Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
PEMA People söker Licenssvetsare
Pema People AB
Har du en aktiv licens på MAG 138? Har du erfarenhet av ritningsläsning? Har du en flerårig arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete? Är du som person driven, ambitiös med inställningen att alltid leverera med kvalitet?  Då är du den vi söker! Just nu söker vi licenssvetsare till våra kunder i området där du bor! Du kommer att ingå i Pemas team med duktiga och erfarna svetsare som dagligen levererar med kvalité och bidrar till stor kundnöjdhet i de verkstäder vi samarbetar med. Som medarbetare på Pema kommer du att få möjligheten att jobba med de största och mest välrenommerade företagen i d
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Servicetekniker till JOB Group i Mälardalen
Manpower AB
Vi söker nu en lösningsorienterad resande servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare. Vet du med dig att du är kunnig, nyfiken och gillar att jobba med installation, felsökning och service? Då kan du vara precis den vi söker! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan JOB Group och Manpower. Du kommer att bli anställd hos JOB Group. Vad går jobbet ut på? Tjänsten är på heltid och du arbetar i normalfallet dagtid, men oregelbunden arbetstid kan förekomma. I tjänsten ingår resor ca 2 veckor per månad främst i Mellansverige och du kommer att utgå hemifrån.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Control System Designer to ABB Motors and Generators
Norén & Lindholm
Senior Control System Designer for excitation systems to ABB Motors and Generators Are you a problem-solving and a social candidate with experience in power plant design and/or control systems, this is the right opening for you. You will be part of Motors & Generators in Västerås, within ABB´s Business Motion. We develop, sell and manufacture synchronous motors and generators up to 80 MW. Most of our production goes for export, the business is projectoriented where each delivery is adapted to the customer's unique requirements.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Medicinsk sekreterare till Vuxenpsykiatriska mottagningarna Köping
Region Västmanland
Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Om arbetsplatsen Vi är en arbetsplats med bra kollegor och god stämning. Det finns bra pendlingsmöjligheter från Västerås och Örebro.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Kundresurs till Västerås
VO Arbetssökande, Region Mitt
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Orderadministratör
Adecco Sweden AB
Orderadministratör i Västerås Om tjänsten I rollen som orderadministratör ingår arbetsuppgifter som att ta emot, kvalitetssäkra, registrera och leverera beställningar från våra kunder. Du tar hand om ordrar och ser till att de prissätts och blir leveransplanerade. En vanlig arbetsdag kan även innefatta behandling av reklamationer och andra supportärenden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Kommunikatör
Surahammars Kommun
Surahammars kommun är belägen i det natursköna Västmanland. Vi är en nytänkande kommun som erbjuder fantastiska möjligheter. Vi har ett rikt kulturliv och erbjuder det mesta inom föreningsliv och aktiv fritid. Surahammars kommun erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Västerås och Stockholm. För mer information om kommunen, gå in på www.surahammar.se. Arbetsplatsbeskrivning Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 29-12-2019

Förskollärare Olsboskolan
Fagersta kommun, Olsboskolan
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR. Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till den lokala sporthallen. Fagersta kommuns vision är att ”Vi ska bli bäst på undervisning”. Alla elever ska utvecklas utifrån kunskapsmålen och sina egna förutsättningar. Olsboskolan är Fagersta kommuns grundsärskola. Här arbetar idag 30 personer tillsammans fördelade på tre skolenheter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Väktare
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2020

Montör
Future Bemanning
Kvalifikationer Du har erfarenhet av arbete från industrin och som är van montör. Du trivs i en roll där det är full fart på dagarna och där du bidrar till teamets framgångar. Vidare ser vi att du är en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och som bidrar till en positiv stämning. Du är också proaktiv och tar egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven, initiativrik och social. Vidare har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter och förstår värdet i att vara effektiv, men ändå bibehålla kvaliteten i ditt arbete.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019