Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ledigt jobb som receptionist i Karlstad
Manpower AB
Är du en ansvarsfull och engagerad person med intresse för kundvård? Vill du vara ansiktet utåt mot vår uppdragsgivares kunder, leverantörer och anställda? Drivs du av att få arbeta med människor? Ta chansen att jobba som receptionist hos vår kund i Karlstad! Det här är ett konsultuppdrag som varar i sex månader med goda chanser till förlängning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Teknikmagasinet Karlstad C söker säljare
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Karlstad C! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 1,5 timmar/veckan i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Orientalisk kock till restaurang mitt i stan
Indian Palace/Nathphi AB
Indisk restaurang i mitten av Karlstads puls. Här tillagas indisk mat från grunden. Vi serverar både lunchbuffé och a la carte på kvällarna. Restaurangen har också serveringstillstånd. Vi är i färd med att bygga ett ny orientalisk koncept. Vi ska utöka vårt kök så att all orientalisk mat ska ingå, därför behöver vi även bredda vårt köks lag med en kock som har kunskap i flera populära orientaliska maträtter. Du ska ha professionellt jobbat med orientalisk mat på restaurang eller catering, i ca 3 år.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Transportledare
Qtym AB
Unite Logistics är ett helägt dotterbolag till VSV Frakt AB som erbjuder modern logistik för främst flis, spån, bark och sågade trävaror. Vi täcker ett område från Sundsvall i norr till Oskarshamn och Varberg i söder. Vårt huvudkontor finns i Karlstad. Läs mer på www.unitelogistics.se Unite Logistics växer med nya kunder och nu vi söker ytterligare en transportledare till vårt team.  Vad skall du göra hos oss? Du kommer att ansvara för den dagliga transportplaneringen av flis och returlass. Det gör att du kommer att kontinuerlig kommunicera med våra åkerier och kunder.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Restaurangbiträde till Café Selma
GN Driftbolag AB
Café Selma ligger på Karlstads universitet. Arbetsuppgifter Som restaurangbiträde hos oss arbetar du nära våra gäster vilket gör det viktigt att du har en hög servicenivå och är lyhörd för gästernas önskemål. Vi vill att du är en positiv, hungrig och ansvarfull person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta på café eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning. Kassa vana är ett plus.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Lärare till Stockfallet
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. Välkommen till Stockfallets skola.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Teknikmagasinet Karlstad C söker säljare
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Karlstad C! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 14 timmar/veckan i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Promoters på deltid till ett av världens mest innovativa techbolag!
Workshop International Sweden AB
WorkShop – The retail agency är Nordens största och ledande retailbyrå. Vi hjälper några av världens största varumärken ge sina konsumenter en shoppingupplevelse i världsklass genom att erbjuda strategiska, kreativa och taktiska sälj- och marknadsföringstjänster. Vi finns i samtliga nordiska länder samt Benelux. Vi är cirka 250 anställda, omsätter cirka 250 miljoner och är utsedda till Gassell företag flera år. Vi har en stark och driven kultur som präglas av kamratskap och mångfald. WorkShop söker nu efter nya Promoters som vill ha ett spännande och kul extrajobb.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Extra Brevbärare, Karlstad
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor på Rattgatan i Karlstad. Vi söker dig som vill jobba som extraanställd. Som brevbärare arbetar man på vardagar och har varierande arbetstider mellan 07.00-19.00. Arbetsuppgifterna är att dela ut brev, tidningar och direktreklam (med elcykel, elbil, moped eller bil) samt att sortera post.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Vik. Brevbärare 75%, Karlstad
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team  Du kommer att utgå ifrån vårt kontor i Karlstad. Arbetsuppgifterna kommer att innebära sortering och utdelning med bil mestadels på Hammarö. Varierande arbetstider, vardagar mellan 07.00-19.00.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019