Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servispersonal till Vålådalens fjällstation
Vålådalens Fjällstation AB
Vi söker dig som vill ta hand om våra gäster i restaurangen. Som hotell så serverar vi frukost, lunch och middag så våra arbetstider varierar. Boendemöjligheter finns att hyra här i Vålådalen. Hoppas vi ses i sommar! Vill du bo på fjället i sommar? Vill du ha möjlighet att utforska och njuta av fjällnaturen, vandring och cykling på ledig tid? Vålådalens Fjällstation söker personal till restaurangen inför sommarsäsongen.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 15-05-2018

Kock till Vålådalens Fjällstation
Vålådalens Fjällstation AB
Kock sökes till Vålådalens Fjällstation. Vi serverar mat i säsong med inspiration från våra omgivningar och lokala producenter. Vi vill fortsätta att utveckla menyn och restaurangen så att de speglar vad vi gillar, fjäll, sport, träning och god mat i härligt rustik miljö. Vi söker dig med något års erfarenhet från köket och som uppskattar naturen, sommar som vinter. Vi söker dig med något års erfarenhet som kock samt ett genuint intresse för mat, gärna med inriktning på sport och träning.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Rektor till Jämtlands Gymnasium Åre
Jämtlands Gymnasium Åre
Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 630 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer. Jämtlands Gymnasium är en av Sveriges största gymnasieskolor. Men vi fortsätter att växa och ser behovet av att anställa nya rektorer som kan hjälpa oss att utveckla framtidens gymnasieskola. Vi söker en rektor till vår verksamhet i Åre.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Lärare åk F-3, Duved
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Duveds skola söker en legitimerade lärare med behörighet för årskurs F-3. Duveds skola Duved skola är en F-9 med 400 elever. Skolan ligger mitt i den expansiva turistregionen Åre/Duved i västra Jämtland och det faller sig därför naturligt att skolan har en Fjällnära profil.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Lärare åk 4-6, Duved
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Duveds skola söker två legitimerade lärare med behörighet för årskurs 4-6. Duveds skola Duved skola är en F-9 med 400 elever. Skolan ligger mitt i den expansiva turistregionen Åre/Duved i västra Jämtland och det faller sig därför naturligt att skolan har en Fjällnära profil.
Skapad : 19-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Daghovmästare
Copperhill Mountain Lodge
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vi som arbetar här brinner för service och går alltid det extra steget för att överträffa våra gästers förväntningar. Nu söker vi dig som gillar service lika mycket som vi och som vill bli en del av vårt härliga team.  Maten på Copperhill är väldigt uppskattad av såväl boende- som externa gäster och vi söker nu dig som vill arbeta som daghovmästare. Du inspireras av att ta hand om våra gäster och ge dom det lilla extra.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Copperhill söker fastighetstekniker
Copperhill Mountain Lodge
Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vi som arbetar här brinner för service och går alltid det extra steget för att överträffa våra gästers förväntningar. Vi söker nu en härlig kollega till vårt fastighetsteam.  Som fastighetsskötare på Copperhill tycker du om att synas och du trivs tillsammans med kollegor och många gäster. Du gillar att arbeta med många varierande arbetsuppgifter och är snabb att anpassa dig.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-04-2018

Undersköterskor, Duved
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där extra. Delar du vår passion? Bemanningsenheten söker Undersköterskor till Åre kommun med placering hemvård väst, Duved. Åre kommuns hemvård Åre kommuns hemvård omfattar särskilt boende för äldre och funktionshindrade, hemtjänst och hemsjukvård såväl i särskilt boende som i ordinärt boende.
Skapad : 14-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Personligt assistent sökes till kille i Offerdal!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter till en av våra barnkunder i Offerdal. Vår kund är en kille i 15-årsåldern med Downs syndrom och autism.
Skapad : 12-02-2018 Ansökningsfrist : 26-02-2018

Vaktmästare 75 %
Åredalens folkhögskola
• Att tillsammans med ytterligare en vaktmästare sköta underhållet på skolans fastigheter • Att sköta snöröjning och gräsklippning på skolans områden • Genomföra mindre reparationer på skolans fastigheter Förväntningar • Du har goda kunskaper och praktisk erfarenhet av fastighetsunderhåll • Du har god samarbetsförmåga • Du är serviceinriktad gentemot de som du samverkar med • Vi ser gärna att du har god datorvana • Du delar skolans grundvärderingar Åredalens folkhögskola ligger högt beläget vid Indalsälven, Ristafallet, ca 20 km öster om Åre.
Skapad : 09-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018