Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tandsköterskor till Tandvårdens Kompetenscentrum i Luleå
Region Norrbotten
Arbetsplats: Tandvårdens kompetenscentrum i Luleå Referensnummer: 196388 Om arbetsplatsen Folktandvården i Norrbotten har som främsta uppgift att erbjuda länets barn och ungdomar avgiftsfri tandvård samt att säkerställa specialisttandvård för länets hela befolkning. Tandvårdens kompetenscentrum är Norrbottens länsorganisation för specialisttandvård. Huvuddelen av vår verksamhet är koncentrerad till gemensamma lokaler i Luleå centrum.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Rekryteringsassistent
StudentConsulting
Är du en flexibel och serviceinriktad student som nu söker ett extraarbete? Lockas du av att testa på arbetet som rekryteringsassistent på deltid? Vi söker nu engagerade rekryteringsassistenter till StudentConsultings huvudkontor i Luleå! Varje dag ger vi på StudentConsulting unga människor möjligheten att möta arbetslivet. Vår uppgift är viktig och det arbete vi bedriver kräver ett genuint engagemang och teamwork. På StudentConsulting strävar vi efter enkelhet, vilket vi tror är en grundsten för att uppnå goda resultat.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Förskollärare till Strandens förskola
Luleå kommun, Buf Verksamhet Förskola
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Förskolan präglas av att omsorg, utveckling och lärande bildar helhet. En mångkulturell förskola med tillgång till många språk.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 12-11-2018

Universitetslektor i Pedagogik
Luleå tekniska universitet
Ämnesbeskrivning Pedagogik som vetenskapligt område fokuserar på människans sätt att mot bakgrund av de erfarenheter hon gör, förändra förståelsen av omvärlden samt hennes agerande i denna. Forskningen sker i relation till villkor, innehåll, aktörer och kontexter inom varierande sociala arenor där lärande-, fostrans-, undervisnings- och påverkansprocesser utspelar sig.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 15-11-2018

Vi söker kundorienterad säljare på heltid till vårt Luleåkontor
Sector Alarm AB
Det går bra för oss på Sector Alarm och många kunder vill ta del av våra tjänster. Just nu är Luleå ett av våra expansiva områden där efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare två personer på heltid.     Vill du jobba på en arbetsplats där man trivs?   Vill du lära dig och utvecklas inom försäljning?   Vill du ha ett jobb med stora utvecklingsmöjligheter?   Ansök då om att bli en del av vårt team!     Dina arbetsuppgifter   Du jobbar med att boka och genomföra kundbesök samt presentera våra tjänster och produkter i Luleå med omnejd.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 29-10-2018

Sektionschef Mechanical & Automation engineering i Gällivare
ÅF AB
Om jobbet Gillar du att utmanas och jobba i ett högt tempo? Brinner du för att utveckla människor? ÅF söker nu en driven sektionschef som vill vara med och expandera vår verksamhet inom Industrial Engineering i Gällivare. Gällivarekontoret har 15 medarbetare idag där Industrial Engineering utgör 12 medarbetare och nu söker vi en Sektionschef som vill vara med och fortsätta att bygga ett vinnande team! Som Sektionschef på ÅF ansvarar du för sektionens lönsamhet, kompetensutveckling och är närmast personalansvarige chef.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 14-11-2018

Legitimerad Arbetsterapeut till Närpsykiatrin Luleå
Region Norrbotten
Arbetsplats: Luleå Närpsykiatri Referensnummer: 196379 Om arbetsplatsen Vuxenpsykiatrins verksamhet är indelad i Närpsykiatrin med verksamheter i Kalix, Luleå och Boden och gemensamma Beroendecenter, ätstörningscenter samt akutpsykiatrisk heldygnsvård på Sunderby sjukhus. Närpsykiatrin är en allmänpsykiatrisk verksamhet som ansvarar för att tillgodose patienternas behov av specialistpsykiatriska bedömnings- och behandlingsinsatser. Vidare arbetar vi även med jourteam i verksamheten. Vi är cirka 60 medarbetare med olika kompetenser.
Skapad : 15-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Vi söker dig som är kundfokuserad och gillar att skapa affärer
BillerudKorsnäs
Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer.
Skapad : 13-10-2018 Ansökningsfrist : 30-11-2018

Projektmedarbetare till projekt Spetspatienter, Region Norrbotten
Region Norrbotten
Arbetsplats: Utvecklingsavdelningen, Regionhuset Referensnummer: 196384 Om arbetsplatsen Region Norrbotten är inne i ett dynamiskt omställningsarbete för framtidens hälsa och vård. Utvecklingsavdelningen, som ingår i regiondirektörens stab och leds av utvecklingsdirektören, har som uppdrag att underlätta regionens förnyelse och verksamhetsutveckling inom hälsa och vård och att verka för att skapa en sammanhållen utveckling. I Utvecklingsavdelningen ingår Enheten för förbättring och förnyelse.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 02-11-2018

Vik. Distriktsköterska till hemsjukvården
Luleå kommun, Socialförvaltningen
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.
Skapad : 12-10-2018 Ansökningsfrist : 28-10-2018