Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Controller till Länsförsäkringar Bergslagen
Norén & Lindholm
Vi erbjuder nu en spännande tjänst som Controller med inriktning mot kund- och marknadsanalys. Här blir du en viktig del av Controllergruppen som består av 3 personer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Takläggare / Plåtslagare
Skandinaviska Roof AB
Vi söker dig som har erfarenhet från byggbranschen. Arbetsuppgifterna innehåller allt inom takläggning, plåtslageri och snickerier. Vi utför reparationer såväl som arbeten vid nybyggen. Du ska vara arbetsvillig och framåtsträvande. Om du har en utbildning som takläggare, plåtslagare eller snickare så är detta ett stort plus. Dock behöver du inte har gått en utbildning om du är praktiskt lagd samt har tidigare erfarenhet inom bygg. Jobbet är ibland fysiskt tungt och det är bra om du har erfarenhet på tidigare jobb som var fysiskt krävande.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Hovmästare - The Steam Hotel
Pointpeople
The Steam Hotel är inte ett hotell. Steam Hotel är inte bara 18 våningar vid Mälarens strand. Steam Hotel är så mycket mer än 227 rum, ett 800 kvm stort spa, rooftop-restaurang med hisnande utsikt, konferensrum med plats för 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia. The Steam Hotel öppnade i Västerås i augusti 2017 och ingår i ESS Group.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-10-2018

Säljkoordinator till Würth Elektronik i Enköping
Palm & Partners Bemanning AB
Är det dags för en ny utmaning? Vill du arbeta med ett multinationellt företag och dess fortsatta framgång i Sverige? Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären. Vi söker nu för Würth Elektroniks räkning två stycken proaktiva och engagerade Säljkoordinatorer (Internal Sales Representative) med placering i Enköping. Vi söker efter dig som vill och tycker om att ha en central roll, som drar i alla trådar och ser till att saker blir gjorda. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och beräknas starta i Augusti.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Glad man i Västerås söker den bästa timvikarien - med goda chanser till fas
God Assistans i Sverige AB
. Jag är en glad man i 60+ åldern som var med om en dykolycka för många år sedan.  Vi behöver just nu förstärka vårt team med en glad, härlig och seriös person som känner att hen vill jobba som personlig assistent på lång sikt. Är DU personen jag letar efter? Hos oss blir du en viktig pusselbit i ett härligt gäng där vi har högt i tak och en stor portion humor! Du som söker får vara man eller kvinna, och ålder spelar mindre roll.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Driftig uthyrare Västerås - med intresse för arbetsplatssäkerhet
West Solutions AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker vägarbetsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden grundades 2004 och omsatte 2017 över 700 miljoner kronor och har idag 350 anställda. OM TJÄNSTEN Du kommer i första hand arbeta med administrativa uppdrag på vår depå i Västerås. Här arbetar 6 personer med uthyrning och tjänster inom trafiksäkerhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Filialchef Västerås
Scandinavian Internet Group AB
Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sju orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala, Västerås och Uppsala. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motto är att kunna laga allt vi säljer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-12-2018

Kyltekniker till Västerås
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Serviceinriktad Kyltekniker till spännande verksamhet i Västerås Sökord: Kyl-och värmepumpstekniker, Kylservicetekniker, Servicetekniker inom Kyla Arbetsuppgifter: Vår kunds verksamhet växer och vi blir större. Vi söker därför dig som är erfaren kyltekniker. Du skall vara en kreativ problemlösare, vara proaktiv och ha en god branschvana. Vi ser gärna att du känner till Västerås och dess omnejd väl. Som det lag vi är så är det till stor fördel att du är en god lagspelare. Du skall kunna arbeta tillsammans med arbetskamrater och du skall kunna arbeta självständigt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Vill du växa med vårt Västeråskontor?
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Idag är vi Europas näst största larmbolag och är stolta över att kunna erbjuda allt fler kunder säkrare och tryggare hem.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Tip Top söker medarbetare
Tip Top Mehsen Gruppen AB
Verksamhetsbeskrivning Tip Top är en restaurang och Pizzeria Arbetsuppgifter Köksbiträde. Servera, förbereda Du bör behärska kurdiska köket som Shahwerma.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018