Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Ekonomiassistent heltid
StudentConsulting
Vill du jobba som ekonomiassistent på ett företag som utnämnts till "Sveriges bästa arbetsgivare"? Då har vi jobbet för dig! I nyrenoverade lokaler belägna mitt i stan har du nu chansen att bli kollega med många kompetenta kollegor hos en ledande redovisningsfirma där stor möjlighet till utveckling finns. Som ekonomiassistent kommer du jobba med bl.a.: löpande bokföring, reskontra, in och utbetalningar. Möjligheten att växa inom bolaget är stor! Uppstart sker i september och arbetstid är ordinarie kontorstid 8-17:00.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Sjuksköterska till Solsången /Sektor särskilt boende
Östersunds kommun
Vikariat till och med 2019-08-31. Tillträde enligt överenskommelse. Solsången är ett särskilt boende på Reveljgränd /Körfältet. Boende med 21 lägenheter. Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska arbetar Du med att bedöma, planera, genomföra och utvärdera de åtgärder som behövs för att främja fysisk, psykisk och social hälsa hos patientenr/brukare. Du bedömer och utför medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår att handleda, utbilda och delegera vissa arbetsuppgifter till omvårdnadspersonal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

DRIVEN KOMMUNIKATÖR i Östersund
Astar AB
Idérik och driven kommunikatör sökes! Är du på jakt efter en utmanande och spännande tjänst inom marknad och har du ett passionerat förhållande till relationsbyggande och sälj? Brinner du för marknadsföring och är målinriktad, duktig på att skapa och hålla i relationer, samt trivs med att arbeta i ett högt tempo? Då kanske du är rätt person för oss! Thorengruppen söker en kommunikatör med mod, kraft och passion, och ett stort hjärta! Arbetsuppgifter Vi söker nu efter en skicklig kommunikatör som är bäst på relationsmarknadsföring.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-09-2018

Engagerad Projektör till Rejlers!
Rejlers Sverige AB
Har du ett stort intresse för teknik och en bakgrund inom vatten- och/eller elkraft? Söker du nya utmaningar där du är den viktiga länken mellan planering och genomförande? Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag? Då kan det här vara tjänsten för dig! Rejlers energidivision i Västernorrland ser fram emot en kraftig ökning av förfrågningar vilket bidrar till flera nya tjänster. Energidivisionen består av både erfarna och mer juniora konsulter med erfarenhet inom både el- och vattenkraft.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Område Patientsäkerhet söker farmaceut
Område Patientsäkerhet
Region Jämtland Härjedalen arbetar ständigt med att förbättra läkemedelsområdet och arbetsuppgifterna inom området växer. Nu går vi in i en spännande period där läkemedelsteamet ska utveckla det farmaceutiska stödet till vården, starta upp skötsel av läkemedelsförråd och tillverkning i egen regi samt intensifiera arbetet med ordinationsmallar i slutenvården.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 04-09-2018

Arbetsledare till VA-verksamheten
Östersunds kommun
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning. ARBETSUPPGIFTER Arbetsledning/styrning av rörläggarverksamheten som innefattar drift och underhåll av VA-ledningsnätet såsom felsökning och läcksökning, utförande av anslutningar samt mindre nyanläggningsarbeten. Administration, t.ex. kostnadsberäkningar, fakturering och ekonomisk uppföljning. I tjänsten ingår beredskapsarbete. KVALIFIKATIONER Relevant utbildning inom VA-teknik eller motsvarande, t.ex.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

HR Business Partner till Östersund
Webhelp Nordic
Vi söker dig som har arbetat några år inom HR och är redo för att ta nästa kliv i arbetslivet.     Om oss:  Webhelp är ett globalt företag specialiserade inom kundupplevelse, betalningshantering samt marknadsföring över sociala och digitala kanaler. Ni hittar oss i mer än 25 länder med nästan 50 000 medarbetare runt om i världen. Från Piteå i Norr, Kapstaden i söder, New York i väst, till New Delhi i öst. Vårt huvudkontor ligger beläget i Paris, Frankrike och vi har de senaste fyra åren haft en tillväxt på över 250 %.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Kundtjänstmedarbetare till Bonnier i Östersund
Webhelp Nordic
Vill du arbeta med oss och Bonnier som är en av Sveriges största distributörer av tidningar och magasin? Just nu söker vi fler engagerade och målinriktade kollegor till vår kundtjänstavdelning i Östersund. ARBETSUPPGIFTER   Ditt arbete innefattar kundservice och merförsäljning via telefon där samtalen handlar om prenumerationsfrågor, fakturafrågor och övriga ärenden.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Medicinsk sekreterare till Hud- och könsmottagningen
Region Jämtland Härjedalen, Område Hud, infektion och medicin
Välkommen till oss på hud- och könsmottagningen! Utöver hud- och könsmottagning har vi även en behandlingsavdelning. På enheten arbetar sekreterare, undersköterskor, kurator, sjuksköterskor och läkare. Totalt är vi cirka tjugo medarbetare. Mottagningen är utrustad med ljusbehandlingsenhet, Bucky och PDT samt operationsrum för mindre operativa ingrepp. Förutom sedvanlig administration och skrivuppdrag, är förmågan att arbeta självständigt ett krav likaså god kommunikation i tal och skrift. Samverkan tillsammans med kollegor och vårdpersonal.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Sjuksköterska som tycker om struktur och utveckling i vardagen-sök till oss
Region Jämtland Härjedalen, Område Hud, infektion och medicin
Söker du ett utmanande och utvecklande jobb? Välkommen till oss på medicinenheten i Östersund! Här arbetar du med kompetenta och positiva kollegor och möter patienter med sjukdomar inom hematologi, endokrinologi, njurar, mage och tarmar. Vi jobbar hela tiden med att göra patienterna mer delaktiga i vården, exempelvis genom vårt jobb med bedsiderapportering. Som sjuksköterska hos oss jobbar du utifrån ett helt nytt arbetssätt där vi tar tillvara varje medarbetares kompetens på bästa sätt utifrån en tydlig rollbeskrivning. Arbetssättet har lett till en bättre arbetsmiljö.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 09-09-2018