Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till Hasselvägen
Falu kommun
Är du en förskollärare som gillar att jobba utforskande, är närvarande och inlyssnande med barnen och tycker att det är spännande med pedagogiska miljöer? Sök till oss på Hasselvägen! Vi är ett glatt, tryggt och positivt gäng som ser samarbete och trivsel som en viktig del i vår verksamhet. Vi är en tvåavdelningsförskola som arbetar med åldersindelade grupper, men vi ser oss som en förskola där alla barn i huset är allas barn.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Behörig SO-lärare
Internationella Engelska Skolan Falun
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 36 schools and around 24,000 students across the country.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Leg. Fysioterapeut/leg. Sjukgymnast (vikariat) Falu lasarett
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet. Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Leg Fysioterapeut/leg Sjukgymnast, Falu lasarett
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Mätningsingenjör
Falu kommun
Nu finns det möjlighet att bli en del av vårt kompetenta och engagerade team på Mät och karta inom Falu kommun! Har du ett brinnande intresse för utveckling och nya tekniska lösningar? Hos oss får du ett variationsrikt, flexibelt och självständigt arbete med stora kontaktytor. Mät och karta består av ett team på 11 personer, varav fyra är mätningsingenjörer. Hos oss är det högt i tak och vi trivs bra med varandra, vårt uppdrag och vår chef.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Arbetsterapeut inom Specialiserad akut slutenvård (tv) Falu lasarett
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Arbetsterapi Akutrehab, Falu lasarett söker nu en arbetsterapeut. Tjänsten är en tillsvidareanställning inom akut- och rehabiliteringsverksamhet, Specialiserad slutenvård. Arbetsterapiverksamheten finns samlad i en gemensam enhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Coop MedMera Banks team växer, är du vår nya kollega?
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Söker du erfarenheter inom ekonomi och service? Nu söker vi fler engagerade och serviceinriktade kundservicemedarbetare till vårt team på Coop MedMera bank i Falun! Ageris erbjuder dig en stimulerande och händelserik arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer arbeta nära din teamledare och erbjudas kontinuerlig coachning och kompetensutveckling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Ledigt jobb som montör i Gagnef!
Manpower AB
Är du händig och gillar praktiskt arbete? Trivs du att jobba i högt tempo tillsammans med andra? Vill du dessutom skaffa dig ovärderlig erfarenhet inom industri från ett välkänt företag? Toppen, då är det just dig vi söker! Vår kund 3M i Gagnef behöver personal och vi söker vi dig som vill jobba med montering! Detta är en långsiktig heltidstjänst med löpande starter. Sök jobbet redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Högskolan Dalarna söker utbildningsstrateg!
Högskolan Dalarna
På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 750 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss? Lockas du av utbildningsstrategiska frågor?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Postdoktjänst, Centrum för Klinisk Forskning Dalarna (CKF)
LANDSTINGET DALARNA
Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor. Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Centrum för Klinisk Forskning Dalarna (CKF) utlyser fyra postdoktjänster i Landstinget Dalarna. Vid Centrum för Klinisk Forskning Dalarna (CKF) erbjuds en forskningsmiljö till kliniskt verksamma forskare och doktorander i Landstinget Dalarna (LD); inom både länssjukvård och närsjukvård, medicinsk vetenskap och vårdvetenskap.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018