Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Helmia söker Kundmottagare
Helmia Lastbilar AB
Helmia Lastbilar söker Kundmottagare till vår anläggning i Karlskoga! Som kundmottagare hos oss erbjuder vi ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärlden. Du kommer att leda och fördela arbetet på lastbilsverkstan i Karlskoga tillsammans med dina kollegor.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Sjuksköterska till hemsjukvård väster
Örebro Kommun
Vi söker dig som är sjuksköterska och som är intresserad av att arbeta i hemsjukvården oavsett tidigare erfarenhet inom yrket. Vi erbjuder dig ett spännande, omväxlande arbete i hemsjukvården med bra arbetstider! Om tjänsten Arbetsplatsen växer och vi behöver få in nya medarbetare. Många här har lång erfarenhet och vi ser gärna att du har ett stort intresse för att vara med och bidra till enhetens utveckling. Vi behöver anställa sjuksköterska för omvårdnadsansvar (eget distrikt). Du har möjligheter att påverka ditt eget schema.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 20-12-2018

Handledare till Daglig verksamhet
Örebro Kommun
Vi söker vikarierande handledare till Daglig verksamhet! Om tjänsten Under förutsättning att erforderliga beslut fattas så söker vi en handledare till daglig verksamhet. Tjänstgöringsgraden är på 100 %, dagtid. I tjänsten kommer du att stödja och handleda deltagarna såväl pedagogiskt som praktiskt i deras sysselsättning och andra aktiviteter.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Elevassistent till grundsärskolan 4-6 Engelbrektsskolan
Örebro Kommun
I mars startar vi en grundsärskoleklass årskurs 4-6 och vi söker dig som vill bli vår nya elevassistent. Engelbrektsskolan ligger vackert beläget vid Slussen, Wadköping på Öster i Örebro med närhet till centrum och natursköna Oset. Engelbrektsskolan är en intraprenad, vilket innebär en form av större frihet och större ansvar vad gäller ekonomi, budget och personalfrågor. Om tjänsten Som elevassistent på Engelbrektsskolan arbetar du tillsammans med ett arbetslag i kollegialt lärande.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Säljare
Rusta AB
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019

Lärare, Komvux SFI, Campus Risbergska
Örebro Kommun
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Vi söker lärare som drivs av att se andra växa och utvecklas. Vi söker dig som vet att språket är nyckeln till samhället, gemenskap och delaktighet.    Om tjänsten SFI på Komvux finns inom FUFA (Förvaltningen för utbildning, försörjning och arbete) och har till uppgift att snabbt och aktivt arbeta för en introduktion av flyktingar/invandrare i svenskt samhälls- och arbetsliv. Detta sker genom ”Utbildning i svenska för invandrare” (SFI) integrerat med arbetsmarknadsintroduktion.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Lärare till grundsärskolan Engelbrektsskolan
Örebro Kommun
I mars startar vi en grundsärskoleklass årkurs 4-6 och vi söker dig som vill bli vår nya lärare på Engelbrektssskolan. Engelbrektsskolan ligger vackert beläget vid Slussen, Wadköping på öster i Örebro med närhet till centrum och natursköna Oset. Engelbrektsskolan är en intraprenad, vilket innebär en form av större frihet och större ansvar vad gäller ekonomi, budget och personalfrågor. Om tjänsten Du kommer att arbeta som lärare i grundsärskolan, årskurs 4-6. I tjänsten ingår klassföreståndarskap, arbetslagsarbete och deltagande i övrigt arbete på skolan.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Mjukvaruutvecklare till Rocktec Automation - Epiroc
Epiroc
Rocktec Automation är det globala mjukvaru- och elektroniska hårdvaru designcentret för Epiroc. Vi utvecklar mjukvarulösningar för alla våra gruv- och byggprodukter, allt från grundläggande maskinstyrning till helt autonomt system fjärrstyrt från var som helst i världen. Epiroc med mer än 200 systemutvecklare kvalificerar sig som en av Örebros största automations- och digitaliseringsföretag. Förutom vårt utvecklingscentrum i Örebro har vi kontor på de stora automationsmarknaderna runt om i världen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019

CNC-Operatör
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter CNC-operatör för kunds räkning i Örebro. Du kommer att arbeta med svarvning eller fräsning beroende på vad du är duktigast på. Företaget arbetar med maskinerna Mazak och Okuma. Du kommer att ställa, rigga, byte av verktyg, mätning m.m. Tillverkning av detaljer till entreprenadindustrin.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Mjukvaruutvecklare - Epiroc
Epiroc
Rocktec Automation är det globala mjukvaru- och elektroniska hårdvaru designcentret för Epiroc. Vi utvecklar mjukvarulösningar för alla våra gruv- och anläggningsmaskiner, allt från grundläggande maskinstyrning till helt autonomt system fjärrstyrt från var som helst i världen. Epiroc med mer än 200 systemutvecklare kvalificerar sig som en av Örebros största automations- och digitaliseringsföretag.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 08-01-2019