Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Pedagogisk resurs till fordonsutbildning Västerås
Astar AB
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Biträdande enhetschef till Kirurgklinikens avdelning 6
Region Västmanland
Vi på kirurgkliniken är just nu inne i ett förändringsarbete. Vi har arbetat med att utveckla vårt arbetssätt för att öka patientsäkerheten, få en bättre arbetsmiljö och för att minska inhyrd personal. Nu söker fler kollegor som vara med och fortsätta det arbetet tillsammans med oss. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter Kirurgkliniken är en länsövergripande klinik med verksamhet på Västmanlands Sjukhus Västerås.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Dataskyddsombud till nytt spännande uppdrag
Västerås stad
Västerås stad har en mycket bred och samtidigt specialiserad verksamhet som ställer höga krav på kvalificerat stöd. Den 25 maj i år träder den nya Dataskyddsförordningen i kraft och vi ställs inför nya spännande utmaningar gällande dataskydd. För att säkerställa efterlevnaden av lagkraven och för att kunna erbjuda stödinsatser och rådgivning utses till varje styrelse och nämnd ett dataskyddsombud.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Montörer
CQ Montage AB
Vi söker nu händiga montörer med maskinvana för arbete med intallation av fönster och dörrar samt entrépartier, Det är meriterande om du är tekniskt kunnig och har erfarenhet av att installera låssystem. Vi har uppdrag i hela landet men främst i mälardalen så visst resande samt övernattning förekommer. Vi vill att du har B-körkort och det är meriterande med C-kort. Vi samarbetar med Arbetsförmedlingen i denna rekrytering och du söker tjänsten genom att följa länken nedan: https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/19396
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

CE chaufförer sökes. Heltid
PER SVENSSON TRANSPORT AB
Verksamhetsbeskrivning Per Svensson Transport AB inriktar sig i första hand på temperaturkontrollerad logistik av livsmedel med våra kyl- och frysbilar. inom Stockholm - Mälardalen. Några av våra uppdragsgivare är t ex Ica, Dafgård och Schenker. Arbetsuppgifter Vi söker framförallt CE-chaufförer men även C, för distribution av kyl- & frysvaror. Utbildning/Erfarenhet Kravprofil: C/CE-körkort, YKB, digitalt förarkort, truckkort klass A Då vi har daglig kontakt med våra kunder och kollegor är goda kunskaper i Svenska språket ett krav. Minst ett års dokumenterad erfarenhet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Sektionsledare till Medicinklinikens avdelning 1 Köping
Region Västmanland
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Som sektionsledare har du en viktig roll och arbetar nära verksamhetens enhetschef. Sektionsledaruppdraget innebär ett uppdrag om 50% där arbetet kan delas in i arbetsledande uppgifter, dagliga administrativa uppgifter och planeringsuppgifter.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Projektledare sökes till Västerås
StudentConsulting
Har du erfarenhet av projektledning, är en driven person och söker en ny utmaning? Titta då närmare på denna tjänst. Vår kund är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag inom outsourcing och facility management. De levererar en serviceupplevelse som hjälper deras kunder att nå sina mål. Idag finns företaget i 50 länder i Europa, Asien, Latinamerika och Nordamerika och ger service till över 200 000 kunder varje år. Nu ska vår kund utöka med en projektledare placering Västerås. Start är omgående.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Personlig assistent till man i Västerås
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se   Human assistans söker nu efter personliga assistenter som vill jobba med en man i Västerås. Om tjänsten: Vår kund har autism och behöver ständig tillsyn, du kommer att hjälpa honom att leva ett bra och säkert liv. Kunden bor själv och behöver hjälp i vardagen med allt ifrån hushållssysslor till hjälp med personlig hygien, av/på klädning samt stöttning vid maten mm.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Sjuksköterska/röntgensjuksköterska till Strålbehandlingen
Region Västmanland
Hos oss erbjuds du ett spännande och betydelsefullt arbete där du får möjlighet att kombinera omvårdnad och avancerad medicinsk teknik. Du välkomnas till en öppen och trivsam arbetsplats där du har goda möjligheter att utvecklas inom strålbehandling. Vi söker nu sjuksköterskor och röntgensjuksköterskor till vårt team! Är du vår nya kollega? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Tillverkning / lager
IndustriQompetens Mälardalen AB
IQ förser industrin med kompetent personal, genom både uthyrning och rekrytering. Teknikavtalet ger våra medarbetare flera fördelar, bland annat fast månadslön, komptid och inarbetad semester mm. Arbetstider, arbetsplatser och arbetsuppgifter varierar med våra kundföretags behov och som serviceföretag anpassar vi oss efter dessa.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018