Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Deltidsarbeta som pedagogiskt stöd
Academic Work Sweden AB
Academic Work söker tillsammans med Grönlunds dig som är student och söker ett meriterande extrajobb. I rollen som pedagogiskt stöd kommer du arbeta med stödjande insatser till deltagare som går en yrkesförarutbildning. Urval sker löpande så ansök idag. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Grönlunds yrkesutbildningars räkning dig som vill arbeta pedagogiskt med stödjande insatser. Tjänsten är på deltid två till två och en halv dag i veckan och vi ser långsiktigt på samarbetet. Det kommer också finnas chans till heltid under en viss period under sommaren. Detta är ett konsultuppdrag.
Skapad : 21-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Universitetslektor i statsvetenskap, 6 mån
Umeå Universitet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 10-10-2019

Administratör till kund
Poolia Sverige AB
Till vår kund söker vi en administratör/kontorsassistent på deltid, uppdraget förväntas pågå fram till årskiftet med möjlighet till förlängning. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att avlasta och bistå kollegor med administrativa arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av administration och van att hålla många bollar i luften så kan detta vara jobbet för dig.Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt. Om tjänsten Rollen som administratör innebär att du stöttar avdelningen med administrativt arbete.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Trafikingenjör
Trafikverket
Vill du arbeta som Trafikingenjör i en framtidsbransch? Hos oss på Trafikverket finner du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att skapa ett tillgängligt Sverige. Verksamhetsområde Planering ansvarar för kort- och långsiktig planering av trafik och av åtgärder i den statliga infrastrukturen inom väg och järnväg samt långsiktigt även för sjö- och luftfart. Vårt ansvar är att verka för att de transportpolitiska målen för tillgänglighet, säkerhet, miljö och hälsa uppnås.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Servicetekniker till JB Maskin!
Svensk Autorekrytering AB
Är du den vi söker? Har du teknisk utbildning och drivs av att träffa nya människor? Vill du få möjligheten att arbeta i ett företag som ständigt strävar efter att erbjuda våra kunder den främsta tekniska servicen inom vår bransch. Låter detta som en spännande tjänst är du välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsbeskrivning I rollen som resande Servicetekniker är du vårt ansikte utåt och ansvarar för att våra kunder får bästa möjliga service. Din roll innefattar att serva, reparera och kalibrera verkstadsutrustning på plats ute hos våra kunder i din region.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 31-10-2019

HR-strateg med inriktning på chefs- och ledarutveckling
Umeå Universitet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet. Välj oss du också. Att möta omvärldens förändrade krav och förväntningar och driva omställningen till ett hållbart samhälle är en av universitetets viktigaste uppgifter. Ledarskap är därför ett prioriterat område.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

HR-strateg med internationell inriktning
Umeå Universitet
Umeå universitet satsar på kreativa miljöer för studier och arbete. Hos oss finns attraktiva utbildningar, världsledande forskning och utmärkta innovations- och samverkansmöjligheter. Fler än 4 300 medarbetare och 33 000 studenter har redan valt Umeå universitet.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 14-10-2019

Svetsare
Ikett Personalpartner AB
Om tjänsten Vi söker nu för kunds räkning en erfaren MIG/MAG svetsare norr om Umeå. Du kommer att arbeta med svetsning i metoderna MIG/MAG, svart material. Företaget tillverkar detaljer till lyftanordningar.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 04-10-2019

Vi söker behandlare till våra öppenvårdsenheter i Umeå /Sundsvall
Nämndemansgården i Sverige AB
Nämndemansgården i Sverige AB är ett av Skandinaviens äldsta och största företag som bedriver behandling, rådgivning samt utbildning gällande alkohol- och drogproblematik. Nämndemansgården är idag rikstäckande och har ca 250 medarbetare. Nämndemansgårdens enhet i Umeå är centralt beläget och erbjuder öppenbehandling i grupp och enskilt. Vi behandlar alkohol, drog - och spelberoende. Våra tjänster består även av rådgivning och utbildning till chefer, företagshälsovård och enskilda samt anhörigstöd.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Projekttekniker inom fastighetsautomation till Umia Skellefteå
Professionals Nord Rekrytering AB
Spännande och avancerad teknik tillsammans med ett glatt och arbetsamt gäng. Det är vad du får hos Umia i Skellefteå. Här har du möjlighet att komma till en roll med mycket eget ansvar och häftiga projekt inom fastighetsautomation. Information om tjänsten Professionals Nord söker för Umias räkning en projekttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umia under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 25-10-2019