Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionstekniker i Karlskoga
Manpower AB
Vi söker just nu efter en Produktionstekniker till vår kund i Karlskoga.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Resande säljare!
Viafield Sweden AB
Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären och vill utvecklas inom sälj! Är du vår nya toppsäljare? Eller kanske företagets glädjespridare? Vi är idag över 140 nöjda medarbetare som ser fram emot att välkomna dig. Ansök idag med eller utan CV! Arbetsuppgift:Som fält - och eventsäljare ansvarar du för att etablera kundrelationer samt presentera och förmedla tjänster och utbud till nya och befintliga kunder. Viafield arbetar med face2face försäljning vilketinnebär att du förmedlar produkten via fysiskakundmöten.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 26-09-2019

System Safety Engineer
Combitech AB
På Combitech finns en stor kompetens och erfarenhet inom systemsäkerhet och utveckling av säkerhetskritiska system. Enheten Safety som idag består av drygt 20 konsulter har under lång tid utfört analyser inom områdena system- och flygsäkerhet, inom olika branscher såsom försvar, myndigheter och industri. Vi har ramavtal med FMV, Saab och en mängd andra stora företag. Vi arbetar med många olika typer av spännande system, allt från ubåtar, ytfartyg och stridsflygplan, till lednings-, vapen- och fordonssystem.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Projektledare Nya produkter
Cambrex Karlskoga AB
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt företag i en expansiv fas. Vi arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. I våra anläggningar i Karlskoga tillverkar vi framförallt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Spa- & hudterapeut
Training Season Sweden
Training Season är ett nytänkande företag där vi konstant jobbar på ett kreativt sätt med passion för utveckling för att skapa lönsamhet både för oss själva och våra klienter.Tillsammans har vi sett till att våra privatperson slagit sina personbästa, föreningar vunnit SM-guld, att företag skapat lönsamma hälsoprojekt och spa-anläggningar fått rätt personal vid rätt tidpunkt.Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans för att skapa nya möjligheter för kunden.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Massör / massageterapeut
Training Season Sweden
Training Season är ett nytänkande företag där vi konstant jobbar på ett kreativt sätt med passion för utveckling för att skapa lönsamhet både för oss själva och våra klienter.Tillsammans har vi sett till att våra privatperson slagit sina personbästa, föreningar att vinna SM-guld, företag att skapa lönsamma hälsoprojekt och spa-anläggningar att ha rätt personal vid rätt tidpunkt.Inom vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är vi med och hjälper spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans för att skapa nya möjligheter för kunden.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

B2B Säljare
Abonnera Sverige AB
Account Manager – B2B säljare Är du vår nästa supersäljare? Den personen som oftast får sin vilja igenom? Den som vet skillnaden på ink/ex moms på ett inköp?
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Operatörer till Nammo Sweden AB i Karlskoga
Nercia Bemanning AB
Vårt uppdrag För Nammo Sweden i Karlskoga, som nu trappar upp sin produktion, söker vi duktiga operatörer som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Vill du jobba med oss som personlig assistent?
4 You Personlig Assistans i Värmland AB
Vi är ett assistans bolag med säte i Värmland som startade 2010. Hos oss är det alltid samma personer som svarar i telefon och vi arbetar med ledord som tillsammans. Vi är ett assistansföretag som vill ge både kunder och assistenter stor kvalitet i sin vardag. Vi har en nära kontakt med våra kunder och finns alltid till hands och stöttar dig som assistent och kund. Vi tillsammans kan skapa den bästa dagen! Du måste ha fyllt 18 år.Det är de personliga egenskaperna som väger tyngst.Kundens funktionsnedsättning gör att han är rullstolsburen. Du följer honom i hans liv.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Systemingenjör sökes till spännande företag!
Framtiden i Sverige AB
Är du en nyfiken person med stort tekniskt intresse? Har du ett brinnande intresse för problemlösning och har förmågan att se lösningar ur ett helhetsperspektiv. Då har vi den perfekta tjänsten för dig! Dina arbetsuppgifter Som systemingenjör kommer du att arbeta med systemdesign av företagets produkter. Det kan handla om att skapa nya produkter eller uppgradera befintliga. Du kommer att vara med i hela processen och kommer arbeta i projektform. Tjänsten innebär ett nära samarbete med kollegor på andra avdelningar såsom marknad, inkö, produktion m.m.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019