Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock, medelhavskök
Semra Restaurang AB
Vi har en restaurang med inrikting medelhavskök som heter Medelhavskällaren. Vi är intresserad och i behov av en kock med just den inriktningen Erfarenhet krävs
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Du <3 Problemlösning? Wikinggruppen söker webbutvecklare!
Academic Work Sweden AB
Triggas du av problemlösning och knackar hemsidor, system, spel eller appar på fritiden? Har du potentialen att bli en duktig utvecklare struntar vi i vad som står på ditt CV! Hos Wikinggruppen kan du få möjligheten att glänsa tillsammans med likasinnade kollegor. OM TJÄNSTEN Wikinggruppen är en av Sveriges största leverantörer av e-handelslösningar baserat på en egenutvecklad plattform. Idag arbetar 40 personer på kontoret i Hudiksvall, varav över 20 utvecklare. På plats sitter också en fantastisk support, ett gäng glada projektledare och en kreativ frontend-avdelning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Intensivvårdssjuksköterska sökes för arbete i Hudiksvall via Hedera Helse
Hedera Helse AB
Vill du ha ett flexibelt arbete? Vill du få uppskattning och betalt för det arbete du gör? Då är du varmt välkommen att arbeta som vårdkonsult hos oss på Hedera Helse.Hedera Helse är ett auktoriserat bemanningsföretag som sätter konsulten i centrum. Som konsult får du en konsultchef som hjälper dig med allt kring uppdraget och ger dig feedback på din arbetsinsats.Vi utgår från dina önskemål och du får en personlig kontakt med oss. Hedera Helse har kollektivavtal och vi betalar in tjänstepension.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Sjuksköterska till Psykiatrisk avdelning i Hudiksvall till hösten!
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en erfaren sjuksköterska som längtar efter nya utmaningar till ett uppdrag på en allmänpsykiatrisk avdelning i Hudiksvall. Det är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 18 vårdplatser, dygnet runt intag, vården bedrivs i teamarbete med läkare, ssk, kurator, skötare. Uppdraget finns v 40,42,44,46. I rollen som bemanningssjuksköterska är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och tycker att det är kul att lära känna och samarbeta med nya kollegor.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Pedgogiskt stöd till Grönlunds Yrkesutbildning!
Academic Work Sweden AB
Läser du kanske till lärare eller beteendevetare och brinner för att stödja och hjälpa människor? Söker du ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Vi söker nu en person på deltid till rollen som pedagogiskt stöd till Grönlunds Yrkesutbildningar. Välkommen in med din ansökan! OM TJÄNSTEN Åke Grönlund startade sitt utbildningsföretag utifrån en passion för pedagogik och trafiksäkerhetsfrågor, kallat Grönlunds yrkesutbildningar. Året var 1965.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Kallskänka / serveringspersonal
Dackås Konditori HB
Vi söker tillökning i vårat glada gäng på Dackås!Tjänsten är till en början ett sjukvikariat några månader men kan leda till fast anställning.Dina arbetsuppgifter är att göra smörgåsar, lättare maträtter samt diverse cafésysslor.Vi jobbar i 2-skift, morgon/eftermiddag och varannan Lördag.Vi ser gärna att du som söker har några års arbetslivserfarenhet och gärna inom Café eller restaurang.Lön enligt avtal, timlön.Tillträde snarast!Vi tar endast emot ansökningar via epost till info@dackas.seBifoga cv, personligt brev samt foto.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Restaurang med inriktning på pizza
Dilemin Restaurang KB
Kock sökes till Pizzeria Amore, dels som pizzabagare men även kunnig på mat från andra världsdelar är ett stort plus.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Butikskonsulent till Hudiksvall
Cloetta Sverige AB
Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. I Cloettas förvärv av Candyking 2017 ingick även Pickalot, ett plockbolag som sedan starten 2007 varit experter på pick & mix-hantering. Pickalot är idag Cloettas egna plockbolag som utför uppdrag för varumärkena Karamellkungen, Parrots samt Cloettas egna koncept inom pick & mix. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Stödpedagog
Hudiksvalls kommun
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Undersköterska till Centraloperation i Hudiksvall
Gävleborgs Läns Landsting
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019