Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Handledare till uppstart av ny daglig verksamhet
Piteå kommun
Avdelningen Stöd och omsorg inom socialtjänsten ansvarar för alla medborgare under 65 år som behöver stöd i sin sociala situation eller på grund av sin funktionsnedsättning. Daglig verksamhet är arbetet/sysselsättningen för personer som har en funktionsnedsättning av något slag enligt LSS eller Sol och som ej står till arbetsmarknadens förfogande. Vi arbetar alltid med brukaren i fokus och verksamheten utformas utifrån den enskilde brukarens förutsättningar, behov, intressen och personalstöd anpassas utifrån dennes förmåga.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 02-10-2019

Däckmontör Börjessons Gummiverkstad
Adecco Sweden AB
Som Däckmontör på Börjessons Gummiverkstad ingår du i teamet i däckverkstaden. Du kommer att arbeta med kundfokus tillsammans med dina kollegor för att se till att hjulskiftningen går så smidigt som möjligt. Om tjänsten Arbetsuppgifterna består av att ta emot arbetsorder, ta fram hjul för skiftning, skifta , balansera och tvätta hjul, samt uppmärkning av sommardäck vid förvaring.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019

Barnmorska sökes till Hortlax via Hedera Helse
Hedera Helse AB
Vill du ha ett flexibelt arbete? Vill du få uppskattning och betalt för det arbete du gör? Då är du varmt välkommen att arbeta som vårdkonsult hos oss på Hedera Helse.Hedera Helse är ett auktoriserat bemanningsföretag som sätter konsulten i centrum. Som konsult får du en konsultchef som hjälper dig med allt kring uppdraget och ger dig feedback på din arbetsinsats.Vi utgår från dina önskemål och du får en personlig kontakt med oss. Hedera Helse har kollektivavtal och vi betalar in tjänstepension.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Distributionsplanerare till Örarna
Stenvalls Trä AB
Stenvalls Trä AB behöver nu förstärka marknadsavdelningen med en distributionsplanerare till ÖrarnaVem är du?Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta.
Skapad : 20-09-2019 Ansökningsfrist : 21-10-2019

Kreativ Säljare sökes
Vinterbells AB
Är du försäljningsorienterad, stresstålig och serviceinriktad med ett öga för färg och form och vill jobba i en inspirerande miljö?Vi på Buketten söker nu ett blomstrande tillskott till vårt team!Tjänsten är förlagd på deltid men kommer under högsäsongerna upp till heltid, vi ser därför att du är flexibel i dina arbetstider.Erfarenhet inom försäljning, service, inredning eller som florist är självklart meriterande, men din personlighet är viktigast. Så kom gärna in och säg hej med ditt CV, vi ser fram emot att träffa just dig.Välkommen!Tjänsten kan tillämpas före ansökningstidens slut.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 18-10-2019

Personlig Assistent(229)
Din Förlängda Arm i Norr AB
Vi söker dig assistent som vill jobba i ett glatt assistentgäng åt en rullstolsburen kille i 38 -års åldern. Han gillar att se på film och lyssna på musik. Tycker även om att besöka Din Förlängda Arms kontor på det har öppet.Dina arbetsuppgifter innebär att vara till stöd och hjälp i kundens vardag med allt vad det innebär, så som av och påklädning,hygien,matlagning samt städning.Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/utbildning kan vara en fördel men det viktigaste och avgörande är den personliga lämpligheten.Din Förlängda Arm AB är ett norrbottniskt företag med kunder över hela Sverige.
Skapad : 19-09-2019 Ansökningsfrist : 19-10-2019

Farmaceut till Öjebyn
Apotek Hjärtat AB
Om Apotek Hjärtat Apotek Hjärtat vill ge varje kund en bättre hälsa och ett större välbefinnande genom ett personligt bemötande, ett brett sortiment och utökade tjänster. För att komma dit krävs det att vi är nyfikna nog att se vad våra kunder behöver. Och att vi arbetar tillsammans för att testa nya vägar och genomföra kreativa idéer. Du kommer att trivas hos oss om du vill vara med och välja väg. Både när det gäller Apotek Hjärtats framtid- och din egen. För på Sveriges största privata apotekskedja är inflytande på riktigt.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 13-10-2019

Kock 50 % till Rosvik skola
Piteå kommun
Uppdrag Måltidsservice uppdrag är att producera och leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till kommunens kärnverksamheter. Vi utför detta med etiska och miljömässiga värderingar på ett professionellt sätt och till rätt kvalitet. I Piteå kommuns förskolor, skolor och inom äldreomsorgen produceras ca 10 000 portioner varje dag. Rosvik skolas kök är ett slutberedningskök där det dagligen serveras frukost, lunch och mellanmål till ca 25 förskolebarn och 200 elever i förskoleklass till årskurs 6.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 06-10-2019

Barnmorska till Hortlax hälsocentral
Ofelia Vård AB
Om oss Ofelia Vård AB är ett auktoriserat utbildnings- och bemanningsföretag med verksamhet över hela Sverige. Vi hyr ut kvalificerad personal till vårdens olika specialiteter. Ofelia Vård AB är en del av Skandinavisk Hälsovård som ägs av Falck Healthcare AB. Vi är störst inom vårdbemanning i Norden Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och erbjuder komplett försäkringsskydd, pensionsinbetalningar och goda ekonomiska villkor. Vi erbjuder även alla våra anställda 20% rabatt på samtliga årskort hos Nordic Wellness. Dina arbetsuppgifter Nu söker vi barnmorska för uppdrag på hälsocentral.
Skapad : 18-09-2019 Ansökningsfrist : 27-09-2019

Barnmorska till Barnmorskemottagningen, Piteå sjukhus
Norrbottens Läns Landsting
Arbetsplats: Piteå Älvdals sjukhus Referensnummer: 198349 Om arbetsplatsen Vill du arbeta på en mycket trevlig mottagning med positiva barnmorskor?  Vill du vara med och utveckla Piteås mödrahälsovård tillsammans med engagerade kollegor? Vi är idag fyra barnmorskor och en undersköterska, men hoppas på att bli fler.   Vår Barnmorskemottagning möter många av kvinnorna i Piteå och spelar därmed en avgörande roll för stadens kvinnohälsa. Vi tror att kollegial närhet och samarbete skapar förutsättningar för en verksamhet i framkant.
Skapad : 17-09-2019 Ansökningsfrist : 30-09-2019