Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skiftledare med intresse för människor till Postnord
Randstad Solutions AB
Skiftledare med intresse för människor Har du ett sinne för siffror och ett intresse människor? Då har vi på Randstad ett perfekt jobb för dig som vill arbeta med produktionsplanering, schemaläggning, statistik och leda medarbetare. Som konsult på Randstad är du en betydelsefull arbetsleder resurs samtidigt som du blir Randstads ansikte utåt.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-05-2018

engagerade tulladministratörer
Randstad Solutions AB
tulladministratörer för ett längre uppdrag Randstad söker nu fokuserade tulladministratörer för uppdrag i Malmö. Som konsult på Randstad är du en betydelsefull administrativ resurs samtidigt som du blir Randstads ansikte utåt. Omfattning: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning i höst Arbetsgrad: heltid, deltid och timanställning Ort: Örebro Arbetsbeskrivning: Uppdraget består av att utgöra allmänt administrativt stöd till terminaler, projekt och bilder.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-05-2018

Svetsare sökes till VMP Groups kontor i Lahti, Finland
VMP Group i Stockholm
Om företaget Peikko Finland Oy Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Sommarjobb till OKQ8 Örebro
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Butikssäljare sökes till Mekonomen Hallsberg!
Mekonomen Sverige
Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Butikssäljare B2B till Mekonomen Örebro Bettorp
Mekonomen Sverige
Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Systemutvecklare som vill skapa framtidens arbetssätt
Poolia Örebro AB
Vi vill utmana det ineffektiva, monotona och krångliga för att fler ska få göra mer av det de brinner för. När alla i en verksamhet fokuserar på det som är viktigt, värdefullt och roligt så finns det inga begränsningar på vad som kan uppnås. Det driver oss framåt. Gillar du att skapa verksamhetsnytta för kunden, vill automatisera processer genom effektiva plattformar och lockas av att utveckla en unik kompetens? Delar du också vårt intresse att skapa framtidens sätt att arbeta? Då gissar vi att du vill vara med när vi nu bygger organisationen för framtiden!
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Skolsköterska
Degerfors kommun., Kultur- och utbildningsförvaltning
Degerfors erbjuder en kombination av den lilla ortens fördelar med närhet till god kommunal service och friluftsliv och med kommunikationer som gör att du är i huvudstaden på mindre än två timmar. I Degerfors arbetar vi aktivt för entreprenörskap och växande företag, centrumutveckling och attraktiv boendemiljö. Arbetsgivaren Degerfors kommun har ca 700 medarbetare, fördelat på fyra förvaltningar. Vår personalpolitiska vision bygger på att vi trivs på jobbet!
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Lagerarbetare på heltid till lager i Kumla
PerformIQ Work AB
Tjänstebeskrivning Är du noggrann, har en positiv inställning och har tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då kanske det här kan vara ett jobb för dig! För kunds räkning söker vi på PerformIQ en lagerarbetare till ett lager i Kumla. Du kommer främst att arbeta med plockning samt packning av ordrar där du ansvarar för din orderlista från utskrift till utleverans. Du kommer att jobba på ett väldigt stort lager så det krävs att du är nogrann, håller koll på artikelnummer samt plockar rätt antal.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Jobba som utvecklare inom medicinskt teknik hos Sectra!
Xamera AB
Informationsfilm om företaget: Om uppdraget:: Som utvecklare på Sectra får du vara med i en innovativ miljö som ligger i spetsen av medicinska IT-domäner. På kontoret i Örebro kommer du jobba i team med 4-8 personer där olika kompetenser ingår i varje team. Du kommer ha chans till mycket kundkontakt i form av årliga besök ute hos kunder för att se Sectras slutprodukter.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018