Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Vakin söker Underhållstekniker El & Automation till UH Vatten & Avlopp
Vatten & Avfallskompetens i Norr AB
Vi söker två Underhållstekniker inom el och automation till sektion Underhåll VA.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 01-07-2018

Vakin söker Dokumentationsansvarig El & Automation till VA Underhåll
Vatten & Avfallskompetens i Norr AB
Vi söker en Dokumentationsansvarig till Underhåll med inriktning mot el och automation. Som dokumentationsansvarig rapporterar du direkt till Underhållschef VA och arbetar med systematisk dokumentation av nya och befintliga ritningar och annan maskinspecifik dokumentation. Målet är att Vakin inom 18 månader har en effektiv kvalitetssäkrad dokumentations och revisionshantering av ritningar inom el och automation och generell ritningshantering. Du har en relevant teknisk gymnasial utbildning inom el eller styr och reglerteknik.
Skapad : 26-05-2018 Ansökningsfrist : 01-07-2018

Vill du jobba som assistent hos ung kvinna i Umeå i sommar?
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Jag är en 29-årig kvinna som behöver assistans i min vardag. Både i hemmet och vid aktiviteter. Vem jag söker Nu söker jag två personliga assistenter för sommarvikariat hos mig. Du kommer under sommaren att gå på en fast schemarad på 70% med start v. 29. Det finns goda möjligheter till att vikartiatet övergår till en fast tjänst i höst. Delar du mitt intresse för teknik och matematik så är det en fördel.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018

Sjuksköterskor till Kardiologen, Hjärtcentrum
Västerbottens läns landsting, Kardiologisk avdelning
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Vill du ha ett spännande, intressant och utvecklande arbete och bidra till Sveriges bästa hjärtsjukvård?
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 17-06-2018

Montör till Ryds Bilglas!
Professionals Nord Rekrytering AB
Vill du ha ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett litet och härligt team med familjär stämning? Då är Ryds Bilglas rätt arbetsplats för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Ryds Bilglas räkning en Bilglasmontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Ryds Bilglas. Uppdraget är planerat att löpa fram till 31/8 men kommer för rätt person med stor sannolikhet att bli mer tid ut över hösten.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 29-06-2018

Quality Sales Coach till Telenor på Webhelp Nordic i Umeå
Webhelp Nordic
Är du redo för nästa steg i din karriär? Vi söker nu dig som brinner för coaching och utveckling och vill anta en roll som Quality Coach med säljinriktning för Telenor i Umeå! Arbetsbeskrivning Webhelp Nordic utökar nu ledningen med en Quality Coach till vårt uppdrag inom telecom och media. Där arbetar vi med att ge uppdragsgivarens kunder den bästa möjliga servicen via telefon, mail och sociala medier.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 02-07-2018

Sommarvikarier till Åhléns Varuhus
Åhléns
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor? Då kanske du är den Säljare vi söker till sommaren. Vi erbjuder dig Som Säljare på Åhléns är ditt uppdrag att bidra till försäljningen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Ekonomisamordnare
Umeå universitetsbibliotek, Universitetspedagogik och lärandestöd
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 11-06-2018

Service och Supporttekniker
Umeå Energi
Service ochsupporttekniker Är du tekniskt intresserad och brinner för service och problemlösning? Vi söker en erfaren supporttekniker till vårt bredbandsteam för Drift och Service. Vi levererar framtidssäkrade och attraktiva tekniklösningar i det öppna stadsnätet med lika hög kvalitet idag som imorgon. Vill du, tillsammans med oss, förenkla våra kunders vardag? Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett dynamiskt och innovativt företag. Som supporttekniker för stadsnätet ansvarar du för teknisk support till kunder, leverantörer och samarbetspartners.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 03-06-2018

Projektassistent
Umeå universitet, Samhällsvetenskaplig fakultet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 31 500 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 07-06-2018