Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent åt trevlig man i Sunne
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Om tjänsten: Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra kunder i Sunne. Vår kund är en trevlig man som behöver hjälp med det vardagliga såsom hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Byggprojektledare - Sunne Fastighets AB
Libäck & Co AB
Vi behöver utöka vårt team med en Byggprojektledare som kommer att driva och leda våra underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du kommer att ha en nyckelroll där du jobbar tätt med vår Fastighetschef i processerna, från analys av behov till färdigställande samt uppföljning av projekten fram till garantitidens slut. Du har huvudansvaret för dina projekt och resultat vilket innebär ekonomisk uppföljning i projektets alla faser samt planering så att tidsplanerna följs.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Spa- & hudterapeut
Training Season Sweden
Training Season är ett nytänkande företag där vi konstant jobbar på ett kreativt sätt med passion för utveckling för att skapa lönsamhet både för oss själva och våra klienter.Tillsammans har vi sett till att våra privatperson slagit sina personbästa, föreningar vunnit SM-guld, att företag skapat lönsamma hälsoprojekt och spa-anläggningar fått rätt personal vid rätt tidpunkt.Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans för att skapa nya möjligheter för kunden.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Massör / massageterapeut
Training Season Sweden
Training Season är ett nytänkande företag där vi konstant jobbar på ett kreativt sätt med passion för utveckling för att skapa lönsamhet både för oss själva och våra klienter.Tillsammans har vi sett till att våra privatperson slagit sina personbästa, föreningar att vinna SM-guld, företag att skapa lönsamma hälsoprojekt och spa-anläggningar att ha rätt personal vid rätt tidpunkt.Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans för att skapa nya möjligheter för kunden.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Kreditchef - Fryksdalens Sparbank
Libäck & Co AB
Vill du göra skillnad på riktigt? Tillsammans med 35 engagerade kollegor har du möjligheten att driva Fryksdalens Sparbank framåt! Vi söker en Kreditchef, som utifrån bankens värderingar och sitt gedigna intresse för det lokala vill vara med och skapa förutsättningar åt människor och företag i vårt verksamhetsområde att växa och utvecklas. Som vår nya Kreditchef kommer du att ha ett övergripande ansvar för bankens kreditverksamhet i alla dess beståndsdelar.
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Förskollärare Torvnäs förskola
Sunne kommun
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen!
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Förskollärare Östra förskolan
Sunne kommun
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen!
Skapad : 12-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Sjuksköterska, sök nu! Drömlön, frihet och sammanhållning.
ApplyMe AB
ApplyMe söker nu sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor för arbete på sjukhus, inom primärvården eller äldreomsorg/hemsjukvården. Kvalifikationer Du har svensk sjuksköterskeexamen och minst 2 års yrkeserfarenhet.Du har lätt för att anpassa dig till en ny miljö och nya rutiner.Du är flexibel, positiv och lösningsfokuserad.ArbetstiderVarierande arbetstider, dag, kväll, natt och helgpass kan förekomma. Du får själv skapa ditt schema. Vem söker vi?Vi söker dig sjuksköterska som är trygg i din yrkesroll och snabbt anpassar dig till nya rutiner och arbetssätt.
Skapad : 11-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Reklam- & Profileringsföretag
Nya Sun Screen AB
Är det dig vi söker!?Sun Screen AB är ett reklam- och profileringsföretag beläget i Sunne Värmland. Som medlem i New Wave Profile är vi en del i en större kedja där vi har ett brett sortiment att erbjuda men likväl har vi egen produktion och erbjuder kunden det mesta inom profilering. Vi är ett litet företag med 6 st anställda och finns i de centrala delarna av Sunne.Då vår kollega Johan ska vara pappaledig söker vi efter en ersättare under Januari - Juni/Juli 2020 med eventuell möjlighet till förlängning.
Skapad : 10-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Säljare med eller utan erfarenhet sökes!
Power Of Nature AB
Vårt kontor är beläget 10 minuter från centrala Västerås.Ljus och fräsch lokal med tillgång till kök & toalett m.m. Här håller vi alla våra utbildningar och möten. Vi söker en strukturerad och ordningsam tävlingsmänniska som gillar att arbeta självständigt. Du bör vara förtroendeingivande, social och motiveras av att styra din egen inkomst. Erfarenhet av försäljning är inget krav men meriterande. Rekrytering sker i första hand på personliga egenskaper. Goda karriärmöjligheter finns för den som visar vilja och ett driv.Känner du att detta stämmer in på dig, ansök idag.
Skapad : 10-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019