Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterska till Lundens korttidsenhet - välkommen till oss!
Falu kommun
Sjuksköterska till Lundens korttidsenhet - välkommen till oss! Genom att säkerställa en trygg, patientsäker vård skapar vi en hållbar, attraktiv arbetsmiljö för alla medarbetare. Vi ser fram emot att få arbeta med just dig!  ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara delaktig i att förverkliga vårt teamarbete. Du är en engagerad och kompetent sjuksköterska som vill arbeta i en trevlig miljö och tycker att glädje är viktigt för allas välbefinnande. Vi erbjuder en omväxlande och stimulerande arbetsplats, där vi arbetar i team och med patienten i fokus.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Butikschef till Idre
Systembolaget AB OMRÅDE FALUN, 3426
Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Vi söker butikschef till Idre med tillträde i april/maj Din prioriterade arbetsuppgift kommer att vara att leverera ett kundmöte som imponerar och suverän service till alla i Sverige, via dina medarbetares prestationer – Alltid, varje dag! I ditt uppdrag ingår att ta ansvar för kundens upplevelse av hela Systembolaget och hjälpa dina kollegor att bli framgångsrika. Butiken har 5 medarbetare. Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Gruppchef Produktutveckling Inbyggda system/IT
ÅF AB
Om jobbet Smarta städer och byggnader, mobilitet, uppkopplade enheter, digitalisering och nya energilösningar. Detta är några av både marknaden och ÅFs största drivkrafter just nu. För att genomföra projekt inom dessa områden krävs det i de allra flesta fall ett inbyggt system. Vi på ÅF Produktutveckling i Borlänge utvecklar och testar inbyggda system och mjukvara inom en mängd olika branscher och vi tror på det vi gör. Som gruppchef hos oss har du ansvar för en grupp konsulter och för strategisk utveckling av nya och befintliga kundrelationer och affärer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018

Skoladministratör, Vansbro utbildningscenter, VDUF
Västerdalarnas utbildningsförbund
Vansbro och Malung-Sälen är två kommuner i Västerdalarna – Här får du livskvalitet! Vansbro förknippas för många med bland annat Vansbrosimningen, och Malung-Sälen med Svenska Dansbandsveckan och Sälenfjällens härliga utbud. De två kommunerna har även mycket annat att erbjuda. Vi har bland annat bra skolor, stort och varierande föreningsliv och härliga miljöer i skog och mark. Gymnasieskolorna i båda kommunerna, Vansbro Utbildningscenter och Malung-Sälens gymnasieskola ingår, tillsammans med Lärcentrum, i Västerdalarnas Utbildningsförbund.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Driven Acount Manager/säljare till Selecta Region Falun!
Swesale Rekrytering & Bemanning Ab
Om Tjänsten Vill du vara med på en framgångsrik resa hos en marknadsledare med en produktportfölj som kan erbjuda en smakupplevelse utöver det vanliga? Selecta är Europas ledande serviceföretag inom mat och dryck för arbetsplatser och offentliga miljöer. Selecta finns representerat i 24 länder. I Sverige finns Selecta på 34 orter och har ca 500 anställda.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018

Coffee Shop Manager Borlänge
Espresso House
Vi söker nu en Coffee Shop Manager till vår nyöppning i Piteå! Vi expanderar i Norrland och nu är det dags för Piteå att få ta del av Espresso House fantastiska kaffe och personal! Ta chansen att som Coffe Shop Manager få vara med och sätta standard på en helt ny shop redan från början. Som Coffee Shop Manager driver du tillsammans med dina Baristor er coffee shop i enlighet med vår vision och våra värderingar. Du drivs av att vara där det händer och tillsammans med era Baristor säkerställer ni att våra gäster får världens bästa kaffeupplevelse.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Parkarbetare/Utemiljöarbetare
Sodexo AB
Sodexo söker utemiljöarbetare/ parkarbetare inför säsongen: Vi söker upp till 10 personer för anställning som parkarbetare inför kommande säsong som beräknas pågå från början av maj till slutet av augusti. Arbetet sker inom Mora Kommuns gränser och består i första hand skötsel av grönytor, gräsklippning, röjning (röjsåg med snöre), rensa rabatter, gräsklippning, skräpplockning och skötsel/plantering av blommor. Du följer lagt schema gällande vilka ytor som klipps när och det är av stor vikt att tidsplanen följs. Du skall trivas att vara utomhus i alla väder och passa tider gällande rast och
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Orkla Foods söker Livsmedelsarbetare till fabriken i Vansbro
Orkla Foods Sverige
Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta i vårt produktionsteam eller på vårt serviceteam som jobbar med rengöring.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist :

Anläggare till stort bygg- och anläggningsföretag
Randstad AB
Anläggare till stort bygg- och anläggningsföretag Nu söker vi en anläggare till vår kund i Borlänge! Är du intresserad av bygg och anläggning liksom har körkort B? Kanske har du tidigare arbetat fysiskt innan? Vi söker nu dig som vill arbeta med olika typer av mark och anläggningsarbeten. Är det du? Välkommen in med din ansökan – redan idag! Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Omfattning: Heltid, månd-tors 6.30-16.00 och fredagar 6.30-13.00.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2018

Systemtekniker Linux
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. För oss är det viktigt med en gemensam kultur som präglas av våra värderingar: pålitliga, engagerade och modiga. Vi jobbar tillsammans mot vår vision: alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. Trafikverkets it-organisation har ett helhetsansvar för all it och telekom inom myndigheten, en verksamhet som pågår dygnet runt, året om.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018