Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fastighetsskötare 50-100%
AB Bemanningskontoret
Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet söker vi en fastighetsskötare med erfarenhet av fastighet/kontor i Mölndal. Uppdraget är på minst 6 månader med mycket goda möjligheter till anställning hos vår kund. För att trivas i rollen som kontorsvaktmästare/fastighetsskötare tycker du om att arbeta med dagliga rutiner. Enklare underhåll som tillsyn av dörrar och armaturer. Ärendehantering i arbetsordersystem, utföra och återrapportera ärenden.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Utredningssekreterare med koordinatorsuppgifter
Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Fagared i Lindome
Sis ungdomshem Fagared ligger i Lindome 2 mil söder om Göteborg och i Öxnevalla i Marks kommun som tar emot pojkar i åldern 16 - 21 år omhändertagna enligt LVU eller dömda till LSU. På Fagared finns 8 avdelningar med totalt 57 platser. Avdelning Backen är en akut och utredningsavdelning för LSU och LVU pojkar. Backen har ett särskilt uppdrag inom myndigheten för särskilt vårdkrävande ungdomar. Avdelningen har 10 platser. ARBETSUPPGIFTER Som utredningssekreterare med koordinatorsuppgifter är du ansvarig för att samordna utredningsarbetet.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist : 29-11-2018

Webbutvecklare (PHP)
LESLEY COSMETICS AKTIEBOLAG
Brinner du för att omvandla praktiska problem och utmaningar till välfungerande system och lösningar? Vill du vara med och utveckla webb och mjukvara som effektiviserar arbetet för tusentals användare? Älskar du att koda och digitalisera analoga rutiner och vill vara en viktig del i vår digitala resa? Verksamhetsbeskrivning Lesley Cosmetics AB är exklusiv, auktoriserad distributör för Mary Kay Inc. - ett av världens ledande hudvårds- och kosmetikföretag med globalt huvudkontor i Dallas, TX. Lesley Cosmetics AB startades i Sverige 1992 och har sitt huvudkontor och lager i Mölndal.
Skapad : 15-11-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Fastighetsförvaltare till Mölndals Stad
Jerrie
Fastighetsavdelningen i Mölndals stad är den funktion som skall verka för att säkerställa stadens förvaltningars nutida och framtida lokalbehov, samt med ett strategiskt ansvar utveckla fastighetsbeståndet för att möjliggöra bästa möjliga Mölndal. Varje dag! Vi har det övergripande ansvaret för att förvalta, bygga och utveckla det egna fastighetsbeståndet så att dess värde utvecklas över tid. Detta gör vi i huvudsak genom att tillhandahålla ändamålsenliga verksamhetslokaler till rätt kostnad och minimal miljöpåverkan.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 06-12-2018

Labeling Delivery Assistant at AstraZeneca Gothenburg
Modis Sweden AB
Modis is a staffing & recruiting company and is part of the Adecco Group, the world´s leading HR-solutions provider across 60 countries. This scale and scope ensures Modis is truly a global community. Our mission is to be the Leading Professional Services Company by finding the right match between you as a candidate and you as a customer. We are a team with various and complementary backgrounds within Life Science, Engineering and Technology.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 21-11-2018

Engagerande undersköterskor till ny arbetsgrupp på Lackarebäcks äldreboende
Mölndals stad, Vård- och omsorgsförvaltningen
I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Massageterapeut/Massör
Optimal Massage
Vi behöver förstärkning! Vi söker nu en ny massör med start enligt överenskommelse. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Vi söker främst dig som är certifierad Massör/Massageterapeut och vill arbeta minst 2 dagar/vecka på vår praktik på Östergårdsgatan 2 i Mölndal (Siemens huset). Förutom att du är kunnig på det vi kallar behandlande massage, alltså skaderelaterade muskelproblem, belastningsproblematik och medicinska muskulära tillstånd, ser vi gärna att du är skicklig på avslappnande massage och erfarenhet av gravidmassage.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Säljare
Hööks Hästsport
Vi på Hööks erbjuder alla aktiva utövare av hästsport ett prisvärt sortiment av utrustning, kläder och skor med rätt design, funktion och kvalitet. Vårkunskap och vårt starka engagemang ihästar och hundar, som vi delar med vårakunder, gör att vi spenderar mycket tid inaturen och att vi känner ett stort ansvarför att bevara den till kommande generationer.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Experienced JavaScript Developer (backend)
Plejd AB
Plejd AB is looking for a JavaScript developer to join our developer team in Göteborg/Mölndal. Ideally you enjoy a healthy mix of front-end and back-end development, a sprinkle of Linux and open-source wizardry and a love for all things web-related. Come join us if you share our passion for working on cutting edge technology and want to help enable our vision to make the best smart lighting and home automation system in the industry. Plejd is an awesome fast growing Swedish tech company that develops products and services for smart lighting and home automation.
Skapad : 13-11-2018 Ansökningsfrist : 02-05-2019

CNC-Operatör till Göteborgsindustriinstallation Ab
Göteborgs Industiinstallation
Göteborgsindustriinstallation Ab är en mekanisk verkstad som svetsar och bearbetar i metall. Vi gör även installationer ute hos kund. Vi söker en person som har erfarenhet från mekanisk bearbetning inom CNC-Fräsning i en styrd Haas fräsmaskin. Program kännedom bör vara Iso-system Haas egna samt haidenhain. Arbetsuppgifterna beståt av CNC-Fräsning, manuell fräsning samt svarvning. Det kan förekomma övriga verkstadsarbeten. Vi söker dig som är en social öppen samt positiv person som iinte är rädd för innovativa lösningar då det kan sväng ganska fort.
Skapad : 13-11-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018