Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterska tillsvidare avdelning 56 Rehabiliteringsmedicin
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetet innebär att du kommer att arbeta dag/kväll/helg med målgrupp Geriatrik & Rehabiliteringsmedicin då vi samverkar tillsammans. Som undersköterska kommer dina arbetsuppgifter att vara: *Omvårdnad/teamarbete *Sårvård *Trackvård/ventilator *Tidig stimulering av hjärnskada *Provtagning mm I dagsläget har vi 19 platser på avdelning 58 Geriatrik och 6 platser för Rehab medicin avdelning 56 där vi också har ett länsuppdrag.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Personlig assistent på 90% sökes till 65-årig man i Falun
Libra Assistans
Jag är en man på 65 år som bor tillsammans med min hustru. Jag har en hjärnskada vilketinnebär att jag behövermycket hjälp med coachning och guidning under heladagen då mitt minne inte alltidhänger med.Jag är en lugnochglad person som har glimten iögat. Träning i hemmet av olikaslag är en stor del av mitt liv just nu. Mina fyra barn och natur står migvarmt om hjärtat. Pyssla med huset/gården har tidigare varit en stor del avmitt liv. Jag söker nu personliga assistent till en dagtjänst.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Vi söker sjuksköterskor med erfarenhet från ambulanssjukvård till Falun
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade ambulanssjuksköterskor till vår bemanningspool i Falun. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ambulanssjukvård. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som ambulanssjuksköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som ambulanssjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad ambulanssjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva o
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Sjuksköterska/Distriktsköterska till Vårdcentral Norslund
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Arbetet innebär att du via telefon ger råd och stöd till de patienter som ringer till oss, du bedömer vårdnivå och ger egenvårdsråd, bokar till rätt vårdnivå utifrån behov och du är vårt ansikte ut mot allmänheten och första instans vid kontakt med Vårdcentral Norslund.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Vi söker barnmorskor till Falun
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade barnmorskor till vår bemanningspool i Falun. Du blir anställd av Prime Care som barnmorska och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter för en barnmorska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för tjänsten som barnmorska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad barnmorska • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Vi ser fram emot din ansökan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 27-06-2019

ST-läkare internmedicin/endokrinologi, Medicinkliniken Falun
Region Dalarna
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna! ARBETSBESKRIVNING Som ST-läkare på medicinkliniken, Falu lasarett, arbetar du på avdelning och mottagning inom de internmedicinska subspecialiteterna, samt på akutmottagningen inklusive jourtjänstgöring med ansvar för medicin-, cardiologi-, infektions- och geriatriska patienter. I tjänsten ingår kurser, kongresser och sidoutbildning på annan ort.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Ledigt jobb som butikssäljare hos vår kund i modebranschen
Manpower AB
Vi på Manpower söker just nu en butikssäljare till vår kund i Falun. Har du ett sinne för försäljning och erfarenhet av modebranschen? Söker du en ny och spännande utmaning som innebär enorma utvecklingsmöjligheter inom ett av världens mest eftertraktade yrken? Har du dessutom ett brinnande intresse för mode och kundvård är det här tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan! Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad går jobbet som butikssäljare ut på? I den här rollen kommer du i första hand att hjälpa kunder som kommer in i butiken.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Teknisk Förrättningsassistent, Falun
Lantmäteriet, Fastighetsbildning
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Vi söker intensivvårdsjuksköterskor till Falun
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade intensivvårdsjuksköterskor till vår bemanningspool i Falun. Vi har behov från april. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som intensivvårdsjuksköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som intensivvårdsjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad intensivvårdsjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommu
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Vi söker anestesisjuksköterskor till Falun
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade anestesisjuksköterskor till vår bemanningspool i Falun. Start omgående Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. Arbetspassen är under dag, kväll eller natt. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för en anestesisjuksköterska. Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som anestesisjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad anestesisjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 01-08-2019