Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Global Technical Support till BTG
Qtym AB
BTG Instruments AB is a leading provider of process solutions for the global pulp and paper industry. We are committed to helping clients achieve significant, sustainable gains in business performance. BTG has development and manufacturing units in Switzerland, Sweden and USA, as well as sales and service offices in more than 20 countries around the world. In business for more than 90 years, BTG offers tailored solutions for customers enabling them to achieve substantial savings.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Kantpressoperatör
Nilssons Plåtindustri AB
Om tjänsten: Vi söker dig som vill jobba som kantpressoperatör hos oss på Nilssons plåtindustri. Arbetet består till stor del av bockning i någon av våra kantpressar. Till stor del jobbar vi med återkommande produkter men det förekommer även en hel del special där du förväntas vara lite av en problemlösare. Stort fokus på kvalité och noggrannhet. Vi har 2 stycken moderna kantpressar samt ett antal mindre bockningsmaskiner. Vi jobbar framförallt i material från 2-20 mm i svart stål men även rostfritt och aluminium förkommer.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

Svetsare
Nilssons Plåtindustri AB
Om tjänsten: Vi söker dig som vill jobba som svetsare (MIG/MAG) hos oss på Nilssons plåtindustri. Arbetet består till stor del av svetsning av återkommande produkter men det förekommer även projekt där du förväntas kunna lösa problem som uppstår. Vi har stort fokus på kvalité och service. Vi jobbar framförallt i material från 2-20 mm i svart stål men även rostfritt och aluminium förkommer. Placeringsort Säffle Om dig: Du ska ha erfarenhet av svetsning (MIG/MAG) och ritningsläsning.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist :

Behörig grundskollärare åk 4-6 Svanskogs skola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Svanskogs skola
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi, vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, vi värnar om varandra och samhällets växtkraft, vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Nu söker vi en behörig och legitimerad grundskollärare till Svanskogs skola. Skolan är belägen ca 3 mil från Säffle, 2 mil norr om Åmål och 7 mil väster om Karlstad. Klasserna  är små, skolan ligger naturskönt och gränsar till skogen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Renhållningschef
Randstad AB
Renhållningschef Renhållningschef Vill du vara med och påverka framtidens avfall- och renhållningsverksamhet i två kommuner? Då kan du vara den vi söker. Vi söker dig med ett starkt intresse för miljöfrågor och för att arbeta i offentlig förvaltning. Vi jobbar för att ligga i framkant av samhällsutvecklingen så att invånarna i våra kommuner ska ha tillgång till teknisk service av hög kvalitet. .För att möta framtida krav har Säffle- och Åmåls kommuner en gemensam förvaltning som lyder under en för de båda kommunerna gemensam nämnd.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Arbetsmarknadskonsulent
Kommunstyrelsen, AME
Beskrivning Arbetsmarknadsenheten i Säffle kommun arbetar strategiskt och operativt med att etablera och integrera människor på arbetsmarknaden och i samhället. Målgruppen vi arbetar med består av människor i ålder mellan 18-64 år, med varierande förutsättningar för att möta arbets- och utbildningsmarknaden. Säffle kommun har genom god samverkan arbetat fram bra, beprövade metoder och arbetssätt som bidrar till ökad utbildningsnivå, kompetensförsörjning och integration inom vår kommun. Verksamheten är komplex och föränderlig, det kräver utveckling av våra metoder och arbetsformer.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 08-09-2018

Åmål: Underhållstekniker
Jobbakuten Väst AB
Vi söker en underhållstekniker för direktrekrytering till en av våra kunder i Åmål. Arbetsbeskrivning: Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av löpande och förebyggande underhåll av CNC-styrda verktygsmaskiner, processutrustningar för ytbehandling och koventionella bearbetningsmaskiner. Kvalifikationer: Du som söker har underhålls- eller verkstadsteknisk gymnasieutbildning och gärna eftergymnasial utbildning i underhållsteknik. Vi ser att du har erfarenhet från underhåll av CNC-styrda verktygsmaskiner. Du har även god PC-vana samt goda kunskaper i engelska.
Skapad : 12-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Underhållstekniker sökes till Cellcomb i Säffle
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Vi söker nu för uthyrning till Cellcomb en Underhållstekniker för start till hösten 2018. Cellcomb utvecklar och tillverkar miljövänliga laminatprodukter för engångsbruk i miljöer där det ställs höga krav på hygien, komfort och säkerhet. I fråga om flexibilitet, kunnande och miljöansvar är vi en av Europas ledande tillverkare i vår bransch. Våra kunder är många och finns i flera olika branscher.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Förskollärare till Förskolan Lugnadal
Säffle kommun
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi. Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, vi värnar om varandra och samhällets växtkraft, vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Arbetsuppgifter Är du nyfiken, engagerad och vill få möjlighet att vara med från början?
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Sjuksköterska deltid natt
Socialförvaltningen, Hemsjukvård
Beskrivning Socialförvaltningens uppgift är att ge omsorg, stöd och vård, mest till äldre patienter. Hemsjukvården i Värmland har hand om patienter från 7 år som inte kan ta sig till vårdcentralen. Vid hemsjukvården i Säffle arbetar ca 30 sjuksköterskor. Pensionsavgångar och föräldraledigheter gör att rekryteringstillfälle ges och vi söker därför bland annat en sjuksköterska natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter vid särskilda boenden och i ordinärt boende för de patienter som är inskrivna i kommunens hemsjukvård.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018