Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare åk 4-6, Mörsil
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas där det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Grundskolan söker en behörig och legitimerad lärare med för närvarande placering åk 4-6 på Mörsils skola. Mörsils skola Mörsil by ligger vackert vid Indalsälven och är belägen i Åre kommuns östra del, 3,5 mil från Åre och 6,5 mil från Östersund.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Servicerådgivare
Berners
Vi söker en servicerådgivare som vill vara med och fortsätta utveckla Berners nya verksamhet mitt i Åre by och arbeta med några av marknadens ledande bilmärken i en spännande och expansiv bransch. Som servicerådgivare är den centrala uppgiften att jobba med service och kundbemötande.Du vägleder kunden i tekniska frågor, bokar/planerar arbete i verkstaden och upprättar kostnadskalkyler. Du hanterar telefon, garantifrågor, reservdelar samt fakturering.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Undersköterskor, Järpen
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Hemvården söker fyra undersköterskor med för närvarande placering på Notvallens äldreboende i Järpen. Notvallen På Notvallen finns fyra boenden (Solhöjden, Utsikten, Norrskenet och Solsidan) med totalt 34 lägenheter.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Specialidrottslärare inriktning skicross
Jämtlands Gymnasium Åre
Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 650 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018

Socialsekreterare
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Kom och arbeta med oss! Vi söker tre socialsekreterare till vår grupp på individ och familjeomsorgen i Åre kommun.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Stugvärd sökes
ERMACO AB
Vi söker nu en stugvärd till våra stuger i Åre. Du kommer att arbeta nära vår Föreståndare för stugbyn och dina arbetsuppgifter är: Stuguthyrare, städare och frukostansvarig. Viss del stugunderhåll och vaktmästeri kan förkomma så det är viktigt stt du är händig. Arbetastiden är schemalagd över veckans alla 7 dagar och ger 40 timmar per vecka. Arbetspassen läggs upp ungefär en vecka i förväg
Skapad : 10-10-2018 Ansökningsfrist :

Lärare åk 1-3, Järpen
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Racklöfska skolan söker en legitimerad lärare till åk 1-3, för närvarande placering i åk 3. Racklöfska skolan ligger mitt i centralorten Järpen i Åre kommun, Jämtlands län. I skolan går ca 130 elever från förskoleklass till 6:an.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Fritidspedagog, Järpen
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Racklöfska skolan söker en lärare i fritidshem/fritidspedagog. Racklöfska skolan ligger mitt i centralorten Järpen i Åre kommun, Jämtlands län. I skolan går ca 130 elever från förskoleklass till 6:an. Vi har även två fritidshemsavdelningar som många av eleverna nyttjar.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 01-11-2018

Förskollärare, Åre
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, eller som har sökt legitimation som förskollärare, till Åre kommun och arbete på Tottens och Skutans förskola som ligger i Åre by. Totten och Skutan Tottens förskola har tre avdelningar som är åldersindelade.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Frukostvärdinna/värd
Copperhill Mountain Lodge
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vi som arbetar här brinner för service och går alltid det extra steget för att överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi dig som gillar service lika mycket som vi och som vill bli en del av vårt härliga team.  Maten på Copperhill är väldigt uppskattad av såväl boende- som externa gäster och vi söker nu dig som vill arbeta i vårt frukost team som frukostvärdinna/värd hos oss under vintersäsongen december-april men chans till för längning finns.
Skapad : 09-10-2018 Ansökningsfrist : 08-12-2018