Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HR - stöd till vår kund i Gävle
Academic Work Sweden AB
Vi söker dig som har en utbildning inom lön eller HR och som är redo att ta sig an rollen som HR- stöd hos vår kund i Gävle. Som person är du strukturerad och motiveras av att kunna erbjuda service till dina interna kollegor i toppklass. I denna roll kommer du med hög självständighet, driv och samarbete med andra ta dig an nya utmaningar. Är detta ditt nästa steg i karriären? Urval sker löpande, vi ser fram emot din ansökan. OM TJÄNSTEN Vår kund är en välkänd aktör i Gävle och en av Gävles störta aktörer inom sin bransch.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Socialsekreterare Försörjningsstöd
Hudiksvalls kommun
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

HR-generalist sökes till Gävle
Bemannia Kontor AB
Har du tidigare erfarenhet inom HR och är redo för en ny utmaning? Sök redan idag! Om uppdraget Vår kund som är aktiva inom fastigheter söker just nu en HR-generalist. Uppdraget är på heltid med start omgående fram tilljanuari 2020. I tjänsten kommer du stödja HR-chefen i administrativa arbetsuppgifter inom HR. Dina arbetsuppgifter För denna tjänst kommer du bland annat arbeta med diverse administration i samband med månatlig lönekörning, hantera personalstatistik, beräkning och rapportering.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Te Crea Care söker IVA-sjuksköterska till Gävle
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Te Crea Care söker för kunds räkning en vidareutbildad IVA-sjuksköterska till uppdrag i Gävle. Uppdragsperiod: v. Hösten 2019 Tjäntgöringsgrad: 100 % Schema: Roterande schema, dag/kväll/natt. Arbetsuppgifter Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter på intensivvårdsavdelning. Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska, VUB inom intensivvvård - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Erfarenhet av Melior Personliga egenskaper Som sjuksköterska är du flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till MAVA i Gävle
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till MAVA i Gävle Uppdragsperiod: v.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker efaren sjuksköterska till HIA-avdelning
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Te Crea Care söker nu för kunds räkning en erfaren sjuksköterska till HIA-avdelning i Gävle. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter på intensivvårdsavdelning. Förutom ordinarie sjuksköterska uppgifter ingår även bl.a. att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap och NIV, artärnålar, artärprovtagning och även potenta läkemedel.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska inom hematologi
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterska till njur-och hematologiavdelning i Gävle. Uppdragsperiod: Omgående - 191117 med möjlighet till förlängning Arbetstid: Dag/Kväll/Natt Omfattning: 75-100 % Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning för sjuksköterska.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till strokeavdelning
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till strokeavdelning i Gävle. Uppdragsperiod: v. Hösten 2019 Arbetstid: Dag/Kväll Omfattning: 25 % Arbetsuppgifter Sjuksköterskeuppgifter på strokeavdelning med rondarbete, läkemedelshantering, samordning, planering, prioritering. Nattetid har du ansvar över ett större antal patienter, men jobbar aldrig ensam.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till lungavdelning
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Nu söker Te Crea Care för kunds räkning en sjuksköterska för uppdrag på lungavdelning. Uppdragsperiod: Hösten 2019. Uppdraget är på 100 % och går på ett roterande arbetsschema, dag/kväll/natt. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom lungmedicin. Det är meriterande om du har erfarenhet av NIV-behandling samt track,då detta är förekommande på avdelningen. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska för höstuppdrag inom ortopedi
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Nu söker vi för kunds räkning en erfaren sjuksköterska till uppdrag på ortopedavdelning i Gävle. Uppdraget avser sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på ortopedavdelning med tjänstgöring på roterande schema dag/kväll/natt. Uppdragsperiod: Vecka 50-11, tjänstgöringsgrad 25-100 %. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019