Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska till hemtjänst
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en glad och positiv medarbetare som delar Mora kommuns värdegrund till hemtjänstgruppen Noret. Tjänsten är en tillsvidaretjänst, 80%.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Distriktssköterska/sjuksköterska till Vårdcentral Leksand
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vår verksamhet och behöver en ny medarbetare till vår fina vårdcentral i Leksand. Verksamheten genomsyras av en primärvård i ständig förändring och samarbete i team och nyttjande av varandras olika kompetenser är en viktig del i vårt dagliga arbete. Vår vårdcentral är drivande i utveckling av vården inom primärvårdens uppdrag. Vårdcentralen har uppdrag via Regionens Hälsoval och vi har cirka 15 000 listade patienter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

ST-läkare till kirurgkliniken Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Nu söker vi två stycken ST-läkare. Tjänsten innebär arbete inom elektiv och akut kirurgi och akutmottagning i Falun samt elektiv kirurgi kan komma att bedrivas i Mora. I arbetet ingår även jourtjänstgöring på akutmottagningen dygnet runt.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Kundtjänstmedarbetare Gemensam Kundservice kväll
Dalarnas Försäkringsbolag
Till vår Gemensamma Kundservice i Borlänge söker vi nu två Kundtjänstmedarbetare kväll. Gemensam Kundservice bedriver kundservice inom bank och försäkringar på uppdrag av Länsförsäkringsgruppen. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att via telefon serva Länsförsäkringars kunder i hela landet med deras bank- och försäkringsärenden. Du hjälper våra kunder med dagliga kassatransaktioner, stöttar kundens betal-, inlånings- och spara affärer, samt tecknar motorförsäkringar. Vi söker dig som har gymnasial utbildning, har du relevant akademisk utbildning är det meriterande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Flexibel och självgående student till vår kund i Falun
Manpower AB
Har du erfarenhet att köra bil med släp? Just nu söker vi inom Manpower en Chaufför för ett uppdrag hos vår kund i Falun. Nu finns chansen att få ett jobb där du får utveckla ditt intresse för service. Vänta inte - sök jobbet redan i dag! Det här är ett konsultuppdrag som startar omgående och varar ca 2 - 3 veckor. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad gör man som Chaufför ? I rollen kommer du främst att transportera besökare med bil med släp.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Distriktssköterska 100%, VC Smedjebacken
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Vårdcentralen Smedjebacken har cirka 7300 listade patienter. Uppdraget är brett och formulerat i överenskommelse med Hälsovalsenheten. Bemanningen på vårdcentralen består av många olika yrkeskategorier med bred kompetens.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Lokalvårdare
Inspira AB
Vi erbjuder arbetsplatsservice i världsklass som stärker helhetsupplevelsen av din verksamhet. Vi gör det genom våra tjänsteområden facility management, lokalvård, bemanning, kontorsmaterial, växtinredning, mat & dryck. Vi skapar en lösning som passar din verksamhet lokalt eller samordnat i hela landet. Inspira har funnits sedan 1984, omsätter 500 mkr och sysselsätter 1400 medarbetare.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Stödpedagog till servicebostad
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Beskrivning Vi söker nu en engagerad och ambitiös stödpedagog till servicebostaden Dalagatan. Tjänsten som stödpedagog innebär att ta ansvar för planeringen av det dagliga pedagogiska arbetet kring de boende på serviceboendet.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Betongarbetare
Xterna Bemanning & Utbildning AB
Xterna är bemanningsföretaget som specialiserat sig på att tillhandahålla utbildad och kompetent personal. Vi har egna utbildningar där vi utbildar efter uppdragsgivarens önskemål. Vi har kollektivavtal och försäkringar för att våra konsulter och kunder ska känna sig trygga. Vi på Xterna söker just nu en betongarbetare för arbete med betong och armering. Tjänstens placering är i Borlänge men arbetet kan ske även utanför. Tjänsten är heltid (100%)     Arbetsuppgifter Som betongarbetare hos oss arbetar du i huvudsak med att forma, armera och gjuta husgrunder och broar i betong.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019

Undersköterska till Juntgården, Venjan
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Vi söker nu en trevlig och flexibel medarbetare till Juntgården/Venjan hemtjänst. Juntgården är ett särskilt boende som ligger i Venjan cirka 55 km från centrala Mora. Boendet har 14 lägenheter och tillgång finns till gemensamhetsutrymmen och matsal för de boende.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019