Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Grundlärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, Tuböleskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Tuböleskolan är en F-6 skola belägen inom bostadsområdet Anderstorp i Skellefteå. Här möts cirka 240 elever med olika kulturella bakgrunder. Vi lägger stor vikt vid vårt kompensatoriska uppdrag utifrån Skollagen och alla barns rätt till kunskap. De estetiska ämnena musik, idrott, bild och slöjd är viktiga för de estetiska lärprocesserna där fritids med sina kompetenser har en viktig roll. Vi har i vårt kvalitetsarbete under läsåret 18/19 arbetat utifrån SKL:s arbetsmodell PRIO för att identifiera utvecklingsområden och styrkor.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Förskollärare, Spovens förskola
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Spovens förskola är en enavdelningsförskola. Den är belägen i en enplansvilla i ett villaområde i Skelleftehamn. Vår utemiljö lockar till lek i många olika former. På gården finns bland annat en klätterställning, kompisgunga, cykelbana och sandlådor. I närheten finns även en liten skogsdunge.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Professor i Träteknik med inriktning mot träfysik och CT-skanning av trä
Luleå tekniska universitet
Luleå tekniska universitet söker en professor i Träteknik som kan förstärka och utveckla arbetet inom det strategiska forskningsprogrammet CT WOOD. Forskningsprogrammet har som övergripande mål att med hjälp av avancerad mätteknik och digitaliseringsverktyg skapa mervärde genom att effektivisera råvaruutnyttjandet från skog till färdig produkt, där det starkt ökande träbyggandet har en central betydelse. CT WOOD har sin hemvist vid forskarämnet Träteknik i Skellefteå.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Direktrekrytering av fordonsmekaniker till Martinsons, Bygdsiljum
Lernia
Om företaget: Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag ca 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 30-11-2019

Lernia söker miljötekniker
Lernia
Om företaget Vi på Lernia söker nu en miljötekniker för uthyrning på 50% med möjlighet till mer tid hos en av våra kunder. Arbetsuppgifter Arbetet omfattar provtagning vid industrianläggning och dess omgivande miljö. Arbetsuppgifterna är bland annat provtagning av stoft och gas samt avlopps- och grundvatten, laborativt arbete och analysbeställningar, bedöma och kvalitetssäkra resultat, service och underhåll av utrustning samt sammanställa och rapportera mätresultat. Formell kompetens Naturvetenskaplig utbildning på gymnasiet eller motsvarande.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 22-11-2019

Förskollärare, Norrbacka förskola
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Norrbacka förskola är en tio-avdelningsförskola i centrala delen av Skellefteå. I närheten av förskolan finns naturområden, lekpark och isbana. Som förskollärare hjälper du varje barn att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

HR-administratör
Skellefteå kommun, skolkontoret
Central bemanning är en del av staben på Skellefteå kommuns skolkontor. På central bemanning arbetar vi med kompetensförsörjning och vikariehantering inom förskola, fritidshem och skola. ARBETSUPPGIFTER Som HR-administratör kommer du att ingå i den centrala bemanningsgruppen på skolkontoret. Inom Central bemanning har du ett nära samarbete med dina kollegor. Arbetsgruppen består av HR- och bemanningsadministratörer samt rekryteringskonsult. Central bemanning arbetar med kompetensförsörjning och vikariehantering inom förskola, fritidshem och skola.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 03-11-2019

Försäkringsutredare omvårdnadsbidrag/merkostnadsersättning i Skellefteå
Försäkringskassan
Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar. Ansvar och arbetsuppgifter Som försäkringsutredare är du medarbetare i staten med uppdraget att hjälpa våra försäkrade så att rätt person får rätt ersättning i rätt tid.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 10-11-2019

Bra jobb i Skellefteås skolor och förskolor
Skellefteå kommun, skolkontoret
Är du utbildad lärare och funderar på att flytta till Skellefteå? Eller har du tidigare arbetat som lärare och funderar på att återvända till yrket? Då är du den vi söker! Skellefteå växer. Det byggs bostäder, förskolor och skolor, fritidsanläggningar, butiker och ett kulturhus. Den pågående utvecklingen innebär att vi behöver fler förskollärare och lärare. Vi satsar på en skola i toppklass med pedagogik i framkant. Därför vill vi välkomna dig som vill utvecklas tillsammans med oss! Vi kan erbjuda dig som är behörig lärare, förskollärare eller lärare i fritidshem en tillsvidareanställning.
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Kundtjänsthandläggare med inriktning mot vitvaror
Xzakt Kundrelation
Nu söker vi nya stjärnor som vill starta hösten och jobba i vårt härliga gäng på Xzakt Kundrelation med inriktning mot vitvaror! Som Kundservicemedarbetare på Xzakt arbetar du för att hjälpa privatkunder över telefon, mail och chatt. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete. Våra kunder ska alltid få ett trevligt personligt bemötande. Att leverera Nordens bästa kundservice är ett tydligt mål för oss, vilket gjort oss ledande på marknaden!
Skapad : 22-10-2019 Ansökningsfrist : 01-04-2020