Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Projektingenjör till Trafikverket
Academic Work Sweden AB
Trafikverket, Sveriges ledande beställare av infrastruktur söker en projektingenjör för ett uppdrag på 4 månader– vill du vara med och bidra? I tjänsten kommer du arbeta med att förbättra Trafikverkets datakvalitet avseende anläggningsinformation om vägbeläggningar. Om du gillar att arbeta administrativt och problemlösande ska du inte tveka att söka! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Trafikverkets räkning en projektingenjör med uppgiften att förbättra datakvalitet på vägbeläggningsdata. Du kommer erbjudas en anställning hos oss på Academic Work och arbeta som konsult hos Trafikverket.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Placering Borlänge - Är du vår nästa projektingenjör?
Midroc Electro AB
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Transportchef till Martin & Servera koncernen
Temp-Team Sverige AB
Då nuvarande transportchef skall gå vidare och gå i pension, har Vi på Temp-Team har fått äran att hitta en ersättare! Grönsakshallen Sorunda AB är frukt & grönt- och gourmetgrossisten som även har egen produktion av skuret samt produktionskök. De är rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg, Mora, Nyköping och Hässleholm och grundades 1985. Idag är Grönsakshallen ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB & familjen Oldmark. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av deras verksamhet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Drifttekniker till Ludvika
Coor Service Management AB
Är du en drifttekniker som gillar tekniska utmaningar och kundkontakt samt trivs med omväxlande arbetsuppgifter? Kan du det mesta inom ventilation? Då är detta rätt arbete för dig. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus. Som drifttekniker hos Coor kommer du tillsammans med övriga kollegor att säkerställa den framtida driften och utvecklingen av våra kunders fastigheter. Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Senior Technical Specialist
Ovako AB (Publ)
To Ovako Smedjebacken we are seeking a Senior Technical Specialist. Main focus and purpose: Planning and management of bar and wire rod rolling process at Ovako’s production site in Smedjebacken, Sweden. Qualification and formal edication requirement: - Minimum, Master of Engineering within metallurgy. - Deep knowledge of production specifics regarding bar and wire rod rolling process. - Broad experience of productivity and efficiencies identification and realization work. Proven successful track record within the steel manufacturing industry. - Advanced or at least upper int
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Primärvården i Västerbergslagen söker Vikarierande kurator/samtalsterapeut
Landstinget Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Primärvården i Västerbergslagen söker Vikarierande kurator/samtalsterapeut, då en av våra medarbetare kommer att gå på föräldraledighet. Placering Ludvika lasarett VC Ludvika Grängesberg där du kommer att jobba mot VC Ludvika Grängesberg och VC Sunnansjö. Arbetsplatsbeskrivning Hälso- och sjukvården i Region Dalarna är organiserad i en gemensam förvaltning innehållande specialiserad hälso-och sjukvård samt primärvård.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Affärschef till vår Rådgivningsverksamhet, Almi GävleDala
Ageniuz AB
Almi erbjuder affärsutveckling och finansiering till företag som vill växa och utvecklas. Vi finns för att skapa bättre förutsättningar för näringslivet i de regioner vi verkar och därför också påverka samhällsutvecklingen. Almi GävleDala har idag cirka 30 medarbetare på fyra kontor, i Hudiksvall, Gävle, Mora och Borlänge. Du leder och följer upp vår affärsrådgivningsverksamhet och skapar ett klimat i ditt team av rådgivare som leder till ett effektivt och långsiktigt arbete. Som ledare har du en stark drivkraft att skapa förutsättningar för näringslivet i vår region.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

IFO-chef till Orsa kommun
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Välkommen till Orsa kommun, en liten pärla i Siljansbygdens norra del. En inbjudande miljö med nära samverkan och korta beslutsvägar. Orsa - helt enkelt! Verkamhetsområdet Omsorg ansvarar för äldreomsorg och omsorg om personer med funktionbegränsningar samt stöd, rådgivning och insatser till barn, ungdomar, familjer och vuxna för att stärka människors trygghet och omsorg med god kvalitét. Individ- och familjeomsorgen arbetar med stöd, rådgivning och till barn, ungdomar och deras familjer samt missbrukare, försörjningsstöd och vissa insatser till psykiskt funktionshindrade.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Elevassistent Ljungbergsgymnasiet
Borlänge kommun
Ljungbergsgymnasiet är en gymnasiesärskola i Borlänge som har nio nationella program och ett individuellt program. Samtliga program är fyraåriga. Eleverna som går på Ljungbergsgymnasiet kommer från grundskolans specialundervisning, grundsärskolan eller träningsskolan och har rätten att gå på gymnasiesärskolan. Gymnasiesärskolan ska ge elever med funktionsvariation en för dem anpassad utbildning som ska ge en god grund för yrkesverksamhet och fortsatta studier samt för personlig utveckling och ett aktivt deltagande i samhällslivet. Självklart lockar vår värdegrund dig!
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

CRM-ansvarig till Vasaloppet
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om företaget Vasaloppet är världens största långlopp på skidor. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och Vasaloppets sommarvecka med mountainbikecykling och löpning lockar årligen nära 100 000 anmälda deltagare. Sedan starten 1922 har över 1,5 miljoner deltagare passerat målportalen i Mora. Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019