Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Köksbiträde till Piccolomondo i Falun
Piccolomondo
Vi söker nu ett köksbiträde för vanligt förekommande arbetsuppgifter inom restaurangen så som diska och hjälpa till i köket. Tjänsten är på 40 timmar i veckan och tillsvidare.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Receptionist/sekreterare till Falun/Borlänge
Familjens Jurist
Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Jurist till Borlänge/Falun
Familjens Jurist
Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inriktad på juridisk rådgivning till privatpersoner. Verksamheten omfattar alla delar av familjerätten men även områden som migrationsrätt, målsägandebiträde, LVU etc. Genom vår storlek och styrka kan vi erbjuda många förmåner och möjligheter för dig som vill arbeta med familjerätt. Familjens Jurist är ett helägt och fristående dotterbolag till Fonus ekonomisk förening. Familjens Jurist är Sveriges största och ledande familjejuridiska byrå.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Migrationsassistent till kontaktcenter i Borlänge
Huvudkontor, Nationella samordningsavdelningen
Vi söker migrationsassistenter till kontaktcenter i Borlänge. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Frågor som berör och engagerar. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationsassistent på kontaktcenter arbetar man med att ge service gentemot sökande och andra intressenter, detta görs genom telefon samt e-post.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

LÄRARE i idrott och hälsa
Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Hälsinggårdsskolan söker en engagerad lärare i åk 1-3.
Falu kommun
Är du läraren som vill utveckla våra elever i årkurs 1-3? Hälsinggårdsskolan är en F-9 skola med drygt 300 elever i årskurs F-6 och ca 380 elever i årskurs 7-9. Kollegiet präglas av arbetsglädje, engagemang och vänskap. Vi jobbar mycket med struktur och att skapa goda relationer då det är en förutsättning för lärande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare i historia och samhällskunskap
Gymnasieförvaltningen, Mora gymnasium
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi söker en lärare i historia och samhällskunskap. Du kommer att ingå i ett programarbetslag på något av våra  program.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

KTP-projektledare inom marknadsföring sökes!
Högskolan Dalarna
Vill du arbeta med marknadsföring på ett häftigt och internationellt företag i Insjön? I samarbete med Park Brothers söker vi dig som vill vara med och utveckla företagets marknadsföringsstrategier. Om företaget Park Brothers drivs av två bröder från Insjön med en gemensam vision. De har under 30 år ansvarat för totallösningar för konserter, events, konferenser och mässor. Styrkan är att kompetens finns inom alla områden som berör ett evenemang samt att produktionsmedlen ägs av Park Brothers och inte är beroende av underleverantörer.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 12-06-2018

Barnskötare, 75%, Hånåkni förskola
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Beskrivning Hånåkni förskola erbjuder förskole- och fritidshemsverksamhet för barn till vårdnadshavare, som arbetar på obekväm arbetstid. Förskolan består av tre avdelningar för barn i åldrarna 1-5 år. Hånåkni förskola ligger i Mora, cirka 2,5 km. utanför Mora centrum. Förskolan har öppet alla dagar kl. 06:30-22:00. Verksamheten vänder sig till förskolebarn 1-5 år som har sin placering på Hånåkni förskola, samt till barn 6-12 år som har rätt till fritidshemsverksamhet och där vårdnadshavarna arbetar på obekväm arbetstid.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Är du vår nya ledare?
Borlänge kommun, Sociala sektorn/hemsjukvård och rehab
Ordinärt boende är en stor verksamhet som är sammansatt av olika grupper. Vi har 17 hemtjänstgrupper samt hemsjukvården och rehab. Förutom detta har vi även assistenter som hjälper våra chefer med vissa administrativa sysslor samt en bemanningsenhet som har hand om vikarier som går in när ordinarie personal inte finns på plats. Vår arbetsplats låter oss göra skillnad för borlängebon varje dag med allt från att assistera dem i hemmet, till att hjälpa dem med handling eller andra vardagliga bestyr som de inte alltid är kapabla att utföra själva.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018