Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterskor, Neonatal-IVA/Barn 4, NUS
Västerbottens läns landsting, Neonatal IVA Umeå
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Neonatal-IVA/Barn 4 är en intensivvårdsavdelning för nyfödda och för tidigt födda barn.
Skapad : 18-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Förste forskningsingenjör
Umeå universitet, Institutionen för datavetenskap
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Institutionen för datavetenskap söker en förste forskningsingenjör. Du kommer att arbeta inom NLAFET, som är ett av de högprofilerade projekt som finansieras av EU inom ramen för EU:s forskningsprogram Horizon 2020.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 19-03-2018

Chef till förvaltningsrättsgrupp 1 vid rättsenhet Nord, rättsavdelningen.
Polismyndigheten
Gruppen ansvarar bland annat för handläggning av ärenden enligt ordningslagen som reglerar frågor om allmänna sammankomster och offentliga tillställningar samt allmän ordning och säkerhet i övrigt på offentliga platser och vid vissa anläggningar och verksamheter. Ordningslagen är en viktig del av polisens ordningshållande verksamhet och ger möjlighet att bland annat uppställa villkor för offentliga arrangemang, dels vid exempelvis stadsfestivaler och danstillställningar, men även vid demonstrationer.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-03-2018

Kafémedarbetare Finas Hembageri
Finas Konditori
Finas Hembageri har försett Umeå med gott fika sedan 1893. Nu söker vi ett kafébiträde till Nybro konditoriet på 100%. Du bör ha tidigare erfarenhet, vara stresstålig, lättlärd och sist MEN inte minst ha en positiv attityd.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 25-02-2018

Tekniskt lagd lagerarbetare med truckkort sökes
StudentConsulting
Nu söker vi en noggrann och självgående lagerarbetare till vår kund i Umeå. Arbetsuppgifterna kommer främst bestå av godsmottagning, plockning och truckkörning. Därför är det ett krav att du som söker innehar truckkort A2. Uppdraget är en heltidsanställning och planeras starta så fort vi hittar rätt kandidat med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning och övertag av kundföretaget.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 23-03-2018

Servicetekniker Bod till Byggetablering Umeå.
Cramo
Som servicetekniker arbetar du med hantering av bodar och bodetableringar. Du tar emot returer av bodar, arbetar med löpande underhåll samt med anpassningar bodarna efter kundens behov. I rollen som Servicetekniker Bod ingår det vissa administrativa arbetsuppgifter, som att skriva serviceordrar och att debitera kundskador. Arbetet utförs på byggetableringscentra i Umeå. Vem är du? Som person är du positiv och utåtriktad. Du är en ansvarstagande, lösningsorienterad och trygg person som är praktiskt lagd och är inte rädd för att ta i när så behövs.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 05-08-2018

Avdelningschef Neurorehab Sävar, NHHC
Västerbottens läns landsting, Neuro- huvud- hals centrum VB
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Vill du arbeta som sjuksköterska på SPEVA, Medicincentrum Umeå?
Västerbottens läns landsting, Specialistvårdsavdelning Umeå
Medicincentrum är en del av Norrlands universitetssjukhus som för tredje gången blivit utsett till Sveriges bästa universitetssjukhus! Medicincentrum är en av största klinikerna i länet med drygt 400 medarbetare. Hos oss pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi ska påverka och utveckla framtidens vård inom det internmedicinska området. Vi vill att du ska vara med på vår resa mot världens bästa vård och hälsa. Specialistvårdsavdelningen, SPEVA söker en sjuksköterska. Hos oss har varje sjuksköterska en viktig roll och ditt arbete bidrar till att ge vård i världsklass.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

Vill du arbeta som sjuksköterska på MAVA, Medicincentrum Umeå?
Västerbottens läns landsting, Med akutvårdsavdelning MAVA Umeå
Medicincentrum är en del av Norrlands universitetssjukhus som för tredje gången blivit utsett till Sveriges bästa universitetssjukhus! Medicincentrum är en av största klinikerna i länet med drygt 400 medarbetare. Hos oss pågår ett spännande utvecklingsarbete där vi ska påverka och utveckla framtidens vård inom det internmedicinska området. Vi vill att du ska vara med på vår resa mot världens bästa vård och hälsa. Vård medicinska akutvårdsavdelning, MAVA söker en sjuksköterska. Hos oss har varje sjuksköterska en viktig roll och ditt arbete bidrar till att ge vård i världsklass.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 02-03-2018

HR-generalist
Clockwork Umeå AB
Om företaget Vi har mycket att vara stolta över på VK Media. Vi har ett arv som vi värnar om, samtidigt som vi ständigt är på en förändringsresa där målet är att göra om ett klassiskt tidningsföretag till en fullt ut multimedial organisation. Vi spänner bågen högt och siktar på att bli Europas ledande lokala multimediala koncern. Våra medarbetare är vår verkliga styrka.
Skapad : 16-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018