Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ma/NO-lärare till Hultsbergsskolan
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 27-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Gottebiten i Töcksfors söker driven butiksmedarbetare
Gottebiten Töcksfors
Gottebiten en Gros AB är idag den största gränshandelsaktören inom konfektyr, drycker och tobak med ett 20-talbutiker i Nordby, Svinesund, Töcksfors och Charlottenberg Långflon och Abisko. Butikerna ingår i Orvelin Gruppen och är ett familjeägt företag som under åren byggt upp många stabila, framgångsrika verksamheter och samarbeten. Vi är omkring 400 anställda och omsätter cirka 1,4 miljarder kronor. Orvelin Gruppen är bland annat delägare och grundare av Nordby Shoppingcenter samt ägare till cirka 50 fastigheter. Bröderna Orvelin har alltid drivits av viljan att fortsätta framåt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Juniorutvecklare inom inbyggda realtidssystem till Karlstad
ÅF AB
Om jobbet Nu har vi möjligheter för dig som vill utveckla mjukvara för realtidsapplikationer. Som juniorutvecklare av realtidsmjukvara erbjuder vi dig en plats i ett team tillsammans med erfarna utvecklare. Hos oss kommer du att få arbeta på vårt kontor i Karlstad tillsammans med vårt duktiga och erfarna team, som ger dig en trygg plats för att säkerställa en bra start, eller fortsättning, på din yrkeskarriär. Tillsammans utför teamet mjukvarudesign inom många olika industridomäner såsom medicin, fordon och försvar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Drifttekniker
Kils kommun, Samhälle och service
Vad roligt att du är intresserad av jobb i Kils kommun. Vi är ungefär 1 000 anställda som arbetar för att ungefär 12 000 invånare ska få en bra service. För oss är det viktigt att du ser varje människa som en individ och att du tillsammans med dina kollegor strävar efter att skapa en välkomnande miljö där alla har möjligheten att trivas och utvecklas. Du nöjer dig inte med att bara vara bra. Du vill bli ännu bättre och ser till att omvärldsbevaka och göra de förändringar som krävs för att vi ska möta framtiden på ett bra sätt. Det är precis det som vår vision, Kil – på rätt spår, handlar om.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Allt-i-allo sökes till friluftsanläggning
NORDMARKENS KANOT CENTER AB
Nordmarkens Kanot Center finns 12 km söder om Årjäng och har kanotuthyrning och turer, internationell överlevnadsskola, managementträning, Friluftstekniska kurser. Bergsklättring. Actioncamp = Kombinationsarrangemang med Montainbike, vandring, klättring och kanoting. Vi söker en person, gärna med friluftsvana för att utföra tänkbara göromål på en kanotanläggning. Du kommer även ta emot kunder och städa. Skicka din ansökan via mail till canoes@tele2.se
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

SOLCELLS MONTÖRER
Nordic Solar AB
Vi söker Solcellsmontörer till Karlstad och Töcksfors! Vi är ett företag som är verksam i en framtidsbransch - solenergi - Vi behöver nu förstärka med ett par montörer som ska utgå både från vårt teknikkontor i Karlstad och från vårt kontor och lager i Töcksfors. Vi utför solcellsinstallationer över stora delar av södra Sverige och jobbet kommer därför normalt att innebära resor måndag till torsdag med inarbetade fredagar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Rekryteringsmyndigheten söker Chefsläkare till Karlstad
Rekryteringsmyndigheten
Vill du hjälpa till med att bidra till Sveriges skydd och beredskap och samtidigt bidra med ditt medicinska ledarskap till att forma vår verksamhet? Vi söker en chefsläkare till vår växande prövningsavdelning. Som chefsläkare är du medicinskt ledningsansvarig för den medicinska verksamheten och du leder dess metod- och tjänsteutveckling. Du säkerställer att våra medarbetare inom den medicinska verksamheten har den kompetens som krävs och att den medicinska bedömningen av prövande är likvärdig och rättssäker.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Kundtjänst till spelbolag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Nu söker en av världens ledande spelkoncerner svensktalande kundtjänstmedabetare, läs mer och sök idag! För att söka tjänsten krävs ett översatt CV på engelska! Om tjänsten En av världens största spelkoncerner online vill växa och utöka sin kundbas och söker flera nya medarbetare med språkkunskaperna, svenska, norska, tyska och engelska. Företaget ligger i Staffordshire, Stoke on Trent i England och här kommer du som söker även att arbeta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Personlig assistans sökes åt kvinna i Säffle
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

IT-avdelningen söker en engagerad IT-förvaltare
Karlstads kommun, Kommunledningskontoret
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018