Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Förskollärare, Trollbackens förskola
Skellefteå kommun
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Mobackens förskoleområde består av Klintforsen, Degerbyn, Hallonbacken, Smultronbacken och Trollbackens förskola. Just nu pågår byggnationen av en ny förskola på f d Mobacken skolans tomt. Det innebär att flera av förskolorna kommer att flytta in i den nya förskolan.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Doktorand i Träteknik
Luleå Tekniska Universitet
- Med inriktning mot utveckling av metoder för hårdgörning av trä Vi söker en motiverad doktorand inom forskningsämnet Träteknik vid Luleå tekniska universitet (LTU), som ska arbeta inom området för det strategiska forskningsprogrammet CT WOOD CoE. Forskningsprogrammet har som övergripande mål att med hjälp av avancerad mätteknik och digitaliseringsverktyg skapa mervärde genom att effektivisera råvaruutnyttjandet från skog till färdig produkt, där det starkt ökande träbyggandet har en central betydelse.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-11-2019

Jobba som extrasäljare på Skellefteås trevligaste arbetsplats!
Diamax Business Group AB
Vi är ett stort litet företag. Vi är ett 30 - tal kollegor som sitter i Umeå, men alla känner alla. Vi har en platt liten organisation, där fokus ligger på att hjälpa dig utvecklas och på så sätt få nöjdast tänkbara kunder. Tillsammans har vi en vision och det är att erbjuda dig en trivsam, utvecklande och glädjefylld arbetsplats. Om Diamax Diamax är ett norrländskt företag. Trygga, genuina och rejäla. Vi är dessutom bra på att prata för oss. Vårt norrländska DNA har också visat sig vara en fördel, då vi dessutom är hejare på att lyssna.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 11-10-2019

Doktorand i Träteknik
Luleå Tekniska Universitet
- Med inriktning mot utveckling av CT-skanning för träindustriella applikationer Vi söker en motiverad doktorand inom forskningsämnet Träteknik vid Luleå tekniska universitet (LTU), som ska arbeta inom området för det strategiska forskningsprogrammet CT WOOD CoE. Forskningsprogrammet har som övergripande mål att med hjälp av avancerad mätteknik och digitaliseringsverktyg skapa mervärde genom att effektivisera råvaruutnyttjandet från skog till färdig produkt, där det starkt ökande träbyggandet har en central betydelse.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 18-11-2019

Säljare till Åhléns Skönhetsavdelning i Skellefteå
Åhléns AB
Åhléns varuhus är den plats där vi möter kunden och guidar till noga utvalda, prisvärda och hållbara produkter och lösningar för livets alla dagar. Vi vill att våra kunder alltid ska känna sig välkomna hos oss, känna att det är enkelt att handla, känna sig inspirerade och kunna lita på oss. Åhléns är ett värderingsstyrt företag och genom ett starkt affärsmannaskap blir vi lite bättre varje dag. Drivs du av försäljning, service, människor och skönhet?
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Administratör
Wikan Personal AB
För ett konsultuppdrag söker vi nu en administratör till Skellefteå Krafts team inom informationsförvaltning. Om företaget Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Vi är en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent hållbar. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en administratör till Skellefteå Krafts team inom informationsförvaltning.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Traktorförare till Martinsons, Kroksjön
Lernia Bemanning AB
Om företaget: Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag ca 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 29-09-2019

Rekryteringsutbildning Skellefteå Taxi
Hänvisning till Arbetsförmedlingen
Utbildning i höst och jobb som taxichaufför innan jul! Tycker du att det är intressant att möta nya människor? Är god service en självklarhet för dig? Har du bra lokalkännedom och god kunskap i det svenska språket? Trivs du med ett rörligt arbete där ingen dag är den andra lik? Då är arbetet som taxichaufför något för dig! Skellefteå Taxi AB tillsammans med Arbetsförmedlingen och Yrkesakademin planerar en rekryteringsutbildning. Du som blir aktuell kommer under hösten gå en utbildning för att ta taxiförarlegitimation och därefter erbjudas anställning vid Skellefteå Taxi.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 04-11-2019

Ekonomiansvarig till GMKAB Västerbotten
Wikan Personal AB
Nu söker vi en ny kollega till vår verksamhet i Boliden. Om du är en fena på administration och gillar att arbeta i en platt organisation - då ska du läsa vidare! Om företaget GMKAB Västerbotten är specialisten på blästring och industrilackering i Skellefteå och Västerbotten. Vi är ett glatt gäng som sätter laget före jaget och arbetar med höga krav på kvalitet och finish. Vi är en del av GMK-koncernen som i mer än 50 år har levererat tjänster och produkter till norra Sveriges gruvindustri.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 09-10-2019

Enhetschef, hälso- och sjukvård
Skellefteå kommun
Hälso-och sjukvårdsverksamheten ska i enlighet med socialkontorets verksamhetsidé och värdegrund erbjuda en hälso- och sjukvård som främjar hälsa, självständighet och upplevelse av ett meningsfullt liv. Alla ska kunna åldras i trygghet och självbestämmande med tillgång till god vård och omsorg. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom ordinärt boende, vård- och omsorgsboende och LSS-boende.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 03-10-2019