Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frivårdsinspektör till Frivården Borås, vikariat
Kriminalvården
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln. Frivården ansvarar för personutredningar och verkställer olika påföljder som skyddstillsyn, intensivövervakning och samhällstjänst. Frivården Borås arbetar enligt Kriminalvårdens vision Bättre ut.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Ekonomiassistent på heltid i Borås!
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Har du intresse och utbildning inom ekonomi? Vill du jobba som ekonomiassistent med leverantörsreskontra hos ett spännande företag i Borås? Då har vi tjänsten för dig! Det aktuella företaget befinner sig i en stabil och expansiv fas där du kommer att få vara en del i en spännande förändringsresa. Rollen som ekonomiassistent hos det aktuella företaget innebär att assistera ekonomiavdelningen med framförallt leverantörsreskontra.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Fysioterapeut välkomnas till konsultuppdrag inom äldreomsorg
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Våra kunder finns inom privat och offentlig sektor. Du har pedagogisk förmåga och ett gott bemötande till vårdtagare, närstående och personal. Du har lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. Att ge instruktioner till medarbetare är en naturlig del i ditt arbete. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift samt ha körkort. Vi erbjuder våra konsulter en bra lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Arbetsledare till fastighetsservice
Borås kommun
Servicekontoret utför tekniska och administrativa tjänster till förvaltningar och bolag i Borås Stad. I vår verksamhet finns allt från anläggnings- och verkstadsarbeten till dataservice, bygg- och fastighetsservice, löne- och redovisningsservice samt telefonservice och växel. Servicekontoret har ingen kommunal budgettilldelning, utan arbetar under företagsliknande former enligt en modell med beställare och utförare. Omkring 350 personer arbetar på Servicekontoret. På Borås stads hemsida kan du läsa mer om vår förvaltning. På avdelningen Entreprenad arbetar cirka 200 medarbetare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Kock
Borås kommun
Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Nordtorp är en vacker förskola som ligger idylliskt bland hästar och kor på landet mellan Sandhult och Sandared. På förskolan går det i dagsläget 35 st barn. Vi söker en kock som vill göra våra barn mätta och glada med hjälp av god, näringsriktig kost.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

HR Business Partner till Atracco Group
AB Effektiv Borås
Nu har du chansen att inta en utvecklande och central roll på ett bolag med stark framåtanda och tillväxt där miljöperspektivet genomsyrar verksamheten! Du erbjuds här en kombinerad tjänst med HR och Lön, där du får skapa värde för en hel koncern. Som HR Business Partner får du ett omväxlande arbete i en prestigelös miljö med hög entreprenörsanda. Är du redo att ta steget? Om vår kund Atracco Group AB är ett dotterbolag till LKQ (Nasdaq) och är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

SL´s kundsupport i Borås söker nya kollegor
Montico Hr Partner AB
Kundföretaget Just nu söker vi Dig som vill arbeta med kundtjänst och support till SL. Arbetet drivs utav en kundserviceleverantör med härlig energi, familjär arbetsmiljö och stort engagemang. Arbetet utförs i fina lokaler tillsammans med ett team på omkring 15 personer. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en fast anställning hos vår kund. Vårt mål är rätt person på rätt plats. Arbetsbeskrivning SL är samlingsnamnet och varumärket för den allmänna kollektivtrafiken i Stockholms län.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Extraarbetare inom lager till kommnade uppdrag
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Som extrajobbare kommer du ingå i en pool med andra personer som t.ex. är studenter, deltidsarbetare eller egenföretagare. Tanken är att du kommer arbeta med plock & pack samt övriga lagerrelaterade arbetsuppgifter. Vi förväntar oss att du arbetar 1-2 gånger i veckan men det kommer finnas möjlighet till fler pass än så. Arbetet är förlagt på dagtid. För att vara aktuell måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning. T.ex.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Processledare Multisjuka äldre
Västra Götalands Läns Landsting
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Betongarbetare till UBAB
Nr.1 Personalpartner AB
Vi söker Betongarbetare till Timmele: Om kundföretaget Ulricehamns Betong AB UBAB tillverkar och marknadsför prefabricerade systemlösningar i betong. Sedan verksamheten startade år 1946 i Timmele har de vuxit och blivit en av marknadens ledande leverantörer i Norden. Med sina drygt 300 anställda arbetar UBAB dagligen med att hitta nya effektiverade lösningar för att tillgodose deras kunders behov. Utöver tillverkning av betongelement till bostads-, kontors- och industristommar utför de även projektering, montage och kompletteringar till stomentreprenader.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019