Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kanslist Psykiatriska mottagningen i Sollefteå
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Handledare i Stöd och matchning- Sollefteå
ABC kraften
ABC kraften är auktoriserade via Almega. Vi ser kraften hos varje individ. Varje person har en styrka och en inneboende kompetens att komma ut på arbetsmarknaden igen, eller kanske för första gången!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Vikarie sökes omgående
Lystra personlig assistans
Du som söker: Du har ett stort hjärta, är positiv, lyhörd och empatisk. Du har god förmåga att kommunicera och är flexibel. Du har i dina tidigare anställningar uppfattats som pålitlig och en god arbetskamrat. Du ger med värme ditt stöd i det mesta som rör kundens vardag; sysslor i hemmet, måltider, sociala aktiviteter mm. Ditt lugn, engagemang och din kreativitet är avgörande för att kundens vardag ska fungera bra, vi söker därför Dig, kvinna eller man, med livserfarenhet. Kunden är en man 30+ Tidigare erfarenhet av personlig assistans är värdefullt.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Psykolog till habiliteringsmottagning Sollefteå
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Site Supervisor
E.ON Wind Sweden [SE]
Site Supervisor Hos oss är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Vi brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör vi stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad. E.ON utvecklar, bygger och driver vindkraftparker i norra Europa.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2018

Kundrådgivare till E.ON i Sollefteå
Uniflex Sverige AB
Jobbeskrivning Nu söker vi kundrådgivare till vår kund E.ON i Sollefteå. Tjänsten innebär att jobba aktivt med support och sälj både via telefon och mail. Du kommer att hantera olika typer av ärenden och situationer, så du bör vara van att jobba på ett flexibelt vis. Personliga egenskaper För att trivas i den här rollen bör du även vara social och ha gott sinne för kundservice så att du kan hjälpa E.ON:s kunder till de bästa lösningarna.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 23-06-2018

EXIT- intervjuare
Wilke International
EXIT-Intervjuare WILKE söker just nu exit-intervjuare för genomförande av intervjuer i butiker/köpcentra runt om i Sverige.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Distriktssköterska/sjuksköterska till Hälsocentralen i Ramsele
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Engagerad & ansvarsfull assistent söker omg
Lystra personlig assistans
Vi har ett toppengäng i en trivsam assistans där vi nu behöver komplettera med ytterligare kollega. Söker därför Dig, kvinna/tjej, med livserfarenhet. Du har ett stort hjärta, är positiv, lyhörd och empatisk. Du har god förmåga att kommunicera och är flexibel. Du har i dina tidigare anställningar uppfattats som pålitlig och en god arbetskamrat. Du ger med värme ditt stöd i allt som rör kundens vardag t.ex.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Lärare i träslöjd
Sollefteå kommun, För- och grundskola
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Här bor människor med stark framtidstro! Välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i träslöjd.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018