Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Farmaceut till Elins Esplanad
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Anestesisjuksköterska till Skövde
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För dig som är intresserad av ett längre uppdrag söker vi nu en anestesisjuksköterska till Skövde. Uppdraget tillsätts löpande och sträcker sig till slutet av maj. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska på operationsavdelning. DIN PROFIL Du är anestesisjuksköterska med minst två års erfarenhet. OM OSS Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, socionomer, psykologer samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Sjuksköterska till lungmedicin Skövde
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För en av våra kunders räkning söker vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet av arbete på medicinavdelning och vill arbeta i Skövde. Uppdraget är placerat lungmedicin ochstartar omgående och sträcker sig till sista augusti. Välj själv om du vill jobba dag/kväll eller natt. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på medicinavdelning. DIN PROFIL Du är sjuksköterska med minst två års erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Sjuksköterska till KAVA i Skövde
Centric Care AB - Göteborg
OM UPPDRAGET För kunds räkning söker nu Centric Care dig som är sjuksköterska och som vill arbeta på en kirurgisk akutvårdsavdelning i Skövde! Uppdraget börjar i mars och pågår till september med möjlighet till förlängning enligt dina önskemål. All tillgänglighet är intressant och du väljer själv din tjänstgöringsgrad.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

FMV söker lagsamordnare med inriktning motorrenovering
FMV
Har du jobbat i en arbetsledande roll inom verkstadsområdet? Har du avslutad gymnasieutbildning inom fordonsteknik eller liknande? Är du självständig samtidigt som du har förmåga att samarbeta med andra? Då kan du vara den lagsamordnare som vi söker till Skövde! Vad kan vi erbjuda dig? Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018

Enhetschef till Fastighetsservice
Skövde kommun, Fastighetsserviceavdelningen
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Sjuksköterska till njurmedicin
Randstad Care AB
Sjuksköterska till njurmedicin Sjuksköterskor till en njurmedicinsk avdelning Är du intresserad av nya utmaningar? Randstad Care söker för kundsräkning grymma sjuksköterskor till ett längre uppdrag på en njurmedicinsk avdelning i Skövde. Arbetsbeskrivning: Njurmedicins uppdrag är att svara för omhändertagandet av patienter med akuta och kroniska sjukdomar inom området njurmedicin samt allmän internmedicin. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska i minst 2 år. Meriterande med erfarenhet av njursjuka patienter/njurmedicinsk omvårdnad/internmedicinsk omvårdnad.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Sjuksköterska till dialysmottagning
Randstad Care AB
Sjusköterska till dialysmottagning Sjuksköterska till dialysmottagning Vill du ha en utmanande och viktig tjänst som sjuksköterska? Vi söker just nu sjuksköterskor för längre uppdrag till en Dialysmottagning i Skövde. Arbetsbeskrivning: Dialysmottagningen omfattar hemodialys och peritonialdialys på kroniskt och akut njursjuka patienter. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska minst 2 år. Meriterande med erfarenhet inom dialys. Vi konsultchefer på Randstad Care värderar dig och ditt arbete högt, bland annat med bra lön och goda arbetsvillkor.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Metodstödjare till Vuxenenheten
Skövde kommun, Avdelningen för stöd och utredning
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor socialtjänsts verksamhet omfattar bland annat myndighetsutövning och stödinsatser inom ramen för socialtjänstlagen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Processingenjör till global industri
Randstad AB
Processingenjör till global industri Vi söker nu en processingenjör till vår attraktiva kund i Skövde. Har du tidigare erfarenhet som processingenjör alternativt en akademisk examen? Skulle du beskriva dig som kommunikativ såväl som administrativ? Då har vi en tjänst för dig! Randstad söker nu, för start enligt överenskommelse, en processingenjör till vår attraktiva kund i Skövde. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig! Omfattning: Heltid, start enligt överenskommelse och med uppdragsländ på 9 månader.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018