Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior frontend-utvecklare till Tenstar Simulation i Falun
Academic Work
Tillsammans med Tenstar Simultation letar vi efter dig som går igång på morgonens häftigaste tekniker och vill arbeta i en högteknologisk arbetsmiljö. Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och som har ett intresse av 3D-visualisering. Vill du delta i produktutvecklingsteamet och leverera coola och verklighetstrogna användarupplevelser? Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Biträdande rektor till Skräddarbacksskolan
Borlänge kommun, Skräddarbackens skolor
Skräddarbacksskolan ligger i ett naturskönt område med närhet till skog och inrymmer elever i årskurserna F-6. Skolgården och närområdet ger möjlighet till kreativ lek och utomhuspedagogik. Klasserna har regelbundna aktiviteter i den närliggande skolskogen. Totalt har vi ca 450 elever inom vår verksamhet och över 60 medarbetare. Skräddarbacksskolan har ett starkt elevhälsateam bestående av rektor, specialpedagog, kurator, skolsköterska och speciallärare. Arbetslagen är indelade utifrån årskurs, F-3 och 4–6 samt Fritidshem.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Byggprojekt i Dalarna söker anbudsingenjör!
StudentConsulting
Årets supergasell Byggprojekt I Dalarna AB söker nu en Anbudsingenjör till Falun. Rollen som anbudsingenjör/kalkylator ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. På Byggprojekt kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna vidareutbildning och personlig utveckling. Byggprojekt har som ambition att vara det primära valet på de marknader vi verkar, så väl för personal som för kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Full-stack developer sökes för direktrekrytering!
StudentConsulting
Tieto expanderar och söker nu efter ännu en stjärna att berika arbetsteamet med. Har du minst två års erfarenhet av systemutveckling och en vilja att utvecklas? Då kan det vara dig vi letar efter! För Tietos räkning söker vi nu en full-stack developer som kommer att arbeta med olika utvecklingsuppdrag, där kodning sker i både front- och back-end avseende ett eller några system. Tjänsten är på heltid och kontoret, där 18st engagerade medarbetare verkar, är beläget i Falun.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Är du student och vill arbeta extra med kundservice och sälj?
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Trivs du i en roll där service och kundkontakt står i fokus? Tycker du om att använda och utveckla dina säljkunskaper via utgående samtal?  Är du student och vill arbeta extra?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Svensk Adressändring i Falun söker nya stjärnor!
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Trivs du i en roll där service och kundkontakt står i fokus?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 26-02-2019

Ikano Banks team växer, är du vår nya kollega?
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Tycker du om att ge kunder den bästa servicen? Har du intresse för ekonomi och service? Söker du ett jobb där du blir utmanad och får utveckla dina talanger inom kundbemötande? Då ska du läsa vidare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

En Mottagningssekreterare och En Socialsekreterare Försörjningsstöd
Verksamhetsområde Omsorg, Individ och familjeomsorg
Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt! Det är enkelt att leva och arbeta i Orsa, positiv bostadsmarknad, bra barnomsorg- och skola. Orsa har den lilla kommunens fördelar med ett bra geografiskt läge. Tio minuter med bil till Mora och en timmes bilresa till Borlänge och cirka tre timmar med tåg till Stockholm. Orsa erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, frilufts- och kulturliv.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Nätplaneringsingenjör
Petra Back HR
Vill du utveckla bygdens framtid tillsammans med oss??? Att hjälpa människor och företag att leva och utvecklas i vår bygd är vår drivkraft, och vår affärsidé består av att erbjuda moderna lösningar inom energi och digital kommunikation på ett enkelt, effektivt och hållbart sätt. ? Vi är ca 80 medarbetare som arbetar för att uppfylla vår vision? Tillsammans för bygdens bästa investering ?som speglar det stora engagemang vi har för våra 33 ?000 kunder, våra aktieägare och vår miljö.? Vi omsätter drygt 300 MSEK per år. ?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

FÖRSKOLLÄRARE til förskolan Regnbågen
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019