Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior Project Manager sökes till Permobil!
Academic Work
Kickstarta kärriären som projektledare på ett globalt företag där du ansvarar för att säkerställa leverans och kvalité av företagets produkter tillsammans med lokala och internationella kollegor! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en junior projektledare för Permobils räkning. I rollen kommer du, tillsammans med seniora kollegor ingå i team inom Product Development och Product Maintenance. Teamen ingår i affärsenheten Power Products som levererar avancerade elektriska rullstolar, tillbehör och mjukvarulösningar som bidrar till en ökad livskvalitet för företagets kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Kundtjänstmedarbetare till Com Hem i Örnsköldsvik!
StudentConsulting
Vill du arbeta i en modern och säljande miljö där kunden och kvaliteten står i centrum?
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 27-02-2019

Underrättelsehandläggare inom ekonomisk brottslighet
Skatteverket
Vill du arbeta med operativa och taktiska analyser avseende allvarlig ekonomisk brottslighet? Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med kunniga kollegor? Som underrättelsehandläggare på skattebrottsenheten får du ett omväxlande och utvecklande arbete där du drar nytta av din analytiska förmåga. Om jobbet Underrättelseverksamhetens huvudsakliga uppdrag är att inhämta, bearbeta, analysera och delge underrättelser. Som underrättelsehandläggare arbetar du huvudsakligen med operativa och taktiska analyser avseende allvarlig ekonomisk brottslighet inom Skatteverkets ansvarsområde.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Undersköterska till Hälsocentralen Kramfors
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Teknikmagasinet söker säljare till Sundsvall Birsta
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en nya toppsäljare till vår butik i Sundsvall Birsta! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 34,5 timmar/vecka i snitt. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse.     Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 16-03-2019

Teknikmagasinet söker säljare till Sundsvall Birsta
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Sundsvall Birsta! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 5,25 timmar/vecka i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är ett vikariat och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 16-03-2019

Sommarjobba på Gideå plantskola
Holmen
I skogen växer framtiden. Väx med oss! Trivs du med att arbeta självständigt ute i skogen? Är du noggrann, har stor drivkraft och vill arbeta med och utveckla vårt eget skogsinnehav?   Vill du tillbringa sommaren på Gideå plantskola Vid plantskolan i Gideå, strax utanför Örnsköldsvik i Västernorrland, produceras skogsplantor som levereras till skogsägare i norra Sverige. Den årliga produktionen är strax över tjugo miljoner tall- och granplantor. Och odlingen sker i stora växthus och ute på friland. Är du den vi söker? Under sommaren 2019 behöver vi sommarjobbare på plantskolan i Gideå.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Receptionist till centralkassan Sollefteå, sommarvikariat
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Personal till Junsele Djurpark och camping
Junsele Promotion AB
Junsele Djurpark och camping söker ett 25-tal personer i entreér, kiosk, reception, restaurang och städ. Ska vara van att jobba självständigt, serviceinriktad och mån om alla besökare. Arbete på schema, veckor, kvällar, helger. För arbete vid campingen krävs mycket god svenska.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 30-04-2019

Elingenjör till MittSverige Vatten & Avfall
OnePartnerGroup
Elingenjör till MittSverige Vatten & Avfall På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019