Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
MEDCURA SÖKER PSYKIATRIKER TILL SLUTENVÅRD I GÄVLEBORG
Medcura AB
Vi söker psykiatriker till slutenvårdsavdelning i Gävleborg vecka 2-13. Dagbakjour och nattjour kan förekomma. Sök tjänsten redan idag då vi gör ett löpande urval. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 12-02-2020

Timvikarie personlig assistans
Hudiksvalls kommun, Rekrytering vikarier
Vill du jobba som vardagshjälte? Ibland behöver vi medarbetare med kort varsel, ibland under en längre tid. När det saknas ordinarie medarbetare behöver vi dig som kan hoppa in. Den där vardagshjälten som rycker in där du behövs som bäst, när det behövs som mest. Vi söker nu kvinnliga vikarier för arbete med personlig assistans till en kvinna i 40-års åldern. Brukaren har en bindvävssjukdom som innebär att hon har en svår värkproblematik och i perioder är rullstolsburen.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till IVA
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till Intensivvårdsavdelningar i Region Gävleborg.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019

Distriktssköterska till Iggesund
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 27-12-2019

Platschef till John Deere i Delsbo
John Deere Forestry
John Deere är den marknadsledande skogsmaskintillverkaren i världen. Vi har verksamhet i ett stort antal länder med tillverkning av skogsmaskiner i Finland och USA. John Deere Forestry AB är det svenska återförsäljningsbolaget för skogsmaskiner, med huvudkontor i Märsta, med ett stort antal verkstäder runt om i landet. I Märsta finns också huvudlagret för reservdelar till de europatillverkade maskinmodellerna Arbetsbeskrivning Beskriver du dig som en driven och teknikintresserad samtidigt som du är en affärsorienterad person? Gillar du att arbeta med människor och trivs du med utmaningar?
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Distriktssjuksköterska Hälsocentral Iggesund
Direktkliniken
Är du en erfaren Distriktssjuksköterska redo för nya utmaningar i karriären? Är du nyfiken på eller jobbar du redan idag som bemanningssjuksköterska? Vill du dela med dig av den kompetens du har samt utmanas och utvecklas i mötet med nya kollegor? VI SÖKER DIG Erfaren Distriktssjuksköterska till ett uppdrag hos en kund i Iggesund. Uppdraget innebär arbete på Hälsocentral med mottagningsarbete och telefonrådgivning. Vi söker dig som kan jobba under perioden v 1-9.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 06-05-2020

Sjuksyrra AB söker DSK till hälsocentral i Iggesund!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad distriktssjuksköterska till hälsocentral. Behov? Heltid 1-9 Mån-fre kl. 08-17 Inget arbete röda dagar Var? Iggesund HC Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för DSK i Primärvård. Iggesunds HC är belägen i centrala Iggesund 15 km söder om Hudiksvall. Det finns goda allmänna kommunikationer med både buss och tåg. Hälsocentralen i Iggesund har 4800 patienter. Vi är bemannande med 2.5 läkare samt sköterskemottagning, BVC samt Fysioterapimottagning.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Familjebehandlare med inriktning ungdomar
Hudiksvalls kommun Individ- och familjeomsorg
Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara Bäst på att bli bättre! Vi ger våra medborgare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för medborgarna. Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Arbetet genomsyras av vår gemensamma värdegrund. Vid vår förvaltning pågår just nu ett spännande utvecklingsarbete.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Förskollärare till Håstahöjdens förskola
Hudiksvalls kommun Förskoleenhet 12
Våra barn är det viktigaste vi har, det är dem vi finns till för och de är förskolans huvudpersoner. För oss är det viktigt att se saker ur barnens perspektiv och låta dem vara medforskare i det som händer runtomkring. Världen är stor och det finns mycket att upptäcka! Som pedagoger är vi medforskande och barnens delaktighet och inflytande i fokus. Vi vill göra skillnad och skapa möjligheter. För nutid och framtid. Hos oss ska alla barn och vuxna känna jag kan, jag vill, jag vågar!
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 09-12-2019

Almia söker intensivvårdssjuksköterska för arbete i Hudiksvall
Almia Bemanning
Kvalifikationer: Legitimerad intensivvårdssjuksköterska med minst fem års erfarenhet. Meriterande med erfarenhet av journalsystemet Melior. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du bör vara flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Arbetsbeskrivning och arbetsuppgifter: Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för 1-2 IVA patienter tillsammans med en eller två undersköterskor.
Skapad : 18-11-2019 Ansökningsfrist : 06-05-2020