Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Enhetschef till Stöd i hemmet
Luleå kommun, Socialförvaltningen
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.
Skapad : 23-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Almia söker IVA-sjuksköterska för arbete i Sunderby
Almia AB
Almia är specialiserade på bemanning och rekrytering inom hälso- och sjukvården. Vi är det engagerade bemanningsföretaget som gör vårt yttersta för att du ska trivas på din arbetsplats. Utöver att hitta rätt uppdrag hjälper vi även till med bekvämligheter som kan behövas vid en jobbstart så som boende och transport. Vi tror på en rak och tydlig kommunikation och det viktigaste för oss är att du trivs.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019

Sjuksyrra AB söker legitimerade sjuksköterskor till infektion i Norrbotten!
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerade sjuksköterskor till infektionsavdelning i Sunderby. Var? Sunderby. Behov? 4 X 100% V.25-33 Arbetstider? 07:00-15:30 13:30-22:00 21:15-07:15 Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på infektionsvårdavdelning, här vårdas patienter med svåra infektion i behov av isolering ochavancerad medicinsk behandling och övervakning. Vad krävs av dig? - 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska - Självgående och bekväm med att göra egna bedömningar Vem är du? En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskap
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019

Product Quality Engineer
Ponto AB
Hill-Rom Liko är ett världsledande medicintekniskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför personlyftar, lyftselar och andra tillbehör. Våra produkter används för att lyfta och förflytta rörelsehindrade personer vid äldreboenden, specialskolor, sjukhus och i hem över hela världen. Hill-Rom Liko ingår i den internationella medicinteknikkoncernen Hill-Rom som finns i närmare 80 länder och har drygt 10 000 medarbetare. Vid vårt kontor i Alvik utanför Luleå, som är ett globalt kunskapscenter för lyft och förflyttning av patienter, är vi närmare 110 medarbetare.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Arbetsmiljökonsult inom Arbetsmedicin och Omvårdnad
Luleå kommun, Kommunhälsan
Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Kommunhälsan är Luleå Kommunkoncernens företagshälsovård och finns till för samtliga medarbetare och chefer. Kommunhälsan möter verksamheterna och erbjuder stöd inom det systematiska arbetsmiljöarbetet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 05-06-2019

Förste forskningsingenjör i Industriell elektronik
Luleå tekniska universitet
Tjänsten är inom avdelningen EISLAB vid institutionen för system- och rymdteknik (SRT). Avdelningen bedriver forskning i ämnena industriell elektronik och maskinlärning, och är involverad i grundutbildning av civilingenjörer och högskoleingenjörer inom områdena datateknik, programmering och elektronik. EISLAB bedriver forskning kopplat till resursbegränsade inbyggda system och maskinlärning.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Postdoktor i VA-teknik med fokus på mikroplast i dagvatten
Luleå tekniska universitet
Forskargruppen för Stadens Vattensystem inom ämnet VA-teknik vid institutionen för Samhällsbyggnad och naturresurser, Luleå tekniska universitet, söker en driven och engagerad postdoktor som vill fördjupa sig i frågor kring förekomsten av mikroplast i urbant dagvatten. Forskargruppen för Stadens vattensystem vid Luleå tekniska universitet har en stark position inom forskning och utbildning inom urbana vattensystem, främst avseende VA-teknik inom områdena dagvatten, små avlopp och avloppssystem. Att vara en del av forskargruppen innebär att arbeta i en internationell och kreativ miljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Doktorand i VA-teknik med inriktning mot mikroplast i dagvatten
Luleå tekniska universitet
Forskargruppen för Stadens Vattensystem inom ämnet VA-teknik vid institutionen för Samhällsbyggnad och naturresurser, Luleå tekniska universitet, söker en driven och engagerad doktorand som vill fördjupa sig i frågor kring förekomsten av mikroplast i urbant dagvatten. Forskargruppen för Stadens vattensystem vid Luleå tekniska universitet har en stark position inom forskning och utbildning inom urbana vattensystem, främst avseende VA-teknik inom områdena dagvatten, små avlopp och avloppssystem. Att vara en del av forskargruppen innebär att arbeta i en internationell och kreativ miljö.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 12-06-2019

Sjuksyrra AB söker 8 kvalificerade sjuksköterskor till Akutmottagning i ...
Sjuksyrra AB
Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska till Sunderby sjukhus. Behov? Omgående - 20190831 Var? Sunderby sjukhus i utkanten av Luleå. Vad ska du göra? Bedöma patientens omvårdnadsbehov, arbeta med medicinteknisk utrustning, läkemedelshantering,dokumentation, planera, arbetsleda, ge stödoch andra viktiga uppgifter som tillhör sjuksköterskeyrket. Vad krävs av dig? - 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska - VUB Inom IVA, ANE eller AMB. - 2 års erfarnehet av att ha jobbat inom Akutsjukvård/ambulans. Vem är du? En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta föl
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 29-05-2019

Byggnadsingenjör till HRG:s ingenjörsbyrå i Luleå!
Academic Work
Tar du snart examen som byggnadsingenjör eller redan är klar och redo för nästa utmaning? HRG arbetar med byggprojekt inom privat och offentlig sektor. De erbjuder sina kunder åtaganden från idé- och utvecklingsskede till uppföljning av färdiga resultat. De söker nu en till byggingenjör som ska stärka upp deras team. Kan du inte redan konstruktion idag är detta något du kommer få chansen att lära dig i tjänsten. Låter det intressant? Läs vidare och sök tjänsten! OM TJÄNSTEN HRG:s ingenjörsbyrå startade redan 1964 och är ett familjeägt företag med god stämning och starka relationer.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 22-06-2019