Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
kommundirektör som vill utveckla möjligheternas karlskoga!
Randstad AB
Kommundirektör Du är en person som är både modig och insiktsfull med en förmåga att hantera de stora penseldragen och utveckla en vi-känsla. Du skapar förtroende för ditt ledarskap, har hög integritet, är trygg i dig själv och har förmågan att bygga nätverk lokalt, regionalt och nationellt. Du är en viktig representant för Karlskoga.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Världsledande företag söker utvecklingsingenjör
BLH Nobel
BLH Nobel är ett världsledande företag inom processvägning och kraftmätning som konstruerar och levererar integrerade produkter och lösningar för flera olika marknader såsom fordonsindustri, offshore, process- och stålindustri. Som utvecklingsingenjör arbetar du med trevliga kunder, engagerade kollegor och spännande produkter i ett väletablerat och offensivt företag!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker en CNC-operatör med stort driv och intresse för sitt yrke till en av våra kunder i Karlskoga. Som operatör kommer du arbeta i bäddfräs med 2,3. -4 axlar, utföra uppsättning, ställ och kompensering. Avancerad fräsning förekommer med programmering i Fanuc.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Logistikkoordinator sökes för Eurenco Karlskoga
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till vår kund EURENCO Bofors AB i Karlskoga söker vi nu en Logistikkoordinator. EURENCO utvecklar, producerar och tillhandahåller ett stort utbud av krut och sprängämnen för både försvars- och kommersiella marknader. Koncernen har ca. 900 medarbetare varav ca.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Gruppchef analytisk kvalitetskontroll
Recipharm Karlskoga AB
Recipharm är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har cirka 6 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, samt farmaceutisk produktutveckling. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Serviceelektriker, Caverion - Karlskoga
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Till vår filial i Karlskoga söker vi nu ansvarsfulla och drivna Serviceelektriker som vill utvecklas och växa med oss. Du kan också utgå från Kristinehamn.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 03-04-2019

projektledare bygg till karlskoga
Randstad AB
Projektledare bygg Vi söker dig som vill vara en viktig del i utvecklingen av Karlskoga kommuns fastighetsbestånd. Du är en av flera projektledare i vår projektorganisation och kommer att driva projekt riktat mot bygg och anläggning. Du har intressanta och omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande miljö. Arbetet är förlagt på Teknik- och fastighetsavdelningen som är en del av Samhällsbyggnadsförvaltningen. Arbetsbeskrivning Som projektledare hos oss kommer du att arbeta med projekt som avser såväl nybyggnation, ombyggnation som underhåll av byggnader och lokaler.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Distriktssköterska/sjuksköterska, Baggängens vårdcentral
Region Örebro län
För att upprätthålla bemanningen när våra kollegor vidareutbildar sig eller bildar familj så söker vi fler sjuksköterskor som vill ha ett betydelsefullt arbete på en arbetsplats med ett gott socialt klimat och nära samarbete kring såväl patienter som t.ex. arbetstider! Baggängens vårdcentral har genom åren byggt upp ett gott rykte och tillsammans arbetar personalen målmedvetet för att behålla det goda anseendet. Här finns utmanande och omväxlande arbete liksom kompetens och lång erfarenhet bland personalen. Vårdcentralen tar gärna emot elever/studenter under utbildning till olika vårdyrken.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Produktionsledare till Eurenco
Nercia Bemanning AB
Vårt uppdrag Eurenco är inne i en mycket expansiv fas, vilket innebär att de nu förstärker sin organisation med en Produktionsledare. Här får du en viktig roll i att leda en avdelning så att produktionen kan möta marknadens ökade efterfrågan. Är du en engagerad och driven ledare som är redo för nya utmaningar så kan detta vara rätt roll för dig! Arbetsuppgifter Tjänsten avser den del av verksamheten som producerar sprängämnen. Avdelningen tillverkar Hexogen, Pentyl och Sprängdegsprodukter och upparbetar Ättiksyra.
Skapad : 20-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Timvikarier till Strandbadet
Karlskoga kommun, 29 Kultur- och föreningsförvaltningen
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter.
Skapad : 19-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019