Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Värmlands tingsrätt söker Ordningsvakt/Administratör
Värmlands tingsrätt
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Servicemedarbetare, serviceenheten, timvikarie hösten 2018, Karlstad
Landstinget i Värmland, Landstingsservice
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Hälso- och sjukvården i Värmland är en gemensam organisation indelad i tre områden: Område öppenvård (primärvården och psykiatrin), område slutenvård och område stöd. Vi har 23 vårdcentraler i hela länet och tre akutsjukhus i Arvika, Karlstad och Torsby.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Domstolshandläggare
Värmlands tingsrätt
Varje dag avgörs hundratals mål och ärenden i domstolarna runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Planerare/Arbetsledare
Industrimiljö Väst AB
Nu söker vi två planerare/arbetsledare. Dina uppgifter kommer att bestå av - Projektplanering med hjälp av Rekyl. - Personalansvar för en grupp av sanerare. - Administration av tidrapporter och materialfakturor som underlag för kundfakturering mm. - Hålla projektgenomgång med kunder. Erfarenhet av projektplanering och arbetsledning är önskvärt. Social och säljande förmåga: eftersom du kommer att ha många kundkontakter är din personlighet av särskild vikt. Du ska kunna läsa kollektivavtal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Sjuksköterska, njurmedicinmottagningen, Karlstad
Landstinget i Värmland, Njurmedicinska kliniken
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Välkommen till njurmedicinmottagningen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Lärare till Nobelgymnasiet
Karlstads kommun, Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Nobelgymnasiet i Karlstad är Värmlands största yrkesskola med 1000 elever fördelade på 6 nationella program och introduktionsprogram.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Strategisk inköpare med passion för entreprenader till Ellevio
Experis Karlstad
Vill du vara med och bidra till att ett hållbart energisamhälle blir verklighet? Vi utvecklar, underhåller och investerar i våra elnät så att det finns trygg tillgång till el idag och i framtiden. Ellevio som arbetsgivare eftersträvar mångfald i kompetens, kön och personligheter eftersom vi ser olikheter som en tillgång.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Upphandlare
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap
MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, landsting, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt. Upphandlingsenheten Tjänsten är placerad vid upphandlingsenheten, som idag har tio medarbetare. Enheten är en av nio enheter inom avdelningen för verksamhetsstöd.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Säljare till nytt spännande projekt hos FirstSale AB
Förebygg
En dynamisk säljare med spring i benen! - Vill du komma in på arbetsmarknaden? - Vill du känna dig mer fri ekonomiskt? - Vill du gå till en rolig (are) arbetsplats? - Du ärenergisk och glad - Du har alltid 100% fokuspå dina egna mål. - Du älskar högttempo - Du är positivtinställd till att jobba i grupp Då har du kommit helt rätt!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Erfaren strateg inom elnätsverksamhet
SWECO AB
Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning. Vi tror att det här är elnätsbranschens mest intressanta jobb. Sweco söker en erfaren nätstrateg. Vi har inget eget elnät – istället är vi rådgivare till elnätsföretag, elnätskunder, tillsynsmyndigheter och andra aktörer både i Sverige och internationellt.   Om Sweco Sweco har idag över 600 konsulter inom energiområdet i Sverige varav drygt 130 medarbetare arbetar med överföring och distribution av el.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018