Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Integrationsansvarig
Tjejjouren Skogsrå
Kort beskrivning av företaget Tjejjouren Skogsrå är en partipolitisk och religiöst obunden feministisk förening som arbetar med att stötta unga tjejer och icke-binära både lokalt och rikstäckande. På vårt kontor i centrala Sundsvall arbetar vi dagligen med stödverksamhet för tjejer som är, eller har varit utsatta för fysiskt, psykiskt eller sexualiserat våld och som känner sig ensamma och behöver någon att prata med.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 06-04-2018

Sverull söker en teknisk Innesäljare
Kornboden
Sverull söker en teknisk Innesäljare Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. Läs mer på www.sverull.se Vi söker nu en innesäljare som skall bistå kunder med bästa möjliga service. Rollen kräver att du är teknisk, prestigelös och flexibel.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Engagerad Mekanikkonstruktör Vattenkraft
ÅF AB
Om jobbet ÅF expanderar stort inom produkt- och mekanikutveckling och söker nu konsulter i mellersta Sverige med bakgrund inom vattenkraft. Vi tror att du är en erfaren konstruktör med god kännedom av luckspel och lyftanordningar samt beräkningar. I jobbet ingår det även att utföra diverse utredningar, tekniska beskrivningar och framtagning av förfrågningsunderlag. Ytterligare arbetsuppgifter kan vara; besiktning, kontroller och inspektioner t.ex.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Lönespecialist på deltid
Kornboden
Till Statlig myndighet  söker Kornboden just nu en lönespecialist för uppdrag omgående i Sundsvall, deltid (ca 50%) med en uppdragstid på tre månader. Efterfrågade kompetenser Som lönespecialist skall du ha erfarenhet av arbete med lönehantering och kunskap om de lagar och avtal som styr arbetet inom det statliga området. Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet av HR och löneadministration samt goda kunskaper i Officepaketet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 24-02-2018

Kommunikatör inom kundservice
StudentConsulting
Är du en stjärna när det kommer till försäljning och kundservice? Vill du ha chansen att påverka din egen lön? Då har vi något för dig! StudentConsulting söker dig som vill arbeta med kundservice och försäljning via inkommande telefonsamtal med placering i Sundsvall. Om du vill ta din försäljning till nästa nivå, eller ta steget att arbeta med kundservice på heltid så är detta rätt uppdrag för dig! Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning om sex månader och uppdraget startar under april månad. Arbetstiderna är varierande där kvällar och helger är vanligt förekommande.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Kundansvarig / Sales Agent / Produktrådgivare till Trimtec-gruppen
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 30-03-2018

Taxiförare till Erikssons Taxi
Erikssons Taxi AB
Erikssons Taxi söker en taxiförare för färdtjänst- och sjukresor för kunder i Timrå och Sundvall med omnejd. Vi möter kunder varje dag i olika situationer, du bör därför ha ett gott bemötande och vara service inriktad. Arbete på dagtid, heltid. Erbjuder en fast timlön. Du skall ha taxiförarlegitimation.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Personliga handläggare inom aktivitetsersättning i Sundsvall
Försäkringskassan
Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Inom avdelningen för funktionsnedsättning och varaktigt nedsatt arbetsförmåga arbetar cirka 2 000 personer på 57 platser i landet. Vi möter enskilda som lever med en funktionsnedsättning eller är förälder till ett barn med funktionsnedsättning, men även personer som på grund av sjukdom inte kan utföra arbete.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Bravida i Sundsvall söker Avdelningschef Värme & Sanitet
Amendo Bemanning&Rekrytering Sundsvall
Är du redo för nästa utmaning inom bygg och entreprenad? Vi söker nu en avdelningschef för VS i Sundsvall. Vi är ett glatt gäng som arbetar i en föränderlig miljö där ingen dag är den andra lik. Är du en inspirerande och driven ledare som vill vara med på vår resa framåt, så är detta tjänsten för dig. Arbetsbeskrivning Som avdelningschef har du ett helhetsansvar för verksamheten som omsätter ca 50 mkr. Ansvaret innefattar att utveckla och driva vår affär och verksamhet som består av totalt 30 medarbetare. Du kommer att arbeta aktivt med att bevara, utveckla och skapa kundrelationer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 14-03-2018

Schemaadministratör
Mittuniversitetet, Avdelningen för student - och universitetsservice
Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen. Avdelningen för Student- och universitetets service tillhandahåller vägledning och studierelaterat stöd till befintliga och presumtiva studenter samt service till universitetets medarbetare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018