Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Löneadministratör till Vattenfall, start omgående
Poolia Umeå AB
Är du en positiv person som har tidigare erfarenhet inom arbete med löner? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig att få arbeta för en stor organisation med trevliga kollegor och bra arbetsmiljö. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande! Om tjänsten Som Löneadministratör kommer du få jobba med något/några av Vattenfalls bolag, Löneadministrationen sköts i systemet SAP Lön. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för löneprocessen både kollektiv och tjänstemanna löner.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Projektledare
Sveriges Television AB
SVT Umeå söker två projektledare med huvudsakligt uppdrag att projektleda samt exekutivt producera minoritetspråkprogram på meänkieli, jiddisch, romani, samiska och teckenspråk. Utöver det huvudsakliga uppdraget kan du även komma att projektleda programuppdrag inom SVT Umeås övriga genreområden fakta, livsstil, barn, livsåskådning, samhälle och dokumentärer. Roll Projektledarna inom SVT arbetar utifrån ett antal gemensamma grundläggande arbetsprocesser.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 06-12-2019

Minoritetschef/Biträdande programchef
Sveriges Television AB
SVT Umeå söker en Minoritetschef/biträdande programchef huvudsakligen ansvarig för minoritetsspråksprogram producerade på meänkieli, jiddisch, romani, samiska och teckenspråk samt nyhetssändningar på teckenspråk. Utöver det huvudsakliga uppdraget att ansvara för minoritetsspråksprogrammen kan du även biträda programchef inom SVT Umeås övriga programverksamhet som rymmer genreområdena fakta, livsstil, barn, livsåskådning, samhälle och dokumentärer. Roll Minoritetschefen är SVT:s uttalade person för minoritetsfrågor och ansvarig utgivare för minoritetsprogram.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-11-2019

Vendor Support Specialist / Ekonom som är grym på Excel
The Place AB
The Place är ett rekryterings- och konsultuthyrningsföretag som är specialiserade inom ekonomi, marknad/kommunikation och administrativa tjänster. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder som befinner sig i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och vår verksamhet är en av branschens mest erfarna och betrodda.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Innesäljare till vår kund i Umeå!
Clockwork Umeå AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Rapunzel of Sweden
Clockwork Umeå AB
Om oss Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 130 mkr i omsättning och ett sextiotal anställda. Med kunder i över 60 länder står global expansion i fokus och idag är webbplatsen översatt till tio språk. Företaget använder sitt eget varumärke, Rapunzel och levererar löshår, peruker, och hårvård till människor världen över. Förutom en stor online-verksamhet, med huvudkontor i stockholm och kundtjänst i Umeå, har Rapunzel of Sweden också startat Rapunzel Store Concept.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Sjuksköterskor, extrajobb, dag eller kväll/natt
Äldreomsorg, Vård- och omsorgsboende och korttidsboende
Äldreomsorgen i Umeå kommun vill i närhet och samspel vara en resurs som frigör och stärker människors förmåga att leva ett självständigt liv. Vi söker dig som är intresserad av ett flexibelt och utvecklande arbete där individen är i centrum. Verksamheten och arbetsformerna ska kännetecknas av respekt för den enskildes integritet och självbestämmande. I vår värdegrund utgår vi från ledorden Medborgarfokus, Öppenhet, Tillit och Ständiga förbättringar. Vi söker nu dig som vill arbeta extra vid behov.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 13-12-2019

Ledigt jobb som Vendor Support Specialist hos vår kund i Umeå
Manpower AB
Vi på Manpower söker just nu en vendor support specialist till vår kund i Umeå. Är du intresserad av att arbeta mot tydligt uppsatta mål och älskar att få ge god service på ett stort och internationellt företag? Då är denna tjänst för dig. Välkommen med din ansökan! Det här är ett konsultuppdrag med start omgående och planeras pågå till slutet av september 2020.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 25-11-2019

Laboratorietekniker, Klinisk Patologi, Laboratoriemedicin, Umeå
Region Västerbotten, Patologi-genetik
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Laboratoriemedicin i Västerbotten består av laboratorierna Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi, Klinisk Immunologi och Transfusionsmedicin, Klinisk Genetik samt Klinisk Kemi. I verksamheten ingår även Klinisk Patologi i Östersund och Klinisk Kemi/Transfusionsmedicin i Skellefteå och Lycksele. Vid laboratoriet för klinisk patologi arbetar ca 90 personer i Umeå och ca 15 personer i Östersund.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Kundgruppschef
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 02-12-2019