Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kundrådgivare till Telia support
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Vi söker dig till Telias support! Du börjar som anställd hos oss på Montico och efter det finns stora möjligheter till en fortsatt anställning direkt hos kund. Arbetet utförs i fräscha lokaler i Pulsen-huset tillsammans med ett engagerat och härligt gäng inom kundtjänst. För oss är det viktigast att hitta rätt person till rätt plats! Arbetsbeskrivning Som kundrådgivare på Telias tekniska support är du företagets ansikte och röst utåt. I arbetsuppgifterna ingår det främst att svara på inkommande samtal och stötta kunden i frågor och med information.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Mediesäljare till ADinQ // Borås
Oddwork Sweden AB
ADinQ är mediabolaget som specialiserat sig inom digital marknadsföring, DOOH - Digital-Out-of Home. Vi har i flera år drivit butiks-TV i kassalinjen på ICA och Willys samt digitala storbildskärmar på strategiska platser och evenemang. Lokal, regional eller rikstäckande information, vi specialanpassar kundernas innehåll och presenterar dem på relevanta skärmar, i kassakön eller på sommarfestivalen. Dagens drygt femtio anställda i Borås, Göteborg, Västerås och Stockholm väntar nu på dig.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Vi söker till vår kund en isoleringsmontör!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker till vår uthyrningsverksamhet dig som vill arbeta som isoleringsmontör hos en av våra kunder i Borås. Uppdraget beräknas starta omgående och efter en tids uthyrning finns stora möjligheter till fastanställning hos vår kund. Som Isoleringsmontör arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra kundspecifika lösningar åt olika kunder, ute på fält. Jobbet är fritt, omväxlande och socialt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Personlig assistent sökes i Borås
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Skolsköterska sökes för uppdrag!
Klara D AB
Om företaget Vill du ha flexibilitet och välja när, var och hur du vill arbeta! Är du skolsköterska och nyfiken på hur det är att arbeta via bemanning? Hör av dig, vi har uppdrag! Självklart har vi kollektivavtal, betalar försäkringar och pension till våra sjuksköterskor. Du bestämmer själv hur du vill boka dig på arbetstid eftersom våra uppdragsförfrågningar varierar i tid och omfattning. Tjänstgöringsgrad 20-100%.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Universitetsadjunkt i vårdvetenskap
Högskolan i Borås
Vid Akademin för vård, arbetsliv och välfärd bedrivs utbildning och forskning inom vårdvetenskap, vård- och omsorgsadministration, medicinsk teknik, arbetsvetenskap och offentlig förvaltning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Konferensbokning/innesäljare
Hjortviken Konferens AB
Konferensbokning/innesälj Hjortviken Konferens är ett familjeägt konferenshotell i Hindås, 35 km från Göteborg och Borås. Till oss kommer gäster från hela Sverige men även från utlandet, i huvudsak på konferens. Då vi positionerar oss som en av de bästa mötesplatserna i Sverige har våra gäster högt ställda förväntningar. Vårt uttalade mål är att överträffa dessa förväntningar. Våra ledord är kvalitet, engagemang, hög klass och framgång.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Erfarna sjuksköterskor till kriminalvården i Borås
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till bemanningspool för uppdrag till häkten och anstalter i Region Väst. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag! I ditt dagliga arbete ingår att: • Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. • Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och rekrytering. • Rapportera din tillgänglighet och arbetad tid i konsultportalen Arbetsuppgifter Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Plattsättare/murare Borås
HSB Fastighetsförvaltning Göta AB
HSB Förvaltning erbjuder ett helhetsåtagande, inom all fastighetsförvaltning. Vi tillhandahåller tjänster inom administrativ- och teknisk förvaltning, bygglednings- och energikonsulter, bygg och installation samt lokalvård. HSB Förvaltning är det andra största förvaltningsbolaget i landet inom HSB. Vi sköter i dag totalt mer än 20 000 lägenheter för närmare 500 kunder med 250 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Psykolog
Habiliteringen, barn och ungdom, Borås
Habilitering & Hälsa erbjuder förebyggande och behandlande insatser samt hjälpmedel till personer som har varaktiga funktionsnedsättningar. Ett tvärprofessionellt arbete som bidrar till ökad delaktighet i samhället. Vi erbjuder dessutom teckenspråkstolk och andra tolktjänster. Patientnära forskning ingår i vårt förbättringsarbete. Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande arbete? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018