Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rekryteringskonsult till Clockwork Mora
Clockwork Mora AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Lärare i textilslöjd, åk 7-9, Noretskolan
För- och grundskoleförvaltningen, Grundskolor, Noretskolan 7-9
Ansök idag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Däckteckniker
Clockwork Mora AB
Om oss OM OSS Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Arbetsterapeut (vik), Arbetsterapienheten Mora lasarett
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Arbetsterapiverksamheten Falun Ludvika Mora finns samlad i en gemensam basenhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasaretter. Vid Arbetsterapienheten på Mora lasarett arbetar 14 arbetsterapeuter. Vi bedriver arbetsterapeutisk rehabilitering inom specialiserad sluten- och öppenvård mot olika kompetensområden bl.a. ortopedi, kirurgi och medicin inkl. stroke.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Rehabiliteringsassistent (vik) till Arbetsterapi Mora, Mora Lasarett
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Kom och arbeta i ett nära och tillgängligt klimat på Mora Lasarett med en stor länsgemensam koncern med många arbetsterapeuter i ryggen. Inom Arbetsterapi och kuratorsenheten arbetar ca 85 arbetsterapeuter, kuratorer, rehabassistenter, klinikassistenter och chefer. Tillsammans ansvarar vi för arbetsterapi- och kuratorsinsatser i den specialiserade hälso- och sjukvården vid lasaretten i Falun, Ludvika och Mora.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Är matlagning ditt största intresse? - Vi söker produktambassadörer till...
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Lärare i Tyska, Mora gymnasium
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi söker lärare i ämnet tyska. Kombination med annat ämne är också önskvärt. Du kommer att ingå i något av skolans programarbetslag. Skolans ämneslärare är också samlade i ämnesarbetslag och samarbetar nära varandra och stöttar varandra i undervisning och bedömning.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Lärare i Samhällskunskap, Mora gymnasium
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi söker lärare i ämnet samhällskunskap. Kombination med annat ämne är också önskvärt. Du kommer att ingå i något av skolans programarbetslag. Skolans ämneslärare är också samlade i ämnesarbetslag och samarbetar nära varandra och stöttar varandra i undervisning och bedömning.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Lärare i Designkurser, Mora gymnasium
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi söker lärare i ämnet designmodeller och design 1 och 2. Kombination med annat ämne är också önskvärt. Du kommer att ingå i något av skolans programarbetslag. Skolans ämneslärare är också samlade i ämnesarbetslag och samarbetar nära varandra och stöttar varandra i undervisning och bedömning.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Lärare i El-ämnen, Mora gymnasium
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi söker lärare i el-kurserna: belysningsteknik, kommunikationsnät, larm-, övervaknings och säkerhetssystem. Du kommer att ingå i elprogrammets arbetslag. Skolans ämneslärare är också samlade i ämnesarbetslag och samarbetar nära varandra och stöttar varandra i undervisning och bedömning.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019