Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Modersmål/Studiehandledare
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som undervisar på kommunens skolor. Lärarna bildar ett eget arbetslag som träffas varje onsdag eftermiddag på Björkhagaskolan för pedagogiska diskussioner. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Somaliska. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Modersmålslärare/Studiehandledare
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som bildar ett eget arbetslag och som träffas onsdag eftermiddagar på Björkhagaskolan för pedagogiska diskussioner. Undervisningen sker på flera skolor i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Arabiska. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Modersmål och studiehandledning
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som undervisar på olika skolor i kommunen. De träffas varje onsdag eftermiddag på Björkhagaskolan för att diskutera pedagogik. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Tigrinja. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Modersmål/Studiehandledare
Lindesbergs kommun, Modersmål och introduktionsenheten
Det är ca 15 modersmålslärare/studiehandledare som undervisar på olika skolor i kommunen. De bildare ett eget arbetslag som träffas på onsdag eftermiddagarna på Björkhagaskolan och diskuterar pedagogik. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget gäller modersmålsundervisning och studiehandledning på Dari/Persiska. Tolkning vid kartläggning och kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Kompetens att undervisa modersmålet. Erfarenhet av undervisning och studiehandledning. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00. Vi tar endast emot ansökningar via Offentliga jobb.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Stödpedagoger till ett av Sveriges mest individanpassade nybyggda specialbo
Socialförvaltningen, Kumla kommun
Just nu bygger vi ett av Sveriges mest individanpassade specialboende enligt LSS. Boendet öppnar i Oktober 2019. Tio personer med unika och komplexa behov kommer att ha sitt hem i en vacker naturbelägen miljö strax utanför Kumla. Här ska de få möjlighet att utvecklas, nå sina drömmar och kunna delta i samhället på sina egna villkor. Vill du vara med? Här får du chansen att vara med och starta upp en helt ny verksamhet. Tillsammans med dina nya kollegor tar ni fram ett koncept för att skapa hållbara strukturer och arbetssätt samt en trygg arbetsmiljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Universitetslektor i pedagogik
Örebro Universitet
Vi söker 1-2 universitetslektorer i pedagogik med inriktning mot förskolan och yngre åldrar för tillsvidareanställning vid institutionen för humaniora, utbildnings-och samhällsvetenskap Ämnesområde Pedagogik Bakgrund Inom ämnet pedagogik ges utbildning på grund- och avancerad nivå samt på forskarnivå. Utbildningen berör huvudsakligen områdena pedagogik, pedagogik med didaktisk inriktning, specialpedagogik, arbetslivspedagogik och högre utbildning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

TMA-bils chaufför extrajobb Örebro
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 900 anställda.   Arbetsuppgifter Som medarbetare hos Ramudden servar du kunder med företagets helhetslösningar. Du kör TMA-bil vid våra leveranser och utställningar av material och övriga skyddsanordningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Forskningssekreterare
Örebro Universitet
Vi söker 4-5 forskningssekreterare för tidsbegränsad anställning vid institutionen för naturvetenskap och teknik. Anställningarna är placerade vid Enheten för datavetenskap inom området artificiell intelligens och robotik. Arbetsuppgifter Arbetet omfattar bland annat stöd vid forskning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Är du lika Top Notch som resten av oss?
Top Notch
Arbetstitel: Säljare Arbetsbeskrivning: Säljare El/energi - Bearbetning av nya kunder - Se över kundernas behov och hitta lösningar - Sälja in vår uppdragsgivares koncept och vision Vem söker vi? Dina personliga egenskaperär det absolut viktigaste för oss Du behöver inte ha erfarenhet Men rätt egenskaper och rätt driv. Vi vill att du har en ambition om att utvecklas inom försäljning. Du är ansvarsfull, hungrig, ambitiös, orädd och driven. Du är professionell i din framtoning, har ett affärsintresse, Din datorvana är självklart god.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Gradare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en Gradare till en av våra kunder i Karlskoga. Arbetsuppgifterna består av att arbeta med efterbearbetning av olika komponenter genom att grada av vassa kanter med hjälp av gradningsmaskin alternativt handslipar manuellt.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019