Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior Assistent Ludvika
Danda
For our client we are looking for a Jr Assistent Job description: Provide general administrative services and/or secretarial assistance at local country, function or business level. SSG-entré is required for work in the Client's facilities. Youneed to be serviceminded, have the ability to handle stress, communicative, organized, have administrative skills, ability to prioritize and being a people-person is a necessity. Required skills: -High School education -Fluent in Swedish and English -Basic IT-skills -MS Office required. Start: ASAP Duration: 2018-12-31 or longer Location: Ludvika Wo
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Förskollärare till Hasselvägen
Falu kommun
Är du en förskollärare som gillar att jobba utforskande, är närvarande och inlyssnande med barnen och tycker att det är spännande med pedagogiska miljöer? Sök till oss på Hasselvägen! Vi är ett glatt, tryggt och positivt gäng som ser samarbete och trivsel som en viktig del i vår verksamhet. Vi är en tvåavdelningsförskola som arbetar med åldersindelade grupper, men vi ser oss som en förskola där alla barn i huset är allas barn.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Säljare Deltid
Elgiganten AB
Nu söker vi säljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming och Ljud och Bild. Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar för att bli en skicklig säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Receptionister till Grönklitt
Grönklittsgruppen
Orsa Grönklitt är en anläggning som har utvecklats från att vara en klassisk vinter fokuserad skidort med sommaröppet till en fullfjädrad året runt-anläggning. Bäst är Orsa Grönklitt för dig som vill vara aktiv under semestern med ett välutbyggt system för out-door aktiviteter. Här finns även restauranger, butiker, 3 500 bäddar i vandrarhem, stugor och lägenheter samt konferensverksamhet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Rättviks kommun söker en administrativ assistent till särskilt boende
Rättviks kommun Socialförvaltningen/IFO
Rättvik - livskvalitet in på knutarna! Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra innevånare och besökare, vilket bidrar till vår ökade inflyttning. Bidrar till trivseln gör också vårt rika kultur- och föreningsliv och vår unika natur. Bevarade traditioner, nytänkande och mod i samklang skapar en fantastisk livsmiljö. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Säljledare Hemelektronik-Data
Elgiganten AB
Nu när vår säljledare har bestämt sig för att studera några år så söker vi med ljus och lykta efter någon som kan fylla hens skor men som också kan ta oss vidare till nya nivåer. Tjänsten är ett vikariat med en anställning på 80%  fördelat på dagar, kvällar och helger  Som Säljledare Hemelektronik kommer du att både att utbilda och coacha ditt team i försäljning och produktkunskap. Du arbetar med kunder och försäljning, har ett personligt säljmål och är produktspecialist. Säljledaren är en förebild för teamet i kundbemötande och försäljning.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Behörig SO-lärare
Internationella Engelska Skolan Falun
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 24,000 students across the country.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Customer Support
Danda
Jobbeskrivning: Vi söker nu en Customer Support till en av våra kunder i Ludvika. Kunden söker en person som har tidigare kunskaper och erfarenheter från kundhantering och som är bekväm med engelska och svenska i såväl tal som skrift. Tidigare erfarenhet från kundens datasystem är önskvärt. Personliga egenskaper: vara service-minded och hålla en proffsig och positiv attityd, vara strukturerad, kunna hantera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Leg. Fysioterapeut/leg. Sjukgymnast (vikariat) Falu lasarett
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Leg Fysioterapeut/leg Sjukgymnast, Falu lasarett
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018