Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Leveransbevakare
Konsultia AB
Dina arbetsuppgifter Som leveransbevakare kommer du att jobba tillsammans med dina kollegor på inköpsavdelningen. Din huvudsakliga roll kommer bestå utav att se till så att leverantörerna efterföljer sina åtaganden och bevaka leveransprocessen. Din profil För att vara framgångsrik i rollen som leveransbevakare är det av stor vikt att du kan strukturera och följa upp ditt egna arbete, samt att våga ifrågasätta och ställa krav på leverantörerna. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Grundskollärare till Domsjöskolan
Bildningsförvaltningen, Grundskolan, Domsjö F-6
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Välkommen till Domsjöskolan en skola som arbetar mycket med inkludering för alla barn. På Domsjöskolan arbetar vi ett så kallat tre lärarsystem.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Kreativa Elektronikkonstruktörer
ÅF AB
Om jobbet Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som gillar att utmana? Lockas du av att jobba i ett snabbväxande konsultföretag där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? ÅF har jobbet för dig! ÅF Industrial & Digital Solutions i Örnsköldsvik växer och söker nya medarbetare.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Arbetsterapeut till Psykiatrisk mottagning, Örnsköldsvik
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 18-08-2019

Säljare omgående till vårt team i Örnsköldsvik
Clean Cloud AB
Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik så passar du in i vårt team. Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag . Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.Det vi erbjuder Dig är :* Försäljningsutbildning* Vidareutbildning, feedback och stimulans .* Goda möjligheter att avancera inom företaget. Skräddarsytt efter dina önskemål.*Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljerUtbildningen hålls på kontoret i Sundsvall eller i Malmö.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Projektchef Skanska IME - Västernorrland
Skanska Sverige AB
Projektchef till Skanska IME - Västernorrland Skanska IME (Industri, Miljö, Energi) utför byggprojekt hos industrikunder - främst i norra Sverige, från Norduppland och norrut. IME har sitt ursprung från tung industri och uppdragen är således främst industriella inom pappers- och massaindustri, gruvindustri, kraftvärmeverk m.m. samt även en del komplicerade stål- och betongarbeten utanför traditionell industri. Du får en nyckelroll Som projektchef hos oss är du en förebild och ledare. Du har en nyckelroll med helhetsansvar för projektet.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Sjuksköterska till Vårdhygien
Region Västernorrland
Vill du vara med och vidareutveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig! Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Försäkringsutredare inom sjukpenning i Örnsköldsrik
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringsutredare ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Personlig assistent till en mysig och glad tjej på 8 år
Kura Omsorg
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker nu en assistent till en mysig och glad tjej på 8 år med motorisk utvecklingsstörning. Som personlig assistent för henne kommer du vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar bland annat hjälp vid förflyttningar, hygien, matsituationer och kommunikation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av barn sedan tidigare. Du kommer vistas i skol- och hemmiljö samt på andra aktiviteter som är planerade för henne.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 12-08-2019

Underhållsmekaniker
Ikett Personalpartner
Om tjänsten Vi söker nu mekaniker till flera av våra kunder i Norrland. Arbetsuppgifter: Mekaniskt underhåll och reparation på tågmodell X10. Start omgående. Arbetstider: Dagtid alternativt skiftarbete. Din profil Krav: Tidigare erfarenhet av arbete med tåg modell X10. Körkort B. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinrikta och flexibel.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019