Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Resurslärare, Sollerö skola
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsuppgifter Vi söker nu en resurslärare till en studio. Du kommer att jobba tillsammans med ytterligare en resurslärare och speciallärare. Vi kommer att stödja elever med behov av särskilt stöd på skolan. Arbetsplats Sollerö skola är en F-6-skola som ligger mitt på Sollerön, som ligger i sjön Siljan. Skolan ligger högt belägen med utsikt över bergen ca 14 km från Mora centrum.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Undersköterska tillsvidare avdelning 56 Rehabiliteringsmedicin
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetet innebär att du kommer att arbeta dag/kväll/helg med målgrupp Geriatrik & Rehabiliteringsmedicin då vi samverkar tillsammans. Som undersköterska kommer dina arbetsuppgifter att vara: *Omvårdnad/teamarbete *Sårvård *Trackvård/ventilator *Tidig stimulering av hjärnskada *Provtagning mm I dagsläget har vi 19 platser på avdelning 58 Geriatrik och 6 platser för Rehab medicin avdelning 56 där vi också har ett länsuppdrag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Lärare till Nusnäs skola, åk 1-3, Mora
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Tjänsten tillsätts under förutsättning av att nuvarande innehavare erhåller sökt tjänst. Arbetsuppgifter Vi söker en lärare till årskurs 1-3. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega i klassrummen. Vi söker dig som är lärare mot yngre åldrar.  Arbetsplats Nusnäs skola ligger cirka en mil från centrala Mora. Det är en f-3-skola med cirka 40 elever och med en fritidsavdelning och en förskola.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Förskollärare till befintlig och nyöppnad förskola Nygårdsenheten
Borlänge kommun, Bildningssektorn/Förskolor-Grundskolor
Planeten och Kometens förskolor har tillsammans 12 avdelningar och ett väl etablerat samarbete där vi alla arbetar för samma sak -barnens bästa. Nu ska ytterligare en förskola bli en del i vårt team – Satelliten som öppnar i augusti -19. Våra värdeord är Delaktighet – Respekt – Tillit – Nyfikenhet och de genomsyrar verksamheten och pedagogernas förhållningssätt. Vi arbetar undersökande tillsammans med barnen och ett viktigt verktyg i det arbetet är vårt gemensamma tema.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Lärare till åk 2, Sollerö skola
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare till årskurs 2. Du kommer att jobba tillsammans med en till lärare i klassrummet då vi tillämpar tvålärarsystem i klassen. Arbetsplats Sollerö skola är en F-6-skola som ligger ca 14 km från Mora centrum.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Handläggare kundärenden
Trafikverket
Vill du arbeta som Handläggare kundärenden i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Planering ansvarar för kort- och långsiktig planering av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen inom väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Vårt ansvar är att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Solviksskolan söker Lärare 1-6
Ludvika kommun
I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola och social välfärd. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Vi växer snabbt på elevsidan och har nu flyttat in på nybyggda Solviksskolan!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Chaufförer sökes till Borlänge!
StudentConsulting
Efter närmare 20 års erfarenhet av transportbranschen, har vi återigen fått äran att tillsätta chaufförer inför sommaren 2019. Har du ett C kort i bakfickan, hög servicekänsla och ett glatt humör? Då har vi uppdraget för dig! Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Speciallärare sökes till Lanternan i Borlänge
Humana AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Välkommen till Humana. Inom division Barn och unga erbjuder Humana flera HVB och boenden som bedriver omsorg, vård och behandling. Vi tar emot flickor och pojkar med psykosocial och neuropsykiatrisk problematik. Specialiserade enheter för ensamkommande, övergreppsproblematik, självskadebeteende och missbruk finns. Till verksamheterna finns knutet en specialistenhet med egna psykologer, psykiatriker, läkare, specialpedagoger m.fl.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Lärare år 1-3 till Djuråsskolan
Gagnefs kommun
Där den vilda Västerdalälven och stilla Österdalälven strålar samman skapar Gagnefs kommun mötesplatser som tar oss in i framtiden. Med utgångspunkt i det lilla bygger vi en modern och trygg kommun. Genom engagemang och kreativitet skapar vi samhället. Vi tar hand om dem som har format den bygd vi lever i idag och satsar för kommande generationer och en hållbar utveckling. Djuråsskolan är en F-9-skola med ca 430 elever och ett fritidshem. Vi lägger stor vikt vid trygghet och studiero och har ett väl fungerande Trygghetsteam som jobbar systematiskt med dessa frågor.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019