Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vill du jobba med kundsupport på soliga Kreta?
AB Bemanningskontoret
Dina arbetsuppgifter Vår kund Teleperformance utökar sitt kontor i soliga Chania på Kreta och söker nu dig som vill ta chansen att jobba utomlands! Du erbjuds: • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta •Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter • Många interna utvecklingsmöjligheter • Nordiskt management • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor! Arbetsuppgifter: - Inkommande samtal från befintliga kunder - Nytecknande av abonemang - Ta emot
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Sportringen Outlet i Långflon söker Butikssäljare
Långflon Sport & Vildmark AB
Det går bra för oss och vi behöver av den anledningen förstärka vår styrka ytterliga med en butikssäljare till vår butik i Långflon. Butiken ligger i Långflon, i norra värmland, 20 m från norska gränsen. 30 min till Trysil och 50 min till Sälen. Är du en säljare av rang? Då utmanar vi dig att söka! Hur ser din arbetsdag ut? Som butikssäljare har du ett ansvar för de säljytor du tilldelas under dagen. Du arbetar säljfokuserat och håller en hög professionell nivå.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Redovisningsekonom till myndighet i Kristinehamn
Statlig myndighet i Kristinehamn
Till en myndighet i Kristinehamn söker vi nu en redovisningsekonom.Uppdraget förväntas pågå från och med 2019-12-11 till2020-02-29 med möjlighet till ytterligare förlängning2020-03-01 till2020-03-31.Uppdraget/tjänstenomfattar heltid(100%). BESKRIVNING: I denna tjänst som redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för arbete med årsbokslut, hålla deadlines, samordna och strukturera upp arbetet. Du kommer arbeta med att upprätta noter. Arbeta med avstämningar och reda ut diffar, som berör årsbokslutet. Presentera BR och RR för interna intressenter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Är du mellan 18-35 år och söker ett spännande jobb som produktambassadör...
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom varumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Underhållsingenjör - VA
Karlstads kommun, Teknik- och fastighetsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Teknisk support / Supporttekniker / First Line Support
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Svenska som andraspråkslärare, Karlstad
Folkuniversitetet
Svenska som andraspråkslärare, Karlstad   Folkuniversitetet har lång erfarenhet av att ge kurser i svenska för invandrare (SFI). Vi bedriver SFI-utbildning som en del i kommunal vuxenutbildning på uppdrag av Karlstad kommun. Vi söker flera legitimerade och behöriga lärare i Svenska som andraspråk. Sista ansökningsdag  1 december.   Vill du arbeta för en oberoende organisation som har en stark koppling till universiteten och ligger i framkant av den pedagogiska utvecklingen? Välkommen till oss på Folkuniversitetet!
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

HR-konsult
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt. Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Distriktsarbetsterapeut
Grums kommun, ÄO Område Kommunsjuksköterskor
Grums kommun har drygt 9 000 invånare och ligger vid Vänerns strand 20 minuters bilfärd från Karlstad. I Grums kommun finns de fördelar den lilla kommunen kan erbjuda. Här finns närhet på alla sätt - till natur och vatten, till aktivitet och engagemang, till service och handel samt inte minst människor emellan. Kommunens rehabilitering är ett komplement till den rehabilitering som Region Värmland erbjuder. Kommunrehabiliteringen arbetar för att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna bibehålla eller förbättra sin aktivitetsförmåga.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Budget- och skuldrådgivare
Torsby kommun, Socialnämnden
ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen, Torsby kommun i Värmland, söker budget- och skuldrådgivare. Vi söker dig som vill arbeta med budget- och skuldrådgivning i Torsby kommun. Tjänsten är en tillsvidareanställning inom socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg. Budget- och skuldrådgivningen bidrar i olika former av ekonomisk rådgivning till att förebygga skuldproblem och hjälpa skuldsatta personer att finna en lösning på sin situation. Torsby kommun söker nu en budget- och skuldrådgivare som ska ge stöd och rådgivning till kommuninvånarna i både Torsby och Sunne.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019