Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ytterligare en kundkoordinator till teamet för farligt avfall
Academic Work
Söker du efter ett kundfokuserat arbete där du får arbeta självständigt med viktiga miljöfrågor? Just nu söker Academic Work ytterligare en serviceinriktad och effektiv kundkoordinator till vår kund Ragn-Sells. Kundtjänstavdelningen har precis utökats från en handfull till ett trettiotal och nu hoppas vi att du är sista pusselbiten som vill vara med i uppbyggnaden av detta och samtidigt få en chans att prägla arbetsmiljön med organisering, samarbete och service. Låter detta som något för dig?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kundkoordinator på deltid till Ragn-Sells!
Academic Work
Att leverera högklassig kundservice är du grym på och att få möjlighet att arbeta inom miljöbranschen är något som lockar dig. I rollen som kundkoordinator på deltid hos Ragn-Sells får du möjligheten att kombinera detta. Arbetsplatsen präglas av energi, gott samarbete mellan kollegor och en positiv stämning. Om detta låter som något för dig är du varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval. OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu en kundkoordinator på deltid till Ragn-Sells.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Fältmekaniker till Ramirent i Örebro
OnePartnerGroup
Vi söker nu en Fältmekaniker till expansiva Ramirent som kommer arbeta med reparation och underhåll av liftar och anläggningsmaskiner. I rollen arbetar du på fältet hos Ramirents kunder i och runt om Örebro. Om du är en serviceinriktad, social och engagerad person med några års erfarenhet från verkstadsarbete, då kan tjänsten vara rätt för dig! Om Ramirent Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Skatteverket söker Jurister, flera placeringsorter möjliga
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar. Vi har stora möjligheter att göra skillnad. Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med positiva och engagerade kollegor?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Administratör till Rosenlund
Örebro Kommun
Är du serviceinriktad och gillar att ha många bollar i luften? Vill du ha ett omväxlande och stimulerande arbete? Vi söker nu en administratör till Rosenlund, tveka inte att komma in med din ansökan! Om tjänsten Som administratör arbetar du mot alla medarbetare på Rosenlund, du blir lite av spindeln i nätet. Det är ett brett uppdrag med många olika arbetsuppgifter, några som är ständigt återkommande och några som ändrar sig över tid.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 11-03-2019

Telefonintervjuare på kvällstid sökes till statlig myndighet (kortare uppdr
Lernia
Arbetsuppgifter Just nu söker vi efter telefonintervjuare till ett av våra kundföretag i Örebro. Tjänsten är ett kortare uppdrag på ca en månad men med chans till förlängning. Du kommer att arbeta med att genomföra intervjuer över telefon på en statlig myndighet i centrala Örebro. Arbetet är förlagt på kvällstid (17:00-21:00) söndag – torsdag. Vi ser att du som söker har möjlighet att arbeta 4–5 pass/vecka.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-04-2019

Operations Manager (Freight) till Sonat i Örebro
TNG Group AB
Är du en coachande ledare som drivs av ständiga förbättringar och har erfarenhet från transportbranschen / logistik? Som operations manager på Sonat får du en bred roll med stora möjligheter att påverka den fortsatta framgångsresan. Sonat är företaget som sätter kunden i fokus vilket gör vår personals engagemang till en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna. Ditt coachande och prestigelösa ledarskap kommer att spela en avgörande roll.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Interim Supply chain manager sökes
Personalpoolen Mellansverige AB
Personalpoolen är totalleverantör inom området rekrytering, bemanning samt olika interimslösningar. Vi har kontor i Örebro och har hela Sverige som arbetsområde. Vi har funnits sedan 2003 och under de här åren har vi rekryterat och bemannat personer till både statliga myndigheter och till näringslivet. . Nu söker Personalpoolen en driven supply chain manager till ett spännande företag i Örebro. Som supply chain manager kommer du att arbeta med hela processen från inköp fram till och med produktion och leverans.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Interim Controller sökes till BillerudKorsnäs i Frövi
Personalpoolen Mellansverige AB
. BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss perspektiv och utmanar vårt tankesätt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Administratör
Ragn-Sells AB
Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. I Örebro har vi samlat vår nationella kundtjänst och BackOffice-funktion som tillsammans arbetar med att skapa ett bra kundbemötande och administrativt stöd till våra kollegor runt om i landet. Nu har vi en vakans inom BackOffice-teamet och söker därför en duktig administratör till vår verksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019