Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare, Åre
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Vi välkomnar dig som är legitimerad förskollärare, eller som har sökt legitimation som förskollärare, till Åre kommun och arbete på Totten och Skutans förskola som ligger i Åre by. Totten och Skutan Tottens förskola har tre avdelningar som är åldersindelade.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 01-08-2018

Tekniker sökes för uppdrag hos Eltel - start omgående!
Professionals Nord Rekrytering AB
Nu söker vi dig som gillar att arbeta utomhus och som har ett tekniskt intresse! Här finns möjligheten för dig att utbildas i en teknikerroll på plats hos Eltel – du behöver ingen tidigare utbildning. Läs vidare och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående! Information om tjänsten Professionals Nord söker för vår kunds räkning tekniker. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet. Tjänsten påbörjas omgående och sträcker sig tre månader.
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Drifttekniker / Fastighetsskötare
Årehus AB
Årehus AB är ett av Åre kommun helägt fastighetsbolag med uppdrag att äga och förvalta kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor och vårdanläggningar samt hyreslägenheter för boende i kommunen. Huvudkontoret ligger i Järpen. Vi är idag tjugo medarbetare, men skall nu utöka styrkan med en drifttekniker / fastighetsskötare. Som drifttekniker / fastighetsskötare hos oss ansvarar du för skötseln av ett antal fastigheter i någon av tätorterna i kommunen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är; . Rondering . Arbete med felavhjälpande - och proaktivt underhåll .
Skapad : 23-05-2018 Ansökningsfrist : 22-06-2018

Lärare i tyska, Duved
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Duveds skola söker en behörig och legitimerade lärare i tyska åk 6-9. Duveds skola Duveds skola är en F-9-skola med 400 elever. Skolan ligger mitt i den expansiva turistregionen Åre/Duved i västra Jämtland och det faller sig därför naturligt att skolan har en Fjällnära profil.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Lärare åk 4-6, Järpen
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Racklöfska skolan söker en legitimerad lärare till åk 4-6. Racklöfska skolan ligger mitt i centralorten Järpen i Åre kommun, Jämtlands län. I skolan går ca 130 elever från förskoleklass till 6:an. Vi har även två fritidshemsavdelningar som många av eleverna nyttjar.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist : 06-06-2018

Charkuterist
Undersåkers charkuterifabrik AB
Undersåkers Charkuteri är en liten fabrik i Jämtland som startades 2013 av Magnus Nilsson. Det är med kunskap från Fäviken Magasinet och stort engagemang som charken drivs och utvecklas hela tiden. Vi som arbetar här vill göra fantastiska svenska charkuterier av jämtländska råvaror. Vårt mål är att det vi producerar inte ska bli till lyxprodukter för få, utan vardagsmat för många - fast mycket bättre än det många av oss vanligtvis köper. Vi tillverkar allt från blodpudding och leverpastej till mumsiga korvar, rökta produkter och lufttorkade skinkor.
Skapad : 22-05-2018 Ansökningsfrist :

Kock/kokerska, Järpen
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Måltidsenheten söker en kock med för närvarande placering, Racklöfska köket. Måltidsenheten Måltidsenheten i Åre kommun lagar och serverar mat på förskolor, skolor och särskilda boenden inom hemvården. Inom kommunen finns både tillagningskök och mottagningskök.
Skapad : 21-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Socialsekreterare, Barn och familj
Åre kommun
Inför rekryteringsarbetet har Åre kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Det är när många med samma intresse samlas det händer och du får det där lilla extra. Delar du vår passion? Här är en möjlighet att både få uppleva hösten och vintern i Årefjällen och samtidigt få ett utmanande, utvecklande och roligt jobb! Välkommen till Individ- och familjeomsorgens Barn och familjeenhet i Åre kommun där du får arbeta med en grupp engagerade socialsekreterare.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Skolsköterska till Jämtlands Gymnasium Åre
Jämtlands Gymnasium Åre
Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 630 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer. Beskrivning Vi söker nu en skolsköterska till Jämtlands Gymnasiums elevhälsa. Tjänsten är en tillsvidareanställning 80-100% med placering vid Jämtlands Gymnasium Åre. I uppdraget ingår också Jämtlands Gymnasium Wången.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Lärare till Hotell- och turismprogrammet
Jämtlands Gymnasium Åre
Jämtlands Gymnasieförbund är ett kommunalförbund med ansvar för medlemskommunernas gymnasieskola och delar av vuxenutbildningen. Organisationen har sju skolor, med 630 anställda och cirka 4 000 studerande, spridda över fem kommuner – Bräcke, Krokom, Ragunda, Åre och Östersund. Alla våra skolor ligger i natur- och fjällnära miljöer. Beskrivning Vi söker en lärare inom inriktningen turism och resor på hotell- och turismprogrammet i Åre. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i kurser med fokus på marknadsföring, försäljning, reseproduktion och entreprenörskap.
Skapad : 18-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018