Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
PEMA People söker Licenssvetsare
Pema People AB
Har du en aktiv licens på MAG 138? Har du erfarenhet av ritningsläsning? Har du en flerårig arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete? Är du som person driven, ambitiös med inställningen att alltid leverera med kvalitet?  Då är du den vi söker! Just nu söker vi licenssvetsare till våra kunder i området där du bor! Du kommer att ingå i Pemas team med duktiga och erfarna svetsare som dagligen levererar med kvalité och bidrar till stor kundnöjdhet i de verkstäder vi samarbetar med. Som medarbetare på Pema kommer du att få möjligheten att jobba med de största och mest välrenommerade företagen i d
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Servicetekniker till JOB Group i Mälardalen
Manpower AB
Vi söker nu en lösningsorienterad resande servicetekniker för ett heltidsuppdrag hos vår uppdragsgivare. Vet du med dig att du är kunnig, nyfiken och gillar att jobba med installation, felsökning och service? Då kan du vara precis den vi söker! Den här rekryteringen är ett samarbete mellan JOB Group och Manpower. Du kommer att bli anställd hos JOB Group. Vad går jobbet ut på? Tjänsten är på heltid och du arbetar i normalfallet dagtid, men oregelbunden arbetstid kan förekomma. I tjänsten ingår resor ca 2 veckor per månad främst i Mellansverige och du kommer att utgå hemifrån.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-01-2020

Control System Designer to ABB Motors and Generators
Norén & Lindholm
Senior Control System Designer for excitation systems to ABB Motors and Generators Are you a problem-solving and a social candidate with experience in power plant design and/or control systems, this is the right opening for you. You will be part of Motors & Generators in Västerås, within ABB´s Business Motion. We develop, sell and manufacture synchronous motors and generators up to 80 MW. Most of our production goes for export, the business is projectoriented where each delivery is adapted to the customer's unique requirements.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Kundresurs till Västerås
VO Arbetssökande, Region Mitt
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Orderadministratör
Adecco Sweden AB
Orderadministratör i Västerås Om tjänsten I rollen som orderadministratör ingår arbetsuppgifter som att ta emot, kvalitetssäkra, registrera och leverera beställningar från våra kunder. Du tar hand om ordrar och ser till att de prissätts och blir leveransplanerade. En vanlig arbetsdag kan även innefatta behandling av reklamationer och andra supportärenden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Väktare
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som stationärväktare arbetar du hos något av våra kundföretag, t ex vid huvudinfarten eller entrén.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2020

Säljare - Coop Viksängsgatan Västerås
Coop
Sommaren 2019 tog Coop över Nettos svenska verksamhet som omfattar 162 butiker. Nu har de första Nettobutikerna ställts om till Coop och vi söker vi dig som vill vara med på vår resa! Till Viksängsgatan i Västerås söker vi nu en säljare som vill arbeta minst 5 timmar i veckan. Vår Netto butik i Västerås kommer efter årsskiftet att genomgå en större renovering och utrustas med nya hyllor, kylar och frysar för att matcha Coops moderna format. Vår butik kommer att erbjuda ett brett och prisvärt sortiment med 6000 artiklar, mera mat och fokus på färskvaror.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Väktare
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad. Som ronderande väktare i Securitas Sverige AB skyddar du egendom, byggnader och lokaler mot brand, stöld och skador. Arbetet sker främst i industrier, kontor och verkstäder.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2020

Flygplatskontrollant
Securitas Sverige AB
Vi i Securitaskoncernen finns i 58 länder runtom i världen och har ca 370 000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 10.000 medarbetare skillnad.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2020

Lärare i Spanska till Kunskapsskolan Enköping
Kunskapsskolan
På Kunskapsskolan arbetar vi för att alla elever ska nå lite längre än de själva tror är möjligt. Vi utmanar och coachar dem för att de både ska klara av sina mål och framtida studier. I det här arbetet krävs duktiga och engagerade pedagoger och medarbetare, men också ett bra ledarskap. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019