Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
3 st sjuksköterskor till ortopedavdelningen
Region Norrbotten
Arbetsplats: Ortopedavdelningen Piteå sjukhus Referensnummer: 196198 Om arbetsplatsen Vi utökar vår planerade verksamhet och behöver därför fler sjuksköterskor till ortopedavdelningen! Ortopedavdelningen tillhör medicin- och rehabiliteringskliniken på Piteå sjukhus och är den största planerade verksamheten inom ortopedi i hela länet. 2017 utfördes cirka 700 höft- och knäplastiker samt 100 övriga ortopediska operationer vilket ger ett resultat på topp tio-listan i Sverige. Under 2018 är målet att bli ännu bättre och tillhöra toppen på listan.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018

Säkerhetsexpert till Piteå
Verisure Field Sales
Vi söker nu efter en engagerad och social person som är redo att axla rollen som säkerhetsexpert hos oss på Verisure. Som säkerhetsexpert arbetar du med både försäljning och installation av våra larmkoncept hos privatpersoner. Arbetsuppgifter: - Bokning av säljmöten genom egen uppsökande verksamhet samt kundtips.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 01-02-2019

Barnvakt/Nanny Extrajobb Piteå Lillpiteå 10 timmar per vecka
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Kassapersonal till Load Up North i Boden
Clockwork Norrbotten AB
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad.
Skapad : 15-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Sektionsledare till Sterilcentralen vid Operation, Piteå Sjukhus
Region Norrbotten
Arbetsplats: Piteå Älvdals sjukhus Referensnummer: 196194 Om arbetsplatsen Operationsavdelningen ingår i länsklinik ortopedi. Vi eftersträvar att med hög kompetens samarbeta kring patienten. I vår operationsavdelning ingår operation/anestesi, uppvakningsavdelning, dagkirurgisk mottagning och sterilcentral. Vi har en planerad verksamhet där vi till största delen opererar ortopediska patienter, både inneliggande och dagkirurgiska. Vi opererar även en del gynekologi, kirurgi och urologi och ÖNH. Sterilcentralen är en del av operationsavdelningen.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 17-09-2018

Barnvakt/Nanny Extrajobb Piteå Lillpiteå 10 timmar per vecka
Nannynu! Barnvakter i världsklass
Om Nannynu! / About Nannynu! Nannynu! är ett av Sveriges största, första och mest prisbelönta barnvaktsföretag. Vi är stolta över att ha över 1400 barnvakter. Vi tror på att leverera barnpassning i världsklass och då vi är ett växande företag söker vi nu Dig som vill ge dig ut på nya äventyr som barnvakt.
Skapad : 14-08-2018 Ansökningsfrist : 28-08-2018

Arbetsmiljöingenjör
Kompetenslaget Norr AB
Vi söker nu för kunds räkning en rutinerad arbetsmiljöingenjör med fokus på lagstiftning och produktion. Du blir anställd av Kompetenslaget men är placerad ute hos kund. Kundens övertygelse är att alla skador och arbetsrelaterade sjukdomar kan förebyggas och deras ambition är därmed inga skador och arbetsrelaterad ohälsa. Vi ger dig möjlighet att jobba med arbetsmiljö och hälsa inom en organisation där man systematiskt arbetar för friska och motiverade medarbetare.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 19-08-2018

Steriltekniker/Undersköterska till Sterilcentralen Piteå Sjukhus
Region Norrbotten
Steriltekniker till Sterilcentralen Arbetsplats: Piteå sjukhus Referensnummer: 196150 Om arbetsplatsen Sterilcentralen är en del av operationsavdelningen på Piteå sjukhus. Vi tar hand om operationsavdelningens sterila gods och servar även avdelningar och mottagningar på Piteå sjukhus samt hälsocentralerna i Piteå älvdal. Arbetsuppgifter Arbetet består i att ta hand om operationsinstrument från orent till sterilt. Det är ett tekniskt arbete då man ska kunna hantera olika maskiner och ha en förståelse för hur operationsinstrument fungerar.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 31-08-2018

Vi söker en ny säljare till vår butik i Piteå!
TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB
Vi söker en ny toppsäljare till vår butik i Piteå! Tjänsten avser extra vid behov med stor möjlighet till mycket jobb! Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Är du vår nästa toppsäljare? Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk.
Skapad : 13-08-2018 Ansökningsfrist : 14-09-2018

Industrisnickare för kortare uppdrag till Lindbäcks bygg
Konsultia AB
Om kundföretaget Lindbäcks är Sveriges ledande företag inom industriellt producerade flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar och bygger vi industriellt producerade flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi lägger stort fokus på hög boendekvalitet och genom att alltid samarbeta med några av landets främsta arkitektkontor skapar vi vackra, sunda och praktiska hem där människor trivs.
Skapad : 10-08-2018 Ansökningsfrist : 30-09-2018