Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Fritidspedagog till Ersdungens skola
Utbildning, Grundskola, Område Nord, Ersdungens skola
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Ersdungens skola på Ersboda är en F-6 skola. Skolan ligger ett stenkast från flera stora grönområden. Ersdungen kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där alla möts med respekt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Etableringskonsulter i Ångermanland
LeXman Flexibel Bemanning
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under veckorna 38-42 att genomföra ett antal ombyggnationer till en av våra kunder på ett antal orter i Ångermanland.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 12-09-2019

Säljare sökes i Umeå
Sector Alarm AB
Det viktigaste för oss är inte vad du tidigare gjort, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Är du rätt för oss så ger vi dig verktygen för att lyckas!   Tjänsten Du kommer att bli en viktig del av ett positivt och engagerat sälj-team, där vi jobbar med att boka och genomföra kundmöten öga mot öga, i Umeå med omnejd. Vi söker nu dig som har en genuin passion för försäljning och drivs av utmaningar. Dina personliga egenskaper kommer att vara avgörande för den här tjänsten.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 02-08-2019

Säljare
Ragn-Sells AB
Vill du kunna göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Produktionschef, Skellefteå
PostNord Sverige
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team Är du en kvalitetsmedveten och engagerad ledare som vill växa med oss och få användning av din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja? Nu söker vi en Produktionschef till våra kontor Boliden, Burträsk och Robertsfors. Placeringsort Skellefteå.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Projektledare/exploateringsingenjör med inriktning lantmäteri
Umeå kommun, Samhällsbyggnad, Mark- och exploatering
Umeå fortsätter att växa i snabb takt! Kommunens mål om att ha 200 000 invånare senast år 2050 innebär att många fler bostäder ska byggas, företag ska växa och nyetableringar ske, samtidigt som lokaler för utbildning, barnomsorg, äldreboenden m m uppföras. Mark och exploaterings uppgift är att se till att det finns lämplig mark för denna tillväxt. Vi arbetar både strategiskt och operativt. Hos oss utför du inte bara ett uppdrag - du blir en viktig pusselbit i den organisationsgemenskap som tillsammans bygger staden.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 15-08-2019

Lagerarbetare för kommande uppdrag
Konsultia AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker just nu lagerarbetare för kommande uppdrag hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på uppdrag, men i helhet så handlar det om att behandla ordrar i lagerhanteringssystem, hantera inkommande och utgående gods, plocka ordrar, paketera inför leverans samt vara en del av den interna logistiken på kundföretaget. Många delar av ditt arbete kommer kräva truckort och truckvana. Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är lojal, positiv och som vill lära dig nya saker.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Montörer för kommande uppdrag
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker nu montörer för kommande uppdrag hos våra kunder. Så känner du dig redo att testa på någonting nytt, eller tror att detta skulle kunna vara något för dig? Tveka då inte att söka jobbet via vår hemsida www.konsultia.se Vi kommer börja gå igenom ansökningarna och kalla på intervju efter semestern v.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

CNC-operatörer till kundföretag
Konsultia AB
Dina arbetsuppgifter Vi söker just nu CNC-operatörer för uppdrag hos en av våra kunder i Vindeln. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att köra, programmera och övervaka maskinerna. Din profil Vi söker dig som är utbildad CNC-operatör med maskinteknisk bakgrund, och/eller har viss arbetslivserfarenhet inom yrket. För oss är din personlighet viktig. Vi söker dig som har du ett eget driv och jobbar bra både i grupp och på egen hand. En positiv attityd, lättlärd och engagerad är egenskaper som vi värderar högt.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Är du vår nästa stjärna inom Kundtjänst?
Webhelp Sweden
OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Webhelp i Umeå söker just nu nya medarbetare till uppdraget Telenor! Blir du en av våra medarbetare kommer du få jobba på en ungochfartfylld arbetsplats där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet. Förutom att du dagligen kommer få umgås med dina kollegor kommer du även att göra vardagen lite enklare för våra kunder. Som medarbetare på teknisk support arbetar du med att lösa olika tekniska ärenden på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019