Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Studenter till extrajobb som lokalvårdare!
Academic Work
Här är möjligheten för dig som studerar och söker ett meriterande extrajobb vid sidan av studierna! Just nu söker vi studenter som har en flexibel vardag och som vill dryga ut studentkassan! Låter det som något för dig? Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Städtjänst Värmlands räkning lokalvårdare som vill arbeta med företagsstäd i Värmland.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Montör till Lennartsfors AB sökes!
Industrisupport Värmland AB
Om kunden I naturskönt belägna Lennartsfors finns de berömda slussarna som utgör en del av Dalslands kanal. Här har funnits sågverk och industrier sedan 1600-talet och på Lennartsfors AB utvecklar och tillverkar man från grunden främst mindre fordon för både terräng och väg. Skogsmaskinen Järnhästen och elektriska flakmopeder är huvudsakliga produkterna men man utvecklar även nya produkter för framtiden, så som mobila sågverk etc. Efterfrågan på företagets produkter är stor och man har posten som en nyckelkund samtidigt som man har utvecklat järnhästen och nu säljer två generationer.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-11-2018

Utbildare inom nyföretagande Säffle
ABC kraften
ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att utbilda personer som avser att starta egen näringsverksamhet. Utbildningarna innehåller utveckling av affärsidé/affärsplan, marknadsföring, företagsekonomi och företagsadministration.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Order- och logistikadministratör
Qtym AB
Carlo Gavazzi AB med huvudkontor i Karlstad ansvarar för försäljningen av elektroniska komponenter för industriautomation som designas och tillverkas inom Carlo Gavazzi Group. Vi erbjuder våra kunder sensorer, kontrollreläer, solid state reläer, mjukstartare, energimätare och produkter för hem- och fastighetsautomation. Vi är ett företag som alltid jobbar med att placera våra kunder i fokus och vi har en ambition om att leverera service som överträffar deras förväntan.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Servicemedarbetare, serviceenheten östra, Centralsjukhuset Karlstad.
Landstinget i Värmland, Landstingsservice
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. ARBETSUPPGIFTER Som servicemedarbetare är du en del av Landstingsservice och Område stöd. Landstingsservice uppdrag är att stödja vården genom att tillgodose behovet av servicetjänster.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 24-10-2018

Socialsekreterare
Forshaga kommun, Lärande o Arbete, Individ och familjeomsorgen
Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 22-10-2018

Kundansvariga till SBAB Kundservice
Manpower
SBAB bildades 1985 och ägs av svenska staten. Vår affärsidé är att med nytänkande och omtanke erbjuda lån och sparande till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i Sverige. För att särskilja oss på bolånemarknaden, långsiktigt förstärka vår position och uppnå vår vision - Sveriges bästa bolån - arbetar vi ständigt med att utveckla vårt kunderbjudande. Antalet kunder uppgår till cirka 350 000 och vi är ca 550 medarbetare.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Platschef sökes till globalt företag i Karlskoga
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Vill du leda utvecklingen på ett globalt företag? Consafe Logistics AB är en av Europas ledande leverantörer inom Supply Chain IT och utvecklar marknadsledande mjukvarulösningar inom lagerstyrning. Consafe Logistics har ca 350 anställda och hjälper kunder i hela världen från kontor i Sverige, Norge, Danmark, Holland, Polen och Storbritannien. I Karlskoga ligger företaget strategiskt placerat intill E18.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Grums: Billerud 14 st montörer
Jobbakuten Väst
Arbetsbeskrivning: Vi söker nu 14 st montörer till ett projekt på Billerúd i Grums. Arbetstid: dagtid Varaktighet: omgående och fram till årsskiftet ev. längre Kvalifikationer: Vi söker dig som är händig och har erfarenhet av montering eller verkstadsarbete. Som person har du ett starkt engagemang, lyhörd,driv och vilja. Samt är odrning och reda är högt prioriterat. Du får ej vara höjdrädd då det är montering av trappsystem, kan vara höjder upp till 30 m. Det är en merit om du har giltig fallskyddsutbildning och intyg för mobilarbetsplattform.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Karlstad: Lönekonsult
Jobbakuten Väst AB
För direktrekrytering till en av våra kunder i Karlstad söker vi dig som vill arbeta som lönekonsult. Arbetsbeskrivning: I din roll som lönekonsult ingår du i ett team där du kommer att arbeta med löpande lönetjänster åt företagets kunder samt vara delaktig i verksamhetens utveckling. Kvalifikationer: Vi söker dig med erfarenhet som lönekonsult och/eller löneadministratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning eller kundeservice. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018