Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Distriktssköterska till Hälsocentralen Södra Sundet
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Ambitiösa projektingenjörer till Trafikverket
Academic Work
Har du en teknisk examen från en ingenjörsutbildning med brinnande intresse av att bidra till att förbättra Sveriges framtida infrastruktur? Trafikverket växer och söker dig som har talang för koordinering, vana att jobba administrativt och har ambitioner att på längre sikt växa in i rollen som projektledare! OM TJÄNSTEN ”Jag tycker det är spännande att arbeta på Trafikverket för jag får vara med och påverka framtidens infrastruktur. Det är ett varierat arbete med frihet under ansvar och det finns en stark koppling till verkligheten i arbetsuppgifterna.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Personlig assistent 37% till man i Örnsköldsvik!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker vi en personlig assistent till en av våra kunder i Örnsköldsvik. Vår kund är en rullstolsburen man med ett omfattande hjälpbehov. Kunden behöver hjälp i sin vardag, både i och utanför hemmet. Om tjänsten: Vi söker dig som är intresserad av ett schema på 37%. Arbetspassen är dygnspass som är förlagda mellan 08:00-08:00. 9h väntetid förekommer under natten.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Psykolog Vuxenpsykiatriska mottagning Örnsköldsvik
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Utvecklare inom mark och exploatering
Härnösands Kommun
Vi är medarbetare, kollegor och vänner med hjärta för Härnösand. Tillsammans gör vi skillnad för människor - dygnet runt. Med glädje delar vi med oss av vår kunskap och service i våra olika yrkesroller. I Härnösand har vi tagit #metoo vidare till #WeDo.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Arbetsförmedlare och SIUS-konsulenter till Arbetsförmedlingen Örnsköldsvik
VO Arbetsgivare, Region Nord
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 28-11-2019

Utbildningsledare Yrkeshögskola
YrkesAkademin
Är du vår nästa engagerande utbildningsledare? YrkesAkademin yrkeshögskola arbetar främst med nätbaserade utbildningar. Vi har ett fint samarbete med branschen inom IT, Javautveckling. För detta uppdrag söker vi dig som har erfarenhet av att utbildningsleda Yrkeshögskoleutbildning. Vi erbjuder en innovativ arbetsmiljö med möjlighet till stort inflytande och delaktighet i vår YH verksamhet. Alla våra utbildningsledare träffas regelbundet, fortbildas och nätverkar internt och externt.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Avdelningschef hälso- och sjukvård
Välfärdsförvaltningen
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Lokalvårdare vikariat
Timrå kommun
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Timrå kommun. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Vi söker två vikarier på 100% Kvalifikationer: Du bör ha städvana och kunna arbeta med golvvårdsmaskiner, du skall vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Som person är du ansvarstagande, pålitlig, positiv.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Chef Product Safety
BAE Systems Hägglunds
Är du en ledare som har intresse för hållbarhet och har ett utpräglat säkerhetstänk? Då kan det vara just dig vi söker till chefstjänsten för vår avdelning Product safety. Här jobbar du nära verksamheten med stora kontaktytor både internt såväl som externt. Välkommen till en världsledande koncern som befinner sig i teknikens absoluta framkant. Vi ser fram emot din ansökan! Om tjänsten Avdelning Product Safety ansvarar för att minska säkerhets- och miljörisker som är förknippade med våra produkter CV90 och BvS10.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019