Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Skoltekniker, Bolidenskolan
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Bolidenskolan är en F-9 skola tre mil väster om Skellefteå. Skolan är nyrenoverad och har 229 elever F-6 och 146 elever 7-9. Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Här kan du läsa mer om Bolidenskolan. http://www.skelleftea.se/bolidenskolan Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Processoperatör till Martinsons, Kroksjön.
Lernia
Om företaget Martinsons är en familjeägd träförädlingsindustri med starka rötter i Västerbotten. Företaget förädlar den norrländska skogen till högkvalitativa trävaror och färdiga funktionslösningar som bidrar till ökat träbyggande. Förutom en omfattande produktion av sågade trävaror har Martinsons stora framgångar med sina stomsystem i limträ och KL-trä för flerbostadshus, broar och hallar som bygger framtidens hållbara samhälle. Koncernen har idag ca 440 anställda och omsätter 1,6 miljarder kronor.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Lots Skellefteå
Sjöfartsverket
Sveriges vackraste arbetsplats söker     Sjökapten för utbildning till Lots  med placering i Skellefteå      Att arbeta som Lots på Sjöfartsverket  Som lots arbetar du med att navigera fartyg genom svåra passager längs våra kuster och manövrera fartyg till och från hamn. Du kommer ombord i olika typer av fartyg utrustade med olika typer av navigationsutrustning av varierande kvalitet och omfattning. Det ställer höga krav på din skicklighet och förmåga att anpassa dig till olika situationer.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Sjuksköterska, Ömhetens vård- och omsorgsboende
Skellefteå kommun, avdelningen för vård och omsorg
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Ömheten är ett vård- och omsorgsboende som ligger vid Morö Backe centrum. Här finns 60 lägenheter. Det finns även ett gemensamt rum som är anpassat för att stimulera sinnen och känsla. Rummet leder ut till ett växthus där boende och personal tillsammans kan hjälpas åt med gemensamma odlingar.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Junior Ekonom eller Systemvetare till tjänst som Product Specialist!
Academic Work
Är du Junior Ekonom med intresse för IT eller junior inom IT med intresse för ekonomi? Vi söker dig som kan axla en serviceinriktad roll som Product Specialist hos Bizview! I rollen kommer du att ge support, dokumentera samt utbilda konsulter och partners. Bizview är ett internationellt bolag med rötterna i Skellefteå där får du möjlighet att utvecklas och bredda dina kunskaper samtidigt som du tar del av deras härliga gemenskap. Sök tjänsten idag då fredag 24/7 är sista ansökningsdatum! OM TJÄNSTEN Bizview är ett växande IT-bolag som erbjuder sina kunder verktyg för verksamhetsstyrning.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 21-06-2019

Pedagog till Lejonströmskolans hörselverksamhet
Skellefteå kommun, skolkontoret
Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Lejonströmsskolan är belägen i stadens västra område. Skolan är en mötesplats för årskurs F-9, grundskola, grundsärskola, träningsskola, hörselverksamhet och fritidshem. På Lejonströmsskolan har vi ett inkluderande förhållningssätt. Det innebär att vi ser människor som unika med olika tillgångar och skapar en verksamhet som är tillgänglig för alla.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Sommarjobb, sjuksköterskor
Skellefteå kommun, avdelningen för vård och omsorg
Du har ett av Sveriges viktigaste jobb och vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete i en organisation som öppnar för möjligheter till utveckling. Vi ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser för patienter från 18 år och uppåt som har behov av hälso- och sjukvård hemma, både inom särskilt och ordinärt boende. Ledorden i varje möte är professionalitet, engagemang och framsynthet. ARBETSUPPGIFTER - Utreda, planera, genomföra och utvärdera hälso- och sjukvård utifrån din profession som sjuksköterska.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Sjuksköterska/Distriktssköterska till Burträsk hälsocentral
Region Västerbotten, Burträsk HC
Region Västerbotten drivs av att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Vi visar hur god hälsa och hållbar utveckling hänger ihop och verkar för att de stärker varandra. Vårt uppdrag är att erbjuda och utveckla hälsa, vård och regional utveckling tillsammans med människor, näringsliv och samhällsaktörer. Vi erbjuder också universitetssjukvård för norra Sverige med nationell och internationell spetsforskning samt utbildning av hälso- och sjukvårdens alla professioner.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

C och CE-chaufförer sökes till kund
Arena Personal Sverige AB
Om tjänsten Till vår uthyrningsverksamhet söker vi C och CE-chaufförer som vill arbeta hos oss och ingå i vår bemanningspool för att antingen jobba heltid eller täcka upp hos våra kundföretag vid tillfälliga arbetstoppar, frånvaro och ledigheter. Du blir anställd som konsult och uthyrd till våra kunder. Arbetet är väldigt varierande och en dag är sällan den andra lik. För att klara arbetet måste du vara flexibel, punktlig, händig och ha en bra inställning till service.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 03-06-2019

Nyutbildad undersköterska och intresserad av jobb inom vård och omsorg
Skellefteå kommun, avdelningen för vård och omsorg
Vi erbjuder nu en möjlighet för dig som nyutbildad inom vård och omsorg att under en sexmånadersperiod prova att jobba i våra olika verksamheter. Är det ett jobb som passar dig och vi trivs med varandra övergår prövotiden automatiskt till en tillsvidareanställning. Dina önskemål om arbetsställe kommer att försökas matchas mot verksamhetens behov. Ambitionen är att alla ska vara nöjda och få livet att fungera. Vård och omsorgs värdegrund är att äldre i kommunen ska kunna leva ett värdigt liv och känna välbefinnande.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019