Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
BUTIKSSÄLJARE, Skellefteå
Twilfit AB
Ända sedan 1922 har Twilfit försett den svenska kvinnan med rätt underkläder, så väl beträffande storlek och modegrad. I en tid när de flesta stora kedjor erbjuder ett brett och ständigt uppdaterat utbud adderar vi dessutom expertisen och servicekänslan. Vår affärsidé är att med hög servicenivå i en inspirerande butiksmiljö erbjuda prisvärda, funktionella och sensuella nära kroppen produkter för välbefinnande till kvalitets- och modemedvetna kvinnor. Twilfit har idag drygt 50 butiker runt om i Sverige.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Undersköterska till Byske hälsocentral
Västerbottens läns landsting, Byske HC
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Vi kan erbjuda dig ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats där vi alla bidrar till en god arbetsmiljö.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 05-06-2018

Ingenjör med intresse för träbyggande och mätteknik
RISE
Ingenjör med intresse för träbyggande och mätteknik RISE Research Institutes of Sweden RISE är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. Våra 2 300 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. RISE är ett oberoende, statligt forskningsinstitut som erbjuder unik expertis och ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra teknologier, produkter och tjänster.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 04-06-2018

Yrkeslärare djur, Naturbruksgymnasiet
Skellefteå kommun, gymnasiekontoret
Arbetsplats Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.   Naturbruksgymnasiet är en gymnasieskola och ligger tre mil utanför Skellefteå. Skolan har ca 70 elever och ca 25 medarbetare. Läs mer om Naturbruksgymnasiet här. http://www.skelleftea.se/gymnasieportalen/skolor-och-program/naturbruksgymnasiet   Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Pizzabagare och grill skötare i Skellefteå
BureBaren
BureBaren är en restaurang som är lunch- och kvällsöppet. Vi serverar Pizza, hamburgare, grill och a la carte. Vi söker dig som är pizzabagare, kan sköta grillen och förbereda matvaror, Du har erfarenhet inom restaurang branschen och kunna tala svenska och förstår när det gäller med kommunikation med arbetskamrat , samt kunna samarbeta bra med dina kollegor. Öppettider vardagar till kl. 20:00 och helger till 21:00.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Grundlärare fritidshem/fritidspedagog, Byskeskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Byske ligger vid den natursköna Byskeälven, ett stenkast från havet och cirka tre mil norr om Skellefteå. Fritidshemmet i Byske har bra och rymliga lokaler integrerade i skolan. Här finns möjligheter till både lek, fantasi och avskildhet för barnen. Vi finns nära skog, hav och älv och har en fantastisk och uppskattad skolskog.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 10-06-2018

Distributör
Tidningstjänst AB
Tidningstjänst AB, TAB, som är det äldsta aktiebolaget inom Posten, bildades 1969 för att organisera gemensam utdelning av dagstidningar. TAB har en stark regional förankring med huvudkontor i Stockholm. Verksamheten är utspridd över hela landet och är uppdelad på tre regioner. TAB:s viktigaste kunder är morgontidningsföretagen.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Platschef till Skellefteås grönaste byggarbetsplats
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 15-06-2018

Restaurangbiträde
Restaurang Santana
Restaurang Santana är beläget i Ursviken och serverar både pizza, grillrätter och á la carte. Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker ett restaurangbiträde. Arbetet kommer främst bestå av pizzabakning men även servering och övrigt förekommande restaurangarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet. Välkommen med din ansökan!
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist :

Servitör/Servitris sökes till Mineral Mat
Mineral Mat i Skellefteå AB/ Gruvstugan
Personalrestaurangen på Rönnskär, Mineralmat, behöver förstärka med 1-2 personer till serveringen. Ser gärna att sökande har erfarenhet av restaurangbranschen. KRAV - Körkort och tillgång till bil då busstider inte stämmer överens med arbetstider. Om ej tillgång till bil så ska du ändå kunna ta dig till arbetsplatsen i tid.
Skapad : 25-05-2018 Ansökningsfrist : 08-06-2018