Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grundskollärare till Bjästaskolan
Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt. Bjästaskolan är en F-9 skola som ligger två mil söder om Örnsköldsvik. I årskurs F-6 går det ca 250 elever. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dej för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för våra elevers utveckling och lärande.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Elevassistenter till grundsärskolan
Örnsköldsviks kommun, Bildningsförvaltningen
På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Enhetschef till Myrtengården
Välfärdsförvaltningen, Särskilt boende
Välfärdsförvaltningen ger stöd, omsorg och motivation vid olika situationer i livet. Utgångspunkten är att ta tillvara och stärka människornas egna förmågor med respekt för varje persons integritet och självständighet. Myrtengården ligger centralt beläget i Bredbyn. Bredbyn ligger ca 4,2 mil från Örnsköldsvik och här finns även skola, daghem, badhus, apotek, hälsocentral, bank samt bageri.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Förare sökes omgående till Industri i Domsjö!
Kornboden
Beskrivning: Nu söker Kornboden dig som kan jobba som förare hos vår industrikund i Domsjö. Du kommer jobba med att lasta och transportera gods inne på industriområdet. På transportavdelningen jobbar 11 st som tillsammans bemannar transportfordonen som är hjullastare, lastmaskiner, traktor, tankbilar mm.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 16-06-2018

CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Örnsköldsvik
StudentConsulting
Nu söker vi dig som har CE-körkort och vill arbeta i sommar! Arbetsuppgifterna innebär lastning, lossning och transport av gods till kunder i Ö-vik med omnejd. Du kommer att ha kundkontakt och ska därför trivas i en serviceinriktad roll. I tjänsten ingår mycket eget ansvar och därför söker vi dig som är självgående och ansvarstagande. Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på StudentConsulting och vara uthyrd till en av våra kunder i Ö-vik, som är ett stort företag inom logistikbranschen. Du som söker ska kunna arbeta heltid under v. 23-32.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Mekaniker Tormaskinssalen
Domsjö Fabriker AB
Bioraffinaderiet Domsjö Fabriker söker en dagtidsgående mekaniker för reparationsarbeten på maskinutrustning inom avdelning torkmaskinssal. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av reparationsarbeten som kan uppstå på avdelningen, exempelvis på pumpar och växellådor samt lagermontering. Tjänsten är direkt underställd arbetsledaren för torkmaskinssalen. Du som söker bör ha mekanisk utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av lagermontering. Du är noggrann och har ett stort mekaniskt intresse.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 24-06-2018

Specialistläkare Ögon, vecka 30-1
Ambio Helse
Hedera Group, som är noterat på Nasdaq, är ett av de ledande bemanningsbolagen inom vården. Vi har engagerad personal med hög kompetens och mångårig erfarenhet. Vi bemannar vårdcentraler och sjukhus med läkare. Vi är det lokala företaget som arbetar nära våra läkare och kunder. Du kommer till en dynamisk miljö med bra arbetsklimat och möjlighet att påverka. Sedan augusti 2015 erbjuder vi våra tjänster i Sverige. Vi levererar yrkesverksamma läkare och sjuksköterskor till hälso- och sjukvården och vi har ett brett nätverk av duktiga medarbetare.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 05-07-2018

Bibliotekarie till Arkenbiblioteket
Örnsköldsviks kommun, Biblioteksenheten
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Biblioteksenheten består av Arkenbiblioteket, som är kommunens huvudbibliotek, och sju närbibliotek. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med 31 augusti 2019 Arbetsuppgifter Förekommande bibliotekarieuppgifter, strukturera .
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Bibliotekarie till Bredbyns bibliotek, resp Arkenbiblioteket.
Örnsköldsviks kommun, Biblioteksenheten
Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik. Biblioteksenheten består av Arkenbiblioteket, som är kommunens huvudbibliotek, och sju närbibliotek. Bredbyns bibliotek är ett integrerat folkbibliotek i Bredbynskolan och är ett av fyra större närbibliotek ute i kommunens serviceorter. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med 31 augusti 2019. Arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för biblioteket i Bredbyn.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Arbetsmiljöhandledare
Kommunledningsförvaltningen, Personalavdelningen
På kommunledningsförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd i såväl utvecklingsfrågor, som i det dagliga arbetet inom områden som ekonomi, personal, kommunikation, juridik och upphandling.
Skapad : 24-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018