Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
VVS-säljare med bred produktkunskap
TNG Group AB
Har du erfarenhet inom VVS och drivs av möte med kund och att ge professionell service? Då är det här en roll för dig! Arbetar du idag som VVS-montör eller rörläggare och vill ta steget mot sälj? Eller jobbar du idag som säljare inom branschen och är redo för nästa utmaning? Vi erbjuder en roll som utesäljare med placering i norra Norrland där du utgår från hemmet och planerar själv din arbetsdag. Carpings ger dig bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas inom sälj samt att du får möjlighet att arbeta med både befintliga nöjda kunder och nykundsbearbetning inom regionen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 05-09-2018

Restaurang- & Storhushållslärare med Stjärnkvalité till Astar, Skellefteå
Astar AB
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 15-09-2018

C-chaufför till Skellefteå
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker en c-chaufför till en av våra kunder i Skellefteå. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som chaufför med tillhörande lastning och lossning. Arbetet är variationsrikt och det förekommer en del kundkontakt via telefon och dator.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 22-08-2018

Driven och engagerad säljare sökes till väletablerat mediaföretag
RDS Förlag AB
Om oss RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.   Rollen Idag söker vi ytterligare en representant som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Nu söker Lernia kundtjänstmedarbetare till Skellefteå Kraft
Lernia
Arbetsuppgifter Vi på Lernia söker dig som vill arbeta med Sveriges bästa kundservice. Dina arbetsuppgifterna är att arbeta med rådgivande kundservice, i första hand via telefon och e-post, där du får hjälpa kunden med bland annat nya avtal, problemlösningar och fakturafrågor.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 03-09-2018

Tjänster som personlig assistent 70-80% sökes
God Assistans i Sverige AB
. God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.nu Vi söker nu  män eller kvinnor i ålder 25-50 år som vill arbeta som personlig assisent.  4 tjänster ska tillsättas, cirka 70-80% Du som söker ska vara: ...
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Erfaren och grillvan kock för omgående anställning.
Texas Longhorn
Vill du vara med och ge gäster en bra upplevelse med god kvalitativ mat i en familjär atmosfär? Vi på Texas Longhorn söker en kock för omgående anställning. Vi letar efter dig som har några års erfarenhet. Du bör ha god vana av grill, och vara väl organiserad. Då vi är en steakhouse så lägger vi stor vikt vid hantering av kött. Tjänsten är heltid med sedvanlig provanställning. Lön enligt kollektivavtal. Skicka ansökan till : magnus.hallberg@texaslonghorn.se
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 24-08-2018

Glasmontör
Wikan Personal
Om oss Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i produktionen med att skära till och montera glas och till din hjälp har du en toppmodern maskinpark som har hög kapacitet.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 21-08-2018

Grundlärare/specialpedagog/speciallärare, grundskolans Resurscenter
Skellefteå kommun, skolkontoret
Skellefteå kommuns Resurscenter erbjuder enskilda elever i grundskolan möjlighet att fullgöra sin utbildning i en annan undervisningsgrupp än den eleven normalt tillhör. Gruppen är kommunövergripande och ligger i egna lokaler i Ursviken. I en välkomnande, strukturerad och trygg miljö får eleven möjlighet att utifrån egna intressen och med omfattande stöd från vuxna skapa struktur och öva upp förmågor som behövs i skolan och i livet efter skolan. Under vistelsen får eleven träna strategier och metoder för att kunna återvända till sin ordinarie undervisningsgrupp.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Underhållsmekaniker till Martinsons i Bygdsiljum
Lernia
Om företaget: På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du! Martinsons är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i tre toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018