Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
3 kockar till Öjebyns produktionskök
Piteå Kommun
Fastighets- och serviceförvaltningen står inför nya utmaningar det innebär att avdelningen Måltidsservice växer, vi söker fler kockar till Öjebyns produktionskök. Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad för våra kunder och gäster? Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar, på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet.
Skapad : 22-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Nyexamierad systemutvecklare? Utvecklare med databaskunskaper till Web ...
Webhelp Nordic
Är du nyexaminerad systemutvecklare eller har annan liknande examen? Webhelp IT Services AB satsar och till vårt kontor i centrala Piteå söker vi nu en medarbetare till vår utvecklings och konsult avdelning.     Tillsammans med 15 kunniga och trevliga kollegor kommer du arbeta med intressanta projekt för våra kunder i norden och Europa. För denna tjänst önskar vi främst att du har goda grundkunskaper kring webutveckling och databas administration.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 07-06-2019

Pizzabagare/kökspersonal
MDs i Jävre
MDs i Jävre söker just nu två personer som kan arbeta som pizzabagare/kassapersonal. Ni som söker behöver ha erfarenhet av yrket och kunna baka pizzor. Om ni dessutom kan laga asiatisk mat är det ett plus. Eftersom restaurangen ligger belägen där det inte går bussar på kvällar och helger i någon större utsträckning behöver du som söker ha körkort och bil, alternativt bo i samhället. Sök arbetet genom att ringa Dedewan på telnr: 072-2235188
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist :

FU-Tekniker
Smurfit Kappa Piteå
Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk med ca 510 anställda och med kapacitet att årligen tillverka 700 000 ton kraftliner. Kraftlinern används för tillverkning av högklassig wellpapp när renhet, styrka och god tryckkvalitet efterfrågas.
Skapad : 21-05-2019 Ansökningsfrist : 02-06-2019

Systemansvarig Wibax-koncernen
Ponto AB
Wibax är en hållbar kemikalieleverantör som tar hänsyn till både dig och miljön. Vi arbetar kundorienterat med marknadens effektivaste logistiksystem för leverans av flytande kemiska produkter, biooljor och salter. Vill du skapa GOD KEMI mellan våra IT-system och verksamheten? Wibax söker en systemansvarig med blicken riktad mot verksamhetens behov. Vi vill använda våra system på bästa sätt sett till verksamheten och det är här du kommer in.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 30-05-2019

Tandläkare till Smiles fina klinik i Piteå
Ghost Competence AB
Information om tjänsten Missa inte chansen att bli en del av vår fina klinik i centrala Piteå. Nu söker vi en allmäntandläkare! För oss är det viktigt att finnas till för våra patienter, leverera tandvård med hög kvalitet samt ha roligt tillsammans på jobbet. Vi är fem tandsköterskor, två hygienister och två tandläkare.
Skapad : 20-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Processingenjör Biokol till Envigas
Adecco Sweden AB
Är du en engagerad processingenjör som vill vara med på en spännande resa och hjälpa Sveriges industri att bli hållbar? Envigas jobbar idag i nära samarbete med metallurgisk industri för att byta ut fossilt kol till förnyelsebart biokol som reduktionsmedel? Nu rekryteras en processingenjör till biokolanläggningingarna i Bureå. Om tjänsten Som Processingenjör hos EnviGas AB kommer ditt fokus att vara utveckling och drift av befintliga utvecklingsanläggningen i Bureå, Skellefteå.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 16-06-2019

Operationssjuksköterska till konsultuppdrag i Stockholm
AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Vi söker legitimerade operationssjuksköterskor till kommande konsultuppdrag i Stockholm. Som OP-sjuksköterska ansvarar du för patientens omvårdnad före, under och efter en operation eller kirurgisk undersökning. Kärnan i ditt arbeta innebär att du underlättar för patienten att genomgå sin operation med bra resultat och utan komplikationer. Du som söker till oss är som person nyfiken, har en empatisk förmåga, god samarbetsförmåga och kan organisera och prioritera dina arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett växlande arbetstempo.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 30-06-2019

Hälso- och sjukvårdschef
Piteå Kommun
Socialtjänsten i Piteå kommun är en förvaltning med ca 1700 anställda. En ny organisation med färre chefsled planeras att träda i kraft 2020-01-01 och inleder ett stort förändringsarbete som har fokus på nya eller förändrade arbetssätt för att möta framtidens utmaningar. Hälso- och sjukvård är en av avdelningarna i den nya organisationen och ansvarar för hälso-och sjukvården i socialtjänsten. Arbetsbeskrivning Som Hälso-och sjukvårschef ingår du i Socialtjänstens ledningsgrupp direkt underställd socialchefen.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 09-06-2019

Bilmekaniker till OKQ8 Piteå
OKQ8
Är bilar ditt stora intresse? Brinner du för att ge god service och göra det lilla extra för kunden? Är du dessutom noggrann och effektiv och trivs att arbeta i ett högt tempo – då kommer du att trivas hos oss på OKQ8 Bilverkstad i Piteå! Vi behöver nu förstärka med en bilmekaniker till vår verkstad på Oktanvägen och vi hoppas att du är vår nya kollega. Du kommer att jobba tillsammans med en annan mekaniker och ni arbetar med kundmottagning, bokningar, service, reparationer och felsökningar på personbilar.
Skapad : 17-05-2019 Ansökningsfrist : 31-05-2019