Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utvecklare inom .NET till Nethouse
Academic Work Sweden AB
”Det bästa med mitt jobb är att varje dag är unik. Variationen i utmaningarna gör varje dag spännande” - så lyder ett citat från en av Nethouse medarbetare. Som systemutvecklare hos Nethouse får du en utmanande roll där du kommer att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättringsarbete i komplexa miljöer. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN Genom rätt kunskap, med ett stort engagemang och en hög kvalité är Nethouse företaget som utvecklar affärer och verksamheter med hjälp av smart teknik.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Studenter sökes till extrajobb som däckskiftare i Örebro.
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Är du studerande och känner att du ibland vill växla studierna med ett fysiskt utmanande extrajobb? Har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och B-körkort så bör du söka tjänsten redan idag! Vår kund är ett stort företag inom däckservice som nu behöver hjälp för att klara av högtrycket under däckbytarsäsongen. Vi söker nu 6 stycken däckskiftare till en studentpool hos vår kund i Örebro. Dina arbetsuppgifter går ut på att byta och tvätta däck vid en däckverkstad. Du kan komma att behöva transportera bilarna in och ut från verkstaden varför B-körkort är ett krav.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Business Development Manager till OYO vacation homes
OnePartnerGroup Norrland AB
Vi söker nu en Business Development Manager till vår kund OYO Vacation Homes team i Europa.   Om OYO Vacation Homes: OYO Vacation Homes är ett av de ledande semesteruthyrningsföretagen i Europa och vi är aktiva inom alla delar av vår bransch: från fullserviceleverantörer Belvilla och DanCenter till online marknadsplatsen Traum-Ferienwohnungen. Vårt mål är att skapa lycka och oförglömliga minnen för våra gäster, husägare och partners. Vi etablerar oss nu i Europa och letar efter dig som vill vara med på vår resa!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Vill du jobba med kundsupport på soliga Kreta?
AB Bemanningskontoret Rt i Sverige
Dina arbetsuppgifter Vår kund Teleperformance utökar sitt kontor i soliga Chania på Kreta och söker nu dig som vill ta chansen att jobba utomlands! Du erbjuds: • Betalt boende under hela anställningsperioden, samt betald flygbiljett till Kreta •Utöver din fasta grundlön har du även bonus- och provisionsmöjligheter • Många interna utvecklingsmöjligheter • Nordiskt management • Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar • En spännande och glädjefylld arbetsplats med fantastiska kollegor! Arbetsuppgifter: - Inkommande samtal från befintliga kunder - Nytecknande av abonemang - Ta emot
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

HR-specialist inom analys och beslutsstödsystem
Specialpedagogiska Skolmyndigheten
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Registrator/systemansvarig till arkiv- och registraturområdet
Örebro Universitet
Vi söker en registrator/systemansvarig på 100% för tillsvidareanställning vid Universitetskansliet. Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 15 000 studenter och 1 500 anställda. Universitetskansliet vid Örebro universitet söker en registrator/systemansvarig. Vid Universitetskansliet (UK) arbetar ca 45 personer som utgör ett stöd till universitetsledningen, fakultetsnämnderna, institutionerna och avdelningar,.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Registrator
Örebro Universitet
Vi söker en registrator på 100 % för visstidsanställning på universitetskansliet. Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 15 000 studenter och 1 500 anställda. Universitetskansliet vid Örebro universitet söker en registrator. Vid Universitetskansliet (UK) arbetar ca 45 personer som utgör ett stöd till universitetsledningen, fakultetsnämnderna, institutionerna och avdelningar,. Enheterna inom UK arbetar inom bland annat juridik, arkiv och registratur samt med digital utveckling och GDPR och har systemansvar för flera centrala verksamhetssystem.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Specialist/ST-läkare en till hjärtsektionen och en till lungsektionen, USÖ
Örebro Läns Landsting
Vi är tre specialiteter inom en klinik, hjärt-lung-fysiologiska kliniken. Vi har god bemanning, men vill växa ytterligare inom främst forskning och högspecialiserad verksamhet. Vi söker dig som vill arbeta för att en god samverkan blir ännu bättre. Du kan antingen vara legitimerad läkare som vill påbörja en specialistutbildning, eller ha specialitet inom kardiologi eller lungmedicin. Intresse av forskning och utbildning är meriterande, och vår klinik kan ge dig gott stöd att utvecklas inom dessa områden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Projektledare till Björkholms el i Örebro
Technogarden Engineering Resources AB
Projektledare till Björkholms el i Örebro Björkholms el är ett serviceföretag med resurser och kompetens inom industri- och fastighetsservice samt ROT och nybyggnad. Våra kunder är producerande industri och professionella fastighetsägare av bostäder och lokaler samt privatpersoner i Örebro och inom en radie på ca 10 mil.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Specialist/ST-läkare, Fysiologsektionen, Universitetssjukhuset Örebro
Örebro Läns Landsting
Vi är tre specialiteter inom en klinik, hjärt-lung-fysiologiska kliniken. Vi har god bemanning, men vill växa ytterligare inom främst forskning och högspecialiserad verksamhet. Vi söker dig som vill arbeta för att en god samverkan blir ännu bättre. Vi söker nu specialist/ST-läkare till fysiologsektionen, nivån på specialisttjänsten är beroende på den sökandes kvalifikationer. Intresse av forskning och utbildning är meriterande, och vår klinik kan ge dig gott stöd att utvecklas inom dessa områden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019