Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Orientalisk kock till restaurang mitt i stan
Indian Palace/Nathphi AB
Indisk restaurang i mitten av Karlstads puls. Här tillagas indisk mat från grunden. Vi serverar både lunchbuffé och a la carte på kvällarna. Restaurangen har också serveringstillstånd. Vi är i färd med att bygga ett ny orientalisk koncept. Vi ska utöka vårt kök så att all orientalisk mat ska ingå, därför behöver vi även bredda vårt köks lag med en kock som har kunskap i flera populära orientaliska maträtter. Du ska ha professionellt jobbat med orientalisk mat på restaurang eller catering, i ca 3 år.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Tandläkare, processledare inom särskilda tandvårdsstödet
Region Värmland
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Tandläkare, processledare inom särskilda tandvårdsstödet Vi söker en tandläkare med uppgift att administrativt ansvara för Region Värmlands särskilda tandvårdsstöd, lagtolkningar och regelverk. Du ansvarar för förvaltning av en budget på ca 35mKr och representerar region Värmland i olika tandvårdsnätverk.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Psykologer, psykiatriska öppenvården
Region Värmland
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Psykologer, psykiatriska öppenvården Behandling, utredning och fördjupad diagnostisk bedömning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Ledigt jobb som produktionstekniker i Charlottenberg
Manpower AB
Är du en självgående, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person som drivs av att få arbeta med teknik, förbättringar och vill vara med och påverka ergonomin inom en stor branschledande organisation? Då är jobbet som produktionstekniker helt rätt för dig! Det här är ett konsultuppdrag som varar i tolv månader. Uppdraget ska gärna starta omgående eller enligt överenskommelse.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Dataintresserad personlig assistent sökes till Karlstad
Brukarkooperativet JAG
Jag är en tjej runt 30 år, som nu söker en till engagerad assistent till mitt glada gäng. Beroende på hur många timmar det finns behov att jobba så kan jag idag erbjuda en tjänst på minst 20-25 timmar. Du bör vara intresserad av datorer så att du kan hjälpa mig att bli bättre på min egen kommunikation. Du ska även vara behjälplig på alla mina aktiviteter, så som att träna, bada och rida. Då jag har hund så kan du tyvärr inte vara pälsdjursallergier. När jag är hemma gillar jag att lyssna på musik och titta på tv.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Vårdadministratör, vårdadministration, område slutenvård
Region Värmland
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Vårdadministratör, vårdadministration, område slutenvård Vi söker nu en vårdadministratör till verksamhetsområdet vårdadministration, område slutenvård.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

IT-säkerhetstekniker
Rekryteringsmyndigheten
Rekryteringsmyndigheten är i en expansiv fas och söker en IT-säkerhetstekniker till enheten för IT-drift i Karlstad. Enheten för IT-drift är en av två nybildade enheter inom avdelningen för IT. Enheten ansvarar bland annat för myndighetens drift, underhåll och utveckling av datacenter, kommunikations- och säkerhetslösningar samt övervakning och logghantering. Som IT-säkerhetstekniker kommer du att arbeta med att designa, implementera och förvalta vår IT-säkerhet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Distriktssköterska, vårdcentralen Gripen
Region Värmland
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Distriktssköterska, vårdcentralen Gripen Exempel på arbetsuppgifter för dig som distriktssköterska är telefonrådgivning, egen mottagning med patienter och att omväxlande bemanna vår jourmottagning för patienter som behöver akuta tider.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Enhetschef, specialistmottagning inom psykiatriska öppenården
Region Värmland
Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik. Enhetschef, specialistmottagning inom psykiatriska öppenården Den läkemedelsassisterade rehabiliteringen vid opioidberoende (LARO) är en mottagning organiserad i område öppenvård och har ett uppdrag som spänner över hela länet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

Ledigt jobb som redovisningsekonom i Karlstad
Experis AB
Om Experis Experis är ett konsult- och rekryteringsbolag specialiserat på att finna skickliga personer inom IT, teknik, ekonomi, ledarskap men även marknadsföring, försäljning och HR är viktiga delar av vår verksamhet. Vi vänder oss till talanger som vill ta nästa steg i karriären. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om kandidatens potential, får vi såväl talanger som verksamheter att växa och utvecklas.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019