Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Stråklärare till Säffle musikskola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Musikskolan
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnar om varandra och samhällets växtkraft, vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor! - Så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Säffle kommunala musikskola ligger vackert vid Harefjordens strand i ändamålsenliga lokaler i Medborgarhuset, Säffle.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Grillbiträde/Gatuköksbiträde
Allékiosken
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt grillkök med start efter nyår, då en av våra medarbetare går vidare med studier. Arbetsuppgifter: Din viktigaste roll blir att möta våra matgäster med ett glatt humör och en god service! I ditt jobb ingår att ge service, förbereda och tillaga maten, hantera kassan och att hålla rent och snyggt i restaurangen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Restaurangbiträde
Säffle Pizzeria
.Ingen erfarenhet krävs.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Distriktsläkare/specialistläkare/mobil hemsjukvårdsläk, öppenvård sydvästra
Region Värmland, VC Säffle
Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi vill förbättra vården för sköra äldre och kroniskt sjuka patienter.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Service- och administrativ chef på Medborgarhuset i Säffle Kommun
Kulturförvaltningen, Medborgarhuset
Beskrivning Medborgarhuset i Säffle är kommunens arena för dans, teater, musik och föreningsliv. I huset finns en scen med en salong för 450 gäster, här finns Rotundan med plats för danstillställningar eller föreläsningar. På Medborgarhuset, eller Medis som det kallas, anordnas många föreningsaktiviteter såsom bingo, folkdans, PRO-arrangemang men också mässor och konferenser av olika storlekar.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 19-03-2019

Förvaltningsekonom
Barn- och utbildningsförvaltningen
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya. Vi värnarom varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap. Med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Vill du vara med att förändra och utveckla arbetet i barn och utbildnings-förvaltningen, som ansvarar för förskola, grund- grundsärskola, fritidshem, gymnasie- gymnasiesärskola, vuxenutbildning, SFI och musikskola.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Personlig assistent till barnkund!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana!
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 05-03-2019

Projektledare till Säffle bibliotek
Kulturförvaltningen, Biblioteket
Beskrivning Säffle bibliotek har via satsningen Stärkta bibliotek från statens Kulturråd fått extra pengar för att jobba med att tillgängliggöra biblioteket och dess verksamhet. Arbetsuppgifter Din uppgift är att göra biblioteket och vår verksamhet tillgängliga för våra besökare och kommunens invånare, samt att arbeta nätverkande och hitta samarbetspartners i och utanför kommunen. En stor del av arbetet handlar om att organisera och utveckla bibliotekets verksamhet mot personer som har någon typ av funktionsvariation.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Grundskollärare Svanskogs skola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Svanskogs skola
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi, vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, vi värnar om varandra och samhällets växtkraft, vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Nu söker vi en behörig och legitimerad grundskollärare till Svanskogs skola. Skolan är belägen ca 3 mil från Säffle, 2 mil norr om Åmål och 7 mil väster om Karlstad. Klasserna  är små och undervisningen bedrivs i B-form. Skolan ligger naturskönt och gränsar till skogen.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Personlig assistent till tjej i Säffle!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Om tjänsten: Vår kund är en glad tjej på 18 år som älskar att lyssna på musik. Hon har en utvecklingsstörning och saknar vanligt tal men kan ändå med sitt kroppsspråk visa sitt humör, det är därför viktigt att du som söker är kommunikativ och pedagogisk. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag såsom påklädning och personlig omvårdnad.
Skapad : 18-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019