Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker djursjukskötare eller djurvårdare nivå 3 till vårt unika utbild...
AniCura Sverige
Hos oss på AniCura Kumla Djursjukhus får du chansen att utvecklas inom akutsjukvård. Du behöver inte kunna allt från start eftersom din kompetensutveckling är en framgångsfaktor för oss.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor som vill jobba extra i Kumla
Te Crea Care AB
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Vill du bidra till andra människors hälsa genom dina kunskaper och ditt professionella bemötande? Vi söker nu sjuksköterskor som bor i Kumla och vill bli en del av vår bemanningspool. Det passar därför dig som vill arbeta heltid men också dig som vill komplettera med extra pass vid sidan av en annan tjänst. Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete. Vi arbetar målmedvetet för att vara en attraktiv arbetsgivare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-08-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor för uppdrag inom hemsjukvård i Hallsberg
Te Crea Care AB
Välkommen att bli en del av Te Crea Care! Vill du arbeta som sjuksköterska inom hemsjukvård och har erfarenhet av kommunalt vårdarbete? Då är det dig vi söker! Te Crea Care söker nu för kunds räkning sjuksköterskor för uppdrag inom hemsjukvård i Hallsberg. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvård och äldreomsorg. Du väljer som vanligt själv var, när och hur mycket du vill arbeta! Hos oss har du goda möjligheter att påverka din arbetssituation då vi strävar efter att varje sjuksköterska ska känna möjlighet att påverka sitt eget arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 22-08-2019

Produktionsingenjör Efterbearbetningen
BillerudKorsnäs AB Frövi/Rockhammar
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Betongarbetare
Xterna Bemanning & Utbildning AB
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Vi på Xterna söker just nu en betongarbetare för arbete med betong och armering. Tjänstens placering är i Örebro men arbetet kan ske även utanför. Tjänsten är heltid (100%)     Arbetsuppgifter Som betongarbetare hos oss arbetar du i huvudsak med att forma, armera och gjuta husgrunder och broar i betong.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

undersköterska
Kvalita Hemtjänst AB
Uska.se - Vår vision är att skapa en bättre och mer rättvis arbetsmarknad för alla undersköterskor, både inom kompetens, trivsel och lön! Genom att samla både jobb och kandidater på ett och samma ställe gör uska.se jobbsökandet enklare för Sveriges alla Undersköterskor och Vårdbiträden. Hos oss registrerar du enkelt en profil och söker därefter lediga jobb helt utan CV och personligt brev. Om Kvalita Hemtjänst AB: Vi utför omvårdnad och service åt personer som har svårt att klara av vardagen på egen hand och som är i behov av stöd och hjälp i och utanför hemmet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Säljansvarig
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Lärare åk 4-6 till Malmens skola
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du läraren som har lätt för att skapa relationer och bidrar till arbetslaget genom att vara en lagspelare? Kan du genom kreativitet och engagemang skapa delaktighet och intresse för lärande? Är du legitimerad lärare för årskurs 4-6? Sök tjänsten som lärare hos oss på Malmens skola F-6! Malmens skola är en kommunal F-6 grundskola som är centralt belägen i Kumla. Malmens skola har under tre år samverkat med Umeå Universitet och Skolverket. Vilket har skapat en bra grund för skolan. Skolan har idag ca 150 elever och en årskull i varje årskurs.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Lärare F-3 till Malmens skola
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du läraren som har lätt för att skapa relationer och bidrar till arbetslaget genom att vara en lagspelare? Kan du genom kreativitet och engagemang skapa delaktighet och intresse för lärande? Är du legitimerad lärare för årskurs F-3? Sök tjänsten som lärare hos oss på Malmens skola F-6! Malmens skola är en kommunal F-6 grundskola som är centralt belägen i Kumla. Malmens skola har under tre år samverkat med Umeå Universitet och Skolverket. Vilket har skapat en bra grund för skolan. Skolan har idag ca 150 elever och en årskull i varje årskurs.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Underläkare, Geriatriska kliniken, USÖ
Region Örebro län
Geriatriska kliniken har cirka 160 medarbetare, varav tio överläkare och sex ST-läkare samt fyra-fem underläkare. Vår verksamhet består av en palliativ sektion, med vårdavdelning samt avancerad sjukvård i hemmet (ASIH). Demenssektionen, med vårdavdelning samt minnesmottagning och ett öppenvårdsteam. Allmän geriatrik/rehabilitering med vårdavdelning samt ett öppenvårdsteam. Vi har flera samarbeten på kliniken. Ortogeriatrik är ett samarbete med ortopedkliniken , Tullhuset, ett kommunalt korttidsboende/rehabilitering, med primärvård och kommun.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019