Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Läkemedelsspecialist Kronans Apotek Bergvik i Karlstad
Kronans Apotek
Ära alla dina sidor! Kronans Apotek är en apotekskedja som strävar efter 100 procent nöjda kunder varje dag. Vi jobbar över tre områden Recept, Hälsa och Skönhet. Vi har idag en marknadsandel på ca 20 %, över 320 apotek och 2600 anställda i Sverige. Kronans Apotek är en del av läkemedelskoncernen Oriola med säte i Finland och verksamhet i Sverige och Finland. Koncernen hade ett rörelseresultat på 61,1 Miljoner EUR under 2016. Kronans Apotek arbetar för att våra kunder ska känna sig vackrare på utsidan och friskare på insidan.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Förvaltningsekonom
Socialförvaltningen
Beskrivning På socialförvaltningen i Säffle kommun arbetar två förvaltningsekonomer. När vår ena förvaltningsekonom nu skall vara föräldraledig, söker vi en vikarie under tiden 2018-04-03 – 2019-03-31, ev längre. Arbetsuppgifter Arbetet som förvaltningsekonom innebär budget- och bokslutsarbete, löpande uppföljning, analys, återsökning av statsbidrag samt intern kontroll. Du deltar även i utveckling av ekonomiska rutiner, modeller och processer.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Sommarvikarier till Hagfors
Systembolaget AB
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Hagfors söker vi försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss. Tjänsterna är på ca 16 timmar i veckan. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna. Men Systembolaget kommer bara finnas kvar så länge folk vill.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Pizzautkörare till Pizzeria hagfors
Hagfors Pizzeria
Hagfors pizzeria söker omgående en pizzautkörare. Vi söker en person som kan leverera våra pizzor under frrämst kvällstid och helger. Arbetet idag är deltid men kan utökas till heltid. Arbetet kräver att du har B körkort, har servicekänsla och är pålitlig. Arbetsuppgifterna kan förutom att köra ut pizzor till våra kunder även bestå i att hantera disk och städa samt övriga förekommande arbetsuppgifter i restaurang och pizzeria. Låter arbetet intressant så är du välkommen att besöka oss på Storgatan i Hagfors. Frågor besvaras av Kemal Tokat, 073-7546898
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist :

KÖKSBITRÄDEN SÖKES
Fat Gul AB
Verksamhetsbeskrivning Restaurang belägen i Karlstad, Gallerian Mitt i city Söker 2 köksbiträden främst under lunch Arbetsuppgifter Arbetet som restaurangbiträde innebär att du ska sköta kassan, Ta emot beställningar, servera mat. Förbereda inför matlagningen Till viss del kan det även innebära enklare matlagning Städning ingår även i arbetsuppgifterna
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018

Produktionstekniker till Arvika
Industrisupport Värmland AB
Om kunden För kunds räkning söker vi nu en produktionstekniker som inom ett par veckor kan påbörja ett 6-månaders föräldravikariat. Då vår kund växer kraftigt finns det goda möjligheter till både förlängning och övertagande. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i det produktionstekniska teamet som arbetar med att förbättra och kvalitetssäkra processer inom tillverkning och materialförsörjning. Arbetet innebär kartläggning och analysering av flöden och problem i fabriken.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Elkonstruktör
Industrisupport Värmland AB
Om kunden För kunds räkning söker vi nu en Elkonstruktör. Dina arbetsuppgifter I den här rollen är du projektmedarbetare med ansvar för elkonstruktion, tekniska inköp och genomförande av investeringsprojekt. Du organiserar och sammanställer ritningar, kontrollräknar och kvalitetsbedömer inköpta konsulttjänster m.m. Du har externa kontakter med leverantörer och interna kontakter bl.a. genom att leverera specifikationer till inköp. I de projekt där du är projektledare har du den övergripande kollen (från förkalkyl till slutrapportering) och det tekniska ansvaret inom din disciplin.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Mekanisk konstruktör
Industrisupport Värmland AB
Om kunden För kunds räkning söker vi nu en mekanisk konstruktör. Dina arbetsuppgifter I den här rollen kommer du att ingå i tvärfunktionella grupper som tillsammans arbetar med olika investeringsprojekt, där du blir experten inom din disciplin. Det innebär att du gör tekniska inköp av både utrustning och tjänster. Du har övergripande koll och tekniskt ansvar inom Mek och Produktionsteknik. På vägen gör du beräkningar och antaganden som driver projektet framåt. Du utvärderar förslag från leverantörer och optimerar lösningar samt formulerar behov i förfrågningsunderlag.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Projektledare inom byggnation
Industrisupport Värmland AB
Om kunden För kunds räkning söker vi nu en projektledare inom byggnation. Dina arbetsuppgifter I den här rollen gör du tekniska inköp av både utrustning och tjänster. Du ansvarar för din del i investeringsprojekt – från ax till limpa – och följer upp samt slutrapporterar internt. Du har övergripande koll och tekniskt ansvar inom ditt gebit, som handlar om konstruktion, produktionsteknik och byggnation. Arbetet bedrivs i tvärfunktionella grupper med ingenjörer från andra discipliner, ibland är du projektledare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 15-03-2018

Vi söker en säljare till vårt kontor i Oslo
Office Management
Koncernen Office Management fortsätter att storsatsa i Norge - Oslo. Vi har siktet inställt på att bli Nordens ledande helhetsleverantör inom kommunikation, kontor & IT – och vill nu förstärka vårt team i Oslo. Du kommer att bli en mycket viktig nyckelspelare på kontoret där du har möjligheten att bli delaktig i uppbyggnaden av en ny marknad – i pulserande Oslo.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 06-07-2018