Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommar vikarie Elgiganten Phonehouse
Elgiganten AB
Sommarvikariat med chans till fast anställning som säljare på Elgiganten Phonehouse, Sundsvall Birsta City Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att kunna bli en skicklig säljare hos oss. Vi söker dig som vill jobba med försäljning i vår butik Elgiganten Phone House Birsta City,i Sundsvall. Den viktigaste uppgiften för dig som säljare är att hitta den perfekta lösningen för din kund genom att lyssna, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Student? Sommarjobb på lager!
StudentConsulting
Är du på jakt efter ett sommarjobb där du får köra truck och arbeta med kroppen? Inför sommaren söker vi truckförare till vår kund i Birsta. Vår kund är ett välkänt företag inom detaljhandeln och på deras lager i Birsta behöver de nu förstärkning. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen bestå av att plocka varor med truck och packa ordrar. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Behovet är söndag till torsdag och du ska kunna arbeta ca 4 heldagar i veckan. Arbetstiderna är oftast förlagda till 07:00-16:00 och 15:00-23:30.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Rektor Sundsvalls Montessoriskola
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker rektor till Montessoriskolan Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Rektor till Ankarsviks skola
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker rektor till Ankarsviks skola Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Rektor till Allsta och Lucksta skolor
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker rektor till Allsta och Lucksta skolor Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltningsledningens mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Skandia Sundsvall rekryterar Telefonrådgivare
Amendo Bemanning&Rekrytering Sundsvall
Skandia i Sundsvall växer och etablerar en ny avdelning. Som Individrådgivare på Skandia kommer du att jobba inriktat med investering- och pensionsrådgivning. Då Skandia värdesätter kvalitativ rådgivning med syfte att generera de nöjdaste kunderna på marknaden ställer det krav på att du har en god förmåga att lyssna in kundernas behov samt att du har genuint intresse för ekonomi och pension. Skandia vill erbjuda marknadens bästa rådgivning.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 31-05-2018

Applikationsspecialist för krav och licenshantering
Statens tjänstepensionsverk
Statens tjänstepensionsverk (SPV) är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster. Vi ansvarar för att administrera den statliga tjänstepensionen för över 800 000 anställda och pensionärer samt 400 arbetsgivare. SPV finns i Sundsvall och har cirka 250 medarbetare. Vill du vara med på vår spännande förnyelseresa och bidra till att ta fram ett kostnadseffektivt it-stöd som ligger i framkant och som skapar värde för våra kunder?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Senior projektledare till it
Statens tjänstepensionsverk
Statens tjänstepensionsverk (SPV) är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster. Vi ansvarar för att administrera den statliga tjänstepensionen för över 800 000 anställda och pensionärer samt 400 arbetsgivare. SPV finns i Sundsvall och har cirka 250 medarbetare. Vill du vara med på vår spännande förnyelseresa och driva projekt i vår nya organisation? Är du intresserad av att leda våra it-projekt så att vi kan utvecklas med stöd av information och teknologi? Då kanske du är den vi söker.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Solede skola söker Grundskollärare, Idrottslärare och Fritidspedagog.
Sundsvalls kommun Barn- och utbildning
Barn- och utbildningsförvaltningen söker Solede skola söker grundskollärare i årskurserna 1 och 4-6, idrottslärare och fritidspedagog/fritidslärare Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Vi gör det goda livet möjligt" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Ögonsjuksköterskor/sjuksköterskor till Ögonmottagningen Sundsvall
Region Västernorrland
Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018