Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vi söker säljande kundtjänstmedarbetare till Bonnier!
Webhelp Sweden
OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Ditt arbete innefattar att svara på inkommande samtal från kunder där samtalen handlar om prenumerationsfrågor, fakturafrågor och övriga ärenden. Det primära i ditt arbete är att bemöta kunder med lyhördhet, engagemang samt att kunna anpassa ditt bemötande efter kundens behov. Som kundservicemedarbetare är du ansiktet utåt för våra kunder och har en superviktig roll!
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Polismyndigheten söker Stationsbefäl till utredningssektionen, PO Jämtland
Polismyndigheten, Polisregion Nord
Polisregion Nord omfattar Sveriges fyra nordligaste län, har drygt 2000 anställda och består av fyra polisområden: Jämtland, Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland. Regionen har även fyra regionala enheter Operativa-, Utrednings-, Underrättelseenheten samt Regionkansliet som lyder direkt under regionpolischefen Polisområde Jämtland består av tre huvudenheter, LPO Östersund, LPO Jämtland Härjedalen och Utredningssektionen. Polisområdet består av ca 240 anställda, varav ca 180 poliser. Utredningssektionen är processansvarig för hela Polisområdets utredningsverksamhet.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019

Administratör med IT inriktning till Promeister i Östersund
Experis
Det här är ett konsultuppdrag som varar tillsvidare. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos Promeister Solutions. Är du en ambitiös och kreativ person som har ett brinnande intresse för IT-utveckling? Tycker du att det låter roligt att jobba med administration och utveckling av IT-plattformar på ett expansivt, framgångsrikt och spännande företag? Drivs du dessutom av möjligheten att utvecklas och tanken på att få göra ett riktigt bra jobb?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 18-12-2019

Just nu söker Persson Invest Ekonomipartner en HR-administratör!
Persson Invest Ekonomipartner AB
Pesson Invest Ekonomipartner AB ingår i koncernen AB Persson Invest som driver verksamhet inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt huvudkontor i Östersund, omsätter drygt 6 miljarder och har ca 1300 medarbetare. Ekonomipartner administrerar den svenska fordonssidan i koncernen dvs Bilbolaget Nord AB, Bilbolaget Norrbotten AB och Wist Last & Buss AB. Arbetet består av löpande redovisning, upprättande av månads och årsbokslut och kreditadministration.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 19-12-2019

Serveringspersonal, Scandic Östersund Syd, extra vid behov
Scandic Hotels Sverige
På Scandic Östersund Syd bor våra gäster bara några minuter söder om centrum och det är i Östersund det händer! Oavsett om våra gäster vill spendera dagen i Storsjöbadet eller gå på ett sportevenemang ska de bo hos oss. Äventyrliga barn och badsugna hittar Storsjöbadet och Multi Challenge med Boda Borg precis runt hörnet. Våra gäster är det viktigaste hos oss och att vi levererar service till dem på den högsta nivån möjligt är vårt främsta fokus.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019

Stödassistent/Stödperson till Dagligverksamhet, Restaurang Krondikesvägen 6
Östersunds kommun
Stödassistent/stödpersson, tillsvidare anställning 100%. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Lärare 7-9 Svenska/Engelska Storsjöskolan
Östersunds kommun
I nuläget en Visstidsanställning på heltid t.o.m. vt-2020 med tillträde omgående. Storsjöskolan ligger i Östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Skolan är en 6-9 skola med cirka 370 elever och fem arbetslag organiserade i ämnesarbetslag. Skolan är HBTQ-certifierad. Skolan står också inför en spännande framtid, då det beslutats att skolan ska byggas om och utökas till en F-9 skola. Tanken är att den ska stå klar 2022. Vill du vara med och förverkliga vår vision?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Rekrytering av en erfaren geotekniker till Sweco i Östersund!
Professionals Nord Rekrytering AB
FN och Sweco vill genom de globala målen skapa framgångsrika städer och samhällen. Dels genom att säkerställa att infrastrukturer blir mer hållbara (mål 9) men också genom att bekämpa klimatförändringarna som sker på vår planet. Vi söker därför nu dig som en del av vår geotekniska avdelning. I rollen som geotekniker hos Sweco erbjuds du möjligheten att arbeta för ett av Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Vi söker dig som brinner för att utveckla hållbara och värdeskapande lösningar för andra och som har arbetat några år inom området.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 31-12-2019

Lärare 7-9 Ma/NO Storsjöskolan
Östersunds kommun
Visstidsanställning / heltid vårterminen 2020 med tillträde 7 januari 2020. Storsjöskolan ligger i Östra Odensala och har närhet till skog- och grönområden. Skolan är en 6-9 skola med cirka 370 elever och fem arbetslag organiserade i ämnesarbetslag. Skolan är HBTQ-certifierad. Skolan står också inför en spännande framtid, då det beslutats att skolan ska byggas om och utökas till en F-9 skola. Den nya skolan ska stå klar till ht-2022. Vill du vara med och förverkliga vår vision?
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Restaurangchef, Scandic Östersund Syd, heltid
Scandic Hotels Sverige
På Scandic Östersund Syd bor våra gäster bara några minuter söder om centrum och det är i Östersund det händer! Oavsett om våra gäster vill spendera dagen i Storsjöbadet eller gå på ett sportevenemang ska de bo hos oss. Äventyrliga barn och badsugna hittar Storsjöbadet och Multi Challenge med Boda Borg precis runt hörnet. Våra gäster är det viktigaste hos oss och att vi levererar service till dem på den högsta nivån möjligt är vårt främsta fokus.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 22-12-2019