Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Utvecklare lärmiljöer tillika miljösamordnare
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar under Barn- och utbildningsnämnden för de kommunalt drivna verksamheterna som riktar sig till drygt 8 000 barn och ungdomar. Verksamheten omfattar förskola, öppen förskola, grundskola, grundsärskola, modersmål, elevhälsa, fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Inom förvaltningen arbetar cirka 1 800 personer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Sjuksköterskejobb på rehabiliteringsavdelningen. Inkl. härliga kollegor
Region Jämtland Härjedalen, Område Hjärta, neurologi och rehabilitering
Söker du ett utvecklande arbete i en trygg arbetsgrupp? Välkommen till oss på rehabiliteringsavdelningen i Östersund! Här arbetar vi i team och möter vuxna patienter med behov av medicinsk rehabilitering. Du ingår i en arbetsgrupp med härliga kollegor som har en helhetssyn på verksamheten. Läget nära Östersunds vintersportstadion ger bra möjlighet till träning året runt både för patienter och medarbetare. * Du blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Drift och Underhållstekniker
Statkraft Sverige AB
Vill du arbeta i en spännande bransch på en säker arbetsplats? Vi söker nu Drift- och Underhållstekniker till vår drift och underhållsgrupp Ögonfägnaden. Drift- och Underhållstekniker: Rollen Du kommer att arbeta med drift-, underhålls- och felsökningsuppgifter i våra vindkraftverk samt i vårt internnät och ställverk. Beredskap kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. Övriga arbetsuppgifter som kommer att ingå är bland annat: - Systematiskt dokumentera underhållsarbetet i vårt underhållssystem. - Inneha vissa utpekade ansvarsområden.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Enhetschef Hc Lit
Region Jämtland Härjedalen, VO Östersund
Vår chef går i pension och vi söker nu en ny enhetschef till hälsocentralen Lit. Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs och lockas du av utmaningar och förändringsarbete? Då är du den vi söker! Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många professioner. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra!
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Fastighetsekonom
HSB Södra Norrland
HSB jobbar med att skapa det goda boendet för våra drygt 600 000 medlemmar i Sverige. I Gävleborg, Västernorrland och Jämtland servar vi 430 bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster. HSB har också ca 2 000 hyreslägenheter i området. Till vår hjälp har vi nästan 250 duktiga medarbetare som nu behöver förstärkning. Din främsta uppgift är att vara ett kompetent stöd till våra kunder i ekonomiska och administrativa frågor.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Enhetschef Odensala Hälsocentral
Region Jämtland Härjedalen, VO Östersund
Brinner du för utveckling och att inspirera människor mot gemensamma mål? Drivs och lockas du av utmaningar och förändringsarbete? Då är du den vi söker! Just nu händer många spännande saker inom Primärvården. Vi utvecklar den digitala tekniken i vården och hittar nya sätt att möta patienters behov. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor från många yrken. Tillsammans inspirerar och lyfter vi varandra! Primärvården är organiserad i åtta närvårdsområden som omfattar totalt 28 hälsocentraler/filialer på 24 orter i länet.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Förvaltningsledare till enhet IT-drift och förvaltning, Östersund
Statens Servicecenter
Statens servicecenter fortsätter expandera. Statens servicecenter utformar och erbjuder tjänster inom området administrativt stöd till myndigheter i syfte att uppnå sänkta kostnader med bibehållen eller ökad kvalitet för staten som helhet. Myndigheten, med ca 450 anställda, startade den 1 juni 2012 och finns i Gävle (HK), Göteborg, Eskilstuna, Stockholm, Östersund och Norrköping. Vi erbjuder ekonomi- och löneadministrativa tjänster. Statens servicecenter ska verka för att antalet anställda i staten som omfattas av myndighetens tjänster ökar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Underskötersköterskor till Resurspoolen, Bemanningsenheten
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning på valfri sysselsättningsgrad. Tjänster med dag-, kväll- och helgtjänstgöring eller till våra nattjänster. Vill du vara med och utveckla vår nya Resurspool?
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Sjuksköterskor till Resurspoolen, Bemanningsenheten
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning på hel eller deltid. Arbetstiden är dagtid måndag - fredag. Enheten består av bemanningspersonal, månadsanställda sjuksköterskor, distriktssköterskor och undersköterskor samt timanställd personal. Vi ansvarar för bemanning av planerade och akuta vakanser. Arbetsuppgifter Ersätta ordinarie sjuksköterskor vid kommunens alla boenden samt att förstärka vid enheter med utökade behov. Vara delaktig i resurspoolens undersköterskors medicinska handledning och kompetensutveckling. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska, gärna med inriktning vård av äldre. Du skall ha
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Transportlärare till Härjedalens gymnasium
Härjedalens kommun, Förvaltningen för bildning, fritid och kultur
Härjedalen är en attraktiv kommun där det är lätt att leva. Vår vision, I Härliga Härjedalen finns Livskraft, Äkthet och Närhet, visar vad vi står för: Livskraft- företagsamhet, nyfikenhet och utvecklingslust präglar såväl näringsliv som skolor, byar och föreningar. Äkthet – med naturen, kulturen och traditionen som utgångspunkt står Härjedalen för kvalitet, kunnande och hållbar utveckling. Närhet – Härjedalen ska finnas mitt i världen och präglas av närhet, värme öppenhet och tolerans.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 16-03-2018