Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Produktionschef, Skellefteå
PostNord Sverige
Vi levererar. Från dag till dag. Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att våra kunder når fram till dem de vill, i rätt tid, säkert och effektivt. Bli en del av vårt team Är du en kvalitetsmedveten och engagerad ledare som vill växa med oss och få användning av din kommunikativa förmåga och goda samarbetsvilja? Nu söker vi en Produktionschef till våra kontor Boliden, Burträsk och Robertsfors. Placeringsort Skellefteå.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 04-08-2019

Jobba som assistent hos glad och busig tjej – deltid 50 %
God Assistans
Jag är en busig och glad tjej på 13 år. Jag gillar djur, bakning och att vara med kompisar. Jag är född med andningssvårigheter som kräver att jag har en trakeostomi. Som alla 13-åringar gillar jag att skratt och ha kul. För att jag ska få möjligheten till detta så måste jag ha ett bra team av assistenter runt mig. Just nu behöver jag en tillökning i gänget.  Arbetet innebär att du jobbar dagtid, kvällstid, helger och nätter. Utbildning på trakestomin och inskolning sker vid anställning. Man jobbar 1 vecka och är sedan ledig 1 vecka.  Vem är du som söker? Tjej mellan 20-25 år.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Svetsare för kommande uppdrag
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker nu svetsare för kommande uppdrag hos våra kunder. Vi kommer kolla igenom ansökningarna, och kalla folk till intervju efter semestern v. 31/32. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet av svetsning. Om du dessutom är van att läsa ritningar, svetsar med noggrannhet och är bra på att ta eget ansvar kan du vara den person vi söker. Arbetsuppgifterna kan komma att variera beroende på vilket uppdrag det gäller. Din profil För oss är din personlighet viktig. Vi söker svetsare som har ett eget driv och som jobbar bra både i grupp och på egen hand.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Truckförare för kommande uppdrag
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker nu truckförare för kommande uppdrag hos våra kunder, så känner du att du är redo att ta dig an nya utmaningar- eller känner att detta skulle kunna vara något för dig? Tveka då inte att söka jobbet via vår hemsida www.konsultia.se. Vi kommer börja gå igenom alla ansökningar efter semestern v.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Mekaniker och montörer för kommande uppdrag
Konsultia AB
Om kundföretaget Vi söker nu både mekaniker och montörer för kommande uppdrag hos våra kunder, så känner du att du är redo att ta dig an nya utmaningar- eller känner att detta skulle kunna vara något för dig? Tveka då inte att söka jobbet via vår hemsida www.konsultia.se. Vi kommer börja gå igenom alla ansökningar efter semestern v. 31/32, och sedan kalla för intervju. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som har en mekanisk bakgrund, antingen med hjälp av utbildning, arbetslivserfarenhet eller intresse- eller dig som arbetat med montering av något slag sedan tidigare.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 16-08-2019

Maskinoperatör till Northvolt i Västerås
Adecco Sweden AB
Northvolts mål är att tillverka världens mest miljövänliga batterier för att möjliggöra övergången till förnybar energi. Med återvinning och nytänkande i fokus vill Northvolt besegra klimatförändringen utan att kompromissa med ekosystem, över användningen av naturresurser eller förorening av vatten och mark. Northvolt förbereder och leder förändringen inför nästa generations miljötänkande! I en snabbrörlig och föränderlig värld där miljömedvetenhet och elektrifiering står allt mer i fokus kommer framtidens batterier ha en stor inverkan.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Projektledare installation-vvs, rör & ventilation
Northvolt
Northvolt grundades 2016, och kommer när den är klar bli Europas största batterifabrik men en årlig produktion på 32 GWh. Vårt internationella kontor ligger i Stockholm, vår FoU-anläggning Northvolt Labs i Västerås, samt vår anläggning för produktion av batterisystem i Gdansk. Just nu förbereder vi oss för kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett i Skellefteå. Vi är för närvarande i en spännande snabbväxande fas.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Kusmarksskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Kusmarkskolan ligger cirka 2,5 mil utanför centrala Skellefteå med närhet till naturen. På skolan finns ett fritidshem och årskurserna F-5. Skolan har cirka 90 barn och 10 medarbetare.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 21-07-2019

Områdescontroller Ekonomistaben, Skellefteå
Region Västerbotten, Ekonomistab
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 09-08-2019

Tidplanerare
Northvolt
Northvolt grundades 2016, och kommer när den är klar bli Europas största batterifabrik men en årlig produktion på 32 GWh. Vårt internationella kontor ligger i Stockholm, vår FoU-anläggning Northvolt Labs i Västerås, samt vår anläggning för produktion av batterisystem i Gdansk. Just nu förbereder vi oss för kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett i Skellefteå. Vi är för närvarande i en spännande snabbväxande fas.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019