Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialpedagog/speciallärare till Storsjöskolan
Utbildning, Grundskola, Storsjöskolan
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Storsjöskolan är en relativt nybyggd 4-9 skola i Holmsund med ca 540 elever och 70 medarbetare. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, kunskap, trygghet och stolthet och vi strävar varje dag efter att bli lite bättre.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Säkerhetssäljare Verisure, Umeå. Ansök utan CV!
Verisure Field Sales
Vi är i en expansiv fas och söker fler vassa personer till vår säljstyrka med ambition att växa in i en Team Leader-roll. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt egna säljteam.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 04-01-2020

Är du vår nästa stjärna inom Kundtjänst?
Webhelp Sweden
OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Webhelp i Umeå söker just nu nya medarbetare till uppdraget Telenor! Blir du en av våra medarbetare kommer du få jobba på en ungochfartfylld arbetsplats där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet. Förutom att du dagligen kommer få umgås med dina kollegor kommer du även att göra vardagen lite enklare för våra kunder. Som medarbetare på teknisk support arbetar du med att lösa olika tekniska ärenden på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Psykolog till ADHD-mottagningen, Psykiatrisk klinik Umeå
Region Västerbotten, Psykiatrisk enhet för uppföljning
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Affärsdriven VD
Connectia Sweden AB rekryterar för Zert AB
Vi söker dig som vill vara med och lyfta vårt företag till nästa nivå. Zert AB är ett framgångsrikt Ingenjörs- och IT-företag under stark expansion. Företaget innehar specialistkompetens i riskhantering och teknisk dokumentation. Zert AB grundades i Lycksele, idag har vi även kontor I Umeå. Vi är sju medarbetare som arbetar i team. Den kunskap vi byggt upp förädlar vi i våra egenutvecklade webbaserade program.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Är du vår nästa stjärna inom Kundtjänst?
Webhelp Sweden
OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Webhelp i Umeå söker just nu nya medarbetare till uppdraget Telenor! Blir du en av våra medarbetare kommer du få jobba på en ungochfartfylld arbetsplats där vi alltid strävar efter att ha kul på jobbet. Förutom att du dagligen kommer få umgås med dina kollegor kommer du även att göra vardagen lite enklare för våra kunder. Som medarbetare på teknisk support arbetar du med att lösa olika tekniska ärenden på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 13-08-2019

Barnskötare till förskolan Uven
Umeå kommun, Utbildning, Förskolan Uven
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Förskolan Uven ligger Öst på stan. Vi arbetar med att skapa utmanande och inspirerande miljöer för lärande både inom- och utomhus. Uven har 3 avdelningar som är indelade efter barnets ålder; små, mellan och stora.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019

Etableringskonsulter i Ångermanland
LeXman Flexibel Bemanning
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under veckorna 38-42 att genomföra ett antal ombyggnationer till en av våra kunder på ett antal orter i Ångermanland.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 12-09-2019

Fältingenjör för JLG
Barona Human Resource Services AB
Vi söker nu fältingenjörer till JLG, ett tekniskt utmanande och varierande arbete för dig som gillar att vara ute på fältet och arbeta med moderna verktyg och produkter. JLG utökar sitt oerhört professionella eftermarknadsteam i Norden, ta chansen och sök redan idag. Som fältingenjör på JLG arbetar du direkt gentemot kunden, med service och underhåll av accessfordon för at säkra drift och kvalité. Den här tjänsten gäller för Region Norr och vi ser gärna att du är bosatt i närheten av Umeå.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 30-08-2019

Fritidspedagog till Ersdungens skola
Utbildning, Grundskola, Område Nord, Ersdungens skola
Vi samverkar för att barn och unga ska utvecklas och ha en trygg uppväxt. Vi lär barn att läsa, skriva och räkna. Vi bidrar till att utveckla barns fantasi och tro på sin egen förmåga. Vi stödjer barn och unga att leva ett självständigt liv. Vi har Sveriges viktigaste jobb - vårt uppdrag är att ge unga framtidstro. Ersdungens skola på Ersboda är en F-6 skola. Skolan ligger ett stenkast från flera stora grönområden. Ersdungen kännetecknas av ett öppet och tillåtande klimat där alla möts med respekt.
Skapad : 17-07-2019 Ansökningsfrist : 05-08-2019