Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare i Sala kommun
Sala kommun
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Nu söker vi förskollärare till våra förskolor. Att jobba hos oss är att göra skillnad - tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. I Sala leds varje förskoleområde av en förskolechef tillsammans med biträdande förskolechef.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Undersköterskor - Timanställning
Sala kommun
Sala kommun har 2 000 medarbetare som varje dag levererar samhällstjänster till 22 000 kommuninvånare. En långsiktig ekonomisk, social och miljömässig hållbar utveckling är den naturliga utgångspunkten för alla våra verksamheter i en kommun som växer och som ska präglas av livskraft i hela kommunen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Sjuksköterska till avdelning 1, Västmanlands sjukhus Sala
Region Västmanland
Vill du möta en bredd av patienter och arbeta med närsjukvård i det lilla formatet? Då är det kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsbeskrivning Som sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med erfarna medarbetare och möta en bredd av patienter med olika behov. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av ansvar för patientens omvårdnadsbehov, läkemedelshantering, rondarbete samt dokumentation i Cosmic. Vi använder Cosmic på Ipads i vårt arbete som ett komplement till Cosmic på datorn.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 10-09-2018

Elevassistent till Ösby naturbruksgymnasium
Sala kommun
Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

IT-pedagog i ny skolbiblioteksorganisation
Sala kommun
Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Barn- och utbildning omfattar förskola, grundskola med fritidshem, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola och elevhälsovård. Totalt har det kommunala skolväsendet över 800 anställda som arbetar med över 5000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi förstärker nu det pedagogiska IT-stödet.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 01-09-2018

Serviceinriktad Tandläkare, Sala
Sala Tandläkarcenter AB
Nu söker vi legitimerade tandläkare till Sala tandläkarcenter. För rätt kandidat finns det även möjlighet till delägarskap. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som värdesätter gott samarbete och trivs med att arbeta både i grupp och självständigt. Tjänsten kräver tandläkarkompetens och gärna flerårig erfarenhet inom tandvård. Du har god kunskap och erfarenhet av att arbeta med patientsäkerhetsfrågor. Du som söker tjänsten behöver vara bekväm med att arbeta självständigt.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist :

Slöjdlärare Lärkbacksskolan F-6
Sala kommun
Slöjdlärare till Lärkbacksskolan, åk F-6 Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Socialsekreterare till Barn- och ungdomsenheten
Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och bra pendlingsavstånd från Uppsala, Enköping, Västerås och Eskilstuna. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se Mitt namn är Joakim och jag arbetar på Socialtjänsten i Sala kommun. Jag är i behov av nya kollegor i ”myndighetskorridoren”, är du en av dem?
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Socialsekreterare till Vuxenenheten
Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och bra pendlingsavstånd från Uppsala, Enköping, Västerås och Eskilstuna. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se  Mitt namn är Elin och jag arbetar på Socialtjänsten i Sala kommun. Jag är i behov av en ny kollega i ”myndighetskorridoren”, är du den vi söker? För att kunna möta framtidens utmaningar behöver vi utöka bemanningen på Vuxenenheten med en kollega.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018

Teamledare till Barn- och ungdomsenheten och Vuxenenheten
Sala kommun
Sala är en trivsam småstad med ett centralt geografisk läge och bra pendlingsavstånd från Uppsala, Enköping, Västerås och Eskilstuna. I kommunen bor 22 000 innevånare varav ca 2 000 har kommunen som arbetsgivare. Omsättningen är drygt 1 miljard kr. För mer information se www.sala.se Vi på Vård och omsorg i Sala har bestämt oss för att förändra, vi vill bli fler och satsar målmedvetet på alla nivåer i vår organisation.
Skapad : 09-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018