Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicekonsulent - anställning per timme vid behov
Selecta Sverige
Har du en passion för kaffe och service? Då kan detta vara tjänsten för dig! I rollen som Servicekonsulent blir din huvudsakliga uppgift att på egen hand ansvara för att ge den bästa servicen till våra kunder genom att fylla på och rengöra våra kaffemaskiner och varuautomater samt leverera varor till kund. Du kommer att serva våra kunder iLudvika med omnejd. Anställning per timme vid behov. Vem är du? För att du ska lyckas i rollen bör du ha en god förmåga att arbeta metodiskt och självständigt. Du bör också vara självgående, trevlig och tycka om att ta ansvar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Jobba extra på boklager i Falun!
Manpower
Just nu söker vi lagerarbetare som vill jobba extra på ett boklager i Falun. Vi letar dig som är student på minst 50% eller ålderspensionär. I övrigt ser vi att du är noggrann, flexibel och effektiv med din tid. Gillar du att jobba i ett högt tempo där det alltid finns någonting att göra så är detta jobbet för dig! Tjänsten är tänkt att starta omgående. Sök redan idag då platserna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Hur ser min dag ut som lagerarbetare? Dina arbetsuppgifter som lagerarbetare kommer att bli att plocka och packa böcker på ett stort boklager.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Linjetekniker
Spendrups
Vill du arbeta som linjetekniker på ett av Europas mest moderna bryggerier? Nu söker vi en ny kollega till glaslinjerna i Grängesberg! Avdelningsbeskrivning Avdelningen glas består av tre linjer. På glaslinjerna tappar vi öl, cider och läsk på engångsglas, returglas och även en liten del öl och cider tappas på Åpet. På BiB-linjen (bag in box) tappar vi läsksyrup. Avdelningen har ca 45 medarbetare. Arbetsbeskrivning I rollen som linjetekniker skall du fungera som teknisk specialist på linjen. I ditt ansvar ingår att i första hand tekniskt serva de i linjen förekommande maskiner.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 03-04-2019

Handläggare
Högskolan Dalarna
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 750 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Högskolan Dalarna söker nu två handläggare. Anställningen är en tillsvidaresanställning, 100 %, med tillträde snarast.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Lärare åk 1-3 idrott samt annat ämne Torsångs skola
Borlänge kommun, Ösjöenheten
Torsångs skola är en nybyggd F-3 skola och förskola. Torsångs skola bygger på konceptet Framtidens skola, där de övergripande målen är ökad måluppfyllelse, en inkluderande skola där röda tråden, lärprocesser, arbetslag är viktiga delar. Skolan har närhet till en rik natur i en kulturbygd med stora möjligheter till ett modernt miljöarbete.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Nationell samordnare BAS-järnväg
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållsprojekt samt teknisk utveckling.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog Torsångs skola
Borlänge kommun, Ösjöenheten
Torsångs skola är en nybyggd F-3 skola och förskola. Torsångs skola bygger på konceptet Framtidens skola, där de övergripande målen är ökad måluppfyllelse, en inkluderande skola där röda tråden, lärprocesser, arbetslag är viktiga delar. Skolan har närhet till en rik natur i en kulturbygd med stora möjligheter till ett modernt miljöarbete. Ösjöenheten har fått utmärkelsen ”Skola för hållbar utveckling”. ARBETSUPPGIFTER Arbete i fritidshem. Vi söker dig som vill arbeta för att väcka och utmana våra elevers nyfikenhet och kreativitet.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Produktionspersonal till Setra
Clockwork Bemanning & Rekrytering
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

BVC-sjuksköterska/distriktssköterska till Vårdcentral Rättvik
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. ARBETSBESKRIVNING Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete. Som BVC-sjuksköterska arbetar du utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn, stödjer aktivt föräldrarna, och stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga enligt Barnhälsovårdens nationella program.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Biträdande förvaltningschef omsorgen ref nr 18/123
Smedjebackens kommun
Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla.  Omsorgsnämnden ansvarar för frågor som rör äldre och funktionshindrande i Smedjebackens kommun.  Vill du veta mer?
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018