Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Rektor till Rosviks skolenhet
Piteå Kommun
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv.
Skapad : 16-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Projektassistent
Adecco Sweden AB
Adecco Piteå söker en driven Projektassistent till ett längre uppdrag. Om du gillar när det händer mycket och är en god organisatör, då är du den vi söker till ett av de största vindkraftprojekten i Sverige. Om tjänsten Du har ett öga för vad som behöver göras och är inte rädd för att ta egna initiativ.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 14-08-2019

Projektledare för våld i nära relationer
Piteå Kommun
Avdelningen stöd och omsorg inom Socialtjänsten har ett samlat uppdrag från socialnämnden att ansvara för alla medborgare under 65 år som behöver stöd i sin sociala situation eller på grund av utvecklingsstörning eller funktionsnedsättning. Stöd och omsorg har fyra verksamhetsområden och ett av dem är Stöd till barn och familj. Det är viktigt att det finns kunskap kring omfattningen av våld i nära relationer i kommunen.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Socialsekretare till familjehemsgruppen
Piteå Kommun
Avdelningen Stöd och omsorg inom Socialtjänsten har ett samlat uppdrag från socialnämnden att ansvara för alla medborgare under 65 år som behöver stöd i sin sociala situation eller på grund av funktionsnedsättning.
Skapad : 15-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Kylmontör luftvärmepumpar
Wikan Personal
Vi söker nu en kylmontör luftvärmepumpar till Vitvaruservice Skellefteå. Om företaget Vitvaruservice Skellefteå AB är servicepartner till Electrolux Service. Vi utför service på alla Electrolux varumärken, allt från mindre hushållsapparater till luftvärmepumpar. Vi utför installationer åt stora byggföretag som tex Peab, Skanska och NCC och servar och installerar vitvaror åt kommunala och privata fastighetsägare och privatpersoner. Nuvarande ägarform har varit sedan 2012 och består av 3 delägare.
Skapad : 12-07-2019 Ansökningsfrist : 22-08-2019

Sjuksköterskor till IVAK, Piteå sjukhus
Region Norrbotten
Arbetsplats: IVAK, Piteå sjukhus Referensnummer: 198282 Om arbetsplatsen IVAK-enheten vid Piteå sjukhus tillhör verksamhetsområde Akut omhändertagande och division Närsjukvård. Vårt länsdelssjukhus har en familjär känsla där alla enheter arbetar nära varandra för patientens bästa. Enheten innefattar intensivvård, ambulansverksamhet och akutmottagning. Vi är ca 80 anställda av olika yrkeskategorier som jobbar nära tillsammans. Ledord för vår värdegrund är ansvar, bemötande och kommunikation och är en viktig del i vårt dagliga arbete.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 29-07-2019

Försäljare till Piteå (2504)
Systembolaget AB
Gillar du mat & dryck? Vill du ha ett arbete där du verkligen gör skillnad? Till butiken i Piteå söker vi nu en engagerad försäljare som vill ta kundmötet till högsta nivå. Tjänsten är ett vikariat på 26 timmar i veckan. För perioden september till och med december.   Om rollen Rollen som försäljare innebär att man är Systembolagets ansikte utåt. Med passion, högt driv, engagemang och ett personligt ansvar levererar du ett imponerande kundmöte tillsammans med dina kollegor.
Skapad : 11-07-2019 Ansökningsfrist : 31-07-2019

Onsite IT-supporttekniker sökes för heltidsuppdrag i Piteå
StudentConsulting
Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en social och fartfylld roll? Är du pedagogisk och har god problemlösningsförmåga? Då kan detta vara en tjänst för dig! Läs mer om tjänsten nedan. Nu söker vi för vår kunds räkning en onsite IT-tekniker i Piteå. Företaget du kommer arbeta mot i denna rollen är ett världsledande företag inom industrisektorn. Här erbjuds du ett arbete som är väldigt varierat och passar dig som gillar den personliga kontakten i kombination med teknisk problemlösning i såväl enkla som utmanande lösningar.
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 28-07-2019

Sjuksköterska till Källbogården
Piteå Kommun
Vill du vara med och skapa framtidens Piteå? Piteå växer och vi står inför många spännande utmaningar. Vi behöver fler medarbetare som tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av kommunens service. Vi söker dig som tar initiativ, vill göra skillnad och gärna delar med dig av din kunskap. Äldreomsorgen arbetar med service och omvårdnad av de som är över 65 år. Ambitionen är att hjälpa individen att klara sig själv, men när det inte är möjligt erbjuds avlastning och hjälp. Vill du jobba på en verksamhet som gör skillnad för våra äldre?
Skapad : 09-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019

Jurist till Piteå
Sparbanken Nord
Vi erbjuder våra kunder bland annat juridiska tjänster och du kommer att handlägga ärenden för privatkunder och företagskunder. Frågor inom ekonomisk familjerätt är centrala. Ett krav är att du har en kandidatexamen i juridik och kunskaper inom ekonomisk familjerätt. Det är meriterande om du har tings-/notariemeritering och en fördel om du har erfarenhet av arbete som jurist i den privata sektorn eller vid myndighet. Du har gott omdöme, mycket god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta resultatinriktat. Självständighet, noggrannhet och egen initiativförmåga är önskvärda egenskaper.
Skapad : 08-07-2019 Ansökningsfrist : 11-08-2019