Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior frontend-utvecklare till Tenstar Simulation i Falun
Academic Work
Tillsammans med Tenstar Simultation letar vi efter dig som går igång på morgonens häftigaste tekniker och vill arbeta i en högteknologisk arbetsmiljö. Vi söker dig som brinner för frontend-utveckling och som har ett intresse av 3D-visualisering. Vill du delta i produktutvecklingsteamet och leverera coola och verklighetstrogna användarupplevelser? Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval! OM TJÄNSTEN Tenstar simulation har en uttalad vision att förändra världen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Byggprojekt i Dalarna söker anbudsingenjör!
StudentConsulting
Årets supergasell Byggprojekt I Dalarna AB söker nu en Anbudsingenjör till Falun. Rollen som anbudsingenjör/kalkylator ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek. På Byggprojekt kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna vidareutbildning och personlig utveckling. Byggprojekt har som ambition att vara det primära valet på de marknader vi verkar, så väl för personal som för kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Full-stack developer sökes för direktrekrytering!
StudentConsulting
Tieto expanderar och söker nu efter ännu en stjärna att berika arbetsteamet med. Har du minst två års erfarenhet av systemutveckling och en vilja att utvecklas? Då kan det vara dig vi letar efter! För Tietos räkning söker vi nu en full-stack developer som kommer att arbeta med olika utvecklingsuppdrag, där kodning sker i både front- och back-end avseende ett eller några system. Tjänsten är på heltid och kontoret, där 18st engagerade medarbetare verkar, är beläget i Falun.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Är du student och vill arbeta extra med kundservice och sälj?
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Trivs du i en roll där service och kundkontakt står i fokus? Tycker du om att använda och utveckla dina säljkunskaper via utgående samtal?  Är du student och vill arbeta extra?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Svensk Adressändring i Falun söker nya stjärnor!
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Trivs du i en roll där service och kundkontakt står i fokus?
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 26-02-2019

Ikano Banks team växer, är du vår nya kollega?
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Tycker du om att ge kunder den bästa servicen? Har du intresse för ekonomi och service? Söker du ett jobb där du blir utmanad och får utveckla dina talanger inom kundbemötande? Då ska du läsa vidare!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Universitetslektor i engelska med didaktisk inriktning (vikariat)
Högskolan Dalarna
Akademin Humaniora och medier söker en universitetslektor i engelska med didaktisk inriktning. Engelskämnet har ett stort åtagande inom lärarutbildningen, som är den klart största yrkesutbildningen vid Högskolan Dalarna med över 1000 helårsstudenter som läser till lärare i förskola, grundskola och gymnasieskola. Högskolan Dalarnas lärarutbildning kännetecknas av hög ämneskompetens, flexibelt lärande och nära samarbete med våra partnerskolor, vilket även inbegriper fortbildning av verksamma lärare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Sjuksköterska, avdelning 24, Medicin Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

1:a linjens chef Kvinnoklinikens sekreterarenhet
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som 1:a linjens chef har du verksamhetsansvar, personal- och arbetsmiljöansvar samt ekonomiskt ansvar. Du bidrar tillsammans med ledningsgruppen till hela klinikens utveckling och till en ekonomi i balans. Sekreterarenheten har idag en budget som omfattar 16 medarbetare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Slöjd- och resurspedagog
Falu kommun
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019