Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vill du jobba med kundsupport på soliga Kreta?
AB Bemanningskontoret
Dina arbetsuppgifter Vår kund Teleperformance utökar sitt kontor i soliga Chania på Kreta och söker nu dig som vill ta chansen att jobba utomlands! Du erbjuds: • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta •Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter • Många interna utvecklingsmöjligheter • Nordiskt management • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor! Arbetsuppgifter: - Inkommande samtal från befintliga kunder - Nytecknande av abonemang - Ta emot
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 12-12-2019

Ledigt jobb som produktionstekniker i Charlottenberg
Manpower AB
Är du en självgående, kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person som drivs av att få arbeta med teknik, förbättringar och vill vara med och påverka ergonomin inom en stor branschledande organisation? Då är jobbet som produktionstekniker helt rätt för dig! Det här är ett konsultuppdrag som varar i tolv månader. Uppdraget ska gärna starta omgående eller enligt överenskommelse.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 17-01-2020

Socialpedagog, årskurs 7-9
Arvika kommun, Lärande och stöd
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Arvika kommun söker en socialpedagog med placering på högstadiet årskurs 7-9. I dagsläget omfattar högstadiet Centralskolan, en 7-9 skola som ligger i centrala Arvika och Kyrkebyskolan, en 4-9 skola som ligger i västra delen av Arvika.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Biståndshandläggare, LSS
Arvika kommun, Vård och omsorg
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Inskanningsadministratör start i januari
KFX HR-partner Göteborg AB
Om tjänsten Är du mellan jobb och vill arbeta heltid på ett kortare uppdrag? Vår kund i centrala Årjäng behöver nu din hjälp med administration. Vi söker dig som är en självgående och strukturerad person. Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner och arbeta hos vår kund i centrala Årjäng. Om företaget KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Modersmålslärare i polska
Arvika kommun, Lärande och stöd
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Beskrivning Arvika kommun erbjuder modersmålsundervisning i ett antal språk. Nu söker vi lärare i polska. Arbetsuppgifter Som modersmålslärare ska du undervisa elever i deras modersmål utifrån kursplanen i modersmål (lgr11). Undervisningen sker i huvudsak på eftermiddagstid efter ordinarie skoltid ca 1 timme/vecka.
Skapad : 04-12-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Vikariat C/CE-chaufför Karlstads Godstrafik AB
Karlstads Godstrafik AB
Karlstads Godstrafik AB ingår i koncernen Convexa. Vi distribuerar styckegods och paket åt DHL i större delen av Värmland och norra Dalsland med hög service och kunden i fokus. Vi levererar och hämtar både till företag och privatkunder. Vi har även en avdelning som kör ut Skånska Byggvaror, Willab Garden och IKEA gods till hela Värmland och ända ner till Bäckefors. Vårt team består av ca 60 chaufförer, 3 arbetsledare, 1 trafikledare, 1 personalansvarig samt vår åkerichef.
Skapad : 03-12-2019 Ansökningsfrist : 02-01-2020

Strategisk Inköpare
Thermia AB
Vill du vara med och bidra till det klimatneutrala samhället? Thermia Värmepumpar tillverkar klimateffektiva produkter och bidrar till att minska de globala utsläppen. Vi skapar komfort och god totalekonomi i människors vardag genom att skapa effektiva och kvalitativa produkter. Företaget är i en expansiv fas där vi nyligen lanserat en ny generation bergvärmepumpar och nu planerar för en helt ny produktionslina. Då en av våra inköpskollegor gått vidare internt till en annan spännande roll så söker vi nu en strategisk inköpare med erfarenhet av kategoristyrning och förhandling till vår in
Skapad : 02-12-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Fritidspedagog
Arvika kommun, Lärande och stöd
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun.
Skapad : 28-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Resurspedagog
Arvika kommun, Lärande och stöd
Vill du jobba med det viktigaste och vara med och ta ansvar för framtiden? Hos oss får du ca 2 400 arbetskamrater som alla jobbar med att utveckla Arvika kommun. Kommunen är den näst största i Värmland med omkring 26 000 invånare. Vi söker nu en resurspedagog för undervisning i på Klässbols skola. Klässbols skola ligger 2 mil söder om Arvika och har cirka 120 elever fördelat från förskoleklass till årskurs 6. Arbetsuppgifter Resurspedagogen arbetar tillsammans med lärare på lektioner för att stötta elever.
Skapad : 28-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019