Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rekryteringsassistent sökes till Academic Work i Gävle!
Academic Work
Om du lockas av möjligheten att få utveckla dina kunskaper i rekrytering, kundbemötande, administration, och service – samtidigt som du skapar ett brett nätverk med insyn i flera branscher, så är rollen som Staffing & Recruitment Assistant något för dig. Vill du vara med och utvecklas i vår fortsatta framgångssaga? Nu söker vi ytterligare en Staffing & Recruitment Assistant till vårt kontor i Gävle.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Utesäljare B2B Gävle - Är du vår nya stjärna?
Businesscare
Vill du arbeta på ett företag som står för innovation, inspiration, kunskap och omtanke? Då har du kommit rätt! Vad roligt att du är intresserad av att arbeta hos oss! Jag heter Andreas Lilja och har arbetat på Businesscare i mer än 10 år. Jag började utan någon som helst erfarenhet som säljare men ett stort stöd av coachande ledarskap och utbildning på Rahmqvist College, i kombination med vilja och energi, gav resultat. Sedan dag ett har jag trivts galet bra och idag är jag chef för Businesscare. Businesscare är ett ungt bolag med en snittålder på ca 32 år som växer så det knakar!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Vi söker dig sjuksköterska i Gävle!
Prime Care AB
För Prime Care söker nu legitimerade sjuksköterskor till älderboende i sommar. Start 1 Juni- 31 Augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Arbetsuppgifter Som sjuksköterska kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Fysioterapeuter som vill jobba i sommar i Gävle
Prime Care AB
Prime Care söker denna sommar erfarna fysioterapeuter till äldreboende i Gävle Start 1 Juni- 31 Augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som fysioterapeut hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad arbetsterapeut. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Arbetsuppgifter Som fysioterapeut kommer du att arbeta ute hos våra kunder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Arbetsterapeut till älderboende i Gävle.
Prime Care AB
Prime Care söker erfarna arbetsterapeuter som vill jobba i sommar i Gävle. Start 1 Juni- 31 Augusti. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. Tjänsten är på ett äldreboende. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som arbetsterapeut hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad arbetsterapeut. • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Arbetsuppgifter Som arbetsterapeut kommer du att arbet
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Förvarshandledare till Förvarsenheterna i Gävle
StudentConsulting
Vi söker förvarshandledare till förvarsenheterna i Gävle. Vi erbjuder en miljö som präglas av mötet med människor, varierande arbetsuppgifter och en god teamanda. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som förvarshandledare arbetar du med personer som har tagits i förvar i väntan på att de ska lämna landet eller av andra skäl hålls i förvar. På förvaret genomför du inskrivnings- och utskrivningssamtal samt samtal för att underrätta om beslut. Du identifierar och hanterar eventuella särskilda behov hos personer som befinner sig på förvaret och arbetar aktivt med organiserad sysselsättning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Migrationshandläggare till Förvarsenheterna i Gävle
StudentConsulting
Vi söker Migrationshandläggare till förvarsenheterna i Gävle. Hos oss får du arbeta med aktuella samhällsfrågor som påverkas av vad som händer i vår omvärld. Vi erbjuder en dynamisk miljö som präglas av mötet med människor och kontinuerligt lärande. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som migrationshandläggare arbetar du med att handlägga, utreda, besluta och ta fram förslag till beslut i olika typer av ärenden. Besluten har rättslig verkan för enskilda personer och påverkar deras rätt till förmåner, rättigheter och skyldigheter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Produktionschef ANDRITZ AB Iggesund
Thalamus
Din nya tjänst Detta är en rekrytering. Till ANDRITZ AB Iggesund söker vi nu en produktionschef. I rollen tillhör du den lokala ledningsgruppen, du har 3 direktrapporterande chefer och hela gruppen medarbetare är totalt 60 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla och leda personal, driva underhållsfrågor, införa modernt produktionstänk samt bidra till att ANDRITZ AB Iggesund ligger i framkant som ett modernt tillverkningsföretag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-04-2019

Servicekoordinator
Randstad AB
Servicekoordinator Är du en person som drivs av att ha kontakt med människor, är en problemlösare som älskar att ha många bollar i luften? Då kan rollen som servicekoordinator var något för dig. Arbetsbeskrivning För att vara framgångsrik i rollen som koordinator måste du ha lätt för att samarbeta och är trygg i din kommunikation med andra människor per telefon. Att arbeta som Servicekoordinator hos oss innebär att du kommer fungera som ett nav i kontakten mellan kunder, kundtjänst och servicetekniker.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 09-03-2019

Varuhuschef Biltema Hudiksvall
Biltema Hudiksvall
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019