Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Tankbilschaufförer
SKOGQVIST OLJE & TRANSPORT AKTIEBOLAG
Skogqvist Olje & Transport fortsätter att expandera, därför söker vi tankbilschaufförer för tillsvidareanställning. Engagerade chaufförer är viktigt för att skapa nöjda kunder. Vi erbjuder våra medarbetare villkor enligt gällande kollektivavtal med Transport samt lokala tillägg. Vi upprätthåller dina kompetenser för tankbilstransporter ex. ADR, YKB och tankbilsförarutbildning. Vi kör med moderna fullstora fordon med släp. Arbetsuppgifter Arbetet består i att leverera främst bränslen och även en del spillolja samt vägoljor med våra tankbilar runt hela Norr- och Västerbotten.
Skapad : 17-11-2019 Ansökningsfrist : 15-12-2019

Kalkylator till växande bolag i Luleå
Academic Work
Vi söker nu för vår kunds räkning en kalkylator inom anläggningsbranschen. Som kalkylator får du möjligheten att vara med och påverka företagets nuvarande kalkylarbete. Vill du vara en bidragande faktor till att hjälpa företaget att växa och skapa goda förutsättningar för projektekonomi - Sök då tjänsten som kalkylator redan idag, urval sker löpande. OM TJÄNSTEN I rollen som kalkylator kommer du vara en viktig del av företaget och huvudsakligen arbeta med personalchef och mättekniker.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Junior systemutvecklare till isMobile
Academic Work
Är du nyexaminerad eller junior inom systemutveckling? Vi söker dig som är engagerad, motiverad och vill arbeta med IT och problemlösning! Du trivs i en framåtlutad roll och vill arbeta med applikationskonfigurering utifrån kundens behov. Du kommer att arbeta i team samt tilldelas en mentor för att du ska kunna lära av dina erfarna kollegor och få så bra start som möjligt. Bli en del av ett redan framgångsrikt företag som siktar ännu högre! OM TJÄNSTEN ”Vi räds inte de globala giganterna.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Front-end utvecklare? isMobile söker Lösnings- och applikationskonsult
Academic Work
Är du en utvecklare som trivs i en framåtlutad roll och vill arbeta nära kund? Vi söker dig som vill arbeta med ledarskap, problemlösning och applikationskonfigurering utifrån kundens behov. På isMobile arbetar du i Luleå på en internationell marknad med de senaste teknikerna. Här värderas teamkänsla och gemenskap och med korta beslutsvägar finns möjlighet att utvecklas inom företaget. Bli en del av ett redan framgångsrikt företag som siktar ännu högre! OM TJÄNSTEN ”Vi räds inte de globala giganterna.
Skapad : 16-11-2019 Ansökningsfrist : 16-12-2019

Löneadministratör till Vattenfall, start omgående
Poolia Umeå AB
Är du en positiv person som har tidigare erfarenhet inom arbete med löner? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder dig att få arbeta för en stor organisation med trevliga kollegor och bra arbetsmiljö. Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande! Om tjänsten Som Löneadministratör kommer du få jobba med något/några av Vattenfalls bolag, Löneadministrationen sköts i systemet SAP Lön. Du kommer tillsammans med kollegor att ansvara för löneprocessen både kollektiv och tjänstemanna löner.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 01-12-2019

Duktiga systemutvecklare till Tieto Luleå
Poolia Umeå AB
Tieto, i samarbete med Poolia, söker nu dig som redan har och dig som vill få ett passionerat intresse för system- och mjukvaruutveckling. Vi söker unga, ambitiösa, hungriga, smarta, nyfikna, erfarna ingenjörer för att leda och utveckla 5G inom Enhanced Mobile Broadband, Ultra Reliable Low Latency Communications och Massive Machine Type Communications och även för utvecklings- och forskningssamarbeten inom framtidens 6G telekomsystem. Brinner du för avancerad problemlösning, mjukvaruutveckling, systemarkitektur eller är du bara en extremt duktig nörd? Då är du rätt person för oss.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-01-2020

Konsulter inom Cyber security - i säkra OT-miljöer
Combitech AB
Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom cybersäkerhet i Luleå eller Umeå som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle! Vill du hjälpa oss bidra till att säkra och trygga leveranser av el, vatten och andra samhällskritiska funktioner genom att skapa medvetenhet om och utreda säkerheten i deras OT-miljöer?
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 13-05-2020

Chaufför C-kort + YKB
Veterankraft AB
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för personer från 55 år och äldre. Som tjänste- och bemanningsföretag hyr vi ut 55-plussare till företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av 55-plussare med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 29-12-2019

Specialist Barn och Ungdomspsykiatri Luleå
Direktkliniken
VI SÖKER En Specialist inom barn och ungdomspsykiatri med minst 5 års erfarenhet till ett uppdrag i Luleå v1-27. Kontinuitet genom hela uppdraget är önskvärt men även du som kan jobba kortare perioder är varmt välkommen in med din ansökan. Arbetstid är 08-17, måndag till fredag. Uppdraget innebär i första hand arbete inom öppenvård med enstaka pass i slutenvård. Du kommer att jobba med ett brett barnpsykiatrisk arbete med bedömningar, behandling och utredning.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 03-05-2020

Förskollärare till Bensbyns förskola
Luleå kommun, Buf Verksamhet Förskola
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Att arbeta i förskolan idag innebär att Du är en viktig del i barnens utveckling och lärande. Pedagogerna som arbetar i förskolan är viktiga förebilder för barnen vilket gör det angeläget att förskolan har en jämställd könsfördelning bland anställda. Därför vill vi ha fler män som arbetar i förskolan.
Skapad : 15-11-2019 Ansökningsfrist : 05-12-2019