Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Bli en del av Tieto och digitalisera den finansiella värdekedjan?
Academic Work
Vill du vara med i digitaliseringen av tjänster i den publika sektorn? Tieto söker en integrationskonsult som letar efter spännande utmaningar! I rollen som konsult får du både hantera kunddialogen och arbeta med utmanande tekniska lösningar. Du får arbeta både med interna utvecklingsprojekt men också kundnära med fokus på komplexa system. Låter det spännande? Sök redan idag, urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Tietos räkning en integrationskonsult till Tieto i Skellefteå.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 15-01-2019

Brokk söker Area Sales Manager
Konsultia AB
Om kundföretaget Brokk är ett världsledande företag som utvecklar och säljer rivningsrobotar. Med branschledande teknik vill vi skapa en lönsam, säker, ergonomisk och hållbar framtid för oss och våra kunder. Vårt globala nätverk har sin bas i Skellefteå, här erbjuder vi dig innovation i framkant! Dina arbetsuppgifter Som Area Sales Manager ansvarar du för att utveckla exportförsäljningen på dotterbolags-, distributörs- och agentmarknader inom din specifika region.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Brokk söker Technical Sales
Konsultia AB
Om kundföretaget Brokk är ett världsledande företag som utvecklar och säljer rivningsrobotar. Med branschledande teknik vill vi skapa en lönsam, säker, ergonomisk och hållbar framtid för oss och våra kunder. Vårt globala nätverk har sin bas i Skellefteå, här erbjuder vi dig innovation i framkant! Dina arbetsuppgifter Som anställd inom tekniskt säljstöd ansvarar du för att ta fram specialanpassade lösningar efter kunds önskemål. Till de flesta offerter där specialanpassningar förekommer görs layoutritningar i CAD-miljö.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Brokk söker Strategic Purchaser
Konsultia AB
Om kundföretaget Brokk är ett världsledande företag som utvecklar och säljer rivningsrobotar. Med branschledande teknik vill vi skapa en lönsam, säker, ergonomisk och hållbar framtid för oss och våra kunder. Vårt globala nätverk har sin bas i Skellefteå. Utmanas du av att hitta kostnadseffektiva leverantörslöningar så har vi jobbet för dig! Dina arbetsuppgifter Inköp arbetar med att säkra materialtillgången för vår montering och vår eftermarknad. Som strategisk inköpare ska du utveckla och hitta nya leverantörer, arbeta för att hitta kostnadseffektiva lösningar.
Skapad : 15-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Brokk söker Area Sales Manager
Konsultia AB
Om kundföretaget Brokk är ett världsledande företag som utvecklar och säljer rivningsrobotar. Med branschledande teknik vill vi skapa en lönsam, säker, ergonomisk och hållbar framtid för oss och våra kunder. Vårt globala nätverk har sin bas i Skellefteå, här erbjuder vi dig innovation i framkant! Dina arbetsuppgifter Som Area Sales Manager ansvarar du för att utveckla exportförsäljningen på dotterbolags-, distributörs- och agentmarknader inom din specifika region.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 09-01-2019

Rekrytering av säljare till JOBmeal Skellefteå!
Professionals Nord Rekrytering AB
Är du en tävlingsmänniska ut i fingertopparna? Älskar du att dagligen träffa nytt folk och överträffa gårdagens prestationer? Detta är tjänsten för dig som inte ser begränsningar utan möjligheter. Sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval! Information om tjänsten Professionals Nord söker för JOBmeals räkning en säljare.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 21-12-2018

Utbildningskoordinator
Skellefteå kommun, gymnasiekontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. VUX, den kommunala vuxenutbildningen, finns i centrala Skellefteå och har 2 000 elever och 90 medarbetare. Läs mer om VUX här: https://www.skelleftea.se/vux ARBETSUPPGIFTER Som utbildningskoordinator inom VUX kommer du att starta upp och utveckla nya yrkeskombinationer inom SFI-yrke samt marknadsföra och informera om både nya och pågående utbildningar.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Content Marketing Manager at Metso
Metso
Metso is a world-leading industrial company offering equipment and services for the sustainable processing and flow of natural resources in the mining, aggregates, recycling and process industries. With our unique knowledge and innovative solutions, we help our customers improve their operational efficiency, reduce risks and increase profitability. Metso is listed on the Nasdaq Helsinki in Finland and had sales of about EUR 2.7 billion in 2017. Metso employs over 12,000 people in more than 50 countries. metso.com, twitter.com/metsogroup.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 24-12-2018

Arbetsledande servicerådgivare till Bavaria Bil Skellefteå
Ghost Competence AB
Som arbetsledande servicerådgivare på Bavaria Bil Skellefteå får du möjlighet att vara spindeln i nätet. Kundkontakten är en viktig del i denna tjänst där du vårdar befintliga och nya kundrelationer. Du är ansvarig för den dagliga planeringen samt arbetsledningen av de arbeten som ska utföras på verkstaden. Tjänsten innefattar även en hel del försäljning i samband med kundens besök. Här intar du frontposition och är företagets ansikte utåt! Bavaria Bil kännetecknas av en social och prestigelös miljö där driv och engagemang ger mycket tillbaka.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Medicinsk sekreterare, Barn- och Ungdomscentrum Skellefteå
Västerbottens läns landsting, Barnkliniken sekreterare
Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete. Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre - Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd. Barn- och Ungdomscentrum i Västerbotten är en länsklinik och har ca.
Skapad : 14-12-2018 Ansökningsfrist : 02-01-2019