Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Kan du C# och C++ och har ett sinne för 3D-grafik?
Academic Work
Vill du jobba på ett företag som är ledande inom IT-verktyg och tjänster anpassade för bygg och installationsbranschen? Nu har du chansen att bli en del av ett ständigt växande företag som vågar utmana tekniken och hitta lösningar på kunders problem. Ansök redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker nu för direkt rekrytering en utvecklare med kunskap inom C# och C++ till Elecosoft. Elecosoft är ledande inom IT-verktyg anpassade för bygg- och installationsbranschen.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Sommarpersonal till vårt lager
Nyhléns Hugosons Chark AB
Nu söker vi semestervikarier! Vi söker nu sommarpersonal till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. Vi finns på plats på Vi finns på plats på Framtidsmässan i Skellefteå den 28 februari mellan 9-15.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Sommarpersonal till vår produktion
Nyhléns Hugosons Chark AB
Nu söker vi semestervikarier! Vi söker nu sommarpersonal till våra produktionsavdelningar och lager/expedition i Luleå och Skellefteå. Arbetet pågår från vecka 25 till och med vecka 33 men kan variera beroende på vilken avdelning man jobbar på. Vi finns på plats på Framtidsmässan i Skellefteå den 28 februari mellan 9-15.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist :

Lokalvårdare
Miljöstäd Team MT AB
Vi söker dig till vårt företag. Arbetstiderna är varierande, du har möjlighet att välja allt från timmar till heltid utifrån hur våra uppdrag är för tillfället. Körkort är meriterande dock inget krav, har du erfarenhet från lokalvård är det ett plus men vi ger även intern utbildning. Vi tillsätter tjänster löpande så skicka in din ansökan omgående.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Medicinsk sekreterare till Bolidens hälsocentral
Region Västerbotten, Boliden-Erikslid-Heimdalls HC
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Ämneslärare 7-9, musik, Bolidenskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Bolidenskolan är en F-9 skola tre mil väster om Skellefteå. Skolan har cirka 350 elever och cirka 55 medarbetare. Läs mer om Bolidenskolan här. http://www.skelleftea.se/bolidenskolan Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Envibat söker en VD med passion för teknik och affärsmannaskap
Envibat
Envibat är ett miljöföretag som i mer än 30 år har arbetat med processlösningar för rening av gaser med värmeåtervinning och rening av vatten.. EnviBATs mission är att tillhandahålla spjutspetslösningar inom gasrening och värmeåtervinning som möter både dagens och morgondagens tuffa krav med bästa tillgängliga lösning - Best Available Technology (BAT). Vi erbjuder gasrening som inte bara reducerar stora partiklar utan också submikrona partiklar (PM2.5) som man idag vet utgör ett allvarligt hot mot människor och andra levande organismer.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 14-03-2019

Utesäljare
Cargo Oil AB
Verksamhetsbeskrivning Cargo-Oil är ett privatägt bolag som tillverkar och tillhandahåller ett heltäckande sortiment av smörjmedel för verkstad, industri, fordon, entreprenad, marin, tryckeri, hiss och kran mm. Arbetsuppgifter Vi behöver en representant för Cargo Oil AB i Norrland inför ett miljöprojekt. Arbetet består av traditionellt uppsökande försäljning. Du kommer att ha kontakt med både befintliga och nya kunder.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist :

Manager, Customer Order Engineering to Metso
Experis AB
Metso is a world-leading industrial company offering equipment and services for the sustainable processing and flow of natural resources in the mining, aggregates, recycling and process industries. With our unique knowledge and innovative solutions, we help our customers improve their operational efficiency, reduce risks and increase profitability. Metso is listed on the Nasdaq Helsinki in Finland and had sales of about EUR 2.7 billion in 2017.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Semestervikarier servicemedarbetare Skellefteå
ISS Facility Services AB
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 03-05-2019