Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterskor och undersköterskor, sommarvikariat på Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Sjuksköterskeenheten Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska eller undersköterska på Sjuksköterskeenheten i sommar. Dina arbetsuppgifter Sjuksköterskeenheten utgörs av sjuksköterskor, distriktsköterskor och undersköterskor vid vård- och omsorgsboenden, korttidsvård, funktionshindersomsorg, samt hemsjukvård. Sjuksköterskeenheten ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser i hemsjukvården och på kommunens vård- och omsorgsboenden dygnet runt. Arbetet innebär att samordna vårdtagarnas behov av hälso- och sjukvård.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Boendestödjare till Sunnanåker (sommar- och timvikarier)
Nytida
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 15-04-2019

Boendestödjare till Sunnanåker (sommar- och timvikarier)
Nytida
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Nytida tillsammans med oss! Vi ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Nytida finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och växa. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 15-04-2019

Sjuksköterskor
SelfHelp Kliniken AB
Vill du vara med och utveckla en av Sveriges största, privata behandlingshem för missbruk och beroende? På Selfhelpkliniken i Söderhamn kan vi erbjuda en heltäckande vårdkedja med allt från medicinsk avgiftning, utredning, öppenvård och slutenvård. Vi är just nu inne i en spännande expansionsfas och utvecklingsprocess och är i behov av fler kompetenta sjuksköterskor. Selfhelpkliniken i Söderhamn söker sjuksköterskor Har du intresse för beroendetillstånd, abstinens samt omvårdnad?
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 15-02-2019

Semestervikarier Kock / Kokerska till Söderhamns kommun
Söderhamns kommun
Bemanningen Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie inom kostverksamheten i sommar! Dina arbetsuppgifter Arbete i kostverksamhet.
Skapad : 15-01-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Lokalvårdare
Nyckelpigans Hemservice AB
Nyckelpigan AB grundades 1997 och har en bred bakgrund inom städ. Företagets värderingar bygger på omtanke och omsorg för den enskilda individen, familjen eller företaget. Vi levererar till våra kunder veckostädning, fönsterputsning, storstädning, städning inför visning av bostad, flyttstädning inklusive besiktning, vissa saneringsuppdrag, hushållstvätt, hjälp med inköp/matlagning, enstaka timmar, lättare trädgårdsskötsel. Tack vare ökad efterfrågan från våra kunder söker vi nu extrapersonal för att täcka upp vid arbetstoppar samt vid sjukfrånvaro och semestrar.
Skapad : 14-01-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Distriktssköterska/barnsjuksköterska till BVC Söderhamn Din hälsocentral
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Som BVC sköterska arbetar du på familjecentralen som är ligger i samma område som hälsocentralen.
Skapad : 10-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Produktionsingenjör till återvinningen
Vallviks Bruk AB
Vallviks Bruk AB söker Produktionsingenjör till återvinningen. Vallviks Bruk AB är ett av de två massabruken i Rottneros koncernen. Rottneros är ett av världens ledande specialistföretag inom utveckling och produktion av massa. Med kunniga medarbetare, attraktiv service och ständig produktutveckling jobbar vi för att optimera våra kunders produkter och processer. Som produktionsingenjör på Vallviks Bruk har du många varierade arbetsuppgifter som innebär att du driver och samordnar frågor av teknisk-, kvalitets- eller arbetsmetodmässig karaktär.
Skapad : 09-01-2019 Ansökningsfrist : 29-01-2019

Medarbetare Burger King Tönnebro
Burger King Tönnebro
Vi söker nu efter fler medarbetare till Burger King Tönnebro. Vi söker dig som är utåtriktad och har ett brinnande intresse för gästservice. Hos oss är gästens upplevelse av största prioritering, vilket innefattar ett skickligt bemötande av hjälpsam personal, i en renlig atmosfär där det serveras mat av god kvalitet. Vi arbetar i team, tillsammans ansvarar vi alla för att upprätthålla ett gott gästbemötande samt god matkvalitet.
Skapad : 08-01-2019 Ansökningsfrist :

Elingenjör/industriell automation-USNR
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om företaget USNR, tidigare Söderhamn Eriksson utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för sönderdelning och förädling inom sågverksindustrin och med cirka 1200 anställda världen över är vi branschens ledande och största aktör. Den svenska verksamheten bedrivs i Söderhamn och sysselsätter cirka 200 personer. www.se-saws.se Dina arbetsuppgifter USNR har en stor toppmodern produktionsanläggning i Söderhamn som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak.
Skapad : 08-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019