Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksyrra AB söker sjuksköterska till Barn- och Ungdomssjukvårdsavdelnin...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska tillBarn- och Ungdom. Avd 19 är en vårdavd. med allmänpediatrik barn 0-18 år, neonatal barn har en egen enhet i avdelningen där nyfödda och sjuka från födelsevecka 32 ibland mindre vårdas. En ssk och flera bsk i tjänst på varje del av avdelningen = allmänped och neo.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 28-05-2019

Almia söker barnsjuksköterska till barnavdelning i Hudiksvall
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Clockwork söker extrapersonal till lager
Clockwork Hälsingland AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Lärare i matte och kemi till vuxenutbildningen vid CUL
Hudiksvalls kommun CUL Komvux, Hälsingeutbildning
Mitt i Sverige, efter hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun. Från Stockholm till Hudiksvall med snabbtåg är restiden 2,5 timmar och både Sundsvall och Gävle ligger inom ca en timmes restid med tåg. Här bor 37 000 glada hudikbor, varav 15 500 i Hudiksvalls tätort som för övrigt är en av Norrlands allra äldsta städer med en bevarad fiskarstad i centrum.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerad sjuksköterska till IVA i Hudiksvall v.26!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till intensivvårdsavdelning.Avdelningen har 5 vårdplatser och 4 uppvakningsplatser. . Den är nybyggd och har ett dygnsstyrt arbetsljus installerat. Både barn och vuxna vårdas. SK ansvar för 1-2 IVA patienter tillsammans med 1 eller 2 usk. Man deltar aktivt i omvårdnadsarbetet. Deltar i rond. Ansvarar för att patienten får en god och säker vård under arbetspasset. Till avdelningen finns både en kurator och fysioterapeut knyten.IVA ssk och usk har larmdosa för trauma och hjärtstopp.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerad sjuksköterska till HIA i Hudiksvall!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till hjärtintensivavdelning. Behov? V. 27-32. dag, kväll och natt. Var? Hudiksvall. Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för en ssk på en hjärtintensivvård-/eftervårdsavdelning. Man ska ska ha tidigare erfarenhet från liknande avdelning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 26-05-2019

Erfaren undersköterska till sommaren
Hudiksvalls kommun, Rekrytering vikarier
Hudiksvalls kommun har som mål att erbjuda de bästa samhällstjänsterna. Det är ett arbete som pågår dygnet runt, året om. Vi har kommit långt i arbetet med att trygga tillvaron för våra äldre kommuninvånare under sommaren, men saknar några pusselbitar. Och det är här du kommer in i bilden. Vi söker dig som har erfarenhet av omsorgsarbete och gärna utbildning som undersköterska. Vi söker dig som vill ta dig an några av de mer utmanande uppdragen vi har. Är du pusselbiten vi saknar?
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Erfaren sjuksköterska sökes till HIA i Hudiksvall!
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi ensjuksköterska med HIA-erfarenhet och som är trygg i sin yrkesroll efter minst två år som legitimerad sjuksköterska. Vi har ett spännande uppdrag på en HIA-avdelning i Hudiksvall i sommar som sträcker sig från v.27 - 32. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar! Vi kan hjälpa till med resa och boende vid behov. DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en hjärtintensivvårdsavdelning-/eftervårdsavdelning. Avdelningen har 22 vårdplatser.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Brandskyddssamordnare/- ingenjör till Fastighetsavdelningen Region Gävlebo
Region Gävleborg, Ekonomiförvalting
Region Gävleborg är en proaktiv samhällsaktör med erfarenheter som sträcker sig över 150 år. Vi bidrar till att skapa välfärd och livskraft för våra invånare och sätter deras bästa i fokus genom vår historia, vår framtidstro och dagens arbete. Vår värdegrund är professionalism och ansvar, respekt och ödmjukhet samt öppenhet och ärlighet. Vi erbjuder hög kvalificerad kompetens inom hälso- och sjukvård, regiontrafik, kulturutveckling, folkbildning och regional utveckling som tillsammans ökar attraktionskraften för vår region.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

IT-Tekniker till Andritz i Iggesund
Clockwork Hälsingland AB
Om företaget ANDRITZ AB ingår i den internationella ANDRITZ-koncernen med ca 29 000 medarbetare. Vi levererar service-, system- och processlösningar till bland annat pappers- och massaindustrin, sågverk och kraftvärmeverk med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. Inom ANDRITZ AB i Sverige är det ca 260 medarbetare med kontor och filialer i Iggesund, Karlstad, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Varberg, Växjö och Örnsköldsvik. Dina arbetsuppgifter På grund av en pensionsavgång så söker vi nu en efterträdare till vår IT-avdelning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019