Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Montör inom vs till Bravida i Falun!
Bravida Sverige AB
Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-montörer till vår avdelning i Falun. Om jobbet Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Max söker medarbetare Främst Helger och nätter
Max Burgers AB
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Kundansvarig IT-konsult sökes till Falun
Framtiden i Sverige AB
Brinner du för IT och att hjälpa andra? Är du en social person som gillar kundkontakt? Ta chansen och sök idag. Dina arbetsuppgifter Som kundansvarig IT-konsult arbetar man huvudsakligen med teknik placerad hos kunder. Det kan vara kunder som har outsourcat IT-driften till vår kund, men där funktioner fortfarande är lokaliserade på plats hos kunden, eller arbeten på plats hos kunden i samband med införandeprojekt där IT-driften migreras från kunden. Hos vissa kunder är konsulten tekniskt ansvarig, på andra ingår konsulten i ett projekt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Serviceassistent
HomeMaid AB
Vill du vara med och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch. Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom hemstäd. Eftersom våra kunder köper städning regelbundet så är det viktigt att alltid leverera till 100%. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semester. HomeMaid är ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Utesäljare Falun - Är du ambitiös, självständig och streetsmart?
Er Sweden AB
Då har du vad som krävs för att lyckas hos oss. Vi letar inte efter dig med den rätta utbildningen eller det perfekta CV: et - vi letar efter dig som har den rätta inställningen, är viljestark och har glimten i ögat. Genom personlig försäljning skapar vi på Ergonomics långsiktiga relationer som ger oss möjlighet att kontinuerligt utveckla produkter som är anpassade efter våra kunders specifika behov.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Länsveterinär
Länsstyrelsen i Dalarnas län
Länsstyrelsen i Dalarnas län är en statlig myndighet som finns nära människorna i vårt län. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och andra myndigheter. Vår uppgift är att säkerställa att nationella mål och uppdrag genomförs regionalt och med hänsyn till förutsättningarna i just vårt län. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande. ARBETSUPPGIFTER Länsveterinären har ett varierande och brett arbetsområde.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Arbetsterapeut Gerrehab Falun
Landstinget Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetsterapiverksamheten Falun Ludvika Mora finns samlad i en gemensam basenhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett. Arbetsterapeuter Gerrehab Falun ansvarar för arbetsterapeutiska insatser till patienter på kliniken för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin, Falun, Borlänge, Säter. Vi träffar patienter i både sluten och öppenvård.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Frisör sökes omgående
Saloon 01 AB
Arbetsuppgifter Vi på Saloon 01 söker en frisör som ska kunna klippa både herrar och damer till vår salong. Utbildning/Erfarenhet Utbildning och erfarenhet behövs i form utav gesällbrev.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Blockchef för Färdiggörningen till Arctic Paper Grycksbo
Experis AB
ARCTIC PAPER S.A. är en av de ledande tillverkarna av högkvalitativt grafiskt finpapper i Europa. Bolaget producerar bestruket och obestruket träfritt papper för kvalitetsmedvetna kunder som tryckerier, bokförlag, tidningsutgivare, reklambyråer, pappersdistributörer och förpackningsföretag. Produktportföljen inkluderar välkända varumärken som Amber, Arctic, G-Print och Munken. I bolaget finns tre pappersbruk: Arctic Paper Munkedals, Sverige, Arctic Paper Grycksbo, Sverige och Arctic Paper Kostrzyn, Polen. Produktionskapaciteten för de tre bruken är cirka 700 000 ton papper per år.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 08-10-2019

Vi söker en Lagershopsmedarbetare till oss i Falun!
Netonnet AB
Vi tycker att hemelektronik är fantastiskt. Vi vill därför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt. Det är utgångspunkten i allt och gör NetOnNet till det självklara valet. NetOnNet består av ett gäng härliga, duktiga och inspirerande medarbetare vars stora passion är just hemelektronik. Våra medarbetare är vår viktigaste faktor och det är tillsammans som vi växer, både som företag och människor. Eftersom vi gillar vårt arbete ser vi därför till att ha roligt på arbetsplatsen och självklart har vi det tillsammans.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019