Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ledigt jobb, junior systemutvecklare till Sundsvall
Experis IT
Är du nyexaminerad IT-Student eller har du påbörjad erfarenhet från IT-branchen och vill får möjlighet att visa din fulla potential på ett företag du alltid drömt om? Här kan du som junior systemutvecklare få möjlighet till ovärderlig kunskap och arbetslivserfarenhet från branschen. Nu kan du med rätt akademisk bakgrund och rätt motivation följa med på vår resa där vi utvecklar morgondagens teknologi!
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 20-11-2018

Almia söker IVA-sjuksköterska till Sundsvalls sjukhus
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Kock till The Steakhouse
FIRST HOTEL STRAND
First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige, Danmark och Spanien. På First Hotels är vi stolta över att erbjuda unika och personliga hotell med modern komfort. Vår målsättning och förpliktelse är att erbjuda våra gäster kvalitetsupplevelser och individuella val. Alla våra hotell är unika när det gäller stil, atmosfär och design. First Hotel Strand är ett centralt beläget hotell i Sundsvall med 203 rum från enkelrum och dubbelrum till familjerum och sviter. På hotellet finns tillgång till bastu, gym, bar och restaurang.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 19-11-2018

Sjuksyrra AB söker barnsjuksköterska!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad barnsjuksköterska till barnklinik i Sundsvall. Behov? Heltid 181023-190306 med rotation dag/kväll/natt. Var? Sundsvall Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska inom neonatalvård, barnsjukvård och omvårdnad. Vad krävs av dig? - 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska - Vidareutbildad barnsjuksköterska - Erfarenhet från NEO är ett måste Vem är du? En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper: - Flexibel - Självgående - Positiv - Kompetent Vad får du? - Tjänstepension från första timm
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 06-11-2018

Sjuksköterska till Ortopedavdelningen i Sundsvall
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Systemutvecklare i Sundsvall
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Fascineras du av ny teknik och innovativa lösningar? Är du kreativ och gillar att tänka nytt? Vill du jobba med IT-lösningar i framkant i ett av Sveriges största trygghetssystem? Våra IT-tjänster servar miljontals användare varje dag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Forskningsingenjör inom området nya vedfiberbaserade material
Mittuniversitetet, Avdelningen för kemiteknik
Mittuniversitetet är ett lärosäte där människor möts, inspireras och tänker nytt. Vi finns i Sundsvall och Östersund, och har ett brett utbud av utbildningar både på campus och på distans. Goda relationer med omvärlden ger vår forskning och utbildning en stadig förankring i samhället och, inte minst, i regionen. Fakulteten för naturvetenskap, teknik och medier Avdelningen för kemiteknik har sin verksamhet på Campus Sundsvall.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Apotekschef för två apotek i Umeå med möjlighet till utveckling av farmaci
Kronans Apotek
Tycker du att det skulle vara spännande att vara chef för två apotek i Umeå, med goda möjligheter till att utveckla farmaci? Nu har du chans att vara chef till både apotek i centrum och Skönsberg samt utveckla farmaci mot hälsocentralen, som är den största hälsocentralen i Sundsvall. Som Apotekschef ansvarar du för att leda, motivera, engagera och coacha medarbetare. Teamen som du kommer att ansvara för är sociala gäng som gärna hittar på saker ihop, arbetar aktivt för ett positivt kundbemötande och ställer upp för varandra i vått och torrt.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

HR-konsult med inriktning arbetsrätt till Sundsvall
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 26-10-2018

Intresseanmälan Processteknisk arbetsmarknadsutbildning (Inom ramen för Ind
Lernia
Vi är en världsledare inom specialkemi. Industrier i hela världen förlitar sig på oss och våra specialkemikalier för tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och hygienartiklar. Vi har byggt upp ett företag i världsklass samt skapat starka partnerskap med våra kunder, grundat på nära 400 års erfarenhet och våra 10 000 medarbetares gemensamma engagemang och fokus på tillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018