Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Är du teknisk, fingerfärdig och effektiv? Då är du den vi söker!
OnePartnerGroup Skaraborg AB
Vi på OnePartnerGroup Skaraborg söker nu maskinoperatörer för uppdrag i Skaraborg. Arbetstiden kan vara förlagd både under dagtid, skift och natt, det är viktigt att du är flexibel och ser positivt på pendling för att passa för dessa tjänster. Om oss OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2600 engagerade medarbetare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Ingenjör inom trafikmiljö samt fysisk tillgänglighet - Västfastigheter
Västfastigheter, Område Kund och Fastighet
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Undersköterska till Billingsdals äldreboende i Timmersdala
Skövde kommun, Avdelning äldreboende och förebyggande
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Kock(asiatisk)
Said Julian
En kock med asiatisk matlagning som erfarenhet/kunskap önskas till pizzeria/Restaurang Prego. Vi har planer på nysatsning och försöker därför hitta en lämplig anställd till vårat team.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Experis IT - First Line / IT Support till myndighet i Mariestad
Experis
Experis IT i Skövde söker dig som vill arbeta med ett ansvarsfullt, lärorikt och brett IT-arbete i rollen som First Line Support / IT Support. Vår kund är en större myndighet som ansvarar för ett hållbart Västra Götaland, med säte i Mariestad och ca 6000 IT-användare i hela Sverige. Det är meriterande om du har studerat IT med inriktning Nätverks-och Systemadministration (NSA), och vi söker dig med stort tekniskt intresse och som vill arbeta med förstklassig support. Om vår kund: Vår kund är en större myndighet som ansvarar för ett hållbart Västra Götaland och med säte i Mariestad.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Säljare - och kundrådgivare Synsam Skövde
Synsam Group Sweden AB
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med omkring 500 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 190 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och med stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Ortopeden i Skövde
Dedicare AB (publ)
Dedicare är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en enkel filosofi: Vi vet att människor som trivs tillsammans också känner förtroende för varandra, vilket är en av de viktigaste hörnstenarna inom vårdsektorn. Genom att bry oss mer om våra konsulter, bryr vi oss mer om de människor som de i sin tur hjälper här i livet. Vi har rekryterat och hyrt ut läkare, sjuksköterskor och socionomer sedan år 1996 och är idag ledande i Norden. Våra uppdrag finns inom alla specialiteter och våra kunder finns både inom den offentliga sektorn och bland privata aktörer.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 27-08-2019

Stödassistent till gruppboendet Kyrkbacken
Skövde kommun, Avdelning för funktionshinder LSS
Skövde är en framtidsstad med livskvalitet och drivkraft som får spännande saker att hända. Vi har en ledande position i Skaraborg och är på god väg att nå målet att bli 60 000 invånare. Med ett expansivt näringsliv, goda utbildningsmöjligheter och närhet till natur och kultur finns goda förutsättningar för en hög livskvalitet. Skövde kommun är inne i en spännande utvecklingsfas och som anställd hos oss får du en fantastisk möjlighet att påverka Skövdes framtid. Sektor vård och omsorg har ca 1500 medarbetare och ansvarar för insatser till äldre och funktionshindrade.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019

Junior redovisningsekonom till Swegon
Framtiden AB
Har du precis tagit en högskolexamen inom ekonomi? Vill du börja jobba på ett stort börsnoterat företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta rätt tjänst för dig! Dina arbetsuppgifter Som redovisningsekonom på Swegon kommer dina arbetsuppgifter bestå av: - Löpande redovisning - Kontoavstämningar - Bokslut - Årsredovisningar - Moms och deklarationer - Ansvar för budgetprocesser - Rapportering av månadsbokslut till Swegons ägare I din roll som redovisningsekonom på Swegon kommer du att arbeta tätt tillsammans med controllers på företaget och ha mycket kontakt med verksamheten.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-08-2019

Teknisk konsult / Ingenjör / Projektledare inom försvarssektorn
ÅF AB
Om jobbet Är du en teknisk konsult, en projektledare inom teknik eller kanske en civilingenjör med rötter inom försvarssektorn? Är du duktig på kravställning och analys eller en fena på teknisk upphandling? Vill du jobba med spännande arbetsuppgifter i en viktig verksamhet? Då kan du vara vår nästa kollega! Vi söker nu ingenjörer, gärna civilingenjörer, med allt från ett par års erfarenhet till flera års relevant arbetslivserfarenhet.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019