Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arbetsledare anläggning
Karlstads kommun, Teknik- och fastighetsförvaltningen
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. På teknik- och fastighetsförvaltningen ansvarar vi för kommunens gator och vägar, naturmark, parker, lekplatser och allmänna platser. Vi ser till att kommunens invånare har rent dricksvatten av god kvalitet, vi bygger och förvaltar kommunens fastigheter och ansvarar även för den interna servicen till kommunens verksamheter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Tandsköterska till klinik i centrala Karlstad
Residenspraktiken
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 1 900 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Aktieägarna är tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, läkare, sjukgymnaster, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder, arbetsterapeuter, socionomer, kiropraktorer och dietister. Omsättningen är cirka 10 miljarder kronor och antalet medarbetare ungefär 9 270.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Support- och Drifttekniker till ViewBase / IT / Drift / Server / Nätverk
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Specialistläkare, beroendecentrum, Länsgemensam psykiatri.
Landstinget i Värmland, Division psykiatri
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Beroendecentrum är en samverkan mellan Landstinget i Värmland, Värmlands läns Vårdförbund och alla 16 kommuner i Värmland som tillsammans ska utveckla missbruksvården.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Är du vår nästa arkitekt?
Framtiden AB
Är du utbildad arkitekt och vill arbeta med ritning och formgivning? Vill du jobba för ett av nordens största konsultbolag? Då ska du söka tjänsten nu! Dina arbetsuppgifter Som arkitekt på detta företaget kommer du att tidigt vara med i processen i att ta fram ritningar och formge olika byggnadsprojekt, främst inom den offentliga sektorn, såsom förskolor, vårdcentraler, gymnasieskolor och diverse kontorslokaler. Man jobbar väldigt nära byggkonstruktörerna och får vara med i stora delar av processen i att ta fram spännande projekt.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-02-2019

Personlig Tränare till Karlstad!
Fitness24Seven
I rollen som personlig tränare på vårt splitternya Fitness24Seven i Karlstad kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Fitness24Sevens målsättning är att göra personlig träning mer lättillgängligt för fler människor, bland annat genom att medlemskap inte är nödvändigt för att anlita en PT. Som personlig tränare får du ett varierande jobb där dina kunder står i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med olika typer av människor där du blir en viktig del i deras resa mot sina mål.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Universitetsadjunkt i maskinteknik, inriktning teknisk design
Fakulteten för hälsa, natur- och teknikvetenskap
Karlstads universitet präglas av aktiv samverkan med det omgivande samhället i kombination med akademisk excellens. Karlstads universitet har cirka 16 000 studerande och drygt 1 200 anställda. Ett demokratiskt synsätt, jämställdhet och mångfald är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter en mångfald av bakgrunder och kompetenser som berikar verksamheten. Har du ett stort engagemang för undervisning och goda kunskaper inom teknisk design?
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

IKEA söker semestervikarier
IKEA Karlstad
Hej, vill du jobba tillsammans med oss och skapa en bättre vardag för de många människorna? IKEA är ett av världens ledande heminredningsföretag. Vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det gör vi genom att erbjuda ett brett sortiment form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många människor som möjligt har råd att köpa dem. På IKEA älskar vi heminredning, mötet med kunden och försäljning.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Vårdadministratör, vårdadministration, område slutenvård, Karlstad
Landstinget i Värmland, Internmedicin Karlstad
Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Inom verksamhetsområdet arbetar en stor del av slutenvårdens vårdadministratörer. Verksamhetsområdet består av cirka 210 vårdadministratörer som främst är placerade ute i de olika verksamheterna på Centralsjukhuset Karlstad samt sjukhuset i Arvika.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Drömmer du om att jobba i England? Då har vi jobbet för dig!
StudentConsulting
För kunds räkning söker vi dig som har en dröm om att jobba i England och kan prata tre olika språk.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019