Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Medarbetare Sibylla Vemdalen
Sibylla Vemdalsskalet
Jobba i fjällen Vi söker glada och serviceinriktade medarbetare till Sibylla på Vemdalsskalet/Vemdalen inför vintersäsongen 19/20! Arbetsuppgifter: Kassatjänst, tillredning av fast food, städ och disk. Boende kan ordnas.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Arbetsledare till matklassiker på Sibylla
Happyr AB
Sibylla rekryterar: Arbetsledare till matklassiker Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Glada medarbetare till matklassiker på Sibylla
Happyr AB
Sibylla rekryterar: Glada medarbetare till matklassiker Sibylla är ett av Sveriges mest kända och folkkära varumärken, med stolta traditioner ända sedan 1932. Sibylla-kedjan består av drygt 160 restauranger i hela Sverige från Ystad i söder till Kiruna i norr. Det viktigaste för oss är att våra gäster ”Har det gott!” Vi vill bjuda på nylagad, god mat serverad med värme och med en ambition om att vara Sveriges mest omtycka snabbservicerestaurang. Sibylla-kedjan drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Undersköterskor till Ytterhogdal
Härjedalens kommun
Härjedalens kommun är en av Sveriges största till ytan och vi servar våra invånare och besökare från våra fyra kontor med huvudkontoret i Sveg. Härjedalens kommun erbjuder sina anställda förmåner och ersättningar i samband med högskolestudier, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Härjedalens kommun arbetar med värdegrunden att finnas till för de som bor, verkar i eller besöker kommunen på ett professionellt och respektfullt sätt genom att ständigt utveckla och förbättra verksamheten och servicen. Vi söker undersköterskor till oss i Ytterhogdal.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Kock/köksbiträde och kassabiträde på Hovdestugan
Hovdegruppens Fika AB
Kom och jobba med oss på Hovdestugan i vinter. Restaurang och fikastuga som är belägen högst upp på fjället i Vemdalsskalets skidområde.Hovdestugan är ett mycket välbesökt ställe med känsla i väggarna.Inför vintern söker vi kock/köksbiträde och kassabiträden som har en viss erfarenhet inom branschen och vill tillbringa en vinter i fjällen.Att du gillar möten med människor är viktigt.Boende finns om det önskas.Tveka inte utan kom till oss i Vemdalen!
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 26-10-2019

Bandvagnsförare/Taxichaufför till Lofsdalsfjällen
Servicetjänst Johan Karlsson AB
Bandvagnaförare Lofsdalen, (Meriterande med mekkunskaper) Våffelstugan är en av Lofsdalens absoluta pärlor. Fjällen söder om Lofsdalen är storslagna och ett minne för livet. Våffelstugan serverar våfflor med sylt, smörgåsar, varma drycker och Härjedalsk gästfrihet i riktig fjällmiljö. Stugan ligger på toppen av Mossaruten 820 meter över havet. Den milsvida utsikten är fantastisk och när vädret är klart ser du de norska fjällen i väster, härjedalsfjällen Hovärken, Sonfjället i norr och hela Lofsdalens dalgång nedanför.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Café/Restaurangbiträde till Lofsdalsfjällen
Servicetjänst Johan Karlsson AB
Cafébiträde/servitris Lofsdalen Våffelstugan är en av Lofsdalens absoluta pärlor. Fjällen söder om Lofsdalen är storslagna och ett minne för livet. Våffelstugan serverar våfflor med sylt, smörgåsar, varma drycker och Härjedalsk gästfrihet i riktig fjällmiljö. Stugan ligger på toppen av Mossaruten 820 meter över havet. Den milsvida utsikten är fantastisk och när vädret är klart ser du de norska fjällen i väster, härjedalsfjällen Hovärken, Sonfjället i norr och hela Lofsdalens dalgång nedanför.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Bandvagnsförare/Restaurangbiträde till Lofsdalsfjällen
Servicetjänst Johan Karlsson AB
Bandvagnaförare/Cafébiträde Lofsdalen Våffelstugan är en av Lofsdalens absoluta pärlor. Fjällen söder om Lofsdalen är storslagna och ett minne för livet. Våffelstugan serverar våfflor med sylt, smörgåsar, varma drycker och Härjedalsk gästfrihet i riktig fjällmiljö. Stugan ligger på toppen av Mossaruten 820 meter över havet. Den milsvida utsikten är fantastisk och när vädret är klart ser du de norska fjällen i väster, härjedalsfjällen Hovärken, Sonfjället i norr och hela Lofsdalens dalgång nedanför.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019

Glada Bagare sökes
Bageriet i Vemdalen AB
Två bagare sökes till Bageriet i Vemdalen.Vi är på jakt efter två stycken glada bagare för vintersäsongen 19/20Du behöver inte vara fullfjädrad bagare men ett intresse för bakning är ju givetvis ett måste. Hellre glad än bra.Boende kan ordnas och lön enligt ö.k
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 11-11-2019

Klara söker sjuksköterska till Hede/Vemdalen för längre uppdrag!
Klara D AB
Klara söker sjuksköterska till Hede/Vemdalen i Jämtland för arbete på Säbo och hemsjukvård under hösten! Schemalagd tjänstgöring dag/kväll och helger.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 24-09-2019