Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Söker du ditt drömjobb? Diasales Ab söker säljare i Örebro!
Förebygg
En dynamisk säljare med spring i benen! - Vill du komma in på arbetsmarknaden? - Vill du känna dig med fri ekonomiskt? - Vill du gå till en rolig (are) arbetsplats? - Du ärenergisk och glad - Du har alltid 100% fokuspå dina egna mål. - Du älskar högttempo - Du är positivtinställd till att jobba i grupp Då har du kommit helt rätt!
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Chattkundtjänstmedarbetare sökes med start 18 juni!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Brinner du för service, kundbemötande och försäljning? Vi söker personal för arbete hos en av våra kunder i Karlskoga där man tar emot chattsamtal från kunder och hjälper dem med olika ärenden. Du ska kunna göra behovsanalyser och se vad kunden saknar för att kunna erbjuda dem den bästa lösningen. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällstid samt helger så det krävs att du är en flexibel person då ditt schema kommer att variera.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Återförsäljarsupport söker nya medarbetare med start 18 juni!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning I ditt jobb på återförsäljarsupporten kommer du under dina dagar hjälpa återfärsäljare av uppdragsgivarens produkter i sin kontakt med slutkonsument. Här använder du din röst som främsta arbetsredskap med hjälp av telefon och dator ser du till att butikspersonalen får svar på sina frågor. Arbetstiderna är förlagda på dagtid, kvällstid samt helger vilket innebär att du måste vara flexibel då ditt schema kommer att variera.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

DHL Express Örebro söker kurirer för sommarvikariat
Dhl Express Sweden AB
Just nu söker vi 2 kurirer för för sommarvikariat med start omgående till och med 2018-08-31.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Medarbetare dagtid vardagar
Burger King
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Ekonom till Kommunstyrelseförvaltningen
Örebro Kommun
Vill du vara med och bidra till att göra skillnad i en föränderlig organisation? Vi söker dig som har ett driv att alltid vilja utveckla verksamheten till det bättre!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Vi söker nu en elevassistent, Hällefors
Hällefors Folkhögskola
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta främst med våra deltagare som har specifika behov. Erbjuda boendestöd samt stöd och samtal vid behov. Du kommer också att vara ett stöd i kursrummen och arbeta med olika elevaktiviteter som temadagar och friluftsdagar.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Teaterlärare till kursen Teater för personer med NPF-diagnos
Hällefors Folkhögskola
Platsbeskrivning: Skolans profil är kultur, design och konstnärligt skapande. I våra kurser anser vi att kunskap och studier betyder utveckling genom teori, praktik och mångkulturella möten där du får möjlighet till kreativt skapande. Målet är att utveckla och stärka individens inneboende möjligheter och förmågor tillsammans med andra. Arbetsuppgifter/kvalifikationer Teatern används för att berätta om den tid vi lever i. Vi strävar efter att ge deltagarna förutsättningar för att utvecklas, konstnärligt och personligt. Vi arbetar med teaterproduktion som ska ge upplevelser och insikter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Arenapersonal till Idrottsenheten
Örebro Kommun
Örebro är en attraktiv plats för företag och medborgare. Vi bygger staden bit för bit. Stadskärnan, närheten till naturen och det spännande kultur- och fritidsutbudet gör att många vill flytta hit och stanna kvar. Det skapar möjligheter men ställer också krav på oss. Är du rätt person att anta utmaningen? Om tjänsten Arenapersonalen arbetar i olika team som utgår från en central anläggning men de har olika idrottsanläggningar som sina arbetsplatser. Idrottsenheten har som uppdrag att sköta och ansvara för de centrala idrottsanläggningarna.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Underläkare
Region Örebro län
Underläkare till Klinisk mikrobiologi Laboratoriemedicinska kliniken Örebro Ärendenummer: HoS:2018:521 Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett intresse för området infektioner och infektionsdiagnostik. Klinisk mikrobiologi är ett område som tack vare ny teknik som masspektrometri, direkt molekylärbiologi och helgenomsekvensering genomgår förändringar som leder till en allt mer patientorienterad diagnostik.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018