Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Belysningstekniker - Bollnäs, Ockelbo
Vattenfall AB
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Tycker du om att ta eget ansvar? Är serviceinriktad och drivs av problemlösnings samt gärna arbetar utomhus? Då kan de vara just dig vi söker till vår verksamhet när vi nu rekryterar Belysningstekniker till Gävleborg. Din roll som BelysningsteknikerVårt uppdrag är att leverera energieffektiva helhetslösningar till våra kunder.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Rektor för Alirskolan
Bollnäs kommun
Beskrivning Bollnäs kommun söker rektor till centralortens högstadieskola, Alirskolan. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid, tillträde sker enligt överenskommelse. Vad vi kan erbjuda dig? Följ med oss på vår utvecklingsresa! Vi kan erbjuda dig en organisation med verksamhetschef för  grundskolan och en stab där kompetenser inom ekonomi, HR, juridik och elevhälsa finns till ditt stöd. Du kommer att tillhöra en grupp erfarna rektorskollegor, som kontinuerligt träffas för att utveckla skolans verksamhet i Bollnäs kommun.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Platschef med entreprenörsdriv
Wikan Personal AB
Vi söker nu en Platschef/Entreprenör till vårt nya kontor i Bollnäs Som en följd av ett långsiktigt kunduppdrag ska Wikan Personal etablera ett kontor i Bollnäs. Vi söker därför en platschef med entreprenörsdriv som tillsammans med oss vill starta upp och utveckla Wikan Personal i Bollnäs med omnejd. För rätt person finns möjlighet till ett delägarskap i Wikan Personal Bollnäs.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Sälj inredning för ZELECTED BY HOUZE AB
Zelected By Houze AB
Om Zelected by HouzeEfter 10 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad heminredning via inspirationsträffar. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med vänner som delar ens intresse för just heminredning?Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…Är du sugen på att jobba med heminredning i höst?Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?Kanske jobbar du deltid? Är mammaledig? Mellan två jobb?
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 01-10-2019

Kockar till vintersäsongen i Järvsö
Ljungströms Kök AB
Vi söker flera kockar till vår fartfyllda och glada restaurang. Hungriga skidåkare serveras allt från högrevsburgare till vintersallader. Vi lagar mat från grunden och lägger stort fokus vid matupplevelsen för skidbackens besökare.Vi öppnar under helgerna i slutet av november för att gå på fullt ös från den 20/12- Därefter håller vi öppet alla dagar i veckan till och med påsk.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Kassa-, café- & barpersonal till Järvsö
Ljungströms Kök AB
Vi söker glad och snabb kassapersonal till Ljungströms Kök & Café Våfflan. Här serverar vi Järvsöbackens besökare god mat & dryck och lägger stort fokus på bemötande och service. Tempot är tidvis högt med många bollar i luften vilket kräver både erfarenhet och glatt humör. Vi letar dig som jobbat på restaurang tidigare med kassa, kaffe/espresso, fullständiga rättigheter, bakverk, lite drinkar, tempo.Vi letar en restaurangansvarig samt flera kassapersonal.Från slutet av november fram till påsk.Vi driver också Lilla k´s Trädgårdskök i Bollnäs.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Kundmottagare/däckmontör till Däckia i Bollnäs
Däckia AB
Däckia är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. Däckias kärnvärden står för hög service, kunskap och säkerhet.        I kedjan ingår 65 Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners över hela landet. Däckia AB ägs sedan 2012 av Pirelli. Under 2016 omsatte bolaget 680 miljoner kronor. Idag sysselsätter Däckia mer än 300 personer. Däckia har ett brett sortiment av däck och fälg, och tillhandahåller ledande varumärken allt från stora entreprenadmaskiner till skottkärror.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Pizzautkörare
Dana Restaurang
Arbetsgivaren söker efter en person som kan köra ut matleverenser till beställare. B-körkort är ett krav.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 17-10-2019

Timvikarie Lokalvård
Coor Service Management AB
Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Region Gävleborg. Vill du göra det tillsammans med oss? Du har nu en unik möjlighet att vara med att skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på. Med ständiga förbättringar och ett skickligt team levererar vi service i stjärnklass så att vården kan fokusera på patienten. Vi söker nu fler stjärnor till vår lokalvårdsleverans på sjukhuset i Bollnäs! Om rollen Som servicemedarbetare inom lokalvård kommer du, tillsammans med kollegor och gruppledare, att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra det dagliga arbetet.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 16-10-2019

Maskinoperatör/CNC-operatör
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker maskinoperatörer till våra kunder inom metallindustrin. Dina arbetsuppgifter De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om att ställa och övervaka maskiner. Det är meriterande om du har kunskap/intresse av CNC-styrda maskiner och programmering, Mer information om arbetsuppgifterna ges vid en intervju. Din profil Vi söker dig som är van att arbete i industrimiljö och gärna har tidigare erfarenhet av att arbeta som operatör av maskiner. Som person är du ansvarsfull, kvalitetsmedveten och självgående med ett stort teknikintresse.
Skapad : 16-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019