Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Frisör med Gesällbrev
Lilla Salongen i Luleå AB
Lilla Salongen i Luleå söker en engagerad och glad medarbetare. Vi driver en frisörsalong och nu söker vi en Frisör med Gesällbrev. Du som söker ska ha kunskap inom både herr- och damklippning, Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetssysslor som kan förekomma på en frisörsalong. Vi har öppet kl. 9.00 - 18.00, måndag-fredag. Det finns möjlighet att jobba deltid. Vill du bli vår nya medarbetare på Lilla Salongen och har det som krävs - ansök direkt. Vi anställer så fort vi hittat rätt person.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 16-09-2018

Deltidstjänst som IT-tekniker sökes
StudentConsulting
Är du studerande och söker ett deltidsjobb vid sidan av studierna? Har du ett brinnande intresse för teknik? Då har vi deltidsjobbet för dig! Vi på StudentConsulting söker nu IT-tekniker till vår kund i Luleå. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att byta operativsystem från Windows 7 till Windows 10 och du kommer informera användaren om den nya plattformen. I rollen som IT-tekniker kommer du ingå i ett team där ni tillsammans åker ut till kunder. Arbetet kommer att innebära kortare resor inom regionen varpå körkort behövs.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 17-08-2018

Fysioterapeut/sjukgymnast till Närsjukvården i Gällivare
Region Norrbotten
Arbetsplats: Gällivares jukhus Referensnummer: 196197 Om arbetsplatsen Närsjukvården i Gällivare ansvarar för den verksamhet som bedrivs av landstinget för att tillgodose eller förebygga sådana hälso-och sjukvårdsbehov som är vanligt förekommande hos befolkningen. Verksamheter som ingår är landstingsdrivna primärvården, akutmottagning och ambulans samt basverksamheten inom internmedicin, rehabilitering/geriatrik och vuxenpsykiatri.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-10-2018

Vikarie-tjänst till Stroke-drabbad kvinna utanför Luleå
Inre Kraft i Norr AB
Inre Kraft är ett omsorgsföretag med rötterna i norr med verksamhetsområdena inom personlig assistans och hemtjänst. Vårt mål är att hela tiden utveckla och bedriva verksamheten framgångsrikt så att vi på bästa sätt kan bidra till ökad livskvalité för våra kunder. Redan idag kan vi erbjuda våra kunder mervärden som Sjukgymnastik och Handledning.   Vi söker en assistent till en kvinna i Luleå som drabbats av stroke. Önskvärda kvalifikationer är engagemang, ansvarskännande, flexibilitet, empati, tålamod och framåtanda.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Driven och engagerad säljare sökes till väletablerat mediaföretag
RDS Förlag AB
Om oss RDS Förlag är ett snabbt växande medieförlag som under många år har arbetat med redaktionell kommunikation och marknadsföring. Med stort fokus på att utveckla engagerande och inspirerande innehåll skapar vi plattformar för dialog bland våra kunders målgrupper. För oss handlar Content Marketing om att arbeta mot specifika målgrupper och att skapa relevant och engagerande innehåll till dessa.   Rollen Idag söker vi ytterligare en representant som har passion för försäljning och vill utvecklas inom mediabranschen.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Säkerhetsexpert till Luleå
Verisure Field Sales
Vi söker nu efter en engagerad och social person som är redo att axla rollen som säkerhetsexpert hos oss på Verisure. Som säkerhetsexpert arbetar du med både försäljning och installation av våra larmkoncept hos privatpersoner. Arbetsuppgifter: - Bokning av säljmöten genom egen uppsökande verksamhet samt kundtips.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Säljare tech
Elgiganten AB
SÄLJARE Vi söker en deltidssäljare till avdelningen Tech där vi erbjuder produkter inom Telefoni, Data & Gaming samt Ljud & Bild.  Har du lätt att prata med folk och behärskar samtidigt konsten att lyssna? Då har du bra förutsättningar att bli en skicklig säljare hos oss. Den viktigaste uppgiften som säljare på Elgiganten är att hitta den perfekta lösningen för våra kunders frågor, utmaningar och önskemål. Det är en enkel match för dig som vill vara bäst i allt du gör och som är resultat- och lösningsorienterad. Att arbeta för Elgiganten är både roligt, utmanande och fartfyllt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 02-09-2018

Vill du kunna jobba heltid natt? Vi söker sjuksköterskor till Strokeen ...
Region Norrbotten
Arbetsplats: Sunderby sjukhus Referensnummer: 196085 Om arbetsplatsen Vi är en avdelning som bedriver inneliggande specialiserad sjukvård. Patienterna kommer till oss både akut och elektivt med diagnoser som stroke, traumatisk hjärnskada och ryggmärgskada.   Vill du kunna följa patienten genom en obruten vårdkedja från akut skede till dess att det är dags för utskrivning/hemgång? Vill du arbeta på en arbetsplats där arbetssättet utgår från patienternas behov och sker teambaserat utifrån en holistisk helhetssyn? Då är vi arbetsplatsen för dig.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Legitimerad sjuksköterska till Sunderby sjukhus
Region Norrbotten
Arbetsplats: Avdelning 41, Strokeenheten/Neurorehab Sunderby sjukhus Referensnummer: 196086 Om arbetsplatsen Avdelning 41, Strokeenheten/neurorehab bedriver inneliggande specialiserad sjukvård. Våra patienter kommer till oss både akut och elektivt med diagnoser som stroke, traumatisk hjärnskada och ryggmärgsskada. Vill du jobba på en arbetsplats där du kan följa patienten genom en obruten vårdkedja från akut skede till dess att det är dags för utskrivning/hemgång?
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 31-10-2018

Förskollärare till Antnäs förskola, tillsvidare
Luleå kommun, Buf Verksamhet Förskola
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Antnäs förskola erbjuder alla barn en rolig, trygg och lärorik förskola, där verksamheten baseras på förskolans läroplan Lpfö98/10. Vi arbetar tema- och projektinriktat och verksamheten utgår från barnen och deras intressen. För att trivas och utvecklas är det viktigt att må bra.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 29-08-2018