Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Administratör
Personalpoolen Mellansverige AB
Administratör Är du en fena på administration och har goda kunskaper i Word och Excel? Då kan det vara dig vi söker för ett kommande uppdrag hos en av våra kunder. Uppdraget är tänkt att starta i december och beräknas i första hand pågå i sex månader med möjlighet till förlängning. Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan utan ansök redan idag! Om tjänsten I denna roll som administratör kommer du att stötta upp företagets säljkår och marknadsgrupp. Arbetet består av att hantera olika ärenden, ta emot ordrar, göra beställningar, orderbekräftelser samt ta fram prissättning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Förskollärare till förskolan Folkasbo
Hallsbergs kommun
I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare. Hallsbergs Kommun söker två förskollärare till förskolan Folkasbo, en tjänst på 100% och en tjänst på 75%, båda tjänsterna är tidsbegränsade till och med 20200612.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Personlig assistent till man i Frövi
Nordström Assistans
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige och utgår från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och vi söker dig som vill vara en del av vårt team! Ersättning utbetalas i form av timlön. Om inget annat avtalas tillkommer 12% semesterersättning och OB-ersättning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-05-2020

Extrajobb som receptionist
Personalpoolen Mellansverige AB
Extrajobb som receptionist Är du student och söker extra sysselsättning vid sidan av studierna eller en pigg pensionär med mer att ge? Då kan det vara dig vi söker för ett kommande uppdrag hos en av våra kunder. Du som söker har en utpräglad servicekänsla och förstår vikten av ett bra bemötande. Uppdraget är tänkt att starta i slutet av november med upplärning och beräknas pågå under mellandagarna med möjlighet till att fortsätta jobba extra under våren. Urval sker löpande så tveka inte med din ansökan utan ansök redan idag!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Doktorand i medicinsk vetenskap med inriktning medicin
Örebro Universitet
Örebro universitet söker en doktorand till utbildning på forskarnivå till doktorsexamen i Medicinsk vetenskap med inriktning medicin vid Institutionen för medicinska vetenskaper med utbildningsstart VT 2020. Doktoranden kommer att använda epidemiologiska metoder och data från stor länkning av Svenska nationella register för att besvara frågor om kopplingen mellan ADHD och kriminalitet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Vice President Marketing Exploration
Epiroc
Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm, Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries. Learn more at www.epirocgroup.com. The division Surface and Exploration Drilling develops, manufactures and markets rock and exploration drilling equipment.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Psykiatrisjuksköterskor/sjuksköterskor, APÖ Hallsberg
Region Örebro län
Nu söker vi psykiatrisjuksköterskor/sjuksköterskor intresserade av forskning eller innovation till Allmänpsykiatrisk öppenvården i Hallsberg Vi söker fyra engagerade sjuksköterskor som med drivkraft och intresse vill arbeta med att skapa morgondagens psykiatriska öppenvårdsmottagning. Kanske vill du samtidigt bedriva forskning på deltid? Eller kanske du brinner för förnyelsearbete?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Musikanter helger och sportlov, 13-18 år - Karlskoga
Medborgarskolan
Medborgarskolan – där intresse blir kunskap Medborgarskolan ett av Sveriges ledande studieförbund som aktivt arbetar med att främja demokrati och mångfald genom att erbjuda bildning och utbildning. All vår verksamhet utvecklar och genomför vi utifrån vår värdegrund humanismen. Det gör vi genom att sätta individen i centrum, att vi tror på utveckling i samverkan och kunskapens egenvärde samt genom ömsesidig respekt. Vi vill bidra till att utveckla självständiga, modiga människor.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-02-2020

Mystery Shopper sökes till uppdrag i Örebro med omnejd
Remarkable
Vi på Remarkable söker efter dig som vill genomföra Mystery Shopping uppdrag i Örebro med omnejd under vecka 50 (9/12 - 15/12). Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet. Du skall agera som en vanlig kund och observera bl.a.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Vill du vara en av de 84 % som säger sig vara stolta över att arbeta på Fit
Fitness24Seven
Idag är Fitness24Seven ett globalt företag som erbjuder gym och gruppträning. Vår vision är att leda människor till ett hälsosammare liv oavsett vilka de är eller var de bor. Med mer än 250 gym i sex länder har vi kommit ganska långt men vi är bara i början på vår resa. Nu söker vi en Site Responsible (SR) i en roll med stort eget ansvar för gymmet du arbetar på för dagen. Som SR är du den första personen på anläggningen att möta våra medlemmar. Du välkomnar, visar gymmet och peppar medlemmar i sin träning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019