Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Nattstäd, Scandic Plaza, Borås, deltid
Scandic Hotels Sverige
Nattstäd till Scandic Plaza På vårt hotell sluter våra kollegor upp varje dag för att skapa fantastiska pplevelser. På Scandic har vi ett starkt driv att bry oss om varandra och vår planet. Våra medarbetare är betrodda med att de kan göra stor skillnad och det verkar som att våra kollegor inom Housekeeping tagit till vara på detta extra mycket. Dina arbetsuppgifter som Nattstäd är bla. : - Renhållning av konferensrum och gemensamma utrymmen. - Se till att housekeepings förråd är påfyllt. - Hantera gästernas glömda saker. - Hälsa på våra gäster och ge personlig service.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Serviceminded butikssäljare till Solar i Borås
Academic Work
Trivs du med att arbeta i butik och vill jobba mars och april? Är du en person som är serviceminded och trivs att jobba i relation till kunderna? Just nu söker vi en person till Solars butik i Borås. Tveka inte att söka tjänsten redan idag, start 1 mars! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Solars räkning en serviceminded butiks- och lagermedarbetare till deras grossistbutik i Borås. Du ska arbeta kunna vardagar under mars och april, mellan klockan 7:00-14:00. Tjänstens start är 1 mars och sträcker sig i två månader.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Sjuksköterskor till roligt uppdrag i Ulricehamn i sommar!
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker Nu legitimerade sjuksköterskor för roligt uppdrag i Ulricehamn i sommar. Uppdraget gäller mellan v.25-32. Du kommer arbeta dag, kväll och helg. Chans till natt-tjänstgöring finns. När du arbetar som sjuksköterskekonsult ska du enkelt se helheten, prioritera och kunna ta snabba beslut. Du ska vara legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet och mycket goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. Vi kan erbjuda våra konsulter en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, försäkringar och kollektivavtal.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Skatteverket söker Jurister, flera placeringsorter möjliga
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar. Vi har stora möjligheter att göra skillnad. Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med positiva och engagerade kollegor?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Studio Fotograf till Ellos hemstudio.
Ellos AB
Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Stayhard. I nära relation med våra miljontals kunder strävar vi ständigt efter att utveckla och erbjuda attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter för hela familjen. För oss är kunden alltid i fokus. Ellos Group – med huvudkontor i Borås – är verksamt i samtliga nordiska länder. Ellos Group har ca 700 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder SEK.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Customer support coordinator till Parker Sales i Borås
Lernia
Om företaget Parker Hannifin har varit verksamma i nästan 40 år i Sverige och tillhandahållit kvalitetstjänster och produkter till sina svenska OEM-kunder och till andra företag genom sina starka, professionella distributörsnätverk och teknologicenter. Med en årlig försäljning på cirka 13 miljarder USD är Parker Hannifin världsledande inom teknologier för ”motion and control” för entreprenadmaskiner, industri, flyg och distribution. Företaget har omkring 55 000 anställda i 50 länder i alla världsdelar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 19-03-2019

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Trandaredskolan
Borås Stad
Lärare i fritidshem/Fritidspedagog på Trandaredskolan till Grundskoleförvaltningen. Sista ansökningsdag: 2019-03-17. (Ref nr 24:2019:52) Du vill göra skillnad och vara med när vi formar framtiden. Hos oss får du förtroende, utvecklingsmöjligheter och kunniga kollegor. Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära. Arbetsplats: Trandaredskolan är en lugn och trivsam F-6 skola med ca 500 elever och 6 fritidsavdelningar. Vi arbetar efter visionen - Lust att lära, möjlighet att lyckas.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Semestervikariat, Medicinsk sekreterare/assistent
Södra Älvsborgs Sjukhus , Klinik för bild- och laboratoriemedicin
Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss. SÄS är en av fyra sjukhusgrupper i Västra Götalandsregionen. Här finns en bred medicinsk verksamhet, omfattande forskning och utbildningsvård. De flesta arbetar i Borås, men en del av vården bedrivs i Skene.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Supporttekniker
Högskolan i Borås
Högskolan i Borås är ett komplett lärosäte med universitetskvaliteter och med studenten i centrum. I samverkan med näringsliv och offentlig sektor bedriver vi utbildning och forskning av hög internationell kvalitet och med stor samhällsrelevans. Högskolan i Borås har cirka 11 000 studenter och 730 anställda, och vårt samlade campus ligger mitt i centrala Borås. Vi bedriver forskning inom Biblioteks- och informationsvetenskap, Handel och IT, Människan i vården, Lärarutbildning och pedagogiskt arbete, Resursåtervinning samt Textil och mode.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Vi söker dig med gymnasieexamen inom El!
LN Personal AB
Har du tidigare erfarenhet av att arbete med el? Har du arbetat som servicetekniker tidigare? Trivs du i en miljö med varierande arbetsuppgifter och med lika varierande dagar. Vill du arbeta i ett team med härliga kollegor? För kunds räkning söker vi nu dig med dokumenterad erfarenhet inom el. Du kommer ingå i företagets team som hanterar tillfällig el till byggbranschen. Arbetet är förlagt vid företagets depå i Landvetter. Men det förekommer även arbete ute på byggarbetsplatser i området stor Göteborg.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019