Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sandviken Norra Din hälsocentral söker driven sjuksköterska
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Sandviken Norra Din hälsocentral har idag ca 12 000 listade patienter, mestadels inom Sandvikens kommun.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Distriktssköterska/sjuksköterska till Storvik Din hälsocentral
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Storvik Hälsocentral har ca 6200 listade patienter. Vi bedriver en nära vård till våra patienter med mottagningsbesök och hembesök.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Maskinförare till industrin
Nordic Bemanning & Rekrytering AB
Nu söker vi en mångkunnig maskinförare, du som hittar lyckan bakom ratten och inte är rädd för att testa nya utmaningar. Välkommen in med din ansökan! Om tjänsten: I detta uppdrag som maskinförare kommer de primära arbetsuppgifterna bestå av att sortera, bearbeta, lasta och lossa material av varierande slag med lastmaskin men det kan även förekomma andra typer av relevanta uppgifter såsom truckkörning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Massör sökes till Actic Sandviken
Actic Sverige AB
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 220 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Vill du tjäna pengar utan lönetak?
Power Of Nature AB
Är DU den vi söker till vårt glada säljargäng?
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019

Grupptränare sökes till Actic Sandviken (Blackbox)
Actic Sverige AB
Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Barnskötare, Smultronbackens förskola
Sandvikens kommun, Förskola
I Sandvikens kommunala förskolor gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje barn ska känna trygghet och glädje för ett lustfyllt lärande i förskolan.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Yrkeslärare Industritekniska programmet, Bessemerskolan
Sandvikens kommun, Gymnasieskolan
På Sandvikens gymnasieskola gör vi varandra bättre! Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla. Du som medarbetare har en nyckelroll. Med kompetens och engagemang arbetar vi tillsammans för att varje elev ska nå sina mål och känna trygghet och glädje i skolan. Sandvikens kommun har en lång tradition av satsning på IT och varje elev har sin egen dator.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Planerare Omsorgsförvaltningen
Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Omsorgsförvaltningen med cirka 1200 anställda omfattar de tre verksamhetsområdena ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och specialenheter. Utöver ledningsgrupp och linjeorganisation finns stödfunktioner såsom ekonomer, handläggarenhet och administrativt stöd. Omsorgsförvaltningen erbjuder ett meningsfullt och betydelsefullt arbete. Vår strävan är att vård och omsorg skall bygga på samarbete mellan den enskilde, närstående och medarbetare. Personalförsörjningsverksamheten, även kallad Pfv, ger service och stöd till förvaltningens verksamheter.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Chef till Medborgarservice
Sandvikens kommun, Medborgarservice
Kommunens nya verksamhet Medborgarservice tillhör Kommunstyrelseförvaltningen, och kontakten med Medborgarservice sker genom telefon, mail, brev, social medier samt i viss mån via personliga möten. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling och årsarbetstid. Du kan även utöva friskvård till förmånligt pris och delta i hälsofrämjande aktiviteter som gör att vi mår bra till kropp och själ.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019