Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skicklig Truckförare!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu en erfaren truckförare till Moelven Byggmodul i Värmlandsbro. Moelven Byggmodul AB är Nordens ledande producent av industriframställda byggmoduler i trä. De fyra produktionsenheterna är placerade i Kil, Sandsjöfors, Säffle och Torsby. Här utförs all produktion utifrån varje enhets specialkompetens.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Kvinnliga Assistenter med körkort sökes till Säffle
Olivia Personlig Assistans AB
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut.
Skapad : 12-11-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2020

Trafiklärare sökes
I-Center Trafikskola AB
Vi är i behov av en Trafiklärare till I-Center Trafikskola AB. Vi finns i Säffle och bedriver körkortsutbildning på B och BE samt AM behörighet. Vi har även handledarutb. Heltid
Skapad : 11-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Ledigt jobb som snickare på Moelven Byggmodul i Värmlandsbro
Manpower
Nu letar vi efter två effektiva och noggranna snickare för ett heltidsuppdrag hos vår kund Moelven Byggmodul i Värmlandsbro. Du behöver ha god arbetsmoral, en stark vilja att utvecklas och mycket energi. Är du ambitiös, hjälpsam och gillar att jobba med industribyggnation? Då kan det vara dig vi söker! Denna tillsättning är ett samarbete mellan Manpower och Moelven Byggmodul. Du kommer att bli anställd hos Manpower och arbeta på uppdrag hos Moelven Byggmodul i Värmlandsbro. Uppdraget förväntas starta den 2 december 2019 och pågå tillsvidare.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Vikarierande kulturassistent
Kulturförvaltningen
Beskrivning Vår kulturassistent ska vara ledig ca 8 månader. Vill du vikariera på hennes tjänst? Vi söker dig som är intresserad av kultur, är noggrann och initiativrik, tycker om att jobba med administration och också finner glädje i att jobba tillsammans med andra. Vi samarbetar med andra verksamheter och organisationer både inom och utom kommunen. Vi stöder kulturföreningar och aktörer med verksamhetsbidrag och ingår i flera nätverk. Studieförbunden liksom hembygdsföreningarna är också viktiga samarbetspartners.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Trätekniker
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu till vår kund Moelven Byggmodul AB i Värmlandsbro en Trätekniker för arbete vid skivfräs, Morbidelli n200. Moelven Byggmodul AB är Nordens ledande producent av industriframställda byggmoduler i trä. De fyra produktionsenheterna är placerade i Kil, Sandsjöfors, Säffle och Torsby. Här utförs all produktion utifrån varje enhets specialkompetens.
Skapad : 08-11-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

VSV söker avverkningsledare
Qtym AB
VSV Frakt AB, med dotterbolaget Unite Logistics AB, är ett logistikföretag för allt som har med skogen att göra. Vår bas är Karlstad, men jobbar över större delen av Mellansverige. Basen i vår verksamhet är ca 200 små och medelstora företag som tillsammans förfogar över ca: 200 lastbilar samt 100 skogs- och flismaskiner. Vi omsätter årligen ca 1 000 milj. kr och sysselsätter över 600 personer.
Skapad : 07-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Träarbetare/Snickare sökes til Moelven Byggmodul
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu för uppdrag hos vår kund Moelven Byggmodul i Värmlandsbro 2st. träarbetare/snickare. Arbetet består av olika moment inom hus- och modulbyggnation vid stationer. I det dagliga arbetet ingår hantering av trämaterial, användning av lufttrycksverktyg så som spikpistol, skruvning, ritningsläsning, traverskörning, m.m. Tillträde: 2019-12-02 Arbetstider: 1 plats Dagtid mån-tors kl.06,30 - 16,00, fre kl.06,30-13,00 1 plats Kvällsskift mån-tors kl.
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Vill du svetsa på ett stabilt företag?
Industri Support Värmland AB
Om företaget Du har nu möjlighet att få ett jobb hos Sveriges största legotillverkare av plåtbaserade produkter. Hanza Wermech i Svanskog har en toppmodern maskinpark som bygger på hög automatiseringsgrad och som är anpassad efter ergonomiska principer samt LEAN. Här tillverkas olika slags produkter med höga krav på kvalitet och miljö. Om du vill utvecklas som svetsare så är detta arbetsplatsen för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med MIG/TIG svetsning av tunnplåtsdetaljer både manuellt och i robot. Arbetet bedrivs i grupp och företaget arbetar enligt LEAN-principer.
Skapad : 06-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Vill du arbeta som Personlig Assistent i Säffle?
Olivia Personlig Assistans AB
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi söker personliga assistenter till en 55-årig man i Säffle. På helgerna vistas han på en annan ort än i centrala Säffle så du behöver körkort och tillgång till bil. Mannen har idag en fin grupp med kompetenta assistenter.
Skapad : 05-11-2019 Ansökningsfrist : 23-04-2020