Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Central inskrivningshandläggare till Karlstad
Rekryteringsmyndigheten
Rekryteringsmyndigheten är i en expansiv fas och vi söker handläggare inom inskrivningsenheten som ingår i avdelningen för bemanning och beredskap i Karlstad. Du kommer att arbeta som central inskrivningshandläggare vilket innebär att du deltar i planering och genomförande av utbildningar för Försvarsmaktens handläggare i processen och IT-systemet. Du kommer att handlägga ärenden som rör enskilda enligt lagen om totalförsvarsplikt och du deltar i olika förbandsbesök som stöd vid inryckningen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019

Säljare vik. deltid Dressmann Töcksfors
Dressmann AB
Dressmann är en av Nord-Europas största klädkedjor inom herrkläder med över 470 butiker i 7 länder. Dressmann har för avsikt att täcka det totala klädbehovet för alla kvalitets- och prismedvetna män, med bra köp till både arbete och fest. Hos Dressmann gör närmare 3 000 medarbetare varje dag ett avgörande arbete för att vi ska lyckas. Dressmann är en del av Varner som består av 10 fashionkoncepter med närmare 11.000 medarbetare och 1500 butiker fördelat på 8 länder.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Lärare år 1-3 100%, Gunnarsbyskolan
Eda kommun, Bildning
Eda kommun har ca 8 600 invånare och är vackert belägen i västra Värmland. Kommunen ligger mitt emellan Karlstad och Oslo med goda kommunikationsmöjligheter åt vardera hållet. Aktiviteten efter den svensk-norska gränsen har påverkat utvecklingen i kommunen på ett gynnsamt sätt genom en blomstrande gränshandel, där mer än 4 miljoner människor möts varje år. Det finns fortsatt intresse från näringslivet att etablera sig i kommunen, vilket också ställer krav på den kommunala servicen. Det lokala näringslivet med tyngdpunkt på industri och handel gör Eda till en attraktiv kommun.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 25-12-2018

Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Allékiosken
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt grillkök med start efter nyår, då en av våra medarbetare går vidare med studier. Arbetsuppgifter: Din viktigaste roll blir att möta våra matgäster med ett glatt humör och en god service! I ditt jobb ingår att ge service, förbereda och tillaga maten, hantera kassan och att hålla rent och snyggt i restaurangen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Helmia söker Lastbilsmekaniker
HELMIA BIL AB
Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Sunne! Som mekaniker hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden. Du kommer att genomföra felsökningar, reparationer och service av Volvo lastbilar och bussar både självständigt och i lag. Vi söker dig som är utbildad fordonstekniker och gärna med några års yrkeserfarenhet av tunga fordon. Då denna tjänst inriktas mot felsökning och problemlösning är det av yttersta betydelse att du har datorvana och kunskaper om fordonselektronik.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Ansvarsfull assistent med barnasinnet kvar
Särnmark Assistans AB
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Modersmålslärare
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Kvalificerad redovisningsekonom sökes till Arvika
Industrisupport Värmland AB
Om kunden Är du en kvalificerad redovisningsekonom med ambitioner att på sikt bli ekonomichef på ett privat företag så är detta tjänsten för dig! Västvärmlands LBC AB är ett mellanstort bolag med två produktionsorter och ett flertal tillknutna företag. Man har kontor både i Charlottenberg och Arvika. Du kommer att tjänstgöra på Arvikakontoret. Detta är en rekrytering. Frågor besvaras av Industrisupport. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med löpande bokföring, redovisning, moms, skatter, avräkning, fakturering, kontakt med revisorer samt aktiebok.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Enhetschef, Första linjen unga norra
Landstinget i Värmland, Division allmänmedicin
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. I verksamhetsområde öppenvård norra har vi samlat våra insatser i en enhet för barn och unga. Syftet med detta är att öka fokus på målgruppen och för att skapa en mer jämlik och behovsanpassad vård.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

BUP Läkare sökes.
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade läkare till vår bemanningspool för uppdrag i Karlstad. Kunden har ett behov till: • Neuropsykiatrisk mottagning för medicinuppföljningar. • Utredningar och barnpsykiatriska bedömningar. • Allmän barnpsykiatrisk mottagning. Krav: Beredskapsjour ingår. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som läkare hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad läkare. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Har mycket goda kunskaper i s
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2019