Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Semestervikariat kock kostavdelningen Karlskoga och Lindesbergs lasarett
Region Örebro län
Vi söker kockar inför sommaren 2018 till produktionsköken i Karlskoga/Lindesberg. Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt, klimatsmart och ekonomiskt perspektiv. Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och expertis inom bland annat IT, fastighet, kost, städ, transport, logistik, medicinsk teknik, support, upphandling, arkivering och administration.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 13-03-2018

Butikssäljare Circle K Karlskoga - deltid ca 50% varannan helg Natt
Circle K Detaljist AB
5pictures_6.jpg LOVE MEETING NEW PEOPLE? Welcome to heaven. På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare. Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Sjuksköterska Ortopedkirurgiska kliniken avd 6 Karlskoga
Region Örebro län
Vi söker en legitimerad sjuksköterska till vår ortopedavdelning. Ortopedavdelning 6 har både akut och planerad verksamhet. Här vårdas bland annat patienter som genomgått ledproteskirurgi i axlar. Den akuta verksamheten består mest av patienter med olika typer av frakturer. Avdelningen arbetar utifrån patient närmre vård vilket innebär att vi arbetar i team för patienten.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Ögonsjuksköterska Ögonmottagningen Karlskoga lasarett
Region Örebro län
Vi söker dig som är intresserad av ögonsjukvård och vill jobba i en liten arbetsgrupp med mycket självständigt arbete. Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete i ett positivt arbetsklimat. Verksamheten består av öppenvårdsmottagning med ett upptagningsområde på cirka 70 000 invånare från Degerfors, Karlskoga och Laxå kommuner.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Servicehandläggare till Karlskoga
Försäkringskassan
Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Servicekontorens syfte är att erbjuda samhällsservice och information till privatpersoner och företag. Myndigheternas samarbete ger dig som servicehandläggare ett helhetsperspektiv i din kontakt med medborgare och företagare.  Arbetsuppgifter och ansvar  Som servicehandläggare träffar du personer med olika bakgrund i samhället. Du ger snabb och professionell service och svarar på frågor från privatpersoner och företag.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Nobel Biocare expanderar och söker skicklig Mättekniker
Nobel Biocare vill bli bäst i världen – vill du hjälpa till?
Nobel Biocare är ett medicintekniskt företag som är aktivt inom tandimplantat. Företaget har cirka 2 500 anställda och 34 direktförsäljningsorganisationer över hela världen. Nobel Biocare vill bli bäst i världen – vill du hjälpa till? Vill du att din framtida arbetsplats, med hjälp av din expertis, ska få de bästa förutsättningarna att ligga i framkant?
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Biltekniker
MECA Sverige
MECA-koncernen är en ledande aktör på eftermarknaden för bilreservdelar, verktyg och verkstadsutrustning. Vår verksamhet vilar på en effektiv distribution av reservdelar och verktyg via våra avdelningar till professionella bilverkstäder. Allt vi gör syftar till en sak – ett enklare och mer kostnadseffektivt bilägande med högsta kvalitet och service. Som bilmekaniker ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbil och transportbilar av alla bilmärken.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Proactive and well-organized Production and Material Planner
Nobel Biocare
Nobel Biocare is a world leader in the field of innovative implant-based dental restorations from singletoothto fully edentulous indications. We offer: - Dental implant systems - Individualized prosthetics and CAD/CAM systems - Treatment planning - Guided surgery solutions - Biomaterials Our goal is to empower dental professionals to give quality of life back to their patients. This philosophy is built on over 60 years of continuous innovation, all stemming from Per-Ingvar Brånemark’s groundbreakingdiscovery of osseointegration in 1952.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

McDonalds i Karlskoga söker restaurangbiträde med tekniska kunskaper
McDonald’s Sverige
Med ca 210 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. Vi har en bred meny och serverar mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Genom vår storlek och vårt nära samarbete med våra leverantörer har vi full kontroll på hela leverantörsledet från gård till våra gäster. Vi samarbetar med LRF (Lantbrukarnas Riksförbund) för ett framtida svenskt jordbruk. McDonald’s har ca 12 000 medarbetare och är Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Alla restauranger ägs och drivs lokalt av egna företagare.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Nobel Biocare söker en kvalitetstekniker
Nobel Biocare
Vill du arbeta i ett internationellt företag som bidrar till högre livskvalitet för många människor? Nobel Biocare söker nu en kvalitetstekniker, via AxÖ Consulting. Vi letar efter en självständig, noggrann och engagerad person med förmåga att fatta egna beslut. Är det dig vi beskriver, eller någon du känner, varmt välkommen att skicka in din ansökan eller tipsa en vän om rollen. Arbetsbeskrivning Som kvalitetstekniker ingår du i gruppen för frisläppning och mottagningskontroll.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-04-2018