Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sommarjobb hos OKQ8 Östersund
OKQ8
Börja jobba hos oss sommaren 2018! Vill du vara en del i ett team med en fantastisk laganda? Gillar du att arbeta i ett högt tempo med flexibla arbetstider? Då har vi jobbet för dig! På våra stationer arbetar vi i team tillsammans med engagerade medarbetare som tar hand om varandra och kunderna. Hos oss är ingen dag den andra lik eftersom det är så stor variation på arbetsuppgifterna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 31-03-2018

Områdeschef till Gemensamma Försäkringsfrågor Betalning/Återbetalning
Försäkringskassan
Avdelningen för gemensamma försäkringsfrågor har i uppdrag att driva utvecklingen av Försäkringskassans gemensamma kvalitet, hålla ihop myndighetens gemensamma försäkringsfrågor och skapa förutsättningar för organisatoriskt lärande. Avdelningen har 5 olika verksamhetsområden: försäkringstillhörighet/omprövning, kontroll, servicekontor, sjukpenninggrundande inkomst/kundmöte och betalning/ återbetalning.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 08-03-2018

Systemingenjör
Dfind Science & Engineering AB
Systemingenjör ADB SAFEGATE söker en Systemingenjör för styrsystem till världens alla flygplatser med fokus på flygfältsbelysning. ADB Safegate provides the technology and solutions that make airports more efficient, safer and sustainable, and reduce their operational costs. We partner with airports and airlines to evaluate their existing operations, identify bottlenecks and jointly solve these challenges through integrated solutions that address airport operations from approach to departure. Airfield ground lighting (AGL) is a visual guidance and the heart of airfield operations.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Vägledare sommarvikarier Ung Integration
Östersunds kommun
Sommarvikarier, heltid. Schemalagd arbetstid: dag, natt, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse. Socialförvaltningen består av fyra olika verksamhetsområden: Öppenvård, Barn ungdom vuxen, Försörjningsstöd och Område integration. Område integration består av två enheter: Integrationsservice som ansvarar för mottagandet av vuxna och familjer, samt Ung integration som ansvarar för mottagande av ensamkommande asylsökande barn/ungdomar mellan 14 och 18 år. Verksamheten består av hem för vård eller boende samt stödboendeverksamheter där ensamkommande kan bo kvar upp till 21 års ålder.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 08-04-2018

SOMMARSÄLJARE TILL CIRCLE K ÖSTERSUND
Circle K Detaljist AB
5pictures_5.jpg LOVE MEETING NEW PEOPLE? Welcome to heaven. På Circle K är det full fart dygnet runt, vi har roligt tillsammans och vi tror att du kommer att tycka att det känns meningsfullt att göra våra kunders liv enklare. Vi söker hjälpsamma personer som kan hålla flera bollar i luften utan att tappa fokus på detaljerna.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 30-04-2018

Utvärdering, miljöhandläggare
Naturvårdsverket
Vi söker dig som är intresserad av att genomföra och utveckla utvärdering och analys av miljöarbetet i samhället! Utvärderingsenheten hör till Miljöanalysavdelningen som tar fram kunskap som behövs i miljöarbetet genom att samla in, analysera och sammanställa information om hur miljön mår och hur miljöarbetet går samt driver arbetet för smidig digital tillgänglighet till miljöinformation. Enheten arbetar med samhällsvetenskaplig utvärdering och analys.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 12-03-2018

Kundtjänstmedarbetare till Statlig Myndighet i Östersund
Kornboden
Kornboden söker två (2st) Kundtjänstmedarbetare heltidsuppdrag på en statlig myndighet i Östersund. Uppdragen förväntas pågå under cirka 3 månader med möjlighet till förlängning. Snart tillträdde där av kort ansökningsperiod.   Beskrivning: I ditt arbete kommer du att besvara inkommande samtal och hantera inkommande frågor via hemsidan som du på ett trevlig och informativt sätt hjälper kunderna med. Vi tror att du är pedagogisk i mötet med människor och starkt lösningsorienterad.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Vi söker en naturvårdshandläggare med inriktning mot våtmarker
Länsstyrelsen Jämtlands län
Tillsammans för en hållbar framtid! Länsstyrelsens cirka 240 medarbetare arbetar med respekt, professionalitet och öppenhet för länets invånare. Länsstyrelsen består av åtta enheter. En av enheterna är Naturvårdsenheten som är indelad i tre funktioner, Fältfunktion, Viltfunktion och funktionen för Naturskydd & Förvaltning. Enheten skyddar och förvaltar värdefull natur, statens leder i fjällen och viltstammarna. Dessutom handlägger Naturvårdsenheten ärenden och bedriver tillsyn inom naturvårdsområdet.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Bosamordnare
Östersunds kommun
Jenny behöver en kollega! Vård- och omsorgsförvaltningen är en av åtta förvaltningar inom Östersunds kommun. Förvaltningen har cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,5 miljarder kronor. Verksamheten ökar och vi söker därför en: Bosamordnare Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten ingår i Uppdragsenheten, som består av 17 medarbetare. På Uppdragsenheten arbetar vi med kvalitet, metodstöd, strategisk planering, upphandling, uppföljning och beställning av verksamhet. Vi har en bosamordnare idag men vi får mer att göra.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Dagproducent till P4 Jämtland
Sveriges Radio AB
P4 Jämtland är angeläget för vår publik. Stationen ska uppdatera det som är viktigt, det som är aktuellt, det som är lokalt, men det ska också roa och överraska. För många lyssnare är P4 en självklar kamrat vid frukostbordet, i bilen och på jobbet. P4 Jämtland speglar i röster och ämnesval hela länet och fångar eller skapar dagens snackisar, trender, avslöjanden och politiska utspel.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018