Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Livsmedelsinspektör
Miljö- och byggnadsförvaltningen, Miljö- och hälsoskyddsenheten
Beskrivning Miljö- och byggförvaltningen i Säffle kommun söker en livsmedelsinspektör. Förvaltningen bedriver myndighetsutövning under miljö- och byggnadsnämnden. Nämnden är tillsynsmyndighet enligt ett flertal lagar såsom miljöbalken och livsmedelslagen. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, helhetssyn och professionellt utfört arbete. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med kontroll utifrån livsmedelslagstiftningen.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Förskolan Kyrkmyren söker en lokalvårdare
Säffle kommun
Beskrivning I Säffle kommun kan, vill och vågar vi! Vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, vi värnar om varandra och samhällets växtkraft. Vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Arbetsuppgifter Vi söker en driven och noggrann person som har servicekänsla.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Bilmekaniker sökes till Frontbilar i Karlstad
Autorekrytering
Om företaget Frontbilar Karlstad – en auktoriserad Citroën- och SsangYongåterförsäljare som tar hand om dig och din bil. Frontbilar Karlstad är nu även återförsäljare av SsangYong – två- och fyrhjulsdrivna bilar för varje dag på vägen. Hos oss finner du det mesta för din Citroën och din SsangYong. Men också fina begagnade bilar och en kompetent verkstad. Frontbilar Karlstad är auktoriserad Citroën- och SsangYongverkstad vilket innebär att vi har den expertis som krävs för att underhålla och reparera din bil.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 05-01-2019

Områdeschef till Säffle/Åmål
Samhall AB
Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag? Distrikt Värmland söker nu en områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Åmål.     Om tjänsten   Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.     Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag.
Skapad : 03-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Sommarvikarier äldreomsorgen 2019
Socialförvaltningen, Äldreomsorg
Beskrivning Vill du ha ett omväxlande arbete och samtidigt göra skillnad för människor som behöver stöd och hjälp? Det här är ett omväxlande arbete där du finns till och gör skillnad för människor som behöver dig. Ett arbete hos oss innebär att du möter människor som behöver din hjälp, ditt stöd och ditt engagemang. Vi söker vikarier som kan arbeta sommaren 2019 inom äldreomsorgen. Skriv när i sommar och hur mycket du kan arbeta.
Skapad : 30-11-2018 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Personlig assistent
Awilja Management AB
Personlig assistans och Hemservice Awilja Management AB driver personlig assistans och Hemservice i Värmland och Norra Dalsland med kontor i Årjäng och Säffle. Företaget har idag 45 anställda. Inom personlig assistans verkställer vi assistans beviljad via Lagen om Stöd och Service till vissa funktionshindrade samt Lagen om Assistansersättning.
Skapad : 22-11-2018 Ansökningsfrist :

McDonald’s Säffle söker medarbetare
McDonald’s Sverige
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 20-11-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Engagerad, mat- och bakintresserad kvinna sökes!
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Skapad : 19-11-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Personlig assistent med genuint intresse av autism
Jengla Omsorg AB
Vi söker vikarierande personliga assistenter till en 13 årig tjej boende med sin familj i Tveta utanför Säffle. Stora delar av sommaren tillbringas på familjens lantställe i Bengtsfors. Hennes intresse är att vara i stallet, vara ute i naturen, lyssna på musik och bada. Hon gillar att gå/springa i skogen och är mycket fysisk aktiv vilket kräver personer som gillar att röra sig. Vidare är arbetsuppgifterna att finnas i hennes närhet och hjälpa henne med de vardagliga bestyr som rör henne. Då det Inte finns något talat språk kommunicerar man med hjälp av pekkartor och enstaka tecken.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 14-12-2018

Grundskollärare 1-6 Nysäters skola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Nysäters skola
Beskrivning I Säffle kommun både kan, vill och vågar vi, vi har en öppen attityd och välkomnar det nya, vi värnar om varandra och samhällets växtkraft, vi är kända för vårt goda värdskap och med stolthet säger vi att vi är Säfflebor - så har vi formulerat vår vision om hur vi vill leva i Säffle 2026. Arbetsuppgifter Till vår landsbygdsskola i Nysäter med ca 80 elever söker vi nu behörig och legitimerad grundskollärare till årskurs 1-6. Som lärare hos oss ska du bedriva ett arbete som sätter elevens lärande i centrum.
Skapad : 13-11-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018