Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
SJUKSKÖTERSKA TILL LUNGMEDICIN
Rent A Doctor & Nurse in Scandinavia AB
Om företaget Vi söker sjuksköterska för spännande uppdrag på lungmedicinsk avdelning. Rent-A-Nurse erbjuder dig en trygg anställning där du står i centrum. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba 50-100%, dag/kväll/natt. Uppdraget startar omgående och pågår under våren med eventuell förlängning. Din profil Du som söker är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet. I övrigt är du trygg i både person och profession samt har ett patientfokuserat arbetssätt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Centric söker sjuksköterskor till Borås för sommaruppdrag!
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET Nu har Centric fått in uppdragen för SÄS sommaren 2018, har du några veckor ledigt i sommar och vill arbeta extra på sjukhuset i Borås så finns nu möjligheten att boka upp sig! Kom med dina önskemål så hjälper jag dig med resten! ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på diverse vårdavdelningar. DIN PROFIL Du är sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Student? Vi har jobbet för dig!
Key Solutions
Nu expanderar vi vårt drömteam och söker därför dig som vill utvecklas enormt och påbörja en spännande karriär som säljare! Du kommer att ingå i ett team på 50 säljande superstjärnor där ni säljer Bredbandslösningar till presumtiva privatkunder i Borås med omnejd. OM KEY SOLUTIONS OCH ROLLEN SOM SUPERSÄLJARE Key Solutions är ett konsultföretag som för femte året i rad blivit utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place to Work Institute!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Centric Care söker sjuksköterska till akuten i Borås!
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker nu vi på Centric dig som är sjuksköterska och som har erfarenhet av akutsjukvård. Uppdraget är placerat på akutmottagning i Borås och tillsätts löpande. Sträcker sig till sista mars. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på akutmottagning. DIN PROFIL Du är sjuksköterska med minst två års erfarenhet och med bakgrund inom akutsjukvård. OM OSS Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Extrajobb och sommarjobb inom produktion
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi dig som vill arbeta extra som produktionsmedarbetare hos en av våra kunder i Borås. Som produktionsmedarbetare kommer du att få arbeta både som maskinoperatör men också manuellt med olika moment inom tillverkning. Arbetstiderna är förlagda på helgerna, fredag kväll och lördag, söndag. Du kommer även ha chansen att ta extra pass på veckodagarna om du vill arbeta mer. Du kommer även få arbeta under sommaren och då kommer arbetet vara förlagt heltid och tvåskift.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Förskollärare till Ur och skur förskola
Borås Stad
Förskollärare till Ur och skur förskola till Förskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2018-03-15. (Ref nr 23:2018:23) Arbetsplats: I Ur och skur Kråkan Anställningsvillkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent av heltid. Tillträde 2018-04-01 eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Nu har du chansen att bli en av oss" I Ur och Skurare" om du brinner för utomhuspedagogik och delar vårt intresse för barns lärprocesser i naturen. Älskar du skog, natur och frisk luft?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Vi söker en webbutvecklare!
StudentConsulting
Är du en student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba som webbutvecklare? - Då kan du vara den vi söker! Jaretegs jobbar med allt inom Solskydd och Interiör. De är en specialbutik med ett brett sortiment som erbjuder allt från det traditionella till det senaste i design. Hos Jaretgs får du både idéer och inspiration. De har butiker och showrooms i Göteborg och Borås. De söker nu en webbutvecklare som ska hjälpa dem med deras hemsida.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Samverkanskoordinator
Högskolan i Borås
Forskning & Innovation är en stabsfunktion placerad under Rektor vid Högskolan i Borås. Här finns även Grants & Innovation Office samt Science Park Borås placerade. Forskning och Innovation söker nu en samverkanskoordinator.  Arbetsbeskrivning Du kommer att vara operativt stöd till högskolans samverkansstrateg i det övergripande arbetet med att vidareutveckla högskolans externa samverkan med näringsliv och offentliga aktörer, samt att utveckla strukturer för uppföljning av samverkan.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Kundtjänstmedarbetare till Comviq!
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Nu söker vi engagerade medarbetare till Comviq! Du erbjuds ett varierat och utvecklande arbete tillsammans med ett engagerat och härligt gäng. Du kommer ingå i ett team på omkring 15 personer som tillsammans arbetar resultat- och lösningsorienterat mot samma mål: SKAPA NÖJDA KUNDER! Tjänsten startar med en ordentlig utbildning där du får lära dig hur allting fungerar så att du kan känna dig trygg i din roll. Självklart med betalt från första dagen. Arbetsplatsen är hos ett global och attraktivt kundserviceföretag som hela tiden växer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Medarbetare till Telias kundservice
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Nu söker vi talanger inom kundbemötande och merförsäljning till Telias kundservice! Arbetet utförs hos vår kund Releasy som har sina lokaler i Pulsen-huset i centrala Borås. Releasy är en kundserviceorganisation med lång erfarenhet som satsar på utveckling och arbetsglädje. Du kommer ingå i ett engagerat och härligt team på omkring 10 personer som tillsammans arbetar resultat- och lösningsorienterat mot samma mål. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en fast anställning hos vår kund.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018