Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicehandläggare till Statens servicecenter Bollnäs
Statens Servicecenter
Statens servicecenters uppdrag är att erbjuda effektiv service till medborgare och myndigheter. Vi ansvarar för Sveriges lokala servicekontor där vi ger information och service från Skatteverket, Pensionsmyndigheten och Försäkringskassan. Vi bidrar även till en effektivare statsförvaltning genom att leverera administrativa tjänster och konsultstöd till statliga myndigheter inom ekonomi, lön och HR. Tillsammans är vi cirka 1400 anställda. Servicekontoren finns över hela landet, från Trelleborg i söder till Kiruna i norr.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 25-07-2019

Max söker medarbetare
Max Burgers AB,
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna?
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Säljare omgående till vårt team i Bollnäs
Clean Cloud AB
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.Det vi erbjuder Dig är :* Försäljningsutbildning* Vidareutbildning, feedback och stimulans .* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.*Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljerUtbildningen hålls på kontoret i Sundsvall eller i Malmö.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Ekonom till Socialförvaltningen
Socialförvaltningen, Ledningsstöd/Staben
Beskrivning Socialförvaltningen söker en erfaren ekonom som förutom sedvanliga arbetsuppgifter med budget, prognos och bokslut, även kommer att jobba med statistik, kvalitetsuppföljningar och utveckling av verktyg och rapporter utifrån verksamhetens behov. Du ska vara ett direkt stöd till enheterna i ekonomiska frågor, följa upp enheternas arbete och vara inspirerande stöd till enheternas medarbetare och chefer.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 07-08-2019

Administrativ samordnare
Eductus
Sedan starten 1991 har vi utvecklats till ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har ca 500 medarbetare på ett 50 orter runt om i Sverige. Vi erbjuder målinriktade utbildningar som leder till jobb. Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Sjuksköterska sökes till sommaruppdrag i Bollnäs kommun
Medkomp
Om digVi söker dig som är trygg och självständig i din roll som sjuksköterska. Du har en god samarbetsförmåga. Vi ställer krav på hög medicinsk kompetens, men lägger även stor vikt avseende personliga egenskaper och social kompetens. Vidare är du leg. sjuksköterska med tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och/eller hemsjukvård (minimikrav är 6 månaders erfarenhet). Du är trygg i din yrkesroll. Arbetsbeskrivning Arbetet innefattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du ansvarar för att samordna och planera hälso- och sjukvård för den enskilde.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 24-07-2019

Vi söker bemanningssjuksköterskor!
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Vi söker efter dig som är intresserad av att jobba inom bemanning som sjuksköterska. Din profil Du ska ha minst 2 års yrkeserfarenhet och behärska svenska i tal och skrift. Genuint intresse för människor och patienten i fokus.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Vill du arbeta extra som personlig assistent?
Assistanslotsen
Vi söker dig som kan arbeta ca 4 dygnspass/ månad som assistent med början i september.I arbetet som personlig assisten ingår det att hjälpa våran kund med vanligt förekommande sysslor i vardagslivet. Allt från att handla, laga mat, städa till att följa med på aktiviteter. Den vi söker brinner för att skapa en meningsfull tillvaro för någon annan.Arbetsplatsen är brukarens hem och närmiljö, det kan innebära arbete i hemmet men även i kvinnans fritidshus som ligger ca 10 mil bort, så egen bil är en nödvändighet.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Inredningsinspiratör ZELECTED BY HOUZE AB
ZELECTED BY HOUZE AB
Om Zelected by HouzeEfter 10 år på marknaden är Zelected by Houze nu ett välkänt koncept och många känner igen vårt namn ute i landet. Vi erbjuder våra kunder unik och till stor del egendesignad heminredning via inspirationsträffar. Vad kan vara trevligare och mer inspirerande än att shoppa tillsammans med vänner som delar ens intresse för just heminredning?Att få allt uppdukat i mysig hemmiljö och möjlighet till massor av inspiration…Är du också sugen på att jobba med heminredning till hösten?Vill du vara en av oss och vara med och inspirera?Kanske jobbar du deltid? Är mammaledig?
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 22-07-2019

Hotelldirektör Scandic Bollnäs
Scandic Hotels Sverige
Scandic Hotels är Nordens största hotellkedja. Vår vision är ett nordiskt hotellföretag i världsklass, där det handlar om att leverera en extraordinär upplevelse varje dag, på scenen och bakom kulisserna för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare. Det handlar om det där lilla extra så som ett vänligt leende, inbjudande atmosfär och genuin service som gör den totala upplevelsen fantastisk. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs ledare som visar vägen, utvecklar, förbättrar verksamheten och är goda föredömen. Scandic är i en spännande tillväxtfas med stort utvecklingsfokus.
Skapad : 07-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019