Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
KUNDANSVARIG TILL SPÄNNANDE FÖRETAG I ÖREBRO SÖKES!
Framtiden AB
Har du känsla för service och drivs av tanken att kunna utvecklas i din arbetsroll? Tycker du dessutom om att jobba administrativt och mot uppsatta mål? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en kundansvarig till spännande företag i Örebro. Dina arbetsuppgifter Rollen som kundansvarig hos vår kund är väldigt bred och man är med och ansvarar för allt från inköp och lagerpåfyllnad till att besvara inkommande frågor samt föra en löpande dialog och kontakt med olika kunder. Stor del av försäljningen sker genom webbshopar men ordrar hanteras även utanför shoparna.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 26-08-2019

Sjuksköterska/kontaktsjuksköterska, Kirurgiska klinikens mottagning USÖ
Region Örebro län
Vi erbjuder ett lärorikt, omväxlande och spännande arbete med många utmaningar. Dina arbetskamrater är ett glatt gäng med bred kompetens och som gör allt för att du ska trivas. Vi söker nu dig som är en driven, positiv och engagerad sjuksköterska med intresse av kirurgisk vård. Arbetsuppgifter: Kontaktsjuksköterska för cancerpatienter och mottagningsarbete för kirurgiska patienter. I arbetsuppgifterna ingår bland annat självständig sjuksköterskemottagning, mottagning tillsammans med läkare och telefonrådgivning.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Teckenspråkstolk, Tolkcentralen Örebro
Region Örebro län
Vi söker dig som är utbildad Teckenspråkstolk och med engagemang och drivkraft vill vara med och utvecklas tillsammans med oss. Vi erbjuder Dig en mycket trevlig arbetsplats med många kollegor. Det finns stora möjligheter för Dig till utveckling, både professionellt och personligt. Vi har utvecklingsledare anställda vid verksamheten för att skapa bra förutsättningar för din yrkesutveckling. Det finns även möjlighet till handledning när du arbetar hos oss.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Lärare på Garphyttans skola
Örebro Kommun
Nu söker vi en lärare som tillsammans med övriga medarbetare kan vara med och skapa en trygg och utvecklande miljö för våra härliga elever på Garphyttans skola. Om tjänsten Tjänsten som vi söker är som lärare i åk 2.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019

Livsmedelsarbetare sökes omgående!
Atria
Nu söker vi livsmedelsarbetare omgående till vår produktion i Sköllersta! Kom och jobba ”behind the scenes” i vår matproduktion. Hos oss produceras inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Lagerbergs kyckling, Sibylla, Lithells, Arboga och Ridderheims. Jobbet innebär arbete i vår produktion och att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan innebära att packa upp råvara, tillreda korvsmet, röka korv ochtillverka hamburgare. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, handlingskraftig och flexibel.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

IT-support till ledande IT-företag sökes!
Framtiden AB
Brinner du för IT och service? Vill du arbeta i ett härligt team som arbetar för gemensamma mål? Då har vi tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som IT-support kommer du ingå i ett team för det dagliga arbetet där du ger god service åt kunder för att lösa deras IT-utmaningar. Användarnas plattform är baserad på Windows 10, MS Office 365 samt mailsystemen Exchange och MS-Outlook.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 19-08-2019

Lokalvårdare med arbetsledande ansvar till Rosta förskolor & skola
Örebro Kommun
Intraprenaden Rosta förskolor & skola prioriterar en bra inomhusmiljö och har därför ett eget lokalvårdsteam. Dit söker vi nu en entusiastisk och kunnig lokalvårdare som både kan utföra lokalvård och leda det vardagliga arbetet i teamet.  Om tjänsten Vårt lokalvårdsteam består av fyra personer och utför lokalvård på Rostaskolan och fem förskolor som alla ligger i Rostaområdet. Du arbetar som lokalvårdare med arbetsledande funktion för vårt lokalvårdsteam i ett nära samarbete med dina kollegor och personalen på Rosta förskolor & skola.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Medicinsk Vårdadministratör, Skebäcks Vårdcentral
Region Örebro län
Skebäcks vårdcentral ligger centralt i Örebro. Vårt upptagningsområde har en blandad befolkning med allt ifrån spädbarn till den äldre pensionären. Det innebär ett varierat patientarbete, där vi ställs inför olika former av utmaningar.Till vår jobbfilosofi hör flexibilitet och högt i tak och vi har en positiv och glad stämning, oavsett arbetsbelastning. Vi ger stora möjligheter att planera arbetstider och arbetsuppgifter men allt under stort ansvarstagande. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten för våra patienter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Ekonomistrateg, Hälso- och sjukvårdsförvaltningens ledning
Region Örebro län
Vi söker dig som har förmåga till helhetssyn, ett driv för förbättringsarbete och vill bli vår nya ekonomistrateg. Hos oss arbetar du i vår ledningsstab med att leda och utveckla ekonomiarbetet och aktivt bidra till Hälso-och sjukvårdsförvaltningens gemensamma ekonomiprocesser. Ekonomiarbetet i förvaltningen bedrivs på olika nivåer där ekonomichef och ekonomistrateg arbetar på övergripande nivå.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Medicinsk vårdadministratör, Hjärt-lung-fysiologiska kliniken USÖ
Region Örebro län
Lungsektionen, Hjärt-lung-fysiologiska kliniken USÖ, söker Medicinsk vårdadministratör då vår uppskattade medarbetare flyttar till annan ort. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innefattar bland annat medicinsk dokumentation, patientadministration, diagnos- och åtgärdsregistrering, tidbokning samt receptions- och kassarbete. Kvalifikationer: Utbildning som medicinsk vårdadministratör, medicinsk sekreterare eller läkarsekreterare. Vi söker dig som har goda kunskaper i det svenska språket, är serviceinriktad, flexibel, självständig och noggrann samt har en god samarbetsförmåga.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019