Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Finance Controller till företag inom försvarsindustrin
Academic Work Sweden AB
Nu söker vi dig som är utbildad ekonom som har förmåga att se detaljer, som också drivs av att åstakomma förändringar. I arbetet som Controller får du en viktig roll i vår kunds aktuella projekt. Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Vår kund inom försvarsindustrin söker nu dig som är examinerad ekonom med projektledningserfarenhet att bli en viktig del i deras projektledningsgrupp. Arbetet som Controller innebär att du ansvarar för planering, styrning, uppföljning och rapportering av den ekonomiska delen av ett eller flera projekt.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Pedagog till Kroksta gruppboende
Örnsköldsviks kommun
I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av två politiska nämnder: Humanistiska nämnden och Omsorgsnämnden.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 07-10-2019

Vikarierande Personlig Assistent, (Örnsköldsvik)
Enkv Assistans AB
Är ditt intresse att arbeta för ett företag där du varje dag är en del av andra människors vardag och bidrar till ett bra liv, där ditt arbete gör skillnad? ENKV Assistans söker en flexibel och livserfaren vikarierande personlig assistent till vår kund som bor i centrala Örnsköldsvik. Vår kund är en aktiv sportintresserad kille i 30-års åldern. Om tjänsten: Du som assistent följer med vår kund i vardagen samt hjälper till med dagliga sysslor hemma. Hjälpa till attplanera inköp, städa, matlagning, tvätt, personlig hygien.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2020

Personlig assistent till tjej i 20-års åldern
Kura Omsorg i Sverige AB
Kura Omsorg i Sverige AB fokuserar på att sätta kunden i centrum och att det ska vara roligt att gå till jobbet. OM TJÄNSTEN Vi söker just nu en personlig assistent till en härlig och glad multifunktionshindrad tjej i 20-års åldern. Du kommer bland annat att hjälpa henne med hygien, mat och kommunicering. Med din hjälp så tränar hon varje dag och badar några gånger i veckan. Du kommer även att följa med på aktiviteter och till hennes jobb, du arbetar såväl ensam som tillsammans med andra assistenter. Du går på schema där arbetspassen varierar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Samordningssköterska för diabetesvård inom Vårdval Västernorrland
Västernorrlands Läns Landsting
Vill du vara en del av den samlade primärvårdens utveckling av diabetesvården i Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig med erfarenhet från hälso- och sjukvård och utvecklingsarbete. Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Sjuksköterska sökes till vårdavdelningar i Örnsköldsvik
Prime Professional Sverige AB
Är du en trygg sjuksköterska som har erfarenhet från arbete på sjukhus eller mottagningar? Vi får dagligen in behov till olika vårdavdelningar, kliniker och mottagningar - där du och din kunskap behövs! Du bestämmer själv de perioder du önskar arbeta samt vilken inriktining av vård du önskar arbeta med. Bor du inte i närheten?
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Anläggare till STC Gräv & Grund i Husum
Professionals Nord Rekrytering AB
Är du anläggare och vill arbeta hos ett expansivt företag? Har du erfarenhet av att arbeta med fiber? Då är det dig vi söker! STC växer så det knakar och vill nu utöka arbetsgruppen med fyra anläggare. Information om tjänsten Professionals Nord söker för STC Gräv & Grunds räkning anläggare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos STC under 6 månader.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Grävmaskinister till STC Gräv & Grund i Husum
Professionals Nord Rekrytering AB
Är du grävmaskinist och redo för nya uppdrag? Har du erfarenhet av att gräva kabel eller fiber? Då är det dig vi söker! STC står inför stor expansion och behöver förstärka arbetsgruppen med fyra grävmaskinister! Information om tjänsten Professionals Nord söker för STC Gräv & Grunds räkning grävmaskinister. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos STC under 6 månader.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Systemförvaltare till planerings och uppföljningsenheten
Västernorrlands Läns Landsting
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling. Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Processoperatörer
Domsjö Fabriker AB
Är du vår framtida processoperatör? Vi söker ett flertal operatörer till vårt bioraffinaderi. Om tjänsten Som processoperatör ansvarar du för styrning av processen med fokus på säkerhet och kvalitet. Det sker genom processövervakning, provtagning, inspektion och rapportering av avvikelser. Ett aktivt deltagande i felsökning, problemlösning, optimering av driftsparametrar och ständiga förbättringar är en viktig del i arbetsuppgifterna.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019