Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Analytical Scientist AstraZeneca Gothenburg
Randstad
Job description AstraZeneca is a major international healthcare business engaged in the research, development, manufacture and marketing of prescription pharmaceuticals and the supply of healthcare services. AstraZeneca is proud to offer a unique workplace culture that inspires innovation and collaboration. Co-workers are empowered to express diverse perspectives - and are made to feel valued, energized and rewarded for their ideas and creativity Job Description Do you have experience within analytical and biophysical characterization of biomolecules and enjoy working in the lab?
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Utvecklingsinriktad Kart/GIS ingenjör till Tekniska förvaltningen
Mölndals stad, Tekniska förvaltningen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag! Mölndals stad är nu inne i en expansiv och händelserik utveckling. Vi arbetar med både nya områden och för att ge möjlighet till förtätning och utveckling i befintliga stadsdelar.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Personlig assistent till aktiv kvinna i Mölndal
Lystra personlig assistans
Lystra Personlig Assistans tror på och arbetar i enlighet med LSS-reformen som den var tänkt från början. Vi har idag kontor i hela Sverige, från Helsingborg i syd till Luleå i norr. Hos LYSTRA Personlig Assistans får du som medarbetare tillgång till gedigen kompetensutveckling, nära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen för vård och omsorg. Arbetsuppgifter: Vår kund behöver hjälp och stöttning i sin vardag.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

McDonald’s Kållered söker deltidare
McDonald’s Sverige
Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Koordinator
Regionservice, Mölndal
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Som koordinator hos oss får du möjlighet att bidra med god service som gör skillnad i människors vardag.  Arbetsbeskrivning Koordinatorsuppdraget är en arbetsledande roll utan formellt chefsuppdrag. Uppgifterna är av stor bredd med delat administrativa och operativa arbetsuppgifter.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

C#-utvecklare som vill vara med och förbättra förlossningsvården?
Academic Work
Neoventa är medtech-bolaget som erbjuder innovativa fosterövervakningslösningar och tjänster som förbättrar förlossningsvården. De utvecklar tekniska lösningar som ger kontinuerlig och värdefull information om fostrets välbefinnande. Resultatet blir att färre barn föds med syrebrist och att trygga förlossningar blir möjliga för fler kvinnor. De söker nu sin nästa utvecklare, vill du vara med på resan? OM TJÄNSTEN På Neoventa brinner medarbetarna för sin produkt och det mervärde som den ger - It's all in the beat.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Junior kvalitetskoordinator till medtechbolag!
Academic Work
Nu har du chansen att söka dig till en rolig tjänst på ett mindre bolag med start-up känsla. På Neoventa så produceras livsviktiga produkter och nu finns chansen att vara en del av detta medicintekniska företag på frammarsch. I din roll så kommer du att få lära dig längs vägen och du ges möjlighet för utveckling. Om du har erfarenhet av administration och vill jobba inom denna spännande bransch, välkommen att skicka in din ansökan! OM TJÄNSTEN På Neoventa brinner medarbetarna för sin produkt och det mervärde som den ger - It's all in the beat.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Säljare med förbokade kunder i Mölndal. Fast lön plus provision
Wet World Energy Solutions AB
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt. Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut sälja vår produkt på förbokade kundmöten.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Administratör till Edet Bruk
Essity Hygiene and Health AB
Har du erfarenhet av administrativt arbete och trivs med varierande uppgifter? Som administratör på Essity i Lilla Edet får du möjlighet att arbeta koordinerande och vara med och påverka informationsflödet i organisationen.  Arbetsuppgifter  Som administratör/assistent stödjer du ledningsgruppen i administrativa arbetsuppgifter och är också ansvarig för att nödvändig information når ut till organisationen via dess intranät. Med detta kommer du även att få möjlighet att bidra till att förbättra informationsflödet samt hitta nya kommunikationsvägar i organisationen.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Verksamhetsnära IT-arkitekt
Mölndal Energi
Vi söker en verksamhetsnära IT-arkitekt Planeten står inför den största frågan i vår tid. Klimathotet. Och det är just inom energiområdet lösningarna för framtiden ska sökas. Därför måste vi ställa om. Vi har förstått. Vi har fattat beslut. Vi är mitt i steget och från årsskiftet 2019 är Mölndal Energi ett fossilfritt företag både inom produktionen och våra egna transporter. Vår vision är att vara en ledande aktör i omställningen till ett hållbart samhälle och att ha Sveriges nöjdaste kunder.
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019