Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Elektronikingenjör till BAE Systems Bofors
BAE Systems AB
Som Elektronikingenjör på BAE Systems Bofors arbetar du i projektform och får möjligheten att följa utvecklingen genom alla delar i cykeln. Hela vägen från förstudie och ritning genom prototyplabbet för framtagande av modell för att slutligen genomföra verifiering och tester – både i labbmiljö och ute på provskjutningsfältet. Ser du dig själv som något av en uppfinnare och söker en tjänst i en högteknologisk vardag är det här tjänsten för dig. På uppdrag av BAE Systems Bofors i Karlskoga söker AxÖ Consulting en Elektronikingenjör.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 20-06-2018

Besiktningstekniker Karlskoga
DEKRA Automotive AB
DEKRA är ledande i världen inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år. Sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat drygt 50 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och ge en förstklassig service.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Löneadministratör till Nobeli Business Support Karlskoga
Manpower
Nobeli Business Support utvecklar och säljer business supporttjänster inom områden såsom Lön och personal, Säkerhet och Dokumenthantering. Företaget har ca.140 anställda med en omsättning på ca 170 miljoner och finns i Karlskoga, Örebro, Linköping och Huskvarna. Vill du jobba med lön i en utvecklande miljö? Vi utökar vårt kundteam inom avdelningen Lön och personal därför söker vi nu en löneadministratör. Tjänsten är på heltid med arbetsort Karlskoga. Arbetsbeskrivning Som löneadministratör kommer du att arbeta med alla delar inom löneprocessen. Vi jobbar utefter väl utarbetade processer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Uthyrare
Kund/marknad
Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Karlskogahems bestånd omfattar cirka 2 700 bostadslägenheter och cirka 43 000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick 2016 till 207 mnkr. Bolaget har 40 personer anställda på helårsbasis. Om oss Karlskogahem AB är ett helägt kommunalt bolag grundat 1946. Karlskogahems bestånd omfattar cirka 2 700 bostadslägenheter och cirka 43 000 kvm lokaler. Lokalerna består av gruppbostäder, kontor och affärslokaler. Karlskogahems omsättning uppgick 2016 till 207 mnkr.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Reparatör
HSB Göta/Sydost HR-Center AB
HSB Sydost är ett kooperativt bostadsföretag. Vi som jobbar på HSB är stolta över att vara en kooperation! Som medarbetare hos oss på HSB Sydost får du använda din drivkraft och har möjlighet att göra skillnad i en modern organisation. Vi är cirka 120 medarbetare som är verksamma på 9 orter i Kalmar, Kronoberg och Blekinge-län. Våra grundvärderingar ETHOS; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan genomsyrar både vårt arbetsklimat och relationen med våra kunder.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Lärare åk 4 till Stråningstorpsskolan
Karlskoga kommun, 12 Skolförvaltningen, grund- och förskola
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

Är du Bergslagens Räddningstjänst nya Förbundschef?
Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Har du viljan, kraften och engagemanget att ta vid det pågående utvecklingsarbetet och driva det vidare? Vill du vara förbundets ambassadör och den som skapar kontakter och förtroende både inom och utanför förbundet? På uppdrag av Bergslagens Räddningstjänst söker AxÖ Consulting en trygg, stabil och erfaren Förbundschef med vana att arbeta i en politiskt styrd verksamhet. Räddningstjänsten Bergslagen är ett kommunalförbund med ansvar för räddningsinsatser, förebyggande åtgärder samt larmcentral inom Kristinehamn, Karlskoga, Filipstad, Hällefors, Degerfors och Storfors kommuner.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Ritningsgranskare mekanikkonstruktion
BAE Systems Bofors AB
BAE Systems är en världsledande internationell högteknologisk koncern som utvecklar framtidens försvarssystem. Koncernen har fler än 84500 anställda och representeras i Sverige av affärsenheterna Weapon Systems och Vehicles med verksamhet i Karlskoga, Örnsköldsvik, Stockholm och Linköping. BAE Systems Bofors AB har ca 360 anställda, samtliga är placerade i Karlskoga. De huvudsakliga produkterna som tillverkas i Karlskoga är artilleripjäser, marina pjäser, intelligent ammunition, och fjärrstyrda vapensystem. Företaget tillhandahåller även teknologier och anpassat underhållsstöd.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Familjecoach till Aggerudsskolan
Karlskoga kommun, 12 Skolförvaltningen, grund- och förskola
Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande. Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Undersköterska med SIP-ansvar, Baggängens vårdcentral
Region Örebro län
Är du en engagerad och driven person som har lätt att skapa bra möten med både patienter och kollegor, då ska du söka dig till oss! Vi söker en undersköterska som vill ha ett omväxlande och ansvarsfullt arbete på en vårdcentral med god kompetens och lång erfarenhet bland personalen. Baggängens vårdcentral har genom åren byggt upp ett gott rykte och tillsammans arbetar personalen målmedvetet för att behålla det goda anseendet. Vårdcentralen tar gärna emot läkare och annan vårdpersonal under utbildning.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018