Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
REKRYTERINGSTRÄFF säsongsarbetande fastighetsskötare
AB Bollnäs Bostäder
VI SÖKER SÄSONGSARBETARE TILL BOLAGETS PARKENHET AB Bollnäs Bostäder bildades 1947 och är ett allmännyttigt kommunägt bostadsbolag. Bolaget har sedan starten varit den främsta aktören i Bollnäs utbyggnad och har idag 3 925 lägenheter, 30 000 kvadratmeter lokalyta och uppskattningsvis 8 000 hyresgäster. Antal tillsvidareanställda medarbetare är i dagsläget 42. För oss på Bollnäs Bostäder är det viktigt att våra hyresgäster trivs och känner trygghet i sina hem. Detta säkerställer vi med engagerade medarbetare och trivsamma boendemiljöer.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist :

Rehabiliteringskoordinator till Aleris Hälsocentral Bollnäs
Aleris Hälsocentral Bollnäs
Rehabiliteringskoordinator till Aleris Hälsocentral Bollnäs På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?   Om Aleris Specialistvård Bollnäs Aleris har fått förtroendet av Region Gävleborg att driva en stor del av verksamheten vid Bollnäs sjukhus.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Arbetsterapeut till Kilafors Din hälsocentral och Arbrå Din hälsocentral
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Barnmorska till barnmorskemottagningen Bollnäs
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Midroc Electro söker elektriker till Bollnäs, Edsbyn
Midroc Electro
Midroc Electro är ett av Sveriges största elteknikföretag, med stort fokus på utveckling av entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation och mekaniskt underhåll. Vår styrka ligger i vår långa erfarenhet och lokal förankring över hela Sverige. Vi är dessutom leverantörsoberoende. Sammantaget innebär det att vi vid behov kan skräddarsy lösningar utifrån specifika behov – lösningar som håller över tid och tål att utvecklas. Vi är ungefär 2000 medarbetare och vi har en bred erfarenhet av att genomföra totalprojekt.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019

Skötare/Vårdbiträde
Humana AB
Skötare/Vårdbiträde till Utredningsenheten och Boheden HVB [Humana Neuropsyk i Bollnäs AB] Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och du erbjuds ett jobb med spännande utvecklingsmöjligheter? Då vill vi gärna träffa dig! Neuropsyk i Bollnäs har mångårig erfarenhet av att arbeta med personer som har olika former av neuropsykiatriska tillstånd. Avdelningarna har hög personaltäthet som garanterar hög kvalitet. Vi arbetar med att ge varje patient/klient bättre möjligheter att fungera i sin vardag.
Skapad : 18-01-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Personlig handläggare i Bollnäs
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som personlig handläggare gör du de sjukskrivna och samarbetspartners delaktiga i processen för återgång i arbete och bidrar med trygghet i samarbetet.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 30-01-2019

Säljare
Rusta AB
Rusta är detaljhandelskedjan som erbjuder ett brett sortiment av funktionella och trendriktiga hem- och fritidsprodukter som ger många människor mycket för pengarna. Vi vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa produkter av god kvalitet till bästa pris. Det första varuhuset öppnades 1986 och idag har Rusta över 100 varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland.
Skapad : 17-01-2019 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu efter en erfaren svetsare inom MIG/MAG till en av våra kunder i Gävleborgs Län. Arbetsuppgifterna består av svetsning av större stål och plåtkonstruktioner. Arbetstid: Dagtid. Start: Slutet på Februari. Din profil - Krav: Erfarenhet av svetsning MIG/MAG. - Meriterande: Giltlig licens- dock ej krav, Heta arbeten. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvar
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 03-02-2019

Bagare/Konditor
Konditori Collini AB
Vi söker nu en konditor/bagare till vårt konditori/café, en person som är kreativ och som kan ha många bollar i luften samtidigt. Du brinner för ditt yrke och tycker det är inspirerande med nya utmaningar. Tjänsten kräver att du är utbildad konditor/bagare, flexibel, kreativ och har lätt för att samarbeta i team och samtidigt arbeta självständigt. Vi finns i centrala Bollnäs, nära Resecentrum så goda pendlingsmöjligheter finns. Cafeét har ca 100 stycken sittplatser, är handikappanpassat samt har uteservering på sommaren. Frågor besvaras via mail. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 16-01-2019 Ansökningsfrist : 17-02-2019