Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tekniker fastighetsdrift, Sunne och Skoghall
Sodexo AB
Sodexo söker nu drifttekniker för placering på Tetra Pak i Sunne och Skoghall. Sodexo levererar en mängd integrerade FM-tjänster i ett paketerat format, däribland drift och underhållstjänster inom fastighetsteknik, både invändig och utvändig miljö. Som drifttekniker hos Sodexo får du möjlighet att utveckla och bredda dina kompetenser. För att lyckas i detta arbete är det av yttersta vikt att förstå helheten och verka för att hela uppdraget och teamet levererar rätt produkt med högsta kvalitet. Som drifttekniker kommer du att arbeta med olika arbetsuppgifter enligt kunds önskemål.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Vi söker bemanningssjuksköterskor!
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Vi söker efter dig som är intresserad av att jobba inom bemanning som sjuksköterska. Din profil Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet och behärska svenska i tal och skrift. Genuint intresse för människor och patienten i fokus.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Personlig assistent i Sunne!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra kunder i Sunne. Vår kund är en trevlig man som behöver hjälp med det vardagliga såsom hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Tekniker sökes till växande företag!
Framtiden i Sverige AB
Är du en person som gärna mekar i garaget och har ett stort maskinintresse? Drömmer du även om att arbeta på ett företag med stora utvecklingsmöjligheter och härliga kollegor? Då är det här rätt tjänst för dig. Sök redan idag eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som tekniker för vårt företag kommer du som konsult arbeta för ett litet företag med mycket eget ansvar. Du kommer ha stort inflytande i ditt egna arbete och tillsammans med dina kollegor kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att serva och reparera maskiner inom fordon och industri.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Träarbetare till Häggmarks Byggmodul AB
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Häggmarks är ett byggföretag med bred kompetens och lång erfarenhet där de projekterar och bygger med stort kundfokus och mot gemensamma mål. De bygger det mesta och tar ansvar för hela byggprocessen som totalentreprenör i projekt inom skola, bostäder, industri och handel. Häggmarks är ett byggföretag som genom engagerade och kompetenta medarbetare tar sig an uppgiften med att bygga både stora och mindre projekt med hög kvalité.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 19-07-2019

Lärare SFI
Sunne kommun, Ungdomars och vuxnas lärande
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Tandläkare och aktieägare, Sunne
Praktikertjänst AB
Om Praktikertjänst AB Om Praktikertjänst AB Just nu finns det en öppning i Sunne där en av våra aktieägare ska gå i pension. Mottagningen är ljus och trivsam med god tillströmning av patienter med varierat vårdbehov, god ekonomi och ett väl inarbetat tandvårdsteam. Övertaget gäller hela kliniken. Som verksamhetsansvarig i Praktikertjänst har du frihet att leda och påverka en verksamhet. Du beslutar om och ansvarar för den dagliga driften av mottagningen. Utöver rollen som verksamhetsansvarig är du också aktieägare och har en trygg anställning från första dagen.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Business Controller - Selma Spa
Testhuset
Vi på Selma Spa vill ständigt ta nya kliv och utvecklas, för att kunna göra det krävs det att vi har engagerade, inspirerade och kompetenta medarbetare. Det är genom människorna som jobbar här som våra gästers upplevelser förverkligas och förstärks. För att fortsätta utvecklas söker vi nu en Business Controller som vill vara med på vår expansiva resa. Som vår Business Controller arbetar du nära den dagliga verksamheten, för att vara med och lyfta såväl personal och processer till nya höjder samt att öka vår lönsamhet och effektivitet.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Produktionsplanerare - PrimeBlade Sweden AB
Testhuset
Som vår nya Produktionsplanerare kommer du att ha det övergripande ansvaret över vår produktionsplanering, genom Monitor G5. För att effektivisera och förbättra vår produktion arbetar du i nära samarbete med säljteamet för att kunna planera utifrån faktiskt eller planerad försäljning. Samt tillgodose önskemål från marknaden. Du som produktionsplanerare behöver se till att rätt resurser finns vid rätt tillfälle.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Personlig assistent sökes av kvinna i Sunne, vikariat
Brukarkooperativet JAG
Hej! Jag är en kvinna på 60 år och jag söker nu en personlig assistent. Jag bor i lägenhet i centrala Sunne. Jag tycker om att vara ute mycket i olika former. Exempelvis att vara ute och gå, att titta i affärer eller att gå på kondis. Jag behöver hjälp med allt i min vardag, dygnet runt. Exempelvis med hygien, sondmatning, och att stå på tippbräda. Jag är rullstolsburen. Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation.
Skapad : 03-07-2019 Ansökningsfrist : 03-08-2019