Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Musiklärare F-3 till Hagaskolan i Kungsör
Kungsörs kommun
Vill du vara med och ge våra yngsta elever en inblick i musikens magiska värld? Vi har på båda skolorna alldeles nya fullt utrustade lokaler med stora möjligheter till att genomföra shower och musikaler. I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Pedagogerna uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt. Vi har ett syfte när vi planerar organisation och utvecklingsarbeten på våra skolor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Socialsekreterare till avdelning inom barn och familj
Fagersta kommun
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR. Hos oss har du möjlighet till bland annat semesterväxling, friskvårdsbidrag och frikort till den lokala sporthallen. Vi söker till Socialförvaltningens Individ- och familjeomsorg en socialsekreterare som gillar ett utmanande och omväxlande arbete med individen i fokus. Som socialsekreterare hos oss ser vi att du är flexibel, självständig och vill utveckla dig själv och verksamheten.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Lärare svenska och engelska i åk 7-9
Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och goda allmänna kommunikationer. I kommunen bor ca 22800 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information om vår kommun och förvaltning, se www.sala.se/ Ekeby- och Vallaskolan 7-9 ligger i centrala Sala intill stadsparken och Kristina kyrka. De senaste åren har vi arbetat med att lägga större fokus på utbildning/lärande och måluppfyllelse. Vi strävar hela tiden efter att förbättras samtidigt som vi stannar upp, tittar bakåt och ser den framgång vi når längs vägen.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Anläggningsarbetare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren anläggningsarbetare till en av våra kunder i Västerås regionen. Kundföretaget utför kompletta mark- och anläggningsarbeten, från råmark till fullt färdig anläggning. Du som söker ska tidigare ha arbetat utifrån ritningsläsningar. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan eventuellt leda till en fast anställning på företaget. Din profil Vi söker en person som tidigare har haft ett liknande arbete och som kan hantera utsättningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Safety & Health coordinator
Epiroc Drilling Tools AB
United. Inspired. Performance unites us, Innovation inspires us, and commitment drives us to keep moving forward.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

PhD in Computer Science
Mälardalens Högskola
At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programmes in Business, Health, Engineering and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Fritidspedagog
Sala kommun
Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare och det finns goda pendlingsmöjligheter. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. För mer information se www.sala.se  Ransta skola ligger i samhället Ransta i Sala kommuns södra del. I vintras fick vi en helt ny skola som inrymmer förskola,  skola f-6 och ett fritidshem.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

PhD-artificial intelligence for safety-critical airborne embedded systems
Mälardalens Högskola
At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programmes in Business, Health, Engineering and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Lärare till Pettersbergsskolan
Västerås kommun
Vi letar efter en ny kollega till de lägre åren på Pettersbergsskolan! Är du den vi letar efter? Pettersbergsskolan är en grundskola med barn från förskoleklass till år 9. Vi har idag omkring 560 elever och ca 80 medarbetare och är en skola som är två- till treparallellig. Vi har även flera förberedelseklasser/grupper och ett fritidshem med två avdelningar. Vår skola är en bra väg in i framtiden. Hela skolorganisationen arbetar för att hjälpa till och bidra med lösningar så att våra elever får ett bra bemötande och goda förutsättningar för ett gott framtida liv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Biträdande enhetschef till Larmcentralen Västerås
Västmanlands Läns Landsting
Vi söker en biträdande enhetschef till Larmcentralens verksamhet i Västmanland. En av dina utmaningar blir att säkerställa en väl fungerande bemanning i samspel med dina kollegor. Du erbjuds en tjänst där du kombinerar rollen som biträdande enhetschef med kliniskt arbete som dirigent eller larmoperatör. Låter det intressant?      Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019