Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommar jobbare hos OKQ8 Hudiksvall
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Habiliteringspersonal
Hudiksvalls kommun Funktionsnedsättning cho 3
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 01-03-2018

Verkstadsmekaniker Hexatronic
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Om oss Hexatronic Cables & Interconnect Systems är en ledande tillverkare av fiberoptiska lösningar för bredbandskommunikation med egen produktion av fiberkabel, blåsfiber, dukt, kopparkabel samt nätmateriel. Hexatronic C&I utvecklar, tillverkar och marknadsför kompletta systemlösningar för bland annat transportnät, fiber till hemmet, sjökabel. Företaget har 200 anställda och merparten av verksamheten utgår från Hudiksvall, där tillverkning och huvudkontor är beläget. Hexatronic C&I verkar på en växande global marknad med säljkontor i Sverige, Norge, Finland, England och USA.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Socialsekreterare Vuxenenheten
Hudiksvalls kommun Social- och omsorgsförvaltningen
Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara Bäst på att bli bättre! Vi ger våra invånare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för medborgarna. Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Operationssjuksköterska till Hudiksvall
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Är du operationssjuksköterska som tycker att det är dags att göra en förändring i ditt yrkesliv, varför inte testa konsultlivet 2018?! Eller är du kanske en garvad operationssjuksköterskekonsult som vill byta uppdrag, närmare bestämt åka till Hudiksvall? Att jobba som konsult är väldigt roligt! Du har Centric Care som en trygg arbetsgivare i ryggen som sköter allt administrativt och du kan fokusera på det som du är bäst på, att vara sjuksköterska med spetskompetens.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018

IVA-sjuksköterska till Hudiksvall
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är utbildad IVA-sjuksköterska med erfarenhet från att ha jobbat på en IVA-avdelninhg. Uppdraget finns från V. 12 och t.o.m V. 34 och det finns möjlighet att jobba både dag och kväll och natt. I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 29-03-2018

Sjuksköterska sökes till HIA i Hudiksvall!
Centric Care AB - Stockholm
OM UPPDRAGET Är du legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att ha jobbat på HIA? Är du trygg i din yrkesroll och tycker att det är spännande med nya utmaningar? Nu söker vi en duktig bemanningssjuksköterska till uppdrag på HIA i Hudiksvall. Uppdrag finns från V.10 och t.o.m v. 15 så tveka inte att höra av dig redan idag så berättar vi mer.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 17-03-2018

Sjuksköterska till medicinavdelning i Hudiksvall
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård till ett uppdrag som bemanningssjuksköterska på en medicinavdelning i Hudiksvall. Som bemanningssjuksköterska är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och ser fram emot nya utmaningar. Det aktuella uppdraget startar V. 16 och behovet sträcker sig till V. 34 och du är varmt välkommen att höra av dig även om du inte kan jobba alla veckor!
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Sjuksköterska till barnavdelning i Hudiksvall
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en erfaren barnsjuksköterska till ett bemanningsuppdrag inom barn- och ungdomsjukvård och neonatal i Hudiksvall. Det aktuella uppdraget finns från V.16 och sträcker sig fram till och med V.32. Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya spännande utmaningar. Vi ser att du som söker uppdraget är en engagerad sjuksköterska eller barnsjuksköterska och har erfarenhet av neonatal vård och som brinner för barnsjukvård.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Teknisk dokumentatör / Technical writer
Poolia Umeå AB
Till HIAB söker vi nu en Teknisk dokumentatör / Technical writer med start så snart som möjligt, heltid och till att börja med ca 8 månader. Vi söker dig som antingen är kommunikatör med ett brinnande teknikintresse eller att du är tekniker i grunden och som gillar att skapa användarvänliga manualer. Arbetsuppgifter Som Teknisk dokumentatör / Technical writer arbetar du med att göra användarvänliga manualer exempelvis för service. Du läser ritningar och ändrar/gör utklipp för att manualerna ska bli lätta att följa. All text är på engelska.
Skapad : 15-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018