Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bvc-sjuksköterska på Familjecentralen Elsborg
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Bvc-sjuksköterska på familjecentralen Elsborg med arbetsuppgifter inom barnhälsovårdens uppdrag samt samverkan med kommunen inom en familjecentral. På familjecentralen arbetar bvc-sjuksköterskor i ett nära samarbete med barnmorskor, psykolog och läkar-/sköterskemottagningen på vårdcentralen, förskollärare och socialrådgivare.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 24-11-2019

Dietistkollega till Falu lasarett
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Välkommen till Falu lasarett, Dalarnas största sjukhus! Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb på Falu lasarett. På lasarettet finns verksamhetsområdena kardiologi, lung/allergi, mag/tarm, endokrinologi, rehabilitering, geriatrik, neurologi, njurmedicin, kirurgi, öron/näsa/hals, ortopedi och palliativ vård.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Personliga assistent till 10 årig pojke i Falun, natt varannan helg
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Rättschef
Länsstyrelsen Dalarnas län, Länsstyrelsen i Dalarnas län
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. ARBETSUPPGIFTER Som rättschef har du en central roll i Länsstyrelsens arbete. Din närmsta chef är länsrådet.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 17-01-2020

Vill du bli vår nya systemutvecklare?
Framtiden AB
Brinner du för systemutveckling där kundrelationer står i fokus? Vill du bli en del av ett av Sveriges ledande företag inom webbutveckling? Då ska du söka redan idag! Dina arbetsuppgifter Som systemutvecklare, back-end hos vårt kund företag kommer du att sitta och ta fram kundanpassade CMS (Content Management System) lösningar till företag för att förenkla deras underhåll av webbsidor, webbshop, medlemsregister och mycket mer.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 03-01-2020

Sem vik Undersköterska/ barnsköterska till barnmedicin avd 34 i Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING På avdelning 34 möter du barn och ungdomar mellan 0-18 år med både akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Vi är det "lilla sjukhuset" i det stora, vilket innebär att barn med diagnoser inom många olika områden som medicin, kirurgi och ortopedi vårdas på avdelningen. Vi arbetar i vårdpar tillsammans med sjuksköterska, läkare, dietist, kurator, fysioterapeut och arbetsterapeut.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2020

Sjuksköterska, Neonatalavdelning Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Här har du en möjlighet att vara med och utveckla framtidens Neonatalvård i Dalarna. På neonatalavdelningen arbetar vi i moderna lokaler, där barn och föräldrar samvårdas. Vi har ett nära samarbete med förlossning och BB. Vi har ett länsövergripande ansvar för vården av alla sjuka nyfödda eller för tidigt födda barn i Dalarna. Vi bedriver lättvård och intensivvård på enhetens 16 vårdplatser samt dagvårdsverksamhet.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Informationsläkare till Läkemedelsavdelningen Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Läkemedelsavdelningen arbetar länsövergripande med stöd till hälso- och sjukvård i läkemedelsfrågor av strategisk karaktär samt med klinisk farmaci. Avdelningen har ett nära samarbete med Läkemedelskommittén och avdelningen för läkemedelsförsörjning för att med samlad kompetens på bästa sätt driva och utveckla regionens läkemedelsfrågor. Nu söker vi en informationsläkare på halvtid till Läkemedelsavdelningens strategiska arbetsgrupp.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019

ST-läkare internmedicin/njurmedicin, Medicinkliniken Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som ST-läkare på medicinkliniken, Falu lasarett, arbetar du på avdelning och mottagning inom de internmedicinska subspecialiteterna, samt på akutmottagningen inklusive jourtjänstgöring med ansvar för medicin-, cardiologi-, infektions- och geriatriska patienter. I tjänsten ingår kurser, kongresser och sidoutbildning på annan ort.
Skapad : 14-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Uppdragschef
Libra Assistans
Uppdragschef med passion för människor sökes! Vi på Libra Assistans har sedan starten 2006 verkat för att samspelet mellan personliga assistenter och assistansanvändare ska fungera så bra som möjligt. Vårt framgångsrecept har varit och är korta beslutsvägar samt en närvarande kontakt med våra kunder och medarbetare. Vi på kontoret har tillsammans över 90 års erfarenhet av personlig assistans - och nu söker vi en människokännande uppdragschef som kan addera fler år till den siffran! Vill du vara med och ta vår verksamhet till nästa nivå?
Skapad : 13-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019