Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Jobba som mediasäljare på Skellefteås trevligaste arbetsplats!
Diamax Business Group AB
ADONnews är en innovativ tjänst inom mediateknologi med en strävan att göra annonsering enklare. Med stöd av vårt egenutvecklade affärssystem, ADONnews, arbetar vi för att förenkla och förbättra medieägarnas affärer med den lokala annonsören. Våra intäkter skapas genom annonsörernas bokningar på ADONnews som digital handelsplats. https://www.adonnews.com/company.html#/company Diamax Business Group AB är en dedikerad säljresurs vilket innebär att vi agerar som en förlängd arm i våra uppdragsgivares säljorganisation. Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 13-11-2018

Drifttekniker
Skellefteå kommun, samhällsbyggnad
Produktion VA och biogas är en del i Samhällsbyggnads vatten- och avfallsavdelning och har som huvuduppgift att producera och distribuera dricksvatten, samla in och rena avloppsvatten. I verksamheten ingår även att behandla organiskt avfall och avloppsslam genom rötning samt producera biogas. Verksamheten spelar en central roll i samhällsutvecklingen och kan samtidigt jämföras med en processindustri. Verksamheten är indelad i fyra enheter; vatten, avlopp-ledningsnät, avlopp-biogas samt el och mek.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Max(krysset) söker medarbetare
Max Burgers AB, MAX i Skellefteå 1 - Xet
Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Max vill bli världens bästa hamburgerkedja och vägen dit är att göra världen lite godare. Både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Letar du efter en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att Max kan vara en arbetsplats som passar dig. Max utgångspunkt är alla människors lika värde.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Grundlärare 4-6, Bureskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Bureskolan är en F-9 skola två mil söder om Skellefteå. På skolan går cirka 500 elever. Läs mer om Bureskolan här. http://www.skelleftea.se/bureskolan Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss! ARBETSUPPGIFTER Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i årskurs 4-6.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Glad och kreativ eventproducent sökes
Sabina Consulting AB
Vi söker en ny kollega till vårt team. Sabina Consulting är en event- & konceptbyrå med verksamhet i Sverige, men även utomlands i viss mån. Affärsmodellen vilar på 3 ben: - Traditionell eventproduktion och egenproduktioner (mässor, galor, resor). - Eventproduktion och affärsresebyråtjänster mot utländsk/europeisk marknad. - Konsultverksamhet mot branschsegmentet. Vi har idag kunder inom industrin, entreprenad, offentlig sektor och privata bolag, samt ett antal kunder inom hotell- och konferensbranschen.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Rekryteringsutbildning på Martinsons, Bygdsiljum
Lernia
Är du intresserad av att få en fördjupad kunskap inom träindustri? Då kanske det är dig vi söker. Om företaget Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 18-11-2018

Intresseanmälan Martinsons i Bygdsiljum och Kroksjön
Lernia
Om företaget På Martinsons hamnar du mitt i en byggrevolution där träbyggandet fortsätter att plocka marknadsandelar. För att vara Sveriges mest nytänkande träförädlare även i framtiden behöver vi hela tiden förstärka vårt team med drivna och utvecklingsvilliga människor. Som du! Martinsons är delaktiga i hela kedjan från planta till färdig byggnad. Vi är en helhetsleverantör av skogliga tjänster i nära samarbete med skogsägarna och bedriver produktionen i tre toppmoderna sågverk. Vi är dessutom en ledande aktör inom utvecklingen av rationellt och hållbart byggande i KL-trä och limträ.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 31-12-2018

Grundlärare F-6, Moröskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Moröskolan är en F-5 skola med cirka 280 elever och 35 personal. Fritidshemmet är integrerat i skolverksamheten och finns i samma lokaler. Skolan ligger i bostadsområdet Morön med närhet till den mycket uppskattade ”Lillskogen” och på promenadavstånd från Skogsvallen, Moröhöjdens elljusspår och skolskogen.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018

Servicetekniker Ventilation med OVK-behörighet, Caverion – Skellefteå
Caverion
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Vi söker nu en ansvarsfull och driven servicetekniker med inriktning ventilation till vår enhet i Skellefteå.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 23-11-2018

Boendechef
Skellefteå kommun, stöd och service
Stöd och service är en avdelning under socialkontoret. Vi tillämpar tillitsbaserad ledning och styrning med målet att styrningen i högre utsträckning ska baseras på tillit. Medarbetarnas kunskap och erfarenhet ska bättre tillvaratas så att tjänsterna genererar större nytta och kvalitet för medborgarna. Vi är ett härligt gäng ambitiösa, kompetenta och varma kollegor där alla hjälps åt, när så behövs, utifrån sina olika kunskaper och erfarenheter.
Skapad : 23-10-2018 Ansökningsfrist : 11-11-2018