Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonom till systemförvaltning
Region Örebro län
Vi söker nu en förvaltningsledare med ansvar för den verksamhetsnära förvaltningen av Region Örebro läns ekonomisystem. Regionen arbetar enligt förvaltningsmodellen PM3 och i rollen kommer du tillsammans med förvaltningsorganisationen att leda, utveckla och säkerställa att systemen uppfyller organisationens krav, behov och önskemål. Regionens ekonomisystem hanterar idag årligen ca 360 000 leverantörsfakturor och ca 600 000 kundfakturor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Psykolog till Vuxenhabiliteringen i Örebro
Region Örebro län
Verksamhetsbeskrivning: Habilitering och hjälpmedels verksamheter ska främja människors utveckling och finna varje människas bästa möjliga funktionsförmåga, skapa förutsättningar för fysiskt och psykiskt välbefinnande, jämlikhet i livsvillkor och delaktighet i samhällslivet. Verksamheterna ska också stödja anhöriga, närstående och personalgrupper. Vuxenhabiliteringen ger specialiserad habilitering till personer som har betydande funktionsnedsättningar och är boende inom region Örebro.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Produktionsteknisk chef - Epiroc
Epiroc
Drivs du av att arbeta fram mål utifrån fler tidshorisonter? Vill du ha en viktig roll i att utveckla framtidens produktion inom Rock Drill Product Line? Tycker du det är intressant och utvecklande att arbeta med processförbättringar, teknik, metodutveckling, maskininvesteringar och projektledning inom produktion?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

ST-läkare, ANIVA-kliniken
Region Örebro län
Ärendenummer: HoS:2018:717 Vi på ANIVA-kliniken söker nu en ST-läkare som är drivande i sin egen kunskapsinhämtning, självständig och har förmågan att känna in sin egen begränsning. Vi söker dig som ser till helheten och bidrar till en välfungerande och solidarisk arbetsgrupp. ANIVA-kliniken är en länsklinik med verksamhet på tre sjukhus och med stor klinisk bredd. Hos oss finner du 58 stycken läkare varav cirka 20 stycken är ST-läkare. Totalt har kliniken 450 medarbetare.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Sjuksköterska sökes för varierande uppdrag i Örebro
Prime Care AB
Prime Care söker legitimerade sjuksköterskor till vår bemanningspool. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till vår kund. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Har minst två års erfarenhet inom vården. • Talar och skriver svenska flytande. Arbetsuppgifter I ditt dagliga arbete ingår att: •Utföra arbetsuppgifter enligt instruktioner från din konsultchef och kunden. •Vara god ambassadör för Prime och våra tjänster inom bemanning och r
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Specialistläkare/Överläkare till Kvinnokliniken
Region Örebro län
Kvinnokliniken söker dig som är överläkare/specialistläkare inom obstetrik och gynekologi. Du har ett starkt intresse av att vara delaktig i utvecklingen av kvinnosjukvården vid våra två sjukhus i regionen. Vi erbjuder dig en verksamhet som representerar både bredd och spets. Handledning av ST-läkare är en viktig del i vår verksamhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Humana söker en personlig assistent till en schemarad på 100%
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personlig assistent till en härlig kille på 7år som bor tillsammans med sin familj i Örebro. Om tjänsten: Pojken har en medfödd hjärnskada som yttrar sig i både fysisk och psykisk funktionsnedsättning. Han har ett omfattande hjälpbehov och assistans dygnet runt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Humana söker personliga assistenter åt en man i Frövi
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi ytterligare medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Sjuksköterska natt Observationsavdelningen
Region Örebro län
Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som bland annat innefattar omvårdnads- och patientarbete, dokumentation, samtal, läkemedelshantering, rådgivningssamtal samt kontakter med anhöriga. Sjuksköterskan leder och fördelar omvårdnadsarbetet på vårdavdelningen. Du kan identifiera och aktivt förebygga hälsorisker och vid behov motivera till förändrade levnadsvanor för att främja, förebygga eller återställa hälsa.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-09-2018

Långsiktigt uppdrag som supporttekniker, Örebro
Experis AB
Är du en erfaren IT- supporttekniker som drivs av att hitta lösningar på problem? Har du även ett brinnande IT intresse med tidigare erfarenhet av arbete som supporttekniker? Då har vi uppdraget för dig! Vi söker nu en IT- supporttekniker åt vår kunds räkning, ett ledande nordiskt IT- bolag, för ett uppdrag i Örebro med start omgående och minst sex månader framåt. Varmt välkommen med in ansökan eller om du har eventuella frågor! Dina arbetsuppgifter som IT- supporttekniker Som IT- supporttekniker kommer du att ingå i IT- supportenheten där du kommer att bidra med first level support.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018