Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Smile Karlstad söker Tandläkare
Colosseum Smile AB
Placeringsort Smiles klinik i Karlstad   Vill du vara med och skapa Sveriges bästa tandvård? Är det viktigt för dig att vara delaktig i beslut som rör ditt arbete och din klinik, och samtidigt vara del av något större? Trivs du med att samarbeta med kollegor och vill göra roliga saker tillsammans på både kliniken och inom Smile? Då är Smile något för dig.  Nästa steg i din karriär finns på Smile i Karlstad. Tillsammans med 11 kollegor på 9 rum blir du en viktig kugge i vårt erbjudande inom allmäntandvården.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Vill du tjäna 43 000 kr i månaden?
Garda Alarm
Nu expanderar vi och vi söker därför just dig till vårt dreamteam! Så varför inte kicka igång det nya året med nytt jobb! Är du sugen på att starta en helt ny karriär och utbilda dig till säljare? Garda Alarmvärnar om tre saker: våra anställda, våra kunder och trygghet! Arbetsbeskrivning: Du kommer hjälpa människor att skapa en större trygghet i deras tillvaro och hem. Jobbet i sig går ut på att träffa människor face-to-face, visa hur vårt koncept fungerar och hjälpa dem med att trygga deras hem genom att bli kunder hos Garda Alarm. Du kommer att arbeta tillsammans med målmedvetna och posi
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Sjuksköterskor, allmänpsykiatriska slutenvården, Karlstad
Landstinget i Värmland, Psykiatriska slutenvården
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Allmänpsykiatriska slutenvården söker sjuksköterskor för vikariat och tillsvidareanställning. Hos oss kan du som sjuksköterska finna varierande arbetsuppgifter där dina kunskaper och erfarenheter kommer till nytta.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Projektledare
Relacom
Vi söker en ansvarsfull och driven projektledare     Är du redo för Relacom?     Vill du?arbeta i spännande?projekt med utvecklingsmöjligheter i en expansiv organisation, där du kan vara med och påverka?  Då kan det vara dig vi söker till oss på Relacom. Här får du arbeta självständigt och axla stort eget ansvar inom en expansiv bransch.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Långtäppans förskola söker förskollärare
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Långtäppans förskola ligger på södra Långtäppan.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

2 Förskollärare Henstad förskola
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Vi söker en vikarie på GIS med ett stort tekniskt intresse
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, landsting, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt. Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

VD till L&B Fläktservice
Randstad AB
VD VD till L&B Fläktservice Är du en naturlig lagledare som drivs av att hjälpa både medarbetare och verksamhet att växa? Har du en entreprenörsanda och känsla för vad som bygger goda relationer både internt och externt? Trivs du med att växla mellan strategiskt arbete och det operativa, nära ledarskapet? Då vill vi att du läser vidare. Kanske är just du vår nästa VD. Som VD på L&B Fläktservice är du ytterst ansvarig för en rad områden. Vår fortsatta tillväxt, vår höga service på marknaden samt för våra 16 fantastiska medarbetare och att de fortsatt trivs med oss som arbetsgivare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Konstruktör sökes till Eurostair AB
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Har du en bakgrund som konstruktör med erfarenhet av arbete i SolidWorks? Vill du arbeta i ett framgångsrik och expansivt företag i Karlstad? Då kan det här vara tjänsten för dig! Uniflex söker nu en konstruktör, för direkt anställning hos Eurostair AB Om Eurostair AB Eurostair AB tillverkar och säljer spiraltrappor, raka trappor, modulramper och gallerdurk för ute- och innemiljöer på den svenska och växande exportmarknader. Gedigen kompetens, stora utvecklingsmöjligheter och stark framtidstro utmärker företaget.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Socialsekreterare till Utredningsenheten på Familjeavdelningen
Karlstads kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Arbetsmarknads- och socialförvaltningen arbetar med att ge stöd och hjälp inom individ- och familjeomsorg och till personer med psykisk funktionsnedsättning. Vi arbetar också för att motverka arbetslöshet och ansvarar för frågor som rör tobak och alkohol – såväl förebyggande arbete som tillstånd och tillsyn.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018