Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Driven strategisk inköpare
Lernia
Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial för de mest krävande industrierna. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt en högkvalitativ metallurgi och forskningsverksamhet. Avdelningen Indirekt Inköp ansvarar för strategiskt inköp av förnödenheter och tjänster för SMT, och för vissa kategorier Sandvik Sverige.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Pizzabagare till Årsunda
Wallis Bar och Grill
Vår restaurang Wallis Bar & Grill, är ett populärt matställe som serverar både pizza, á la carte, husmanskost, grill och sallader. Vi har plats för 110 matgäster, har två barer, biljardbord, storbilds-TV och välkomnar både obokade gäster och större sällskap. Är du en duktig pizzabagare med erfarenhet som även gillar att arbeta vid grillen och möta kunderna i kassan, så vill vi gärna ha kontakt med dig. För att söka tjänsten så ska du ha erfarenhet av att baka pizza.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Trygg och lugn assistent till tjänst på 71,5% hos kund i Sandviken
Särnmark Assistans AB
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Personlig assistent sökes till 20-årig kille i Hofors
Nordström Assistans AB
Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team! Jag är en 20-årig-kille som åker elrullstol. Jag söker en personlig assistent.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

Resekompani AB, Resekonsulent
Resebemanning AB
Resekompani AB är en fullservicebyrå för affärs-, grupp- och konferenskunder. Stora och små möten är vår absoluta spjutspets. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder. Det personliga och individuella genomsyrar hela vår verksamhet. Engagemang, servicekänsla samt förmåga att samarbeta är viktiga egenskaper för oss och våra kunder, varpå vi kommer att utgå mycket från personliga egenskaper vid tillsättandet av denna tjänst. Vi söker nu en driven affärsresekonsult till vårt kontor i Sandviken!
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Restaurangbiträde till Årsunda
Wallis Bar och Grill
Vår restaurang Wallis Bar & Grill, är ett populärt matställe som serverar både pizza, á la carte, husmanskost, grill och sallader. Vi har plats för 110 matgäster, har två barer, biljardbord, storbilds-TV och välkomnar både obokade gäster och större sällskap. Vi söker nu ett serviceinriktat restaurangbiträde som med ett leende på läpparna, både vill hjälpa till i köket, servera kunder, diska, arbeta i kassan, ta emot beställningar och hjälpa kollegor där det behövs.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Stansoperatör
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en stansoperatör för arbete i Sandviken. Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du blir anställd hos kund efter en sex månader lång inhyrningsperiod förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Arbetstiderna är dagtid. Företaget har specialiserat sig på tunnplåtsbearbetning och som stansoperatör kommer du att arbeta i en Trumpf 500. Du hämtar program, riggar och justerar. Din profil Du som söker har tidigare erfarenhet av arbete som stansoperatör, kunskaper inom ritningsläsning samt truckkort.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Kantpressare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Ikett Personalpartner söker en erfaren kantpressare för arbete hos vår kund i Sandviken. Uppdraget är på löpande sikt och arbetstiderna är dagtid. Företaget har specialiserat sig på tunnplåtsbearbetning och i rollen som kantpressare kommer du att arbeta i en Trumpf (85 ton) utifrån ritning. Din profil Du som söker har tidigare arbetat som kantpressare, har kunskaper i ritningsläsning samt har truckkort.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018

Group Financial Controller to IPCO in Sandviken
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering
IPCO is a new name in Industrial Process solutions but a business partner with whom many will already be familiar. Previously operating as Sandvik Process Systems, we are now an independent company within the Wallenberg group. We continue to develop customized solutions for the processing industry, with the same people, skills and process systems – but under a new name and brand – IPCO. We are dedicated to provide productivity in the processing of more than 1200 different products across the sulphur, chemical, fertilizer, chocolate and food industries.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Lärare, fritidspedagog och studiehandledare, Västra grundskoleområdet
Sandvikens kommun, Grundskola
De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre! Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018