Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarvikariat personlig assistent
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Personlig assistent i Sunne!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra kunder i Sunne. Vår kund är en trevlig man som behöver hjälp med det vardagliga såsom hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Butikskonsulent sökes till Sunne med omnejd
Plockbolaget
Om oss Plockbolaget grundades 2003, då ingick våra tjänster i Retailbyrån Caliptus kunderbjudande. Nu är Plockbolaget en fristående fullservicebyrå inom merchandising och plock med täckning i hela Sverige. Vi arbetar dagligen med att utveckla våra kunders närvaro i butikerna. Det unika med vårt arbetssätt är att vi kan hjälpa företag med alla delar i ett uppdrag eller i löpande drift.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Sales Support - PrimeBlade Sweden AB
Testhuset
I tjänsten som Sales Support blir du en viktig person för att vi, PrimeBlade ska kunna fortsätta växa. Du kommer vara den naturliga länken mellan våra säljare, våra kunder och teamet i produktion och på så vis säkra vår närvaro och kvalité ännu mer. Du kommer i tjänsten få arbeta med order, offerter, uppföljning och leveranser. Att våra inkommande order hamnar i rätt system så att vi kan hålla en hög service och säkerhet vid våra leveranser. Stötta våra säljare med att ta fram offerter, skicka dem till våra kunder samt följa upp dessa.
Skapad : 19-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

International Sales Manager - PrimeBlade Sweden AB
Testhuset
- Vill du utvecklas som person i en internationell säljande roll där fokus ligger på relation och högkvalitativa leveranser? - Är det viktigt för dig att arbeta i ett företag där arbetsklimat, glädje och teamkänsla står i fokus? - Vill du ha arbetskamrater som kommer att stötta dig och kommer att göra allt för att du ska utvecklas och lyckas i din nya roll? - Vill du arbeta med produkter som är världsledande? Då ska du inte missa möjligheten att bli en nyckelperson i PrimeBlades tillväxtresa! I ditt nya arbete kommer du att bli ansvarig för att utveckla affären ute hos vissa av våra distrib
Skapad : 19-05-2019 Ansökningsfrist : 06-06-2019

Serveringspersonal till Tossebergsklätten
Ski Sunne AB
Serveringspersonal sökes till Tossebergsklätten under sommarsäsongen. Arbetet kräver även att man ska kunna hjälpa till i köket. Från och med augusti är det mestadels öppet på helger, och säsongsavslut i mitten av september.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 11-06-2019

Fotvårdsterapeut, vårdcentralerna Sunne/Munkfors
Region Värmland, VC Sunne
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Sunne/Munkfors är två vårdcentraler med 3 mil mellan varandra.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Psykolog, vårdcentralerna Sunne/Munkfors
Region Värmland, VC Sunne
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Sunne/Munkfors är två vårdcentraler med 3 mil mellan varandra.
Skapad : 15-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Semestervikariat till LSS/Psykiatri /Pers.ass. Hab.personal
Sunne kommun, Individstöd
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen!
Skapad : 08-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

SYV Högstadiet, Sunne Kommun
Sunne kommun, Ungdomars och vuxnas lärande
Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge.
Skapad : 03-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019