Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Document Controller/ Delprojektledare
Etteplan
Din roll  Som Document Controller på Etteplan kommer du ha fler möjligheter än du kunnat ana.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Förskollärare till mobila verksamheten Rådhuset
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Nu söker vi på mobila enheten Rådhuset med placering under Vasaparkens förskola två förskollärare. Du kommer vara en del av en förskola där delar av verksamheten förläggs på andra platser i och runt Västerås genom vår förskolebuss. Du som brinner för att utveckla det pedagogiska uppdraget genom ett reflekterande förhållningssätt med en utepedagogisk inriktning ges här möjlighet att bli en del av vårt team.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Barnskötare till Lövängens förskola
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Är du utbildad barnskötare och trivs att tillsammans med arbetslaget skapa en god miljö där lärande och omsorg går hand i hand. Då är Lövängens förskola perfekt för dig! Just nu söker vi två nya kollegor. Är du den vi söker? Lövängens förskola finns i Barkarö, cirka en mil utanför centrala Västerås. Som komplement till vår stora gård omges vår förskola av vacker natur vilken är ett naturligt inslag i vår verksamhet. Vi tar tillvara på barnens nyfikenhet och lust att lära med alla sina sinnen.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Sjuksköterska till Ortopedklinikens elektiva enhet
Region Västmanland
Vill du vara del av en fantastisk personalstyrka med stor arbetsglädje och arbeta på en enhet som ligger framkant inom ortopedisk vård? Då är det kanske dig vi söker till oss på Ortopedklinikens elektiva enhet! Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Som sjuksköterska hos oss välkomnas du till en arbetsplats med positiv anda där vi månar om varandra och våra patienter. Vi arbetar utifrån ett holistiskt perspektiv där patienten har stor delaktighet i sin egen vård.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Kundtjänsthandläggare
Trafikverket
Vill du arbeta som kundtjänsthandläggare/provförrättare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Hos Förarprov jobbar du med kunden i centrum. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkortsområdet och yrkestrafikområdet. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att varje kund känner sig välkommen, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Undersköterskor till Zethelius korttidsenhet
Västerås stad
Får du motivation och energi av att jobba med människor? Vill du arbeta med att förgylla andras vardag? Då kan ett jobb hos oss vara något för dig. Vi är en arbetsplats som värnar om varandra. Vi följer Västerås stads vision ” Alltid bästa möjligt möte”. Välkommen med din ansökan! Vi söker just nu undersköterskor till Zethelius korttidsenhet. Enheten består av tre avdelningar som har totalt 73 korttidsplatser och ligger beläget på Bäckby i Västerås. Varje avdelning är uppbyggd på samma sätt och består av undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut och arbetsterapeut.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Maskinförare för snöplogning
AB Svensk Bygg o Förvaltning
Maskinförare för snöplogning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Snöskottare
AB Svensk Bygg o Förvaltning
Snöskottning för hand . Det kan finnas andra varierande arbetsuppgifter både inne och ute. Körkort krav, gärna tidigare vana av samma arbetsuppgifter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

CE-Chaufför
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Om tjänsten: För att möta våra kunders efterfrågan så söker vi ett flertal CE-chaufförer, Våra kunder arbetar med distributions körning inom hela Mälardalen, samt fjärrtransporter och lotstrafik. Du som söker bör ha * minst 2 års erfarenhet * Digitalt förarkort * Samt datakunskaper * Vi kräver att ni har CE-behörighet, ADR och YKB. Visstidsanställning, med möjlighet att gå över i anställning hos kund.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Enhetschef till Klockarkärleken
Vård och Omsorg
Vill du leda en engagerad personalgrupp som har kommit långt i utvecklingen av Klockarkärleken? Vill du arbeta med ledarskap för att göra skillnad för personer med demenssjukdom? Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta driva vårt boende med välfärdsteknologi i framkant! Klockarkärlekens gruppboende för personer med demenssjukdom i Västerås har under det senaste året arbetat med flera utvecklingsprojekt: framtidens trädgård, trygghetsskapande teknik och miljöanpassningar för att minska tvångsåtgärder.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018