Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Lärare svenska som andraspråk
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 28-12-2018

Undersköterska till hemtjänsten
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Medarbetare till stödteamet
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Vi söker nu en medarbetare till Stödteamet inom Stöd, vård och omsorg.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Enhetschef hälso- och sjukvård
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Vi söker nu en enhetschef till enheten för hälso- och sjukvård.
Skapad : 13-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Fysioterapeut sökes Västerbottens län.
Prime Care AB
Prime Care söker fler erfarna fysioterapeuter till vår bemanningspool för uppdrag i Västerbottens län. Vi har uppdrag i hela Västerbottens län, du har möjligheten att jobba i olika kommuner och prova på olika uppdrag. Du blir anställd av Prime Care som konsult och sedan uthyrd till våra kunder på spännande uppdrag. För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som fysioterapeut hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdig utbildad och legitimerad fysioterapeut. • Har minst två års erfarenhet inom yrket. • Har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. A
Skapad : 12-12-2018 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Överläkare/Specialistläkare inom kirurgi till Kirurgcentrum i Lycksele
Västerbottens läns landsting, Kirurgisk och ortopedisk klinik Lycksele
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Personliga assistenter till kvinna i Lycksele!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu personliga assistenter för timvikariat till en av våra kunder i Lycksele. Vår kund är en medelålders kvinna med intresse för bland annat barnen, bakning, matlagning, handarbete, läsa, loppis, auktioner och spel.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 24-12-2018

Handelslärare
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Vi söker nu en yrkeslärare inom handel och administration till Tannbergsskolan.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 01-01-2019

Distriktsveterinär till Lycksele
Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord
Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur.
Skapad : 05-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Däcktekniker
Nordemans Bil
Om Däckteam Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med cirka 150 anslutna verkstäder över hela Sverige, från Överkalix i norr till Skurup i söder. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda kunden bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål. www.dackteam.se Om dig Som person är du fordonstekniskt intresserad, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra.
Skapad : 04-12-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018