Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Transportchef till Martin & Servera koncernen
Temp-Team Sverige AB
Då nuvarande transportchef skall gå vidare och gå i pension, har Vi på Temp-Team har fått äran att hitta en ersättare! Grönsakshallen Sorunda AB är frukt & grönt- och gourmetgrossisten som även har egen produktion av skuret samt produktionskök. De är rikstäckande med lager i Stockholm, Göteborg, Mora, Nyköping och Hässleholm och grundades 1985. Idag är Grönsakshallen ett dotterbolag till Martin & Servera som ägs av Axel Johnson AB & familjen Oldmark. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av deras verksamhet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

CRM-ansvarig till Vasaloppet
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om företaget Vasaloppet är världens största långlopp på skidor. Vasaloppets vintervecka med längdskidåkning och Vasaloppets sommarvecka med mountainbikecykling och löpning lockar årligen nära 100 000 anmälda deltagare. Sedan starten 1922 har över 1,5 miljoner deltagare passerat målportalen i Mora. Vasaloppet är en ideell verksamhet som ägs av IFK Mora och Sälens IF.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Uthyrare till Morastrand
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om företaget Morastrand AB är det kommunala bostadsföretaget i Mora. Med ett varierande utbud av bostäder i olika storlekar och prisklasser är vi också den största hyresvärden i kommunen. Vi äger och förvaltar 2 150 bostäder. Förutom bostäder hyr vi ut lokaler, garage och p-platser.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Folkhögskollärare, på Mora folkhögskola och på filialen i Skattungbyn
Landstinget Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! Vi söker nu folkhögskollärare till Mora folkhögskola och Mora folkhögskolas filial i Skattungbyn. ARBETSBESKRIVNING Folkhögskollärare 60 % förlagd på Mora folkhögskola: Inriktning undervisning i träslöjd/snickeri och ansvar för undervisningslokal.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Enhetschef för särskilt boende
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida. Beskrivning Enheten för särskilt boende har i uppdrag att ge god vård och omsorg samt stöd i den dagliga livsföringen för brukaren, med möjlighet till en självständig och aktiv gemenskap med andra. Verksamheten skall bygga på respekt för brukarens behov, självbestämmande och integritet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Sjuksköterska inr. kardiologi avd 62 vid Medicinkliniken Mora lasarett
Landstinget Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avdelning 62 på Mora Lasarett är en internmedicinsk avdelning med inriktning mot kardiologi. Det är en akutvårdsavdelning med 20 disponibla vårdplatser. Vi jobbar i vårdlag med fast schema. På avdelningen har vi även en poliklinisk hjärtsjuksköterskemottagning som bedrivs av våra sektionsledare. Vi kan erbjuda en arbetsplats där du har stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Verkstadschef till bussverkstad sökes
A Björks AB
Vi söker nu en strukturerad ledare som kan utveckla struktur och effektivitet vår verkstad. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta LEAN-influerat, implementera och följa upp KPIer samt maximera outputen i en verkstadsmekanisk verksamhet, då kan detta vara något för dig. Om arbetsgivaren Siljan Buss AB bedriver taxi- och bussverksamhet i Dalarnas län. Bolaget har närmare 250 medarbetare och 130 fordon, stationerade i områdena Orsa, Mora, Rättvik, Leksand och Borlänge. Historien om Siljan Buss inleddes redan 1945, i dåvarande Orsa Droskägareförening.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Undersköterska Ortopedkliniken avd 41 Mora Lasarett
Landstinget Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Avdelning 41 har 24 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Hos oss vårdas patienter med akuta skador i rörelseapparaten som t ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer och traumapatienter. Vi har även planerad proteskirurgi av höfter, knän och axlar.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Biträdande rektor Morkarlby skola F-6
Mora kommun
Ansök idag. Kollegor imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida. Beskrivning Morkarlby skola F-6 ligger i anslutning till Mora centrum , men har ändå naturen inpå knuten. Skolan är en F-6-skola med ca 375 elever och har två eller tre paralleller. Fritidshemmet har tre avdelningar i tre hus intill huvudbyggnaden. Skolan och fritidshemmet omfattar ca 60 medarbetare. OBS!
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Elektriker/Elnätstekniker till Dalarna
Relacom AB
Vi söker dig som är elnätstekniker eller elektriker. På Relacom och affärsområde Power arbetar vi inom flera olika el-områden. Vi är ett team om tre medarbetar i Dalarna, nu söker vi ytterligare en person som vill vara en del av team Dalarna. Vi gör mycket arbeten mot elnätsägare ex. Ellevio där vi bland annat byter/installerar elmätare kat 1, arbetar med felavhjälpning, kopplar in och gör ändringar av serviser/elanslutningar och arbetar med kat-2-5 mätare där vi gör mätar- och transformatorbyten och utför kontroller.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019