Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Välkommen som vikarierande psykolog till Smärtenheten
Jämtlands Läns Landsting
Smärtenheten, Östersunds Rehabcentrum Remonthagen, tillhör Region Jämtland Härjedalen och är en av flera verksamheter inom område Hjärta, Neurologi och Rehabilitering. Smärtenheten består av 3 delar; Smärtmottagning, Smärtrehabilitering och ett FMU team. Teamarbete med alla professioner är vår vardag, utifrån en helhetssyn på patienten. Teamet består av läkare, sjuksköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeut, psykolog, kurator och medicinsk sekreterare.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Impressive Relations leter etter ambassadører for store merkevarer!
IMPRESSIVE RELATIONS SWEDEN AB
Impressive Relations söker ambassadörer! Impressive Relations växer så det knakar! Vill du vara med på vår resa mot toppen? Just nu håller vi på att rekryteraför framtida uppdrag i Norge. Eventuppdragen blir allt fler och vi söker nu dig som vill ha ett roligt extrajobb i Norge. Vi kommer befinna oss i Oslo, Trondheim, Stavanger, Kristiansand samt Bergen. Uppdragen kommer att vara av stor variation. Arbetsuppgifterna innefattarhög servicenivå till både vuxna och barn, att sprida positivitet och göra varje event till något extra.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 23-09-2019

Förskollärare till förskolan Linnean
Östersunds kommun
Vikariat 100 % under ordinarie persons barnledighet cirka ett år från mitten av november 2019 Förskolan Linnean har plats för 90 barn och ligger centralt placerad i Östersund i samma kvarter som Odenslundsskolan. Arbetsuppgifter: Du kommer att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med övriga pedagoger ansvarar för den pedagogiska undervisningen. Du ska arbeta aktivt för att skapa en väl balanserad och utvecklande utbildning för barnen enligt Lpfö18.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019

Egenvårdsspecialist till Östersund
Kronans Droghandel Apotek AB
Vill du bli en del av Kronans Apotek? Hos oss får du verkligen vara med och påverka! Som en del av Oriola-koncernen är vi den enda apotekskedjan i Sverige som medverkar i alla led i läkemedelsförsörjningen. Det innebär att vi kan erbjuda våra kunder allt från distribution till support, professionell rådgivning, kvalitetssäkring och även dosförpackning av läkemedel. Vi erbjuder dig en öppen arbetsplats med mycket glädje, där du får ta egna initiativ och eget ansvar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

C# utvecklare till Östersund
Cybercom Sweden AB
Det är lätt att drömma stort och prata om affärsmöjligheter, men bara få har kunskaperna att förvandla dessa idéer till verklighet. Är du en Maker som vill vara med och förvandla dessa idéer och möjligheter till riktiga digitala lösningar som gör skillnad i våra kunders vardag? Den föränderliga världen vi jobbar i behöver fler digitala Makers och just nu letar vi efter dig som är eller vill bli duktig inom C# utveckling med stationering i Norrlands Pärla - Östersund! Rollen Vi på Cybercom ser till att saker händer istället för att bara prata om det.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-10-2019

Senior developer C#
Cybercom Sweden AB
Är du en maker som får saker att hända - på riktigt? En person som kombinerar tekniska kunnande med engagemang och driv? Vill du fortsätta att utvecklas samtidigt som du leder och utvecklar andra? Vi söker nu en driven utvecklare inom C#till vårt kontor i Östersund, Cybercoms Center Of Excellence inom Application Management. Din roll I din roll arbetar du i spännande projekt kopplat till den uppkopplade världen, företrädesvis in-house från vårt kontor i Östersund.Rollen är ofta delad där du kombinerar din roll som systemutvecklare med rollen Lead Developer eller arkitekt.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-10-2019

Systemutvecklare till myndighet
Poolia Sverige AB
Vi söker nu en erfaren systemutvecklare till en stor myndighet i Östersund. Uppdraget är på heltid med start 14 oktober och förväntas pågå till och med 31 december 2020. Med möjlighet till förlängning. Du kommer att få arbeta i ett spännande upprdrag där du får bidra med din kompetens. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag. Om tjänsten Du kommer att implementera ny och förändrad funktionalitet, du kommer även att implementera enhets- och autotester.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Specialpedagog, speciallärare eller pedagog Östbergsskolan
Östersunds kommun
Tillsvidareanställning med tillträde 2020-01-07 eller enligt överenskommelse. Östbergsskolan 1 (åk 4-6) och Östbergsskolan 2 (åk 7-9) är en skola på Frösön med ca 550 elever.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

Depåmedarbetare inriktning TA-planer Östersund
Ramudden AB
Ramudden är ett av marknadens största företag med inriktning på uthyrning av produkter och tjänster för en säker väg- och byggarbetsplatsmiljö. Ramudden finns på ett 70-tal platser i Sverige, Norge, Finland och Estland (samt Chevron i England). Ramudden koncernen omsatte 2018 ca 1,8 miljarder och har ca 1000 anställda.  OM TJÄNSTEN Vi söker nu en depåmedarbetare med uppgift att upprätta trafikanordningsplaner (TA-planer) till vår depå i Östersund.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 20-10-2019

Trädbeskärare
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019