Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sodexo söker serviceinriktad städare med kundfokus i Sundsvall!
Sodexo AB
Sodexo i Sundsvall söker nya medarbetare med ett tydligt kundfokus och stark servicekänsla! Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra städning och annat angränsande servicearbete. Som städare spelar du en viktig roll våra kunder! Vårt mål är att förbättra våra kunders oh gästers livskvalité igenom att skapa en trevlig arbetsmiljö för dem. Vi söker dig som tycker om att ge bra service, är ansvarsfull och noggrann. Att arbeta hos oss är spännande, varierande och lärorikt!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Personlig assistent på deltid sökes till kvinna med utvecklingsstörning
Särnmark Assistans AB
Vår kund är en kvinna som bor själv i en egen lägenhet i Sundsvall. Hennes funktionsnedsättning medför att hon behöver hjälp med allt i hennes dagliga liv, vilket innebär allt från att hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar med taklyft, matlagning, hushållssysslor och promenader.I arbetsuppgifterna ingår det även att vara ett stöd till kvinnan på det psykiska planet genom att arbeta förebyggande.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Forskningsingenjör
Mittuniversitetet, Institutionen för kemiteknik
Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen. Fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier Institutionen för kemiteknik har sin verksamhet på Campus Sundsvall.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Rekrytering av en erfaren geotekniker till Sweco i Sundsvall!
Professionals Nord Rekrytering AB
FN och Sweco vill genom de globala målen skapa framgångsrika städer och samhällen. Dels genom att säkerställa att infrastrukturer blir mer hållbara men också genom att bekämpa klimatförändringarna som sker på vår planet. Vi söker därför nu dig som en del av vår geotekniska avdelning. I rollen som geotekniker hos Sweco erbjuds du möjligheten att arbeta för ett av Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Vi söker dig som brinner för att utveckla hållbara och värdeskapande lösningar för andra och som har arbetat några år inom området.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Skolvaktmästare till Sundsvalls gymnasium Hedbergska
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker skolvaktmästare till Sundsvalls gymnasium Hedbergska Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Biträdande rektorer till grundskolan
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen vid Sundsvalls kommun söker biträdande rektorer till Kyrkmons skola, S:t Olofsskolan och Södermalms skola. Vi erbjuder ett arbete med varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en förvaltning so m har påbörjat ett omfattande förändringsarbete. Här blir du en del av kraften i organisationen där du både är nära klassrum och arbetar systematiskt med skolutveckling. Dessutom erbjuder kommunen ett förmånligt friskvårdsavtal. Barn- och utbildningsförvaltningen är en av tio förvaltningar inom Sundsvalls kommun.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Rektor till Solede skola
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen vid Sundsvalls kommun söker rektor till Solede skola. Vi erbjuder ett arbete med varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en förvaltning som har påbörjat ett omfattande förändringsarbete. Här blir du en del av kraften i organisationen där du är nära både klassrum och förvaltningsledning. Dessutom erbjuder kommunen ett förmånligt friskvårdsavtal. Barn- och utbildningsförvaltningen är en av tio förvaltningar inom Sundsvalls kommun.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Personlig assistent på deltid sökes till kvinna med utvecklingsstörning
Särnmark Assistans AB
Personlig assistent på deltid sökes till kvinna med utvecklingsstörning i Sundsvall Om tjänsten Kvinna bor själv i en egen lägenhet i Sundsvall. Hennes funktionsnedsättning medför att hon behöver hjälp med allt i hennes dagliga liv, vilket innebär allt från att hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar med taklyft, matlagning, hushållssysslor och promenader. I arbetsuppgifterna ingår det även att vara ett stöd till kvinnan på det psykiska planet genom att jobba förebyggande.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Personlig assistent på deltid sökes till kvinna med utvecklingsstörning
Särnmark Assistans AB
Om tjänsten Kvinnan bor själv i en egen lägenhet i Sundsvall. Hennes funktionsnedsättning medför att hon behöver hjälp med allt i hennes dagliga liv, vilket innebär allt från att hjälpa till med personlig hygien, förflyttningar med taklyft, matlagning, hushållssysslor och promenader. I arbetsuppgifterna ingår det även att vara ett stöd till kvinnan på det psykiska planet genom att jobba förebyggande.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Te Crea Care söker sjuksköterska till IVA
Te Crea Care AB
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu sjuksköterskor till Intensivvårdsavdelningar i Region Västernorrland.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 03-12-2019