Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Qvarnsjö Skogstjänster AB 1999--> söker Platschef!
Qvarnsjö Skogstjänster AB/Vedex
Qvarnsjö Skogstjänster AB 1999--> söker Platschef! Vi planterar cirka 15 miljoner plantor per år. Vi röjer cirka 2500 hektar och vi producerar cirka 500.000 15-kilos säckar med björkved per år. Företaget har egen bilverkstad och veden transporteras till stor del med egen lastbil.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Extra personal inom städ
Storhogna Högfjällshotell & Spa
Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen är vackert beläget på gränsen till kalfjället 725 m.ö.h.Vi är en unik fjällanläggning som håller öppet 10 månader / år. Hotellet har 53 rum och sviter med totalt 158 bäddar. Vi har två matsalar; Vinterträdgården (140 platser) och Kopparsalen (70 platser). I en grönskande miljö serverar vi fjällinspirerad mat i form av a la carte menyer och kvällens 3-rätters meny. Vårt nytillskott är Sport & Eventhuset som inhyser Cafe 755, skiduthyrning och sportbutik. Vi söker nu en medarbetare som kan jobba jobba extra inom städ hos oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Kjell & Company söker Butikschef till Östersund!
Kjell & Company
Vi söker nu en butikschef till vårt fantastiska team i Östersund med genuint intresse för försäljning och ledarskap. Du är en person som älskar utmaningar och samtidigt möjligheten att göra skillnad. Vi ser gärna att du har en tydlig ledarprofil, älskar försäljning och genom ditt team vill skapa framgång samtidigt som du brinner för att ge service i världsklass varje dag. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och är samtidigt duktig på att leda dina säljare i med och motgång.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Sommarjobb som kundservicemedarbetare hos Ageris i Strömsund!
Ageris Kontaktcenter AB
Ageris är en outsourcer med center i Solna, Falun och Strömsund med ca 250 anställda. Ageris levererar kundservice, proaktiv kundvård och försäljning med hög kvalitet till uppdragsgivare inom olika branscher. Söker du ett spännade sommarjobb där service och kundkontakt står i fokus? Är du positiv, engagerad och vill leverera kundservice i toppklass? Då bör du läsa vidare!  Nu söker vi nya härliga kollegor till Coop Poäng och Svensk Adressändring inför sommaren!
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Butikssäljare till JOY Östersund
JOY
Hos JOY får du möjlighet att arbeta som en inspirerande säljare genom att erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du alltid tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi. Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder köpförslag och information kring t.ex.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Sjuksköterskor till Östersunds rehabcentrum
Region Jämtland Härjedalen, Område Hjärta, neurologi och rehabilitering
Söker du ett utvecklande arbete i en trygg arbetsgrupp? Välkommen till oss på Rehabiliteringsavdelningen i Östersund! Här arbetar vi i team och möter vuxna patienter med behov av medicinsk rehabilitering. Du ingår i en arbetsgrupp med härliga kollegor som har en helhetssyn på verksamheten. Läget nära Östersunds vintersportstadion ger bra möjlighet till träning året runt både för patienter och medarbetare. Du blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Enhetschef till Specialisttandvården i Östersund
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården
Vi söker en enhetschef till Specialisttandvården vid Östersunds sjukhus. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom områdena käkkirurgi, parodontologi, protetik, ortodonti, bettfysiologi, pedodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. Specialisttandvården har ca 40 medarbetare och behandlar remitterade patienter från sjukvården samt från länets folktandvårds- och privattandläkare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Sjuksköterska till Storsjögläntan
Region Jämtland Härjedalen, Område Kirurgi
Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av palliativ vård? Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåtsträvande gäng på Storsjögläntan? Sök då till oss och var med att utveckla vår verksamhet. Storsjögläntan är en resurs för patienter i hela Jämtland Härjedalen som har behov av specialiserad palliativ vård i hemmet, det vill säga vård i slutet av livet. Vi samordnar vårdinsatser och hjälper till med att lindra symtom samt ge råd och stöd till patienter, närstående och vårdpersonal.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!
Område Akutvård
Vi på intensivvårdsavdelningen ser framemot att lära känna nya kollegor. Utifrån att vi önskar utveckla vårt arbetssätt och förstärka bemanningen söker vi undersköterskor för tillsvidareanställning. Kanske är du en av dem? Vill du veta mer om intensivvårdsavdelningen och vad arbetet som undersköterska hos oss innebär, är du välkommen att anmäla dig till en av de informationsträffar vi bjuder in till 4 mars kl. 15.30, 12 mars kl. 14.30 eller 22 mars kl. 13.00. Det gör du genom att maila pia.iwars@regionjh.se och ange vilket datum du önskar träffa oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Webhelp växer! Vi söker fler säljande kundservicemedarbetare till Viasat
Webhelp Nordic
Vill du bli ett proffs på kundhantering med oss på Webhelp och Viasat? Vi är nu på jakt efter dig med en vass social förmåga som gillar försäljning.     Utbildningsstart och första arbetsdag är måndag den 4/3.    ARBETSUPPGIFTER     Dina arbetsuppgifter innefattar inkommande samtal från Viasats kunder. Ditt huvudfokus ligger på att bemöta kunderna med lyhördhet och engagemang samt att anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Samtalen är av blandad karaktär och kan exempelvis handla om önskade förändringar eller frågor om abonnemang eller produkter och tjänster.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019