Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärarvikariat till den populära förskolan i Sannahed
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du en inspirerande och kreativ pedagog? Då kanske den här tjänsten är något för dig! Just nu söker vi förskollärare till Lillhedens förskola. Ta chansen och sök idag! Lillhedens förskola ligger i Sannahed, södra delen av Kumla, i ett naturskönt och lugnt område med en stor utegårdar där utrymme ges till lek, kreativitet och fantasi. Förskolan består av två avdelningar och har ett nära samarbete med Lillhedens skola. Vi söker dig som är en lagspelare och vill vara med och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Kommunsekreterare
Kommunledningsförvaltningen, Kumla kommun
ARBETSUPPGIFTER Som kommunsekreterare i Kumla är du nyckelpersonen gällande samordning och administration av ärendeprocessen till kommunstyrelse och kommunfullmäktige. Du är ansvarig för att planera och kvalitetssäkra processen. Du granskar beredningsunderlag och sammanställer handlingar till kommunstyrelsen och dess utskott och kommunfullmäktige, samt för protokoll på sammanträden. Du är även sekreterare i Sydnärkes lönenämnd och överförmyndarnämnd.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 30-10-2019

Lärare i fritidshem med inriktning idrott och hälsa till Kumlaby skola
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du en person som brinner för arbete och utveckling inom fritidshemmet? Kan du i framtiden tänka in dig i en roll som ledare av fritidsfrågor? Då kan detta vara rätt tillfälle och tjänst för dig. Kumlaby skola befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas och vi söker en engagerad lärare i fritidshem som vill vara med och driva vår verksamhet framåt.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Kumlaby skola F-6 söker speciallärare
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du en person som brinner för att ge stöd till de elever som behöver det som mest och värdesätter styrkan i ett arbetslag? Kan du se dig jobba på en skola som tror på ett kollegialt arbetssätt och lägger ner mycket tid på att diskutera undervisning? Då kan detta vara rätt tillfälle och tjänst för dig. Kumlaby skola befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas och efter att vår nuvarande speciallärare går i pension så söker vi nu dig som är engagerad och vill vara med och driva vår verksamhet framåt.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Kumlaby skola söker lärare till Flexenheten
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du en person som brinner för att undervisa i dina ämnen och att ge stöd till de elever som behöver det som mest? Kan du se dig jobba på en skola som tror på ett kollegialt arbetssätt och lägger ner mycket tid på att diskutera undervisning? Då kan detta vara rätt tillfälle och tjänst för dig. Kumlaby skola befinner sig just nu i en spännande utvecklingsfas och satsar nu på att stärka upp vår Flexenhet och för det behövs en engagerad lärare som vill driva verksamheten framåt.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Lärare i engelska och svenska, åk 4-6 Tallängens skola
Förvaltning för livslångt lärande, Kumla kommun
Är du en person som brinner för att undervisa och värdesätter styrkan i ett arbetslag? Kan du se dig jobba på en skola som tror på ett kollegialt arbetssätt och lägger ner mycket tid på att diskutera undervisning? Då kan detta vara rätt tillfälle och tjänst för dig. Vi ser Tallängens skola som en gemensam arbetsplats där vi tillsammans fokuserar på att se möjligheter i olikheter och utifrån det utveckla alla våra elevers måluppfyllelse, såväl inom fritidsverksamheten och förskoleklass som i grundskolan (F-3 och 4-6).
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Extrajobb - Danslärare i Kumla
Be Sporty Utbildning AB
Till våren fortsätter Funkykidz i Kumla! Vill du dansa på arbetstid och ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med pompoms, mello-hits, maskotar och spralliga barn mellan 2-8 år? Då ska du söka jobbet som danslärare på Funkykidz! Våra kurser är noga genomtänkta med färdiga koreografier, musik samt en kursplan att följa för dig som danslärare. Det innebär att ditt fokus kan ligga på ledarskapet. Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är trygg i dig själv och är en riktig glädjespridare.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 29-10-2019

Extrajobb - Idrottsledare i Kumla
Be Sporty Utbildning AB
Är du sportintresserad och vill ha kul på jobbet? Lockar några fartfyllda timmar i veckan med spralliga barn och redskapsbanor eller kanske fotbollar? Då ska du söka jobbet som idrottsledare på Be Sporty inom något av våra koncept: Trix bollskola eller Flipkidz barngymnastik. Du söker till det koncept som passar dig och din bakgrund inom idrott bäst! Varje koncept har en färdig kursplan att följa där samtliga lektioner är noga planerade med upplägg och övningar.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 29-10-2019

Junior e-handelskoordinator till KAVAT i Kumla
Personalpoolen Mellansverige AB
Junior e-handelskoordinator till KAVAT i Kumla KAVAT är ett av de starkaste skovarumärkena på den svenska marknaden. Företaget grundades 1945 och är fortfarande familjeägt. KAVAT ligger långt framme när det gäller miljö och design. Merparten av produktionen sker i den egna fabriken i Bosnien. Försäljningen sker både via återförsäljare och egna kanaler. KAVAT har idag fyra egna butiker och e-handel både i Sverige och internationellt. Huvudkontoret ligger i Kumla.
Skapad : 16-10-2019 Ansökningsfrist : 05-11-2019

Smile Kumla söker Tandläkare
Colosseum Smile AB
Placeringsort Smiles klinik i Kumla   Vi söker nu Tandläkare till vår klinik i Kumla. Kumla är en växande attraktiv kommun med goda kommunikationsmöjligheter till Örebro. Nästa steg i din karriär finns i Kumla. Vi är sammanlagt 18 medarbetare, 5 tandläkare, 5 tandhygienister och åtta tandsköterskor som erbjuder våra patienter allmäntandvård. Vi är en väl inarbetad klinik med högt i tak och värnar om ett gott teamwork. Vår klinik har 12 stora ljusa behandlingsrum med modern utrustning.
Skapad : 16-10-2019 Ansökningsfrist : 16-11-2019