Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Näringslivs - landsbygdsutvecklare
Strömsunds Utvecklingsbolag AB
Strömsunds Utvecklingsbolag AB (SUAB) är helägt av Strömsunds kommun. Vår verksamhet styrs av ett ägardirektiv från kommunen. I SUAB:s styrelse sitter utvalda politiker och en representant från näringslivet. Som näringslivs- landsbygdsutvecklare blir du en av fyra medarbetare som tillsammans svarar för rådgivning till företagare, utveckling inom näringslivs- och landsbygdsfrågor. Arbetet sker i stor utsträckning i olika former av projekt och nätverk tillsammans med externa aktörer. Näringslivs-landsbygdsutvecklare Du kommer i kontakt med frågor i ett brett spektrum.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 21-06-2018

Förskollärare till Körfältets Grundsärskola
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde augusti 2018. Körfältsskolan ligger i centrala Östersund. På skolans finns, förutom grundsärskola med ca 45 elever, också två avdelningar förskola och grundskola med ca 130 elever. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida. Arbetsuppgifter: Vi söker en förskollärare som, för närvarande, ska arbeta i en grupp med elever från förskoleklass till åk 3. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med övriga i arbetslaget, både under skol- och fritishemstid.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Fritidspedagog/fritidslärare till Körfältets Grundsärskola
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning på heltid, med tillträde augusti 2018. Körfältsskolan ligger i centrala Östersund. På skolans finns, förutom grundsärskola med ca. 45 elever, också två avdelningar förskola och grundskola med ca 130 elever. Du kan läsa mer om oss på Östersunds kommuns hemsida. Arbetsuppgifter: Vi söker en fritidspedagog/fritidslärare som, för närvarande, ska arbeta i en grupp elever i åk 3-6. Arbetet innebär ett mycket nära samarbete med övriga i arbetslaget, både under skol- och fritidshemstid.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Förskollärare, 100%
Strömsunds kommun
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Barn- och utbildnings förvaltningen söker förskollärare till område Strömsund. Vi söker nu dig som med din pedagogiska kunskap och erfarenhet vill bli en viktig del i det gemensamma arbetet att utveckla våra förskolor. I Strömsunds centralort har vi i nuläget sex förskolor.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Enhetschef Brunflo Hälsocentral
Region Jämtland Härjedalen, VO Östersund
Årets hälsocentral 2016 söker enhetschef Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs och lockas du av utmaningar och förändringsarbete? Då är du den vi söker! Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många yrken. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Primärvården är organiserad i åtta närvårdsområden som omfattar totalt 28 hälsocentraler/filialer på 24 orter i länet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Förskollärare, Åre
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, eller som har sökt legitimation som förskollärare, till Åre kommun och arbete på Totten och Skutans förskola som ligger i Åre by. Totten och Skutan Tottens förskola har tre avdelningar som är åldersindelade.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-08-2018

Ambassadör Hälsa / Skönhet ÖSTERSUND
Brand Impact
Om oss Brand Impact är Sveriges mest anlitade retailbyrå inom varumärkesupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 20.000 olika typer av event.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 25-06-2018

Planingenjör / Fysiskplanerare, 100%
Strömsunds kommun
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vi söker dig som aktivt och engagerat vill vara med att utveckla Strömsunds kommuns framtid. Din uppgift hos oss blir i huvudsak att delta i det fysiska planeringsarbetet med kommunens detaljplaner, samt viss annan handläggning enligt PBL. Organisatoriskt tillhör du miljö- och byggavdelningen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 18-06-2018

Fritidspedagog till Storsjöskolan
Östersunds kommun
Vikariat 100% under HT 2018 med tillträde enligt överenskommelse. Storsjöskolan ligger i Östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Skolan är en 6-9 skola med ca 340 elever och fem arbetslag. Skolan är HBTQ-certifierad.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Fysioterapeut/Sjukgymnast till Hälsofrämjande enheten
Östersunds kommun
Var med och utveckla framtidens hemsjukvård! Hos oss möter du människor i livets alla skeden, men med den gemensamma nämnaren att de behöver sjukvård i sitt hem oavsett boendeform. Nu söker vi två fysioterapeuter/sjukgymnaster som är extra intresserad av den äldre personen och som är drivande och har förmåga arbeta med utveckling. Tjänsterna är tillvidareanställningar på 100% och placerade på Hälsofrämjande enheten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 13-06-2018