Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare till förskolan Solen, Sävar
Utbildning, Förskola, Område Centrum/Norr, Solen Sävar
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Förskolan Solen är en central förskola i Sävar med närhet till skog och natur. Vi arbetar med åldersnära grupper vilket innebär att vi utgår ifrån barnens intressen och behov i utformningen av våra lärmiljöer och i planeringen av aktiviteter.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 13-09-2018

Enhetschef till Umeåregionens brandförsvar, Räddningstjänst
Umeå kommun, Samhällsbyggnad, Brandförsvar och säkerhet
Umeå brandförsvar ska följa riskutvecklingen i samhället och arbeta för ett gott skydd och god säkerhet för de som bor, vistas eller verkar i Umeå. Vi ska även arbeta för att eliminera och reducera riskkällor, planera och genomföra skadebegränsande och/eller skadeavhjälpande insatser. Några av uppdragen är att arbeta med förebyggande brandskyddsåtgärder genom att bland annat utföra tillsyn av anläggningar som hanterar brandfarliga varor samt besiktning av om-, till- och nybyggnationer.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-10-2018

Miljöarbetare VA
Ragn-Sells AB
Miljöarbetare VA   Är du vår nya Sug/spolbilschaufför till vår VA-verksamhet i Umeå?  Vi hoppas det.   Dina arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att arbeta mot företags- och offentliga kunder med spolning/sugning och stamspolning. Ett arbete som utförs med god kvalitet och service. I arbetet ingår att hålla fordon och övriga resurser i gott skick och som miljöföretag är vi måna om en miljövänlig och kostnadseffektiv körning.   Din profil Du som söker tjänsten är van chaufför med C-behörighet och ADR Grund samt Tank. Har du även CE-behörighet är det meriterande.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-08-2018

Sjuksyrra AB söker sjuksköterska Operationssköterska till Umeå v 34-51
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till Operationscentrum. Behov? Behovet är under hela hösten v 34-51. Arbetstider är 07:00-16:30, helgfria vardagar.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018

Pizzabagare
Tre kronor
Pizzabagare till pizzeria Tre Kronor i Hörnefors. Arbetsuppgifterna består av att pizzabakning och matlagning på grill.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Pizzabagare till West Side Umeå
Restaurang West side
Vi söker nu två pizzabagare med erfarenhet från yrket. Du kommer bland annat att arbeta med förberedning, pizzabakning, städ och disk. Tjänsterna är på heltid tillsvidare. West Side serverar exklusiv och prisbelönt pizza med kvalitetsråvaror. Vi har både de klassiska pizzorna och våra egna unika kombinationer av fyllningar. Vi har även fullständiga rättigheter. Välkommen att skicka in din ansökan via e-post.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist :

Olofsfors AB söker operatörer. CNC, Svetsare och Lagerarbetare
Manpower AB
Vi söker nu CNC-operatörer, svetsare och lagerarbetare till Olofsfors AB. Olofsfors AB i Nordmaling är världsledande på band till skogsmaskiner och en ledande tillverkare av slitstål i Norden. Omsättningen uppgår till ca: 380 mkr. Antalet anställda är för närvarande 145 personer. Läs mer på www.olofsfors.se. Vill du bli deras nya medarbetare? Tveka inte, sök tjänsten redan idag! I denna rekrytering arbetar Olofsfors AB tillsammans med Manpower. Olofsfors AB söker förstärkning på arbetarsidan.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Säljare Skor 50%, XXL Sport och Vildmark
XXL sport & villmark AS Umeå
XXL - ett eldorado för sport- och vildmarksälskare. Våra stora varuhus erbjuder ett enormt utbud av kända varumärken till extra låga priser inom sport- och vildmarksprodukter. Hos oss hittar du fotbollsskor, skidor, hockeyutrustning, tennisracketar, löparskor, golf, tält, utrustning till jakt plus mycket mycket mer. XXL är Nordens mest expansiva sport- och vildmarkskedja. Nu fortsätter resan i Sverige. Vi skall bli störst, och det ska vi uppnå tack vare vår stora passion och vårt skickliga affärsmannaskap. Om du har extra stort intresse för sport och vildmark.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Social och ansvarstagande personlig assistent till ung man i Umeå
God Assistans i Sverige AB
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Utvecklare rekryteras till IT-bolag i Umeå
Maxkompetens
Dina arbetsuppgifter Vill du arbeta med systemutveckling och programmering på ett innovativt företag med stora utvecklingsmöjligheter? Gillar du att se det du skapar från start till stop? Sök då tjänsten som systemutvecklare! Hos vår kund kommer du att vara delaktig i processernas alla steg från idé, design och kravställning till utveckling, test och verifiering. Du kommer att arbeta i ett agilt team med blandad erfarenhet och kunskaper. Arbetet sker främst tillsammans med teamet men i vissa fall även individuellt så du ser positivt på flexibilitet och samarbete.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018