Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Säljare! Sök enkelt utan CV!
Totalway AB
Som säljare hos oss styr du över dina resultat och påverkar din egen lön. Vi erbjuder en av marknadens högsta provisioner, taggande säljtävlingar och möjligheten att klättra inom företaget. Vi ger dig rätt verktyg för att du ska lyckas som säljare genom löpande utbildning, personlig coachning och uppföljning. Du står för drivkraften genom att ha fokus, vilja och rätt inställning.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Plattsättare med våtrumsbehörighet
GOveteran
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på slentrianmässigt i samma hjulspår.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Administratör till Sandviken för omgående start
Randstad
Arbetsbeskrivning Trivs du att jobba med administrativa uppgifter och har god datavana? Skulle du även beskriva dig själv som noggrann, serviceminded och en teamplayer? Då kan vi på Randstad ha nästa uppdrag för just dig! Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Djurvälfärds- och utbildningssamordnare med detaljkänsla till Furuvik
Furuviksparken
Brinner du för djurvälfärd och vill du vara med att driva vår verksamhet framåt inom djurvälfärd, zoologi och utbildning? Då kan du vara den vi söker. I Furuvik vill leverera gästupplevelser i världsklass och det inkluderar såklart att arbeta för att hålla en djurvälfärd därefter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Grundskollärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad grundskollärare till Stentägtskolan Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som i rollen som grundskollärare vill fortsätta utveckla arbetet i skolan tillsammans med dina kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Stentägtskolan bedriver ett aktivt och kontinuerligt värdegrundsarbete som innebär trygghet, inflytande och att alla ska nå kunskapskraven och må bra. Stentägtskolan är en centralt belägen grundskola för årskurserna F-6. Skolan har för närvarande 292 elever.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Textilslöjd- och spanskalärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad textilslöjd- och spanskalärare till Stentägtskolan Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i samverkan med arbetskamrater.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Familjebehandlare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Förebyggande enheten Vi söker dig som vill arbeta som familjebehandlare vid förebyggande enheten inom Arbetsmarknads- och socialförvaltningen. Dina arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett team av 6 familjebehandlare som jobbar uppsökande, förebyggande och samverkande i Söderhamns kommun.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Sjuksköterska till AK-mottagningen i Hudiksvall
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Musik- och bildlärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad musik- och bildlärare till Stentägtskolan med omfattning 50% Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en musik- och bildlärare till Stentägskolan. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i samverkan med arbetskamrater.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Vårdledare till akutmottagningen i Hudiksvall
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Akutmottagningen bedriver akutsjukvård på två orter i regionen; Gävle och Hudiksvall med cirka 140 medarbetare.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019