Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Specialistsjuksköterska -Lycksele
Operationskonsulterna
Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Spolbilschaufför till Swoosh i Lycksele
Manpower
Swoosh söker nu tillsammans med Manpower efter en spolsbilschaufför med start 5:e augusti. Vem är du? Är du en kvalitetsmedveten, noggrann och serviceinriktad person som drivs av tanken på att få göra ett riktigt bra jobb och önskan att leverera kvalitet i allt du gör? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och där du får ta ett stort eget ansvar? Då kan jobbet som spolbilschaufför hos Swoosh vara helt rätt för dig! Vad går arbetet ut på? Rollen som spolbilschaufför är både rolig och utmanande.
Skapad : 18-07-2019 Ansökningsfrist : 08-08-2019

Försäkringshandläggare inom sjukförsäkring i Lycksele
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringshandläggare har du ett viktigt uppdrag: att hjälpa våra kunder så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid. Du ger kunderna förutsättningar att ha överblick och känna trygghet i alla kontakter med Försäkringskassan.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Städare/Städerska till Ansia Resort
Svenska Campingpärlor AB
Från att vara en modern konferensanläggning blir Ansia Resort en av Norrlands mest besökta campingplatser. Ansia är en familjecamping i ordets rätta bemärkelse med egen badstrand och ett flertal lekplatser för barnen. Vid infarten ligger vår kombinerade reception och butik. Där checkar du in, löser ditt fiskekort eller köper din kvällstidning. Ansia behöver förstärka städavdelningen Arbetsuppgifter Du arbetar med att avsyna och städa hotellrum, stugor,allmänna ytor på anläggningen. Städavdelningen hoppar även in på vaktmästeri när behov finns.
Skapad : 10-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

HR-specialist
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Är du redo för ett spännande och utvecklande arbete inom HR?
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Lärare i svenska som andraspråk
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Försäkringsutredare inom sjukpenning i Lycksele och Skellefteå
Försäkringskassan
Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringsutredare ansvarar du för att handlägga ansökningar om sjukpenning på grund av nedsatt arbetsförmåga. Du tillämpar lagstiftningen på ett korrekt sätt, så att besluten om sjukpenning blir rättssäkra. Arbetet innebär att göra utredningar och analyser av underlag, framför allt läkarintyg. I arbetet ingår även att förklara beslut för de personer som inte får den ersättning som de ansökt om samt att marknadsföra våra självbetjäningstjänster.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 26-07-2019

Sjuksköterska till kirurgcentrum i Lycksele
Randstad Care AB
Sjuksköterska till kirurgcentrum i Lycksele arbetsbeskrivning. Randstad Care söker en specialistsjuksköterska eller en legitimerad sjuksköterska till ett kirurgcentrum i Lycksele under hösten och vintern 2019. ansvarsområden. Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kirurgavdelning. omfattning. Heltid eller deltid v.36-52 Arbetstid: Dag, kväll, helg eller natt. journalsystem. Systeam Cross kvalifikationer. Specialistsjuksköterska eller legitimerad sjuksköterska, minst 2 år klinisk erfarenhet.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Specialistsjuksköterska till kirurgiskavd i Lycksele
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB.
Skapad : 05-07-2019 Ansökningsfrist : 19-07-2019

Lärare till bygg- och anläggningsprogrammet
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre. Vår värdegrund bygger på etik och respekt och vi värdesätter en öppen kultur där varje röst blir hörd. Vi söker nu en lärare till bygg- och anläggningsprogrammet på Tannbergsskolan.
Skapad : 04-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019