Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Euroborr söker betongbilsförare på heltid
Euroborr AB
Arbetsuppgifter: Som betongbilschaufför blir din huvuduppgift att leverera betong för vår uppdragsgivare i Umeåområdet. Du kommer också vara den som ansvarar för betongbilens underhåll. Kvalifikationer: Vi vill att du har C-körkort samt YKB, om du har E-körkort är det meriterande. Vi vill att du har erfarenhet från betongbranschen samt tidigare erfarenhet av lastbilskörning. Du trivs att arbeta självständigt och har förmåga att skapa goda relationer till kunder och arbetskollegor. Du är flexibel, noggrann och stresstålig.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 20-01-2019

Sektionschef till Holmöleden
Trafikverket
Vill du arbeta som samhällsutvecklare i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Rektor till Skärsgårdsskolan i Holmsund
Utbildning, Grundskola, Område Öst, Skärgårdsskolan
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. I Umeå kommun är förskolor, familjedaghem och grundskolor indelade i fem geografiska skolområden; Öst, Nord, Syd, Väst samt Centrum-Norr. En för- och grundskolechef samordnar arbetet i varje område.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 07-01-2019

Projektassistent, tidsbegränsad
Umeå centrum för molekylär medicin (UCMM)
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 000 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Medicinska fakulteten är platsen för forskning och utbildning inom vetenskapsområdet medicin.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Sjuksköterska, Strokecenter Neuro-huvud-hals centrum, Umeå
Västerbottens läns landsting, Neuro strokecenter
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Under 2019 kommer Strokecenter att återta trombolysbehandling till avdelningen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Verksamhetschef HVB till Umeå/Östersund
Frösunda
Frösunda har dryga 3 000 kunder och 8 500 anställda inom Personlig assistans, Äldreomsorg, Funktionsnedsättning och Individ och familj med verksamheter över hela Sverige. Frösundas vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Vill du arbeta med kundens fokus, och ha ett förhållningssätt som innebär att det är kunden som får bestämma, samtidigt som vi i varje ögonblick arbetar för att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt?
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 13-01-2019

Empatisk personlig assistent sökes!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Jag är en kvinna i mina bästa år, 44 år med hjärtat på rätta stället som nu söker dig som vill arbeta som timvikarie hos mig. Jag har sjukdomen ME och behöver i min vardag hjälp med allt från personlig hygien, förflyttning, tandborstning, matlagning, städning till fritidsintressen mm.  Mina intressen är människor, böcker, skriva poesi, foto och djur, samt musik. Humor och att skratta tycker jag är kul.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 14-01-2019

Kanslichef till Patientnämnden
Västerbottens läns landsting, Patientnämndens kansli
Den 19 juni beslutade Riksdagen att det regionala utvecklingsansvaret överförs till samtliga landsting i landet. Det innebär att Västerbottens läns landsting, Region Västerbotten och delar av Länsstyrelsen Västerbotten bildar region från och med den 1 januari 2019. Landstingsfullmäktige har beslutat om en ny förtroendemannaorganisation samt förvaltningsorganisation för den nya regionkommunen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Socialsekreterare till Familjehemscentrum
Stöd och omsorg, Individ- och familjeomsorg
Familjehemscentrum är enheten inom socialtjänstens individ-och familjeomsorg som arbetar med att ta fram de resurser som behövs då barn och ungdomar placeras utanför hemmet. Familjehemscentrum ska säkra tillgången och kvalitén på familjehem och kontaktfamiljer. Dina arbetsuppgifter Som socialsekreterare på Familjehemscentrum arbetar du med rekrytering, utredning, matchning av familjehem, stöd till familjehem samt utredning och matchning av kontaktfamiljer. Du arbetar också med avtal/ersättningar till familjehemmen.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Elevassistent till NTI Gymnasiet Umeå
NTI-gymnasiet
NTI Gymnasiet har målsättningen att bli Sveriges ledande gymnasieskolor inom tech, science och IT. Med våra 26 skolor utbildar vi elever för att de ska kunna leda och navigera i en teknikdominerad framtid. Vår förståelse för teknikens roll i framtiden är vad som förenar och driver oss, och vad NTI Gymnasiet vill uppmuntra hos våra elever, oavsett vad de väljer att göra i framtiden. NTI Gymnasiet är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildare. Om skolan NTI Gymnasiet i Umeå slog upp sina portar år 2008.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018