Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Juniorutvecklare inom inbyggda realtidssystem till Karlstad
ÅF AB
Om jobbet Nu har vi möjligheter för dig som vill utveckla mjukvara för realtidsapplikationer. Som juniorutvecklare av realtidsmjukvara erbjuder vi dig en plats i ett team tillsammans med erfarna utvecklare. Hos oss kommer du att få arbeta på vårt kontor i Karlstad tillsammans med vårt duktiga och erfarna team, som ger dig en trygg plats för att säkerställa en bra start, eller fortsättning, på din yrkeskarriär. Tillsammans utför teamet mjukvarudesign inom många olika industridomäner såsom medicin, fordon och försvar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Rekryteringsmyndigheten söker Chefsläkare till Karlstad
Rekryteringsmyndigheten
Vill du hjälpa till med att bidra till Sveriges skydd och beredskap och samtidigt bidra med ditt medicinska ledarskap till att forma vår verksamhet? Vi söker en chefsläkare till vår växande prövningsavdelning. Som chefsläkare är du medicinskt ledningsansvarig för den medicinska verksamheten och du leder dess metod- och tjänsteutveckling. Du säkerställer att våra medarbetare inom den medicinska verksamheten har den kompetens som krävs och att den medicinska bedömningen av prövande är likvärdig och rättssäker.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 14-06-2018

Kundtjänst till spelbolag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Nu söker en av världens ledande spelkoncerner svensktalande kundtjänstmedabetare, läs mer och sök idag! För att söka tjänsten krävs ett översatt CV på engelska! Om tjänsten En av världens största spelkoncerner online vill växa och utöka sin kundbas och söker flera nya medarbetare med språkkunskaperna, svenska, norska, tyska och engelska. Företaget ligger i Staffordshire, Stoke on Trent i England och här kommer du som söker även att arbeta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

IT-avdelningen söker en engagerad IT-förvaltare
Karlstads kommun, Kommunledningskontoret
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Kommunledningskontoret arbetar med ledning, styrning och uppföljning av kommunens verksamheter. Vi arbetar också med att driva på utvecklingen och tillväxten i Karlstad i samarbete med näringslivet och andra aktörer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Ekonomibiträden till barn- och ungdomsförvaltningen
Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare till Nobelgymnasiet
Karlstads kommun, Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för gymnasieskola, gymnasiesärskola, vuxenutbildning, svenska för invandrare samt yrkeshögskola. Totalt studerar cirka 6 000 elever hos oss. Nobelgymnasiet i Karlstad är Värmlands största yrkesskola med 1000 elever fördelade på 6 nationella program och introduktionsprogram.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Erfaren truckförare sökes till produktion
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning För kunds räkning söker vi nu en erfarenhet truckförare till en produktion. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av truckkörning och kört motviktstruck över 10 ton, Du kommer att ingå i ett av skiftlagen på logistikavdelningen med placering på mellanlager.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Betongarbetare sökes till fabrik i Karlstad
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu 2 st. betongarbetare till produktion i Karlstad. Fabriken tillverkar prefabricerade betongprodukter av olika slag. Din inriktning är att utifrån ritning bygga ihop formar med armering, gjutning och efterbearbeta samt att i övrigt delta i det dagliga fabriksarbetet. Tillträde: omgående Arbetstid: måndag – fredag kl. 07 – 16, andra arbetstider kan förekomma. Lön: Enligt kollektivavtal Personliga egenskaper Som person så trivs du i industrimiljö och gärna där du får arbeta fysiskt. Du är öppen, har lätt för att lära och vill utvecklas.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Demontörer sökes till verkstad i Karlstad
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu två demontörer för uthyrning till kund i Karlstad. I arbetet som demontör ingår skruvning och demontering av stort och smått material som ska återvinnas. Travers förkommer dagligen så kunskap om detta krävs.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Vålbergs vårdcentral söker dig med psykosocial kompetens
Legevisitten AB
Vi är en välfungerande vårdcentral med ca 6700 listade patienter och vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, MVC, provtagning/lab, fotvård, fysioterapimottagning och samtalsmottagning. Vi är även en Akademisk Vårdcentral som på ett strukturerat sätt tar emot sjuksköterske-, distriktssköterske- och läkarstudenter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018