Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarvik. Terminalarbetare, Sundsvall
PostNord Sverige, Bemanning, PostNord Region Väst
Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att brev och paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt. Vårt ledord är Vi levererar. Bli en del av vårt team  Nu behöver vi förstärka med fler terminalarbetare i Sundsvall. Vi söker dig som trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande arbete. Arbetsuppgifterna är sortering av brev och paket, manuellt eller med hjälp av maskiner. Arbetstiderna är förlagda till kväll.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Marknadsinriktad Servicetekniker till Matfors Hydraulservice
KFX HR-partner Nord AB
Om tjänsten Då företaget nu expanderar söker vi dig som trivs med ett arbete ute på fältet där du får träffa mycket människor, skapa nya kontakter och arbeta med teknik kombinerat med kundvård samt service. Ta chansen att få arbeta i en liten organisation med möjlighet att påverka och styra ditt eget arbete. Du erbjuds möjlighet att få sätta din prägel på tjänsten då företaget växer och vill utöka. Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Om företaget Matfors Hydraulservice AB är ett företag som erbjuder produkter och tjänster till industrin.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Erfaren Redovisningsekonom till konsultuppdrag
Amendo Bemanning&Rekrytering Sundsvall
Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom och som söker nya utmaningar och karriärmöjligheter. Som konsult hos Amendo kommer du att utföra ditt arbete hos vår kund. Uppdraget sträcker sig året ut till att börja med. Start för uppdraget är omgående. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med att hantera leverantörsfakturor, betalningar och avstämningar. Löpande redovisning, resultatsammanställning och bokslut. Ta fram statistik, analysera nyckeltal samt kostnadsuppföljningar.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 04-06-2019

Verksamhetsledare RUN och gruppledare skolsamverkan
Mittuniversitetet, Avdelningen för Forsknings- och utbildningsstöd
Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen. Avdelningen för forskning- och utbildningsstöd (FUS) är en nyinrättad avdelning inom Mittuniversitetets stödverksamhet vid gemensamma förvaltningen.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Vi söker nya medarbetare i Sundsvall- heltid med tillträde omgående
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder säkrare och tryggare hem. I Sundsvall är efterfrågan på våra tjänster stor. Vi söker därmed nya talanger till vårt framgångsrika team i ett av Sveriges främsta karriärföretag. http://karriarforetagen.se/foretag/sector-alarm/ Ta chansen att utvecklas och växa med oss! Tjänsten Vår nya Säkerhetskonsult blir en del av ett sammansvetsat, positivt och målmedvetet team.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 19-06-2019

Affärsområdeschef till Däckia
Affärsområdeschef till Däckia
Däckia är en av Sveriges ledande däckservicekedjor och vänder sig till privatpersoner och företag runtom i Sverige. Däckias kärnvärden står för hög service, kunskap och säkerhet. I kedjan ingår 65 Däckiaverkstäder och 50 samarbetspartners över hela landet. Däckia AB ägs sedan 2012 av Pirelli. Under 2018 omsatte bolaget 680 miljoner kronor. Idag sysselsätter Däckia mer än 300 personer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Busschaufför med sinne för service
Nobina
Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se       Trafikområde Västernorrland är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Lärare Ma/No åk 7-9
Prolympia Sundsvall
Prolympia är Sveriges ledande idrottsskola på grundskolenivå med verksamhet från Göteborg i söder till Umeå i norr. Prolympia i Sundsvall är F-6 verksamheten naturskönt belägen på Haga med närhet till friluftsområden, Baldershovs friidrottsplats och Norrmalms fotbollsstadion. 7-9 är centralt belägen vid kvarteret Neptunus i Stenstan.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Idrottslärare till Bergsåkers skola
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker idrottslärare till Bergsåkers skola Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Fysiker, Datatekniker, Elektroteknikingenjörer - SE HIT!
Academic Work
Dymola, AI, AR, VR, Phyton, C#, R, Lambda Expressions <3 Processindustri? JA! Det är Way Forward och tillsammans med Valmet kan du nu anta din nästa utmaning. Dessutom kickstartar du din anställning med ett talangprogram! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en ingenjör till avdelningen för Process och Simulatorer till Valmets talangprogram som startar hösten 2019.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019