Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarvikarier inom stöd och omsorg 2018
Socialförvaltningen, Stöd och omsorg
Beskrivning Under vår ordinarie personals semesterledighet behöver vi en mängd ambitiösa och ansvarsfulla semestervikarier. Vi erbjuder ett utvecklande, meningsfullt och självständigt arbete. För oss är det viktigt att du delar Mora kommuns värdegrund. Din inställning och positiva förhållningssätt är en förutsättning för ett bra arbete hos våra brukare. Har du pedagogisk erfarenhet är det en fördel. För övriga ger vi en omfattande introduktionsutbildning, som vi hoppas tillsammans med sommarens arbete kan leda till fortsatt arbete eller intresse för vidareutbildning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Sommarvikarier inom vård och omsorg 2018
Socialförvaltningen, Vård och omsorg
Beskrivning Under vår ordinarie personals semesterledighet behöver vi en mängd ambitiösa och ansvarsfulla semestervikarier. Vi erbjuder ett utvecklande, meningsfullt och självständigt arbete. Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med människor. Du ska vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Undersköterska
Socialförvaltningen, Vård och omsorg centralt, Bemanningsenheten
Arbetsbeskrivning Vi söker nu en undersköterska för vård- och omsorgsarbete med pooltjänstgöring på bemanningsenheten. Som undersköterska inom socialförvaltningen arbetar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete och ska ha förmåga att kommunicera och arbeta efter människors olika behov och förutsättningar. Tjänsten är ett vikariat till 2018-12-31. Anställningen följer ett lokalt kollektivavtal om arbetsförutsättningar för pooltjänstgörande personal.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Lärare inom lokalvård och hemservice
Lernia Utbildning
Om företaget Det är inte bara möjligheten att utvecklas inom ett av Sveriges ledande kunskapsföretag som gör att medarbetare söker sig till oss. Vi har attraktiva karriärvägar och utvecklar hela tiden nya, spännande tjänster. Hos oss bidrar du dessutom till att skapa ett samhälle där människor får arbete och företag kan växa och blomstra. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Säljare Mora/ Nordvästra Siljan
Mockfjärds Fönstermästaren AB
Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige. Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer. Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen   Vi söker dig med starkt driv som vill bli säljare hos Sveriges ledande företag i branschen.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

mekaniker
Wiks Åkeri AB, Bröderna
Mekaniker Om oss Vi på Bröderna Wiks Åkeri AB är en grupp av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över att göra det där lilla extra varje dag. Hos oss arbetar vår personal med att möta våra kunder personligen. Kunderna efterfrågar och värdesätter våra tjänster och det skall du bidra ytterligare med. Bröderna Wiks Åkeri AB är ett familjeföretag som består av både försäljning av Transporttjänster och Verkstadstjänster för tunga fordon.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Lärarvikarie i åk F-9, Mora grundskolor
För- och grundskoleförvaltningen, Grundskolor
Beskrivning För- och grundskoleförvaltningen söker två lärarvikarier med placering vid Noretskolan och Morkarlbyhöjdens skolor. Arbetsuppgifter Du kommer att vikariera i de flesta förekommande ämnen i årskurserna F-9 under ordinarie lärares frånvaro. Kvalifikationer Kunskaper: Önskvärt med kunskaper i aktuella styrdokument och lagstiftning Egenskaper: Engagerad Ledarskap Positiv Kommunikativ Tydlig Strukturerad Samarbetsförmåga Flexibel Färdigheter: Förmåga att kunna skapa förtroende och goda relationer, såväl internt som externt. Förmåga att kunna motivera eleverna Förmåga
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Sommarjobb
Clockwork
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Lastbilschaufför
Wiks Åkeri AB, Bröderna
Lastbilschaufförer Om oss Vi på Bröderna Wiks Åkeri AB är en grupp av mycket engagerade, hårt arbetande individer som är passionerade över att göra det där lilla extra varje dag. Hos oss arbetar vår personal med att möta våra kunder personligen. Kunderna efterfrågar och värdesätter våra tjänster och det skall du bidra ytterligare med. Bröderna Wiks Åkeri AB är ett familjeföretag som består av både försäljning av Transporttjänster och Verkstadstjänster för tunga fordon.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Jobba som industriarbetare i Mora
Manpower AB
Har du erfarenhet från industrin och vill få fler värdefulla meriter samt jobba för ett välkänt företag i Mora? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu dig som vill jobba som industriarbetare hos vår kund i Mora. Som industriarbetare kommer du arbeta på olika avdelningar, så det gäller all typ av industriarbete. Det kan exempelvis vara montering, svetsning, plåtslageri eller att man jobbar som processoperatör. Det förekommer även truckkörning! Detta är en grym chans för dig som vill knyta nya kontakter samt erfarenhet från industrins olika områden som efterfrågas hos alla industriföretag.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018