Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksyrra AB söker legitimerad sjuksköterska till akutmottagning i Hudik...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till akutmottagning. Akutmottagningen har en dygnet runt verksamhet och tar emot i snitt 80 patienter per dygn. Dagtid har vi allmän medicin, kirurgi och ortopedi. Jourtid har vi även barn, ögon, öron, gyn, psyk och familjeläkarjour. Vi är runt 45 anställda som arbetar i team, sjuksköterska och undersköterska. Var? Hudiksvall Behov? V.30-32, passlista finns! Arbetstider? Treskift Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Reservdelschef på X-maskiner AB
X-maskiner AB
X-maskiner AB rekryterar: Reservdelschef X-maskiner är ett företag med stora framtidsplaner och en marknadsledande produktportfölj med bland annat John Deere, Yanmar och Avant. Företaget utgår från Östersund, Sundsvall, Örnsköldsvik och Hudiksvall. Vi står för både försäljning och service med ca 35 medarbetare totalt. X-maskiner omsätter ca 140 miljoner och ingår i en större företagsgrupp med Nordfarm och Bonnet. Målet för X-maskiner är att bli det självklara valet.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Lärare i MA/NO till Ede skola i Delsbo åk 7-9
Hudiksvalls kommun Grundskoleenhet 11
Tänk dig en skola som är öppen för alla. En skola som står för nyfikenhet, nytänkande och närhet. Där varje elev får vara den hen vill vara. Där vi tillsammans kan utveckla idéer och odla drömmar. Lärandeförvaltningen söker nu en lärare i MA/NO för placering vid Ede skola i Delsbo Vi är en F-9 skola med 440 elever som har tillgång till badhus och folkbibliotek på skolområdet. Skolan är organiserad i arbetslag per stadium med en arbetslagsledare i varje. I anslutning till skolan finns det goda möjligheter att bedriva utomhuspedagogik.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Tidningsdistributör Vikarie
Tidningstjänst AB
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen. Varje morgon delar TAB:s drygt 1000 tidningsdistributörer ut cirka 300 000 tidningsexemplar. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Arbetet kräver att du är minst 18 år.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Intensivvårdssjuksköterska sökes till IVA i Hudiksvall
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi en intensivvårdssjuksköterska som är trygg i sin yrkesroll och vill arbeta på IVA i Hudiksvall. Uppdraget pågår från v.40-45 och du kommer att arbeta dag, kväll och natt. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar! Vi kan hjälpa till med resa och boende vid behov. DINA ARBETSUPPGIFTER SSK ansvar för 1-2 IVA patienter tillsammans med 1 eller 2 usk. Man deltar aktivt i omvårdnadsarbetet. Deltar i rond. Ansvarar för att patienten får en god och säker vård under arbetspasset.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-07-2019

Habiliteringspersonal/Stödassistent/Omvårdnadspersonal
Hudiksvalls kommun Funktionsnedsättning cho 11
Vi på social- och omsorgsförvaltningen vill vara Bäst på att bli bättre! Vi ger våra medborgare förutsättningar till ett gott och värdigt liv genom att erbjuda professionellt och individuellt anpassat stöd. Vi är en attraktiv arbetsplats där alla känner stolthet och glädje. Vår verksamhet ger ett stort värde för medborgarna. Detta åstadkommer vi genom vårt kvalitetsarbete med fokus på dem vi är till för. Arbetet genomsyras av vår gemensamma värdegrund. ARBETSUPPGIFTER Vi strukturerar om och utökar våra korttidsverksamheter och behöver därför rekrytera ytterligare medarbetare.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Tf Apotekschef till Apotek Hjärtat i Hudiksvall
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Farmaceut till Apotek Hjärtat ICA Maxi i Hudiksvall
Apotek Hjärtat
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Clockwork söker ekonomiassistent i Hudiksvall
Clockwork Hälsingland AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Hälsopedagog till Hälsotorget i Hudiksvall
Region Gävleborg, Hälso- och sjukvårdsförvaltning
Hälsotorget ska ge alla besökare och anställda på sjukhuset ett välkomnande bemötande och vägvisning om det efterfrågas. Hälsotorget ska vara en öppen och tillgänglig plats för egen reflektion och hjälp till självhjälp. Genom förmedling av kunskap via länkar med allmän och evidensbaserad information ska Hälsotorget kunna erbjuda befolkningen ett stöd och en möjlighet till livsstilsförändring. Hälsotorgets bemötande och vägledning i olika frågor ska upplevas som tryggt och medmänskligt.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019