Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
HSM-ansvarig till Superior Graphite
Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Superior Graphite Ltd Europe ingår i en koncern, Superior Graphite, vilket är ett amerikanskt privatägt företag med huvudkontor i Chicago, USA. Koncernen har idag 3 fabriker, 2 i USA och en i Sverige. I Sverige håller vi till på industriområdet i Stockvik, 9 km söder om Sundsvall. Där har vi kontor, produktion och utlastning med drygt 40 anställda. Vi tillverkar syntetisk grafit till bland annat olje- och bilindustrin. Idag går drygt 95% av produktionen till marknader utanför Skandinavien, främst Europa och Asien.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Te Crea Care söker sjuksköterskor till infektionsavdelning
Te Crea Care AB
Vi söker nu för kunds räkning ett flertal sjuksköterskor som vill arbeta på infektionsavdelning i Sundsvall. Sedvanliga uppgifter som sjuksköterska på en infekionsavdelning. Vi söker dig som vill arbeta under perioden 190930-191031. Uppdraget gäller för dagtid på 100 %. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet och erfarenhet av infektionssjukvård. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Erfarenhet av NCS Cross är meriterande. Personliga egenskaper Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 21-08-2019

Medlemsrekryterare till Wecall
Bravura
Om Bravura: Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Butikssäljare 50%, vikariat, Stadium Outlet Sundsvall
Stadium Outlet
Drömmer du om att bidra till en aktiv livsstil? Då kan tjänsten som Butikssäljare hos oss vara din nästa utmaning! Din roll Vi söker en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och ett utpräglat sinne för handel och service. På Stadium Outlet är din viktigaste uppgift att skapa förutsättningar för handel genom påfyllning och tydlig exponering av produkter.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Upphandlingssamordnare Hjälpmedel Västernorrland, Sundsvall
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Enhetschef till Logistikenheten, Hjälpmedel Västernorrland
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Medarbetare i kundtjänst
Myndigheten för digital förvaltning
Vill du bidra du till samhällsnytta genom daglig kontakt med allt från medborgare till andra myndigheter och aktörer? Då kanske det här jobbet som medarbetare i kundtjänst passar dig. Om jobbet Vi söker en medarbetare till vår kundtjänst inom enheten Samverkan och kommunikation. Enheten består idag av nio personer, varav två arbetar med kundtjänst. Läs mer om enheten och DIGG här. Myndigheten har flera uppdrag där det ibland kan behövas hjälp att förstå. Det kan röra sig om råd om var man kan hitta mer information till enklare vägledning i olika digitala tjänster.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 06-08-2019

Serveringspersonal, Scandic Sundsvall City, deltid 75%
Scandic Hotels Sverige
Nu söker vi serveringspersonal - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Restaurangchef, Scandic Sundsvall City, heltid
Scandic Hotels Sverige
Nu söker vi en restaurangchef- som erbjuder våra gäster fantastiska matupplevelser I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår köksmästare.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi, Sundsvall
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019