Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skiftledare med intresse för människor till Postnord
Randstad Solutions AB
Skiftledare med intresse för människor Har du ett sinne för siffror och ett intresse människor? Då har vi på Randstad ett perfekt jobb för dig som vill arbeta med produktionsplanering, schemaläggning, statistik och leda medarbetare. Som konsult på Randstad är du en betydelsefull arbetsleder resurs samtidigt som du blir Randstads ansikte utåt.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-05-2018

engagerade tulladministratörer
Randstad Solutions AB
tulladministratörer för ett längre uppdrag Randstad söker nu fokuserade tulladministratörer för uppdrag i Malmö. Som konsult på Randstad är du en betydelsefull administrativ resurs samtidigt som du blir Randstads ansikte utåt. Omfattning: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning i höst Arbetsgrad: heltid, deltid och timanställning Ort: Örebro Arbetsbeskrivning: Uppdraget består av att utgöra allmänt administrativt stöd till terminaler, projekt och bilder.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 18-05-2018

Svetsare sökes till VMP Groups kontor i Lahti, Finland
VMP Group i Stockholm
Om företaget Peikko Finland Oy Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Sommarjobb till OKQ8 Örebro
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 17-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Butikssäljare B2B till Mekonomen Örebro Bettorp
Mekonomen Sverige
Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Systemutvecklare som vill skapa framtidens arbetssätt
Poolia Örebro AB
Vi vill utmana det ineffektiva, monotona och krångliga för att fler ska få göra mer av det de brinner för. När alla i en verksamhet fokuserar på det som är viktigt, värdefullt och roligt så finns det inga begränsningar på vad som kan uppnås. Det driver oss framåt. Gillar du att skapa verksamhetsnytta för kunden, vill automatisera processer genom effektiva plattformar och lockas av att utveckla en unik kompetens? Delar du också vårt intresse att skapa framtidens sätt att arbeta? Då gissar vi att du vill vara med när vi nu bygger organisationen för framtiden!
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Jobba som utvecklare inom medicinskt teknik hos Sectra!
Xamera AB
Informationsfilm om företaget: Om uppdraget:: Som utvecklare på Sectra får du vara med i en innovativ miljö som ligger i spetsen av medicinska IT-domäner. På kontoret i Örebro kommer du jobba i team med 4-8 personer där olika kompetenser ingår i varje team. Du kommer ha chans till mycket kundkontakt i form av årliga besök ute hos kunder för att se Sectras slutprodukter.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Specialpedagog Nikolaiskolan
Örebro Kommun
Vill du vara med och forma dagens unga i en stimulerande skolmiljö? Vi söker nu en engagerad specialpedagog till nystartade Nikolaiskolan. Under våren ingår även tjänstgöring på Vivallaskolan. Om tjänsten Tjänsten innebär att arbeta aktivt med att öka skolnärvaron för våra elever. Detta arbete sker i nära samarbete med övriga elevhälsan där ytterligare en specialpedagog ingår. I tjänsten ingår att ge mycket information och utbildning om svenska skolsystemet, om skolplikt, föräldrarollen och om vikten av att gå i skolan.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Slöjdlärare textil 7-9 till Almby skola
Örebro Kommun
Just nu behöver vi förstärka lärargruppen ytterligare och söker Dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla Intraprenaden Almby skola. På Almby skola har vi respekt för individen, tror på att olikhet berikar, och har lärandet i fokus. Vi satsar på gediget kollegialt lärande och en stark elevhälsa. Vi rustar eleverna för livet. Om tjänsten Du arbetar med undervisning i årskurs 7-9 i textilslöjd, i ett nära samarbete med ämneskollegor.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Sjuksköterskor till hemsjukvård i Örebro
Dedicare AB
Dedicare söker Sjuksköterskor till hemsjukvård i Örebro under sommaren. Du får välja själv om du vill arbeta heltid, deltid eller bara någon enstaka vecka vid sidan av din vanliga tjänst. Det finns möjlighet till flexibelt schema och bra lön! Boende och resor kan ordnas. Ort Örebro Arbetsuppgifter Ditt främsta fokus ligger på bedömning och uppföljning av patientens vårdbehov och du ansvarar bland annat för medicinering och provtagning samt in- och utskrivningar. Du har också en betydande roll då du är länken till anhöriga.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018