Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Depåmedarbetare Karlstad
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.  Vi söker nu en erfaren person till vår depå i Karlstad. ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Personal fritidshem Strandvägsskolan
Barn och utbildningsförvaltningen, Grundskolorna, Strandvägsskolan
Beskrivning Vi söker dig som vill bli en av oss på Strandvägsskolan? Du har erfarenhet av att arbeta på fritidshem. Som personal på fritidshem arbetar du med att stimulera barns lärande och utveckling och du möter elever i åldrarna 6–12 år.  Av skolan får du god stöttning tillsammans med kollegor och ledningen som består av rektor och biträdande rektor. Strandvägsskolan är en mångkulturell skola med ca 300 elever och 60 anställda.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Lärare till förskoleklass
Forshaga kommun, Barn o Utbildningsförvaltn, Skolområde Grossbol
Forshaga kommun, två mil norr om Karlstad, har tillsammans med de kommunala bolagen drygt 900 anställda. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa en bra plats att bo, leva och verka på. Visionen, Forshaga barnkommun, lyfter ett framtidsperspektiv där vi bygger ett samhälle för nuvarande och kommande generationer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Skolsköterska till Frödingskolan
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Sjuksköterska, dialysmottagningen, Karlstad
Region Värmland, Njurmedicinska kliniken
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Skolsköterska Färjestad/Rud
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Vill du jobba heltid som personlig assistent i Deje?
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu förstärkning under sommaren till en av våra assistentgrupper i Deje! Tjänsten är förlagd under juni-augusti och omfattningen är ca 70-100% Efter sommaren finns stor chans till förlängnig om du är rätt person. Kanske är du student och vill jobba extra på helgerna när terminen drar igång?    Vår kund är en yngre kvinna med autism, utvecklingsstörning samt epilepsi.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Ekonomiadministratör till Rainpower i Kristinehamn
Manpower
Är du en positiv och social person som har ett intresse för arbete i projektform? Tycker du att det låter roligt att jobba med ekonomi- och personaladministration på ett marknadsledande och innovativt företag? Drivs du dessutom av att ha diversifierade arbetsuppgifter och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb? Då borde du söka jobbet som ekonomiadministratör hos Rainpower i Kristinehamn! Till Rainpower i Kristinehamn söker vi nu en ekonomiadministratör. Det är ett konsultuppdrag på 75% med start enligt överenskommelse. Uppdraget varar i 1 år med möjlighet till förlängning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 01-06-2019

Stjerneskolan söker yrkeslärare till vuxenutbildningen
Torsby kommun, Barn- och utbildningsnämnden
ARBETSUPPGIFTER Torsby kommun i Värmland söker en yrkeslärare till vuxenutbildningen för undervisning i inriktning barn- och fritidskunskap samt vård- och omsorgsämnen. KVALIFIKATIONER Behörighet för undervisningen i berörda ämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutad rekrytering.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Projektledare
Karlstads kommun, Teknik- och fastighetsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019