Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker
Eltel Networks
Vi söker Servicetekniker till Eltel. Är du den vi söker? Vi söker Servicetekniker till vårt affärsområde Communication, Team Service Söderhamn. Vårt affärsområde ansvarar för att planera, bygga och utföra service på fasta och mobila tele- och datanät. Vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster. Vi finns representerade med lokalkontor i hela landet. Dina arbetsuppgifter Att arbeta som servicetekniker på vårt team handlar om att bygga och upprätthålla kritisk infrastruktur, vilket du kommer att göra genom att bl.a.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 12-01-2020

Administration, order/försäljning, inköp/lager och marknadsföring
Biosan AB
Nu söker vi en medarbetare till vårt företag i Mohed Söderhamn. Biosan AB är ett tryggt familjeägt företag som sedan 25 år tillbaka bedriver verksamhet i Mohed utanför Söderhamn i Hälsingland. Vi bedriver import och försäljning av homeopatiska läkemedel och kosttillskott. Vi söker dig som är flexibel och kan växla mellan fakturering/order, försäljning, inköp, lager/logistik och marknadsföring. Bra personlighet prioriteras högt. Arbetet kommer huvudsakligen bestå av att fakturera och packa dagliga order.
Skapad : 06-12-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Grundskollärare till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Stentägtskolan Vi söker en legitimerad grundskollärare till Stentägtskolan. Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i samverkan med dina arbetskamrater. Ditt uppdrag kommer att innebära undervisning i årskurs 1-3. Stentägtskolan bedriver ett aktivt och kontinuerligt värdegrundsarbete som innebär trygghet, inflytande och att alla ska nå kunskapskraven och må bra. Stentägtskolan är en centralt belägen grundskola för årskurserna F-6.
Skapad : 05-12-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Driven .NETutvecklare till Bokadero i Söderhamn!
Clockwork Hälsingland AB
Om företaget Bokadero i Söderhamn är ett ungt företag på snabb frammarsch. Vi har en vision om att göra ditt jobb till en hobby! Jo du läste rätt. Bokadero tror på att om vi tillsammans med dig utvecklar ett företag som våra medarbetare tycker är som sin hobby så kommer vi tillsammans att kämpa hårdare och bry oss mer om företagets utveckling. Vi har högt till tak, korta beslutsvägar, prestigelöst arbetssätt och vädligt roligt på jobbet. Bokadero driver en marknadsplats för bokning av föreläsare, moderatorer, utbildare, coacher, fotografer och standupkomiker.
Skapad : 05-12-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Biträdande rektor
Söderhamns kommun
Norrtullskolan F-9 Vi ser behovet av att förbättra arbetsmiljön och ge bra förutsättningar för att vara skolledare i Söderhamns kommun. Vi behöver därför rekrytera en biträdande rektor till Norrtullskolan. Dina arbetsuppgifter Som biträdande rektor har du del i det övergripande ansvaret för verksamheten och ansvar att leda den i förhållande till de nationella och kommunala styrdokumenten. Vi är en liten kommun med ett stort fokus på utvecklingsfrågor, vi samarbetar med nationellt center, Stockholms universitet för ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt i alla ämnen.
Skapad : 05-12-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Vik. Studie- och yrkesvägledare, Söderhamn
Söderhamns kommun
Bergvikskolan Ingress som talar om till vilken arbetsplats tjänsten hör. Dina arbetsuppgifter Som studie- och yrkesvägledare ansvarar du för vägledning, stöd och information inför ex. gymnasieval men också att inspirera till framtidstro genom studier i grundskolan. I arbetet ingår Studie- och yrkesvägledning till elever i årskurs 1-9, både enskilt och i klass. Arbetet består i att utveckla elevers valkompetens och kännedom om möjliga utbildningsvägar. Arbete med PRAO ingår som en naturlig del i uppdraget, så även infromation om gymnasievalet både till elever och vårdnadshavare.
Skapad : 03-12-2019 Ansökningsfrist : 17-12-2019

Arbetsmiljöingenjör
Vallviks Bruk AB
Arbetsmiljöingenjör till Vallviks Bruk AB   Söker du en arbetsplats med korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter? Vi på Vallviks Bruk är ett bolag som idag tillsammans med två andra fabriker inom Rottneroskoncernen är cirka 300 medarbetare. Vallviks Bruk söker dig som vill ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt företag.   Om Rottneros Vi är specialister på pappersmassa  Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa.
Skapad : 03-12-2019 Ansökningsfrist : 12-01-2020

Säljare med förbokade kunder i Söderhamn. Fast lön plus provision
Wet World Energy Solutions AB
Nu utökar vi vårt säljteam och söker efter fler glada och positiva medarbetare. Vi lägger största vikten på din personlighet och din sociala kompetens, då du blir företagets ansikte utåt. Vi söker dig som är glad, engagerad, flexibel, som gillar att jobba mot säljmål och utmana dig själv. Vi utbildar dig från grunden, så några tidigare säljerfarenheter är inget krav men meriterande. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i din egen hemkommun och åka ut sälja vår produkt på förbokade kundmöten.
Skapad : 02-12-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Arbetsterapeut till Linden Din Hc och Söderhamn Din Hc.
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Division primärvård har cirka 1000 medarbetare inom sex verksamhetsområden. Våra 27 hälsocentraler är basen i hälso- och sjukvården.
Skapad : 29-11-2019 Ansökningsfrist : 27-12-2019

Undersköterskor till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Åsgården Vill Du bli en del i ett kreativt och engagerat arbetslag som genom sitt arbete gör stor skillnad för människor i behov av omsorg? Då är du välkommen till oss på Åsgården. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta med människor och med brukaren i fokus. Arbetet består av att hjälpa brukaren med omvårdnad såsom personlig hygien, tvätt, städning, fysiska och sociala aktiviteter. Vi arbetar individcentrerat och med ett rehabiliterande förhållningssätt.
Skapad : 29-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019