Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Junior Project Manager sökes till Permobil!
Academic Work
Kickstarta kärriären som projektledare på ett globalt företag där du ansvarar för att säkerställa leverans och kvalité av företagets produkter tillsammans med lokala och internationella kollegor! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en junior projektledare för Permobils räkning. I rollen kommer du, tillsammans med seniora kollegor ingå i team inom Product Development och Product Maintenance. Teamen ingår i affärsenheten Power Products som levererar avancerade elektriska rullstolar, tillbehör och mjukvarulösningar som bidrar till en ökad livskvalitet för företagets kunder.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Underrättelsehandläggare inom ekonomisk brottslighet
Skatteverket
Vill du arbeta med operativa och taktiska analyser avseende allvarlig ekonomisk brottslighet? Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med kunniga kollegor? Som underrättelsehandläggare på skattebrottsenheten får du ett omväxlande och utvecklande arbete där du drar nytta av din analytiska förmåga. Om jobbet Underrättelseverksamhetens huvudsakliga uppdrag är att inhämta, bearbeta, analysera och delge underrättelser. Som underrättelsehandläggare arbetar du huvudsakligen med operativa och taktiska analyser avseende allvarlig ekonomisk brottslighet inom Skatteverkets ansvarsområde.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Teknikmagasinet söker säljare till Sundsvall Birsta
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en nya toppsäljare till vår butik i Sundsvall Birsta! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 34,5 timmar/vecka i snitt. Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse.     Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 16-03-2019

Teknikmagasinet söker säljare till Sundsvall Birsta
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Sundsvall Birsta! Tjänsten avser en deltidstjänst med arbete 5,25 timmar/vecka i snitt med stor möjlighet till mer jobb vid behov. Tjänsten är ett vikariat och tillträde sker enligt överenskommelse. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 16-03-2019

Elingenjör till MittSverige Vatten & Avfall
OnePartnerGroup
Elingenjör till MittSverige Vatten & Avfall På MittSverige Vatten & Avfall arbetar vi för ett hållbart samhälle. Vår ständiga närvaro hos natur och människor gör att vi har ett stort ansvar och en viktig roll för ett fungerande kretslopp. I våra tre ägarkommuner Sundsvall, Timrå och Nordanstig bor över 120 000 invånare. Det är för dem, men kanske ännu mer tillsammans med dem, vi arbetar för att driva, utveckla, och bidra med kunskap inom vatten- och avfallsfrågor. Alltid med hållbarhet och miljö i fokus. Våra värdeord – Mod.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Kraftledningsingenjör inom grundläggning och fundament till Svk
Svenska Kraftnät
Vill du arbeta i en utvecklande miljö där du blir en viktig länk i en samhällsviktig verksamhet? Svenska kraftnät förvaltar och bygger ut Sveriges stamnät och står inför en kraftig expansion inom ledningsområdet. Svenska kraftnät söker nu dig som vill vara med och kravställa och bygga framtidens stamnät. Fundament för kraftledningsstolpar till stamnätet ska kunna motstå mycket stora lyft- och trycklaster samt mycket stora stjälpningslaster, vilket kan vara komplicerat ur konstruktionssynpunkt. Dessutom ska konstruktionerna kunna byggas så enkelt som möjligt på ofta svåråtkomliga platser.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Sjuksköterska till Granlunda Demensboende
Sundsvalls kommun Hälso och sjukvård
Verksamhetsområdet Hälso- och sjukvård söker sjuksköterska för tjänstgöring på Granlunda Demensboende. Som sjuksköterska på demensboende är du en viktig person i teamet där du arbetar i nära samarbete med omvårdnadspersonal, fysioterapeut, arbetsterapeut och enhetschef, där patienternas egna resurser stärks och tillvaratas.   Arbetsuppgifter  Du kommer att ha omväxlande och intressanta arbetsuppgifter som innebär hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter, såväl planerade som akuta. Att planera, genomföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, specifik omvårdnad och dokumentation är
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Sjuksköterska till RPK, avd. 99
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT).
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Undersköterska/barnspecialistunderskörska avd 44 Barn- och ungdomsmedicin
Region Västernorrland
Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 01-03-2019

Butikssäljare - Sommarvikariat
Clas Ohlson Sverige
ClasOhlson brinner för att förenkla livet. Vi strävar efter att jobba smartare varje dag när vi hjälper kunder med smarta produkter och tjänster som förenklar vardagen. Som arbetsgivare erbjuder vi dig rum att växa och en fantastisk företagskultur där vi uppmuntrar dig att vara dig själv. Clas Ohlson har funnits i 100 år nu, och med din hjälp kommer vi att finnas i minst 100 år till. Nu söker vi pigga och glada sommarmedarbetare till Sundsvall, tjänster som kommer att pågå mellan maj-augusti 2019.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019