Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonom/administratör
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Ledigt jobb som supporttekniker till Fujitsu i Östersund!
Manpower AB
Om Fujitsu Fujitsu är en komplett leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom IT och kommunikation. De hjälper företag och offentlig sektor att utnyttja IT och ny teknik för att utveckla sin verksamhet. Svenska Fujitsu har cirka 600 medarbetare och verksamhet över hela landet. Fujitsu är kända för deras hårdvara av hög kvalitet. Fujitsu har ett brett sortiment av PC, servrar och lagringslösningar samt kassalösningar för detaljhandeln.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Etableringskonsulter
LeXman Flexibel Bemanning
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under veckorna 38-42 att genomföra ett antal ombyggnationer till en av våra kunder i Östersund med omnejd.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 12-09-2019

Snöskottare
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Arbetsterapeut, Arbetsterapin/ Sjukgymnastiken Östersunds Sjukhus
Område Ortopedi
Vill du komma och jobba med oss? Gillar du att arbeta i team och är intresserad av akutsjukvård? Är du flexibel, gillar att samarbeta och är duktig på att prioritera? Är du en arbetsterapeut som tycker om att jobba i en utvecklande verksamhet? Välkommen till oss på arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten!
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Engagerad undersköterska till Slåttergården
Östersunds kommun
Slåttergården är ett särskilt boende som ligger nära naturen i Ängsmon med plats för 22 boende. Det är en liten och gemytlig verksamhet med goda möjligheter att göra den stora skillnaden för den enskilde. I anställningen ingår olika förmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatter etc via Fördel Östersund. Som anställd lägger du var 5:e vecka ett önskeschema i Heroma vilket ger dig möjlighet till större flexibilitet när du planerar in ledigheter.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 25-08-2019

Medarbetare till Enheten kundsupport
AF Direkt, Avd Kundsupport och Ersättning, Enheten Kundsupport
Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Varje år sammanför vi på olika sätt tusentals arbetssökande med arbetsgivare som behöver nya medarbetare. Vi har den samlade kunskapen om arbetsmarknaden, branscher och yrken. Som medarbetare hos oss får du, tillsammans med våra ca 12 000 kreativa och professionella medarbetare, vara med och bidra till att öka sysselsättningen och en välfungerande arbetsmarknad.  Gillar du att ha många kundkontakter och ge en förstklassig service och bemötande via telefon?
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019

Arbetsterapeut till enheten för legitimerad personal
Östersunds kommun
Enheten för Legitimerad personal består av distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter uppdelade i sex geografiska team. Personalen ingår också i hemtjänstområden där man arbetar i hemteam med enhetschef och undersköterskor.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Sjuksköterska till Medicinenheten
Region Jämtland Härjedalen, Område Hud, infektion och medicin
Söker du ett utmanande och utvecklande jobb? Välkommen till oss på Medicinenheten i Östersund! Som sjuksköterska hos oss arbetar du utifrån ett helt nytt arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. Arbetssättet har lett till en bättre arbetsmiljö. Vi jobbar hela tiden strukturerat med förbättringar och it-tekniska hjälpmedel. Vår ambition är alltid att arbeta med kompetensutveckling. En bättre arbets- och ansvarsfördelning stödjer möjlighet till karriärutveckling inom avdelningen.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Arbetsterapeut till resursteamet
Östersunds kommun
Enhet RESURSTEAMET består idag av 2 st distriktssköterskor och en fysioterapeut, där vi nu söker en arbetsterapeut. Den legitimerade personalen ingår i ett hemteam som tillsammans med enhetschef har sitt huvuduppdrag emot privata vårdgivare i Östersunds Kommun. Målgruppen för våra insatser är personer som bor hemma och har valt Attendo som utförare av sina hemtjänstinsatser samt har behov av kommunal hemsjukvård/hemrehabilitering. I dina arbetsuppgifter som arbetsterapeut ingår bland annat funktionsbedömning och målsättning, aktivitetsträning och hjälpmedelsutprovning.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019