som säljare utgör du en en viktig del av Sveriges största satsning på Villafiber. Du kommer främst att arbeta i Mölndal med omnejd. Arbetsuppgifter: I rollen som säljare driver du ditt eget arbete och gör allt från att prospektera nya kunder till att slutföra affärer. Du ansvarar för att boka, förbereda och genomföra kundmöten.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

Anestesisjuksköterska till Göteborg i höst!
SYD SSK Landsting
OM UPPDRAGET För våra kunders räkning söker vi nu dig som är anestesisjuksköterska och vill arbeta i Göteborg i höst! Uppdraget sträcker sig från 1 septembertill 30 november. Rotationstjänstgöring dag/kväll samt helg. DINA ARBETSUPPGIFTER Här behandlas och vårdas patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vi utför akuta och planerade operationer som exempelvis: Ledproteser i höft, knä, axel, fotled och armbåge, ryggkirurgi, fotkirurgi samt frakturer av olika slag. Vi tar emot och behandlar patienter från hela Sverige.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Redovisningsekonom sökes
Qualitypool RT AB
Quality Pool är ett pool & spa företag som är med från planering till färdig miljö! Vår ekonom kommer snart att gå i pension och nu letar vi efter en ersättare. Vi behöver en självgående ekonom som självständigt kan ta hand om företagets löpande bokföring och redovisning. Vi använder Fort Knox och sköter själva löner, rapportering och deklarationer. OM DIG Du behöver ha kunskap och erfarenhet av att sköta ett företags bokföring och redovisning.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist :

Terminalmedarbetare (TM) till Mölndal
CityMail
Är du vår nya kollega? Nu söker vi fler terminalmedarbetare till vår terminal i Mölndal! Som terminalmedarbetare jobbar du med manuell och maskinell sortering av post på varierande arbetstider. Försändelserna går sedan vidare till vår utdelningsorganisation för att slutligen nå mottagarnas brevlåda. Även truckkörning, returhantering samt allmänt förekommande lageruppgifter kan ingå i arbetet. Verksamheten pågår i olika skift dag/kväll/natt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 26-08-2019

Systemadministratör till Vård och omsorg
Mölndals stad, Vård- och omsorgsförvaltningen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Babbysitter/Nanny Part time job Mölnlycke 1 afternoon per week
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! helps families find their dream babysitter! We are now looking for reliable, experienced and playful nannies / babysitters. Our babysitters are well taken care of. We have very close contact with our babysitters and value them very highly. Our babysitters decide how much they want to work and the family will be living in an area close to the babysitter’s home or school/work. Om uppdraget / About the assignment Family in Mölnlycke wants help with babysitting 1 afternoon/ week, between 15.00/16.00-18.00/19.00. The days are flexible.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Servicetekniker till Göteborg!
EssRek AB
Om tjänsten: Linde Material Handling söker stationerade servicetekniker till Göteborg! Brinner du för att ge kunder och truckar bästa service? Är redo för en ny utmaning? Då kanske du är den vi söker! Vi är en stark och stor aktör på servicemarknaden. Årligen säljer vi tusentals nya och begagnade truckar och våra kunder tecknar serviceavtal på merparten av dem. Våra kunder finns huvudsakligen inom industri-, logistik- och transportnäringen. Vi har de senaste åren haft en positiv utveckling och vi tänker fortsätta på den resan.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Produktionspersonal till MatHem - Extra vid behov (Göteborg)
Mathem
Om MatHem MatHem grundades 2006 och är idag Sveriges ledande e-handelsföretaget inom dagligvaruhandeln. Vi erbjuder matleverans hem till dörren den tid och dag kunden önskar, 7 dagar i veckan. MatHem kombinerar en komplett livsmedelsbutik på nätet med recept och abonnemang på färdiga matkassar. Vi finns i dag i Stockholm, Uppsala, Södertälje, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg med omnejd.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu erfaren MIG/MAG svetsare till en av våra kunder i Mölnlycke. Arbetet innebär: tillverkning av grova stålkonstruktioner. Svetsmetoden som används är MIG/MAG och materialet är i svart 6–30 mm tjocklek, Kan förekomma en viss del plåtbearbetning och mekanisk montering. Tjänsten kan eventuellt leda till en anställning på företaget. Arbetstid: dagtid. Start omgående efter överenskommelse.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019