Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Etablerings konsulter i Luleå
LeXman
Är du serviceinriktad, positiv, glad, noggrann och vill delta i vårt framgångsrika etableringsteam? Bra, då är det dig vi letar efter. Vi kommer under Februari 2019 genomföra ett stort antal ombyggnationer till en av våra stora kunder i Malmö regionen.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Utvecklare till Avantime
Ghost Competence AB
Ghost Competence söker för Avantime Groups räkning nästa .NET-stjärna. Vill du ingå i ett spännande team på ett företag som ser varje talangs potential och där du får möjlighet att utvecklas? Brinner du dessutom för .NET är detta tjänsten för dig! Detta är en del av vår bemanningsverksamhet.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 04-01-2019

Lärare inom restaurang med stjärnkvalitet, Luleå
Astar AB
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 450 anställda finns vi på ungefär 50 orter runt om i Sverige.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Vi söker två nya medarbetare på heltid i Luleå!
Sector Alarm AB
Det viktigaste för oss är inte vad du tidigare gjort, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang. Är du rätt för oss så ger vi dig verktygen för att lyckas!     Sector Alarm   Sector Alarm växer och är idag näst störst i både Sverige och Europa inom säkerhetslösningar!   Du kommer att få jobba med att sälja en efterfrågad produkt som tryggar och säkrar våra kunder och deras hem.     Just nu är Luleå ett av våra expansiva områden där efterfrågan på våra tjänster är stor. Därför vill vi utöka vårt team med ytterligare två personer på heltid.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 18-12-2018

Utbildningsvikarier till förskolan i Luleå Kommun
Luleå kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsvikarier till förskolan i Luleå Kommun Är du pensionär eller student som vill ha möjlighet till extrajobb? Under 2019 genomförs en utbildningssatsning inom förskolan.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 06-01-2019

Vattenfall i Luleå söker en mätvärdesoperatör!
Academic Work
Har du en analytisk förmåga och är intresserad av teknik och hantering av datamaterial? Vår kund Vattenfall söker nu en junior mätvärdesoperatör till Luleå. Du kommer bland annat bevaka och felsöka insamling av mätdata för timavräknade kunder. Låter denna tjänst som något för dig? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande! OM TJÄNSTEN Academic Work söker en mätvärdesoperatör till Vattenfall Eldistribution i Luleå. Som mätvärdesoperatör kommer du att arbeta med insamling, hantering, kvalitetssäkring och rapportering av mätvärden och elmarknadsmeddelanden.
Skapad : 11-12-2018 Ansökningsfrist : 11-01-2019

Projektledare (Programme Manager) till SIP STRIM
Luleå tekniska universitet
SIP STRIM, det strategiska innovationsprogrammet för gruv- och metallutvinnande industri är ett nationellt program finansierat av Vinnova, Formas och Energimyndigheten. Programmet verkar för att stärka gruvsektorns konkurrenskraft genom hållbar utveckling och innovation. Programmet startade 2013 och planeras pågå till 2025.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018

Airport officers Ramp (extrapersonal) till Luleå Airport
Swedavia AB
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.       Luleå Airport har en betydande roll för norrlandsregionen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Airport Officers Flygplatskontroll (extrapersonal) till Luleå Airport
Swedavia AB
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.      Luleå Airport har en betydande roll för norrlandsregionen.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 03-01-2019

Projektledare (Programme Manager) till SIP STRIM
Luleå tekniska universitet
SIP STRIM, det strategiska innovationsprogrammet för gruv- och metallutvinnande industri är ett nationellt program finansierat av Vinnova, Formas och Energimyndigheten. Programmet verkar för att stärka gruvsektorns konkurrenskraft genom hållbar utveckling och innovation. Programmet startade 2013 och planeras pågå till 2025.
Skapad : 10-12-2018 Ansökningsfrist : 27-12-2018