Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare inom bygg och anläggning
Lernia HR
På Lernia får vi människor, företag och organisationer att utvecklas och växa - tillsammans formar vi framtiden! Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig kontaktperson som står i annonsen. Arbetsuppgifter Lernia Utbildning i Skövde är inne i en expansiv fas söker nu utbildare inom Bygg och anläggning. Arbetet kräver att har god pedagogisk förmåga. Dina arbetsuppgifter består bland annat i att coacha och motivera deltagarna i deras personliga såväl som kunskapsmässiga utveckling.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 18-02-2019

Psykolog
Habilitering & Hälsa, Habilitering barn o ungdom, Skövde
Habilitering & Hälsa erbjuder förebyggande och behandlande insatser samt hjälpmedel till personer som har varaktiga funktionsnedsättningar. Ett tvärprofessionellt arbete som bidrar till ökad delaktighet i samhället. Vi erbjuder dessutom teckenspråkstolk och andra tolktjänster. Patientnära forskning ingår i vårt förbättringsarbete. Vill du ha ett meningsfullt och utvecklande arbete? Välkommen till Habilitering & Hälsa, en del av Västra Götalandsregionen.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 11-02-2019

Strukturerad Trafikhandläggare med social kompetens sökes
Skövde kommun
Nu söker vi en ny kollega som delar vårt kundfokus och vår inställning om att vi som team ska bli bäst på det vi gör! I rollen blir du en del av sektor Samhällsbyggnad. Vi gör stora investeringar i samhällsfunktioner och infrastruktur. Det är glädjande att vi blir allt fler Skövdebor och det skapar utrymme för oss att fortsätta utvecklas och växa tillsammans. Med ett jobb inom Skövde kommun får du möjlighet att påverka, må bra på jobbet och göra karriär. Här är du med och gör det omöjliga möjligt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Heneskolan söker lärare, vik idrott, sv ma 80%
Skövde kommun, Avdelning grundskola
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Skövde är en kommun som satsar offensivt på utbildning på alla nivåer.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019

IT support / Teknisk support till Experis, Skövde
Experis
Vi på Experis IT söker dig som är i början av din IT karriär och som nu vill utvecklas inom IT branschen! Vi söker för kunds räkning en motiverad, glad och nyfiken kandidat för rollen som IT support till en av våra kunder i Skövde! Vi letar efter dig som har studerat IT på gymnasiet eller universitet, har erfarenhet av teknisk support och som vill ge förstklassig service. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att söka jobbet som IT support redan idag!
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 15-02-2019

Teknisk kundtjänst till Experis
Experis
Vi på Experis söker dig som är i början av din karriär och som brinner för teknik och kundservice! Vi söker för kunds räkning efter motiverade, glada och nyfikna kandidater för rollen som teknisk support till en av våra kunder i Skövde! Vi letar efter dig som har erfarenhet av kundsupport och som vill ge förstklassig support. Låter detta som något för dig? Varmt välkommen att söka jobbet som teknisk kundsupport redan idag! Rollen som teknisk kundsupport Arbetet innefattar samtalshantering över såväl telefon som mail och chatt med teknisk inriktning.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 15-02-2019

Business Analyst sökes till Experis IT i Skövde
Experis IT
Som Business Analyst kommer du att arbeta med kravhanteringsprocessen och samordning i stora projekt och program. Du kommer att genomföra förstudier och engagera dig i viktiga processer och IT-förändringar. Är du en person som gillar utmaningar, arbetar strukturerat och kan hantera människor så är detta en roll för dig! Som Business Analyst kommer du att arbeta med kravhanteringsprocessen och samordning i stora projekt och program.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 15-02-2019

Lokalvårdare - timvikarie
Regionservice, Skövde
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Till vårt nya Regionens Hus söker vi nu timvikarier som kan bidra med god service i en social och bred roll. Arbetsbeskrivning Som lokalvårdare träffar du många nya människor i ett arbete där det händer mycket. Du arbetar med lokalvård i administrativa hus och har nära kontakt med arbetskamrater och kunder. Du erbjuds variation och utveckling då vi även hjälper våra kunder med andra serviceuppdrag.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Produktkonsulent - Läkemedelsnära produkter
Regionservice, Skövde
Skillnaden startar med oss. Våra medarbetare är Västra Götalandsregionens blodomlopp och skapar förutsättningarna för att vård och samhälle fungerar. Du får som produktkonsulent möjlighet att göra skillnad i människors vardag. Arbetsbeskrivning Som produktkonsulent arbetar du i ett team med andra produktkonsulenter och vårdutvecklare. Arbetet innebär även ett nära samarbete med Koncerninköp i samband med upphandling och avtalsvård.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 08-02-2019

Skaraborgs regemente söker HR-specialist/Rehabilitering
Försvarsmakten
Skaraborgs regemente söker en HR-specialist/Rehabilitering med placering vid regementsstaben i Skövde. Befattningen ingår i den garnisonssamordning som sker mellan Skaraborgs regemente, Trängregementet och Markstridsskolan. Befattningen passar dig som vill jobba med rehabilitering genom tidiga insatser tätt kopplat till ett systematiskt arbetsmiljöarbete samt trivs med utveckling! Huvudsakliga arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som ett konsultativt stöd till chefer i rehabiliteringsärenden med en tydlig inriktning mot tidiga insatser och koppling till förebyggande arbetsmiljöarbete.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019