Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Polismyndigheten söker administratör för tidsbegränsat vikariat till recept
Polismyndigheten, Polisregion Nord
Polismyndigheten är Sveriges största myndighet med cirka 30 000 medarbetare. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling. Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag - att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Geotekniker till Ramboll
Poolia Umeå AB
Teknik för teknikens skull är meningslös. Men rätt använd kan den förbättra både vardagen och världen. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 13 000 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Vi drivs av nytänkande lösningar och tror på att ge tillbaka till samhället. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar. Vi är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 06-01-2020

Löneadministratör till Vattenfall i Umeå
Lernia
Nu söker vi dig som är en erfaren löneadministratör för uppdrag till Vattenfall i Umeå. OM FÖRETAGET Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med cirka 20 000 anställda. Tillsammans producerar de värme och energi från energikällorna vind, vatten, sol, biomassa, kärnkraft, kol och gas. Vattenfall söker nu en löneadministratör för ett uppdrag som startar omgående och pågår till 30/4 2021. Uppdraget innebär att du blir anställd av Lernia och uthyrd till Vattenfall i Umeå under perioden.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 20-12-2019

Medicinska sekreterare, Medicincentrum, Umeå
Region Västerbotten, Medicincentrum skrivenhet
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Medicincentrum är en del av Norrlands universitetssjukhus i Umeå och är en av de största klinikerna i länet med drygt 350 medarbetare. Hos oss pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi ska påverka och utveckla framtidens vård inom det internmedicinska området. För att växa i rollen och ge den bästa vården vet vi att det är viktigt med trivsel på arbetet och att ha möjlighet till karriär.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Produktionsledare till anstalten Umeå (vikariat)
Kriminalvården, Anstalten Umeå
Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för anstalter, frivård, häkten samt inrikes- och utrikestransporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 10-12-2019

Ta nästa steg som Junior Projektledare hos Rototec!
Professionals Nord Rekrytering AB
Det här är tjänsten för sig som är redo för nästa steg. För dig som har ett driv och en naturlig pondus att ta på dig nya ansvarsområden. Här får du ta med dig din erfarenhet ifrån bygg eller anläggning och använda den på ett mer övergripande plan. Vi har inga krav på utbildning, om du kommer med rätt inställning hjälper vi dig att lyckas i rollen! Läs vidare och skicka in en ansökan direkt då vi går igenom urvalet löpande. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Rototecs räkning en junior projektledare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 11-12-2019

Undersköterskor
Malå kommun
Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland. Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud. Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019

Support specialist till företag inom finansbranschen!
Professionals Nord Rekrytering AB
Har du en universitetsutbildning inom ekonomi och vill ta steget in i finansbranschen? Ta chansen att få arbeta mot nordiska kunder inom ett företag som ligger i framkant där varje medarbetare är viktig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Support specialist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund från december till slutet av september 2020.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 04-12-2019

Elev- och fjärrhandledare till Bjurholms lärcentrum
Bjurholms kommun
Som medarbetare i Bjurholms kommun spelar du en viktig roll där du varje dag är med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. Inför framtiden behöver vi fler duktiga och engagerade medarbetare som vill vara med och utveckla våra verksamheter. Vi står inför många spännande utmaningar och söker dig som kan ta initiativ, brinner för ditt uppdrag och gärna delar med dig av din kunskap. Tillsammans bidrar vi till en välfärd för Bjurholms drygt 2 450 invånare.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 08-12-2019

Djurskötare till Forslundagymnasiet
Umeå kommun, Utbildning, Forslundagymnasiet
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Forslundagymnasiet ligger i en vacker lantlig miljö endast 5 km från Umeå centrum. Gymnasieskolan har cirka 170 elever, gymnasiesärskolan 20 elever samt vuxenutbildningar inom trädgård, mark och anläggning med cirka 80 elever.
Skapad : 20-11-2019 Ansökningsfrist : 27-11-2019