Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Teknisk support
Randstad AB
Teknisk support Randstad fortsätter att växa och våra kunder har hög efterfrågan på medarbetare inom kundtjänstyrket. Därför söker vi dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning som vill arbeta extra hos vår kund i Umeå. Trivs du med att arbeta serviceinriktat, är lösningsorienterad och vill bli del av en arbetsplats som präglas av en öppen och familjär atmosfär. Tjänsten bygger på social kompetens och flexibilitet när arbetet kommer att innehålla administrativa arbetsuppgifter och hantering av inkommande samtal med teknisk inriktning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

STANLEY Security söker Servicetekniker till Västerbotten
STANLEY Security Sverige AB
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 25-11-2018

Rekrytera ledare till Sveriges största chefsorganisation - Ledarna
Diamax Business Group
Ledarna är Sveriges chefsorganisation, chefernas egen yrkesorganisation med drygt 90 000 medlemmar. Medlemmarna är chefer i alla branscher och på alla nivåer. Ledarna är fristående från fackliga centralorganisationer och politiskt obundet. För att ge bästa möjliga service till sina medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Läs mer om Ledarna på www.ledarna.se. Diamax Business Group AB är en dedikerad säljresurs vilket innebär att vi agerar som en förlängd arm i våra uppdragsgivares säljorganisation. Diamax är ett norrländskt företag.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Nattreceptionist
Elite Hotels
Vad får dig att känna dig extra välkommen? Ett varmt leende, glädje i blicken och ett genuint intresse för våra gäster, - det är vad vi tycker är viktigt. Håller du med, eller har du något mer att tillägga är det kanske just du som är vår nästa receptionist! Den här gången söker vi en kollega som vill arbeta natt i vår reception.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Tv- och bredbandssäljare på Umeås trevligaste arbetsplats!
Diamax Business Group
Vi är ett stort litet företag. Vi är ett 30 - tal kollegor som sitter i Umeå, men alla känner alla. Vi har en platt liten organisation, där fokus ligger på att hjälpa dig utvecklas och på så sätt få nöjdast tänkbara kunder. Tillsammans har vi en vision och det är att erbjuda dig en trivsam, utvecklande och glädjefylld arbetsplats. Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla. Vi är dessutom bra på att prata för oss. Vårt norrländska DNA har också visat sig vara en fördel, då vi dessutom är hejare på att lyssna.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Chefsassistent till HR- och Ekonomistab, VLL, Umeå
Västerbottens läns landsting, HR stab
Nu söker vi en chefsassistent som vill jobba tillsammans med oss i tjänstepersonsledningen i Västerbottens läns landsting! Som stöd till ekonomidirektören och HR-direktören får du ett viktigt och självgående arbete. Är du en skicklig administratör med goda IT-kunskaper och servicekänsla så kan du vara den vi söker! Västerbottens läns landsting bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Säljare till nysatsande företag
Professionals Nord Rekrytering AB
Vill du ta klivet in i säljkarriären där du får vara med i den frammarsch som vår kund gör? Du kommer att arbeta och utvecklas inom försäljning mot bank och försäkring, där du inledningsvis får en säljskola i världsklass! Ta chansen och få viktiga verktyg för din framtida karriär samtidigt som du har roligt på arbetet! Sök tjänsten redan idag, då det är start omgående! Information om tjänsten Professionals Nord söker för kunds räkning säljare.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Badmästare till Navet, Umeå Fritid
Umeå kommun, Samhällsbyggnad, Fritid
I Umeå Fritids avdelning bad ingår alla kommunens badanläggningar Storsjöhallen/Aquarena, Vallabadet, Umeå simhall, Sävar simhall, Hemgårdens bad, Umelagun, Obbolabadet. I avdelningen arbetar ca 100 medarbetare. Badhuset. Navet är Umeås största badanläggning med ca 250 000 besökare. Förutom upplevelsebad har Navet en 50 metersbassäng, multibassäng, barnpool, hoppbassäng och en relaxavdelning.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Kock
Great Eastern AB
På Great Eastern möter du många av Asiens goda kök. Här finns ett rikt urval av rätter från bland annat Hakka,Szechun,Mongoliet,Thailand och Indien. Mycket populär lunchbuffe. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter som kock inom kinesiska köket. Att behärska det kinesiska språket är ett krav. Likaså erfarenhet att laga kinesiska maträtter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

KOCK - HÖRNEFORS
Hörnefors Restaurang
Hörnefors Restaurang startades 2011 i centrala Hörnefors med inriktning på a'la carte meny. Restaurangen ligger i närheten av Umeå, Nordmaling och rymmer totalt 100 gäster. Det finns tillgång för 50 personer inomhus och 50 platser på vår ute servering. Restaurangen erbjuder Pizza och a'la carte meny. Till restaurangen söker vi nu en erfaren kock. Vi söker Dig som är självgående, ansvarsfull, noggrann och kan laga god mat .
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-12-2018