Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utbildare inom nyföretagande Säffle
ABC kraften
ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången! Vi erbjuder utbildning, kompetenskartläggning och vägledning. Tjänstens innehåll i huvudsak Du kommer att utbilda personer som avser att starta egen näringsverksamhet. Utbildningarna innehåller utveckling av affärsidé/affärsplan, marknadsföring, företagsekonomi och företagsadministration.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Erfarna svetsare sökes till Värmland
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Just nu söker vi för kunds räkning erfarna svetsare. Arbetsbeskrivning Arbetet består i huvudsak av svetsning MIG/MAG och TIG svets i svart materail, rostfritt och aluminium. Din profil Du ska vara ansvarsfull, kvalitetsmedveten och vara noga med detaljer med öga för finishen. Att vara självständig och strukturerad därigenom med god planering hålla tidsramar är andra Egenskaper som vi värderar.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Miljöingenjör
Teknik- och fritidsförvaltningen, Renhållning och avfall
Säffle och Åmåls kommuner har tillsammans ca 28 000 invånare och kännetecknas av ett rikt och varierat kultur- och fritidsutbud. Närheten till Vänern och dess fantastiska skärgård ger stor potential för båtliv och fiske. Kommunerna kännetecknas av trivsel, tillgänglighet och småstadens fördelar. Beskrivning Vill du vara med och påverka framtidens miljö- och samhällsutveckling i två kommuner? Då kan du vara den vi söker. Vi söker dig med ett starkt intresse för miljöfrågor och för att arbeta i offentlig förvaltning.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Humana Söker en personlig assistent åt en man i Säffle
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent hos en av våra kunder i Säffle. Vår kund är en trevlig man som behöver hjälp med det vardagliga såsom hushållssysslor och personlig omvårdnad.
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist : 10-11-2018

Lärare i grundskolan, årskurs 1-6
Långseruds Friskola Ekonomisk Förening
Årskurs 1-6 Vi söker en lärare med behörighet att undervisa i åk 1-6. Huvudsakligen idrott och No/teknik, men även andra ämnen kommer att ingå. Kvalifikationer: Förutom för tjänsten nödvändiga kvalifikationer ser vi det som viktigt att du är öppen och lyhörd som person. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist :

Logistiker
Swedish Agro AB
Huvudsakliga ansvarsområden/arbetsuppgifter Transportplanering av bulk- och flakleveranser. Anskaffning till lager/butik Säffle. Kontakter med chaufförer, säljare och kunder. Serva butikskunder. Ordermottagning. Fordonsansvarig. Vi söker nu Logistiker med placering i Säffle, som ett led i den fortsatta utvecklingen av Swedish Agro I rollen som logistiker är du en viktig del i vår verksamhet där du förväntas ta ett stort ansvar för order och planering av varuflödet från företagets leverantörer till slutkund.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist :

URVAL RESERVDEL
Brandt Lastvagnar AB
Till vår verksamhet i Säffle söker vi Reservdelspersonal. Arbetsuppgiftera består av att i olika datasystem söka och beställa delar till service- och reprarationsarbete på vår verkstad samt till våra kunder och övrigt förekommande lagerarbete. Personen vi söker ska ha social kompetens, gott ordningssinne och god förmåga att jobba självständigt. Välkommen med din ansökan samt CV senast 12 oktober till Susanne.an@brandtlv.com Frågor om tjänsten besvaras av Susanne Andersson på tel 0533-464 80
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist :

Egenvårdsrådgivare till Apoteket Svanen
Apoteket AB
Vill du arbeta med försäljning och positiva kundmöten i Säffle? Välkommen till apoteket Svanen i Säffle där jag, Ziring Salar, tillsammans med mina 5 medarbetare varje dag gör vårt yttersta för att skapa en trevlig atmosfär och den bästa upplevelsen för våra kunder. Vi söker nu en egenvårdsrådgivare/apotekstekniker till vårt gäng, med utbildning i recepthantering. Hos oss är varje medarbetares insats värdefull, och vi arbetar alltid med kunden i fokus.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

PA-konsult
Kommunstyrelsen, Personalenheten
Beskrivning Säffle leder hållbar utveckling - Vi kan, vi vill, vi vågar! Vill du vara med och bygga PA teamet tillsammans med oss i Säffle kommun? Förutom kompetensutveckling och flexibla arbetstider erbjuder vi också friskvårdsbidrag, fria bad i Säffle och Åmål kommuns simhallar, leasing av förmånscyklar samt möjlighet till semesterdagsväxling. Arbetsuppgifter Som PA-konsult och specialist kommer du att arbeta på ett konsultativt sätt gentemot våra ledare och övrig personal.
Skapad : 08-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Vi söker kantpressare!
Industrisupport Värmland AB
Om kunden Du har nu möjlighet att få ett jobb hos Sveriges största legotillverkare av plåtbaserade produkter. Hanza Wermech har en toppmodern maskinpark som bygger på hög automatiseringsgrad och som är anpassad efter ergonomiska principer samt LEAN. Här tillverkas olika slags produkter med höga krav på kvalitet och miljö. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med bockning av tunnplåtsdetaljer. Arbetet innehåller planering, programmering, ställ och produktion på kantpressavdelningen. Meriterande om du har truckkort, ritningsläsning, mätteknik och-/eller är teknisk kunnig.
Skapad : 04-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018