Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker Produktutvecklare till Sanmina i Örnsköldsvik
StudentConsulting
I denna rekrytering sköter StudentConsulting urvalsprocessen och Sanmina ansvarar för anställningen. Som produktutvecklare på Sanmina jobbar du med att utveckla kundernas produkter. Här är du delaktig i alla stadier av produktutvecklingen. Nytänkande ligger i fokus och dina främsta arbetsuppgifter ligger inom konceptarbete och konstruktion av komponenter och system. Du har en nära kontakt med både kunder och vår egen produktion. Du är med på kundmöten, du jobbar mycket med idégenerering och har en stor delaktighet i prototypframtagning.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Kurator till ungdomsmottagningen i Örnsköldsvik
Region Västernorrland
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Extrajobb hos kille med autism
Kura Omsorg
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker nu en assistent till en kille i övre tonåren som bor hemma med sina föräldrar. Du kommer att arbeta en helg i månaden (eller två om du önskar det). Uppdraget går ut på att hjälpa till vid matsituationer, daglig hygien, av- och påklädning, kommunikation.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Rekrytering av en erfaren geotekniker till Sweco i Örnsköldsvik!
Professionals Nord Rekrytering AB
FN och Sweco vill genom de globala målen skapa framgångsrika städer och samhällen. Dels genom att säkerställa att infrastrukturer blir mer hållbara men också genom att bekämpa klimatförändringarna som sker på vår planet. Vi söker därför nu dig som en del av vår geotekniska avdelning. I rollen som geotekniker hos Sweco erbjuds du möjligheten att arbeta för ett av Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Vi söker dig som brinner för att utveckla hållbara och värdeskapande lösningar för andra och som har arbetat några år inom området.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Produktingenjör Mekanik, direktrekrytering
Poolia Umeå AB
Till Sanmina söker vi nu en Produktingenjör med inriktning mekanik, Tjänsten är till att börja med ett vikariat under 1 år med start i februari. Men goda möjligheter finns att det blir tillsvidare. Här erbjuds du att få vara med och skapa samt vara ansvarig för olika produkter. Så vill du ha ett utvecklande jobb och arbeta med förbättringar?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Konstruktör
Poolia Umeå AB
Vi söker nu en konstruktörer med inriktning mekanik för konsultuppdrag i Örnsköldsvik. Har du nyligen tagit examen eller jobbat några år som konstruktör och känner att det är dags att utvecklas i en ny roll? Skicka in ditt CV till oss idag, urval och intervjuer sker löpande. Om tjänsten Som konstruktör kommer du jobba i ett team med projekt som kan vara skiftande tekniskt avancerade.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Platschefer till Peab Anläggning i Västerbotten + Örnsköldsvik
Poolia Umeå AB
Det går väldigt bra för Peab med många projekt i order och goda framtidsutsikter. Vi söker nu därför flera erfarna platschefer som vill vara med på resan och driva utvecklingen framåt. Har du vad som krävs? Hos Peab Anläggning kommer du att arbeta under ett starkt varumärke med intressanta projekt tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Du erbjuds också bra förmåner, individanpassad utveckling samt ett stort utbud av utbildningar och interna program. Låter det som en tjänst för dig?
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Grundskollärare i matematik till Höglidenskolan
Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Varmt välkommen till Höglidenskolan i centrala Örnsköldsvik!
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Instruktör till fotbollsgymnasiet vid Örnsköldsviks Gymnasium
Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Örnsköldsviks gymnasium har två skolbyggnader, Parkskolan och Nolaskolan. Hos oss studerar sammanlagt drygt 1800 elever fördelade på fem högskoleförberedande program och tio yrkesprogram samt introduktionsprogram och gymnasiesärskola.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Personlig assistent till en mysig och snäll tjej bosatt i Örnsköldsvik
Kura Omsorg
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Nu söker vi en personlig assistent till en mysig tjej i tonåren. Som person är hon snäll och har en förmåga att charma de flesta i sin omgivning. På grund av sitt handikapp behöver hon mycket hjälp i sin vardag. Under en arbetsdag kommer du bland annat få hjälpa henne med förflyttningar, på- och avklädning, matintag, medicinering samt vid aktiviteter såsom bad och ridning.
Skapad : 19-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019