Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Personlig assistent till man i Säffle
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. En av våra trogna medarbetare går i pension och vi söker nu efter hennes ersättare! I arbetet som personlig assistent i Svanskog arbetar du hos en man i 70års-åldern med MS. Han är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta som kan uppkomma i vardagen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Barnvakt/Nanny Extrajobb Värmland Säffle 4-6 morgnar/månad
2007 Nannynu AB
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Kökschef/kock sökes
Hotellgruppen i Säffle AB
Kökschef sökes!First Hotel Royal Säffle är ett hotell med både lunchservering samt ala carte restaurang. Vi söker nu efter en erfaren kock för omgående anställning. Du kommer ha ansvar för menyplanering, beställning av varor, schemaläggning av personal samt alla andra förekommande arbetsuppgifter i ett kök. Du bör vara flexibel, stresstålig och gillar att hålla ett högt tempo. Du har lätt för att samarbeta och har en god kommunikations och organisationsförmåga.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Kock sökes
Hotellgruppen i Säffle AB
First Hotel Royal söker kock. Du ska vara flexibel, stresstålig och gilla utmaningar och ett högt tempo. Vi har både lunchservering samt ala cartè vilket innebär att du kommer jobba dagtid, kvällar och helger. Erfarenhet från liknande verksamhet är meriterande. Ansökan med CV, personligt brev samt referenser mejlas till: linda.lust@firsthotels.se
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Backend-utvecklare inom E-handel
Askås Internet- & Reklambyrå AB
Dina Arbetsuppgifter Som backend-utvecklare på Askås får du vara med och utveckla vår egenproducerade e-handelsplattform, ett avancerat system i världsklass med marknadsledande funktionalitet. Det är Askås personal som genom inovation och utveckling av funktioner och integrationer, förenklar våra kunders arbetsprocesser som e-handlare.  Du kommer ingå i ett team med projektledare, backend-utvecklare och frontend-designers där ni arbetar tillsammans med varierande kundprojekt och interna utvecklingsprojekt.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Mekaniker
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu ett flertal mekaniker till en av våra kunder i Säffle. Ni kommer att arbeta med service och underhåll på maskiner och kringutrustning, för olika produktionsanläggningar. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan komma att övergå till anställning hos kund. Din profil Vi ser gärna att du som söker tjänsten har erfarenhet av att arbeta som mekaniker eller reparatör.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Modersmålslärare till Grundskolan
Säffle kommun
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - Så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026.  Arbetsuppgifter Som modersmålslärare hos oss ska du bedriva ett arbete som sätter elevens lärande i centrum. Vi vill se att du är en engagerad lärare som kan inspirera och motivera eleverna i sin kunskapsutveckling.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

Leg fysioterapeut/sjukgymnast
Säffle kommun
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Vi söker nu en engagerad medarbetare till vår fysioterapeut-/sjukgymnastgrupp. Tjänsten är flexibel och du planerar själv upplägget av dagen. Beroende på intresse kan du själv få önska att inrikta dig på att arbeta mer mot vissa diagnostyper.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Personlig assistent till en glad tjej i Säffle!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Just nu söker vi en timvikarie till en glad tjej i Säffle! Är du en kreativ assistent med idéer och energi? Kanske är det i så fall just dig vi söker.   Om tjänsten: Vår kund är en glad tjej på 18 år som älskar att lyssna på musik. Hon har en utvecklingsstörning och saknar vanligt tal men kan ändå med sitt kroppsspråk visa sitt humör, det är därför viktigt att du som söker är kommunikativ och pedagogisk.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Distriktssköterska, vårdcentralen Säffle/Nysäter, Säffle
Värmlands Läns Landsting
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Öppenvården i Värmland är inne i en intensiv utvecklingsfas och många nya arbetssätt är på gång.
Skapad : 13-09-2019 Ansökningsfrist : 15-10-2019