Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Handledare
Sundsvalls kommun
Nu har du chansen om du vill jobba med personer i utanförskap. Slink In söker fyra heltids personal samt en på deltid för vikariat under nattetid. Verksamheten ska under en fem månaders period vara öppen nattetid sju dagar i veckan i form av en värmestuga för personer som befinner sig i utanförskap. Verksamheten är idag öppen dagtid vardagar där vi redan har två personal anställd som kommer att fortsätta.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Enhetschef till juridikavdelningen - enhet 1
Bolagsverket
Omvärlden ställer allt högre krav på digitalisering. Bolagsverket vill ligga i framkant av utvecklingen och därför arbetar vi fokuserat för att anpassa oss i takt med samhälls- och teknikutvecklingen. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av en myndighet som är till stor nytta för medborgare och näringsliv. Bolagsverket skapar goda förutsättningar för näringslivet och vill ge företagsamma människor möjlighet att förverkliga sina drömmar. Det ska gå snabbt, bli rätt och vara enkelt att starta och driva företag.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Kundtänstmedarbetare till SEB Kort i Sundsvall
Amendo Bemanning & Rekrytering AB
SEB Kort i Sundsvall växer! Vill du arbeta med service och att bygga kundrelationer? Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till SEB Kort med placering i Sundsvall. Du kommer framförallt att arbeta med att hjälpa våra norska kunder som tar kontakt med oss via telefon och våra olika digitala kanaler. En stor del av arbetet är att ge kortinnehavare information, råd och vägledning. Du är bankens ansikte utåt och strävar alltid efter att lösa kundens problem genom stort engagemang.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Servicetekniker till JB Maskin!
Svensk Autorekrytering AB
Är du den vi söker? Har du teknisk utbildning och drivs av att träffa nya människor? Vill du få möjligheten att arbeta i ett företag som ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder den främsta tekniska servicen inom vår bransch. Låter detta som en spännande tjänst är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning I rollen som resande Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Din roll innefattar att serva, reparera och kalibrera verkstadsutrustning på plats ute hos våra kunder i din region.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Studie - och yrkesvägledare till Höglundaskolan
Sundsvalls kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen söker studie - och yrkesvägledare till Höglundaskolan Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 01-11-2019

Säljare Telecom 50%
Media-Saturn Nordic Shared Services AB
Med över 900 varhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.   Har du en passion för försäljning samt vill arbeta med en av branschens mest fördelaktiga provisionssystem? Då är det dig vi söker som säljare på Telecomavdelningen.   Arbetsbeskrivning Som Telecomsäljare på MediaMarkt Sundsvall har vi höga förväntningar på dig och att du alltid agerar som en förebild.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Biträdande projektör inom järnväg och anläggning
Academic Work Sweden AB
Vill du starta en karriär på ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag? WSP söker en biträdande projektör inom järnväg- och markprojekt! Här får du möjligheten att arbeta i en bred projektörsroll där dina tidigare kunskaper och framtida ambitioner sätter ribban för din utveckling inom bolaget. OM TJÄNSTEN WSP är en global samhällsutvecklare med bred kompetens och medarbetare över hela världen. Tillsammans har de drygt 42 000 medarbetare i 40 länder och på kontoret i Sundsvall arbetar cirka 100 personer.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Ur&Penn söker säljare till Sundsvall, Birsta!
Ur & Penn AB
OM OSS     Ur&Penn grundades år 1943 av Erling Persson och är idag med över 120 butiker Skandinaviens ledande kedja inom klockor och modeaccessoarer. Vår idé och framgångskoncept är att förändra en mycket konservativ industri genom design och marknadsföring av egna varumärken till revolutionerande priser.  Vid sidan av att skapa fantastiska accessoarer är det inbyggt i vårt DNA att göra skillnad för de mest utsatta.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Sjuksköterskor och Distriktssköterskor
Sundsvalls kommun
Vill du vara med att utveckla Hälso- och sjukvården tillsammans med oss i Sundsvalls kommun? Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska som brinner för utveckling, gillar att få vara med och påverka och att hitta nya spännande arbetssätt till förmån för våra patienter!          Låter det som att vi kan erbjuda dig en intressant utmaning i arbetet – hör av dig så vi får tillfälle att träffas. Mer information nedan samt länk för vidare läsning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Sjuksköterska till LARO-mottagningen
Västernorrlands Läns Landsting
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019