Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker till kommande behov hos Adecco
Adecco Sweden AB
Är du en person som har intresse för teknik och elektronik? Är du händig och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet? Då kan tjänsten som servicetekniker vara något för dig! Om tjänsten Nu söker vi servicetekniker till våra framtida och befintliga kunder där du har kunskap inom områden som: mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik. Din arbetsdag som servicetekniker kan variera beroende på arbetsplats och uppdrag.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Italiensk/tysk/fransk-talande Servicedeskmedarbetare sökes till Candidat...
Candidator
Vill du göra skillnad inom IT-drift genom att leverera en overkligt bra kundupplevelse? Candidator expanderar och har just nu behov av att förstärka servicedesken med ytterligare tre nya servicedeskmedarbetare med specifika språkkunskaper. Tjänsten har placeringsort Alingsås eller Skövde beroende på ditt önskemål. Din roll som supporttekniker är en viktig del av den tjänst vi levererar till våra kunder. Vi ansvarar för att våra kunder får all den service och support de kan förväntas behöva i sitt arbete och ett IT-problem får aldrig stoppa upp det arbetet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Personlig assistent sökes.
Leva Assistans AB
Vi söker en assistent till en av våra kunder bosatt i Skövde. Kvinna behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen, hjälp med personlig omvårdnad, förflyttningar, hushållsgöromål och fritidsaktiviteter. Hon tycker om promenader, gå ut och fika. Du måste vara mycket lyhörd och förstå vikten av att respektera kundens vilja samt integritet. Du kommer ingå i ett team av flera assistenter. Det finns ingen dubbelassistans. Du kommer att arbeta dygn med sovande jour på natten. Arbetet blir schemalagt på vardagar och även helger. Sammanlagt 75 procent tjänst.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Servicetekniker till Swecon Anläggningsmaskiner i Skövde
Autorekrytering
Om företaget Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 40 miljarder kronor på årsbasis. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Bonjour, Kungsörnen, GoGreen, Gooh, FINN CRISP och Schulstad. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Lediga jobb som truckförare inom fordonsindustrin i Skövde!
Manpower AB
Vill du ha ett arbete där du kan jobba tillsammans med härliga kollegor? Har du truckkort A2? Vill du jobba på ett väletablerat företag i Skövde? Då har du hittat rätt! Just nu söker vi dig som vill jobba som truckförare för ledstaplare inom fordonsindustrin i Skövde. Ta denna chans och få in en fot på ett omtyckt företag! Hur är det att jobba som truckförare? Du kommer att ingår i en härlig arbetsgrupp med pigga och glada kollegor. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att köra truck på olika lager runt om i länet, mata linan med material, hämta och lämna material och så vidare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

System Administrator with passion for games
People first
What you will do: You will get the opportunity to work with distributed systems that span the globe. The sun never sets on your servers, and the players never stop playing. With Kubernetes, a containerized deployment flow and Prometheus in the toolbox you will be working with some of the most popular open source projects in the field with great opportunity to guide both the direction and details of your work.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Jonssons Mekaniska i Skövde söker nu CNC-operatörer
Lernia
Om företaget Jonssons mekaniska är ett välskött familjeföretag som värnar om såväl sina kunder som medarbetare. Sedan starten för snart 30 år sedan har vi vuxit och är idag 15 medarbetare. Vi finns kvar i Igelstorp utanför Skövde där vi startade och har nu som målsättning att de närmsta åren växa oss ännu större, såväl med ny maskinutrustning som nya kollegor. Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt som gör att vi vill förstärka vår arbetsgrupp med ytterligare kollegor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-09-2018

2nd line supportekniker
Experis
Arbetsbeskrivning I tjänsten kommer du att jobba med 2:nd line support och ansvarar för att tillhandahålla supporttjänster, säkerställa leverans och upprätthålla kvalitet enligt serviceavtal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-09-2018

IT Support / Helpdesk / First Line, Skövde
Experis
Vi på Experis IT söker dig som är i början av din IT-karriär och som nu vill utvecklas inom IT-branschen! Vi söker motiverade och engagerade kandidater för rollen som IT support till Skövde och Mariestad! Vi letar efter dig med erfarenhet från en liknande roll som vill ge förstklassig service via telefon och dator som främsta redskap. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att söka jobbet som IT support redan idag! Rollen som IT support / First Line Support I rollen som IT Support / First Line Support kommer du att arbeta hos någon av våra kunder i Skövde och Mariestad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 12-09-2018

HR-konsult
Skaraborgs Sjukhus, Förvaltningskontoret, HR-enheten
Skaraborgs Sjukhus (SkaS) bedriver verksamhet på fyra orter i Skaraborg; Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och har över 4000 medarbetare som tillsammans med patienter och samarbetspartners arbetar för att ge invånare i närområdet en god vård och hälsa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018