Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Söker du ditt drömjobb? Diasales Ab söker säljare i Örebro!
Förebygg
En dynamisk säljare med spring i benen! - Vill du komma in på arbetsmarknaden? - Vill du känna dig med fri ekonomiskt? - Vill du gå till en rolig (are) arbetsplats? - Du ärenergisk och glad - Du har alltid 100% fokuspå dina egna mål. - Du älskar högttempo - Du är positivtinställd till att jobba i grupp Då har du kommit helt rätt!
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

DHL Express Örebro söker kurirer för sommarvikariat
Dhl Express Sweden AB
Just nu söker vi 2 kurirer för för sommarvikariat med start omgående till och med 2018-08-31.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Medarbetare dagtid vardagar
Burger King
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och gillar att arbeta med likasinnade. Som medarbetare på Burger King är du företagets ansikte utåt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Ekonom till Kommunstyrelseförvaltningen
Örebro Kommun
Vill du vara med och bidra till att göra skillnad i en föränderlig organisation? Vi söker dig som har ett driv att alltid vilja utveckla verksamheten till det bättre!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Arenapersonal till Idrottsenheten
Örebro Kommun
Örebro är en attraktiv plats för företag och medborgare. Vi bygger staden bit för bit. Stadskärnan, närheten till naturen och det spännande kultur- och fritidsutbudet gör att många vill flytta hit och stanna kvar. Det skapar möjligheter men ställer också krav på oss. Är du rätt person att anta utmaningen? Om tjänsten Arenapersonalen arbetar i olika team som utgår från en central anläggning men de har olika idrottsanläggningar som sina arbetsplatser. Idrottsenheten har som uppdrag att sköta och ansvara för de centrala idrottsanläggningarna.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Underläkare
Region Örebro län
Underläkare till Klinisk mikrobiologi Laboratoriemedicinska kliniken Örebro Ärendenummer: HoS:2018:521 Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett intresse för området infektioner och infektionsdiagnostik. Klinisk mikrobiologi är ett område som tack vare ny teknik som masspektrometri, direkt molekylärbiologi och helgenomsekvensering genomgår förändringar som leder till en allt mer patientorienterad diagnostik.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Kundtjänst till spelbolag
Adecco Sweden AB
Vill du arbeta utomlands och har tidigare erfarenhet av kundtjänst? Nu söker en av världens ledande spelkoncerner svensktalande kundtjänstmedabetare, läs mer och sök idag! För att söka tjänsten krävs ett översatt CV på engelska! Om tjänsten En av världens största spelkoncerner online vill växa och utöka sin kundbas och söker flera nya medarbetare med språkkunskaperna, svenska, norska, tyska och engelska. Företaget ligger i Staffordshire, Stoke on Trent i England och här kommer du som söker även att arbeta.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Konfigurationsledare till Tekniska Bevakningssystem
Försvarsmakten
Vill du vara med i en verksamhet som säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda – Dygnet runt – Året om Var med på en spännande resa med möjlighet att göra skillnad och påverka! Rollen konfigurationsledare är ny inom Försvarsmakten och kommer att spela en viktig och central funktion. Tillsammans med designledare, teknikledare och andra konfigurationsledare kommer du att vara en viktig kugge i ett team som tillsammans leder design- och konfiguration- sarbetet inom området.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Gymnasielärare i kemi och annat ämne till Tullängsgymnasiet
Örebro Kommun
Nu söker vi en lärare i kemi, miljö- och energikunskap och ev ytterligare ett ämne till Teknikprogrammets inriktning Samhällsbyggande. Om tjänsten Du kommer att fungera som lärare i kursen Kemi,  Miljö- och energikunskap och vara undervisande lärare i olika projekt på inriktning Samhällsbyggnad på Teknikprogrammet.  Det pedagogiska arbetet handlar mycket om att arbeta i projektform vilket ställer stora krav på socialt samspel, samarbetsförmåga, flexibilitet samt förståelse för olikheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Butikschef sökes till Krämaren
Hemtex AB
Att komma hem ska vara härligt, tycker vi på Hemtex.   Vi söker just nu en försäljningsinriktad Butikschef till vårt team i Krämaren, Örebro. Vi tror att du, precis som vi, alltid sätter kunden i fokus och vill bidra med inspiration och förnyelse till alla hem. Som butikschef på Hemtex leder du vårt säljteam till att skapa fantastiska köpupplevelser för våra kunder i en inspirerande butik. Du driver det personliga försäljningsarbetet där kunden alltid är i fokus. Du strukturerar verksamheten med ökad försäljning och lönsamhet som mål.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018