Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Industrielektriker till PS Fiber
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Undersköterska, vårdcentralen Hagfors
Region Värmland, VC Hagfors
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. ARBETSUPPGIFTER I arbetsuppgifterna ingår att ha egna bokade patientbesök för tex omläggning, EKG, suturtagning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Ledigt jobb som receptionist i Karlstad
Manpower AB
Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor? Ta chansen att jobba som receptionist hos vår kund i Karlstad! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med goda chanser till förlängning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Sjuksköterska, dialysmottagningen, sjukhuset i Torsby
Region Värmland, Njurmedicinska kliniken
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen till njurmedicin och vår fina dialysmottagningen på Torsby sjukhus. Verksamheten ingår i område slutenvård.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Biståndshandläggare
Hagfors kommun
Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Produktionschef till CLT fabriken
Poolia Örebro AB
Nu har du chansen att söka Värmlands mest spännande tjänst inom produktion! Vi rekryterar just nu en Produktionschef till Stora Ensos nya produktionsanläggning i Grums, CLT fabriken. Fabriken är en av världens största och modernaste produktionslinjer för korslimmat trä. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag. Om tjänsten I rollen som produktionschef kommer du att leda, utveckla och ansvara för fabrikens verksamhet och produktion.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Teknikmagasinet Karlstad C söker säljare
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Karlstad C! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 1,5 timmar/veckan i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Enhetschef kart- och mätenheten
Teknik i Väst AB
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Är du en utvecklingsinriktad och teknikintresserad person som gillar att styra upp och organisera? Vill du ha en chefsroll men ändå inte släppa jobbet som mätningsingenjör? Sök den här tjänsten!
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Mätningsingenjör
Teknik i Väst AB
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Är du en teknikintresserad mätningsingenjör? Sök den här tjänsten! Vi är ett kommunalt bolag med höga ambitioner och hos oss får du möjlighet att jobba brett tillsammans med våra andra mätningsingenjörer inom de viktiga samhällsfunktioner som bolaget sköter. Teknik i Väst AB är ett nystartat bolag som ägs av Arvika och Eda kommuner.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Orientalisk kock till restaurang mitt i stan
Indian Palace/Nathphi AB
Indisk restaurang i mitten av Karlstads puls. Här tillagas indisk mat från grunden. Vi serverar både lunchbuffé och a la carte på kvällarna. Restaurangen har också serveringstillstånd. Vi är i färd med att bygga ett ny orientalisk koncept. Vi ska utöka vårt kök så att all orientalisk mat ska ingå, därför behöver vi även bredda vårt köks lag med en kock som har kunskap i flera populära orientaliska maträtter. Du ska ha professionellt jobbat med orientalisk mat på restaurang eller catering, i ca 3 år.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019