Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Pizzabagare
Nya Sandvikens pizzeria KB
Nya Sandvikens Pizzeria i Karlskoga är i behov av en erfaren pizzabagare. Dina arbetsuppgifter är allt ifrån förberedning till pizzabakning samt att hjälpa till där det behövs. Din huvudsakliga arbetsuppgift är dock att baka pizza. Är du intresserad av tjänsten mejla in ditt cv till khaledkassem69@hotmail.com
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 10-01-2019

Idrottslärare till Aggerudsskolan
Karlskoga kommun, 12 Skolförvaltningen, grund- och förskola
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Konstruktörer inom hydraulik
Combitech AB
Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. Din roll som konstruktör inom hydraulik Som konstruktör kommer du arbeta med att utveckla komponenter eller system som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Att ta fram ritningsunderlag (i 2D eller 3D) med relevanta mått samt bestämma form- och toleranskrav, beroende på bl.a. produktionsmetod, är en stor del av jobbet.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 27-01-2019

Slipare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu Rundslipare till en av våra kunder i Karlskoga. Arbetsmoment: Bereda, ställa och programmera de arbeten som skall utföras i rundslipar. Genomföra mätningar för att säkerställa inställningar och produktionsutfall samt beställa verktyg och övrig förbrukningsmaterial till rundslipar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

CNC-operatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu en erfaren CNC-operatör till en av våra kunder i Karlskoga. Arbetsuppgifter: Utför avancerad fräsning och programmerar i Heidenhain. Självständig ställa, rigga, och verktygskompensera. Enstycksproduktion, korta serier Detaljstorleken varierar från 0,5 kg till 5 ton. Kunderna finns inom försvarsindustrin, medicin och fordon. Arbetstider: Dagtid med kort fredag. Din profil Goda kunskaper och erfarenhet av: Fräsning. Ritningsläsning Programmering, gärna Heidenhain eller liknande.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Administratör för lager och logistik sökes till Eurenco i Karlskoga
Montico HR Partner AB
Kundföretaget Till vår kund EURENCO Bofors AB i Karlskoga söker vi nu en administratör för ett längre uppdrag, EURENCO utvecklar, producerar och tillhandahåller ett stort utbud av krut och sprängämnen för både försvars- och kommersiella marknader. Koncernen har ca. 900 medarbetare varav ca. 200 av dem finns i Karlskoga. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill jobba som administratör hos Eurenco och vara behjälplig i processen med att implementera ett nytt affärssystem.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Sjuksköterska, Kirurgmottagningen, Karlskoga lasarett
Region Örebro län
HoS:2018:1148 Till kirurgmottagningen, Karlskoga lasarett, söker vi nu en sjuksköterska då en av våra sjuksköterskor är gravid och kommer att vara ledig en längre period. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska på mottagningen har du ett varierande arbete där du bland annat planerar mottagning vilket innefattar kallelse- och bokningsansvar, telefonrådgivning och läkemedelshantering. Du assisterar också vid olika undersökningar och småoperationer och har egna patienter på sköterskemottagning. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett intresse för kirurgisk vård.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Undersköterska, Kirurgmottagningen, Karlskoga lasarett
Region Örebro län
HoS:2018:1147 Till Kirurgmottagningen, Karlskoga lasarett, söker vi nu en undersköterska då en av våra medarbetare går i pension. Arbetsuppgifter: Som undersköterska på mottagningen har du ett varierande arbete där du bland annat planerar mottagning vilket innefattar kallelse- och bokningsansvar, du assisterar vid olika undersökningar och småoperationer och har egna patienter på sköterskemottagning. Kvalifikationer: Yrkesexamen från gymnasiets Vård- och omsorgsprogram med godkända 2250 p eller godkända betyg från vuxenutbildningens kurser inom vård och omsorg om 1500 p.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Sjuksköterska, Endoskopimottagningen, Karlskoga lasarett
Region Örebro län
HoS:2018:1146 Till endoskopimottagningen, Karlskoga lasarett, söker vi nu en sjuksköterska då en av våra sjuksköterskor är gravid och kommer att vara ledig en längre period. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska på endoskopimottagningen har du ett varierande arbete där du bland annat planerar mottagning vilket innefattar kallelse- och bokningsansvar, telefonrådgivning och läkemedelshantering.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Webbutvecklare till Consafe Logistics
Academic Work
Vi söker dig som tycker att webbprogrammering och innovativa användargränssnitt är det roligaste som finns! Har du arbetat med det tidigare, professionellt eller i hobbyprojekt, och är öppen för nya karriärmöjligheter? Då har du nu möjlighet att utvecklas tillsammans med ett expansivt och internationellt företag som fortfarande lyckats behålla den familjära stämningen internt. Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringslösningar.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019