Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Undersköterskor, hemtjänsten Erikslid/Nordanå
Skellefteå kommun, äldreomsorg
Arbetet innehåller dag-, kvälls- och helgtjänstgöring och periodplaneras utifrån verksamhetens behov. ARBETSUPPGIFTER Du utför äldreomsorgsinsatser inom ditt ansvarsområde utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Du har ett rehabiliterande synsätt, dokumenterar, planerar och organiserar det dagliga arbetet. I arbetet ingår att vara kontaktperson för enskilda individer samt samarbete med närstående, resurspersoner och andra arbetsgrupper. KVALIFIKATIONER Kortare utbildning inom eller tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 11-03-2018

Junior Mjukvaruutvecklare med driv till Data Ductus
Ghost Competence AB
Information om tjänsten Ghost Competence söker för Data Ductus räkning en Junior mjukvaruutvecklare med driv. Nu har du som är i början av din karriär och vill arbeta på en internationell marknad chans till ett varierande och utvecklande arbete. I rollen som Junior Mjukvaruutvecklare kommer du att erbjudas såväl interna utbildningar som en gedigen inlärningsperiod. Du kommer till en början att arbeta parallellt med mer erfarna utvecklare, för att du ska få bäst möjliga förutsättningar att lyckas i rollen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Skellefteå tingsrätt söker tf rådman
Sveriges Domstolar, Skellefteå tingsrätt
Skellefteå tingsrätt är en av landets allmänna domstolar. Skellefteå tingsrätt är en väl fungerande domstol med 16 anställda. Vid domstolen tjänstgör bl.a. domare, tingsnotarier och domstolshandläggare. Domstolen handlägger brottmål, tvistemål och ärenden. Arbetsläget vid Skellefteå tingsrätt är gott. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete. Som tf rådman förväntas du kunna hantera samtliga på domstolen förekommande måltyper, även om viss specialisering förekommer.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 18-03-2018

Chefcontroller
Skellefteå kommun, skolkontoret
För- och grundskolan i Skellefteå söker chefcontroller till skolkontoret. Som chefcontroller är du direkt underställd förvaltningschef. Du är en del av skolkontorets ledningsgrupp och chef för fyra områdesekonomer och en förvaltningsekonom. Vi söker dig som vill vara med och påverka, utveckla och effektivisera ekonomifunktionen. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med controllers/ekonomer ger du skolkontorets chefer stöd i att utöva sitt resultatansvar.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 04-03-2018

Administratörer för säsongsanställning, placering i Skellefteå
Polismyndigheten, Polisregion Nord
Region Nord har drygt 2000 anställda och består av ett kansli, två regionala enheter, en underrättelsesektion samt fyra polisområden som är indelade i 12 lokalpolisområden, vilka arbetar med lokala mål mot den lokala problembilden. Verksamheten är omfattande, innefattar en stor bredd på arbetsuppgifter och bedrivs nära medborgarna. ARBETSUPPGIFTER Som sommarvikarie i Skellefteå kommer du att ha ett viktigt arbete inom ramen för polisens serviceuppdrag. Du kommer att vara allmänheten behjälplig och bland annat arbeta med polismyndighetsärenden i receptionen.
Skapad : 21-02-2018 Ansökningsfrist : 07-03-2018

Säljande distributör - vikarie till Skellefteå
Pågen AB
Välkommen till Pågen, Sveriges största bageri. Här bakar vi alla med kärlek, oavsett vad vi jobbar med. Vårt goda, färska bröd finns i alla svenska matbutiker och vi har medarbetare över hela landet, från Ystad till Haparanda. Dessutom hittar du vårt bröd i matbutiker i Danmark, Norge, Finland och Tyskland och våra Gifflar och skorpor exporteras till 25 olika länder. Vi är ett familjeföretag i femte generationen som har bakat bröd med kärlek i 135 år. Det tänker vi göra minst lika länge till. Vill du följa med oss på resan?
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Utvecklas som säljare på växande företag i Skellefteå!
StudentConsulting
Är du en duktig kommunikatör och drivs av att arbeta mot uppsatta mål? Har du erfarenhet av försäljning sedan tidigare eller vill starta din karriär inom branschen? Då har vi nästa utmaning för dig med anställningsstart redan mitten av mars! StudentConsulting söker just nu säljrepresentant till vår kund Diamax.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 26-03-2018

Personlig Assistent SKELLEFTEÅ (timvikarie)
ENKV Assistans AB
ENKV ASSISTANS Vi på ENKV har varit verksamma inom vården sedan 1968 och arbetat med personlig assistans sedan 1994. Vi erbjuder en personligt utformad assistans till kunder över hela Sverige. Vi har tillstånd från Inspektionen från vård och omsorg (IVO) och är AAA-rankade.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 20-03-2018

Erfaren Redovisningskonsult till PwC
Adecco Sweden AB
Är du redovisningskonsult och intresserad av nästa steg i din karriärutveckling? Lockas du av nya spännande utmaningar? Är du redo att dela med dig av ditt kunnande så att vi tillsammans kan ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter. Om jobbet Just nu söker vi en redovisningskonsult till Skellefteå! Rollen som redovisningskonsult innebär ett varierande arbete utifrån dina egna intressen och kompetenser. Basen innefattar arbete på uppdrag av kund med redovisningstjänster och rådgivning.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 28-02-2018

Kvinnliga personliga assistenter till kvinna i Skelleftehamn
God Assistans i Sverige AB
. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service.
Skapad : 20-02-2018 Ansökningsfrist : 22-03-2018