Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Badmästare på Parkbadet
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bl a för bad, idrott och friluftsliv. kulturskola, bibliotek, museer, evenemang, konsthall, föreningsstöd och kulturhistoriska miljöer, Parkbadet är ett modernt äventyrsbad med attraktioner samt sim- och hoppbassäng. Inom Parkbadet har vi även ett gym och friskvårdslokaler för gruppträning. PERSONALFÖRMÅNER Sandvikens kommun erbjuder ett flertal personalförmåner. Inom många av våra yrkeskategorier erbjuds semesterväxling.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Hälsopartner Hälsocentral i Sandviken söker distriktssköterska
Falck Healthcare AB
Hälsopartner Hälsocentral i Sandviken söker distriktssköterska    Falck Hälsopartner bedriver en attraktiv och växande hälsocentral i centrala Sandviken, Hälsopartner Hälsocentral. Enheten har cirka 9 000 listade patienter. På enheten finns idag cirka 30 medarbetare inom flera professioner och med olika specialutbildningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Producent Kulturcentrum, vikariat
Sandvikens kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen
Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar bland annat för kulturskola, bibliotek, litteraturhus, konsthall och programverksamhet på Kulturcentrum i centrala Sandviken. Nu söker vi en producent till kultur- och fritidsförvaltningens kulturenhet. Kulturenheten producerar och samordnar Kulturcentrums öppna programverksamhet med arrangemang och utställningar samt förmedlar skolföreställningar och samordnar kultur i skolan. Vi ansvarar också för muséer och offentlig konst, och ger stöd till föreningar och studieförbund för att utveckla Sandvikens kulturliv.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 11-09-2018

Vi söker IT-strateg!
Sandvikenhus AB
Om Sandvikenhus Sandvikenhus är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 300 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel och reparationer av Sandvikens kommuns fastigheter. Om tjänsten Det här är jobbet för dig som vill arbeta strategiskt och brett med digitaliserings- och utvecklingsfrågor och samtidigt vara ett närvarande stöd till verksamheten i löpande IT frågor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018

Besiktningstekniker Sandviken
DEKRA Automotive AB
DEKRA är ledande i världen inom bilbesiktning med verksamhet i ett femtiotal länder över hela världen. Vi utför fler än 26 miljoner bilbesiktningar varje år. Sedan vi påbörjade vår verksamhet gällande fordonsbesiktning i Sverige 2011 har vi hittills utvecklat drygt 50 besiktningsstationer i Sverige. Vår ambition är att finnas där våra kunder finns och vi strävar alltid efter att vara lättillgängliga och ge en förstklassig service.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Bitr rektor/ansvarig pedagog inr elevhälsa, Ovansjö grundskoleområde
Sandvikens kommun, Grundskola
De kommunala grundskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en skola där vi gör varandra bättre! Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren med förbättrade skolresultat. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i grundskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete med framförallt delaktiga elever, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Fräsare/ Svarvare
Veolia
Fräsare /Svarvare Har du erfarenhet av att jobba inom verkstadsindustrin? Vill du ha ett jobb där du stöter på nya utmaningar och kan utvecklas? Veolias mekaniska verkstad i Sandviken växer och söker nya medarbetare! Har du erfarenhet av att jobba inom verkstadsindustrin?
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Personlig assistent till kille i Sandviken
Särnmark Assistans AB
Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att samordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige. Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

Nytida söker boendestödjare tilll Kungsgården.
Nytida
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Förskollärare, Pinnhagens förskola
Sandvikens kommun, Förskola
De kommunala förskolorna i Sandviken skall kännetecknas av en förskola där vi gör varandra bättre! Vår vision är att bli en av de mest framgångsrika skolkommunerna inom de närmaste fem åren. Ett skolutvecklingsprogram har beslutats av kunskapsnämnden där olika delar skall samverka för att detta skall bli verklighet. Vi arbetar med ett systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på alla i förskolan. Bemötande, likvärdighet, värdegrundsarbete men framförallt delaktiga barn, medarbetare och vårdnadshavare är viktigt för oss.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018