Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Montörer
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Hundförare VO Salberga
Kriminalvården, Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Thaimassör till Sala
Almgren Nungruthai
Vi erbjuder Thai- och Fotmassage i vår salong i Sala och önskar nu anställa en till thaimassör. Vi vill därmed att du som är intresserad och diplomerad/utbildad thaimassör söker tjänsten direkt genom att skicka din ansökan via mail.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-06-2018

El-montörer sökes till Västerås!
Arena Personal Nordic AB
Om tjänsten Nu söker vi montörer till spännande uppdrag inom järnvägsindustrin. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som montör är att du utför felsökningar, reparationer, underhåll, demontage och montage på järnvägsfordon. Du bokar och avrapporterar arbete i kundens underhållssystem. Du identifierar förbättringsområden tillsammans med ditt team och bidrar med ständiga förbättringar och ansvarar för att rapportera avvikelser på fordon och processer till teamledaren. Uppdraget är på heltid och startdatum är flexibelt.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Biträdande rektor till Kungsängsgymnasiet i Sala.
Sala kommun
Sala kommun i östra Västmanland har cirka 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Huvudnäringar är jordbruk, turism och småindustri. Sala är en eko-kommun vilket innebär att den gemensamma grunden för alla verksamheter är hållbar utveckling.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Medarbetare till Städ på Västmanlands sjukhus, sommaren 2018
Region Västmanland
Till sommaren 2018 söker vi personal till sjukhusen i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Även arbete i Arboga, Hallstahammar och Skinnskatteberg förekommer. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. Arbetsuppgifter På städ välkomnas du till en verksamhet med fokus på samarbete, hygien och kvalitet. Som medarbetare på städ arbetar du med städning och rengöring av tex vårdvadelningar, mottagningar och administrativa lokaler.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Lokalvårdare kväll / eftermiddag
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 450 mkr och sysselsätter 1300 medarbetare.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Sommarjobb hos OKQ8 Sala
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

IT-pedagog med systemansvar
Sala kommun
Sala kommun i östra Västmanland har 22 000 invånare och är till ytan länets största. Kommunen har flera mindre tätorter samt Sala stad med 12 000 invånare. Sala har genom sin historiska betydelse, främst Sala Silvergruva, sin givna plats på Sveriges karta. Barn- och utbildning omfattar förskola, grundskola med fritidshem, särskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola och elevhälsovård.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 10-03-2018

Produktionsledare montering/förpackning VO Salberga, semestervikariat
Kriminalvården, Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och anstalter verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER VO Salberga söker semestervikarierande Produktionsledare.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 16-04-2018