Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Resurslärare, Sollerö skola
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsuppgifter Vi söker nu en resurslärare till en studio. Du kommer att jobba tillsammans med ytterligare en resurslärare och speciallärare. Vi kommer att stödja elever med behov av särskilt stöd på skolan. Arbetsplats Sollerö skola är en F-6-skola som ligger mitt på Sollerön, som ligger i sjön Siljan. Skolan ligger högt belägen med utsikt över bergen ca 14 km från Mora centrum.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare till Nusnäs skola, åk 1-3, Mora
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Tjänsten tillsätts under förutsättning av att nuvarande innehavare erhåller sökt tjänst. Arbetsuppgifter Vi söker en lärare till årskurs 1-3. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega i klassrummen. Vi söker dig som är lärare mot yngre åldrar.  Arbetsplats Nusnäs skola ligger cirka en mil från centrala Mora. Det är en f-3-skola med cirka 40 elever och med en fritidsavdelning och en förskola.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Lärare till åk 2, Sollerö skola
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare till årskurs 2. Du kommer att jobba tillsammans med en till lärare i klassrummet då vi tillämpar tvålärarsystem i klassen. Arbetsplats Sollerö skola är en F-6-skola som ligger ca 14 km från Mora centrum.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Gillar du träning och vill ha ett mindre extrajobb två dagar i veckan?
Frösunda
Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Vi söker sjuksköterskor med erfarenhet från ambulanssjukvård till Mora
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade ambulanssjuksköterskor till vår bemanningspool i Mora. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ambulanssjukvård. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som ambulanssjuksköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som ambulanssjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad ambulanssjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva oc
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Speciallärare, Morkarlbyhöjdens skola, åk 7-9
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Arbetsbeskrivning Som speciallärare leder du ditt årskursanknutna arbetslag kring anpassningar och särskilt stöd. Du ingår i elevhälsomöten och elevhälsoteam och har ett nära samarbete med övriga speciallärare, specialpedagog och studiepedagoger.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 01-07-2019

Vi söker barnmorskor till Mora
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade barnmorskor till vår bemanningspool i Mora. Du blir anställd av Prime Care som barnmorska och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter för en barnmorska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för tjänsten som barnmorska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad barnmorska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Vi ser fram emot din ansökan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Vi söker intensivvårdsjuksköterskor till Mora
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade intensivvårdsjuksköterskor till vår bemanningspool i Mora. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som intensivvårdsjusköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som intensivvårdsjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad intensivvårdsjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommuni
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Undersköterska till avdelning 41 i Mora
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avdelning 41 har 24 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Hos oss vårdas patienter med akuta skador i rörelseapparaten som t ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer och traumapatienter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Butiksobservatör sökes till uppdrag i Mora
Remarkable
Nu har du möjlighet att själv bestämma när du vill jobba och hur du vill planera dina dagar.Vi på Remarkable söker efter dig som vill genomföra1butiksobservation i Mora under perioden vecka 23 (3/6 - 10/6). Arbetet är enkelt, men kräver stor noggrannhet och seriositet. Du skall agera som en vanlig kund men observera servicebemötandet i butik. Att ha körkort och tillgång till bil är ett krav. Ett besök tar inklusive rapportering ca 40 minuter, och i besöket ingår det att man ska presentera sig.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019