Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tidigarelärare/förskollärare till grundsärskolan
Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar. Engagemang tas tillvara, det är enkelt att mötas och vi har mod att genomföra våra idéer. Tillsammans skapar vi framtiden! I Kramfors kommun är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi skapar bästa möjliga vardag och välfärd för våra medborgare. Tillsammans arbetar vi för ett samhälle fyllt av livskraft.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Sommarvik. Terminalarbetare, Sundsvall
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Sundsvall. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Depåmedarbetare till vårt team i Örnsköldsvik
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramuddenkoncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda. Vad gör man hos Ramudden? När du arbetar i ett team på Ramudden så kommer du ha en mångsidig tjänst med olika problem att lösa och uppgifter att utföra. Du får vara en del av ett team och tillsammans för ni depåns utveckling framåt, du är med och bygger upp vår verksamhet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Arbetsledare till Ramuddens depå i Örnsköldsvik
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 50-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland. Ramudden koncernen omsätter 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda.  OM TJÄNSTEN Du kommer arbeta som arbetsledare på vår nyöppnade depå i Örnsköldsvik vilket ställer lite extra krav på driv och engagemang på dig som arbetsledare. Tillsammans med dina kollegor hjälper du kunden med de trafiklösningar de behöver via personliga möten och telefon/mail.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Idrottsinstruktör med inriktning Handboll Härnösands gymnasium
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Idrottsinstruktör med inriktning Handboll Härnösands gymnasium. Barn och elevers lärande är viktigt för Härnösands kommun.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Förskollärare till Gånsviks förskola
Härnösands Kommun
Härnösands kommun är inne i en förvandlingsprocess där vi arbetar som ett enda lag och bygger och vårdar vårt varumärke tillsammans. Nu söker vi engagerade människor som vill vara med och bygga framtidens Härnösand. Gånsviks förskola ligger i ett villaområde på Härnön. Utevistelse är viktigt för oss och vi nyttjar ofta vår närhet till naturen. Vi har skogen runt knutarna och har byggt ett vindskydd som vi gör utflykter till.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 10-06-2019

Marknadsinriktad Servicetekniker till Matfors Hydraulservice
KFX HR-partner Nord AB
Om tjänsten Då företaget nu expanderar söker vi dig som trivs med ett arbete ute på fältet där du får träffa mycket människor, skapa nya kontakter och arbeta med teknik kombinerat med kundvård samt service. Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete. Du erbjuds möjlighet att få sätta din prägel på tjänsten då företaget växer och vill utöka. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Om företaget Matfors Hydraulservice AB är ett företag som erbjuder produkter och tjänster till industrin.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Erfaren Redovisningsekonom till konsultuppdrag
Amendo Bemanning&Rekrytering Sundsvall
Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom och som söker nya utmaningar och karriärmöjligheter. Som konsult hos Amendo kommer du att utföra ditt arbete hos vår kund. Uppdraget sträcker sig året ut till att börja med. Start för uppdraget är omgående. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att hantera leverantörsfakturor, betalningar och avstämningar. Löpande redovisning, resultatsammanställning och bokslut. Ta fram statistik, analysera nyckeltal samt kostnadsuppföljningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Verksamhetsledare RUN och gruppledare skolsamverkan
Mittuniversitetet, Avdelningen för Forsknings- och utbildningsstöd
Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen. Avdelningen för forskning- och utbildningsstöd (FUS) är en nyinrättad avdelning inom Mittuniversitetets stödverksamhet vid gemensamma förvaltningen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Lärare/ föskollärare i förskoleklass på Nipanskolan
Sollefteå kommun, För- och grundskola
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019