Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
PTP-psykolog till barn- och familjehälsa Norra Hälsingland
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Barn-och familjehälsan är en länsövergripande verksamhet inom Region Gävleborg primärvården.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Vaktmästare till Forsa folkhögskola
Region Gävleborg, Kultur- och Kompetensnämnd
Vi söker dig som tillsammans med oss inom Kultur och kompetensförvaltningen vill bidra till att stärka och utveckla Gävleborgs län. Vi är ungefär 160 medarbetare som arbetar inom avdelningarna Arbetsmarknad och kompetens, Kulturutveckling samt vid våra tre folkhögskolor; Bollnäs, Forsa och Västerberg. Folkhögskolorna bedriver utbildning, folkbildning och viss konferensverksamhet. Arbetsmarknad och kompetens samordnar utvecklingsprocesser inom arbetsmarknads- och kompetensområdet tillsammans med interna och externa aktörer.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Trudes söker frisörelev, frisörer och konsulter
Trudes Frisörer AB
Trudes Frisörer har funnits sedan 2001 och är ett av Sveriges ledande familjeföretag i frisörbranschen och vi sätter våra medarbetare och kunder i första rummet. Hos oss finns det aldrig problem, bara möjligheter till utveckling. Vi utvecklas och vårt företag växer, och saknar dig som medarbetare. Vi söker dig som är frisörelev, frisör eller arbetar som frisörkonsult. Vi vill se en kreativ person som har ett öppet sinne för möjligheter, utveckling och som inte är rädd för nya utmaningar söka denna tjänst.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist :

Barnmorska till kvinnokliniken i Hudiksvall
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 18-10-2018

Undersköterska
Hudiksvalls kommun Frejagården
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Frejagården ligger i Bjuråker ca 4,5 mil från tätorten i vackra Dellenbygden. Där finns både Dellensjöarna/ vacker natur för dig som är intresserad av att vistas ute i skog och mark.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Ta med dig en vän och jobba med kundservice i Riga, Lettland!
StudentConsulting
Är du sugen på ett meriterande arbete utomlands inom svensk kundservice? Ta med dig dina vänner och jobba på Transcom i Riga med anställningsstart 5 november (eller enligt överenskommelse). Detta är en direktrekrytering där du blir en del av Transcoms skandinaviska kundserviceteam i Riga. Ett team med högt i tak och där den sociala gemenskapen är stark både under och efter arbetet. Ta med dig din vän eller partner och bli en del av Transcom! Just nu söker vi kundtjänstrepresentanter för det globala finansföretaget Western Unions räkning.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Fritidslärare till Enånger skola
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 5
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Lärendeförvaltningen söker: Fritidslärare till Enångers skola. Enånger skola är en F-6 skola i kommunens sydligaste del. Skolan ligger vackert omgiven av skog och ängar.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Vi söker nu en Renhållningsarbetare i Hudiksvall med omnejd
REMONDIS Infinitum AB
Vi söker nu en Renhållningsarbetare i Hudiksvall med omnejd Om företaget Remondis Infinitum är ett snabbt växande företag som startade i Borås 2008. Infinitum arbetar med insamling och bearbetning av material från handel, kontor, industri, återvinningsstationer, samt med hushållsentreprenader. Bolaget omsätter idag ca 210 mkr och har 130 anställda. Företagets tillväxt har varit möjlig genom en hög service gentemot våra kunder och stort engagemang från våra anställda.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Lärare i Tyska och Engelska på Bromangymnasiet
Hudiksvalls kommun Skolenhet 2
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Lärarförvaltningen söker: En resurs till Bromangymnasiet. Bromangymnasiet är en skola med 1300 elever. Vi har ett brett utbud av utbildningar och gott samarbete med näringslivet på orten samt flera internationella utbyten och projekt.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Förskollärare på Solbågen förskola
Hudiksvalls kommun Förskoleenhet 8
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Lärande förvaltningen söker tre förskollärare till Solbågens Förskola. Solbågens förskola är en av två förskolor som tillhör lärområde nord inom lärandeförvaltningen i Hudiksvalls kommun. Du kommer ha placering på Solbågens förskola.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018