Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grundlärare i fritidshem alt. fritidspedagog till Tybblelundsskolan
Örebro Kommun
Om tjänsten Vi behöver förstärka med en tillsvidaretjänst inför vårterminen 2019 med placering på Tybblelundsskolan. Vi söker en grundlärare i fritidshem alt. fritidspedagog F-3. Arbetet sker i årskursvisa arbetslag. Vi är en stor skola och för rätt person finns det goda möjligheter till olika typer av karriärtjänster. Personalen är vår viktigaste resurs och vi arbetar aktivt för att skapa goda förutsättningar och en riktigt bra arbetsmiljö. På skolan finns bland annat en servicefunktion med vaktmästeri, administration, IT, bibliotek och lokalvård.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Fritidspedagog till Glanshammars skola
Örebro Kommun
Vill du vara med och forma dagens unga i en stimulerande och utmanande skolmiljö. Vill du bidra till att elevernas kreativitet och nyfikenhet leder dem på rätt spår i framtiden. Om tjänsten Förutom din roll som fritidspedagog deltar du tillsammans med kollegor i övrigt arbete på skolan, så som arbetslagstid, arbetsplatsträffar och lärarkonferenser.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Hälsopedagog till Glanshammars skola
Örebro Kommun
Vill du vara med och utmana och forma elever i en kreativ och omsorgsfull miljö? Brinner du för hälsa och välmående? Vill du vara med i ett härligt gäng och göra skillnad på riktgt? Då är det kanske dig vi söker! Om tjänsten Som hälsopedagog vid Glanshammars skola så är du en nyckelkompetens inom hälsa och rörelse.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 09-11-2018

Arbetsterapeut till Mikaeligården
Örebro Kommun
Vill du vara med och göra vardagen enklare för Örebroarna? Vi söker en engagerad och drivande arbetsterapeut, som tillsammans med övriga i teamet arbetar för en trygg och meningsfull vardag för våra boende. Om tjänsten Som arbetsterapeut hos oss arbetar du i team tillsammans med omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och enhetschefer. I befattningen krävs en förmåga att arbeta professionellt gentemot våra boende, anhöriga, arbetskamrater och andra aktörer. För att trivas hos oss ser vi att flexibilitet och samarbetsvillighet är viktiga egenskaper.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Säljare M Bilar Group AB Örebro
Badenoch & Clark
Försäljare till M Bilar Group i Örebro Vi söker BMWs bästa säljare! Brinner du för försäljning, är tävlingsinriktad och har förmågan att ge kunder service utöver det vanliga? Då kan tjänsten som försäljare hos M Bilar Group i Örebro vara nästa utmaning för dig! Att köpa bil är roligt och spännande. Och kanske en smula svårt. Det finns mycket att tänka på – och det finns mycket vi kan hjälpa till med. M Bilar Group är återförsäljare för BMW sedan 1994. Vi driver idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-10-2018

Försäljningschef M Bilar Group Örebro
Badenoch & Clark
Har du arbetat framgångsrikt några år med försäljning och som chef? Vill du utvecklas i ett företag med ett fantastiskt premiumbilmärke och driva försäljning med nöjda kunder och gott resultat som följd? Är du redo för nästa steg i karriären? Då kan tjänsten som försäljningschef hos M Bilar Group AB i Örebro vara nästa utmaning för dig! FÖRSÄLJNINGSCHEF TILL M BILAR GROUP AB I ÖREBRO Det går mycket bra för BMW Group i Sverige och för våra återförsäljare. M Bilar Group är återförsäljare för BMW sedan 1994. Vi driver idag fyra fullserviceanläggningar i Eskilstuna, Västerås, Falun och Örebro.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-10-2018

Utvecklingsledare regional kompetensförsörjning
Region Örebro län
Vi söker en utvecklingsledare som vill vara med och utveckla och stärka integrationsarbetet för en av länets viktigaste tillväxt- och utvecklingsfrågor kompetensförsörjning. Är du den vi söker? Arbetsuppgifter Som utvecklingsledare kommer du att ingå i området utbildning och arbetsmarknad som består av nio personer. Dina arbetsuppgifter sin utgångspunkt i projektet integration i regional kompetensförsörjning. Detta projekt syftar till att stärka integrationsperspektivet i framtagandet av den regionala handlingsplanen för kompetensförsörjning i Örebro län.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Barberare
Storgatan Barbershop AB
* Vi söker erfaren barberare till vår barbershop. * Du ska kunna konversera med kunderna på svenska.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Butiksansvarig
Ali Baba Livs
I arbetsuppgifterna som butiksansvarig ingår personalansvar, kassa arbete, samt att du ska kunna flera språk.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Vill du arbeta som personlig assistent
Örebro Kommun, Socialförvaltning Öster
Vill du arbeta som personlig assistent? Vi söker en personlig assistent till två barn på 6 och 9 år som har autism. Arbetstiden är 75-100% och i nuläget är det vardagar dagtid, behovet kan komma att förändras över tid, så vi ser gärna att du även är öppen för schemalagt arbete på kvällar och helger. Du ska vara en positiv person, glad, pigg och påhittig. Men du måste också kunna ta det lugnt och bara finnas till hands. Barnen behöver tillsyn hela tiden på olika sätt, så du måste vara väldigt flexibel och ansvarsfull.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018