Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Almia söker sjuksköterska för arbete i Sollefteå
Almia Bemanning
Kvalifikationer: Sjuksköterskeexamen med minst två års erfarenhet. Meriterande med erfarenhet av arbete på strokeavdelning. Personliga egenskaper: Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

ST-läkare till Röntgenmottagningen Sollefteå
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 15-11-2019

Nyfikna aspiranter
SCA
Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Nyfikna aspiranter Är du beredd att satsa på din egen utveckling och SCA? Nu söker vi dig som vill växa och utvecklas tillsammans med oss, som aspirant på Ångermanlands skogsförvaltning.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 17-11-2019

Sjuksköterska Akutmottagningen Sollefteå
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 21-11-2019

Sjuksköterska till stroke/rehabavdelning i Sollefteå
Centric Care AB
OM UPPDRAGET Nu söker vi en duktig sjuksköterska som vill jobba ta ett bemanningsuppdrag påstroke/rehabavdelning i Sollefteå.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 20-11-2019

Säljare med eller utan erfarenhet i Sollefteå
Clean Sky Sweden AB
Om dig Du åker ut på förbokade kundbesök och säljer ett av marknadens miljövänligaste rengöringssystem. Ekologisk rengöring och luftrening helt utan kemikalier. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök. Arbetstiderna är du själv med och påverkar veckovis. Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, mm. Som person är du självgående med god social kompetens, du tycker om att möta nya människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Du är målmedveten och har alltid kunden i fokus.
Skapad : 21-10-2019 Ansökningsfrist : 27-10-2019

Sjuksköterskor Sollefteå
OMSORG & BEHANDLING
Omsorg och behandling är ett auktoriserat bemanningsföretag som är aktivt i hela Sverige men fokuserar på att verka lokalt. Samtliga konsultchefer i företaget är Sjuksköterskor och arbetar kliniskt ute hos våra kunder. Bra vård börjar med dig! Vi erbjuder våra anställda: - Kollektivavtal - Konkurrenskraftiga löner - Friskvårdsbidrag - Rekryteringsbonus - En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter En personlig service där vi tillsammans matchar dina önskemål med aktuella och framtida uppdrag. Vänligen kontakta oss för mer information och ett personligt möte.
Skapad : 18-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Pizzabagare söks till Pizzeria Diana
Naif Dilsosh
Vi på pizzeria Diana söker nu en pizzabagare. Vi förväntar oss att du inte har några problem med stress och jobba snabbt, helst ska du ha jobbat i pizzeria/resturang innan.
Skapad : 16-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Logoped till Länsverksamhet Habilitering, Sollefteå
Västernorrlands Läns Landsting
Vill du ha ett roligt, utvecklande och spännande arbete med aktiva och kompetenta kollegor? Vill du vara med och vidareutveckla habiliteringsmottagningen I Sollefteå. Då är detta en möjlighet för dig! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet.
Skapad : 15-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Bibliotekschef
Sollefteå kommun
Vill du vara med och göra skillnad? Då är det kanske dig vi söker som medarbetare till Sollefteå kommun. Hos oss har du nära till storslagen natur och småstadscharm. Du kan njuta av ett varierat fritids- och kulturliv. För oss är det viktigt att du känner att ditt arbete är meningsfullt och att du ser din del i helheten. Du är med och utvecklar verksamheten mot kommunens övergripande vision och mål. Biblioteksverksamheten i Sollefteå kommun består av fem filialer och ett huvudbibliotek. Totalt finns 12 tjänster fördelade på 17 personer.
Skapad : 15-10-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019