Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Svetsare
AMAB
Arvika Montage AB monterar, reparerar, servar, underhåller och flyttar maskiner och utrustning för industri- och byggsektorn, samt tillverkar avancerade stålkonstruktioner enligt kundens specifikation. Då vår orderingång är mycket god, behöver vi utöka vår personalstyrka med svetsare som har certifikat för svetsmetod 136 och 138. Då våra uppdragsgivare finns såväl inom som utanför Norden förekommer jobb på annan ort. Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Vik. Biståndsbedömare
Karlstads kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd åt äldre och personer med funktionsnedsättning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Förskollärare
Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, Skolområde Skived
Forshaga kommun har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Fritidspedagog Skattkärrsskolan
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Förarprövare och transportlärare, SG Södra Viken, heltid och tills
Sunne kommun, Ungdomars och vuxnas lärande
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Ledsagare/Avlösarservice inom LSS
Arvika kommun, Vård och omsorg
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Arbetsuppgifter Vi söker ledsagare samt avlösare till personer med funktionsvariationer. Som ledsagare kommer du följa med på aktiviteter och som avlösare kommer du framför allt att vistas i personens hem. Tid per månad varierar utifrån beslut. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom funktionshinderområdet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Sjuksköterskor/distriktssköterskor, tillsvidareanställningar
Arvika kommun, Vård och omsorg
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Är du en distriktssköterska/sjuksköterska som tycker om att arbeta med människor och vill vara med och utveckla vår verksamhet är Arvika kommun det rätta för dig. Vi arbetar aktivt med att förtydliga och utveckla rollen som distriktssköterska/sjuksköterska både inom hemvård och inom boende.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Undersköterska Ådalens hemtjänst
Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Socialförvaltningen är uppdelad i verksamhetsområdena handikappomsorg, individ- och familjeomsorg samt äldreomsorg. Vår kärnverksamhet är att bedriva omvårdnad, omsorg och rehabilitering. Det innebär bland annat att ge stöd och hjälp för människor att bli självförsörjande samt att genom utredning och insatser ge barn, ungdomar, vuxna och funktionshindrade stöd, hjälp och service.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 06-09-2018

Värmlands tingsrätt söker Ordningsvakt/Administratör
Värmlands tingsrätt
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Affärschef sökes till Mekonomens butik i Kristinehamn!
Mekonomen Sverige
Som Affärschef på Mekonomen har du det huvudsakliga ansvaret för att utveckla den lokala affären på orten samt medverka och optimera den totala affären. Du har ett helhetsansvar för vår butik i Kristinehamn där du rapporterar till Distriktschef. ROLLENS ANSVARSOMRÅDEN - Budget och resultatansvar för den egna enheten - Personalansvar för den egna enheten - Vårda befintliga och skapa nya kundrelationer - Utveckla lokala marknadsaktiviteter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018