Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Sjuksköterska till Barn – och ungdomspsykiatrin i Lycksele
Västerbottens läns landsting, Barn- och undgomspsyk mott Lycksele
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken är en länsklinik och har mottagningsenheter i Umeå, Lycksele och Skellefteå.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Fritidsledare
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre.
Skapad : 22-10-2018 Ansökningsfrist : 05-11-2018

Städare/Lokalvårdare
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 16-11-2018

Idrottslärare
Lycksele Kommun
Välkommen till Lycksele - staden i Lappland - ett samiskt förvaltningsområde i Västerbottens län mitt mellan kust och fjäll. Här hittar du bra boende, en växande marknad och trygghet för dina närmaste. Lycksele kommun strävar efter att erbjuda en god medborgarservice och kärnan i detta är våra skickliga och kunniga medarbetare. Tillsammans har vi en bred kompetens och tillsammans blir vi bättre.
Skapad : 19-10-2018 Ansökningsfrist : 04-11-2018

Sjuksköterska, Medicinavdelningen, Lycksele
Västerbottens läns landsting, Medicinsk avdelning Lycksele
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling.
Skapad : 18-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Medicinsk chef, Lycksele, Kirurgcentrum Västerbotten
Västerbottens läns landsting, Kirurgisk och ortopedisk klinik Lycksele
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Lycksele är staden i Södra Lappland som kan erbjuda växlande årstider, rik fritid och bra boende.
Skapad : 17-10-2018 Ansökningsfrist : 08-11-2018

Sjuksköterska, Stroke/rehab, Lycksele
Västerbottens läns landsting, Rehab- och strokavdelning Lycksele
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Lycksele lasarett är ett litet och välutrustat akutsjukhus och söker nu ny medarbetare till medicinklinikens stroke/rehab-avdelning.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 30-10-2018

EXIT-intervjuare
Wilke International
EXIT-Intervjuare WILKE söker just nu exit-intervjuare för genomförande av intervjuer i butiker/köpcentra runt om i Sverige.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Kock
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Restaurang i Lycksele söker kock. Sedvanliga arbetsuppgifter inom yrket. Gärna med erfarenhet, dock inget krav.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 11-12-2018

ST-läkare, Internmedicin, Lycksele
Västerbottens läns landsting, Medicin-och rehabklinik Lycksele
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Lycksele är staden i Lappland som kan erbjuda dig växlande årstider, rik fritid och bra boende.
Skapad : 11-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018