Välj lan
Stockholms län
Uppsala län
Södermanlands län
Östergötlands län
Jönköpings län
Kronobergs län
Kalmar län
Gotlands län
Blekinge län
Skåne län
Hallands län
Västra Götalands län
Värmlands län
Örebro län
Västmanlands län
Dalarnas län
Gävleborgs län
Västernorrlands län
Jämtlands län
Västerbottens län
Norrbottens län
Ospecificerad arbetsort
Välj kommune
Välj yrkesomraden
Välj yrkesgruppe
Välj yrken
Servicetekniker
Adecco Sweden AB
Adecco i Piteå söker en Servicetekniker. Om du är händig, trivs med praktiska arbetsuppgifter och gillar att kombinera olika arbetsuppgifter i ett flöde, är du den vi söker. Vi söker dig som vill göra jobbet lite bättre varje dag.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 21-03-2019

Serviceinriktad säljare till Smarteyes - Piteå
Optik Smart Eyes AB
Har du en driven, mål- och resultatorienterad personlighet som är nyfiken på att utvecklas i ledarskap? Vill du hänga med oss på vår resa och tillsammans med dina kollegor utveckla en butik? Vill du jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då är detta en tjänst för dig!   Vårt erbjudande Förändring, enkelhet och omtanke är viktiga ledord, vilket utgör grunden i vårt arbete och bygger vår kultur. Smarteyes erbjuder en arbetsplats där delaktighet och samarbete har en betydande roll i det dagliga arbetet. För oss på Smarteyes är du som medarbetare vår viktigaste tillgång.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 15-03-2019

Personlig assistent på deltid sökes till ung kvinna i Piteå!
Humana Assistans AB
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se Vi söker nu en personlig assistent för en fast tjänst på ca. 70% till en av våra kunder i Piteå. Vår kund är en 22-årig tjej med autism och epilepsi. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket omfattar till exempel personlig hygien, kommunikation och vanligt förekommande hushållsgöromål.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 22-03-2019

Sommarjobba som Fastighetsskötare / Vaktmästare
StudentConsulting
Är du en händig person som vill arbeta som fastighetsskötare / vaktmästare på Pite Havsbad? Vi söker dig som intresseras för bygg, teknik, vaktmästeri, vvs och el. Du ska ha körkort och gärna ha lite erfarenhet av yrket. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av: - Gräsklippning och övrig yttre skötsel - Reparation / fix på rum, stugor, servicehus, husvagnsplatser osv.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 12-03-2019

Chaufför C/CE
Adecco Sweden AB
Adecco i Piteå söker en C eller CE-chaufför som trivs med fysiskt arbete och kundkontakter. Hos vår kund kommer du att vara en nyckelspelare som levererar god service. Om tjänsten Som chaufför kommer är du en viktig länk mot kund när du levererar högklassig service. Du kör och arbetar mot industrier i Piteåområdet.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019

Servitriser/servitörer sökes till Indisk restaurang.
Piteå Garden AB
Verksamhetsbeskrivning Piteå garden serverar smakrik indisk mat av högsta kvalitet. De fokuserar på vällagade indiska specialiteter och använder sig endast av de bästa råvarorna. I indiska lerugn tillagas bland annat tandoorirätter och deras berömda nanbröd. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifter ingår att ta beställningar, servera mat, hålla rent i restaurangen m.m. Du som söker ska vara nyfiken,ansvarsfull, snabblärd, och kan ta egna initiativ. Utbildning/Erfarenhet Ingen tidigare erfarenhet krävs, upplärning sker på arbetsplatsen.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Rektor till Strömbacka gymnasieskola
Piteå Kommun
Piteå det är hit man kommer när man kommer hem. Det händer mycket positivt i Piteå. Befolkningen ökar, stadskärnan utvecklas och flera intressanta utvecklingsprojekt är på gång. Piteå kommun har under de senaste åren rankats som en av Sveriges främsta skolkommuner. I Utbildningsförvaltningen pågår ett ständigt förbättringsarbete för att fortsatt hålla en hög kvalitét så att barn och ungdomar i Piteå får de bästa förutsättningarna för sitt vuxenliv.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Traineesjuksköterska till IVAK i Piteå
Region Norrbotten
Vi söker två sjuksköterskor med ambition att vidareutbilda sig inom intensivvård Arbetsplats: Piteå sjukhus Referensnummer: 197895 Om arbetsplatsen Piteå sjukhus utsågs 2014 till Sveriges näst bästa sjukhus i kategorin "Mindre sjukhus" av Dagens Medicin, en utnämning som vi är mycket stolta och glada över! Vårt länsdelssjukhus har en familjär känsla där alla enheter arbetar nära varandra.   IVAK-enheten vid Piteå sjukhus tillhör verksamhetsområde Akut omhändertagande och division Närsjukvård. Enheten innefattar intensivvård, ambulansverksamhet och akutmottagning.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Kyrkogårdsarbetare säsong
Piteå församling
Om Piteå församling Piteå församling är en av Luleå stifts största församlingar med cirka 21 700 medlemmar. I församlingen finns fem kyrkor, varav två är samarbetskyrkor med EFS, tillhörande församlingshem och tre begravningskapell. Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för sex kyrkogårdar. Om arbetet Vi söker ett antal kyrkogårdsarbetare under säsongen 2019. Arbetet innebär gräsklippning, plantering och allmänt trädgårdsarbete på våra kyrkogårdar. Vi kan erbjuda både kortare och längre säsongsanställning. Kort säsong Tjänsterna är på heltid under 8 veckor under perioden 10/6-2/8.
Skapad : 22-02-2019 Ansökningsfrist : 17-03-2019

Barista Piteå
Espresso House
Vi söker passionerade Baristor som vill satsa på Espresso House och leverera världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst!   Vi säker nu personer som vill jobba extra 3-10 h/v!   Allt startade år 1996 i den skånska staden Lund av två eldsjälar. Det var på Kyrkogatan vi slog upp dörrarna till den första coffee shopen. Idag är Espresso House Nordens största coffee shop kedja och drivs av cirka 5000 fantastiska medarbetare i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland.
Skapad : 21-02-2019 Ansökningsfrist : 10-03-2019