Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tak- och tätskiktsmontör
J.J Tak och Bygg AB
J.J Tak och Bygg AB söker Kvalificerad tak montörer för omgående anställning. Kvalifikationer: - Ställningsbyggnad 2 - 9 meter (Krav) - Yrkesbevis, tak- och tätskiktsmontör (Krav) - Stor Erfarenhet av takarbete - Vana av arbete i höghöjd - Ej krav på språk
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Sommarvikarier till Sandviken
Systembolaget AB 2104, Sandviken
Vi söker försäljare som gillar att möta människor och brinner för service! Till butiken i Sandviken söker vi försäljare/lokalvårdare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsterna är på 16-30 timmar i veckan varav 12 timmar lokalvård för lokalvårdstjänsterna. Tjänsterna är visstidsanställningar under sommaren där du kommer att ha en viktig roll hos oss.  Om oss Systembolaget finns till för att alkoholproblemen i Sverige ska vara så små som möjligt. Om starköl, vin och sprit såldes i vanliga affärer skulle alkoholkonsumtionen vara nästan 30 procent högre, beräknar forskarna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Vi söker Bovärdar
Sandvikenhus AB
Platsbeskrivning Sandvikenhus AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med 120 anställda. Vi äger ca 4 300 lägenheter och förvaltar 300 000 kvm skolor, idrottshallar m.m. åt Sandvikens kommun. Vi är kommunens största aktör på fastighetsmarknaden. Till vår bovärdsorganisation söker vi två bovärdar. Tjänsten Som bovärd ingår du i ett team som sköter den dagliga förvaltningen hos Sandvikenhus. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter och stor frihet i arbetet.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Miljövärd, säsong
Sandvikenhus AB
Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 300 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Vi söker nu säsongsarbetare till vår parkenhet och bovärdsområden. Tjänsten Arbetsuppgifterna består bland annat i att klippa gräs, trimma, rensa ogräs, städa, hjälpa till med plantering av sommarblommor, klippa träd och buskar och bovärdsuppgifter. Arbetet utförs på kommunens fastigheter, skolor, förskolor och Parkmark och på Sandvikenhus fastighetsbestånd.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Barnskötare, Sandbacka förskola
Sandvikens kommun, Förskola
De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre! Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Controller med inriktning HR
Sandvikens kommun, Personalkontoret
Personalkontoret som består av 22 medarbetare är en stabsfunktion inom Kommunstyrelseförvaltningen. Vi arbetar med övergripande personalstrategiska frågor inom områdena, löneadministration, arbetsrätt, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, ledarutveckling, rehabilitering och hälsoutveckling. Kundorientering är ett centralt begrepp liksom ett pågående förbättringsarbete. Vi har fokus på att ge service, information och stöd till chefer och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid vidareutveckling av processer, rutiner och våra stödverktyg inom IT.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Arbetsmarknadskonsult sökes till Manpower Matchning i Sandviken
Manpower Matchning
Inom ManpowerGroup hjälper vi människor att växa varje dag. Det är människorna vi möter som formar oss till det vi är - en arbetsplats med många starka och affärsdrivna individer med ett stort hjärta. Inom kort startar vi upp ett nytt kontor i Sandviken och söker nu en resultatorienterad arbetsmarknadskonsult till oss som vara med och göra skillnad. Manpower Matchning har ett mål - att framgångsrikt matcha arbetssökande till nya jobb eller studier.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Tidnings- och reklamutdelare lördag-söndag i Järbo
Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Utdelare till Järbo. SDR Svensk Direktreklam i Gävle söker utdelare som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll i Tätorten i Järbo. Din arbetstid är förlagd till lördag- söndag varje vecka. Distrikten är fasta och arbetstiden är 5 (2 distrikt) eller 10 (4 distrikt) timmar/helg, men samma varje vecka. Mer information finns på www.delareklam.nu. Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull samt tar ditt jobb på allvar. Jobbet är fysiskt krävande och varje helg i ur och skur, så du måste tåla alla väder.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Tidnings- och reklamutdelare lördag-söndag i Storvik
Svensk Direktreklam och Huvudkontor
Utdelare till Järbo. SDR Svensk Direktreklam i Gävle söker utdelare som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll i Tätorten i Storvik. Din arbetstid är förlagd till lördag- söndag varje vecka. Distrikten är fasta och arbetstiden är 5 (2 distrikt) eller 10 (4 distrikt) timmar/helg, men samma varje vecka. Mer information finns på www.delareklam.nu. Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull samt tar ditt jobb på allvar. Jobbet är fysiskt krävande och varje helg i ur och skur, så du måste tåla alla väder.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Bilburen Tidnings- och reklamutdelare helg i Gästrike-Hammarby
Svensk Direktreklam och Huvudkontor
SDR Svensk Direktreklam i Gävle söker bilburen utdelare med egen bil och körkort som kan dela ut reklam och tidningar till hushåll på landsbygden i Gästrike- Hammarby. Din arbetstid är förlagd till lördag- söndag varje vecka. Distrikten är fasta och arbetstiden är ca 3-6 timmar/helg och distrikt, men samma varje vecka. Eftersom detta är ett självständigt jobb kräver det hög arbetsmoral. Du har god lokalkännedom, är noggrann och ansvarsfull samt tar ditt jobb på allvar. Jobbet är varje helg i ur och skur, så du måste tåla alla väder. Utdelning i flerfamiljshus förekommer till mindre del.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018