Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Byggarbetsplatslogistiker/Sitekoordinator
Northvolt
Northvolt, Europas blivande största batterifabrik anställer just nu kommande positioner på huvudfabriken Northvolt Ett, Skellefteå. Målet är att tillverka världens mest miljövänliga batterier, i en värld där miljömedvetenheten är i fokus. Teamet kommer att göra skillnad, tänka nytt, bidra till omvandlingen av ett kolfritt samhälle och samtidigt ha kul.  Vill du ansluta dig till oss, och bidra med dina kunskaper?   Ansök nu för att hänga med på resan! Arbetsuppgifter Uppbyggnaden av Northvolt Ett, Skellefteå behöver dina kunskaper.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Familjebehandlare, Familjegården
Skellefteå kommun, individ- och familjeomsorg
FFamiljegården är en öppenvårdsverksamhet inom individ- och familjeomsorgen. Vår målgrupp är familjer inom kommunen med barn i åldern 0-12 år. Familjerna vi möter har ofta behov av stöd gällande: • rutiner och struktur • konflikthantering och gränssättning • att stärka relationer i familjen • kommunikation och samspel • att hantera en uppkommen krissituation eller en påfrestande livssituation Vi möter barn och föräldrar där det förekommer våld, missbruk, psykisk ohälsa med mera. Vårt arbete har alltid sin utgångspunkt i barnets bästa.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Nordlo söker IT-konsult
Ghost Competence AB
Information om tjänsten Vill du bli en del av ett sammansvetsat team, med möjlighet att själv komma med idéer för hur vi tillsammans kan förbättras och utvecklas? Är du en strukturerad och ambitiös IT-konsult och vill jobba på ett företag som lyfter sina medarbetare för att lyckas i sin roll? Då har vi jobbet för dig. Just nu söker vi dig som har några års yrkeserfarenhet som IT-konsult/IT-specialist. Hos oss får du trevliga, vassa kollegor som gillar det vi gör och har kul på jobbet. Vi jobbar för att det ska finnas en bra balans mellan arbete och privatliv.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 08-09-2019

Northvolt vill träffa dig på Scandic i Skellefteå
Northvolt AB
Northvolt, ett nystartat batteritillverkningsföretag med stort fokus på hållbarhet, etablerar nu en fabrik i Skellefteå. Fram till 2025 kommer drygt 2500 nya jobb att skapas. INFORMATIONSTURNÉ Vi kommer att behöva kompetens framöver som har erfarenhet eller utbildning från tekniska yrken, ingenjörer, logistikpersonal m.fl. Vi kommer till Scandic i Skellefteå för att informerar om Batterifabriken och svara på dina frågor. Möjlighet till speedintervjuer kommer att erbjudas för dig som är intresserad av att arbeta med oss.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist :

ChangeGroup Sweden söker en säljare på deltid till vårt kontor i Skellefteå
Change Group Sweden
ChangeGroup är ett av världens störstaföretagsom tillhandahåller resevaluta och betaltjänstlösningar.I dagsläget är vi verksamma i totalt 13 länder runtom i världen. I Sverige har vi 24 växlingskontor och ett 150-tal anställda men vi växer så det knakar och söker nu dig som vill vara med på vår spännande resa. Du kommer att utgå från vårt kontor i Skellefteå. Häng med på vår resa! Vi på ChangeGroup Sweden söker nu en säljare på deltid till vårt kontor i Skellefteå. Bli en del av ett härligt team! Hos oss är du en del av en stimulerande vardag där ingen dag är den andra lik.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 31-08-2019

Bussförare
Skellefteå buss
Skellefteå buss är ett väletablerat bussbolag med gamla anor i Skelleftebygden. Företaget är idag ett av de marknadsledande bolagen i norra länsdelen av Västerbotten och ett av de större bussföretagen i norra Sverige. Den totala fordonsparken består av 135 fordon. Bolaget omsatte år 2018 ca 180 miljoner kronor och antalet anställda uppgår till ca 240 personer. Företaget ägs till 100% Skellefteå Stadshus AB, som i sin tur är helägt av Skellefteå kommun. Skellefteå buss söker bussförare till vår depå i Skellefteå. Vi söker dig som har busskörkort och giltigt yrkeskompetensbevis.
Skapad : 16-08-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Bemanningsadministratörer
Skellefteå kommun, socialkontoret
Bemanningscenter hjälper avdelningen för vård och omsorg och stöd och service med vikarietillsättning. ARBETSUPPGIFTER Som bemanningsadministratör ansvarar du för att samordna behovet av korttidsvikarier inom socialkontorets avdelningar för vård och omsorg och stöd och service. Bokningar av vikarier sker genom bemanningssystemet TimeCare Pool.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 01-09-2019

Granngården söker säljare till vår butik i Skellefteå
Granngården AB Skellefteå
Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 111 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv. Granngården tillhör Felleskjopet, en nordisk koncern belägen i Lilleström, Norge. Granngårdens huvudkontor, även kallat servicekontor, är placerat i Malmö nära Beijers park.
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 08-09-2019

Krysset söker medarbetare
Max Burgers AB,
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 100 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna?
Skapad : 15-08-2019 Ansökningsfrist : 15-09-2019

Teknisk Utbildare till Alimak Service
Wikan Personal
Nu söker vi dig som har teknisk utbildning och en stark pedagogisk ådra. Gillar du också att resa och vill tillhöra ett expansivt världsledande företag, då ska du söka arbete hos oss! Om företaget Alimak som är beläget i Skellefteå, startades 1948. Företaget är idag världens ledande tillverkare av kuggstångsdrivna hissar. Alimak har cirka 375 anställda och ingår i Alimak koncernen. Företaget erbjuder ett utvecklande arbete i en miljö där kvalité, teknik och säkerhet står i centrum.
Skapad : 14-08-2019 Ansökningsfrist : 28-08-2019