Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Idrottslärare till Nyhamre skola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Nyhamre skola
Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och elevhälsa. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor. Läs gärna mer om våra verksamheter på: http://bollnas.se/index.php/barn-utbildning. Våra värdeord är: Utvecklande, Involverande och Välskött.
Skapad : 14-11-2018 Ansökningsfrist : 14-12-2018

Almia söker ambulanssjuksköterska till Bollnäs
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 13-11-2018 Ansökningsfrist : 13-12-2018

Kock
Hamregrillen
Vi söker en kock till vår restaurang Hamregrillen. Vi tillagar allt från pizzor till a la carterätter. Är du intresserad av att vara en del av vår personal så hör av dig gärna till oss via mail, telefon eller kom till besök. Du ska vara utbildad kock och det är meriterande om du har erfarenhet inom restaurang.
Skapad : 12-11-2018 Ansökningsfrist : 12-12-2018

Lönekontoret
Humana AB
Till lönekontoret i Bollnäs söker vi nu en vikarierande löneadministratör på 100% då en av våra löneadministratörer ska gå på föräldraledighet. Vikariatet är på minst 1 år.
Skapad : 12-11-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Förskollärare/Fritidspedagog till Vallsta skola
Barn- och utbildningsförvaltningen, Arbrå/Vallsta skola
Barn- och utbildningsförvaltningen i Bollnäs kommun ansvarar för förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola och elevhälsa. I dagsläget ansvarar vi för totalt 17 kommunala förskolor och 9 grundskolor. Läs gärna mer om våra verksamheter på: http://bollnas.se/index.php/barn-utbildning. Våra värdeord är: Utvecklande, Involverande och Välskött.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 09-12-2018

Verksmaskinist till vår emulsionsfabrik i Bollnäs
Svevia
Svevia har fyra fabriker för tillverkning av bitumenemulsion, en bindemedelsprodukt anpassad för de flesta vägapplikationer. Vi erbjuder allt från standardprodukter för klistring av asfaltlager till specialvarianter som uppfyller olika funktionskrav. Nu söker vi operatör till vår fabrik i Bollnäs. Fabriken bemannas normalt sett av två personer.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Butiksmedarbetare - Kundservice
Biltema Bollnäs
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige. Biltema är ett starkt varumärke i en spännande expansion, som de närmsta åren kommer öppna ett 50-tal nya varuhus i Norden. Om tjänsten: Som kundservicemedarbetare kommer du att ta hand om våra kunder i kundservice. I kundservice arbetar du med byten, återköp, reklamationer och andra kundärenden. I arbetsuppgifterna ingår även viss   kassatjänst och administration.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 02-12-2018

Karlssons Varuhus Bollnäs söker biträdande butikschef
Karlssons Varuhus Sverige AB
Karlssons Varuhus är en detaljhandelskedja med ett brett sortiment inom hem och fritid. Sortimentet riktar sig till hela familjen. Vi finns på 9 orter runt om i Sverige, men du hittar inga Karlssonvaruhus inne i storstäderna. Vill du fynda bra produkter till låga priser ska du bege dig till mindre orter, från Bräkne-Hoby i söder till Bollnäs i norr. Men självklart nöjer vi oss inte här.
Skapad : 09-11-2018 Ansökningsfrist : 09-12-2018

Fysioterapeut
Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Hemsjukvård
Beskrivning Vi söker nya kollegor till hemsjukvården i Bollnäs kommun. Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med kompetenta och positiva kollegor? Du kommer att ingå i en arbetsgrupp med 5 Fysioterapeuter och 5 Arbetsterapeuter. Vi utgår från en gemensam lokal i centrala Bollnäs. Som fysioterapeut är du en del i teamet runt och tillsammans med den äldre.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 07-12-2018

Veterinär till Distriktsveterinärerna Bollnäs
Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur.
Skapad : 08-11-2018 Ansökningsfrist : 22-11-2018