Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kjell & Company söker Butikschef till Östersund!
Kjell & Company
Vi söker nu en butikschef till vårt fantastiska team i Östersund med genuint intresse för försäljning och ledarskap. Du är en person som älskar utmaningar och samtidigt möjligheten att göra skillnad. Vi ser gärna att du har en tydlig ledarprofil, älskar försäljning och genom ditt team vill skapa framgång samtidigt som du brinner för att ge service i världsklass varje dag. Du trivs med att jobba mot uppsatta mål och är samtidigt duktig på att leda dina säljare i med och motgång.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 06-03-2019

Butikssäljare till JOY Östersund
JOY
Hos JOY får du möjlighet att arbeta som en inspirerande säljare genom att erbjuda kunden den bästa köpupplevelsen. Du är stolt över att göra kunden nöjd och glad, då du alltid tar ansvar för kundmötet och alltid bemöter kunderna med gott humör och positiv energi. Du motiveras av att vara aktiv i ditt säljarbete och ge våra kunder hög service. Du prioriterar kunden, erbjuder köpförslag och information kring t.ex.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-02-2019

Sjuksköterskor till Östersunds rehabcentrum
Region Jämtland Härjedalen, Område Hjärta, neurologi och rehabilitering
Söker du ett utvecklande arbete i en trygg arbetsgrupp? Välkommen till oss på Rehabiliteringsavdelningen i Östersund! Här arbetar vi i team och möter vuxna patienter med behov av medicinsk rehabilitering. Du ingår i en arbetsgrupp med härliga kollegor som har en helhetssyn på verksamheten. Läget nära Östersunds vintersportstadion ger bra möjlighet till träning året runt både för patienter och medarbetare. Du blir en del av ett härligt gäng som lär av och peppar varandra.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Enhetschef till Specialisttandvården i Östersund
Region Jämtland Härjedalen, Område Folktandvården
Vi söker en enhetschef till Specialisttandvården vid Östersunds sjukhus. Här bedrivs specialisttandvård för barn, ungdomar och vuxna inom områdena käkkirurgi, parodontologi, protetik, ortodonti, bettfysiologi, pedodonti, odontologisk radiologi och orofacial medicin. Specialisttandvården har ca 40 medarbetare och behandlar remitterade patienter från sjukvården samt från länets folktandvårds- och privattandläkare. Vi erbjuder ett omväxlande arbete och för att lyckas i uppdraget behövs ett genuint intresse för att utveckla verksamhet och medarbetare.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Sjuksköterska till Storsjögläntan
Region Jämtland Härjedalen, Område Kirurgi
Söker du utmaningar och utvecklingsmöjligheter och är intresserad av palliativ vård? Vill du komma och jobba tillsammans med ett positivt och framåtsträvande gäng på Storsjögläntan? Sök då till oss och var med att utveckla vår verksamhet. Storsjögläntan är en resurs för patienter i hela Jämtland Härjedalen som har behov av specialiserad palliativ vård i hemmet, det vill säga vård i slutet av livet. Vi samordnar vårdinsatser och hjälper till med att lindra symtom samt ge råd och stöd till patienter, närstående och vårdpersonal.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Undersköterskor välkomnas till intensivvårdsavdelningen!
Område Akutvård
Vi på intensivvårdsavdelningen ser framemot att lära känna nya kollegor. Utifrån att vi önskar utveckla vårt arbetssätt och förstärka bemanningen söker vi undersköterskor för tillsvidareanställning. Kanske är du en av dem? Vill du veta mer om intensivvårdsavdelningen och vad arbetet som undersköterska hos oss innebär, är du välkommen att anmäla dig till en av de informationsträffar vi bjuder in till 4 mars kl. 15.30, 12 mars kl. 14.30 eller 22 mars kl. 13.00. Det gör du genom att maila pia.iwars@regionjh.se och ange vilket datum du önskar träffa oss.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 24-03-2019

Webhelp växer! Vi söker fler säljande kundservicemedarbetare till Viasat
Webhelp Nordic
Vill du bli ett proffs på kundhantering med oss på Webhelp och Viasat? Vi är nu på jakt efter dig med en vass social förmåga som gillar försäljning.     Utbildningsstart och första arbetsdag är måndag den 4/3.    ARBETSUPPGIFTER     Dina arbetsuppgifter innefattar inkommande samtal från Viasats kunder. Ditt huvudfokus ligger på att bemöta kunderna med lyhördhet och engagemang samt att anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Samtalen är av blandad karaktär och kan exempelvis handla om önskade förändringar eller frågor om abonnemang eller produkter och tjänster.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 28-02-2019

Ledigt extrajobb som Dokumentadministratörer i Östersund
Manpower AB
Just nu söker vi nya stjärnor till ett extrajobb som dokumentadministratör hos Exela i Östersund. Här får du, utöver ett roligt jobb, också ovärderlig arbetslivserfarenhet, oavsett vad du kommer att arbeta med i framtiden. Dessutom får du möjlighet att arbeta tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor! Visst låter det kul? Vänta inte med att skicka in din ansökan! Tjänsten tillsätts löpande! Det här är ett konsultuppdrag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Upphandlare/Samordnare till Upphandlingskontoret
Östersunds kommun
Visstidsanställning 100 %. Beroende på utbildning och kompetens kan tillsvidaretjänst bli aktuellt, detta sker enligt överenskommelse. Tillträde för tjänsten sker så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Upphandlingskontoret genomför upphandling och inköp av entreprenader, varor och tjänster på uppdrag av Jämtlands kommuners olika verksamheter i enlighet med lagen om offentlig upphandling (LOU).
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Förskollärare och barnskötare till Östersunds Kommun
Östersunds kommun
I Barn- och utbildningsförvaltningen arbetar cirka 1800 medarbetare inom verksamheterna förskola, öppen förskola, grundskola, grundsärskola, modersmål, elevhälsa, fritidshem, öppen fritidsverksamhet och fritidsgårdar. Förvaltningens idé är "en attraktiv och likvärdig förskola av högsta kvalitet". Som förskollärare eller barnskötare i Östersund arbetar du i en framåtdrivande verksamhet där du har stort inflytande på utvecklingsprocessen mot vår idé. Idén utgår från en helhetssyn på det kompetenta barnet och barns inflytande är synligt i våra lärmiljöer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019