Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kan du C# och C++ och har ett sinne för 3D-grafik?
Academic Work
Vill du jobba på ett företag som är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg och installationsbranschen? Nu har du chansen att bli en del av ett ständigt växande företag som vågar utmana tekniken och hitta lösningar på kunders problem. Ansök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för direkt rekrytering en utvecklare med kunskap inom C# och C++ till Elecosoft. Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Miljökonsult med inriktning kemikalier till Intersolia!
Academic Work
Brinner du för att jobba på en strategisk och operativ nivå inom kemi-, miljö- och arbetsmiljöområdet? Vill du ta chansen att arbeta på ett företag som är inne i en spännande expansions- och utvecklingsfas där just du kommer få möjlighet att påverka din egna roll inom företaget? Hos Intersolia erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter både på kort och lång sikt! Läs mer i annonsen och ansök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en miljö- och arbetsmiljökonsult med inriktning kemikalier till Intersolia i Umeå.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Teknisk projektledare till BPL!
Academic Work
Är du ute och letar nya utmaningar inom rollen som projektledare? Lockar det att arbeta i en samhällsutvecklande bransch med betydelsefulla projekt? Trivs du med frihet under ansvar och vill arbeta i ett företag som ger dig möjligheterna att utvecklas? Då ska du läsa vidare. BPL söker en projektledare till Umeå. Urval sker löpande, så ansök redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för BPLs räkning en projektledare med några års arbetslivserfarenhet i rollen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Sommarpersonal till vårt lager
Nyhléns Hugosons Chark AB
Nu söker vi semestervikarier! Vi söker nu sommarpersonal till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. Vi finns på plats på Vi finns på plats på Framtidsmässan i Skellefteå den 28 februari mellan 9-15.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Sommarpersonal till vår produktion
Nyhléns Hugosons Chark AB
Nu söker vi semestervikarier! Vi söker nu sommarpersonal till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. Vi finns på plats på Framtidsmässan i Skellefteå den 28 februari mellan 9-15.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Montörer till läkemedelsindustrin
Konsultia AB
Om kundföretaget Vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare söker nu montörer till deras produktion i Umeå. Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba med montering av små och lätta enheter samt testning och kalibrering för att möta produkternas kvalitetskrav. I produktionen gäller hårda hygienkrav. Din profil Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Underrättelsehandläggare inom ekonomisk brottslighet
Skatteverket
Vill du arbeta med operativa och taktiska analyser avseende allvarlig ekonomisk brottslighet? Vill du vara med och skapa samhällsnytta tillsammans med kunniga kollegor? Som underrättelsehandläggare på skattebrottsenheten får du ett omväxlande och utvecklande arbete där du drar nytta av din analytiska förmåga. Om jobbet Underrättelseverksamhetens huvudsakliga uppdrag är att inhämta, bearbeta, analysera och delge underrättelser. Som underrättelsehandläggare arbetar du huvudsakligen med operativa och taktiska analyser avseende allvarlig ekonomisk brottslighet inom Skatteverkets ansvarsområde.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 04-03-2019

Lokalvårdare
Miljöstäd Team MT AB
Vi söker dig till vårt företag. Arbetstiderna är varierande, du har möjlighet att välja allt från timmar till heltid utifrån hur våra uppdrag är för tillfället. Körkort är meriterande dock inget krav, har du erfarenhet från lokalvård är det ett plus men vi ger även intern utbildning. Vi tillsätter tjänster löpande så skicka in din ansökan omgående.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Förskollärare till Nordstjärnan
Umeå kommun, Utbildning, Förskola, Nordstjärnan
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Nordstjärnan är ett unikt samverkanshus. Här finns förutom en kommunal förskola, ett vård- och omsorgsboende och ett produktionskök som levererar mat till kommunala verksamheter.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Personlig assistent till brukare i Sävar
Umeå kommun, Stöd och omsorg, Personlig assistans
Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Personer under 65 år som har en funktionsnedsättning och omfattande behov av stöd och hjälp kan söka personlig assistans. En personlig assistent hjälper någon med grundläggande behov, till exempel att äta, klä på sig, tvätta sig och kommunicera.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019