Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ingenjör inom maskinteknik eller elektroteknik till Rolls-Royce
Academic Work
Lockas du av att arbeta med hydraulik inom en bredd av marina produkter mot en internationell marknad? Vi söker dig som är nyexaminerad ingenjör som är redo att påbörja din karriär alternativt dig som har mer erfarenhet och är redo förnästa steg i karriären. Rolls-Royce vill satsa på dig som brinner för hydraulik och vill utvecklas i ett globalt företag med spännande marina produkter. Sök redan idag! OM TJÄNSTEN Rolls-Royce tillverkar bland annat motorer för flygplan och drivsystem för fartyg.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Svetsare sökes
Industrisupport Värmland AB
Om företaget Är du en svetsare med erfarenhet har du nu möjlighet att söka ett intressant och givande arbete här. Vi söker nu för kunds räkning svetsare som kan gå in och stärka upp produktionen. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett svetsteam som jobbar med kvalitet, du kommer att få möjlighet att utveckla dina kunskaper inom framför allt robotsvetsning. Din profil Vi söker en svetsare som har verkstadsteknisk utbildning, gärna industrilinjen inriktning svets eller som har arbetat sig till motsvarande erfarenhet. Som person har du service- och effektivitetstänk.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Skatteverket söker Jurister, flera placeringsorter möjliga
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar. Vi har stora möjligheter att göra skillnad. Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med positiva och engagerade kollegor?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Engagerad chef till enheten underhåll och anläggningar
Karlstads Energi AB
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads Energi AB brinner för att göra Karlstad ljusare, varmare och renare. Vi levererar el och värme till mer än 45 000 kunder. På Karlstads Energi ansvarar vi också för renhållningen i kommunen. Bland våra 160 medarbetare finns många olika kompetenser, till exempel underhåll och drift, projektledning och miljökunskap.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Journalist till P4 Värmland
Sveriges Radio AB
Journalist till P4 Värmland Som reporter på P4 är du den som fångar upp det som händer lokalt. Du agerar och sänder direkt – alltid med människorna som utgångspunkt och med syfte att beröra.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Operatörer till kund i Karlstad
Adecco Sweden AB
Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är känt för sin höga kvalitet och som levererar till världsledande företag inom bl.a. fordons- och försvarsindustrin? Är du tillgänglig omgående? Då har vi på Adecco tjänsten för dig! Om tjänsten Som operatör är löpande produktion, truckkörning, materialhantering, kvalitetskontroll och packning huvuddelen i din arbetsvardag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Produktionsingenjör/tekniker/säljingenjör - maskiningenjörsjobb
Industrisupport Värmland AB
Om företaget Uddeholm är en världsledande tillverkare av högpresterande verktygsstål, en produkt med stor efterfrågan världen över. Uddeholm Machining är specialister inom bearbetning och renovering av verktyg tillverkade av verktygsstål. Företagets största produktgrupp utgörs av extruderingsverktyg, med vilka man pressar stål- och aluminiumprofiler. Kunderna finns över hela världen. Det här är ett hightech-företag, vars huvuduppgift är att tillsammans med kund ta fram lösningar som man inte trodde var möjliga.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Biträdande lektor i Kulturgeografi
Karlstads universitet / Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap
Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Järnvägsingenjör till spännande teknikkonsultbolag!
Framtiden i Sverige AB
Är du en noggrann person med en teknisk ingenjörsutbildning? Vill du arbeta fritt och ta eget ansvar i det du gör? Om du dessutom har kunskap eller intresse för väg och järnväg är du personen vi söker.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Enhetschef, Bild- och funktionsdiagnostik, Torsby
Region Värmland, Radiologi i Torsby
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du personal-, verksamhets- och budgetansvar.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019