Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kock till Kitchen & Table Östersund
Clarion Hotel Grand Östersund
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du? Kitchen & Table signerat Marcus Samuelsson Vi vill ge våra gäster möjligheten att välja en hållbar livsstil genom utvalda råvaror med betoning på det gröna där vi bearbetar animaliskt protein som en högt värderad accessoar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Verksamhetschef HVB till Umeå/Östersund
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt?
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

HR-konsult
Östersunds kommun
Är du redo för nästa utmaning och vill vara med oss i vårt fortsatta HR-arbete? Vi söker en engagerad och driven HR-konsult till kommunens HR-avdelning, är du den vi söker? Vi på Område HR ingår i Kommunledningsförvaltningen och är ett blandat gäng av personligheter som både jobbar på kreativa idéer och samtidigt tar tillvara tidigare erfarenheter och mångårig kompetens. Vi består av en grupp som arbetar med förvaltningsstöd till chefer, en rehabgrupp som dedikerat arbetar med rehabfrågor samt kollegor som arbetar strategiskt med kommunövergripande frågor.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Webhelp Östersund söker medarbetare under vintern
Webhelp Nordic
Söker du jobb? På Östersundskontoret har vi både sälj- och serviceinriktade tjänster.   Webhelp är i nuläget Europas tredje största kundtjänstföretag, vi siktar att nå toppen med hjälp av och tillsammans med våra nya medarbetare! Vi har i början på 2019 löpande utbildniningsstarter för våra nyanställda kundtjänstmedarbetare till våra olika uppdrag.   OM JOBBET    Som kundtjänstmedarbetare på Webhelp är du ansiktet utåt för våra kunder och har en superviktig roll!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Vi söker fler säljande kundtjänstmedarbetare till Viasat
Webhelp Nordic
Vill du bli ett proffs på kundhantering med oss på Webhelp och Viasat? Vi är nu på jakt efter dig med en vass social förmåga som gillar försäljning.    Utbildningsstart och första arbetsdag är måndag den 7/1.   ARBETSUPPGIFTER    Dina arbetsuppgifter innefattar inkommande samtal från Viasats kunder. Ditt huvudfokus ligger på att bemöta kunderna med lyhördhet och engagemang samt att anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Samtalen är av blandad karaktär och kan exempelvis handla om önskade förändringar eller frågor om abonnemang eller produkter och tjänster.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Förskollärare och barnskötare till förskolan Brittsbo
Östersunds kommun
Tillsvidareanställningar och vikariat på varierande tjänstgöringsgrad med tillträde mars/april 2019 eller enligt överenskommelse. Förskolan i Brittsbo kommer initialt att bestå av 3 avdelningar med möjlighet att utöka till 4 avdelningar. Brittsbo kommer att bilda enhet med förskolorna i Lugnvik. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska verksamheten.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Webhelp växer! Vi söker fler säljande kundservicemedarbetare till Bonnier
Webhelp Nordic
Älskar du kundservice och att få arbeta med försäljning? Då kan det vara just du som blir vår nya stjärna. Just nu söker vi fler härliga och engagerade kollegor till vår kundtjänstavdelning i Östersund. ARBETSUPPGIFTER   Ditt arbete innefattar att svara på inkommande samtal från kunder där samtalen handlar om prenumerationsfrågor, fakturafrågor och övriga ärenden. Det primära i ditt arbete är att bemöta kunder med lyhördhet, engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Som kundtjänstmedarbetare är du ansiktet utåt för våra kunder och har en superviktig roll!
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Studentinformatör till Vision i Östersund
Vision
Vision är ett fackförbund där du och dina visioner står i fokus. Med nästan 200.000 medlemmar finns Vision inom tusentals yrken och utbildningsväsendet. För deras räkning söker vi en studentinformatörer på deltid 1-2 gånger i veckan. Vi tillämpar löpande urval, så välkommen med din ansökan redan idag! DINA ARBETSUPPGIFTER I rollen som studentinformatör kommer du att ingå i ett engagerat team på 4 personer som gillar att ha roligt på jobbet. Ni bildar tillsammans en grupp som är placerad i Östersundoch du kommer vara ansiktet utåt för Vision ute på skolorna i Östersund.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 25-01-2019

Automationselektriker till Vatten Östersund
Östersunds kommun
Dricksvatten & Automation samt Avfall- & Avloppsanläggningar är två enheter inom teknisk förvaltning som tillsammans driver och utvecklar Östersunds kommuns vatten- och avloppsanläggningar. Enheterna omfattar totalt 6 vattenverk, 8 avloppsreningsverk, laboratorium, ett 70-tal pumpstationer, tryckstegringar och reservoarer samt 95 mil ledningar. Avfall VA Östersund har en spännande tid framför sig. De närmaste åren kommer ett stort investeringsprogram att genomföras vid Minnesgärdet, som är Östersunds största vattenverk.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 31-01-2019

Eltel expanderar ytterligare och söker nu en projektör till Östersund!
Professionals Nord
Eltel expanderar ytterligare och söker nu en projektör till Östersund! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Eltels räkning en projektör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Eltel under 12 månader.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 15-02-2019