Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Homepartysäljare - Umeå
MORE THAN LOVE AB
Vi söker dig som vill förmedla lust, njutning och glädje till de människor du möter. Är du intresserad av att lära dig och framför allt dela med dig av dina kunskaper om hur viktigt det är med ett bra sexliv, oavsett om det är på egenhand eller tillsammans. Är du social, har lätt att tala inför grupp, besitter en säljande sida och sprider energi till dina medmänniskor, då är du den medarbetare vi söker. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete där du utvecklas som person och har möjligheter till obegränsade inkomster eftersom lönen är provisionsbaserad.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Säljande kundservicemedarbetare
Online Fulfillment Sverige AB
Tjänsten innebär service och merförsäljning via inkommande samtal från våra uppdragsgivares befintliga och nya kunder. Vår 20åriga branscherfarenhet har inneburit att vi i dagsläget arbetar med flertalet stora och välkända varumärken/uppdragsgivare. Det innebär att det finns möjlighet till variation i vilka varumärken/uppdragsgivare du arbetar för. Vårt mål är att våra medarbetare skall utvecklas och med tiden klara av svårare och mer komplexa typer av kundserviceuppdrag. Det finns därmed stora utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med oss.
Skapad : 22-02-2018 Ansökningsfrist : 12-04-2018

Lärare i matematik och/eller NO
Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Extrajobb på Fitness24Seven i Umeå
TNG Group AB
Vill du jobba extra med service och kombinera det med hälsa, fitness och träning? Då är Fitness24Seven något för dig! Har du ett intresse för service och vill lära dig mer? Tycker du även att hälsa och träning är spännande? Perfekt! Nu söker Fitnes24Seven en gymvärd som vill jobba extra på deras två gymanläggningar i centrala Umeå. Där får du lära dig att ta ansvar och ge den bästa möjliga service till kunder. Välkommen med din ansökan! VAD KAN VI ERBJUDA DIG? I rollen som gymvärd kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i centrum.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Undersköterskor, hemtjänsten Erikslid/Nordanå
Skellefteå kommun, äldreomsorg
Arbetet innehåller dag-, kvälls- och helgtjänstgöring och periodplaneras utifrån verksamhetens behov. ARBETSUPPGIFTER Du utför äldreomsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Du har ett rehabiliterande synsätt, dokumenterar, planerar och organiserar det dagliga arbetet. I arbetet ingår att vara kontaktperson för enskilda individer samt samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper. KVALIFIKATIONER Kortare utbildning inom eller tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Lärare i programmering, teknik och/eller företagsekonomi
Clockwork Skolbemanning Rekrytering AB
Om oss Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera – allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 01-06-2018

Junior Mjukvaruutvecklare med driv till Data Ductus
Ghost Competence AB
Information om tjänsten Ghost Competence söker för Data Ductus räkning en Junior mjukvaruutvecklare med driv. Nu har du som är i början av din karriär och vill arbeta på en internationell marknad chans till ett varierande och utvecklande arbete. I rollen som Junior Mjukvaruutvecklare kommer du att erbjudas såväl interna utbildningar som en gedigen inlärningsperiod. Du kommer till en början att arbeta parallellt med mer erfarna utvecklare, för att du ska få bäst möjliga förutsättningar att lyckas i rollen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Skellefteå tingsrätt söker tf rådman
Sveriges Domstolar, Skellefteå tingsrätt
Skellefteå tingsrätt är en av landets allmänna domstolar. Skellefteå tingsrätt är en väl fungerande domstol med 16 anställda. Vid domstolen tjänstgör bl.a. domare, tingsnotarier och domstolshandläggare. Domstolen handlägger brottmål, tvistemål och ärenden. Arbetsläget vid Skellefteå tingsrätt är gott. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Som tf rådman förväntas du kunna hantera samtliga på domstolen förekommande måltyper, även om viss specialisering förekommer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

2 Laboratorietekniker till Umeå
Svevia
Division Beläggning är en heltäckande beläggningsentreprenör, som erbjuder tjänster och produkter genom hela kedjan från sten till färdigbelagd och målad väg. Vår verksamhet är säsongsbetonad och omsätter 1,4 miljarder kronor om året. Vi söker nu två laboratorietekniker till vårt väglaboratorium i Umeå. Laboratoriet är ackrediterat och bland våra kunder finns Trafikverket, kommuner, andra entreprenörer och ballasttillverkare.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 25-03-2018

Projektanställning, utveckla Alpina utbildningar Tärnaby och Västerbotten
Storumans kommun
Storumans kommun är en till ytan väldigt stor vidsträckt kommun i Södra Lappland. Här bor cirka 6 000 personer, drygt hälften av dessa i tätortsområdena Storuman/Stensele och Tärnaby/Hemavan. Storumans kommun är en kommun i utveckling. Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, den största investeringsperioden i kommunen sedan vattenkraftsepoken. Vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring med omfattande exploatering i fjällvärlden ger positiva vindar i kommunen. I kommunen finns ett varierat utbud av aktiviteter som ökar trivseln.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 09-03-2018