Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till förskolan Solen, Sävar
Utbildning, Förskola, Område Centrum/Norr, Solen Sävar
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Förskolan Solen är en central förskola i Sävar med närhet till skog och natur. Vi arbetar med åldersnära grupper vilket innebär att vi utgår ifrån barnens intressen och behov i utformningen av våra lärmiljöer och i planeringen av aktiviteter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

VVS-säljare med bred produktkunskap
TNG Group AB
Har du erfarenhet inom VVS och drivs av möte med kund och att ge professionell service? Då är det här en roll för dig! Arbetar du idag som VVS-montör eller rörläggare och vill ta steget mot sälj? Eller jobbar du idag som säljare inom branschen och är redo för nästa utmaning? Vi erbjuder en roll som utesäljare med placering i norra Norrland där du utgår från hemmet och planerar själv din arbetsdag. Carpings ger dig bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas inom sälj samt att du får möjlighet att arbeta med både befintliga nöjda kunder och nykundsbearbetning inom regionen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Enhetschef till Umeåregionens brandförsvar, Räddningstjänst
Umeå kommun, Samhällsbyggnad, Brandförsvar och säkerhet
Umeå brandförsvar ska följa riskutvecklingen i samhället och arbeta för ett gott skydd och god säkerhet för de som bor, vistas eller verkar i Umeå. Vi ska även arbeta för att eliminera och reducera riskkällor, planera och genomföra skadebegränsande och/eller skadeavhjälpande insatser. Några av uppdragen är att arbeta med förebyggande brandskyddsåtgärder genom att bland annat utföra tillsyn av anläggningar som hanterar brandfarliga varor samt besiktning av om-, till- och nybyggnationer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-10-2018

Miljöarbetare VA
Ragn-Sells AB
Miljöarbetare VA   Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Umeå?  Vi hoppas det.   Dina arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med spolning/sugning och stamspolning. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.   Din profil Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet och ADR Grund samt Tank. Har du även CE-behörighet är det meriterande.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Sjuksyrra AB söker sjuksköterska Operationssköterska till Umeå v 34-51
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till Operationscentrum. Behov? Behovet är under hela hösten v 34-51. Arbetstider är 07:00-16:30, helgfria vardagar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Vikarier sökes till personlig assistans i Vilhelmina!
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Välkommen, då är du sannolikt rätt person för oss!
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Restaurang- & Storhushållslärare med Stjärnkvalité till Astar, Skellefteå
Astar AB
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

C-chaufför till Skellefteå
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker en c-chaufför till en av våra kunder i Skellefteå. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som chaufför med tillhörande lastning och lossning. Arbetet är variationsrikt och det förekommer en del kundkontakt via telefon och dator.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

Pizzabagare
Tre kronor
Pizzabagare till pizzeria Tre Kronor i Hörnefors. Arbetsuppgifterna består av att pizzabakning och matlagning på grill.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Grillbiträde/Gatuköksbiträde
IM:s Gatukök
Vanligt förekommande arbestuppgifter i ett grillkök exempelvis matlagning, kassa, städ samt varupåfyllnad. Erfarenhet från matlagning är ett krav. För mer information ring Angelica: 0933-10438
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018