Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
MA:s Idrottsförskola Piggelin
MA:s Barnkompani AB
Vi söker efter en förskollärare till hösten 2019! Vill du vara med och arbeta på en förskola där rörelse, glädje, engagemang, trygghet och lustfyllt lärande är nyckelord i den pedagogiska verksamheten. Gå in och läs mer på vår hemsida. MA:s Idrottsförskola Piggelin ligger på Hamre i Västerås. Ansökningarna behandlas löpande. Välkommen med din ansökan! För den här tjänsten behöver du ha förskollärarlegitimation. Känner du att du är en person med driv som gillar samspelet med barn, kollegor och föräldrar samt har ett brinnande intresse för barns rörelse- och idrottslek?
Skapad : 24-05-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Städare till Västerås med Omnejd
Hemfrid i Sverige AB
Just nu söker vi fler Hemfridare i Västerås Hemfrid växer och vi söker nu fler Hemfridare till Västerås-området som vill jobba med städning. Hemfrid är Sveriges största (och första) företag inom hemstädning. Vi hjälper våra kunder med tjänster i hemmet som städning, tvätt, barnpassning och mycket annat så att kunderna kan få en enklare vardag. Dina arbetsuppgifter Som Hemfridare har du en väldigt viktig roll att ge våra kunder bästa service. Du ansvarar för ca 5 -10 egna kunder varje vecka och att ge dem en riktigt bra kundupplevelse.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Hjärtintensiven utökar och söker kardiologiintresserade sjuksköterskor
Region Västmanland
Är du legitimerad sjuksköterska med stort intresse av kardiologi och HIA-vård? Tycker du om att jobba i team och sätta patienterna och deras anhöriga i fokus? Vi söker sjuksköterskor till vår enhet då vi organiserar och stärker upp för HIA och utökar antalet vårdplatser. ”Vi har alltid tagit hand om patienter som är i behov av hjärtintensivvård i verksamheten, men inte haft en definierad organisatorisk struktur.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Forskningssjuksköterska till Onkologikliniken, Västerås
Region Västmanland
Har du erfarenhet av eller är nyfiken på forskningsarbete? Vill du koordinera studier som bedrivs på Onkologikliniken och har goda kunskaper i svenska och engelska? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsbeskrivning Som forskningsjuksköterska hos oss kommer du att ansvara för och koordinera studier som bedrivs på kliniken. Du är kontaktperson för patienter och kommer ha ett nära samarbete med prövare, andra involverade enheter, monitorerare och externa sponsorer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Installationsledare för system inom sjukvårds- och läkemedelstillverkning
Academic Work
Som installationsledare hos Brookhaven får du det bästa av två världar. Du får både arbeta praktiskt med installationer ute hos kunder runt om i Norden samt med administrativa uppgifter från kontoret som är beläget i en hemtrevlig villa. För dig med erfarenhet av installationer inom bygg, el eller automation finns nu möjligheten att fortsätta karriären som installationsledare med stort eget ansvar. OM TJÄNSTEN I rollen som installationsledare arbetar du nära projekteringsgruppen som tillsammans med dig kommer bestå av fyra personer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Studie- och yrkesvägledare till Arenan
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Som studie- och yrkesvägledare på Arenan har du förmånen att arbeta i team med målgruppen unga som behöver stöd och vägledning inför framtiden. Du arbetar i en relationsskapande roll som ger stor variation i vardagen. Välkommen! Vi på Arenan ansvarar för vår kommuns aktivitetsansvar vilket innebär att fånga upp ungdomar mellan 16-25 år som inte är behöriga till eller av annan anledning inte går på ett nationellt gymnasieprogram. Vi vill skapa motivation och erbjuda lämpliga individuella lösningar i syfte att så snabbt som möjligt vägleda ungdomen till studier eller annan sysselsättning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Systemförvaltare affärssystem till Kraftpojkarna
Cabeza
Kraftpojkarna levererar framtidens energiinnovationer - inom solenergi, energilagring & laddinfrastruktur, och är Skandinaviens största systemdistributör inom detta. Vi jobbar med framtiden viktigaste energikällor - förnybara, billiga och hållbara. Sedan starten 2012 har vi vuxit snabbt och har en unik affärsmodell som bygger på paketering och leverans av teknikledande energisystem. Vi har en kraftigt ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster för att generera el av solens energi.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 08-11-2019

ICA Sverige söker nästa Bolagsansvarig
ICA Sverige AB
Bultar ditt hjärta lite extra för redovisnings- och skattefrågor och vill du även arbeta i ett engagerat, entreprenöriellt bolag som tänker enkelt. Välkommen till oss på ICA Affärsservice som är en del av ICA Sverige AB och tillhör ICA Gruppen. Här erbjuder vi tjänster och är rådgivande inom ekonomi och löneadministration till ICA Gruppens koncernbolag och till ICA-butiker i hela Sverige. Du kommer att tillhöra avdelningen Koncernekonomi.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Klassmentor till Fredriksbergsskolan
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Fredriksbergsskolan tar nu klivet mot att bli en skola i framkant. Vi söker nu dig som brinner för att coacha och stötta barn och ungdomar till vår nya roll som klassmentor. Rollen som klassmentor är något helt nytt och vi söker nu två nya kollegor som vill vara en viktig vuxen för våra elever Fredriksbergsskolans styrka är vår syn på eleverna och deras utveckling. Vi arbetar aktivt med skolans värdegrund KRAM – Kamratskap, Respekt, Ansvar och Mod. Värdegrunden ska genomsyra allt vi gör, från hur vi som personal är mot varandra till hur vi lär eleverna att agera.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Engagerad specialpedagog till Hahrska gymnasiet
Västerås stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Är du en engagerad specialpedagog som brinner för att stötta lärare i sitt pedagogiska uppdrag och elever som är i behov av stöd? Nu söker vi på Hahrska gymnasiet dig som vill skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever. Vi är en modern skola med gott samarbete och härliga elever. Vill du bli vår nya kollega? Skicka då in din ansökan redan idag! Hahrska gymnasiet erbjuder en stor bredd i yrkespraktiska gymnasieutbildningar med program inom Bygg- och anläggning, VVS- och fastighet, Frisör och stylist samt Gymnasiesärskola och Språkintroduktion.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019