Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare med bred kompetens till Läroverket, åk 7-9
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 8
Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Lärare till Björkbergsskolan (åk 4-6)
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 3
Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid. Hos oss ska alla barn, unga och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar! Nu söker vi en lärare för årskurs 4-6 till Björkbergs skola, en av våra grundskolor i den östra delen av Hudiksvall. Varje dag möts drygt 200 elever, från förskoleklass upp till årskurs 6, i vår nyrenoverade skola.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Verksamhetschef till Kvinnosjukvården, Region Gävleborg
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Region Gävleborg har ansvar för områden som bidrar till den regionala utvecklingen i hela länet. Bland ansvarsområdena finns hälso- och sjukvård, folkhälsa, infrastruktur och kollektivtrafik, kompetens- och utbildningsfrågor, näringslivsutveckling, internationella frågor och kultur. Vi arbetar för hög kvalitet, professionalism och effektiva tjänster till gagn för vår befolkning. Med drygt 5 300 anställda är hälso- och sjukvården i Region Gävleborg en av länets största arbetsgivare och en viktig aktör för utvecklingen av ett livskraftigt Gävleborg.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 16-01-2019

Montörer med el-kompetens!!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi en montör till vår kund i Hudiksvall. Din främsta uppgift kommer att bestå av montering av solceller, främst på tak. Du kommer att ingå i ett montageteam på ca 3-4 personer och utgå ifrån Hudiksvall men projekt på andra orter kan förkomma. Personliga egenskaper Du som person ska ha en känsla för noggrannhet, vara lösningsorienterad och initiativtagande. Då du kommer att arbeta i team krävs det att du har en god samarbetsförmåga. Ytterligare krävs det att du besitter en god fysik och inte är rädd för att klättra på höga höjder.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Psykiatrisjuksköterska till psykosavdelning i Hudiksvall
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 14-12-2018

Läkemedelsspecialist i Huddiksvall, Ljusdal och Bollnäs
Kronans Apotek
Tycker du om att arbeta flexibelt och vill bredda din kompetens genom att variera arbetsplats och apotek? Då kan vår kompetenspool vara något för dig! I kompetenspoolen Nord blir du en del av ett team på omkring 25 läkemedelsspecialister och har möjligheten att arbeta brett över flera olika arbetsplatser inom ett begränsat område, i detta fall Hälsingland från Hudiksvall vid kusten till Ljusdal och Bollnäs i inlandet.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Pizzeria söker kock
Pizzeria Roma i Hudiksvall
Pizzeria Roma söker efter en kock som kan laga allt från husmanskost till asiatisk mat. Restaurangen serverar lunch och har även öppet kvällstid. Vid frågor kontakta Vusal 076-8126264 för att veta mer om tjänsten samt ansök via telefonsamtal.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 22-12-2018

Max söker serviceinriktade medarbetare
Max i Hudiksvall
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig. Max utgångspunkt är alla människors lika värde.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 30-12-2018

Optiker till Synsam Hudiksvall
Synsam Drifts AB
Synsam är idag Nordens ledande optikkedja inom Eye Fashion och ögonhälsa med 430 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. I Sverige är Synsam en expanderande detaljhandelskedja med idag drygt 180 butiker - från Kiruna i norr till Ystad i söder. Med hög kompetens, teknologi som ligger i framkant och stort engagemang erbjuder vi våra kunder personliga och prisvärda kvalitetslösningar. Synsams styrka återfinns i våra medarbetare vilket blir avgörande i mötet med kunden. Den dag vi slutar bli bättre slutar vi vara bra.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Drivna administröer sökes!
Clockwork Bemanning & Rekrytering
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 07-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018