Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Svetsare
Lernia
Om företaget Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid. Arbetsuppgifter Tillverkning inom metallindustrin. Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett flöde där varje moment är utav yttersta vikt.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

CNC-operatör
Lernia
Om företaget Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid. Arbetsuppgifter Arbete som CNC-fleroperatör vid kundens flerop-maskiner - Rigga maskinen - Genomföra korrigera i styrsystemet - Övervaka maskinen - Kontrollmäta Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitet
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

Arborrare
Lernia
Om företaget Vår kunds uppgift är att förse sågverksnäringen globalt med effektiva maskiner och system för bästa utnyttjande av råvaran, med lägsta produktionskostnad samt tillhandahålla resurser för bibehållande av hög tillgänglighet över tid. Arbetsuppgifter Till vår kund söker vi nu en arborrare med relevant utbildning eller erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av arborrning, riggning av maskiner samt ritningsläsning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-07-2018

HSES Specialist – Miljöingenjör
Konsultia AB
Om kundföretaget Kraton Chemical AB är ett dotterbolag till Kraton Corporation, ett världsomspännande företag som under nästan 70 år varit marknadsledande inom polymer och talloljebaserade special -kemikalier med bioraffinaderier i Europa, Asien, Sydamerika och USA samt försäljningsenheter runt om i världen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-07-2018

Arborrare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker för kunds räkning en erfaren arborrare till Söderhamn. Företaget tillverkar kundspecifik utrustning för sågverksindustrin och finns i flera länder. Man vill nu stärka upp teamet med en operatör på ett manuellt arborrverk.Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär anställning hos Ikett de första sex månaderna för att sedan överrekryteras till kund. Arbetstiderna är dagtid. Din profil Vi söker dig som har tidgare erfarenhet av arborrning, riggning av maskiner samt ritningsläsning. Du ska ha traversvana och gärna traverskort.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Personlig assistent till LSS
Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 900 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 27-06-2018

Barn- och utbildningsförvaltningen vikarierande ansvarig för intern service
Söderhamns kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. I Söderhamn genomsyrar innovation och entreprenörskap alla utbildningsnivåer. Barn och ungdomar är medskapare i sitt lärande, för att utveckla förmågan till initiativ och samarbete. Vi arbetar aktivt med integration och inkludering.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Personlig assistent till LSS
Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. Omvårdnadsförvaltningen är kommunens största förvaltning. Vi är cirka 900 personer, som får söderhamnarnas vardag att fungera.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Affärschef sökes till Mekonomen i Söderhamn!
Mekonomen Sverige
Som Affärschef på Mekonomen har du det huvudsakliga ansvaret för att utveckla den lokala affären på orten samt medverka och optimera den totala affären. Du har ett helhetsansvar för vår butik i Söderhamn där du rapporterar till Distriktschef. Rollens ansvarsområden: - Budget och resultatansvar för den egna enheten - Personalansvar för den egna enheten - Vårda befintliga och skapa nya kundrelationer - Utveckla lokala marknadsaktiviteter.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018

Socialsekreterare till utredningsgrupp barn och ungdom
Söderhamns kommun, Arbetsmarknads- och socialförvaltningen
Söderhamn är skärgårdskommunen i södra Hälsingland som tänker nytt och stort. Vi är cirka 2 300 medarbetare och ledare som formar och utvecklar verksamheten tillsammans, utifrån Söderhamnarnas behov. Ett coachande ledarskap gör det möjligt. Tillsammans är vi Söderhamn. Inom Arbetsmarknads-och socialnämndens verksamhetsområde arbetar ca. 350 medarbetare. Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ca.100 medarbetare.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018