Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknikintresserad utbildare till Thermia!
Academic Work Sweden AB
Teknikintresserad, kommunikativ och kreativt lagd? Är det egenskaper som du känner igen dig i så är denna tjänst som utbildare till världsledande Thermia något för dig. Vi söker nu dig som vill ta deras utbildningsverksamhet till nästa nivå! OM TJÄNSTEN Thermia är ett av de ledande bolagen inom värmepumpsystem för uppvärmning, varmvatten och kyla. Avdelningen Customer Service Center söker nu efter en nytänkande utbildare till Thermiaskolan där du har möjlighet att bli en del av deras sammansvetsade gäng!
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Platschef med totalansvar - för kunds räkning
Libäck & Co AB
Som Platschef hos vår kund kommer du att ha det övergripande ansvaret för kundens projekt och arbeten. Du är delaktig i hela kedjan, från beställning och planering till genomförande och avslut. Du har all leverantörskontakt och sköter kommunikationen mellan projekt och beställare. Som ansvarig ägnar du dig åt bådenykundsbearbetning och vårdande av befintliga kunder. Tjänsten utgår från kontoret i Karlstad men projekten finns på flera olika orter i Sverige där du behöver finnas på plats periodvis. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande tjänster och som har det där extra drivet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Business Development Manager till OYO vacation homes
OnePartnerGroup Norrland AB
Vi söker nu en Business Development Manager till vår kund OYO Vacation Homes team i Europa.   Om OYO Vacation Homes: OYO Vacation Homes är ett av de ledande semesteruthyrningsföretagen i Europa och vi är aktiva inom alla delar av vår bransch: från fullserviceleverantörer Belvilla och DanCenter till online marknadsplatsen Traum-Ferienwohnungen. Vårt mål är att skapa lycka och oförglömliga minnen för våra gäster, husägare och partners. Vi etablerar oss nu i Europa och letar efter dig som vill vara med på vår resa!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Projektkoordinator, forskning, 100%
Karlstads Universitet
Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Vill du jobba med kundsupport på soliga Kreta?
AB Bemanningskontoret Rt i Sverige
Dina arbetsuppgifter Vår kund Teleperformance utökar sitt kontor i soliga Chania på Kreta och söker nu dig som vill ta chansen att jobba utomlands! Du erbjuds: • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta •Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter • Många interna utvecklingsmöjligheter • Nordiskt management • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor! Arbetsuppgifter: - Inkommande samtal från befintliga kunder - Nytecknande av abonemang - Ta emot
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Personlig assistent åt trevlig man i Sunne
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Om tjänsten: Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra kunder i Sunne. Vår kund är en trevlig man som behöver hjälp med det vardagliga såsom hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Unionen söker studenter till extrajobb i Karlstad
Unionen
Vill du få kraft att göra skillnad? Unionen är Sveriges största fackförbund på den privata arbetsmarknaden och landets största tjänstemannaförbund. Vår vision är att skapa trygghet, framgång och glädje i arbetslivet. Vi har inflytande, ansvar och ambition för mer än bara oss själva, och mod att driva frågor som påverkar hela samhället. Varje dag hjälper vi flest människor i det privata arbetslivet att få det bättre på arbetsplatsen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Projektledare, Region-IT, Karlstad
Värmlands Läns Landsting
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. ARBETSUPPGIFTER Är du en senior Projektledare?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Anläggningsskötare/renhållningsarbetare
Kristinehamns kommun
Vill du arbeta i en verksamhet där miljön alltid är i fokus? Då kan du bli en av oss! Vi söker nu personal som anläggningsskötare/renhållningsarbetare till våra anläggningar i Kristinehamn. Renhållningsavdelningen är indelad i tre delar; administration, insamling och återvinning. Vi tar hand om kommunens avfallshantering samt driver och sköter återvinningscentralerna. Som anläggningsskötare/renhållningsarbetare kommer du ha daglig kontakt med kommunens invånare och kunder samt utföra avfallssortering med hjälp av olika maskiner.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

IT-tekniker, Region-IT, Torsby
Värmlands Läns Landsting
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. ARBETSUPPGIFTER Är du vår nya IT-tekniker?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019