Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kvinnosjukvården i Hudiksvall söker undersköterskor
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Förlossningen i Hudiksvall har cirka 1100 förlossningar/år från v 32 i graviditeten.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 07-09-2018

Sjuksköterskor till akutmottagningen i Hudiksvall
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Akutverksamheten har cirka 170 medarbetare fördelat på två akutmottagningar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Montör till Iggesund
Kornboden
Kilafors tillverkar marknadens bredaste och mest kompletta sortiment av driftsäkra släpvagnar, byggda för nordiska förhållanden, baserade på beprövade konstruktioner och komponenter. Vi är sedan länge marknadsledande i Sverige när det gäller transportlösningar, där våra huvudprodukter är släpvagnar och lastbilspåbyggnader. Vi samarbetar med alla stora lastbilstillverkare vilket gör att vi kan ta hem ett chassi och bygga på det helt efter kundens önskemål.    Beskrivning: Nu söker Kornboden Montörer till Kilafors Industri i Iggesund.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Enhetschef äldreomsorg Frejagården
Hudiksvalls kommun ÄO Ytterområdet
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

CFO till ELE-koncernen
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss ELE är en växande bolagskoncern inom skogs- och trävaruindustrin, där AB Ewald Larsson Efterträdare (AB ELE) är moderbolag med fem helägda dotterbolag; ELE Trävaru AB, Aven Forsa AB, Hälsinge Fjäll- och Kusthus AB, ELE Fastigheter AB samt ELE Skog AB, alla med säte i Hälsingland. Bolaget startades 1909 och har i dagsläget nästan 80 anställda och en omsättning på ca 230Mkr. Ca 11.000 hektar skog är även knutet till rörelsen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Produktionspersonal inom industri
Work for you Matchning AB
Work for you grundades 2005 och sedan dess har vi matchat tiotusentals människor till rätt jobb. Idag är vi verksamma inom bemanning/rekrytering, jobbförmedling, rehabilitering, utbildning, omställning och integration. Vi är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag med erforderliga kollektivavtal, och tillämpar branschens etiska regler. Läs mer på www.workforyou.se Är du en nyfiken kollega med ambitionen att utvecklas på din arbetsplats? Har du dessutom lätt för att lära dig samt följa instruktioner, och ett intresse för säkerhetslösningar?
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Erfaren svetsare för omgående anställning
Kornboden
Beskrivning: Är du erfaren svetsare och vill bli anställd av Hälsinglands fräschaste Bemanningsföretag, då kan du fortsätta läsa.   Kvalifikationer: Vi söker dig med svetsutbildning MIG/MAG, du är bra på ritningsläsning och har några års arbetslivserfarenhet från verkstadsindustrin. Du tycker om att skita ner dig, ingen glamour bara hårt arbete.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

Markarbetare
Work for you Matchning AB
Work for you grundades 2005 och sedan dess har vi matchat tiotusentals människor till rätt jobb. Idag är vi verksamma inom bemanning/rekrytering, jobbförmedling, rehabilitering, utbildning, omställning och integration. Vi är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag med erforderliga kollektivavtal, och tillämpar branschens etiska regler. Läs mer på www.workforyou.se Skulle du beskriva dig själv som en ansvarstagande person som trivs i ett varierande arbete med kundkontakt?
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

Sjuksköterska till allmänpsykiatriskavdelning Hudiksvall
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsnämndförvaltning
Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden – Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient – så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet. Söker du en varierande tjänst där du får arbeta med olika psykiatriska sjukdomar?
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Serveringspersonal till restaurang
Work for you Matchning AB
Work for you grundades 2005 och sedan dess har vi matchat tiotusentals människor till rätt jobb. Idag är vi verksamma inom bemanning/rekrytering, jobbförmedling, rehabilitering, utbildning, omställning och integration. Vi är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag med erforderliga kollektivavtal, och tillämpar branschens etiska regler. Läs mer på www.workforyou.se Brinner du för att ge dina gäster bästa möjliga service och vill servera Hudiksvallsborna god mat?
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 26-08-2018