Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Extrajobb som lagerarbetare i Sundsvall
Manpower
Som anställd på Manpower Student får du möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på mycket kort tid. Vi hjälper dig bygga ditt CV och ger dig framtida karriärmöjligheter hos många av Sveriges mest attraktiva företag. Nu vill vi fylla på våra studentpooler inom lager och logistik. Är du flexibel och snabblärd, med hög arbetsmoral? Vill du arbeta extra och gillar att jobba praktiskt? Sök då den här tjänsten redan idag!
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019

KMA Samordnare till Active Works!
Academic Work
Vill du arbeta som KMA-samordnare där du får vara med och bidra till byggandet av Sveriges kanske häftigaste byggen? Active Works söker nu en person som trivs med att koordinera och strukturera samt vill få chans att vara delaktig i ett större projekt. Låter detta som ett jobb för dig? Skicka in din ansökan idag! OM TJÄNSTEN Active Works söker en KMA-samordnare som främst ska stötta kollegor och kunder i deras KMA-arbete genom förbättringsprojekt, utbildningar samt uppföljningar. I rollen som KMA-samordnare Kommer du att arbeta med engagerarade och drivna kollegor.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 17-08-2019

Fordonstekniker till Kubikenborg Aluminium AB
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning För Kubals räkning söker vi på Uniflex en fordonstekniker för direkt rekrytering. Du som fordonstekniker kommer att bli direkt anställd av Kubal, som är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Kubikenborg Aluminium AB är Sveriges enda producent av primäraluminium och är ett av de största industriföretagen i Sundsvall. Fabriken byggdes 1942 och producerar idag ca 135 000 ton aluminium per år. Slutprodukten som består av göt som levereras till press – och valsverk över hela Europa.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Garda Alarm AB söker larmtekniker
Garda Alarm
Garda Alarm är ett snabbt växande larmföretag därför behöver vi nu förstärka med ytterligare en Larmtekniker. Vi är idag verksamma från Ystad till Luleå och behöver nu förstärka med en Larmtekniker. Vi söker dig som har stort intresse för teknik, har du erfarenhet från larmbranschen är det ett plus. Som larmtekniker kommer du arbeta med att driftsätta, installera och programmera larmsystem samt utföra service på befintliga system.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Projektledare till Linjemontage
Academic Work
Drivs du av projektledning och vill fortsätta din karriär inom bygg- och anläggningsbranschen? På Linjemontage får du möjligheten att arbeta i en bred roll där du får leda och driva verksamhetens projekt framåt. Söker du en ny utmaning där personlig utveckling främjas ska du söka tjänsten som projektledare! OM TJÄNSTEN Linjemontage är ett modernt företag inom elkraftbranschen som utför entreprenad- och servicearbeten inom området kraftförsörjningsanläggningar.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Manpower i Sundsvall söker montörer
Manpower AB
Manpower i Sundsvall söker montörer Är du en lojal och självgående person som gillar fysiskt arbete? Är du dessutom mogen och driven och gillar att arbeta med monteringsarbete och industrimontering? Manpower i Sundsvall söker nu två montörer med start v.32 t.o.m. v.40. Det här är ett konsultuppdrag. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos ute hos kund. Vad går jobbet ut på? Tjänsten är på heltid och du arbetar vardagar mellan 08.00 och 17.00 alternativt 07.00-16.00.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Administratör till receptionen i Sundsvall
Polismyndigheten, Polisregion Nord
Polisregion Nord omfattar Sveriges fyra nordligaste län, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Norrbotten. Regionen har även fyra regionala enheter Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten samt Regionkansliet som lyder direkt under regionpolischefen. Nu söker vi dig som vill jobba som administratör i vår reception. Lokalpolisområde Medelpad har totalt två receptioner.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 23-07-2019

Sjuksköterskor sökes till uppdrag i Sundsvall
Sundsvall
Vi söker sjuksköterskor som vill jobba ambulerande för oss på Medkomp.Sök tjänsten i dag!Du kommer att få insyn i flertalet verksamheter och du kommer att utvecklas i din yrkesroll som sjuksköterska.ArbetsuppgifterSedvanliga arbetsuppgifter på internmedicinskvårdavdelning med gastroenterologiVem är du?Som sjuksköterska hos oss på Medkomp ser vi gärna att du :• Är färdig utbildad och legitimerad sjuksköterska
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Hellbergs förskola söker Förskollärare/Barnskötare
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Leveransbevakare
Konsultia AB
Dina arbetsuppgifter Som leveransbevakare kommer du att jobba tillsammans med dina kollegor på inköpsavdelningen. Din huvudsakliga roll kommer bestå utav att se till så att leverantörerna efterföljer sina åtaganden och bevaka leveransprocessen. Din profil För att vara framgångsrik i rollen som leveransbevakare är det av stor vikt att du kan strukturera och följa upp ditt egna arbete, samt att våga ifrågasätta och ställa krav på leverantörerna. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019