Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Automationstekniker
Furuviksparken
Är du en mästare på teknik och förtjust i sockervadd och pirriga karuseller? Vill du dessutom arbeta mitt i en magisk värld? Då är detta din chans! Vi söker nu två grymma automationstekniker som vill vara med och utveckla styrsystem för våra attraktioner samt vara behjälpliga övriga driftorganisationen i elfrågor. Vad innebär tjänsten? I denna roll arbetar du med service, felsökning, kontroller, underhåll och reparationer av Furuviksparkens attraktioner och teknisk utrustning även knutet till fastighetsskötsel/underhåll, alltid med säkerhet som främsta ledord.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-01-2019

Te Crea Care söker IVA sjuksköterska
Te Crea Care AB
Te Crea Care söker för kunds räkning en IVA sjuksköterska till Gävle. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter på intensivvårdsavdelning. Uppdragsperiod: 2019-01-02--2019-03-25, roterande dag/kväll/nattjänstgöring. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och specialistutbildning inom intensivvård. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Erfarenhet av journalsystemen Melior och Elvis. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Regionchef Skolenheter Mitt, Lärande i Sverige AB
Lärande i Sverige AB
Lärande behövs mer än någonsin. Vi bestämde oss tidigt för att skapa en stilbildande skola som tar vara på allt det positiva som möjliggörs av ny kunskap och ny teknik. En skola med ambitionen att varje individ ska få chansen att frigöra sin potential och leva välmående i informationssamhället. Vi tror på kraften i att kombinera pedagogik, partnerskap och digitalisering. Just nu är vi inne i en spännande tillväxtresa och söker fler engagerade medarbetare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 16-12-2018

Projektledare Vallviks Bruk AB
Vallviks Bruk AB
Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Vallviks Bruk är inne i en stark utvecklingsfas med investeringar för en ökad produktion. Nu söker vi en projektledare med branschkännedom som vill vara med driva investeringsprojekt i fabriken. I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för att planera och leda projekt.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Miljöinspektör inrikt. förorenad mark, miljöfarlig verksamhet och naturvård
Ovanåkers kommun
Ovanåkers kommun är den lilla kommunen med de stora möjligheterna. Edsbyn och Alfta är de största orterna och här finns det mesta för dig som gillar en aktiv fritid men även för dig som gillar lugn och ro. Som miljöinspektör hos oss i Ovanåkers kommun kommer du att arbeta främst med tillsyn enligt miljöbalken. Fokus i din tjänst ligger på miljöskydd vilket i första hand innebär handläggning av ärenden gällande förorenad mark, miljöfarliga verksamheter och naturvård. I tjänsten ingår även att ge information och rådgivning till Ovanåkers kommuns företag och invånare inom tillsynsområdet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Nämndsekreterare till Sektor Välfärd
Gävle kommun
Gävle är en kommun i utveckling. Hos oss kan du göra skillnad på riktigt. För alla som bor i Gävle. För Gävle som plats. Vi erbjuder intressanta och utmanande jobb, 6 700 kollegor och goda möjligheter för dig att växa. Här är det nära till allt, både inom kommunen och ut i världen. Nu söker vi dig som vill göra Gävle ännu bättre tillsammans med oss. Sektor Välfärd bildas 1 januari 2019 som en del av Gävle kommuns nya organisation. Sektorn arbetar mot tre nämnder; Omvårdnadsnämnden, Socialnämnden samt Arbetsmarknads- och funktionsrättsnämnden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Kundansvarig inom bygg och anläggning till transportjätte i Gävle!
Academic Work
Mellansvenska Logistiktransporter AB (MLT) söker nu dig som trivs i en social roll med många kontaktytor. Om du dessutom lockas av att utforma din egen vardag och arbeta under fria tyglar kan detta vara tjänsten för dig! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en kundansvarig inom affärsområdet bygg och anläggning till MLT då en kollega går i pension. Du kommer att bli en del av ett team bestående av en kundansvarig och tre transportledare, under ledning av affärsområdeschefen inom bygg och anläggning.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Mätningstekniker till Sweco!
Academic Work
Vill du arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner? Har du ett gediget intresse för tekniska lösningar och en god förståelse för mätningsteknik? Till Sweco söker vi nu en mätningstekniker som vill arbeta i ett spännande bolag där utveckling och lärande står i fokus! Sök tjänsten redan idag då vi tillämpar löpande urval! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Swecos räkning mätningstekniker till deras kontor i Gävle. Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och de främsta i branschen när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Lärare med bred kompetens till Läroverket, åk 7-9
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 8
Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Lärare till Björkbergsskolan (åk 4-6)
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 3
Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar! Nu söker vi en lärare för årskurs 4-6 till Björkbergs skola, en av våra grundskolor i den östra delen av Hudiksvall. Varje dag möts drygt 200 elever, från förskoleklass upp till årskurs 6, i vår nyrenoverade skola.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018