Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Arbetsledare
NCC
Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö. Vägservice är en nytänkande och driven verksamhet som vill framåt och förbättra och utveckla branschen. Vi utforskar både teknik och struktur för att hela tiden se möjligheter att driva lönsamma projekt.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Handläggare, Umeå
Skatteverket
Det vi gör på Skatteverket har betydelse för företagaren, individen, andra myndigheter, samhällsfunktioner och Sverige. Vi ska skapa förutsättningar i kundens vardag och underlätta med digitala tjänster. Vår övergripande ambition är att Skatteverket ska fortsätta att ligga i framkant och vara ett föredöme inom svensk statsförvaltning. Framtiden är inget som ska upptäckas utan något vi gemensamt, tillsammans med andra, är med och skapar.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 28-11-2018

Säljledare Avdelning: Jakt & Vildmark
XXL sport & villmark AS Umeå
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap. Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Extra jobb som personlig assistent
Assistans för dig i Sverige AB
Assistans för dig är landets största familjeföretag för människor som behöver personlig assistans. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den absolut bästa personliga assistansen! Det bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare, att vi är lyhörda för våra kunders behov och alltid ger ett personligt bemötande. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Det är så vi vill bygga ett tryggt och hållbart företag - och hjälpa våra kunder med precis den assistans de behöver.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Kundservicemedarbetare till Telenor sökes!
Webhelp Nordic
Hej! Kul att du klickade dig in på just vår annons! Webhelp i Umeå växer så det knakar och vi söker ett nytt gäng till vår tekniska support för vår samarbetspartner Telenor.     Vi tror att vardagen blir roligare om vi får dela den med andra. Blir du en av våra medarbetare kommer du få jobba på en ung och fartfylld arbetsplats där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet! Förutom att du dagligen kommer få umgås med dina sköna kollegor kommer du även att göra vardagen lite enklare för våra kunder.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 19-10-2018

Jobba som personlig assistent hos Humana i Skellefteå!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Nu söker vi personliga assistenter till våra kunder i Skellefteå! Jobbet som personlig assistent innebär att du finns till stöd där funktionsnedsättningen sätter gränser arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken kund du arbetar hos.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Extrajobb, Retail24 söker säljande demo ambassadör och eventpersonal med st
Retail24 sverige 2015 AB
Retail24 har Nordens största Sälj, Demo och Merchandisingkår!
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 21-10-2018

Personlig assistent till Centrala Umeå, funktionshinderomsorgen
Stöd och omsorg, Personlig assistans
Funktionshinderomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Personer under 65 år som har en funktionsnedsättning och omfattande behov av stöd och hjälp kan söka personlig assistans. En personlig assistent hjälper någon med grundläggande behov, till exempel att äta, klä på sig, tvätta sig och kommunicera.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Undersköterska, Heimdall Hälsocentral, Skellefteå
Västerbottens läns landsting, Heimdalls hälsocentral
Västerbottens läns landsting Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Stödpedagog med dari, arabiska, tigrinja eller somaliska som modersmål
Utbildning, Gymnasieskola, Midgårdsskolan
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste arbete. Midgårdsskolan är en gymnasieskola som erbjuder sju högskoleförberedande program, två yrkesprogram, gymnasiesärskola och språkintroduktion. Här går cirka 800 elever och deras möjlighet att nå goda resultat i en trygg och kreativ miljö är viktiga ledstjärnor för alla som arbetar på skolan.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018