Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionschef ANDRITZ AB Iggesund
Thalamus
Din nya tjänst Detta är en rekrytering. Till ANDRITZ AB Iggesund söker vi nu en produktionschef. I rollen tillhör du den lokala ledningsgruppen, du har 3 direktrapporterande chefer och hela gruppen medarbetare är totalt 60 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att utveckla och leda personal, driva underhållsfrågor, införa modernt produktionstänk samt bidra till att ANDRITZ AB Iggesund ligger i framkant som ett modernt tillverkningsföretag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-04-2019

Varuhuschef Biltema Hudiksvall
Biltema Hudiksvall
Biltema erbjuder ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns på över 130 orter i Skandinavien och med 50 varuhus i Sverige.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Sommarjobba på Friggesunds Plantskola
Holmen
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Trivs du med att arbeta självständigt ute i skogen? Är du noggrann, har stor drivkraft och vill arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav?   Vill du tillbringa sommaren på Friggesunds Plantskola Vid plantskolan i Friggesund, ca 4,5 mil väster om Hudiksvall i Hälsingland, produceras skogsplantor som levereras till skogsägare i mellersta och södra Sverige. Odlingen sker i fem stora växthus, i vår moderna odlingskammare, samt på tjugo friland som vardera är 2500 m2.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Privatrådgivare till Hudiksvall
Clockwork Hälsingland AB
Om oss Hälsinglands Sparbank är banken som gör det möjligt för människor och företag att förstå, förenkla och utveckla sin ekonomi. Att ge tillbaka och göra skillnad är ett löfte vi ger våra kunder. Med vårt samhällsengagemang stöttar vi mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamheter samt inom förenings- och näringsliv. Vi värnar om ett bättre samhälle för alla. För att visa uppskattning till vår personal är det viktigt för oss att ha en god arbetsmiljö och att vår personal får tillbaka i form av förmåner och omhändertagande.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Kurator/Socionom till vuxenhabiliteringen Hälsingland
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Vuxenhabiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet inom Region Gävleborg. Vi arbetar i ett tvärprofessionella team och i den här tjänsten ingår hela Hälsingland som upptagningsområde. Placeringsorten är Hudiksvall, men arbetsområdet för tjänsten är främst i södra Hälsingland. Vi ger samordnade insatser utifrån ett medicinskt, psykologiskt, socialt och pedagogiskt synsätt.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Montörer med el-kompetens!!
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi en montör till vår kund i Hudiksvall. Din främsta uppgift kommer att bestå av montering av solceller, främst på tak. Du kommer att ingå i ett montageteam på ca 3-4 personer och utgå ifrån Hudiksvall men projekt på andra orter kan förkomma. Personliga egenskaper Du som person ska ha en känsla för noggrannhet, vara lösningsorienterad och initiativtagande. Då du kommer att arbeta i team krävs det att du har en god samarbetsförmåga. Ytterligare krävs det att du besitter en god fysik och inte är rädd för att klättra på höga höjder.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Kvinnosjukvården i Hudiksvall söker undersköterskor
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från v 32 i graviditeten.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 03-03-2019

Ekonom
Hudiksvalls kommun Ekonomienheten
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum. Vår organisation består av nio nämnder och nio förvaltningar. I kommunkoncernen ingår sex kommunala bolag och en stiftelse. Kommunen är också delägare i ett åttonde bolag.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 20-03-2019

Säljagent till Morups Fönster i Hudiksvall
StudentConsulting
StudentConsulting söker för Morups Fönster AB:s räkning dig som vill starta upp verksamheten i Hudiksvall. Morups Fönster AB är ett familjeföretag som säljer, tillverkar och monterar fönster till villaägare i Sverige. Med huvudkontor och egen fönsterfabrik i Falkenberg är Morups en av Sveriges ledande tillverkare av mått- och kundanpassade fönster och det företag på svenska marknaden som verkat längst i branschen.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Vi söker en barnsjuksköterska till barnmottagningen i Hudiksvall
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Barnmottagningen i Hudiksvall tar emot barn från 0 år till och med 17 år, med barnmedicinska frågeställningar.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019