Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker montageföretag/montörer
Mockfjärds Fönstermästaren AB
Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige. Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen   Vi söker nya montageföretag eller montörer för att bemanna befintliga team!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Distriktssköterska/ sjuksköterska till Hemdal vårdcentral, Västerås
Region Västmanland
Är du intresserad av att arbeta på en stabil och välfungerande vårdcentral där du har möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen av verksamheten? Vill du jobba på en arbetsplats med god stämning och hjälpsamma kollegor? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Som distriktssköterska hos oss är dina arbetsuppgifter varierande. Du kommer att arbeta med telefonrådgivning, arbete på distriktssköterskemottagning, servsköterska tillsammans med läkare samt ha öppen mottagning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

[Rubrik– en tydlig och talande rubrik]
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se   Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västerås. Kunden är en lekfull pojke med diagnosen autism. Vi söker någon till en schemarad på ca 40%. Om tjänsten: I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa pojken med hans omvårdnad, personlig hygien, hjälp vid måltider samt tillsyn.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Terminalarbetare
Future Bemanning
Kvalifikationer: Du har erfarenhet av arbete inom lager och logistik. För att vara aktuell för denna tjänst så bör du kunna arbeta 2-3 pass i veckan. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska samt har grundläggande kunskaper i Office-paketet. Du trivs i en roll där det är fart och fläkt och där du är noggrann med att ta ansvar för ditt eget arbete. Vidare ser vi att du är en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och som bidrar till en positiv stämning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driven, initiativrik och social.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Produktionsplanerare för sommaruppdrag sökes till kund i Västerås!
Aditro Logistics Staffing AB
Om oss Genom väl beprövade metoder och arbetssätt hjälper vi logistik- och industriföretag att optimera sin verksamhet och därmed minska sina personalkostnader. Vi planerar, levererar och opererar vårt åtagande genom en mycket erfaren och specialiserad organisation inom logistik- och industriområdet. Aditro Logistics Staffing levererar tjänster inom Uthyrning, Entreprenad, Rekrytering och konsulterande tjänster.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Gymnasielärare i svenska till Rudbeckianska gymnasiet
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Välkommen till Rudbeckianska gymnasiet! Till hösten söker vi en ny kollega som kan undervisa våra elever i svenska och annat ämne. Är det du? Rudbeckianska gymnasiet har varit i centrum för lärande sedan 1623. Vi är Sveriges första gymnasium och grundades för nästan 400 år sedan av biskop Johannes Rudbeckius. Vår historia står sida vid sida med moderna undervisningsmetoder och ett aktivt idrotts- och kulturliv. Vi tror att traditioner och gemensamma aktiviteter skapar trivsel och att denna trivsel skapar goda studieresultat.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Personlig assistent/avlösare hos 5-årig kille
Assistansbolaget i Sverige AB
Assistansbolaget i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. Nu söker vi en avlösare till en 5-årig pojke som är bosatt i Västerås. Han har en utvecklingsstörning i form av autism. Som avlösare är hemma hos vår kund ca 20 timmar per månad, främst kväll. Du hjälper honom där hans funktionsnedsättning sätter gränser och finns där för att motivera honom till lek och bus. Det gör det möjligt för anhöriga att få tid till egna aktiviteter. Vi söker dig som tycker om att jobba med barn, är positiv, flexibel och initiativtagande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Professor i pedagogik med inriktning mot specialpedagogik
Mälardalens högskola
På Mälardalens högskola möts människor som vill utveckla sig själva och framtiden. Våra 15?000 studenter läser kurser och program inom ekonomi, hälsa, teknik och utbildning. Vi bedriver forskning inom alla utbildningsområden och har internationellt framstående forskning inom framtidens energi och inbyggda system. Vårt nära samarbete med näringsliv och offentlig sektor gör att vi på MDH bidrar till att människor mår bättre och jorden håller längre. Mälardalens högskola finns på båda sidor om Mälaren med campus i Eskilstuna och Västerås.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-08-2018

Butikschef till Synsam Västerås
Synsam Drifts AB
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med 430 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Restaurangbiträde sökes
Restaurang Träffen
Restaurang Träffen är en restaurang som serverar pizza och kebab i Tillberga. De erbjuder även mat för avhämtning. Nu söker de ett restaurangbiträde som skall bereda och laga mat. Minst två års erfarenhet i branchen är ett krav.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :