Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Anläggningsarbetare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker just nu en erfaren anläggningsarbetare till en av våra kunder i Västerås regionen. Kundföretaget utför kompletta mark- och anläggningsarbeten, från råmark till fullt färdig anläggning. Du som söker ska tidigare ha arbetat utifrån ritningsläsningar. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid Tjänsten kan eventuellt leda till en fast anställning på företaget. Din profil Vi söker en person som tidigare har haft ett liknande arbete och som kan hantera utsättningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

PhD in Computer Science
Mälardalens Högskola
At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programmes in Business, Health, Engineering and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

PhD-artificial intelligence for safety-critical airborne embedded systems
Mälardalens Högskola
At Mälardalen University people meet who want to develop themselves and the future. Our 16 000 students read courses and study programmes in Business, Health, Engineering and Education. We conduct research within all areas of education and have internationally outstanding research in future energy and embedded systems. Our close cooperation with the private and public sectors enables us at MDH to help people feel better and the earth to last longer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Lärare till Pettersbergsskolan
Västerås kommun
Vi letar efter en ny kollega till de lägre åren på Pettersbergsskolan! Är du den vi letar efter? Pettersbergsskolan är en grundskola med barn från förskoleklass till år 9. Vi har idag omkring 560 elever och ca 80 medarbetare och är en skola som är två- till treparallellig. Vi har även flera förberedelseklasser/grupper och ett fritidshem med två avdelningar. Vår skola är en bra väg in i framtiden. Hela skolorganisationen arbetar för att hjälpa till och bidra med lösningar så att våra elever får ett bra bemötande och goda förutsättningar för ett gott framtida liv.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Biträdande enhetschef till Larmcentralen Västerås
Västmanlands Läns Landsting
Vi söker en biträdande enhetschef till Larmcentralens verksamhet i Västmanland. En av dina utmaningar blir att säkerställa en väl fungerande bemanning i samspel med dina kollegor. Du erbjuds en tjänst där du kombinerar rollen som biträdande enhetschef med kliniskt arbete som dirigent eller larmoperatör. Låter det intressant?      Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

Psykiatrisjuksköterska till Västerås
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Försäkringsutredare inom aktivitetsersättning i Västerås
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringsutredare är du medarbetare i staten med uppdraget att hjälpa våra försäkrade så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. I ditt arbete bedömer du om individen har rätt till aktivitetsersättning genom att göra kvalificerade utredningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Kundansvarig säljare Västerås
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England).
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Psykolog till Barn- och Ungdomshälsan Västerås
Västmanlands Läns Landsting
Barn- och ungdomshälsan är en spännande verksamhet under fortsatt utveckling, vi är till för barn och unga med psykisk ohälsa på första linjens nivå. En av våra psykologer i Västerås har nu valt att gå vidare i en annan verksamhet och vi behöver därför rekrytera ytterligare en psykolog. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsbeskrivning Du ansvarar tillsammans med övriga psykologer för den psykologiska kompetensen i verksamheten. Du genomför bedömningar och behandlingar med barn och unga i åldrarna 5 - 18 år.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Klara söker sjuksköterska till Palliativ enhet i Region Västmanland
Klara D AB
Klara söker sjuksköterska till Palliativ enhet Västerås Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården. Vi erbjuder Dig tjänstepension, kollektivavtal och andra attraktiva förmåner. Ort Västerås Kvalifikationer Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019