Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vikarierande underläkare till BUP Västmanland
Region Västmanland
Vi söker nu dig som är intresserad av ett underläkarvikariat i väntan på din AT. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Du kommer främst att arbeta som underläkare inom öppenvård. Du kommer få träffa patienter med behandlare och i vissa fall enskilt och fatta beslut i patientärenden som bedöms lämpliga för underläkare att handlägga. Du kommer få god handledning under din anställning och få gå dubbelt med erfaren kollega.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Pizzabagare till Suras Pizzeria i Surahammar
Suras Pizzeria
Vi söker nu en pizzabagare med tidigare erfarenhet. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Det är meriterande om du har erfarenhet av irakiskt kök. För att lämna en ansökan vill vi att du kommer förbi vår restaurang.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist :

Socialsekreterare
Hallstahammars kommun, Myndighet, Barn och ungdom
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. Vi söker en utredare och en barnföljare till barn och ungdomsgruppen. ARBETSUPPGIFTER Du hör till enheten Barn och familj där funktionerna mottagare, utredare, barnföljare, handläggare familjerätt, familjehemsvård och handläggare för ensamkommande flyktingbarn ingår. Det finns en teamledare och en seniorhandläggare på enheten samt en enhetschef.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Arbetsterapeut
Hallstahammars kommun, Äldreomsorgen
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. Vi erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter och ett arbetsförhållande i en utvecklande miljö. Du kommer få ett självständigt arbete med många utmaningar.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Researcher
Mälardalens högskola
At Mälardalen University, people meet who want to develop themselves and the future. Our 15000 students take courses and study programs in Business, Health, Engineering and Education. We conduct research within all areas of education, and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer. Mälardalen University is located on both sides of Lake Mälaren with campuses in Eskilstuna and Västerås.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Telefonsäljare som vill tjäna mycket pengar utan något tak sökes!
BS Investment AB
. BS INVESTMENT AB söker nu säljare till vårt duktiga och glada gäng med start innan inom en vecka. BS INVESTMENT AB är en återförsäljare till olika telefonoperatörer som enbart riktar sig till småföretagskunder. Vi erbjuder mobil telefoni, mobilt bredband, mobila växlar, IP-telefoni och fast telefoni till företagare. Arbetsuppgifter Som säljare hos oss arbetar du med försäljning av telefonitjänster till nya företagskunder. Försäljningen sker via telefon och du kommer att ingå i vårat unga säljteam.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Administratör med It-intresse till Evry i Örebro
Poolia Örebro AB
Är du i början på din karriär och älskar administration? Är du administratören som även har ett brinnande intresse för IT? Då är detta tjänsten för dig! Uppdraget förväntas starta omgående, för att pågå under 6 månader- med god chans till förlängning och/eller övertag. Sök redan idag – urval sker löpande. Arbetsuppgifter På Evry kommer du att arbeta med ett härligt gäng helpdeskmedarbetare som dagligen hjälper kunder med deras IT-relaterade problem.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Masterdataspecialist till ICA Affärsservice/Koncernekonomi
ICA Sverige AB
Koncernekonomi söker nu en Masterdataspecialist (längre vikariat). Arbetsuppgifter I rollen som Masterdataspecialist hanterar du verksamhetens behov av masterdata och masterdatasupport på ett effektivt sätt. . I dina arbetsuppgifter ingår det att proaktivt identifiera brister och förbättringsmöjligheter kring hantering av masterdata och föra fram dem. Du har en viktig roll när det kommer till incidenthantering och uppföljning. Du kommer att delta i arbetsgrupper tillsammans med verksamheten. I arbetet ingår det registervård för leverantör, kund och butiksregistret.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Underhållning av järnvägsspår (122297)
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-02-2019

135 kr fast timlön. (ingen provision). Samla in pengar, telefon.
FROSTBRAND & PARTNERS AB
Som telefonambassadör representerar du en 90-konto organisation (t ex WWF, Cancerfonden, Sverige för UNHCR, Bris, Stockholms Stadsmission etc.). Du ringer till organisationens nuvarande givare (varma samtal) i syfte att samla in mer pengar till ändamålet, tacka givaren för deras stöd samt informera om vad som är aktuellt och vad som behöver göras. Det handlar om att inspirera och engagera givarna att ge mer till det ändamål du pratar om. Det handlar alltid om att hjälpa andra människor, djur och natur eller viktig forskning t ex cancerforskning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018