Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Finance Controller till företag inom försvarsindustrin
Academic Work Sweden AB
Nu söker vi dig som är utbildad ekonom som har förmåga att se detaljer, som också drivs av att åstakomma förändringar. I arbetet som Controller får du en viktig roll i vår kunds aktuella projekt. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Vår kund inom försvarsindustrin söker nu dig som är examinerad ekonom med projektledningserfarenhet att bli en viktig del i deras projektledningsgrupp. Arbetet som Controller innebär att du ansvarar för planering, styrning, uppföljning och rapportering av den ekonomiska delen av ett eller flera projekt.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Handledare
Sundsvalls kommun
Nu har du chansen om du vill jobba med personer i utanförskap. Slink In söker fyra heltids personal samt en på deltid för vikariat under nattetid. Verksamheten ska under en fem månaders period vara öppen nattetid sju dagar i veckan i form av en värmestuga för personer som befinner sig i utanförskap. Verksamheten är idag öppen dagtid vardagar där vi redan har två personal anställd som kommer att fortsätta.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Enhetschef till juridikavdelningen - enhet 1
Bolagsverket
Omvärlden ställer allt högre krav på digitalisering. Bolagsverket vill ligga i framkant av utvecklingen och därför arbetar vi fokuserat för att anpassa oss i takt med samhälls- och teknikutvecklingen. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av en myndighet som är till stor nytta för medborgare och näringsliv. Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Pedagog till Kroksta gruppboende
Örnsköldsviks kommun
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Kundtänstmedarbetare till SEB Kort i Sundsvall
Amendo Bemanning & Rekrytering AB
SEB Kort i Sundsvall växer! Vill du arbeta med service och att bygga kundrelationer? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till SEB Kort med placering i Sundsvall. Du kommer framförallt att arbeta med att hjälpa våra norska kunder som tar kontakt med oss via telefon och våra olika digitala kanaler. En stor del av arbetet är att ge kortinnehavare information, råd och vägledning. Du är bankens ansikte utåt och strävar alltid efter att lösa kundens problem genom stort engagemang.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Servicetekniker till JB Maskin!
Svensk Autorekrytering AB
Är du den vi söker? Har du teknisk utbildning och drivs av att träffa nya människor? Vill du få möjligheten att arbeta i ett företag som ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder den främsta tekniska servicen inom vår bransch. Låter detta som en spännande tjänst är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning I rollen som resande Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Din roll innefattar att serva, reparera och kalibrera verkstadsutrustning på plats ute hos våra kunder i din region.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Familjebehandlare till Familjecentrum
Kramfors kommun
Kramfors kommun är det naturliga navet i Höga Kusten, format under årtusenden. Hos oss kan människor, platser och miljöer växa efter sina egna förutsättningar. Engagemang tas tillvara, det är enkelt att mötas och vi har mod att genomföra våra idéer. Tillsammans skapar vi framtiden! I Kramfors kommun är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi skapar bästa möjliga vardag och välfärd för våra medborgare. Tillsammans arbetar vi för ett samhälle fyllt av livskraft.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Vikarierande Personlig Assistent, (Örnsköldsvik)
Enkv Assistans AB
Är ditt intresse att arbeta för ett företag där du varje dag är en del av andra människors vardag och bidrar till ett bra liv, där ditt arbete gör skillnad? ENKV Assistans söker en flexibel och livserfaren vikarierande personlig assistent till vår kund som bor i centrala Örnsköldsvik. Vår kund är en aktiv sportintresserad kille i 30-års åldern. Om tjänsten: Du som assistent följer med vår kund i vardagen samt hjälper till med dagliga sysslor hemma. Hjälpa till attplanera inköp, städa, matlagning, tvätt, personlig hygien.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Studie - och yrkesvägledare till Höglundaskolan
Sundsvalls kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen söker studie - och yrkesvägledare till Höglundaskolan Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-11-2019

Säljare Telecom 50%
Media-Saturn Nordic Shared Services AB
Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.   Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen.   Arbetsbeskrivning Som Telecomsäljare på MediaMarkt Sundsvall har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019