Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef till Habiliteringscentrum i Fagersta
Region Västmanland
Vill du arbeta i en verksamhet som skapar möjligheter för människor med funktionsnedsättningar att leva ett bra liv? En av våra enhetschefer har valt att gå vidare och vi söker nu en ersättare. Vi söker dig som är relationsskapande och har ett ledarskap som bygger på tillit och trygghet. Det är kanske dig vi söker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.   Arbetsuppgifter Tjänsten omfattar ansvar för Habiliteringscentrums enhet i Fagersta.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Leg. fysioterapeut - Fagersta
Big Care
BigCare är numera upphandlade med Fagersta kommun. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi dig med olika önskemål. Aktuellt: - Perioden 27/5-13/9, 80-100%. Kvalifikationskrav - Svensk legitimation som fysioterapeut - Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som fysioterapeut - Adekvat svenska i tal såväl som skrift Meriterande - Tidigare anställning som hyr-fysioterapeut - Specialisering Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 09-04-2020

Arbetsterapeut - Fagersta
Big Care
BigCare är numera upphandlade med Fagersta kommun. Vi är i behov av att öka vår databas av tillgängliga arbetsterapeuter. Beställningarna kan variera från en dags till längre uppdrag, därför välkomnar vi dig med olika önskemål. Kvalifikationskrav - Svensk legitimerad arbetsterapeut. - Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som arbetsterapeut. - Adekvat svenska i tal såväl som skrift. Meriterande - Tidigare anställning som hyr-arbetsterapeut. - Specialisering. Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 09-04-2020

Konsultchef till Avesta/Fagersta
Clockwork Bemanning & Rekrytering
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi är en utmanare i bemanningsbranschen med närmare relationer, kortare beslutsvägar och snabbare besked. Vi tror på lokal närvaro och vi tror på människor – driv, initiativförmåga och handlingskraft är utmärkande för alla våra medarbetare. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter och vi erbjuder allt från bemanning inom industri- och tjänstesektorn till interim management och kvalificerad rekrytering. Vårt ”okrångliga” arbetssätt har snabbt vunnit marknadens förtroende.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Servitris /Srvitör- Guldsked Restaurang
Guldsked AB, Restaurang
Vem söker vi? Du älskar mat, du är glad, social, kreativ, flexibel, stresstålig. Du har en positiv inställning till gäster och kollegor. Du talar svenska och engelska. Vi söker dig som trivs med att ta ett stort personligt ansvar, du har god förmåga att samarbeta i grupp, och har minst 1 års erfarenhet. Du strävar ständigt efter att utveckla dig. Restaurangen öppnar med nytt koncept och kommer servera "Clean Food".
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 20-11-2019

Personlig assistent
Fagersta kommun, Personlig assistans
Välkommen till ett meningsfullt arbete och en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för utifrån kommunens gemensamma värdegrund; samarbete, trygghet, ansvar, respekt - STAR. Hos oss har du möjlighet till bland annat friskvårdsbidrag och frikort till den lokala sporthallen. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen är indelad i följande verksamhetsområden, Administration, Individ-och familjeomsorg, Socialhållbarhet och Vård-och omsorgsavdelning.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Teknisk support till vår kund i Fagersta
Lundin & Boström
Lundin & Boström är ett rekrytering- och konsultföretag som startade verksamheten 2008 och vi har genom åren fått förtroendet att tillsätta hundratals nyckelpersoner till företag och organisationer som varit i behov av det bästa. Genom vår kunskap, passion för kundens affärer och hårt arbete ger vi förutsättningar för tillväxt, trivsel och utveckling.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Klara söker sjuksköterska till Medicinklinik.
Klara D AB
Klara söker sjuksköterska till Medicinklinik dag/kväll helg. Nov-Jan(2020) Vi på Klara är stolta att fira 25 år i år som ett av de främsta företagen inom kvalificerad kompetensförsörjning inom vården.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Svetsare inom industri
Adecco Sweden AB
Om tjänsten Vi söker löpande efter svetsare till våra kunder för konsultuppdrag. Som svetsare kommer dina arbetsuppgifter bestå av att svetsa, montera och säkerställa att ditt arbete är av högsta kvalitet.  I din roll som svetsare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Svetsning av konstruktioner i varierande storlek - Ritningsläsning Om dig Du som söker ska minst ha en gymnasieexamen, gärna inom industri och med inriktning mot svets.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Industriarbetare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 17-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019