Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicemedveten Technical Specialist sökes till Tieto i Luleå!
Academic Work
Vill du bli en del av ett spännande företag som är i framkant gällande teknik och som dessutom arbetar för att samhällets utveckling. Hos Tieto får du vara med och göra skillnad! Vi söker nu en Teknisk specialist som vill ingå i ett spännande projekt mot laboratorieverksamhet i sjukvården och fortsätta växa tillsammans med företaget. Är servicemedveten och har intresse för databaser och SQL är det kanske dig vi söker? Sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. OM TJÄNSTEN Academic Work söker en Technical Specialist till ett spännande labbprojekt för Tieto i Luleå.
Skapad : 23-02-2019 Ansökningsfrist : 23-03-2019

Reparatör
Riksbyggen
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med såväl bostadsrättsföreningar och företag som offentliga fastighetsägare som kunder. Vår verksamhet finns över hela landet och i dag är vi cirka 2 700 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder medarbetarna möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Välkommen! Kundorienterad reparatör till Riksbyggen i Luleå Som reparatör hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kund.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 18-03-2019

Däckmontörer till Däckia!
Professionals Nord Rekrytering AB
Vill du ha ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett härligt team med familjär stämning? Då är Däckia rätt arbetsplats för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Däckias räkning Däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Däckia. Däckia närmar sig högsäsong för däckbyte och behöver därför utöka sin personalstyrka under denna period.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 31-03-2019

Forskare i arkitektur
Luleå tekniska universitet
med inriktning energieffektivisering av kulturhistorisk bebyggelse i nordligt klimat BAKGRUND Luleå tekniska universitet är Skandinaviens nordligaste tekniska universitet med forskning och utbildning i världsklass. Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser bedriver forskning och utbildning inom gruv-, bygg- och miljöområdet. Vår forskning och utbildning har en stark experimentell och tillämpad profil med flera stora och välutrustade laboratorier.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Nätanalytiker
Ghost Competence AB
Ghost Competence söker för kunds räkning en Nätanalytiker med placering i Luleå. Detta är en del av vår konsultverksamhet där du blir anställd av Ghost Competence men jobbar ute hos vår kund. Information om tjänsten Du kommer att jobba med att utforma och planera det framtida elnätet, göra nätutredningar som omfattar såväl tekniska analyser som ekonomiska kalkyler. Dina arbetsuppgifter - Analysera nätets dimensionering med fokus på belastningsfördelnings- och felströmsberäkningar med hjälp av beräkningssystem. - Göra nätutredningar - Genomföra risk- och konsekvensanalyser i elnät
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 29-03-2019

Samordnare till Norrbottens e-nämnd
Luleå kommun, IT-kontor
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Norrbotten är Sveriges största län till ytan med drygt 250 000 invånare och 14 kommuner. Kommunerna i länet har en lång tradition att samverka och samarbeta. I juni 2013 fattades ett beslut att inrätta en gemensam organisation - Norrbottens e-nämnd - för att stödja samarbetet inom digitalisering och e-förvaltning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Socialpedagog till Ängskolan F- 6
Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. ARBETSUPPGIFTER Som socialpedagog arbetar du med att öka tryggheten i olika sociala situationer för enskilda elever och för att öka den sociala sammanhållningen i olika klasser och grupper. Du kommer även att ha samtal med elever utöver de ordinarie mentorssamtalen i samråd med mentorer.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 08-03-2019

Teknisk Specialist till Tieto i Luleå
Ghost Competence AB
Vi söker en teknisk specialist till Tieto i Luleå. Detta uppdrag är en del av vår bemanningsverksamhet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Toppsäljare till Elgiganten PH i Smedjan
Elgiganten AB
Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att kunna bli en skicklig säljare hos oss. Vi söker dig som vill jobba med försäljning i vår butik Elgiganten Phone House Smedjan, Luleå.  Tjänsten är på 70% med 6 månaders provanställning. Den viktigaste uppgiften för dig som säljare är att hitta den perfekta lösningen för din kund genom att lyssna, svara på frågor och vägleda kunden till bästa köp. Du genomför kampanjer tillsammans med kollegor och får säljträning och coachning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 25-03-2019

Biomedicinska analytiker till Laboratoriemedicin, Sunderby sjukhus, Luleå
Region Norrbotten
Arbetsplats: Laboratoriemedicin Sunderby sjukhus Referensnummer: 197771 Om arbetsplatsen Laboratoriemedicin är en länsklinik med verksamhet på länets alla fem sjukhus. Vi ger laboratorieservice till hälso- och sjukvård i hela Norrbotten. Vi satsar på modern teknik för att ge patienten snabba och säkra besked om diagnos.  Vi tror också att enklare akut analysverksamhet behöver finnas där patienten bäst behöver den, på våra hälsocentraler och mottagningar. Därför vill vi utveckla den patientnära analysverksamheten.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019